SACCSIV – blog ortodox

VATICANUL cauta DRACII cu TELESCOPUL

Posted in EXTRATERESTRI, VATICAN by saccsiv on martie 28, 2014

In articolul Search for Life Beyond the Solar System Conference de pe site-ul NASAaflam ca Vatican Observatory si Steward Observatory anunta o mare conferinta intitulata The Search for Life Beyond the Solar System: Exoplanets, Biosignatures & Instruments, adica “Cautarea vietii dincolo de sistemul solar”.

Probabil vor folosi si:

LUCIFER, un nou sistem folosit pentru studierea stelelor …

Sa ne amintim si ca pe 13 mai 2008, iezuitul Jose Funes, director al Observatorului din Vatican a facut, printre altele si declaratia “Extraterestrii sunt fratii nostri“ si ca:

Noi, cei ce apartinem rasei umane, am putea fi cu adevarat oaia pierduta, pacatosii ce au nevoie de un pastor

Dumnezeu s-a intrupat in Iisus pentru a ne salva. Deci, daca de asemeni exista si alte fiinte inteligente, nu este obligatoriu sa aiba nevoie de rascumparare. Ei s-ar putea sa fi ramas in comuniune cu Creatorul lor

Cititi va rog mai multe la:

Astronomul Vaticanului: “DUMNEZEU SI EXTRATERESTRII COEXISTA” …

   Cititi va rog si:

Astronomul Papei: “Aş fi încântat să botez un extraterestru”

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

 

Tagged with: , ,

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alin said, on martie 28, 2014 at 10:38 am

    http://www.obiectiv.info/realitatea-bibliei-nu-mai-poate-fi-contestata-iata-dovada_36478.html

    THE VATICAN. SPECIAL REPORT. Skeletal remains resembling ‘space aliens’ have been excavated from the basement floor of a centuries old vault under the Vatican Library. –
    See more at: http://www.educatinghumanity.com/2013/03/elongated-alien-skulls-at-vatican-the-real-story.html#sthash.HhdJRkaB.dpuf

    Apreciază

  2. Alin said, on martie 28, 2014 at 10:52 am

    Vatican: Extratereştrii există şi au fost creaţi de Dumnezeu

    http://jurnalul.ro/stiri/externe/vatican-extraterestrii-exista-si-au-fost-creati-de-dumnezeu-594856.html

    Apreciază

  3. Alin said, on martie 28, 2014 at 10:54 am

    ” Iezuitul mai spune in acelasi interviu pentru ufodigest.com ca papa s-a intalnit cu extraterestri nordici, o rasa mult mai avansata tehnologic decat noi, si care au fost crestinati. Se pare ca Biserica Catolica lucreaza in continuare cu extraterestrii. ”

    http://turnul.blogspot.ro/2013/11/papa-si-extraterestrii-dezvaluirile.html

    Apreciază

  4. motanu said, on martie 28, 2014 at 11:43 am

    Ii veti putea deosebi dupa roadele lor:

    http://www.tomatobubble.com/id401.html
    Since the rise of Putin, the number of abortions in Russia has fallen dramatically.

    2001: 2.11 million
    2003: 1.86 million
    2005: 1.67 million
    2007: 1.48 million
    2009: 1.29 million
    2011: 1.0 million
    (here)
    2012: 814,000 and falling! (here)

    And what about America’s degenerate President?

    Obongo supports unrestricted abortion right up until the day of delivery!(here)

    Apreciază

  5. zcalin said, on martie 28, 2014 at 12:21 pm

    Uitati aici un filmulet cu pamantul vazut din spatiu de pe un satelit. Ceea ce e interesant e ca acesta e fix, nu se roteste. La un moment dat se vede si luna care se misca invers (eu zic cum e si adevarat conform geocentrismului) fata de imaginile transmise de deep impact in care se vede cica miscarea de rotatie a pamantului. Deasemenea se vede foarte bine deplasarea norilor deasupra celor 2 Americi de N si S. Acesta e linkul: http://www.youtube.com/watch?v=LLT3p7ogKq4

    Apreciază

    • broflovsky said, on martie 28, 2014 at 7:15 pm

      As zice ca modelul geocentric e destul de real doar daca sa luam in consideratie ca soarele se roteste in jurul pamantului anual si nu zilnic, pentru ca zilnic nu e chiar real.. imagineaza-ti cu ce viteza trebuie sa se roteasca el ca sa parcurga asa distante mari? dar stelele? e imposibil

      Apreciază

      • broflovsky said, on martie 28, 2014 at 7:18 pm

        Referitor la video as explica ca satelitul e sincronizat cu rotatia pamantului.. in comentarii pe youtube scriu ca se vad stele, dar acelea nu’s stele ci pixeli morti, pentru ca stele pe pamant nu’s )

        Apreciază

      • zcalin said, on martie 30, 2014 at 11:17 pm

        uite un raspuns posibil ar fi, citez: „Stelele nu au nevoie de viteze uriaşe pentru a călători aşa cum ar fi necesar în universul heliocentric, ci ele sunt transportate într-un mediu eteric care satisface aproape toate cerinţele de viteză. Cel ce se mişcă şi poartă planetele şi stelele este eterul”, sursa: http://www.hexaimeron.ro/IntrebariFrecvente/ObiectiiStiintifice.html

        Apreciază

  6. nikodim said, on martie 28, 2014 at 2:32 pm

    Ce tot cauta draci cu telescopul prin spatiu? Nu au nevoie de niciun telescop. Sa se uite in oglinda.

    Apreciază

  7. nikodim said, on martie 28, 2014 at 2:35 pm

    motanu,
    Pentru politica asta de reducere dramatica a avorturilor, Putin cred ca este deja condamnat la moarte pentru sfidarea molohului. Ii inchide robinetul de sange.

    Apreciază

  8. aniush said, on martie 28, 2014 at 4:25 pm

    Avem nevoie cel putin de un presedinte cum e Putin…cel putin…macar face ceva bun.

    Apreciază

    • mihai said, on martie 29, 2014 at 5:53 pm

      aniush, acestea sunt iluzii desarte precum ca ne trebuie un presedinte de genul putin, obama s.a.m.d, acestia sunt niste actori in toata povestea asta, atit unul cat si celalalt vor trebui sa joace dupa cum li se canta ca sa nu aibe soarta j.f.k [john fitgerald kenedy], sti exista proverbul acela toate drumurile duc la roma, este valabil si in cazul de fata, caci ciuma bubonico masonica a acaparat absolut tot, un alt exemplu este cum si la rusi se impun documentele biometrice si cum se fac propaganda pro acestora

      Apreciază

  9. mihai444 said, on martie 28, 2014 at 4:30 pm

    comentariu gasit pe un site pe teme militare: Off-topic: http://www.gandul.info/international/guvernul-turc-blocheaza-accesul-la-platforma-youtube-12345920

    “Această decizie a fost luată după publicarea, joi, pe YouTube a înregistrării unei conversaţii în care patru oficiali turci de rang înalt, între care ministrul Afacerilor Externe Ahmet Davutoglu şi şeful serviciilor de informaţii (MIT) Hakan Fidan, evocă ipoteza unei operaţiuni militare în Siria.”

    Deci vad ca pe turci ii tot manaca in c*r sa se bage in Siria ca sa satisfaca fanteziile jandarmului mondial. Numai asa pot sa dispara de pe harta.

    Apreciază

    • NIMENI said, on martie 28, 2014 at 5:44 pm

      mihai444,
      iata cum turcii sunt impinsi la razboi, RUSIA nu va sta degeaba.

      Apreciază

  10. aniush said, on martie 28, 2014 at 4:33 pm

    Astia cauta „extraterestri” cu telescopul, dau declaratii complet aberante, ca ar boteza un extraterestru etc etc. Iti vine sa razi, e o gluma proasta.
    Asta e asa de ochii lumii, ca sa para mai interesanti si sa distraga opinia publica de la alte lucruri grave pe care le pun la cale.
    Deunazi am intrat intr-un magazin si la un stand (taraba) am vazut la vanzare icoane pe langa solutii de baie, aromatizanti, ochi magic de la turci si banuti de la budisti….mi s-a parut ca seamana a profanare. N-ar fi trebuit sa se permita asa ceva. Mie amestecul asta mi se pare ceva grotesc. Sa ma ierte Dumnezeu!

    Apreciază

  11. Iacoboaie Radu said, on martie 28, 2014 at 7:07 pm

    Catolicii au introdus atâtea inovații în credința și ritualurile lor, încât diferența față de ortodoxie este enormă, ca de la pământ la cer. Atunci ce să mai spunem de secte, care au desfigurat cu totul învățătura creștină și nu au Sfânta Tradiție.
    Multe din aceste inovații se datorează infiltrării masive a francmasonilor (Ordinul Iezuit și multe altele), pentru că ținta principală a masonilor (evreilor sioniști) din vârful piramidei, care stăpânesc francmasoneria, este DISTRUGEREA CREȘTINISMULUI.
    Ați observat că ecumeniștii nu-L pomenesc aproape niciodată pe Hristos? De ce? Pentru că liderii ecumenismului luptă împotriva Lui.
    Doamne ajută!

    Apreciază

  12. ianacosanzeana said, on martie 28, 2014 at 7:21 pm

    Off topic si nu chiar. A aparut o noua „boala psihica” in America, ODD (oppositional defiant disorder/tulburare de opozitie si sfidare). Aceasta noua „boala psihica” se manifesta prin opunerea individului fata de normele sociale impuse, neincrederea in institutiile guvernamentale, opozitia fata de ele si fata de autoritate si, in plus, creativitate si talent precoce si si peste medie. Intr-un articol chiar spuneau ca Mozart ar fi cel mai bun exemplu, si ca daca s-ar naste acum ar primii Ritalin. Usor, usor, se va ajunge in punctul in care vei fi inchis pentru ca ai o opinie, asta e scopul si se pare ca graba e mare. Chiar urgia.

    Uitati si un link: http://readychimp.com/2014/03/27/creativity-and-non-conformity-now-listed-as-a-mental-illness-by-psychiatrists/

    Apreciază

    • ianacosanzeana said, on martie 28, 2014 at 7:23 pm

      A, si inca ceva ce am uitat sa mentionez. De notat este si faptul ca „odd” in engleza inseamna „ciudat, excentric”. Nu cred ca este o coincidenta ca prescurtarea aceste „boli” este ODD.

      Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 28, 2014 at 10:30 pm

      Atunci întreb: unde mai este libertatea, pe care tot America se fălește că ar fi adus-o în lume? Unde mai este libertatea de exprimare garantată de Constituția țărilor așa-zis democratice? Ce înseamnă mai concret ,,norme sociale impuse, neîncrederea în instituțiile guvernamentale”? Una este să te împotrivești legilor și alta este să critici sistemul. Punem semnul egalității între acestea două?
      Doamne ajută!

      Apreciază

      • NIMENI said, on martie 29, 2014 at 12:16 am

        Iacoboaie Radu,
        off topic. Am privit la emisiunea lui Carmen Avram despre jefuirea padurilor Romaniei si mi-au dat lacrimile.
        Nu mai comentez sa nu ma diagnostizeze ODD ….

        Apreciază

      • ianacosanzeana said, on martie 29, 2014 at 4:41 pm

        Din pacate asa mi se pare, ca se cauta a se pune semnul de egalitate intre impotrivire si critica pentru a realiza un control total si profund asupra psihicului uman. Stergerea tuturor memoriilor si normelor strabune si inlocuirea lor cu un mare nimic, o deschidere catre orice si oricine iti este oferit de conducatorii lumii. Intr-un cuvant, sclavie. Golirea creierului, uciderea spiritului, transformarea omului in marele ciborg, despre care se tot vorbeste. Mergand tot mai jos, pe treptele asa zisei piramide (cu varful in jos), realizezi ca aceasta nu este la origine dorinta oamenilor, care oricat de rai ar fi tot fiinte umane ca noi sunt, ci dorinta diavolului, visul lui cel vechi pe care de atata timp se zbate sa si-l indeplineasca. Dumnezeu sa ne apere si sa ne dea curaj si credinta, ca fara El nu o sa razbim.

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 29, 2014 at 8:37 pm

        IANACOSANZEANA

        Dacă ne gândim bine, anularea libertății și golirea de sens a noțiunii de democrație (a celei autentice, cum era cea greacă din antichitate) ne întoarce la cenzura și controlul absolut din perioada comunismului. Este trist dar adevărat!
        Diferențele dintre capitalism și comunism se estompează chiar sub ochii noștri. Recomand în acest sens un articol din ultimul număr al revistei Familia Ortodoxă.
        Doamne ajută!

        Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 29, 2014 at 8:40 pm

      Poate cineva să realizeze traducerea în limba română a textului de mai sus? Doamne ajută!

      Apreciază

  13. Mr. M. said, on martie 28, 2014 at 10:01 pm

    Să ne rugăm să mai amâne milostivul Dumnezeu războiul .

    Apreciază

  14. aniush said, on martie 29, 2014 at 6:52 am

    ileanacosanzeana,
    Ei au o problema cu oamenii care au credinta adevarata, talent, cultura si au un cuvant de spus. Vor neaparat sa supuna orbeste pe fiecare. Neclaritatea mea este de ce vor sa controleze chiar fiecare miscare a tuturor in loc sa-si vada de treaba? La ce le foloseste? Ei cred ca vor avea castig de cauza cu treaba asta? Nici gand.

    Apreciază

    • ianacosanzeana said, on martie 29, 2014 at 4:49 pm

      Eu uneori cred ca doresc sa controleze tot pentru ca asta le spune diavolul, ei sunt controlati de el si cativa dintre cei mai avansati, stiu foarte bine cu cine lucreaza. Probabil ca trebuie vazuti prin rautatea si ura lui, care se reflecta prin acei bieti demonizati, care nu mai sunt nimic, doar niste vase in care el isi varsa toata rautatea si o arunca in lume. Scopul lui final este sa controleze tot, toata creatia, sa fie stapan peste tot si nu poate suporta nici cea mai mica urma de frumusete, talent, sau gandire frumoasa. Dintr-un anumit punct cred ca este foarte irational si doar condus de mandria, ura si invidia de neimaginat pe care o poarta diavolul catre intreaga Creatie Dumnezeiasca.

      @nimeni : Da stiu, am vazut si eu acea emisiune si mi s-a frant inima, mai ales pentru ca m-am simtit complet neajutorata, nu pot face nimic sa opresc jaful. Suntem atat de mici si este oribil ce se intampla cu tara noastra. Am incercat sa fac o rugaciune colectiva pentru tara, dar ne-am oprit la un moment dat, cred ca asta ar trebuii sa facem toti, macar o perioada. Doamne ajuta!

      Apreciază

  15. Iacoboaie Radu said, on martie 29, 2014 at 10:15 pm

    Aș dori să recomand tinerilor să vizioneze măcar trei filmulețe excepționale de pe site-ul fight4romania: MESAJE DIN TRECUT, MESAJ, LUPTĂ PENTRU ROMÂNIA. Ar fi foarte instructiv. Există acolo și alte link-uri utile, despre cip-uri, revolta de la Pungești, Roșia Montană…
    Mulțumesc. Doamne ajută!

    Apreciază

  16. Sebastian said, on martie 30, 2014 at 7:06 pm

    In curand toti care nu vor accepta sistemul for fi declarati nebuni si li se vor administra antidepresive big pharma ne pregateste o mare surpriza odata cu acceptarea actelor cu cip si a cardului de sanatate tot cu cip ,vor putea sa modifice foarte usor informatii medicale si sa ne aplice tratamente prin care vor putea sa scape usor de cei incomozi.Deci nu luati mimic ce contine cip.

    Apreciază

  17. […] VATICANUL cauta DRACII cu TELESCOPUL […]

    Apreciază

  18. Saccsiv - Weblog said, on aprilie 13, 2017 at 11:19 am

    […] VATICANUL cauta DRACII cu TELESCOPUL […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.