SACCSIV – blog ortodox

GIORDANO BRUNO – UN SATANIST

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 13, 2017

Iată ce putem citi la Brazilian Student Disappears Leaving Behind a Room Covered in Coded Texts and Occult Symbols .de pe Vigilant Citizen:

Un student brazilian a dispărut, lăsând în urmă o cameră plină de texte codate şi simboluri oculte

Un student brazilian a dispărut în mod misterios, lăsând în urmă o cameră încuiată, înţesată cu texte criptate, 14 manuscrise şi o statuie masivă a ocultistului Giordano Bruno

Bruno Borges, un student de 24 de ani din Brazilia, pare-se că a dispărut în 27 Martie, după încheierea unui proiect secretos ce consistă în mii de pagini de texte criptate combinat cu simboluri misterioase. Pe lângă referiri la Biblie, alchimie, demonologie şi Leonardo Da Vinci, Borges a lăsat o pictură bizară cu el şi un extraterestru, determinând anumiţi oameni să creadă că… a fost răpit de extratereştri.

Se zice că Borges solicita oamenilor să investească în proiectul său ascuns, fără să divulge informaţii despre el. I-a spus mamei sale că scrie 14 cărţi ce vor schimba umanitatea în bine. După ce a primit 6.500 de dolari de la vărul său, a reuşit să-şi finalizeze proiectul.

Iată poze cu misterioasa cameră:

Borges a lăsat 14 cărţi pline cu texte criptate şi diagrame oculte / ştiinţifice.

Tot textul din cărţi şi cel de pe pereţi este scris codat.

În mijlocul încăperii se află o statuie a lui Bruno Giordano ce valorează câteva mii de dolari.

Statuia şade pe o diagramă complexă asemănătoare simbolului chimic al transmutării.

Un altar cu Fecioara Maria.

Tablou cu Bruno Borges şi un extraterestru.

O altă pictură bizară descrie o figură în pelerină cu acelaşi simbol văzut în ochii lui Borges şi ai extraterestrului. Personajul ţine în mână o crux ansata (cunoscută drept crucea egipteană ankh). O cruce creştină atârnă pe perete. Întreaga cameră îmbină în mod bizar ilustrări catolice cu ocultismul.

Iată un video cu camera în cauză:

Piesa centrală din această cameră, statuia lui Giordano Bruno, conferă discernământ pentru semnificaţia întregului aranjament.

Giordano Bruno a fost un călugăr dominican italian, filosof, matematician, poet şi teoretician cosmologic din secolul 16. Este îndeosebi cunoscut pentru combinaţia sa unică de cunoştinţe ezoterice provenite din ermetism, magie egipteană şi kabala cu teorii despre cosmos şi viaţă extra-terestră.

“Giordano Bruno (1548 – 1600) este văzut între apologeţii extratereştrilor, seculari şi oculţi, drept un martir liber-cugetător. Născut în Naples, Bruno a fost un preot catolic, călugăr dominican, filosof, ermetist, kabalist, matematician şi astronom. Influenţat de Lucreţiu, cosmologia sa a depăşit cu mult modelul copernican argumentând că soarele este doar o variaţie de stea, şi, în plus, că universul conţinea un număr infinit de lumi populate de fiinţe extraterestre inteligente. Afundându-se în cunoştinţele oculte, Bruno prefera magia în detrimentul gândirii matematice. Credinţa lui Bruno a fost descrisă drept “un panteism materialistic incoerent”. Mai mult decât atât, Bruno susţinea că opiniile sale nu contraziceau Scriptura sau religia adevărată. Însă aici se naşte întrebarea: Ce considera el a fi religie autentică?

