SACCSIV – blog ortodox

Papa Francisc I vrea sa boteze extraterestri

Posted in EXTRATERESTRI, papa Francisc I by saccsiv on Mai 14, 2014

ONE-ALIEN

Foto: http://worldufophotosandnews.org/?p=56

În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.

Cititi va rog mai multe la:

Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre ANTIHRIST si adeptii sai fara fapte bune dar care „vor umbla la biserica, se vor boteza si vor predica poruncile evanghelice” …

Iata ce aflam din articolul Papa Francisc spune că i-ar creștina pe extratereștri:

Extratereştrii ar avea cu siguranţă trecere la Vatican – a spus-o însuşi Suveranul Pontif, care ar vrea chiar să-i boteze. Papa Francisc a făcut această declaraţie în timpul unei slujbe, în Cetatea Sfântului Scaun.

Șeful Bisericii Catolice a declarat că îi vede pe extratereştri ca pe nişte omuleţi verzi, cu urechi mari şi susţine că orice fiinţă creată de Dumnezeu trebuie să fie botezată.

Prin urmare, acest drept nu le-ar trebui refuzat nici celor care ar ajunge pe planeta noastră din alte colţuri ale galaxiei.

O declaraţie asemănătoare a fost făcută în urmă cu patru ani de un savant de la Vatican. Acesta spunea atunci că extratereştrii ar avea şi ei suflete şi, prin urmare, pot fi botezaţi.

   Iata si ce putem citi la Dezvăluirea VATICANULUI schimbă CREŞTINISMUL! Cine sunt salvatorii omenirii:

În luna martie, Vaticanul a sponsorizat o conferință unde s-au reunit cei mai importanți astrobiologi din lume. Tema dezbaterilor a fost viața extraterestră, care în următorii 20 de ani va fi descoperită.
Întrebarea care stă pe buzele tuturor se referă la interesele pe care le are Vaticanul în implementarea în rândul credincioșilor a ideii de viață extraterestră și frați extratereștri. Dacă pentru o perioadă de timp îndelungată religia a refuzat cu vehemență recunoașterea formelor de viață extraterestre, odată cu venirea noului papă lucrurile tind să ia o întorsătură fantastică, scrie efemeride.ro.
José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican a declarat fără cea mai mică reținere că religia nu vede niciun conflict între a crede în Dumnezeu și existența vieții extraterestre. Preotul a susținut în cadrul conferinței că “așa cum există o multitudine de creaturi pe Terra, așa este posibil ca Universul să fie împânzit cu numeroase forme de viață, unele mult mai inteligente decât noi”. În viitorul apropiat oamenii ar trebuie să se pregătească pentru a-i cunoaște pe frații noștri extratereștri.
Acest lucru ține de libertatea creației și Dumnezeu este cert că a realizat diverse forme de viață pe mai multe planete din Univers.
Un alt reprezentant al Vaticanului, preotul Guy Consolmagno a sugerat că extratereștri există și că ei sunt de fapt salvatorii omenirii. Atunci când vor ajunge oficial pe Terra, lucrurile se vor schimba dramatic și societatea va suferi modificări majore cu privire la perspectiva asupra vieții, dar și a lui Dumnezeu.
Aceste puncte de vedere sunt de-a dreptul șocante pentru că gurile rele sugerează că Vaticanul cunoaște mai multe lucruri despre viața extraterestră, cât și despre creație, dar din motive lesne de înțeles le-a ascuns până în prezent. Odată cu începerea unei noi ere, aceste informații trebuie făcute publice pentru pregătirea opiniei publice pentru momentul în care adevărul va fi scos la iveală. Acest adevăr poate fi unul straniu pentru că poate zdruncina religia existentă, dar și ideea globală de Dumnezeu.

Cititi va rog si:

Astronomul Papei: “Aş fi încântat să botez un extraterestru”

VATICANUL cauta DRACII cu TELESCOPUL

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Reclame

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pitt said, on Mai 14, 2014 at 1:37 pm

  Apocalipse Reloaded.

