SACCSIV – blog ortodox

CREATURA– un medic polonez declară că a descoperit o ciudată formă de viață cu tentacule în vaccinul Pfizer

Posted in Coronavirus, PFIZER, vaccin by saccsiv on octombrie 16, 2021

DAVID ICKE: COVID Vaccine Life Form: Polish Doc Finds “The Thing” in Pfizer Comirnaty Shot

Forma de viață din vaccinul anti COVID: Un medic polonez găsește ‘Creatura’ în vaccinul Pfizer Comirnaty

Publicat de MAKIA FREEMAN, 15 Octombrie 2021, pe DAVID ICKE

O altă ciudată formă de viață din vaccinul anti COVID

de data aceasta făcută din aluminiu și carbon, a fost descoperită la microscop. Descoperirea a fost făcută de un medic polonez pe nume Dr. Franc Zalewski. De-a lungul prezentării sale video, el o numește ‘creatura’. Zalewski a găsit-o într-o doză de vaccin Pfizer Comirnaty, în 1 din cele 3 fiole pe care le-a studiat. Descoperirea doctorului Zalewski vine în completarea cercetărilor multor alți medici, oameni de știință și cercetători independenți (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha și Dr. John B.) care au descoperit, de asemenea, că vaccinul COVID conține tot felul de elemente dubioase și de-a dreptul oribile – grafen, nanometale, PEG, paraziți, creaturi cu tentacule care se autopropulsează, fibre sintetice și structuri circulare sintetice care se asamblează singure.

Forma de viață din vaccinul COVID: ‘Creatura’ din aluminiu, brom și carbon

Așadar, ce este această ‘creatură’? Similar cu ceea ce a găsit dr. Madej la microscop, este un fel de creatură sintetică cu tentacule. Zalewski o compară cu creatura din filmul științifico-fantastic ‘The Thing’, sau cu acea entitate din filmul ‘The Matrix’, care „zbura, avea tentacule și se atașa de alte lucruri”. În cazul de față, Zalewski a măsurat cu atenție ‘creatura’ și a descoperit raportul dintre capul și picioarele sale (un cap de 20 de microni/micrometri la picioare de 2,5 milimetri, ceea ce echivalează cu un raport de 1:125). El crede că această ‘creatură’ va crește și se va dezvolta în interiorul corpului oamenilor, comentând:

„Se pare că are un cap și 3 picioare … Chestia asta nu a fost creată pentru a sta acolo și a nu face nimic … E o formă de viață … A crescut/dezvoltat în 4 zile … O fi plantă? Praf? Sau ‘o ființă’ dăruită oamenilor sub formă de ouă într-un mediu fertil/adecvat. Undeva în apropiere ar putea exista un fel de semnal care a făcut ca această chestie să înceapă a viețui. Așa cum semințele de pin nu vor crește decât dacă se vor afla într-un mediu adecvat, pe un teren fertil, la fel și ‘acea creatură’ pare să stea nemișcată. Este posibil să fie în stare latentă/adormită… Eu sper că nu va fi activată.”

Zalewski subliniază, de asemenea, că a văzut mai multe astfel de creaturi, punând capăt oricăror declarații că aceasta a fost doar o coincidență. Într-adevăr, cu toate aceste descoperiri făcute până acum la microscop, ar mai putea cineva, care a analizat cu atenție dovezile, să mai creadă că ar fi vorba doar de o uriașă coincidență, și nu mai degrabă de o agendă transumanistă calculată la rece? Zalewski sugerează că grafenul din vaccin acționează ca un fel de hrană, sau catalizator, pentru ‘creatură’, deoarece vaccinul cuprinde și ouăle ‘creaturii’, care par să eclozeze în prezența grafenului.

Un alt videoclip pretinde că arată cum în vaccinul Pfizer grafenul se auto asamblează în timp real

Analiza independentă a vaccinului anti COVID continuă la nivel mondial. Apropo de Pfizer și de grafen, circulă un alt videoclip (cu subtitrare în limba germană) care pretinde că arată conținutul vaccinului Pfizer la microscop. Videoclipul începe cu o mulțime de puncte albe minuscule, dar și unele negre. Pe măsură ce avansează, se poate vedea cum punctele se conectează încet pentru a forma linii, ceea ce întărește o temă cheie a formelor de viață sintetice conținute în așa-zisele vaccinuri anti COVID: auto asamblarea.