Bruno definea magia drept “cunoştinţa ştiinţei naturii”. În viziunea renascentistă asupra lumii, era ceva la ordinea zilei să îmbini magia cu ştiinţa deoarece ambele exploră şi caută să obţină stăpânire asupra structurii universului. Similar, religia şi magia erau combinate întrucât amândouă răspundeau întrebărilor ultime şi ofereau comuniune cu divinul. În consecinţă, pentru Bruno, magia era instrumentul de realizare a ţelurilor ştiinţei şi religiei. Deşi pare în contradicţie cu postulatele reci, dure şi materialiste cu care suntem obişnuiţi, oamenii de ştiinţă naturalişti sunt aparent moştenitorii multor tradiţii oculte

– Cris D. Putnam, Giordano Bruno

Lucrarea fundamentală a lui Frances Yates “Giordano Bruno şi tradiţia ermetică” descrie mai în detaliu îmbinarea unică de magie ezoterică şi cosmologie a lui Bruno.

“Bruno a fost un ermetist religios pasional, un partizan al religiei magice a egiptenilor cum este descris în Asclepius, a cărui iminentă întoarcere a profeţit-o în Anglia, luând soarele copernican drept un prevestitor de pe cer al apropiatei sale reveniri. L-a tratat cu un aer de superioritate pe Copernic care i-ar fi înţeles teoria doar ca matematician, în timp ce el (Bruno) i-a văzut înţelesurile mai adânce religioase şi magice.

De aici acea legătură minunată a imaginaţiei prin care Bruno şi-a extins copernicanismul către un univers infinit populat de lumi nenumărate, toate în mişcare şi animate cu viaţă divină, văzută de el – prin eronata înţelegere a lui Copernic şi Lucreţius – drept o vastă extensie a gnozei ermetice, a introspecţiei magicianului în viaţa divină a naturii.

Egipţianismul lui Giordano Bruno a fost demonic şi revoluţionar, solicitând întreaga restaurare a religiei ermetic-egiptene.”

– Frances A. Yates, Giordano Bruno şi tradiţia ermetică  

Autorul Karen Silvia de Leon-Jones considera că Bruno a fost înainte de toate un kabalist şi concluzionează:

“Bruno implementează acele “super-structuri angelice” prin care demonii sunt controlaţi, iar aceasta este îndeosebi magie demonică.”

– Karen Silvia de Leon-Jones, Giordano Bruno şi Kabala

Camera lui Borges este în mod evident un altar dedicat muncii lui Giordano Bruno cu, posibil, ceva introspecţie adăugată.

Unde se află Borges?

Bruno Borges

Familia lui Borges pare şocată de dispariţia studentului de 24 ani de la psihologie.

Athos Borges, afectatul tată afacerist al studentului, susţine că şi-a văzut ultima oară fiul când acesta a plecat de acasă de la familia sa din Rio Branco, Acre, fără nici un ban în buzunar, după prânz pe 27 Martie.

El spune că familia a primit ceva informaţii, însă nimic concret sau care să indice ce s-a întâmplat.

Acesta a declarat pentru g1.globo.com:

“Am încercat să-l sunăm pe telefonul mobil însă este închis. Nu a mai fugit niciodată de acasă. N-a luat nimic cu el şi ultima oară l-am văzut când a plecat de acasă.”

Mama lui Borges, Denise Borges, a declarat ziarului Gaucho că familia a luat prânzul împreună şi că totul părea în regulă.

Aceasta a declarat:

“Este inteligent. În şcoală mereu era diferit – un lider înnăscut cu mari puteri de persuasiune. Este un băiat foarte bun la suflet.”

Domnul şi doamna Borges abia reveniseră dintr-o călătorie lungă de o lună înainte de dispariţia sa.

Cât timp au fost plecaţi, Gabriella, sora lui Borges, a spus că el se izolase în dormitor, pe care îl ţinea tot timpul încuiat.

Gabriella este de părere că fratele ei are un “plan” şi lucrează la publicarea celor 14 cărţi manuscrise ce  au fost găsite în camera sa.

Ea a spus:

“Am fost foarte îngrijoraţi. Acum credem că el e bine. Are un proiect, publicarea celor 14 cărţi. Cred că a fost nevoit să procedeze în acest fel.”

