SACCSIV – blog ortodox

CEO Pfizer este veterinarul evreu sefard Albert Bourla

Posted in BIG PHARMA, Coronavirus, EVREI, Grecia, PFIZER, vaccin by saccsiv on aprilie 29, 2021

SMART RADIO: Ascensiunea lui Albert Bourla| Cum a fost numit șef al Pfizer ciobanul grec care visa să devină medic veterinar. „Doar în America se poate întâmpla”

În timpul unui interviu acordat jurnaliștilor afiliați la patru mari publicații europene (Corriere della Sera, Handelsblatt, El Mundo și Les Échos français), directorul Pfizer a vorbit despre o perioadă tragică din viața părinților săi și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în tinerețe. Familia sa de origine evreiască locuia în Salonic, Grecia, când Hitler a invadat țara, în aprilie 1941. Din cei 60.000 de evrei care locuiau în faimosul port din Marea Egee, peste patru cincimi au fost exterminați la Birkenau. Printre puținii supraviețuitori s-a numărat și familia Bourla. Potrivit Tribune Juive, „După război, în 1961, s-a născut un fiu în această familie. Părinții l-au numit Israel-Avraam. A crescut și a studiat medicina veterinară în Grecia. Fiind un student strălucit, Abraham Bourla a obținut un doctorat în biotehnologie reproductivă la școala veterinară a Universității Aristotel din Salonic”.

Recrutat de Pfizer în 1993

Băiatul era atât de talentat, pasionat și muncitor încât a fost observat de Pfizer, care l-a recrutat în 1993 ca director tehnic pentru divizia de sănătate animală din Grecia, apoi pe toată Europa și restul lumii. La vârsta de 34 de ani, decide să se stabilească în Statele Unite și să-și schimbe prenumele din Abraham în Albert. Se căsătorește cu o tânără evreică cu care are doi copii și continuă să urce în ierarhia Pfizer, ajungând la vârful conducerii laboratorului farmaceutic american pe 1 ianuarie 2019, după ce a fost, potrivit anturajului său, un director excepțional al operațiunilor globale ale grupului: o călătorie fenomenală pentru un tânăr cioban grec care dorea să devină medic veterinar.

La întrebarea „Ați crescut în Salonic. Ar fi fost posibil în Europa traseul dvs.?”, răspunde: „Este cea mai dificilă întrebare. Ar fi fost posibil, dar puțin probabil. Statele Unite, cu toate controversele, au ceva minunat – te primesc cu brațele deschise când ajungi”. Apoi adaugă: „Am fost ales CEO al acestei companii de către un consiliu de administrație care știa umilele mele începuturi, care știa accentul meu de grec și faptul că vorbeam prost engleza. […] Când mi-au dat vestea, știi ce le-am spus? ‘Doar în America se poate întâmpla’”.

Veniturile au fost împărțite 50% cu BioNTech

„Este posibilă o revenire la viața normală în această toamnă în Europa? – „Cred că da. Exemplul din Israel este foarte interesant. Desigur, este o țară mică și are caracteristici specifice: este destul de izolată, populația se află într-o stare de război aproape constantă, așa că știe să reacționeze foarte repede în caz de criză. Dar Israelul ne permite să arătăm lumii că există speranță”. Albert Bourla adaugă: „Odată ce o proporție semnificativă a populației va fi vaccinată, este posibil să revenim la o viață aproape normală. Totul depinde de cât de repede ne vaccinăm”.

Președintele Pfizer a fost întrebat cu privire la parteneriatul său cu germanii BioNTech, cu care menționează că împarte venitul din vaccin 50-50. „Este un parteneriat extraordinar. Cele două companii au avut încredere una în cealaltă. Când am început să discutăm cu BioNTech, am avut o singură direcție: nu era vorba despre afaceri, ci despre salvarea lumii. Când am început să lucrăm împreună, nici măcar nu aveam contract! Cu Ugur Sahin [fondatorul BioNTech] am bătut palma prin Zoom și am început să lucrăm”.

Sursa: https://www.causeur.fr/albert-bourla-pfizer-ce-patre-grec-qui-voulait-devenir-veterinaire-196158

 

Comentariu saccsiv:

Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Bourla Albert Bourla este evreu sefard.

