SACCSIV – blog ortodox

Melissa Strickler (concediată de Pfizer) vorbeste despre LUCIFERAZA si utilizarea celulelor de la fetuși avortați în procesul de fabricare a vaccinului anti covid

Posted in avort, copii, Coronavirus, FETUSI, PFIZER, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on octombrie 19, 2021

LIFE SITE: BOMBSHELL: Pfizer whistleblower says vaccine ‘glows,’ contains toxic luciferase, graphene oxide compounds

BOMBĂ: Un denunțător al Pfizer spune că vaccinul ‘strălucește’, conține luciferază, care este toxică, și compuși de oxid de grafen

Melissa Strickler, o creștină, îi spune lui Jim Hale, într-un interviu în exclusivitate pentru LifeSite, după ce tocmai a fost concediată de Pfizer, că vaccinul Pfizer conține substanțe chimice toxice. Donați pentru a o ajuta la www.lifefunder.com/PfizerMelissa

De Celeste McGovern, 14 Octombrie 2021, LifeSiteNews

Melissa are nevoie de ajutor după ce a fost concediată de Pfizer – Donează la LifeFunder.com

Flacoanele de vaccin Pfizer/BioNTech strălucesc în albastru fluorescent deoarece conțin o enzimă numită luciferază, a declarat un inspector de calitate al companiei farmaceutice pentru LifeSiteNews, într-un interviu exclusiv acordat săptămâna aceasta.

„Vaccinul strălucește, cel puțin vaccinul de la Pfizer”, a declarat Melissa Strickler, care a lucrat pentru gigantul farmaceutic timp de aproape 10 ani. „Arată ca și cum cineva a spart un bastonaș luminos albastru și l-a pus în flacon, dar asta se poate observa doar daca flaconul este pus la o sursă de lumină iar în jurul lui este întuneric.”

Strickler, care a lucrat la marea fabrică Pfizer din McPherson, Kansas, a declarat că a inspectat ‘sute de mii de unități’ de vaccinuri în cariera sa în cadrul companiei și că „nu a văzut niciodatăvreun altul care să facă așa ceva, nici pe departe”. De obicei, lichidul din flacoane este limpede ca apa, a spus ea, dar a fotografiat flacoanele atunci când a observat nuanța albastru fluorescent a lichidului, și s-a interesat în fața superiorilor ei despre ingredientul care putea face asta.

Luciferaza nu figurează pe etichetă

Strickler a spus că a auzit un medic descriind codurile ingredientelor din vaccinuri, inclusiv codurile SM102 pentru luciferază, o enzimă care strălucește în întuneric, produsă în licurici, plante și pești, și utilizată în cercetarea bioluminescenței. În funcție de diferitele substanțe chimice cu care este amestecată, luciferaza va străluci în culori diferite.

De exemplu, într-un raport publicat în 2020 în revista Nature a fost identificată o luciferază de un albastru strălucitor, care este vizibilă doar sub lumini UV cu anumite lungimi de undă.

Strickler a declarat pentru LifeSite că a trimis un e-mail companiei și a întrebat dacă luciferaza este prezentă în vaccinul anti Covid, și i s-a spus că a fost ‘folosită doar în testarea vaccinului’, și că nu va fi inclusă în produsul final. „Dar, după cum văd eu lucrurile, totul reprezintă un experiment”, a spus Strickler.

„Nici măcar nu am văzut etichetele Comirnaty puse pe flacoanele din acea fabrică până acum”, a spus Strickler, referindu-se la denumirea comercială a vaccinului, pe care Food and Drug Administration a aprobat-o în august. „Din câte știu eu, toată lumea încă primește sub Emergency Use Authorization (autorizație pentru utilizare de urgență)” produsul original.

Utilizarea celulelor de la fetuși avortați în procesul de fabricare (a vaccinului anti covid)

Într-un interviu exploziv cu Project Veritas, făcut public săptămâna trecută, Strickler a dezvăluit e-mailuri din interiorul Pfizer de la angajați de nivel înalt care le ordonau angajaților de nivel inferior să nu discute cu publicul despre rolul celulelor de la fetuși avortați în dezvoltarea vaccinului anti covid.

Vanessa Gelman, director principal de cercetare la nivel mondial al Pfizer, a trimis un e-mail unui angajat care întreba cum să răspundă la o întrebare despre utilizarea celulelor de la fetuși avortați în vaccinul anti covid.

„Din perspectiva afacerilor companiei, vrem să evităm ca informațiile despre celulele de la fetuși avortați să circule. Riscul de a comunica acest lucru în acest moment depășește orice potențial beneficiu pe care l-am putea vedea, în special în ceea ce privește membrii publicului larg, care ar putea lua aceste informații și le-ar putea folosi în moduri pe care nu ni le dorim”, se arată în e-mail.

Alte e-mailuri ale vicepreședintelui și directorului științific al Pfizer, Philip Dormitzer, au discutat despre rolul celulelor renale embrionare umane (celule HEK 293) recoltate de la o fetiță avortată în 1973 și reproduse într-o linie continuă de celule utilizate în producția vaccinului anti covid al Pfizer.

Strickler a declarat că celulele au fost alese din cauza capacității lor de creștere, și că sunt practic ‘celule canceroase’ provenite de la un copil avortat.

‘Ce altceva?’

„Mi s-a făcut rău de la stomac, pentru că, dacă vor să mintă în legătură cu așa ceva, atunci cu ce altceva?”, a remarcat Strickler. „Este de fapt unul dintre acele lucruri despre care, dacă publicul ar ști, cu siguranță i-ar păsa.”

Mii de persoane au solicitat derogări de la obligativitatea de a fi vaccinat anti covid la locul de muncă pe motive religioase sau de conștiință, invocând utilizarea de celule de la fetuși avortați în dezvoltarea vaccinurilor anti covid, dar cererile lor au fost respinse. Platformele de socializare au șters în mod obișnuit postările despre utilizarea în procesul de fabricare a vaccinului anti covid a celulelor de la fetuși avortați, iar ‘verificatorii de fapte’ ai mass-mediei au etichetat astfel de rapoarte ca fiind ‘dezinformări’. Strickler a declarat că Pfizer știe asta.