Vaccinul anti COVID este un instrument pentru bioterorism și transumanism

Propaganda NWO (Noua Ordine Mondială) promovează ideea că noi trebuie să ne speriem de amenințarea cu bioterorismul, și că guvernul ne va salva și proteja. Într-adevăr, trebuie să ne ferim de bioterorism, dar guvernul este cel care îl comite, nu cel care îl previne. Adevăratul bioterorism nu provine de la un pretins virus, ci mai degrabă de la pretinsele vaccinuri contaminate cu paraziți sintetici îngrozitori care, după cum sugerează dovezile, se pot autoasambla, autoreplica și prolifera în interiorul corpului uman.

Zalewski comentează de mai multe ori că oamenii și-au făcut vaccinul anti COVID doar dacă au vrut. În mod voluntar. Iar acum mulți dintre cei vaccinați, probabil, adăpostesc în ei forme de viață pe bază de aluminiu. Sunt foarte multe informații care ies acum rapid la iveală și care arată conținutul real al vaccinului anti COVID. Să sperăm că aceste informații vor fi împărtășite în întreaga lume și vor ajuta, prin natura lor oribilă, să pună capăt escrocheriei COVID cât mai repede cu putință. Să sperăm că aceia care au fost programați de narațiunea principală, sau care sunt încă indeciși, se vor trezi din somn și vor înțelege ce se întâmplă cu adevărat aici.

*****

Makia Freeman este editorul site-ului de știri independente / media alternativă The Freedom Articles, autorul cărții ‘Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions’ și cercetător senior la ToolsForFreedom.com. Makia se află pe Odysee/LBRY și Steemit.

Surse:

https://odysee.com/@WakeUpMirror:3/DFZ-TT:5

https://thefreedomarticles.com/covid-vax-ingredients-exposed-graphene-nano-metals-parasites/

https://thefreedomarticles.com/covid-vax-creatures-live-self-aware-critters-found-microscope/

https://thefreedomarticles.com/covid-vax-contents-2-more-docs-reveal-creepy-microscopy-images/

https://www.bitchute.com/video/46WS1068DIAT/

https://thefreedomarticles.com/new-war-on-bioterror-everyone-suspected-carrier/

 

Tagged with: ,

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. scortisoara said, on octombrie 16, 2021 at 3:33 pm

  E Goa`uld ….. :))))

  Apreciat de 1 persoană

  • gheorghe said, on octombrie 17, 2021 at 12:51 pm

   De ce nu la duhovnic?
   Vor sa inceapa distrugerea cerebrala a copiilor in „masa”?

   Parinti rataciti care-si imping copiii la pierzanie!

   Apreciază

 2. Nume (obligatoriu) said, on octombrie 16, 2021 at 5:21 pm

  Și iată flașneta neobosită și etern nestisfăcută a progresiștilor, ne dă de știre ce ar trebui să facă un prim ministru, https://www.romaniacurata.ro/arafat-prim-ministru/ .

  Recursul la istorie se impune, http://www.enseigner-histoire-shoah.org/getMedia.aspx?ID=240&D=attachment , similitudinile între măsurile propuse sunt firești câtă vreme seva ideologică este aceiași, scopul neschimbat.

  Apreciază

 3. Christinne Radu said, on octombrie 16, 2021 at 5:27 pm

  Mihai Lasca – deputat independent

  ,,Eroii” zilelor noastre din spitalele covid!
  Îndemn cadrele medicale să înceapă să spună adevărul despre pacienții omorâți în spitale și să denunțe presiunile care se fac asupra lor din partea Guvernului și a lui Arafat!
  Tel Cabinet Parlamentar
  Mihai Lasca
  0749177983

  Apreciază

 4. Oana said, on octombrie 16, 2021 at 5:28 pm

  Decese in randul medicilor cauzate de vaccinul anti covid. Sper sa se vada postarea de pe pagina de facebook a lui Iulian Capsali.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4514389355315343&id=615797168507934&m_entstream_source=timeline

  Apreciază

 5. stef said, on octombrie 16, 2021 at 6:03 pm

  Multumim pentru traducere si redactare !
  In completare , un clip din zona „E.T.” care prezinta o serie de informatii despre originea si componentele acestor „vaXXinuri” :

  Canal YouTube cenzurat – https://youtu.be/gAvUhSLxK9g

  https://www.brighteon.com/cd40bc54-2f52-4394-8d75-218058170dbd

  https://odysee.com/@CosmicAgency:c/vaccinestaygetanlab:8

  Apreciază

 6. Spaceman said, on octombrie 16, 2021 at 6:51 pm

  Iar asta vine din partea ‘pionilor albi’ ai satanei, care în viziunea lor sunt „buni oameni, cu credință în Dumnezeu, ecumeniști, pro-viață, republicani, conservatori”. ‘Pionii albi’ sunt cei care pun ‘vaccinul sataniștilor’ sub lupă și văd tot felul de ‘chestii’… ‘paraziții sataniștilor’, ‘paraziții pionilor negri ai satanei’, pe care-i omoară Ivermectina.

  A aranjat bine dracu’, mor oamenii atât de ‘covid’ cât și de la ‘vaccin’, atât de la ‘paraziți’ cât și de ‘la tratament’. Iar pe cei rămași în viață să-i facă dracu’ sclavi cu ‘digitalele’.

  Stau eu acum să deznod nodurile satanei, dacă ‘pionii negri’ mint și înșeală asta nu înseamnă că ‘pionii albi’ spun adevărul. Ceea ce este ‘adevăr’ pentru ‘pionii negri’ și ‘pionii albi’ ai satanei, sunt de fapt minciunile satanei, care plănuiește să distrugă omenirea prin ‘bătălia’ dintre ‘pionii negri’ și ‘pionii albi’, iar ‘pionii albi’ să iasă în cele din urmă victorioși, în frunte cu ‘salvatorul lumii’, ‘mesia’, împotriva ‘pionilor negri’ care-l au în frunte pe ‘antihrist’.

  Apreciat de 1 persoană

 7. metale ȋn injecţii, pe lȃngă oxid de grafen (și multe altele) said, on octombrie 16, 2021 at 7:20 pm

  S. Peters Show: paraziţi periculoşi şi metale ȋn injecţii, pe lȃngă oxid de grafen (și multe altele)
  https://www.bitchute.com/video/rL3RZXFzdAEn/

  Apreciază

  • Fetusi avortati said, on noiembrie 2, 2021 at 5:02 pm

   Si fetusi avortati mai contin „vaxxinurile”!!!

   Apreciază

 8. Luciferase said, on octombrie 16, 2021 at 8:35 pm

  Luciferase este substanța care este prezenta in cantitate mult prea mare in cazul cancerului cerebral – recte Glioblastoma.

  A human brainstem glioma xenograft model enabled for bioluminescence imaging
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2808534/

  „Raportăm dezvoltarea unui model de trunchi cerebral-tumoral, aplicarea imagisticii bioluminiscenței (BLI) pentru monitorizarea creșterii tumorii și a răspunsului la terapie ca parte a acestui model. Celulele glioblastomului uman modificate de LUCIFERASE din cinci surse diferite de celule tumorale (fie linii celulare, fie xenografte pasajate în serie) au fost implantate în tegmentumul pontin al șobolanilor athymici folosind un sistem implantabil de ghidare-șurub.”

  ###

  Scientists Propose ‘Tattoos’ To Solve Vaccination Issues – Nerdist
  https://nerdist.com/article/invisible-tattoos-vaccination-records-tracking/?amp

  Apreciază

 9. Petru said, on octombrie 16, 2021 at 9:07 pm

  Și cei de la Quinta Columna confirmă existența unor chestii ciudate în „vaccinuri”:
  https://www.orwell.city/2021/10/microbiota.html?m=1

  Apreciază

 10. bluccss said, on octombrie 16, 2021 at 9:58 pm

  ⚠️⚠️Proiectul de LEGE privind ERXPROPIERILE CRIMINALE, risca sa treaca cat de curand de senat si toti vom fi afectati/
  ⚠ ⚠ VOM DEVENI SCLAVI CU ACTE IN REGULA.
  PARE IREAL!.
  ⚠️Atrageti atentia mai ales senatorilor si deputatilor de la toate partidele politice (inclusiv celor de la AUR, in speranta ca vor lua atitudine)!
  👉 ⚠️Vor sa ne vanda cu totul, la propriu alb pe negru, printr-un proiect de lege pana si pe noi, cetatenii!
  Cooperativele de pe vremea lui Ceausescu vor fi un vis frumos!
  👉 ⚠️Se pregateste expropierea de terenuri fara a te putea apara in vre-un fel. Iti vor putea lua totul, teren sau casa de dragul exploatarilor de resurse naturale gaze, petrol.. (vezi Chevron, Rosia Montana).
  👉 ⚠️Vor putea sa-ti confiste inclusiv terenul agricol daca un bogatas din afara vrea sa dezvolte o suprafata mare proprie agricola care sa produca ceva in Romania (gen cooperativa, doar ca el detine totul, tu nu ai nimic, de asta e mai rau ca pe vremea lui Ceausescu) iar tu, un amarat vei primi 5 lei, adica nimic!
  👉 ⚠Vor rade tot in urmatorii ani, daca trece legea si nimeni din aprlament nu se opune .
  Va trece sigur in ritmul asta!
  Vezi pe youtube (click aici): https://www.youtube.com/watch?v=Uz72v4NjJS4&ab_channel=Arhiva

  Apreciază

 11. Meme said, on octombrie 16, 2021 at 10:23 pm

  Dr. Carrie Madej despre ce a găsit în vaccinuri
  https://vk.com/video604793437_456239023
  În interviu pomenește și de transumanism
  Dr. Chinda Brandolino despre transgeneza
  https://vk.com/video604793437_456239024

  Apreciază

 12. Belu Tatiana said, on octombrie 18, 2021 at 4:42 am

  Cum pot eu om sanatos care pana la 60 de ani nu am suferit de nici o boala, sa ma vaccinez ptr. ca vezi doamne o sa ma imbolnavesc de covid. Oricum trebuie sa mor de ceva, dar nu fortati mana destinului si nu ma obliga omule sa fac ceea ce simt eu ca nu trebuie si nu vreau. Eu ma rog la Dumnezeu pentru fiecare lucru si inima-mi spune daca trebuie sau nu sa fac asta. Inca am liberul arbitru caremi spune NU.

  Apreciază

  • noname 7 said, on noiembrie 2, 2021 at 9:39 pm

   Va apreciez comentariul foarte mult. De-am sti cati sunt cei ce-au imbatranit degeaba…..
   A avea parul albit de varsta era candva (si mai e si azi, doar ca mai putin) o cununa a intelepciunii, azi zici ca tinerii sunt mai normali de cap decat unii varstnici.
   Cand ii mai vedeam la teledemonizator (cand ma mai uitam la el) pe toti batranii de 80+ ani ca merg sa se vaccineze🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️, iarta-ma Doamne, dar daca n-au cunoscut in 80 de ani ca moartea tot va veni, mai devreme sau mai tarziu, ca daca n-au murit de raceala pana acum, n-or muri nici de „covid”, daca n-au inteles ca n-o sa mai traiasca inca 80 de ani, cu toate vaccinurile posibile si imposibile, atunci…. Au imbatranit degeaba 😞

   Apreciază

 13. […] CREATURA– un medic polonez declară că a descoperit o ciudată formă de viață cu tentacule în… […]

  Apreciază

 14. Archives said, on octombrie 20, 2021 at 6:41 pm

  A republicat asta pe TU BE CLiP™ și a comentat:
  Ai fost prostit sa te lasi insamantat cu creaturi necunoscute, din laboratoare straine. Iar tu numesti asta vaccin / antivirus.
  Te-ai lasat sa-si bata joc de viata ta si de viitorul omului normal. Dar nu te-ai gandit ca ai aruncat la gunoi.. fiul omului, pe dumnezeu !
  Cat vei mai trai, daca nu ai murit deja.. nu vei avea liniste si sau pace. Ai devenit un zoombie de care va fugi toata lumea, nu peste mult timp.
  Care este pretul platit pentru asta.. ?!

  Apreciază

 15. […] CREATURA– un medic polonez declară că a descoperit o ciudată formă de viață cu tentacule în… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: