SACCSIV – blog ortodox

WikiLeaks: EXTRATERESTRII EXISTA / Papa stie / ”Oamenii verzi” nu vor tolera un razboi pe Pamant sau in spatiu / Cel care a informat despre astea a murit la câteva luni / Descoperire incredibilă în e-mailul omului de încredere al lui Hilary Clinton

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 14, 2016

   Iata ce putem citi la Papa ştie de existenţa extratereştrilor. ”Oamenii verzi” nu vor tolera niciun atac armat. Cel care a informat despre astea a murit la câteva luni. Descoperire incredibilă în e-mailul omului de încredere al lui Hilary Clinton de pe Descopera:

Unul dintre aliaţii lui Hilary Clinton a discutat cu un fost astronaut american despre războiul pentru spaţiu şi viaţa extraterestră. Acesta ştia de existenţa extratereştrilor cu câteva luni înainte ca fostul pilot NASA să moară.

Pe site-ul WikiLeaks a fost făcut public un e-mail pe care preşedintele campaniei electorale a lui Hilary Clinton, John Podesta, l-a primit în august anul trecut de la  Edgar D. Mitchell, unul dintre astronauţii de pe Apollo 14 şi unul dintre cei şase oameni care au ajuns pe Lună.

Prin intermediul e-mailului s-a descoperit că cei doi doreau să aibă o conversaţie pe Skype despre potenţialul unui război în spaţiu. Mitchell şi-a avertizat cunoştinţa că formele de inteligenţă extraterestră ,,nu vor tolera nicio formă de violenţă militară pe Pământ sau în spaţiu”.

Mitchell, care a lucrat în cadrul Tratatului pentru Prevenirea Plasării Amelor în Spaţiul Cosmic, a scris: ,,Suntem în mod clar foarte aproape de un război în spaţiu. Majoritatea sateliţilor care orbitează Pământul aparţin Statelor Unite ale Americii, Chinei şi Rusiei. Testele recente ale armelor anti-satelit nu ne scapă de îngrijorare”. ,,Poate suna ca science fiction, dar potenţialul unui război stelar este destul de real”.

Acesta a inclus linkuri în e-mail şi câteva articole despre posibilitatea unui război în spaţiu provenit din mai multe surse.

Edgar D Mitchell i-a mai spus lui John Podesta că Papa este „conştient” de inteligenţa extraterestră. „Colegul meu catolic Terri Mansfield ne va aduce la zi cu gradul de conştientizare a inteligenţei extraterestre a Vaticanului”, potrivit Express.
Mitchell a declarat şi că a încercat să elucideze aşa-numitul „incident Roswell” – în care, se presupune, că Guvernul SUA a acoperit orice dovadă a recuperării unui OZN din New Mexico, în 1947. Localnicilor „li s-a spus să nu vorbeasca despre experienţa lor de către militari”, afirma Mitchell în timpul celei de-a cincea ediţii a X-Conference, dedicată celor care cred în farfurii zburătoare şi în forme de viaţă extraterestră, în aprilie 2009.

Mitchell, după cum afirmă Secretarul Adjunct al Apărării, Robert O. Work, a discutat cu Congresul despre războiul din spaţiu în vara anului 2015, iar preşedintele Barack Obama a cerut 5 miliarde de dolari în 2016 pentru îmbunătăţirea apărării în spaţiu.

Acesta a afirmat: ,,Opriţi-vă un moment şi gândiţi-vă la tot ce fac sateliţii, ajută sistemele GPS, supraveghează şi oferă oprtunitatea comunicării, toate depind de ele. Conform publicaţiei Scientific American sateliţii pot fi scoşi din funcţiune fără să utilizezi rachete. Cel mai simplu mod este prin ruperea antenelor şi vopsirea lentilelor”.

Însă nu este prima dată când Hilary Clinton a avut legătură cu OZN-urile şi extratereştri.

Aceasta a promis că va face publice cele mai secrete documente americane care conţin detalii despre OZN-uri şi despre baza militară Area 51 din deşertul Nevada dacă va deveni preşedintele Statelor Unite ale Americii în noiembrie 2016.

La începutul anului 2015, candidatul la preşedenţie a fost invitatul unei emisiuni la radio din New York unde l-a cunoscut pe Lenard McKelvey, gazda emisiunii,care crede că a fost răpit de extratereştri de mai multe ori.

Aceasta i-a spus lui McKelvey că va deschide dosarele secrete doar dacă vor reprezenta un pericol pentru securitatea naţională. Atunci când a fost întrebată dacă crede în extratereştri, Clinton a afirmat ,,Nu ştiu, vreau să văd ce informaţii descopăr”. ,,Însă sunt nenumărate poveşti care nu cred că sunt inventate, cred că acei oameni chiar au văzut lucruri, trebuie să încercăm să le oferim oamenilor informaţii. Eu asta cred.

Mitchell a murit la vârsta de 85 de ani într-un spital, în februarie 2016.

Sursa: Express

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

 

Reclame

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Marius Sebastian said, on octombrie 15, 2016 at 12:27 am

  Nu exista extraterestrii. Mai inainte de incidentul Roswell a vazut cineva farfurii zburatoare ? Extraterstrii sunt demoni.

  Apreciază

 2. Alexandru said, on octombrie 15, 2016 at 12:55 am

  Apreciază

 3. octoviv said, on octombrie 15, 2016 at 1:02 am

  Apreciază

 4. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 15, 2016 at 2:11 am

  Cei care au avut experienta rapiri de extraterestri=programul MK-Ultra de catre CIA.
  Si m-am saturat de atatea povesti in care cineva afirma despre existenta extraterestrilor si apoi moare , mai mult cred ca este o scamatorie la mijloc.
  Extraterestri=DRACI

  Apreciază

 5. hilohi bogdan said, on octombrie 15, 2016 at 5:14 am

  Dracii au ajuns „armă secretă”. „Şi toată puterea şarpelui cel vechi o va da fiarei…”

  Apreciază

 6. s2side said, on octombrie 15, 2016 at 6:43 am

  Hillary si extraterestrii :)) ea care-i posedrogata si high pristess in clubul ei satanic de elite care are crize de epilepsie. E clar ca e-mailul asta era menit sa fie leaked. Si treaba asta cu localnicilor „li s-a spus să nu vorbeasca despre experienţa lor de către militari” , cu siguranta sta cea mai mare putere din lume la mila discretiei unor sateni.

  Apreciază

 7. alex said, on octombrie 15, 2016 at 8:51 am

  Papa stie mai bine decat restu ateilor, numai ca omuletii verzi sunt niste ciori vopsite, sunt de fapt negrii cu coada si coarne si vin din fundu iadului. Recomand cartea Serafim Rose ortodoxia si religia viitorului, acu explica asa zisi omuleti verzi.

  Apreciat de 1 persoană

 8. cosminmatiu said, on octombrie 15, 2016 at 9:12 am

  Am auzit ca maine va fi citit in toate bisericile comunicatul de pe basilica.ro.
  Asta inseamna ca acei preoti care vor citi si vor aproba cele citite sunt supusi ereticului Daniel si se leapada de Hristos. Nu le pasa lor de Hristos ci de casa , masina si scaun bun in parohie si cele lumesti.
  Aici se vede cat cred ei in ceea ce predica de zeci de ani dupa Liturghie.
  Nimeni nu va garanteaza mantuirea mergand mai departe la acesti preoti sau faptul ca tainele lor mai sunt valide. Degeaba te dezleaga preotul la spovedanie daca Duhul Sfant nu mai lucreaza prin acel preot, degeaba iti botezi copilul, degeaba te impartasesti, degeaba te casatoresti.
  Mergeti chiar daca mai rar si la mari distante la putinii preoti ramasi in adevar ca sa fiti siguri de mantuirea voastra. Daca voi continuati sa sustineti acesti preoti la care le tremura picioarele ca isi pierd cele lumesti si de frica lui daniel au vandut pe Hristos va faceti complici si poate va treziti la moarte ca nu ati fost dezlegati de pacate.

  “Dacă episcopul care este pomenit in Biserica este eretic, dar oamenii nu-l consideră astfel, atunci o astfel de rugăciune Îl insultă pe Hristos Domnul, care nu poate fi parte din minciună. Oricine se împărtășește intr-o biserică unde este pomenit un episcop eretic, chiar dacă preotul acelei biserici învață ortodox, o astfel de împărtășire nu rămâne fără urmări. Acel om va avea parte la Judecata de Apoi cu episcopul eretic, in fundul iadului.” (Sfântul Ciprian al Cartaginei)

  Apreciază

 9. ioan said, on octombrie 15, 2016 at 12:41 pm

  daca tot veni vorba despre omuletii verzi, sa va pun si eu o intrebare. ce faceti daca, plimband.u.va prin oras, vedeti un omulet verde?

  traversati strada.

  Apreciază

  • octoviv said, on octombrie 15, 2016 at 2:22 pm

   Nu sunt de acord cu ceea ce învăța, învață ieromonahul Ambrozie Iurasov la data de 8 mai 2011 legat de cipuri, nu știu dacă în prezent și-a schimbat părerea:
   https://saccsiv.wordpress.com/2012/03/31/video-ips-teodosie-este-pro-cip-iata-cum-lucreaza-dracul-la-o-conferinta-a-parintelui-ambrozie-iurasov-guvernul-mondial-se-instaureaza-dar-sfarsitul-lumii-nu-este-aproape/

   însă, într-una din cărțile dumnealui mai vechi, am citit următoarea relatare:

   Ierom. Ambrozie Iurasov, Îndrumar creștin pentru vremurile de azi, Convorbiri cu Părintele Ambrozie (Iurasov), vol. 1, Editura Sophia, București, 2008, p. 265:
   […]
   Cineva a văzut un OZN.
   Ce sunt aceste apariții?

   Acestea sunt duhuri rele. De ce? Fiindcă oamenii au devenit savanți acum, le place tehnica și diavolul îi ispiteste sub această formă. Când eram în armată, am văzut și eu un astfel de OZN. Au venit atunci niște tineri din Moscova să mă viziteze. Plouase de curând și nu se putea folosi drumul, așa că i-am dus cu barca prin împrejurimi. Când ne-am apropiat de un pod, cam la 100 de metri de noi a apărut un OZN – o sferă luminoasă. Toți s’au întrebat ce ne facem, dar eu am spus: «Haideți să ne rugăm!» Am făcut semnul crucii spre sferă și am rostit rugăciunea Sfintei Cruci: Să învieze Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui… Nici nu am terminat rugăciunea, că acel OZN a și dispărut! Așa că demonii iau diverse forme.
   […]
   _________________________________________________________________________________________

   Sfârșit și lui Dumnezeu, în Preasfânta Treime închinat: Tatălui Atotțiitorul și Fiului, Domnului Iisus Hristos Mântuitorul și Sfântului Duh Mângâietorul, slavă pentru tot și pentru toate!

   „Bine ești cuvântat Doamne, învață-ne îndreptările Tale.
   Bine ești cuvântat Stăpâne, înțelepțește-ne cu îndreptările Tale.
   Bine ești cuvântat Sfinte, luminează-ne cu îndreptările Tale.”

   Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Biruitoare cu Sfântă Crucea Ta, iartă-ne, apără-ne, acoperă-ne cu acoperământul aripilor Tale, ajută-ne, învață-ne, înțelepțește-ne, luminează-ne, întărește-ne ca să nu Te părăsim pe Tine și Sfântă Biserica Ta, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

   Apreciază

 10. Viorel said, on octombrie 15, 2016 at 1:55 pm

  Trebuie sa luam atitudine impotriva aestor pseudo-preoti care numai ortodocsi nu sunt.

  Apreciază

 11. religarhia said, on octombrie 16, 2016 at 2:33 am

  Sună grav dar asta e realitatea. Pseudo-episcopii din B.O.R cam 99% din ei sunt masoni și securiști deci eretici, ăștia credeți-mă că nu vor pleca din funcțiile lor faraonice de bunăvoie și nici cu frumosul, ăștia trebuie scoși din Biserică, dezbrăcați de veșmintele arhierești pe care le-au spurcat prin patimile lor și izgoniți din lăcașurile de cult. Nu se vor pocăi căci ei sunt deja de mult timp în înșelare. Au prea multe avantaje prin funcția pe care o deține fiecare, sunt lăudați și dictatori, ăștia nu se pregătesc pentru mântuire ci pentru căpătuire prin afacerea numită Biserică de unde ei se înfruptă ca niște pești pirania rupând cu fălcile lor mereu din Hristos pe care-L scuipă și-L calcă în picioare prin manifestările lor satanice-masonice. Nu așteptați sinodul mic b.o.r căci nu ne vor răspunde, ei își pregătesc ofensiva. Ne vor zdrobii ca pe niște gândaci care le amenință masa lor plină de bunătăți și la care nu vor să renunțe. Să nu fie!

  Apreciază

 12. Saccsiv - Weblog said, on aprilie 13, 2017 at 11:19 am

  […] WikiLeaks: EXTRATERESTRII EXISTA / Papa stie / ”Oamenii verzi” nu vor tolera un razboi pe Pamant… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: