SACCSIV – blog ortodox

Studiu spaniol – TOATE TIPURILE DE VACCIN ANTI-COVID CONȚIN URIAȘE CANTITĂȚI DE NANOPARTICULE DE OXID DE GRAFEN – O substanță extrem de toxică care provoacă și magnetismul. De asemenea, multe tipuri de măști, bețișoarele pentru testele PCR și antigen conțin particule de grafen!

Posted in Coronavirus, Spania, STIRI, vaccin, vaccinare in masa by Vali on iulie 17, 2021

Sursa: https://danielvla.wordpress.com/2021/07/16/studiu-spaniol-toate-tipurile-de-vaccin-anti-covid-contin-uriase-cantitati-de-nanoparticule-de-oxid-de-grafen-o-substanta-extrem-de-toxica-care-provoaca-si-magnetismul-de-asemenea-multe-tipuri-d/

 

Un articol Natural News despre vaccinul produs de Pfizer-BioNTech și uriașa cantitate de OXID DE GRAFEN pe care o conține:

Un studiu spaniol a constatat că vaccinul Pfizer conține niveluri ridicate de oxid de grafen TOXIC

(Natural News) Cercetătorii din Spania au descoperit că vaccinul Pfizer-BioNTech Wuhan coronavirus (COVID-19) conține oxid de grafen.

Echipa de cercetare de la Departamentul de Inginerie al Universității din Almeria a publicat recent un raport intitulat „Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă: studiu observațional în microscopia optică și electronică”.

În acest studiu, cercetătorii spanioli au descoperit că fiecare doză de vaccin Pfizer pe care au examinat-o conținea în jur de 747 nanograme de oxid de grafen. Aceasta a însemnat că peste 99% din vaccinul Pfizer a fost alcătuit în întregime din oxid de grafen.

Oxidul de grafen, un material format din grafit, este o substanță toxică cunoscută. Studiile anterioare au arătat că materialele pe bază de grafen, cum ar fi oxidul de grafen, pot provoca toxicitate dependentă de doză. Poate deteriora ficatul și rinichii, poate stimula formarea granuloamelor în plămâni, poate reduce viabilitatea celulară și poate declanșa apoptoza celulară sau moartea celulară pre-programată.

Studiile la animale au constatat că injecția de oxid de grafen în organism depune substanța toxică în plămâni, ficat, splină și rinichi. Cercetătorii au raportat, de asemenea, dificultăți în curățarea materialului din corp.

Multe măști de față care sunt traficate de către corporații sunt acoperite sau căptușite cu grafen. (În legătură cu: Purtarea măștilor de față acoperite cu grafen poate provoca probleme pulmonare grave, avertizează Health Canada.)

În raportul lor, cercetătorii spanioli au descoperit, de asemenea, cantități semnificative de oxid de grafen în tampoanele utilizate în reacțiile în lanț ale polimerazei și testele antigenului. Aceste teste sunt utilizate presupus pentru a detecta COVID-19.

Expert medical: Nu există niciun motiv pentru care oxidul de grafen să fie în vaccinuri „cu excepția omorârii oamenilor”.
Revelația privind raportul spaniol și oxidul de grafen din vaccinurile Pfizer a ieșit la iveală pentru prima dată după ce a fost raportat de comentatorul conservator Stew Peters în emisiunea sa, The Stew Peters Show.

Peters l-a adus pe expertul medical și pe cercetătorul farmaceutic de 20 de ani, Dr. Jane Ruby, în episodul din 8 iulie al emisiunii sale, pentru a vorbi despre ce este oxidul de grafen și efectele sale asupra corpului uman.

Ascultați întreaga conversație dintre Peters și Ruby la The Stew Peters Show aici:
https://www.brighteon.com/ebb09dd3-d98e-48c0-beca-79d8d2b31a7b

http://

În timpul emisiunii sale, Peters l-a întrebat pe Ruby dacă oxidul de grafen este otrăvitor. Ea a răspuns spunând: „Este cu siguranță o otravă”. Ruby a continuat apoi să explice câteva dintre modalitățile în care oxidul de grafen este periculos pentru oameni. Ea a spus:

„Distruge literalmente totul din interiorul celulei. Explodează mitocondriile. Creează o situație în care corpul se află pe un camion de pompieri cu 10 alarme și inflamație, citokine, chemokine. Aceasta este incredibil de violentă … vine furtuna inflamatorie și are o afinitate deosebită pentru crearea unei inflamații acute a plămânilor, creează o furtună inflamatorie în țesutul cardiac și în țesutul creierului … Nu există niciun alt motiv pentru a fi în [vaccinuri], cu excepția de a ucide oameni. „

Peters a fost de acord cu concluzia lui Ruby. El și-a adăugat îngrijorarea cu privire la motivele pentru care descoperirea oxidului de grafen în vaccinuri nu este raportată pe scară mai largă de către mass-media. Singura sa concluzie este că și aceste corporații trebuie implicate.

„Se ocupă de asta. Te vor mort. Fac parte din complotul crimelor ”, a spus el.

Ruby a fost de acord cu aprecierea lui Peters. Ea a speculat că singura altă explicație ar fi că producția în masă și vaccinarea persoanelor cu vaccinurile Pfizer este „un experiment global neinformat, fără consimțământul global”.

Peters a adăugat menționând că eficacitatea presupusă și rata de succes a vaccinului Pfizer împotriva COVID-19 a fost „difuzată peste tot”.

„Cum pot dovedi asta? A fost doar o minciună? Au făcut doar un număr arbitrar? ” Întrebă Peters.

Ruby și-a completat conversația cu Peters menționând că, potrivit cercetătorilor spanioli, multe dintre simptomele cele mai frecvent asociate cu COVID-19 ar putea fi cauzate și de nivelurile excesive de grafen din organism.

Ea a avertizat apoi că Pfizer și alte corporații farmaceutice se află în proces de a dezvolta o versiune inhalantă a vaccinului. Această versiune inhalantă ar fi mai puternică, deoarece va merge chiar în plămâni. „Creează imediat o furtună pulmonară de pneumonie”, a spus Ruby. – (Oare se folosesc de tipul de vaccin produs la Timișoara de Institutul Oncogen?! Sau și acela conține grafen, făcând parte din întreaga conspirație împotriva omenirii a ocultei? – n. adm.)

Expertul medical a avertizat apoi că, dacă acestei versiuni a vaccinului i se acordă o autorizație de utilizare de urgență, numărul deceselor bruște cauzate de cazurile de pneumonie cu „flash respirator” va crește.

Aflați mai multe despre ceea ce este cu adevărat în vaccinurile împotriva coronavirusului citind cele mai recente articole pe Vaccines.news.

Sursele includ:

NaturalHealth365.com

Z3News.com

ScienceTimes.com

RedVoiceMedia.com

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Petru said, on august 8, 2021 at 5:34 am

    Am citit acum câțiva ani o profeție în revista Lumea despre vaccinuri cu nanoroboți, și restul, un călugăr grec parcă, mi s-a părut prea de tot, sau măcar pentru viitorul mai îndepărtat. Acum îmi pare rău c-am aruncat-o. Asta țin minte, dar nu sunt foarte sigur: spunea că cei care se vor împărtăși regulat o să scape de roboții respectivi, după aceea urmează ultima fază.
    Știi ceva sau ai scris ceva despre profeția respectivă? era în revista tipărită, nu mai știu nici anul, în jur de 2015

    Apreciază

  2. Petru said, on august 8, 2021 at 7:09 am

    Am găsit ce-am citit eu, cred că ăsta e originalul.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

    Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

    Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

    “………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

    Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

    Apreciază

  3. […] Studiu spaniol – TOATE TIPURILE DE VACCIN ANTI-COVID CONȚIN URIAȘE CANTITĂȚI DE NANOPARTICULE … […]

    Apreciază

  4. […] Studiu spaniol – TOATE TIPURILE DE VACCIN ANTI-COVID CONȚIN URIAȘE CANTITĂȚI DE NANOPARTICULE … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.