‘Ei sunt pur si simplu mincinoși’

„Ei sunt pur și simplu mincinoși. Adică, ar putea pune capăt teoriilor conspirației, ar putea corecta ‘verificatorii de fapte’ de pe rețelele de socializare, dar tac, deoarece ei știu că, dacă vor spune „da, am folosit linii de celule de la fetuși avortați în dezvoltarea acestui produs”, știu că nu vor putea fi refuzate scutirile pe motive religioase. Cred că despre asta ar fi vorba.

„Este greșit, în opinia mea, să tragi foloase de pe urma unui avort. Nu cred că Dumnezeu ar vrea ca noi să facem aceste lucruri. Dar ei nu rămân doar la înșelarea publicului, ci merg și mai departe, acum vor să-l dea și copiilor.”

Editarea genetică

„Credeam că toate chestiile astea sunt conspirații”, a spus Strickler reporterului Jim Hale de la LifeSite. Ea a descris înșelătoria din partea Pfizer ca fiind ‘nesfârșită’, printre altele. „Nu cred că au fost sinceri în legătură cu un singur lucru despre acest vaccin, decât că este experimental. Și că se bazează pe tehnologia mARN.”

Ea a adăugat că tehnologia mARN a vaccinurilor, în combinație cu tehnologia CRISPR, ar putea fi utilizată pentru editare genetică, și că acest fapt este, desigur, ascuns publicului în mesajele de la Pfizer, de către mass-media și guvern.

Angajații de la Pfizer sunt gata să demisioneze

Strickler a spus că înainte de Covid îi plăcea munca ei de inspector de produse, dar că de când a început pandemia mulți angajați au ‘regretul vaccinului’ după ce s-au vaccinat, și că ‘mulți au refuzat să se vaccineze’. De fapt, mai mult de jumătate dintre angajați sunt dispuși să plece din cauza asta, iar Pfizer ‘știe asta’.

Strickler a comparat gigantul farmaceutic cu un ‘soț bogat și abuziv’. Ea a spus că firma oferă beneficii și salarii excelente, dar că „nu te tratează tocmai bine, în sensul că nu par să prețuiască toți angajații în mod egal”.

Ea a făcut o descriere a frecventelor e-mailuri de ‘semnalizare a virtuții’ trimise angajaților, unul dintre ele arăta că directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a fost proclamat ‘Tatăl anului’.

Strickler a declarat că a vrut de multe ori să demisioneze după ce a început producția de vaccinuri anti covid la fabrica din McPherson, și s-a rugat în acest sens, dar s-a simțit obligată să reziste, până când a descoperit o bază de date cu e-mailuri bombă și total lipsite de onestitate ale companiei, pe care le-a expus în cele din urmă la Project Veritas.

După difuzarea dezvăluirii, Strickler a primit un telefon de la un angajat al Pfizer care i-a spus să nu mai vină la serviciu, iar o scrisoare din partea companiei a confirmat că a fost concediată.

LifeSite se alătură Veritas în strângerea de fonduri pentru Strickler, ca recunoaștere a curajului ei de a vorbi în apărarea adevărului.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Studiu spaniol – TOATE TIPURILE DE VACCIN ANTI-COVID CONȚIN URIAȘE CANTITĂȚI DE NANOPARTICULE DE OXID DE GRAFEN – O substanță extrem de toxică care provoacă și magnetismul. De asemenea, multe tipuri de măști, bețișoarele pentru testele PCR și antigen conțin particule de grafen!

CREATURA– un medic polonez declară că a descoperit o ciudată formă de viață cu tentacule în vaccinul Pfizer

CRISPR – o tehnologie care poate fi folosită pentru a manipula genele si care va schimba lumea

CEO Pfizer este veterinarul evreu sefard Albert Bourla

 

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd_2d said, on octombrie 19, 2021 at 4:12 pm

    Pai nu degeaba vorbea tipa aia de oamenii marcati. Marked people.

    Apreciază

    • AMDS said, on octombrie 19, 2021 at 6:15 pm

      Ei si tu acuma….

      A gadilito un „ingerash” cu pana sub limbutza si a scapat….perlutza…

      Se mai intampla….

      Apreciază

  2. Alexandru Mironescu said, on octombrie 19, 2021 at 5:40 pm

    „E la moda ADN, acidul dezoxiribonucleic, constituient al cromozonilor, al genelor….Memoria genetica, ereditatea, transmiterea codului, a informatiei genetice…Cercetarile astea,  bineinteles, sunt speculate… materialist si in cele din urma – se putea altfel? – impotriva lui Dumnezeu. Daca intr adevar niste date fundamentale sunt inscrise la nivelul celulei, atunci inseamna ca sentimentul asta al vesniciei_ conform cercetarilor ( cazul Linderberg), celula vie e nemuritoare_ are o radacina in microfizica organismului, care, s ar putea spune, se stie vesnic, nemuritor.
    Idolatria stiintei s ar putea descoperi
     ca este incomparabil mai pernicioasa decat toti idolii si molohii carora li s au inchinat si pe care i au slujit oamenii. In procesul acesta de despartire metodica de Dumnezeu, sa fi gasit oare omul, ajutat de satana, mijlocul cel mai perfid si subtil cu care, in sfarsit, sa-si vie de hac? Te pomenesti! 

    Alexandru Mironescu, Jurnal

    Apreciat de 1 persoană

    • NOM in 7 etape said, on octombrie 19, 2021 at 6:24 pm

      Noua Ordine Mondială pentru idioți în șapte etape și în imagini – Invictus
      https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/10/19/noua-ordine-mondiala-pentru-idioti-in-sapte-pasi-si-in-imagini/

      Apreciază

    • venitul minim universal said, on octombrie 19, 2021 at 6:53 pm

      Comisia Europeană a adoptat marţi programul de lucru pentru 2022, care stabileşte următoarele etape ale agendei sale îndrăzneţe şi transformatoare către o Europă post-COVID-19 mai verde, mai echitabilă, mai digitală şi mai rezilientă, inclusiv o economie în serviciul cetăţenilor, care include o iniţiativă privind un venit minim adecvat, se arată într-un comunicat al Executivului comunitar.
      CE va lua măsuri pentru o Europă pregătită pentru era digitală. Având în vedere că pandemia a fost un catalizator pentru accelerarea digitalizării lumii, Comisia îşi va continua traiectoria către deceniul digital pentru a realiza transformarea digitală a UE până în 2030.

      Programul Comisiei Europene pentru 2022 include o iniţiativă privind un venit minim adecvat – Black News
      https://blacknews.ro/programul-comisiei-europene-pentru-2022-include-o-initiativa-privind-un-venit-minim-adecvat/

      #
      Adevăratul plan – pe cale să fie lansat – este acela de a conditiona beneficiile UBI (venitului minim universal) de primirea dozelor de vaccin și de acceptarea plandemiei. Doar obedientilor li se vor acorda credite guvernamentale pentru hrană, iar oricine refuză să primeasca vaccinul nu va primi beneficiile guvernului.

      Apreciază

  3. John said, on octombrie 19, 2021 at 5:50 pm

    Medic UPU, dialog șocant cu o pacientă de 80 de ani: „Nu mă vaccinez, am auzit la televizor că rămân sterilă”
    https://alephnews.ro/sanatate/medic-upu-dialog-socant-cu-o-pacienta-de-80-de-ani-nu-ma-vaccinez-am-auzit-la-televizor-ca-raman-sterila/?fbclid=IwAR0yekEt4iZKB_WoB2Zl1IVfXXISgPDDQmD6U7Y2DLadzWtnk4w37QARsx0😄

    Apreciază

  4. Marian said, on octombrie 19, 2021 at 6:09 pm

    Fraților,
    Se îngroașă gluma cu acest „vaccin” , pe care vor cu forța să ni-l injecteze noua romanilor.
    OMS scrasneste din dinti ca nu le-a mers planul de vaccinare în România. De aceea, vor sa ne trimită experți pentru a ne convinge o data să-l acceptam. Si cred ca o vor face brutal.

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/17/evreica-dorit-nitzan-director-de-urgenta-la-biroul-regional-pentru-europa-al-oms-situatia-din-romania-e-devastatoare-oms-se-pregateste-sa-trimita-in-romania-o-delegatie-speciala-de-urgenta-pentru/#comments

    Nu mai e vreme doar de stat pe net si criticat.
    Trebuie pus osul la rugăciune la 12 noaptea, ca numai Dumnezeu ne mai poate salva pentru ca noi nu suntem un popor unit care se revolta, care iese în strada cum o fac francezii. Nu avem simțul democrației ca ei, suntem mult prea obișnuiți cu restricțiile impuse de comunism, ca să ne mai revolte ceva.
    Ciolos a zis-o foarte clar ca nu vrea sa mai permită accesul la hrana, în magazine, în spatiile închise fără certificat covid.
    Si îl cred, deoarece cât a fost ministru al agriculturii în 2000, a introdus în alimentație substanță experimentala Initium, care a provocat multe cazuri de cancer la colon romanilor.
    Chiar ei au arătat la știri un om internat în spital infectat cu Covid, care spunea ca s-a injectat si cu a 3-a doza si degeaba… Ce fel de vaccin e asta care nu te protejează de boala, ca ati văzut si voi câte vaccinuri ați făcut în copilărie la școală si nu aveați nici reacții adverse, nimic?
    .Așadar, haideți sa ne rugam mai mult la miezul nopții pt ca slabe șanse ca romanii sa iasă în strada.
    Cred ca e o chestiune de zile si vor începe cu tirania… Va rog, multa rugaciune!

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on octombrie 20, 2021 at 1:27 am

      Marian

      Sa ne rugam sa iasa romanii in strada sau sa ne rugam pentru ca romanii nu ies in strada? Sau cum zici tu?

      Apreciază

      • Oamenii se eschiveaza... said, on octombrie 20, 2021 at 10:54 am

        E o mare lipsa de solidaritate  – mai intai –  intre intelectuali. Constiinta raspunderii lor fata de atatea flagrante abuzuri si impilari e aproape nula. Egoismul, grija pentru chiverniseala, infatuarea rusinoasa, frica degradanta de riscuri intineaza de ani si ani de zile familia asta de intelectuali, in care unii pentru altii ar putea, totusi, sa faca ceva efectiv. Din cand in cand cate o petitie sau un vag protest, care aduna cu chiu cu vai maximum cateva mii de semnaturi, si care e mai mult semnul jalnic al neputintei si al minimului de efort. Si ce uriasa forta impotriva abuzurilor si a nedreptatilor ar reprezenta solidaritatea efectiva, organizata, metodica, a intelectualilor pe nevoile permanente si incontestabile ale omului, ale oamenilor.

        Alexandru Mironescu, Jurnal

        Apreciază

    • ledpanell said, on octombrie 20, 2021 at 10:28 am

      „Cred ca e o chestiune de zile si vor începe cu tirania… Va rog, multa rugaciune!”
      Pai fix pe asta se va si baza tirania…Pe un popor care tot spera, si spera….si spera etern…Si uite asa ne-au calarit care de care mai eficient, mai profesionist…Si cu consecinte care de care mai dezastruase.
      Noi nu ne putem nici macar imagina, simula mental cum am fi fost, ca persoane, cap-coada, daca am fi avut un alt trecut. Trecut la care altii au contribuit cam cu aceleasi mentalitati care le avem si acum.
      La capitolul fapte, asteptam pe altii la inaintare. Nu va canta cocosul de 3 ori si vom fi uitat ca i-am pacalit ca-i vom sustine. Frica e scrisa in ADN la romani. Si cum prea multi au frica, lasitate, cei curajosi au o singura sansa: sa fie sacrificati ritualic si exemplar, ca sa nu mai indrazneasca altii vreodata. Pedepse exemplare au fost in istorie.
      Asa ca rugaciune fara fapte merge si in prezent. Chiar e inutil sa mai piara degeaba lume care vrea sa-si MATERIALIZEZE SPERANTELE PRIN FAPTE. Acum pare mai tarziu ca niciodata-e globala treaba.
      In plus, Romania a fost campioana la masuri anti-popor. De la sanatate pana la celelalte servicii oferite de stat si de privat.
      Daca erau un milion de Gheorge Piperea, era o treaba. Sunt doar cativa…si un milion de comozi, in bula lor deformata de adevar, sclavi ai confortului mental mentinut tot mai greu, care dau like-uri de zor. Sa le traiasca mouse-ul cu care dau vartos click-uri!

      Apreciat de 1 persoană

  5. ȊNDEPĂRTAREA NUMELUI LUI DUMNEZEU DIN ADN-UL UMAN said, on octombrie 19, 2021 at 6:28 pm

    Va rog sa urmariti, cu mare atentie, acest scurt material:

    https://www.bitchute.com/video/HQEwB45qoAv2/

    Este unul dintre cele mai bune si concise materiale, vazute pe net de la inceperea plandemiei.

    Lumea incepe sa inteleaga!

    Apreciază

  6. mircea.v said, on octombrie 19, 2021 at 6:33 pm

    Din „Cumplite incercari, Doamne” – Marcel Petrisor

    George Fonea si Aurel State erau totusi de neatins, cavalerii fara frica si fara prihana.

    La inmormantarea lui Aurel State din 1983 (moarte indusa de securitate), Marcel Petrisor a transmis celor veniti, cuvintele unui print gruzin – prietenul acestuia din vremea lagarelor sovietice:
    „Trebuie sa stiti ca acesta a fost cavalerul fara pata, caruia nici prietenii, nici adversarii nu au avut ce sa-i reproseze”.

    Mai descoperise insa cu aceasta ocazie ca scopurile se puteau atinge, idealul niciodata, decat in Lumea de Dincolo poate, si ca cine vrea Salvarea sau Mantuirea lumii, acela trebuie mai intai cu sine sa inceapa. Si nu fara a-si infrange mandria si a-si recunoaste neputinta in fata lui Dumnezeu. Fara ajutorul Lui nu se putea. Dar nu implorandu-I dreptatea, ci mila. Pentru ca drept in fata Lui nu mai era nimeni. Si, chiar daca ar fi fost, dreptatea n-ar fi fost indeajuns pentru mantuire.
    Or, el si camarazii lui peentru ce se ridicasera? Mai trebuia insa ceva pentru a sfarsi cruciada; mai trebuia infranta mandria de a fi invingator.

    Dar Cel ce le ingaduise pe toate? El insa nu trebuia implicat in judecata, pentru ca incercarea nu fusese ingaduita decat pentru cei ce o cerusera sau avusesera nevoie de ea. SI el, si ei, generatia lui si a tuturor care aveau sa gandeasca la fel, avusesera nevoie de asa ceva.
    Salvare?! Da, dar numai cu pretul sacrificiului si numai incepand, acest proces, cu sine; cu un sine cunoscut in toate cotloanele sale, in care sa nu se mai poata ascunde in primul rand mandria, mama tuturor pacatelor omenesti.
    De aceea nici nu mai reactiona la ceea ce se petrecea in jur, el, cel care fusese atat de mandru de sine in orice succes sau infrangere chiar. In final, era infrant de propria cunoastere, recunoscandu-si propria nimicnicie in cea mai nobila aventura. Mai mult nu se putea. Si ce avea sa urmeze, pentru el, nu mai avea nici o importanta. Cel putin asa credea el atunci! Planurile celor ce supervizau si voia lui Dumnezeu nimeni nu le cunostea insa. Iar el nu se mai temea decat de ingaduita lui.
    ………………………………………………………………………………………..

    […] inseamna ca Dumnezeu a vrut asa… – completa Ghita
    – Nu a vrut, ci a ingaduit doar – preciza prompt Costache. Ceea ce e cu totul altceva.
    – Dar de ce oare? – intreba atunci Iosif. De ce oare sa fi ingaduit sa mi se intample toate acestea mie, tie, lui Ghita si atator altora?!
    – Ei, daca I-am sti noi socotelile! Pesemne ca pentru a arata ca cei ce vor sa-ndrepte pe altii trebuie mai intai de toate sa-si cunoasca ei insisi slabiciunile. Cel putin asa imi vine uneori sa cred… Dar stiu eu? Cine poate cunoaste cele ascunse ale Dumnezeirii?

    – Dimpotriva – zambi Costache. Tocmai de aceea, cine altcineva ar fi mai indrituit decat noi sa-si puna astfel de intrebari? Ar admite Iosif, de pilda, cu toate protestele lui impotriva a ceea ce i s-a intamplat, ca l-au intrecut multi intru incercarile prin care a trecut? Sau ca ar fi un altul cu evidente sau convingeri mai clare decat ale lui?
    Si-apoi, limpezimi de gand ca-n astfel de imprejurari, cand mai poti avea? Probabil ca din aceleasi motive se supuneau si anahoretii la atatea si atatea privatiuni.

    Apreciază

  7. Dadale said, on octombrie 19, 2021 at 6:56 pm

    https://www.youtube.com/watch?v=jkPFIj-kqdM MARTURIA UNUI IEROMONAH GREC CARE S-A VAXXINAT

    Apreciază

  8. Se apropie o uriaşă criză agricolă şi umanitară, said, on octombrie 19, 2021 at 7:16 pm

    Se apropie o uriaşă criză agricolă şi umanitară, avertizează Bill Gates – Black News
    https://blacknews.ro/se-apropie-o-uriasa-criza-agricola-si-umanitara-avertizeaza-bill-gates/

    Apreciază

    • ledpanell said, on octombrie 20, 2021 at 9:24 am

      Avertizeaza…e un pas din fereastra Overton. Intotdeauna tardiv se anunta, si inutil.
      Nu observati ca de vreo 20 de ani tot anunta la TV ce vor face, si in scurt timp se face? Din start fiind „ca si facut”? Iar la noi, as adauga: totul e „ca un facut”.
      E cel putin cinic sa fim avertizati ce se va intampla chiar de cei care produc evenimentele. Ei stiu bine cati bani mai au oamenii, si le rad in fata: na, fa-ti provizii daca ai cu ce! Prin urmare, inainte de declansarea evenimentelor, oamenii sunt anuntati in legatura cu ele cu ceva timp, DOAR CA SA FIARBA IN PLUS, „preventiv”. Nimic mai mult!
      Cand ne puteam refugia, inca nu era cazul. Desi era. Cand nu mai putem, degeaba vrem. Numai pentru islamisti extremisti, rasisti, xenofobi, si pentru africani saraci exista proiecte de deportare, emigrare pe conditii de razboi samd. Noi suntem in razboi, nu emigram nicaieri. Nu primim si bani, case, sa mergem demential de relaxati pe strazi, cum circula strainii pe la noi, fara griji. Doar nu-s prosti sa aiba vreo problema cu vreo institutie, cum patesc romanii frecvent.
      Impotriva evadarii s-au luat masuri din timp…uie cu pretinsele ei reguli necesare a condus la situatia din prezent. Incepand cu ce, cat, cum ai voie sa cultivi si cat nu, ce animale sa cresti si ce nu…cand se considera ca esti traficant de carne de porc desi vrei doar sa supravietuiesti. Panourile fotovoltaice si eoliene au fost un vis…suna ok pentru o casa de vacanta la bogatani, dar nu merg grosso modo la scara larga. Anul trecut s-a dorit o vreme ploioasa, nori….”ideala” pentru cei off-grid, dependenti de fotovoltaice. Probabil le-au murit bateriile, sau au luat curent cu galeata, de la vecin…ca in banc. Legislatia perversa si ipocrita nici n-a contat cate contradictii intrinseci are! Cine sa le conteste si mai ales cine sa castige cand fix uie te f*** si da uie fara gutuie. Nici macar un taran sarac, fara fotovoltaice, solare, eoliene, n-are voie sa-si puna un generator cu turbina in paraiasul anemic ce trece prin fata casei. Legi peste legi, adica pregatirea pentru ziua de azi.
      Ideea de rezistenta in munti, rezistenta care oricum ar fi ar ajunge controlata de zeci de servicii din toata lumea, unite…e imposibila in prezent. Nu mai suntem ca acum ceva sute de ani cand muntii erau ai nostri. Ca si padurile, au devenit „ale lor”. Marii latifundiari inca aduna terenuri si tot ce pot prinde.
      Cas sobolani aruncati in labirint, se inchid acum ultimele portite care pareau disponibile cu ceva timp in urma.

      Apreciat de 1 persoană

      • Ilea Delia said, on octombrie 22, 2021 at 9:11 am

        Să înțeleg că prin testarea PCR , care conțin articule de grade, putem sa primim acest test să se introducă aceasta formă de viață.
        Suntem înșelați .
        Cum putem scăpa de aceste forme de viață .
        Cei ce au creat,o au și antidotul
        Mulțumesc frumos .
        Fiți binecuvântați.mare adevar

        Apreciază

  9. stef said, on octombrie 19, 2021 at 7:19 pm

    Mostra de gandire debila la un chirurg din Galati : – poporul roman antivaccinist a ingrozit domnisoarele virgine de la OMS , a „clocit o noua tulpina” si suntem pe cale sa schimbam „echilibrul epidemiologic global” ! Panica mondiala cufurita ieste in toi !

    https://adevarul.ro/locale/galati/medic-oms-intrat-panica-vazand-cerbicia-dacilor-liberi-vladica-opinca-1_616e95495163ec42718ba31c/index.html

    Apreciază

  10. stef said, on octombrie 19, 2021 at 7:21 pm

    S-a declansat o uriasa operatiune psihologica in jurul agenturilor OMS – Psihopatul Arafat vehiculeaza marota unei noi „tulpini” aparute in Romania, iar olicaiala propagandistica tevembelizata si bombardamentul cu vaxxinarea ating efecte vomitive …Totul, in timp ce nu se permite productia locala Favipiravirului si plasarea acestuia in farmacii, iar ANMDM-ul NU da autorizatie pentru importul de Arbidol !

    https://www.national.ro/coronavirus/opriti-masacrul-din-spitale-739265.html

    Apreciază

  11. paramedicul cu 10 clase said, on octombrie 19, 2021 at 7:26 pm

    MAI ține la sănătatea românilor. Apare paramedicul cu 10 clase | Ziarul National
    https://www.national.ro/social/mai-tine-la-sanatatea-romanilor-apare-paramedicul-cu-10-clase-739284.html

    Apreciază

  12. "vom ști cine a cheltuit fiecare dolar și cum…”. said, on octombrie 19, 2021 at 7:42 pm

    „Vom avea un control total asupra monedei globale, vom ști cine a cheltuit fiecare dolar și cum…”.

    Mucenicul’s Blog – „Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță.” Benjamin Franklin
    https://mucenicul.wordpress.com/

    Apreciază

  13. dflorin78 said, on octombrie 19, 2021 at 8:24 pm

    daca a fost concediata si nu si a dat demisia poate sa i dea in judecata

    Apreciază

  14. Adrian Patrusca said, on octombrie 19, 2021 at 9:14 pm

    Pașapoartele de vaccinare transformă oamenii liberi în articole comerciale, obligate să stea fiecare în raftul său și să fie supravegheate în permanență.

    Un editorial senzațional al Alexandrei Marshall în Spectator Australia, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

    Nu ai fi de acord ca, din ordinul guvernului, să ți se tatueze un cod de bare pe frunte, nu-i așa? Atunci de ce te spui controalelor codului QR?

    „Nu e același lucru!”, aud deja behăind de sub măști turma obedientă.

    Calmează-te, ai fost deja violat! Acesta este debriefingul.

    Guvernul nostru a folosit ca pretext COVID-ul pentru a-i transforma pe australieni în produse digitale. Este înșelătoria perfectă.

    Orice dictatură știe că oamenii sunt ieftini, ușor de înlocuit și ușor de aruncat.

    Identitățile noastre digitale valorează o avere pentru cumpărătorul terț potrivit, în timp ce posibilitatea de a urmări și controla mișcările noastre reprezintă o oportunitate unică pentru politicienii care preferă să modifice democrația decât să cadă capriciilor ei.

    Pentru a reuși, VOI trebuie să deveniți niște obiecte cu o sumă de atribute stocați într-o bază de date.

    În loc să bântuie aiurea, fără să-i știe nimeni, făcând tot felul de tranzacții fără cunoștința guvernului, australienii se văd obligați acum să treacă prin niște „porți”.

    Aceste obstacole sunt deliberat puse în calea voastră, pentru a solicita o înregistrare manuală cu sistemul QR. Toate sistemele care gestionează produse au aceste porți pentru a controla fluxul de mărfuri și a elimina erorile.

    Așa sunt lucrurile văzute de computere. Cu cât mai multe porți, cu atât mai multă claritate.

    Voi informați acum guvernul așa cum un colet trimite un „ping” poștei australiene când se află în drum către un client. Dacă este detectat un defect, sunt emise alertele automate și nu puteți merge mai departe.

    Sistemele de porți au fost adaptate din domeniul comerțului și transformate în soluții pentru mulțimile de oameni, pentru a micro-gestiona milioane de vieți cu aceeași eficiență rece ca acea a codurilor de bare de pe ambalajele mărfurilor.

    Nu există nici o nuanță, nici o umbră de umanitate în această eră digitală lipsită de suflet. Codurile de bare sunt binare: Bun – Rău. Cetățean sau Disident.

    Chiar și dacă îndeplinești toate condițiile cerute de guvern pentru a trece prin porți – două vaccinuri, șase rapeluri și un abonament pe viață la Microsoft – oricând ceva poate merge rău.

    Dacă datele tale dau eroare la scanare, te prăbușești în purgatoriul digital. Devii un mesaj greșit.

    Din punct de vedere istoric, anonimitatea în fața guvernului a fost sprijinită de o societate bazată pe bani gheață, care a garantat o anumită libertate.

    Banii lichizi sunt marele eliberator al poporului. De aceea, Forumul Economic Mondial și ONU au făcut presiuni asupra guvernului nostru să limiteze banii lichizi și să descurajeze în mod activ circulația lor.

    Înainte de COVID, premierul Scott Morrison s-a bătut pentru a limita banii gheață în scopul „luptei împotriva activităților infracționale”.

    De fapt, era un răspuns la directivele ONU, care încearcă să orienteze economiile spre plățile digitale, în urmărirea obiectivelor de dezvoltare durabilă.

    Infractorii s-au adaptat și au trecut la monede digitale care nu pot fi detectate.

    Chiar și dacă ai accepta ideea că oprirea tranzacțiilor cu bani gheață combate afacerile dubioase, aceasta tot nu ar trebui să prevaleze asupra dreptului fundamental al cetățenilor, care respectă legile, de a utiliza moneda legală după bunul plac.

    Pentru privilegiații autorizați să își facă cumpărăturile, remarcați panourile COVID care încurajează tranzacțiile fără cash sub pretextul „Sănătății”.

    Mesajele care afirmă că cardurile „sunt mai sigure” se vor înmulți până când Trezoreria națională va încerca să retragă total de pe piață banii gheață, beneficiind aproape sigur de aprobarea publicului.

    Banii gheață sunt un mare inconvenient pentru un guvern disperat să îți reducă libertatea.

    Fiscalizarea este automată, iar băncile pot anula cardurile în orice moment.

    Partidul Comunist Chinez le refuză deja cetățenilor accesul la bani dacă cota lor de credit social scade sub un anumit nivel.

    Cu bani gheață, capitalismul nu poate fi blocat.

    Haosul tranzacțiilor făcute de un cetățean ne-monitorizat este esențial pentru revenirea la normal a Australiei, însă creează o problemă foarte mare pentru acele organisme internaționale care doresc să vadă o transformare a sistemului nostru democratic și financiar.

    Guvernele ar trebui să stea la marginea societății – încurajând comportamentele și sugând din profituri, ca o lipitoare pe care o dăm la o parte cu dosul palmei când se îngrașă prea tare.

    COVID-ul a adus guvernul în centru, iar birocrația care îl însoțește nu poate să sufere gălăgia și dezordinea. Ea vrea ca cetățenii să fie ținuți în pătrățelele lor previzibile, unde valoarea lor poate fi evaluată, ambalată și vândută.

    În acest scop, guvernul instituie un control din ce în ce mai mare asupra societății, până când devine factorul său dominant.

    „Orașele Inteligente” sunt etapa următoare a controlului. Ele se prezintă ca o distopie, în care panourile publicitare sunt integrate cu bazele de date guvernamentale. Acestea monitorizează mișcările oamenilor prin oraș pentru a se asigura că nimeni nu părăsește zona COVID care i-a fost alocată sau face ceva nepermis.

    Inițiative ale Băncii Mondiale fac deja posibilă distribuirea datelor de pe rețelele sociale, istoricul de pe telefoanele mobile, imaginile din satelit și alte informații care până nu demult erau private, către guverne din alte țări.

    „Lupta noastră pentru sustenabilitate globală va fi câștigată sau pierdută în orașe”, a spus în 2013 secretarul de atunci al ONU, Ban Ki Moon.

    A avea de-a face cu tehnologia nu ar trebui să fie o condiție pentru a exista. Cu toate acestea, a devenit aproape imposibil să trăiești fără smartphone.

    Asta nu are nimic de-a face cu bunăstarea noastră sau cu supraviețuirea planetei. Australienii înțeleg instinctiv oroarea sistemului de credit social chinez, dar rămân incapabili să recunoască gratiile de la propria lor cușcă.

    În 2019, Google și IBM, via ONG-ul OpenPower Foundation au ajutat China să își îmbunătățească microprocesoarele utilizate pentru a filtra mari volume de date, folosite în cadrul sistemului de credit social, în cadrul inițiativei „încurajarea inovației”.

    Cu un an înainte, proiectul Dragonfly al Google a stârnit indignare printre angajații săi. Informații scurse către public au dezvăluit că Google și-a folosit poziția de mare putere tehnologică de la Silicon Valley pentru a colabora cu China și a o ajuta să creeze un motor de căutare și cenzură.

    S-a mai aflat și că Dragonfly facă legătura dintre căutările oamenilor și numerele lor de telefon, permițând Sistemului de Credit Social să recompenseze sau să sancționeze cetățenii pentru căutările lor de pe internet.

    Motto-ul Google, „don’t be evil”, a fost pe bună dreptate ironizat.

    Militanții pentru drepturile omului din toată lumea au fost șocați de acest scandal, însă care este diferența față de actualul comportament al autorităților sanitare, al politicienilor și al rețelelor sociale?

    Aceste entități promovează „informațiile aprobate”, ascund argumentele care le contrazic, blochează utilizatorii care dezbat anumite teme incomode și urmăresc să distrugă total rețelele care refuză să participe la inițiativele de cenzură globală.

    Aceste entități fac parte din aceeași cabală care dorește să te transforme într-una din mărfurile lor.

    Nimic din ce fac nu urmărește să îți asigure siguranța, totul este făcut pentru a-ți controla comportamentul – asigurându-se că rămâi calm și supus directivelor colective, care vor deveni tot mai grosolane pe măsură ce situația evoluează.

    Viețile noastre au fost digitalizate până la refuz, cu o populație condiționată să dorească informații filtrate de alții.

    Instalarea unei distopii COVID în jurul lor a fost ceva formal. Pentru instaurarea unei dictaturi digitale nu a fost nevoie de mai mult de o bifă verde ori de câte ori oamenii intră într-un magazin, confirmându-și astfel statutul de buni cetățeni.

    Nu vă lăsați înșelați, pașapoartele de vaccinare sunt Sistemul nostru de Credit Social, creat sub supravegherea Partidului federal Liberal. Este o entitate guvernamentală tentaculară, care neagă drepturile bazându-se pe obediență, mizând pe faptul că te vei supune în loc să-ți exerciți dreptul democratic de a rezista.

    Cetățenii acceptă Pașapoartele de Vaccinare pentru că guvernul le-a făcut o condiție de eliberare dintr-o detenție ilegală.

    Ca populație, am fost brutalizați emoțional până la punctul în care oamenii au ajuns să încurajeze discriminarea vecinilor lor.

    Morala a fost înlocuită cu frica intensă de a fi trimiși în izolare.

    Nu este vorba de un exces ocazional de putere – Pașapoarele de Vaccinare și înregistrările QR reprezintă o abandonare totală a sistemului democratic occidental.

    Ele reprezintă o amenințare pentru libertatea copiilor noștri și pentru supraviețuirea spiritului relaxat al Australiei.

    Guvernul național știe că nu va putea invoca veșnic mantra „urgență”, însă este disperat să se agațe de acestei noi puteri dobândite. Se lucrează la legi care să ne infesteze permanent democrația cu abuzuri digitale.

    Vedem cum națiuni suverane devin vasalele unei birocrații nealese de nimeni, însă omenirea nu pare să fie guvernată de o autoritate centrală. Aspectele etnice, religioase și regionale despart în mod natural cetățenii în cetăți, până ce acestea se rup și devin țări.

    Suntem specii tribale care au nevoie de diversitate pentru a supraviețui.

    O încercare de a ne conduce ca pe o masă amorfă va avea nevoie de forme de supraveghere și control încă și mai brutale – cum ar fi o retorică apocaliptică continuă și înăbușirea gândirii independente.

    După cum afirmă frecvent ONU și Forumul Economic Mondial, „democrația și capitalismul reprezintă un inconvenient”.

    Există indivizi cu prea mulți bani și cu prea multă putere, care cred că ființele umane pot fi ținute în cuști digitale, cu boturile vârâte în troaca cu mâncare și crescute pentru informații.

    Dacă comunismul ar fi funcționat, China nu ar mai fi avut nevoie de un sistem de credit social. La fel, dacă australienii ar fi fost de acord cu obligativitatea vaccinării, guvernul nu ar mai fi avut nevoie de un Pașaport de Vaccinare.

    Companiile Big Tech au avut dintotdeauna acces la datele noastre, însă, singure, nu au puterea de a ne face rău. Alianța recentă dintre corporații și guvern reprezintă riscul imediat pentru siguranța noastră.

    Dacă nu oprim guvernul să se înfrupte din datele noastre, vom pierde tot ceea ce ne face australieni.

    Apreciat de 2 persoane

  15. scortisoara said, on octombrie 19, 2021 at 9:45 pm

    „””MORTII TAI, WERNER! – O rusine de presedinte. Klaus Iohannis da vina pe conspirationisti si antivaccinisti pentru miile de decese, dupa ce el insusi a sabotat vaccinarea cand a anuntat: “Noi practic am oprit pandemia”. Iohannis acuza autoritatile ca nu s-au pregatit pentru valul 4, de parca tara nu a fost condusa de “Guvernul Meu”. Presedintele se pregateste sa omoare economia definitiv, pusa la pamant oricum de gasca sa””””

    https://www.luju.ro/mortii-tai-werner-o-rusine-de-presedinte-klaus-iohannis-da-vina-pe-conspirationisti-si-antivaccinisti-pentru-miile-de-decese-dupa-ce-el-insusi-a-sabotat-vaccinarea-cand-a-anuntat-ca-noi-practic-am-oprit-pandemia-iohannis-acuza-autoritatile-ca-nu-s-au-preg

    Apreciază

  16. Remus Satală said, on octombrie 19, 2021 at 9:45 pm

    Cea mai mare grindină căzută vreodată în Australia a provocat pagube importante. Bulgării au avut dimensiuni de 16 centimetri
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/cea-mai-mare-grindina-cazuta-vreodata-in-australia-a-provocat-pagube-importante-bulgarii-au-avut-dimensiuni-de-16-centimetri-1706075

    Apreciază

  17. scortisoara said, on octombrie 19, 2021 at 9:52 pm

    Apreciază

  18. Flu Being Primed To Hide ‘Vaccine’ Deaths said, on octombrie 19, 2021 at 9:56 pm

    Gripa este pregătită să ascundă moartea produsă de „vaccin”

    https://davidicke.com/2021/10/15/flu-being-primed-to-hide-vaccine-deaths-david-icke-dot-connector-videocast/

    Apreciază

  19. John said, on octombrie 19, 2021 at 10:06 pm

    Se închide mustăria,iarăși!
    https://flux24.ro/iohannis

    Apreciază

  20. inventatorul testului PCR said, on octombrie 19, 2021 at 10:17 pm

    The Mysterious Death of PCR Test Inventor Kary Mullis – Fauci’s Most Notable Critic

    https://davidicke.com/2021/05/22/the-mysterious-death-of-pcr-test-inventor-kary-mullis-faucis-most-notable-critic/

    Apreciază

  21. Dictatura COVID: Te-ai vaccinat? Ești marfă! Tocmai ți s-a aplicat un cod de bare pe frunte! said, on octombrie 19, 2021 at 11:13 pm

    https://www.activenews.ro/opinii/Dictatura-COVID-Te-ai-vaccinat-Esti-marfa-Tocmai-ti-s-a-aplicat-un-cod-de-bare-pe-frunte-170105

    […]Nu există nici o nuanță, nici o umbră de umanitate în această eră digitală lipsită de suflet. Codurile de bare sunt binare: Bun – Rău. Cetățean sau Disident.[…]

    => nu vor mai exista nuante de gri, cele in care traim astazi cu totii.
    Lucrurile se vor impartii foarte curand in: ALB si negru.

    Cu Dumnezeu prin Iisus Hristos via sigilarea cu Duhul Sfant instalat in templul trupului (Ioan 2:21) sau cu Satana care isi instaleaza semnul sau in trupul omului.

    Exista doar doua solutii in aceste ultime clipe ale istoriei:

    1 – Solutia lui Dumnezeu:

    Maleahi 3:1. „Iată, Eu trimit pe îngerul Meu şi va găti calea înaintea feţei Mele şi va veni îndată în templul Său Domnul pe Care Îl căutaţi şi Îngerul legământului pe Care voi Îl doriţi. Iată, vine!”, zice Domnul Savaot.

    Inger = Sol = Mesager

    Mesagerul legamantului vensnic, Duhul Sfant, se va instala complet in templul sau de drept: corpul uman.

    Iata operatiunea Creatorului, „inocularea” Sa:

    Iezechiel 36:26 Vă voi da inimă nouă şi duh nou vă voi da; voi lua din trupul vostru inima cea de piatră şi vă voi da inimă de carne.
    Iezechiel 36:27 Pune-voi înăuntrul vostru Duhul Meu şi voi face ca să umblaţi după legile Mele şi să păziţi şi să urmaţi rânduielile Mele.

    Iar neamurile = popoarele pagane care nu-l cunosc astazi pe Dumnezeu, prin Iisus Hristos => „vor şti neamurile că Eu sunt Domnul, zice Domnul Dumnezeu, când Mă voi sfinţi în voi, înaintea ochilor lor.” (Iezechiel 36:23)

    Va fi ceva de aratat concret, inaintea ochilor lor, asa cum Domnul Hristos a umblat sub ochii evreilor. Asa vor intelege acum neamurile, inaintea pecetei a 6-a din Apocalipsa. Unii vor intelege si-l vor urma pe Hristos, in ultima secunda a timpului de har, in timp ce majoritatea il vor respinge, asa cum s-a intamplat acum 2.000 de ani.

    In acest fel se va ajunge cu aceasta ultima generatie, in viata, la „la măsura vârstei deplinătăţii lui Hristos” (Efeseni 4:13). Duhul Sfant va locui deplin in noi, asa cum a locuit in Omul Iisus Hristos, al doilea Adam (Om dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu) si astfel se va face sigilarea pe frunte (mintea omului = Sfanta Sfintelor – Evrei 9:3) a celor 144.000, Mireasa, ultima ramasita inainte de Parusie.

    Astfel, Mireasa lui Hristos (Biserica), se va uni cu Capul ei = Iisus Hristos si cei doi vor fi un singur trup, prin care va curge acelasi sange (Viata), adica Dumnezeu Duhul Sfant (Viata vesnica).

    2 – Solutia lui Satana:

    mesagerulARN – se va instala in corpul omenesc (Locul Sfant de care vorbea profetul Daniel – Matei 24:15), via inocularea covrig, ca un sistem de operare, care va transforma oamenii in cyborgi, pentru totdeauna. Satana spera ca prin inocularea otravei sale in corpul oamenilor, sa le distruga/afecteze complet mintea, astfel incat sa nu mai poata fi influentata absolut deloc de catre Duhul Sfant.

    Cine crede ca Duhul Sfant se va retrage, nu intelege nimic. Duhul Sfant nu se retrage niciodata, Tatal il asteapta pe fiul risipitor, pana la final. Doar omul, respingand deplin salvarea lui Dumnezeu (Viata vesnica, darul fara bani si fara plata), indeparteaza complet Duhul Sfant (comitand pacatul de moarte a doua – Matei 12:31), astfel incat „Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată” (Romani 1:28).

    Ce vrea Satana sa faca este asta, o stiti si voi:

    https://vaivoua.wordpress.com/2021/08/31/ruterul-biologic-sau-persoana-switch/

    Evident ca nu va reusi, idolul/statuia, pe care a vazut-o profetul Daniel, va fi daramata!
    Altfel, inseamna ca „n-ar scăpa niciun trup” (Marcu 13:20)…

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  22. Predictie via OMS: Un milion de români se vor îmbolnăvi și 10.000 vor muri în următoarele două săptămâni! said, on octombrie 20, 2021 at 12:21 am

    Previziuni sumbre ale unui epidemiolog: „Un milion de români se vor îmbolnăvi și 10.000 vor muri în următoarele două săptămâni”
    https://alephnews.ro/sanatate/previziuni-sumbre-ale-unui-epidemiologun-milion-de-romani-se-vor-imbolnavi-si-10-000-vor-muri-in-urmatoarele-doua-saptamani/

    Apreciază

  23. Grigore said, on octombrie 20, 2021 at 1:23 am

    Era o doamna Christine Radu care a postat niste linkuri si uitandu-ma peste linkurile alea am ajuns la niste informatii cat se poate de ingrijoratoare. Vaccinul contine niste particule dupa care poti fi identificat. Exista un patent in sensul asta, US patent number 11107588, ce poate fi cautat si verificat pe Google.

    https://dailynewsbreak.org/breaking-news-dr-zev-zelenko-dr-robert-young-both-confirm-that-all-the-clot-shots-have-tracking-nanoparticle-technology-in-them-fauxi-should-hang-for-this-top-scientists-doctors-confirm-covid/

    https://www.sgtreport.com/2021/10/vaccine-patents-youre-being-injected-with-an-obedience-platform-could-turn-into-an-execution-platform-video/

    Semnul fiarei

    Pentru ca Saccsiv s-a opus mereu actelor biometrice, ca sa nu se inteleaga gresit cumva, ORICE ACT BIOMETRIC TREBUIE REFUZAT! Chiar daca refuzam vaccinul, NU putem accepta vreun act biometric.
    Este si credinta mea ca trebuiesc refuzate actele biometrice!

    Apreciază

  24. Ciolacu ciumpalacu recunoaste ca l a luat dracu: said, on octombrie 20, 2021 at 9:41 am

    Ciolacu ciumpalacu recunoaste ca l a luat dracu:

    Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că susţine impunerea de restricţii persoanelor care nu doresc să se vaccineze anti-COVID.

    „Care e primul la drept e care-l avem, dreptul la viaţă sau dreptul de a nu avea certificat verde? Eu am dreptul la viaţă. Nu vrei să te vaccinezi, atunci intri în nişte rigori impuse ca să nu mă îmbolnăveşti pe mine, fiindcă eu am un drept la viaţă. Fiindcă nu vrei să te vaccinezi, trebuie să intri în anumite restricţii”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Prima Tv.

    Apreciază

  25. […] Melissa Strickler (concediată de Pfizer) vorbeste despre LUCIFERAZA si utilizarea celulelor de la f… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.