Cititi va rog si:

BioNTech partners with Bill and Melinda Gates Foundation, scoring $55M equity investment

Ce nu ni se spune despre vaccinul anti Covid-19 al companiei Pfizer: se foloseste EDITAREA de GENE mARN, tehnologie neaplicata niciodata in alte vaccinuri / IPOTEZA TERIBILA: Acum nu avem un val de infectari, ci un gigantic val de teste fals pozitive. Raspandirea unei ucigatoare boli va urma de abia prin vaccinarea in masa

Pfizer este cea mai mare companie farmaceutica din lume.

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on aprilie 29, 2021 at 10:45 pm

    https://www.national.ro/social/iohannis-anunta-ofensiva-impotriva-celor-care-refuza-vaccinarea-720403.html

    „Președintele Klaus Iohannis a decis să se poziționeze direct în campania de convingere a populației să se vaccineze. Deși nu a detaliat, acesta a anunțat că va trece la măsuri împotriva celor care, în momentul în care vor fi suficiente doze pentru toată lumea, demonstrează că refuză vaccinarea.”

    Apreciază

  2. soldatsoldatsoldat said, on aprilie 30, 2021 at 10:47 am

    Ceo să facă oare? O să ne facaca campanie prezidențială Pe fiecare panel cu România cacacinului bine făcut!
    Dacă prostovanii grosolanii gainarii l-au permise 2 mandate!! cu siguranță va avea succes in paiațele astea.
    Va rog sa luam aminte că in filmul World war Zombie cu actorul nostru preferat alcoolistul notoriu Brad Pitt Israelul este arătat ca ultima si prima speranta a omenirii și imediat dupa asta o armada de zombilai se ridică peste zidurile Ierusalimului si îl distruge chiar în timp ce ei aduceau slava practic Israelului.
    Auzi Israel Abraham, nu e clar oare?
    Totul este o alegorie fraților, Bill Gates (Midas) the bill (actul,legea) care deschide ușile, porțile, the gates care chipurile a creat ferestrele care nu sunt uși , o fereastra nu este o usa, nu poti ieși cu trupul doar cu spiritul, dar omul e trup și suflet , este nevoie de o îmbinare a amundurora pentru un echilibru. Deci ce zice Bill Gates
    Ia vaccinul prin lege deci Bill și ți se vor deschide usile Gates iar această informație intra prin Windows , adică ferestrele prin care intra pofta ( tembelizoare ,me’dia ( calea către mine, calea către voia mea),internet (plasa lăuntrică)

    Este mitologie fraților, verificați pe Asclepius si fiicele lui .
    Tre să ținem cont ca noi vedem mitologia ca un basm asa dar pentru Babilon, Egipt,greci, romani aceasta era o religie profund sacrala.
    Vacacinul este impartasania acestei religii satanice.
    Alt aspect, stateam si căutăm intrun dictionar vechi scos de comunisti definiții mă a afierosi și a pecetlui sau afierosire și pecetluire. Cuvintele sunt sinonime, amundoua înseamnă a consacra, a consfinți O LUCRARE.
    afierosire vine de la a fi aprins ca focul rosu iar pecetluirea se face la finalul lucrarii adica dupa ce teai aprins ca focul roșu pentru pentru scop pecetluirea vine tot ca o aprindere, aprinderea faptului ca ai implinit.
    Pecetluirea nu este neaparat un semn,este si un semnedar nu semnul in sine ci semnul e simbolul daruirii catre acel scop.
    Toți cei botezati sunt pecetluiti dupa afundare dupa spalare dupa moarte si inviere ei fiind oameni noi, înviați in Hristos cu PECETEA DARULUI DUHULUI SFANT! ,Ca o incheiere a lucrarii săvârșite dar lucrarea este afierosirea întru Domnul.
    Ce vreau sa spun e ca cei ce se vor pecetlui cu pecetea satanei se vor aprinde pentru el, se vor afierosi lui,îl vor iubi căci îi va flata, îi va insanatosi,le va da prosperitate,pensie,chipurile educație ,bla bla.
    Masca si ea e o pecete la fel si vacacinul la fel cu cipul la fel cu identitatea biometrica satanica care vine si e la usa.
    Este un cuvânt in Drept care se numeste repudiere.
    Trebuie sa repudiem cetățenia, constituția asta corporativă numită indenture, trebuie sa marturisim fiinta adică legatura noastra fiintiala cu sursa fara de care nu putem fi,Dumnezeu.
    Nu luați identitatea biometrica
    Nu mai va ascundeți chipul dumnezeiesc
    Nu vă injectați cu otrava
    Nu mai fiți prosti

    Apreciază

  3. […] CEO Pfizer este veterinarul evreu sefard Albert Bourla […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.