Cele 14 manuscripte legate – fiecare cu un numeral roman pe el – au fost găsite în cameră scrise în acelaşi cod ca pe pereţi.”

– The Mirror, Un entuziast al extratereştrilor dispare în mod misterios

Departamentul de Investigaţii Criminale cercetează dispariţia lui Borges. Potrivit investigatorului şef Fabrizzio Sobreira, cazul rămâne confidenţial, însă toate posibilităţile sunt luate în considerare.

Comentariu saccsiv:

Probabil că studentul  Bruno Borges a intrat în niște cercuri oculte, fiind manipulat subtil de păpușari. Se știe că organizațiile oculte racolează tineri studenți, pasionați de știință, filosofie, religie, mistere, fiind niște cârlige prin care îi atrag cum își atrage un păianjen musculițe în plasele lui lipicioase din care nu mai pot ieși. Tematica mesajelor sale misterioase și codate îl aduce in prim-plan pe ezoteristul întunecat Giordano Bruno, care oficial este considerat un om de știință ce a contribuit la fundamentele științei moderne, la heliocentrism și teoria universului cu infinite sisteme stelare și galaxii, populat de lumi nenumărate. Iată cine sunt cei pe care îi studiam în școală, nimic mai mult decât niște ocultiști întunecați inspirați din vrăjitorie și religii demonice. De fapt, însăși bazele științei moderne care astăzi se studiază în școli se axează pe demonism și vrăjitorie. La fel și pseudo-știinta psihologiei, în care studentul Bruno Borges urma să se licențieze. Ideile lui Carl Jung, părintele psihologiei moderne, provin din religia hindusă.

DIALOGURI despre PSIHOLOGIE

Partea care ni se tot cânta în școală era:

„Giordano Bruno a fost un călugăr dominican italian, filosof, matematician, poet şi teoretician cosmologic din secolul 16.”

Dar accentul nu s-a pus niciodată pe demonismul care se ascunde în spatele cercetărilor sale, sau mai bine zis pe aspectul derizoriu și pseudo-științific al activității sale și pe nocivitatea elementelor oculte pe care le promovează teoriile sale.

…Giordano Bruno (1548 – 1600) este văzut între apologeţii extratereştrilor, seculari şi oculţi.

…Credinţa lui Bruno a fost descrisă drept “un panteism materialistic incoerent Bruno definea magia drept “cunoştinţa ştiinţei naturii”.

…A fost un partizan al religiei magice a egiptenilor cum este descris în Asclepius, a cărui iminentă întoarcere a profeţit-o în Anglia, luând soarele copernican drept un prevestitor de pe cer al apropiatei sale reveniri.

Deci teoria heliocentrică are la bază religia egiptenilor, și inchinarea la idoli, la zeul soare. De studiat:

Theodor Leontescu: „O piatră pentru Goliat”

După cum a observat Cris D. Putnam:

„Deşi pare în contradicţie cu postulatele reci, dure şi materialiste cu care suntem obişnuiţi, oamenii de ştiinţă naturalişti sunt aparent moştenitorii multor tradiţii oculte.”

În concluzie, mare parte din știința predată în școlile de masă nu este nimic altceva decât demonism magic.

„Bruno implementează acele “super-structuri angelice” prin care demonii sunt controlaţi, iar aceasta este îndeosebi magie demonică.”

Pentru că asta vor stăpânii care ne prostesc, promițându-ne o lume minunată:

Video: AUROVILLE orasul fara bani, religie, nationalitate si politica, fondat de evreica MIRRA ALFASSA / Sau CINE SUNT STAPANII care ne prostesc ca ne pregatesc O LUME MINUNATA si CUI SE INCHINA EI …

O lume minunată probabil i s-a promis și studentului Bruno Borges, sacrificat acum de elite, care continuă să se folosească de marele delir mondial al prezenței extratereștilor, care de fapt nu sunt decât niște draci new age, pretext pentru basme de vânzare gloatelor cu scopul de a le ține cu ochii ațintiți pe subiecte misterioase și paranormale.