  Asa a fost proorocit, asa se intampla. „Salvarea va veni de la ‘extraterestri'”.

  De fapt conceptul de extraterestru, la fel ca si cel de holocaust, „drepturile omului”, etc. sunt foarte periculoase.

  Extraterestru inseamna o forma de „existenta” de pe alta planeta – insa este un concept inselator deoarece aceasta forma de existenta de pe „alta planeta” nu numai ca indeparteaza de credinta in Hristos Dumnezeu in treime slavit dar NU ZICE NIMIC DESPRE O ALTA FORMA DE EXISTENTA – NEMATERIALA (DUHURILE-SPIRITELE)

  Adica, extraterestri exista, insa ei sunt duhurile bune si cele rele, nu acele fiinte pe care ni le-a inoculat mass-media jidoveasca de la Hollywood in minte.

  Acum vom vedea cum duhurilor intunericului li se va permite materializarea (existenta in forma materiala de existenta)….

  Dumnezeu Hristos sa ne intareasca si sa ne ajute! Amin!

  Apreciază

 2. geo said, on Mai 14, 2014 at 2:13 pm

  Criza din Ucraina se ­intensifică, la fel şi sancţiunile ­economice occidentale contra Rusiei şi ia amploare ­confruntarea ­dintre Occident şi Moscova, dar, ­potrivit Der Spiegel, marea industrie germană a decis să accepte invitaţia, ca în ­fiecare an, de a participa la ­summitul economic de la Sankt Petersburg, ­din 22-24 mai, cunoscut ca „Davosul rus”. Dacă guvernul Merkel rămâne ­imparţial, Casa Albă a convins giganţii americani, ­întreprinderi şi bănci, să ­boicoteze ­evenimentul şi să rămână acasă.

  Odată pe an, Vladimir Putin primeşte aplauzele marilor decidenţi economici şi financiari din lume, în oraşul său natal, Sankt Petersburg. Omul forte de la Kremlin a impus Forumul economic internaţional din metropola „nopţilor albe” ca un răspuns rusesc la Forumul economic mondial de la Davos, Putin reuşind să facă din „Davosul rus” un loc de întâlnire pentru granzii mondiali din mediile de afaceri, industrie, finanţe şi politică.

  Cancelarul german, Angela Merkel, a participat anul trecut la summitul de la Sankt Petersburg, dar la această a 18-a ediţie de săptămâna viitoare nu este așteptat nici un lider occidental. Înalţii responsabili internaţionali au anulat participarea în ultimele zile, motivul fiind amestecul Rusiei în criza din Ucraina, care a degenerat din ce în ce spre un război civil. Dar, numeroşi şefi de întreprinderi germane vor fi prezenţi la summitul economic al lui Putin. Preşedintele E.ON, Johannes Teyssen, al Metro CEO, Olaf Koch, sau cel al Consiliului BASF, Harald Schwager, vor fi prezenţi la Forum, potrivit Der Spiegel. Pe lista participanţilor se află şi şeful Consiliului german al întreprinderii elveţiene de electronică ABB, Hubertus von Grunberg, preşedintele german al Boston Consulting Group, Hans-Paul Burkner, fostul PDG al Deutsche Post, Klaus Zumwinkel, Mario Mehren, şeful Consiliului de furnizare a gazului rusesc, Wintershall şi Klaus Mangold, preşedintele consiliului de administraţie TUI şi fost preşedinte al Comisiei Est a economiei germane. Daimler va prezida Forumul şi va asigura limuzine pentru participanţi.

  Afacerile primează…

  În Germania, fostul cancelar Gerhard Schröder şi purtătorul de cuvânt pentru politică externă al CDU, Philipp Missfelder, au fost criticaţi recent pentru prezenţa lor la o recepţie aniversară organizată la Sankt Petersburg de Putin pentru Schröder. O furtună a iscat şi vizita PDG-ului Siemens, Joe Kaeser, la finele lunii martie. Numeroasele firme germane care au decis să participe au mari interese în Rusia şi doresc favorurile lui Putin, cu afaceri în domeniul energetic, în special al gazului natural (E.ON şi filiala BASF Wintershall cu Gazprom), în cel al construcţiilor de maşini (Daimler, cu partenerul rus Kamaz), al distribuţiei (Metro) etc. Guvernul Merkel a ales să rămână neutru şi nu va lua parte. Contrar Administraţiei Obama, care vede lucrurile diferit, guvernul federal precizând că nu recomandă participarea firmelor americane la acest Forum. Ca urmare, preşedinţii Goldman Sachs, Pepsi-Cola, Morgan Stanley, ConocoPhillips s-au retras.

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/industria-germana-tinteste-favorurile-lui-putin-335089

  Presiunile mediului de afaceri, dar şi reticenţa unei semnificative părţi a populaţiei germane în ceea ce priveşte o implicare mai activă a Germanie în detensionarea crizei ucrainene, au determinat guvernul de la Berlin să îşi regândească strategia iniţială şi să joace mai mult cartea diplomaţiei şi a concilierii. Deşi încă de la începutul crizei Germania s-a situat foarte deschis împotriva acţiunilor belicoase ale Rusiei, înscriindu-se în atitudinea generală a Europei de Vest şi a Statelor Unite, cancelarul Angela Merkel şi reprezentanţii diplomaţiei germane propun la acest moment eficientizarea dialogului cu Rusia în detrimentul extinderii sancţiunilor de ordin economic, ce se pot răsfrânge cu un efect de bumerang şi asupra economiei germane. Cu toate că în urmă cu ceva timp Germania se arăta dispusă să îşi asume un rol militar mai important la nivel internaţional, conturându-şi în mod vizibil obiectivul de a obţine un loc în Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite, Germania pare să facă un pas înapoi în ceea ce priveşte acţiunile împotriva Rusiei. Contextul economic şi social intern a orientat guvernul german către o atitudine mai reţinută, mizând de cele mai multe ori pe atitudinile şi acţiunile mai intransigente ale Statelor Unite cu privire la criza ucraineană, chiar dacă relaţiile diplomatice dintre cele două state au fost afectate ca urmare a dezvăluirilor conform cărora conversaţiile Angelei Merkel au fost interceptate de Agenţia de Securitate Naţională a Statelor Unite. Scandalul NSA, dar şi o propaganda rusă susţinută au condus, aşa cum subliniază Clemens Wergin, editorialist Die Welt, la o creştere a sentimentului anti-vest şi anti-american la nivelul populaţiei germane. Wergin susţine că această atitudine emană nu doar din zona politică de stânga germană, dar şi din cea de dreapta populistă, care susţine tipul de leadership de la Kremlin. Societatea germană vrea un rol neutru în cazul crizei ucrainene Un sondaj recent efectuat de către institutul german de sondare publică Infratest Dimap a arătat că mai mult de 60% dintre germani se opun unui ajutor militar acordat Ucrainei sau implicării în acţiuni NATO desfăşurate la graniţele Europei de Est. Totodată, sondajele subliniază că cei mai mulţi dintre germani îşi doresc un rol neutru, de mediere între Rusia şi Vest, în detrimentul unui angajament susţinut faţă de alianţa vestică. Cea mai mare parte dintre cei care sprijină un astfel de rol al Germaniei este reprezentată, conform sondajelor, de tineri cu un nivel de educaţie peste medie, ce provin din zona de est a Germaniei. De asemenea, populaţia germană este mai puţin în favoarea sancţiunilor economice împotriva Rusiei, comparativ cu populaţiile din celelalte state europene, fiind chiar mai dispusă să accepte o anexare a Crimeei de către Rusia. În acest context, în cadrul discursului în faţa Dumei de Stat din luna martie, preşedintele rus Vladimir Putin a făcut apel la acceptarea de către populaţia germană a acţiunilor Rusiei din Crimeea, reamintindu-le de sprijinul rus la momentul unificării Germaniei, subliinind chiar reticenţa unor state europene în a-şi oferi atunci susţinerea. Ca răspuns la acest apel, 300 de intelectuali germani au trimis o scrisoare publică lui Vladimir Putin prin care îşi declară susţinerea faţă de acţiunile Rusiei, criticând influenţa SUA-NATO în Europa şi propaganda mass-mediei mainstream. S-a putut observa de-a lungul timpului că societatea germană este încă foarte sceptică şi rezervată în a lăsa statul german să îşi asume şi să se angreneze în acţiuni de ordin militar, ca urmare a imaginii pe care Germania a căpătat-o în urma celui de-al Doilea Război Mondial şi pe care a încercat în mod constant să o îmbunătăţească. La ora actuală, deşi situaţia s-a schimbat semnificativ, implicarea militară a Germaniei în diferite teatre de operaţiuni este încă un subiect sensibil nu doar la nivel guvernamental, cât şi ca dezbatere publică. Criza din Crimeea a suscitat însă interesul populaţiei germane, conducândcătre o dinamizare a discuţiilor. În acelaşi timp, putem vorbi şi despre o imagine la nivel internaţional a Germaniei ce a avut de suferit ca urmare a declaraţiilor făcute de foşti lideri germani, cum este fostul cancelar Gerhard Schröder. Acesta şi-a declarat în mod public susţinerea faţă de Vladimir Putin, încercând să explice acţiunile ruse din Ucraina ca justificabile în contextul unor dezvoltări militare şi politice ”nefericite” la graniţele fostei URSS. De asemenea, Schröder a comparat intervenţia Rusiei în Crimeea cu cea efectuată de trupele NATO în Kosovo, comparaţie respinsă vehement de Angela Merkel. Fostul cancelar german ocupă în acest moment un loc în cadrul conducerii Gazprom, fiind un susţinător al proiectului de gazoduct Nord Stream, ce prevede transportul de gaze naturale din Rusia direct către Germania, prin Marea Baltică. Partidul Verde german a cerut chiar să i se interzică lui Gerhard Schröder să îşi exprime în mod public opiniile despre criza din Ucraina, cerere respinsă însă de Parlamentul European. Presiunile mediului de afaceri german asupra guvernului de la Berlin În ceea ce priveşte presiunile mediului de afaceri asupra guvernului german, acestea vin în contextul în care peste 30 de procente din gazul natural direcţionat către Germania provin din Rusia. Totodată, Germania este statul din Uniunea Europeană cu cel mai mare volum de exporturi către Federaţia Rusă, dar şi statul cu investiţii semnificative pe această piaţă, importante companii germane, cele mai multe din domeniul construcţiei de maşini având fabrici în Rusia. Echard Cordes, preşedintele Comisiei Germane privind Relaţiile Economice cu Europa de Est a declarat pentru cotidianul german Die Welt, că un număr de aproximativ 350 de mii de locuri de muncă din Germania depind în mod direct de comerţul cu Rusia. Mai mulţi reprezentanţi ai unor importante companii germane cu investiţii semnificative pe piaţa rusă şi-au arătat dezaprobarea faţă de sancţiunile economice împotriva Rusiei propuse de guvernul de la Berlin, Joe Kaeser, Chief Executive Officer al Siemens chiar întâlnindu-se la Moscova cu Vladimir Putin pentru a reafirma cooperarea economică. Vicecancelarul german şi ministru al Afacerilor şi Energiei, Sigmar Gabriel, şi-a arătat nemulţumirea faţă de această întâlnire, susţinând că Europa nu ar trebui să îşi lase la o parte valorile pentru a-şi proteja afacerile cu Rusia. Christoph Germann, cercetător şi analist independent german, a adus în atenţie că Vladimir Putin propunea Uniunii Europene la sfârşitul anului 2010, în urma unei vizite efectuate în Germania, crearea unei pieţe continentale unificate, care să promoveze comerţul liber de la Lisabona şi până la Vladivostok. Această propunere a venit cu puţin timp înainte ca Rusia să devină membră a Organizaţiei Mondiale a Comerţului, în august 2012. Până la sfârşitul acestui an, însă, un Parteneriat Transatlantic de Investiţii şi Comerţ ar putea fi semnat între Uniunea Europeană şi Statele Unite, pentru a se reduce şi mai mult sau chiar elimina barierele economice dintre cei doi parteneri. Statele Unite au promovat foarte mult acest parteneriat, insistând pe reducerea dependenţei Europei de gazul rusesc. Rămâne de urmărit ce luări de poziţie va lua Germania în contextul escaladării evenimentelor din Ucraina. Vladimir Putin continuă să vadă însă în Germania cel mai important partener din cadrul alianţei vestice.

  http://adevarul.ro/international/foreign-policy/cum-vad-germania-politicile-rusiei-ucraina-1_5371f1b10d133766a89caea1/index.html

  Apreciază

 3. NIMENI said, on Mai 14, 2014 at 2:13 pm

  off topic,
  Iata si SUPERTERESTRII nostrii, generali patrioti care apara tarisoara si da-i si lupta si lupta ….
  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Primaria+Sectorului+2+a+dat+contracte+de+17+milioane+de+euro+une

  Apreciază

 4. Iones said, on Mai 14, 2014 at 2:14 pm

  Sinodul BOR IMPOTRIVA preotilor care au dus troita la Pungești in octombrie 2013

  Gestul preoţilor mănăstirii ctitorite de părintele Iustin de a duce o troiţă la Pungeşti, în octombrie 2013, a fost urmat de o reacţie a sinodului Bisericii Ortodoxe Române prin care li s-a recomandat preoţilor să se abţină de la a mai participa la manifestaţii publice pe tema proiectului controversat.

  http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/preotii-petru-voda-scandalul-gazelor-sist-reactia-bor-monahii-neamt-dus-troita-pungesti-1_537348220d133766a8a48c74/index.html

  Apreciază

  • Irina said, on Mai 15, 2014 at 2:17 pm

   Prin asta se intelege ca mai marii din Sinod sunt bagati pana in gat in politica si inca o data demonstreaza ca sunt tradatori ai lui Dumnezeu, dar si a poporului pe care-l pastoresc.

   Apreciază

 5. nikodim said, on Mai 14, 2014 at 3:47 pm

  Gangsterul ocult, Francisc intaiul,vrea defapt sa-i stropeasca pe „extraterestri” cu apa chioara, pentru ca botez se traduce ca afundare in apa si nu stropire cum „boteaza” catolicii. Dar la „extraterestri” (DEMONI) merge pentru ca Vaticanul de vreo 1000 si ceva de ani este in duh cu ei.
  Din pacate si preoti ortodocsi, din ce in ce mai multi, boteaza prin stropire sau turnare, ceea ce implica un botez invalid, anticanonic. Oare ce-i invata la scolile teologice?

  Apreciază

 6. Orthodox said, on Mai 14, 2014 at 3:48 pm

  PUTIN ,TARUL RUS ?

  Apreciază

 7. Liliana said, on Mai 14, 2014 at 3:50 pm

  Vaticanul are proiectul ,,stiintific” de cautare a lui lucifer in spatiu ,numit chiar asa:L.U.C.I.F.E.R. .Ei nu-L mai asteapta pe Mintuitorul,Domnul Nostru Iisus Hristos;ci il prefera pe celalalt…Nici nu se mai ascund ,parca nici nu le mai pasa de ce ar crede oamenii simpli despre ideile lor.Cred ca se apropie ceva-ul acela asteptat de ei,pentru care s-au pregatit si pentru care lucreaza cu frenezie dementa.
  Dumnezeu sa ne acopere cu mare mila si dragostea Sa!

  Apreciază

 8. lastunnegru said, on Mai 14, 2014 at 4:08 pm

  Vai da capul lui papa Francisc si de toti care cred ca extraterestri exista si ca vor fi salvarea noastra, extraterestri sant DRACI – DIAVOLI. Unde au vazut catolici astia in Biblie sau pe vreun sfant ( asta pana cand sau rupt de ortodoxie ) sa afirme ceva despre extraterestri ??? Au inceput sa o ia rau de tot papa francisc si cei care il sustin in noile lor idei extraterestre.

  Apreciază

  • Irina said, on Mai 15, 2014 at 2:19 pm

   Nu stiu dar omul asta Francisc, ma face pe zi ce trece sa cred ca este profetul mincinos.

   Apreciază

 9. lastunnegru said, on Mai 14, 2014 at 4:53 pm

  off topic

  Transistors that wrap around tissues and morph with them

  Tranzistori care se infasoara in jurul tesuturilor si se transforma cu ele

  http://www.kurzweilai.net/transistors-that-wrap-around-tissues-and-morph-with-them

  Oameni de stiinta dezvolata tehnologi care sa fie implantate in corpul uman care se pot indoi si infasura in jurul organelor si a altor parti din corp ca sa afle mai multe ce se intampla in corpul uman si vor deasemenea sa le foloseasca ca sa stimuleze corpul pentru tratament.

  Apreciază

 10. lastunnegru said, on Mai 14, 2014 at 5:07 pm

  Stie cineva cand a aparut semnul OK la bucatari si care este treaba cu el pentru ca este exact ca semnul 666 ?

  http://www.clker.com/cliparts/9/e/1/2/11954237341217376590johnny_automatic_chef_says_okay.svg

  Apreciază

 11. ines said, on Mai 14, 2014 at 5:08 pm

  Ramona Badescu a devenit mason printr-un ceremonial al cavalerilor de Malta
  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/dama-di-commenda-ridicata-in-rang-ramona-badescu-ridicata-in-rang-de-principele-de-malta-492138.html

  Apreciază

 12. lorena said, on Mai 14, 2014 at 5:14 pm

  Monahul Teodot ne indeamna la rugaciune-interviu 1 mai

  Apreciază

 13. geo said, on Mai 14, 2014 at 5:49 pm

  Crewmembers of NATO warships deployed to the Latvian port city of Ventspils are behaving like occupying forces, who don’t consider local laws apply to them, the mayor of the city charged. This discredits the alliance in the eyes of Latvians, he added.

  “NATO sailors in Ventspils were behaving like pigs, ignored Latvian laws and municipal rules,” Aivars Lembergs told LETA news agency. “Drunk, they urinated in public, right on shop windows, vomited, drank in public, which is not allowed. They picked flowers from flowerbeds and gave them to prostitutes.”

  Lembergs, a vocal critic of Latvia’s cooperation with NATO, added that the foreign military personnel “behaved like occupiers, who do not recognize Latvia’s sovereignty.”

  http://rt.com/news/158804-latvia-nato-occupiers-mayor/

  Children as young as seven toil away in sweltering heat, harvesting pesticide-laden tobacco and facing high-volume nicotine exposure in the US south to satisfy the demand of global cigarette manufacturers, a report by the Human Rights Watch reveals.

  The 138-page report, ‘Tobacco’s Hidden Children: Hazardous Child Labor in US Tobacco Farming’, gives a startling look of the often perilous conditions in which minors toil away in the United States’ tobacco heartland.

  The report culls its information from interviews with more than 140 children working the fields in North Carolina, Kentucky, Tennessee and Virginia – where 90 percent of the country’s tobacco is grown.

  Many of the child workers report frequently getting sick with vomiting, nausea, headaches and dizziness; all of which are symptoms of ‘Green tobacco sickness’ – acute nicotine poisoning. Working 50-60 hours a week, often without overtime pay and in intense heat, they are also exposed to pesticides known neurotoxins.

  “As the school year ends, children are heading into the tobacco fields, where they can’t avoid being exposed to dangerous nicotine, without smoking a single cigarette,” said Margaret Wurth, children’s rights researcher and co-author of the report. “It’s no surprise the children exposed to poisons in the tobacco fields are getting sick.”

  HRW notes that while the long-term effects of nicotine absorption through the skin have not been studied, the side-effects of consuming tobacco products containing nicotine are well documented.

  http://rt.com/usa/158896-child-labor-us-tobacco/

  Apreciază

 14. aniush said, on Mai 14, 2014 at 6:09 pm

  ha, ha, ha, ha, ha, ha
  e comic

  Apreciază

 15. john said, on Mai 14, 2014 at 6:40 pm

  Şi papa vrea să-i boteze pe extratereştri! Şi dacă aceştia sunt doar demoni? De unde interesul Bisericii Catolice pentru extratereştri?Tocmai citeam despre acest subiect pe Lovendal si incercam sa-mi imaginez un dialog intre Papa si un „ëxtraterestru”:
  – Te lepezi de satan? :)))))
  http://www.lovendal.ro/wp52/si-papa-vrea-sa-i-boteze-pe-extraterestri-si-daca-acestia-sunt-doar-demoni-de-unde-interesul-bisericii-catolice-pentru-extraterestri/

  Apreciază

  • john said, on Mai 15, 2014 at 7:52 am

   Apreciază

  • Irina said, on Mai 15, 2014 at 2:34 pm

   O vrea el sa-i boteze, dar tare ma tem ca extraterestri vor fugi cat vor vedea cu ochii de botez, ba mai mult numai cand vor simti mirosul de tamaie or s-o ia la goana, dar de fapt nefiind harul lui Dumnezeu la papistasi s-ar putea chipurile sa se boteze. Singurii „extraterestri” sunt ingerii si demonii. Nu are cum sa existe viata pe alte planete si asta reiese clar din Sf Scriptura de la Facere, unde se spune clar ca dupa ce Dumnezeu a facut tot ce exista, lumea nevazuta, pamantul, stelele, planetele( intreg universul), apoi vegetatia, animalele si pasarile toate, deci dupa toate acestea, la sfarsit de tot l-a facut pe om dupa chipul si asemanarea Sa si l-a facut ca o cununa a intregii creatii, ca o veriga de legatura intre intreg Universul si Dumnezeu, un microcosmos in cadrul macrocosmos de aceea nu pot exista alte forme de viata pe alte planete, pentru ca omul este singurul ce poarta chipul lui Dumnezeu si ultima si cea mai de pret creatie a lui Dumnezeu.

   Apreciază

 16. aniush said, on Mai 14, 2014 at 6:41 pm

  Pitt,
  Numai salvatori nu sunt „extraterestri” sau mai bine zis extradimensionali sau si mai bine zis ingeri cazuti. Ei doar au puterea de a distruge.
  Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul.

  Apreciază

 17. aniush said, on Mai 14, 2014 at 6:53 pm

  off topic,
  Si printre atatea uratenii si hidosenii pe care le vedem am gasit si ceva frumos

  Apreciază

 18. George said, on Mai 14, 2014 at 7:47 pm

  Off topic
  De câteva zile Remus Cernea vrea sa l invite pe cârnat în cochilie mica Conchita Wurst în România de gay Pride și cere oficialităților romane sa ridice steagul curcubeu pe durata gay Pride asa cum se face prin Austria și Germania asa declara sluga lui Soros
  Nu știu dacă rezolvam ceva cu grupul asta dar eu unu cred ca merita încercat

  GRUP FB NU VENIRII TRANSEXUALULUI CONCHITA WURST IN ROMANIA
  https://m.facebook.com/groups/487753981325634

  „Conchita Wurst a câştigat Eurovisionul graţie unor calităţi artistice excepţionale, a unei piese foarte frumoase şi a unei imagini care transmite un mesaj de libertate şi de respect pentru diferenţă. Succesul ei are, aşadar, o valoare muzicală, dar reprezintă şi un mesaj de schimbare a mentalităţilor retrograde. Faptul că a primit atât de multe voturi din majoritatea ţărilor europene demonstrează că acest val de deschidere este din ce în ce mai amplu şi mai puternic“, a declarat Remus Cernea, luni, printr-un comunicat de presă.

   

  Deputatul Remus Cernea îi va adresa Conchitei Wurst invitaţia de a veni în România în contextul evenimentului Gay Pride din 7 iunie.

  Apreciază

  • Irina said, on Mai 15, 2014 at 2:42 pm

   Nu se deschide pagina facebook a grupului ce este impotriva Aratarii. Cred ca nu le convine celor ce coordoneaza facebookul.

   Apreciază

 19. Irina said, on Mai 14, 2014 at 9:11 pm

  Am primit acest mesaj: Rugati-va pentru pacea Romaniei. Pe data de 15 mai se tine post si rugaciune pentru ca sa ne pazeasca Dumnezeu de razboi. Trimite-ti acest mesaj si altor crestini, sa se roage si sa posteasca. Daca ne rugam in numar cat mai mare cu siguranta Dumnezeu ne va feri de orice necaz.

  Apreciază

  • Irina said, on Mai 15, 2014 at 12:37 pm

   Parintii de la Manastirea Bistrita au mai adaugat ca in seara asta( 15 mai) sa citim cu totii la ora 22, Paraclisul Maicii Domnului.

   Apreciază

 20. Liliana said, on Mai 14, 2014 at 9:25 pm

  Va sugerez sa recititi profetiile parintelui arhimandrid Gabriel Ugebardze din Geaorgia -contemporan cu noi.El ne spune intre altele,ca in zilele din urma oamenii vor astepta salvarea din cer,in sensul ca vor cerceta cerul sa le vina salvatori…Vaticanul nu Il mai asteapta pe Fiul lui Dumnezeu,Domnul Nostru Iisus Hristos;ma tem ca,daca am inteles bine din blogul francez Les moutons enrages,ei il cauta le lucifer…De altfel,in misele lor latinesti pare ca-il si invoca pe acest inger al iadului.
  Doamne,Te rugam -pazeste-ne,trezeste-ne,mintuieste-ne cum stii Tu,numai nu ne lasa la mina indracitilor vrasmasi!

  Apreciază

 21. Iacoboaie Radu said, on Mai 14, 2014 at 10:24 pm

  Vă rog să urmăriți polemica de pe blogul lui Ion Coja, în special COMENTARIILE MELE ȘI ALE LUI FARFURIDI la articolul ,,Eu sunt naționalist! Tu ești naționalist! El este naționalist!”
  Publicat de Ion Coja in Doctrină naţionalistă, Textele altora pe 12.05.2014 | 58 comentarii
  Naţionalismul, ideologia secolului XXI…
  Unele comentarii ale mele nu au fost postate, altele cu întârziere…
  Polemica va avea rating, adică o audiență mare datorită subiectului.

  Apreciază

 22. aniush said, on Mai 15, 2014 at 7:09 am

  George,
  Conchita Carnat aici? ha, ha, ha
  Chiar asa de tare suntem jecmaniti? De ce am ingadui sa il aduca pe ciudatul acela aici? Noi nu putem sa ne unim sa spunem nu? Eu nu cred ca nu putem sa o facem…cred ca ne complacem in mizerie.

  Apreciază

 23. Irina said, on Mai 15, 2014 at 2:45 pm

  Tocmai asta e problema ca noi romanii in general sunt liupsiti de reactie, atunci cand se cade sa ia atitudine. Cel mult comenteaza in fata televizorului dar sa-si miste fundurile mai greu.

  Apreciază

 24. […] Papa Francisc I vrea sa boteze extraterestri […]

  Apreciază

 25. […] Papa Francisc I vrea sa boteze extraterestri […]

  Apreciază

 26. elena said, on Martie 20, 2015 at 2:30 pm

  astia vor sa boteze marmota, bun asa.

  Apreciază

 27. Saccsiv - Weblog said, on Aprilie 13, 2017 at 11:20 am

  […] Papa Francisc I vrea sa boteze extraterestri […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: