SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Din cauza unora ca el si mai ales a inscenarilor, TOT CE E ETICHETAT A FI “TEORIA CONSPIRATIEI” AR PUTEA FI INTERZIS PE INTERNET. Un teoretician al conspiraţiilor a deschis focul într-un punct de control al Pentagonului si a fost ucis …

Posted in internet by saccsiv on martie 5, 2010

   Citez din articolul Un bărbat a deschis focul asupra poliţiştilor dintr-un punct de control al Pentagonului:

   Un bărbat a deschis focul într-un punct de control al Pentagonului, rănind doi poliţişti, au anunţat autorităţile americane. Poliţiştii au ripostat, iar atacatorul a fost împuşcat. El a murit la scurt timp după ce a fost internat în spital în stare critică, relatează Sky News, citat de Mediafax.
   Incidentul a avut loc în staţia de metrou aflată în imediata apropiere a clădirii Pentagonului. După atentatele de la 11 septembrie trecătorii nu mai pot intra direct în clădire, fiind nevoiţi să treacă printr-un filtru de securitate.

   Autorul atacului a fost identificat ca fiind John Patric Bedell, în vârstă de 36 de ani din California. La scurt timp după incident toate intrările în sediul Demartamentului american al Apărării au fost închise.
   Potrivit martorilor, în staţia de metrou s-au auzit focuri de armă şi ţipete.
   Oficialii nu cunosc motivul real al acestui incident, dar comentariile unui utilizator de internet cu numele JPatrickBedell îl prezintă pe acesta drept un teoretician al conspiraţiilor. Comentariile manifestă o ură faţă de armată şi o convingere că atacurile de la 11 septembrie ar fi fost înscenate.
   „Nu a existat nici un fel de semnal de alarmă. A băgat mâna în buzunar, iar (paznicii) au crezut că va scoate o legitimaţie, dar a scos o armă. Nu a pretins că este cineva anume. A intrat şi a început să tragă„, a declarat şeful poliţiei Pentagonului, Richard Keevill.
   Autorităţile au declarat că interoghează un alt bărbat, care l-ar fi putut însoţi pe agresor.

   Comentariu saccsiv:

   Consider ca sunt doua ipoteze.

   1) Era un teoretician al conspiraţiilor si a actionat relativ similar sinucigasului din Austin:

Care ar fi semnificatia mesajului explicativ lasat de autorul atacului din Austin?

   2) S-a intamplat ceva la punctul de control, eventual exact precum descriu politistii, dar restul este o facatura.

   Mergand pe aceasta ipoteza, este posibil chiar ca si mesajului explicativ lasat de autorul atacului din Austin sa fie tot un fals. Unii considera ca aceste ipotetice facaturi ar putea fi creatia autoritatilor, pentru a incuraja pe unii nemultumiti sa procedeze aidoma, urmand la scurt timp impunerea „solutiei”: interzicerea „teoriei conspiratiei” pe internet.

   Eu nu cred ca sunt neaparat falsuri mesajele sau cel putin nu neaparat amandoua. Trebuie sa intelegem ca numarul celor ci li s-a facut greata de SISTEM este din ce in ce mai mare si incep sa reactioneze. Unii mai pasnic:

VIDEO (si transcriptul): SI-A DEMOLAT CASA PE CARE DOREA SA I-O IA BANCA. O alternativa la actiunea din Austin

   Altii vor face probabil precum cei din cele doua exemple de mai sus. Iar cei mai multi se vor alatura celor ce vor ridica baricadele revolutiei. Caci va fi o revolutie, una uriasa, depasind tot ceea ce stim din istorie ca a fost revolutie pana acum.

   Necazul cu „teoria asta a conspiratiei” e ca exista in cadrul ei doua tabere. Una cu mult mai multi adepti decat a celeilalte. Prima arata aproape in intregime in mod real datele problemei si o parte a vinovatilor actualei stari de lucruri, insa indica solutii de tip lumesti. A doua ofera o imagine mai exacta, arata mai corect vinovatii si indica solutia reala. Prima este incadrabila in miscarea new age. Unii dintre adeptii sai sunt chiar atei, cum ar fi anarhistii. Oricum, si unii si ceilalti din aceasta tabara sunt anti crestini. A doua tabara insa incadreaza totul in etapele premergatoare vremurilor apocaliptice si se straduie in consecinta sa se comporte dupa invatatura crestina. Mai mult, acestia din urma considera ca trebuie intetita actiunea de propovaduire, indeamna la rugaciune si fapte bune, cauta sa intoarca pe cat mai multi din ratacire, se pregatesc pentru marturisire si mucenicie. Doar bunul Dumnezeu stie cati dintre acestia vor apuca vremurile din urma, cati vor fi vrednici de minunata cununa a muceniciei, dar cu totii, dupa puterile fiecaruia, se straduie si se pregatesc.  

   Majoritatea celor din prima tabara nu stiu insa ca la varf, actiunea lor este pregatita chiar in laboratoalele SISTEMULUI. Pentru a intelege, cititi va rog articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   PAPUSARII, cei care conduc in mod real SISTEMUL, inchinatori cu totii la lucifer, se straduie insa sa intoxice si acea turma mica, tabara crestinilor, prin tot soiul de infiltrati, ce sub masca bunilor crestini, dar in fapt doar niste iude, nu urmaresc decat sa duca, sa le zicem, centrele de influenta sanatos ortodoxe spre situatii ce le pot discredita sau, macar, figurand a fi de-ai casei, sa manipuleze dibaci tot spre solutii lumesti.  

   Revenind la actiunea de langa Pentagon, chiar daca nu sunt o facatura mesajele de pe internet, SISTEMUL va incerca sa profite din plin de ele. Sa ne amintim ca deja legi sau propuneri de legi exista:

Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii anti NOUA ORDINE MONDIALA …

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video

CYBERSECURITY: legea INTERNETULUI propusa de JAY ROCKEFELLER

   Le mai trebuie motivul, care deja se creioneaza, si gata, la revedere informatie pe internet, iar primele vizate vor fi evident site-urile, sa le zicem, „teoreticiene ale conspiratiei”. Va veni un moment in care nu va mai conta ca vor fi interzise la gramada, din ambele tabere despre care am scris mai sus. Dar acel moment va veni doar dupa ce s-a atins punctul de fierbere.

   Pentru a declansa o revolutie trebuie indicat un dusman. Iar acesta este din ce in ce mai pe fata aratat, inclusiv in mass-media, a fi sistemul financiar bancar si eventual unele organisme internationale mai mult sau mai putin oculte. Isi taie singuri craca de sub picioare? Desigur ca nu. Nu intru in detalii acum, veti citi pe larg in articolul despre falsa NOUA ORDINE MONDIALA. Atat va reamintesc, caci tot se vorbeste despre el in aceste zile: Evreul JOSEPH STIGLITZ. Cititi va rog:

Evreul JOSEPH STIGLITZ: „Federal Reserve este corupta”

Evreul JOSEPH STIGLITZ: „Problemele din sectorul bancar sunt mult mai grave decat erau in 2007, inainte de criza”. Ce rol joaca acest castigator al premiului Nobel?

   In cazul de fata, Federal Reserve e tinta. Aceasta n-a fost niciodata decat un instrument in mana ELITELOR. Atat. A sosit momentul s-o sacrifice, caci s-a ajuns la un nivel superior al jocului.

   Pentru a avea insa succes o revolutie, populatiei trebuie sa-i ajunga cutitul la os, iar aceasta se poate face cel mai bine punand bazele unui Big Brother dictatorial impotriva caruia viitoarea revolutie va lupta. Si aici trebuie subliniata o chestiune esentiala: antihristul nu va figura ca fiind un dictator, ci un salvator … Iar pentru el de fapt se pregateste aceasta revolutie de care tot vorbesc eu pe acest blog. Mai mult, daca aceasta revolutie va rezolva si napastele lasate de un cumplit razboi, atunci popoarele il vor primi cu urale si vor imbratisa reala NOUA ORDINE MONDIALA …

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 5, 2010 at 6:52 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. whoelse said, on martie 5, 2010 at 9:52 pm

    salut

    saccsiv te-ai uitat la filmul „the fourth kind”?? daca da m-ar interesa f mutl parerea ta despre ce se intampla acolo…

    mc

    Apreciază

  3. Andra said, on martie 9, 2010 at 10:49 am

    According to promotional materials from Universal, the film is framed around a psychologist named Abigail Tyler who interviewed traumatized patients in Nome. However Alaska state licensing examiner Jan Mays says she can’t find records of an Abigail Tyler ever being licensed in any profession in Alaska. Ron Adler, CEO and director of the Alaska Psychiatric Institute and Denise Dillard, president of the Alaska Psychological Association say they’ve never heard of Abigail Tyler. Web sites for an „Alaska Psychiatry Journal” and „Alaska News Archive” containing references to Tyler were created by the film’s producers, but were outed as hoaxes when it was discovered they were registered a month before the film’s release and the purported author of one of the archived news articles stated she had never written it.
    http://www.imdb.com

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.