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Video – Bill Clinton: O INVAZIE EXTRATERESTRA ar putea fi SINGURA CALE DE A UNI acesta lume din ce in ce mai divizata

Cât despre legătura între extratereștrii, magie, ideile lui Giordano Bruno și catolicismul (papismul) occidental, se pare că acum s-a schimbat scenariul, iar ramura eretică, ocultă și lepădată reprezentată de Vatican, dă în prezent mâna cu teoriile susținute încă de la început de ezoteriștii renascentiști, pe care de altfel, în trecut i-au ars pe rug.

WikiLeaks: EXTRATERESTRII EXISTA / Papa stie / ”Oamenii verzi” nu vor tolera un razboi pe Pamant sau in spatiu / Cel care a informat despre astea a murit la câteva luni / Descoperire incredibilă în e-mailul omului de încredere al lui Hilary Clinton

CE NE PREGATESTE papa Francisc I? Cica va sustine un discurs important cu privire la primul contact cu viaţa EXTRATERESTRA

VATICANUL cauta DRACII cu TELESCOPUL

Papa Francisc I vrea sa boteze extraterestri

Dar bineînțeles că sacrificiile oculte nu au încetat nici până în prezent, oriunde stăpânesc păpușarii, aruncând acest praf în ochi al misterelor religiilor oculte, și prinzâd multe musculițe tinere în capacană…

Dialoguri despre NEW AGE, YOGA, NEO-PAGANISM

Se pregătește terenul compromisului total și pentru distrugerea Ortodoxiei, astfel încât oamenii hăbăuci, nepăsători și lepădați  să se creadă religioși și evlavioși, dar de fapt se vor închina cu toții diavolului și celui stăpânit de el, aderând cu toții la religia mondială unică a antihristului…

EXTRATERESTRII le sunt esentiali PAPUSARILOR pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

Tagged with:

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • Raluca said, on aprilie 13, 2017 at 1:40 pm

   Legat de caterisirea preoților, spune părintele Hariton: ”Cineva care nu-i caterisit, și de-ar fi eretic, are Harul sfințitor! … Așa că și eretic de-ar arhiereul sau preotul, de vreme ce nu a fost caterisit încă, oficial poate să slujească.
   Părintele Hariton nu s-a referit însă la situația preoților care au fost caterisiți deja de arhiereul eretic. Dacă un preot eretic are Harul sfințitor de vreme ce nu a fost caterisit, ce se întâmplă cu Harul sfințitor la un preot neeretic care a fost deja caterisit. Această problemă nu a fost abordată, și mi se pare esențială în situația de față.

   Apreciază

   • guti flo said, on aprilie 13, 2017 at 4:07 pm

    Raluca
    A spus-o pr Sava!. : ” Nu este valabila caterisirea facuta de ecumenisti!” Pt ca preotul in cauza a oprit pomenirea din motivul ca arhiereul este eretic… intradevar trebuia sa specifice ca in cazul asta nu e valabila!
    Daca Dumnezeu este cel care sfinteste…sau i-a Harul de la cineva….eu cred ca nu i-a Harul de la cineva care Il marturiseste in fata ecumenistilor…ascultand de un preot eretic! ….cel putin asa vad eu lucrurile!

    Apreciază

 1. geo said, on aprilie 13, 2017 at 1:49 pm

  Icoana de plumb a Cavalerilor Danubieni descoperită la Cioroiu Nou (jud. Dolj)

  Cioroiu Nou este un sat din comuna Cioroiași din județul Dolj al Olteniei și se află în partea de sud-vest a județului, în Câmpia Băileștilor. Nu departe de această localitate s-au descoperit vestigiile unei așezări ce cuprinde mai multe niveluri de locuire (dacic, roman, medieval), dintre care cel mai extins este cel roman, de tip castru.

  Aici, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare se găseşte cea mai mare fortificaţie romană, ridicată pe o locație traco-geto-dacă cu o vechime de peste 4.000 de ani. Printre descoperirile importante făcute aici se poate aduce în atenția celor interesați o „icoană” din plumb veche de aproape 2000 de ani cu reprezentarea tainicilor „Cavaleri Danubieni”.

  Arheologul Dorel Bondoc spune că în întreaga lume nu există mai mult de 40 de astfel de reprezentări ale acestor cavaleri. Această reprezentare a fost descoperită în cea de a noua campanie de săpături arheologice derulată la situl de la Cioroiul Nou. Ea se poate constitui în dovada clară a existenței cultului mistic al Cavalerilor Danubieni, zeităţi venerate în clandestinitate de daci.

  Dezvăluind detalii despre modul de viaţă aristocratic al romanilor, despre ocupaţiile şi distracţiile acestora, aşezarea de la Cioroiul Nou pare, mai mult, să fi fost cel mai important punct de concentrare strategică din Dacia. Ceramica pictată din secolul al III-lea, răspândită în restul Imperiului Roman abia un secol mai târziu, numeroase monede folosite la schimburile comerciale, inscripţii şi cărămizi cu ştampila Legiunii a VII-a Claudia, toate aceste descoperiri definesc Cioroiul Nou drept cel mai important punct de concentrare strategică din zona nord-dunăreană.

  Dacă despre modul de viaţă al romanilor cantonaţi în Câmpia Olteniei informaţiile erau oricum bogate, recenta descoperire a arheologului Dorel Bondoc vine să susţină o teorie mai veche, detaliată de cercetările renumitului istoric Dumitru Tudor: anume că, sub ocupaţia romană, locuitorii din sudul Daciei nu au adoptat şi divinităţile oficiale ale imperiului, ci, alături de colonişti, au dat naştere unui nou cult religios, cel al Cavalerilor Danubieni.

  „Este poate cea mai importantă descoperire pe care am făcut-o vreodată. În lume nu există decât maxim 40 astfel de icoane, toate rămase un mister în ceea ce priveşte simbolurile întipărite. Este vorba de cei doi Cavaleri Danubieni care stau de-o parte şi de alta a Marii Mame a Zeilor, având deasupra soarele şi luna şi între – o masă cu trei picioare, pe care se află un peşte. O reprezentare spectaculoasă, foarte bine conservată, ce vorbeşte despre un cult care sigur nu era al romanilor”, a declarat Dorel Bondoc.

  Icoanei de plumb i se alătură alte vestigii scoase la suprafaţă în timpul campaniei de săpături. Un set complet de veselă, cu farfurii, castroane, arzătoare pentru uleiurile aromate, oale, carafe şi obiecte din sticlă se adaugă ustensilelor pentru scris, monedelor sau pieselor de joc. Viaţa locuitorilor din aşezarea de la Cioroiul Nou nu era una comună. Mai-marii aşezării aveau rezervate, pentru relaxare, somptuoase bazine, pline cu apă încălzită prin podea.

  „Aici era un lux incredibil. Locuitorii veneau aici, se ungeau cu nişte uleiuri speciale şi apoi se curăţau cu aşa numitul strigillius. Abia apoi intrau în bazinele cu apă caldă sau rece. După îmbăiere ieşeau afară, stăteau pe bănci, socializau, se jucau ţintar sau alte jocuri. Acest lucru vorbeşte despre nivelul lor de civilizaţie, despre situaţia economică a aşezării, despre rangul şi importanţa ei”, a explicat arheologul Dorel Bondoc.

  Satul doljean Cioroiu Nou va intra pe lista obiectivelor turistice ale UNESCO ca urmare a noilor descoperiri arheologice făcute aici. Conform ultimelor teorii, pe amplasamentul şantierului de la Cioroiu Nou s-a aflat cândva Malva, capitala Daciei Malvensis, al cărei amplasament este căutat de sute de ani. Cel mai concludent indiciu în favoarea acestei ipoteze este o inscripţie găsită aici care conţine numele Daciei Malvensis, singura inscripţie de acest gen din ţară.

  În cadrul sitului au mai fost găsite elementele unei fortificaţii militare, un templu, o necropolă, terme şi clădiri administrative şi militare cu încălzire prin podea, statui, monede, piese metalice de fier şi bronz, arme şi inscripţii şi obiecte din ceramică. O altă inscripţie descoperită la Cioroiu Nou în 1938 plasează aşezarea în perioada lui Maximin Tracul, un împărat roman de origine tracică, care a condus imperiul între anii 235 şi 238. Ipotezele istoricilor spun că aici a fost cantonat şi comandantul Legiunii a VII-a Claudia.

  Situl de la Cioroiu Nou este înregistrat în Lista monumentelor istorice ca aşezare daco-romană, castru roman şi monument cu elemente medievale. Deoarece înregistrarea s-a făcut greşit, terenul sitului a fost retrocedat ca arabil după 1990. Ulterior, Fundaţia „Alexis Project”, preocupată de istoria Olteniei, a cumpărat terenul de la proprietari şi l-a pus la dispoziţia arheologilor. Fundaţia „Alexis Project” a fost înfiinţată în 2002, cu scopul reabilitării siturilor arheologice din nord-vestul Olteniei, situate la confluenţa râurilor Jiu, Motru şi Gilort. Preşedintele Fundaţiei, Adrian Gheorghe, spune că lucrează cu o echipă de voluntari cu vârste şi profesii diferite, fără o calificare în domeniu, dar animaţi de dorinţa de a demonstra existenţa în zonă a continuităţii civilizaţiilor şi culturilor.

  La Cioroiu Nou, Fundaţia „Alexis Project” vrea să organizeze, împreună cu autorităţile judeţene, un parc tematic, asemănător cu cel din Xanten- Germania. „Avem în principal trei obiective la Cioroiu Nou. Primul este continuarea lucrărilor la situl arheologic. În al doilea rând, (…) dorim să organizăm aici prima şcoală de arheologie aplicată, cu participarea specialiştilor de la Muzeul Olteniei. În al treilea rând, este vorba despre acest parc tematic, de tipul celui din Xanten care va fi un obiectiv important”, spune Adrian Gheorghe.

  La Xanten a fost reconstruit un întreg oraş arheologic, cu castre romane, amfiteatre şi băi. Preşedintele Fundaţiei „Alexis Project” este de părere că locuitorii din întreaga zonă se pot bucura de această descoperire, pentru că un obiectiv turistic atât de valoros poate atrage mulţi turişti. „Avem şi oferta pentru introducerea obiectivului în patrimoniul UNESCO”, a mai precizat Adrian Gheorghe.

  Conf. univ. dr. George Grigore

  Apreciază

 2. ortodoxend said, on aprilie 13, 2017 at 2:05 pm

  Am ramas uimit, satanistii aia cred ca ei pot stapani fortele demonice. Cand in realitate demonii se lasa stapaniti, facand voia vrajitorului, pentru a-i lua sufletul si pentru a-i insela si pe altii in acelasi timp.

  Apreciat de 1 persoană

  • Mihai said, on aprilie 13, 2017 at 5:20 pm

   Atac dur al taichii Teofan împotriva contestatarilor ,,sinodului” cretan, sursa ziarul de Iași

   Apreciază

   • Mihai said, on aprilie 13, 2017 at 5:22 pm

    Așa că nare rost sa ne facem iluzii deșarte că dumnealor de dezic de ce au semnat acolo

    Apreciază

 3. Spaceman said, on aprilie 14, 2017 at 12:15 am

  Acest caz al studentului brazilian cabalist ‘dispărut’, lăsând în urmă o cameră plină de texte codate şi simboluri oculte — defapt un amestec de simboluri oculte și înșiruiri de semne ordonate care să semene cu scrisul — este o șarlatanie prin care să pună botul cât mai mulți fraieri la vrăjelile dracilor. O șarlatanie drăcească destul de evidentă pentru creștinii cu adevărat ortodocși, este deajuns să vezi ‘tabloul’ acela pe peretele camerei ‘codificate’ cu ăla în halat de baie ținând mâinile ca baphomet și cu simbolurile masoneriei, rosicrucianismului (crucea cu trandafir) și ‘crucea cu mâner’ — hieroglifa egipteană ankh — simbol a vieții lungi în sistemul religios păgân al egiptenilor antici — sursa de bază a masoneriei și a rosicrucianismului — ideologiile lui Lucifer (Mistăr Ü).

  Mă aștept să reapară curând și să povestească cum a umblat el prin nu știu ce lumi, dimensiuni, călăuzit de ‘extratereștri’ (draci) — fabulațiile dracilor — promițând că va publica o carte cu toate… ‘descoperirile’.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Marian Tudorel Lazar said, on aprilie 14, 2017 at 2:15 pm

  Pe fruntea extraterestrului din poză se află semnul lui Shiva. Shiva este domnul demonilor, pentru cine nu a aflat încă, pentru că nu a studiat religia hindusă.

  Apreciază

 5. Mary said, on aprilie 20, 2017 at 8:30 pm

  Giordano Bruno – fost dominican trece la calvinisti si pleaca si de acolo urmand sa studieze teoriile lui Copernic, panteismul, mnemotica (stiinta memorarii..sau a vrajilor.de memorie). Din teoriile sale vin si cele ca universul e infinit si ca exista.. exoplanetele (care tocmai au fost ‘descoperite’ de viziunile NASA). In 1600 e ars pe rug in piata Campo dei Fiori si sub conducerea cardinalului Bellarmino e acuzat de urmatoarele:
  -nu credea in divinitatea lui Iisus Hristos
  – nu credea in virginitatea Maicii Domnului
  -nu credea in Sfanta Treime
  -nu credea in transcosubstantierea euharistica.
  Toate cartile ii sunt interzise.
  Mai tarziu…alta Roma alt Vatican.. in secolul 19 i se construieste o statuie ca simbol al ‘martiriului pentru stiinta’ tot in Campo dei Fiori. Imaginea publica i se schimba. Prin anii 80 am inteles ca si Vaticanul si-a retras acuzatiile de erezie asupra lui (dar vedeti care erau!) Si GB ramane o victima emblematica a obscurantismului.
  Adica e un idol fantasmagoric al industriei de vise moderne.
  Coincidenta ca GB e din nou in stiri ca tocmai ‘ploua’ cu exoplanete prin ‘poze’ din spatiu?
  Ma rog ca poate unii mai esoteristi de la NASA poate chiar cred ca spiritul lui Bruno le va acoperi povestea. Stiu Nasa a inchis si interzis asa zisa ‘societate a lui Iisus’ formata de unii ingineri pe principiul non apartenentei religioase.
  Pozele cu Bruno nu il prezinta asa maret.. el era un nene.

  Apreciază

 6. Mary said, on aprilie 20, 2017 at 8:33 pm

  Giordano Bruno:
  https://www.google.ro/search?num=10&site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=SPD4WKyNJYay6AT1_bvICA&q=giordani+bruno&oq=giordani+bruno&gs_l=mobile-gws-img.3..0i10i24k1.1196.8782.0.10037.16.13.0.3.3.0.186.1696.0j11.11.0….0…1c.1j4.64.mobile-gws-img..2.14.1735.0..0j35i39k1j0i30k1j0i19k1j0i30i19k1j0i8i30i19k1j0i8i30k1.mkwyEfi2OJU#imgrc=b0XveDlqsegJvM:

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: