SACCSIV – blog ortodox

Cine nu-i in stare sa observe ca Diana Ivanovici Sosoaca (si multi alti falsi activisti anti sistem) duhnesc a satanism si pregatesc terenul pentru Antihrist, oare cum cred ca nu vor putea fi inselati de Antihrist? Ultima isprava a Dianei Ivanovici Sosoaca: ritual vrajitoresc cu o gaina neagra impotriva presedintelui Consiliului Judetean Calarasi

Posted in antihrist, Diana Iovanovici-Sosoaca, IISUS HRISTOS, NEW AGE, satanism, vrajitorie by saccsiv on iunie 5, 2024

In ce hal am ajuns: fara un carnetel agenda, fara fotografii pe carton, la cheremul unui smartphone nebun care ne poate lasa oricand cu ochii in soare…

Posted in FOTO, SMARTPHONE by saccsiv on mai 2, 2024

Primesc dis-de-dimineata un sms disperat: o cunostinta ma roaga sa-i dau numarul de telefon al unei cunostinte comune.

Numarul respectiv ii disparuse de pe agenda smartfonului si o data cu el disparuse si tot ce era legat de omul ce avea acel numar, inclusiv niste fotografii la care cunostinta ce-mi trimise sms-ul tinea foarte mult.

Probabil vreo aplicatie sau un bot nebun sau ceva o luase razna…

Inainte, omul avea o agenda de tip carnetel in care trecea numerele de telefon importante si uneori si adrese. Si il avea omul pana se ingalbenea de vreme.

Iar fotografiile erau pe un soi de carton si erau puse cu grija, pe categorii, in frumoase albume. Si astfel, din cand in cand, putea privi inclusiv la imagini ce-si pierdeau foarte putin din calitate, vechi de ani si ani, ba chiar si ale stramosilor de acum un secol.

Cititi va rog si:

Comentariul zilei: Maimuta

Folosesti harta sau GPS-ul?

Razboiul impotriva textului

Scrisul de mana

Categoria anti imbecilizare: lucrul manual, uneltele si … supravietuirea

 

Ce spunea Shimon Peres despre Romania, despre guvernatorul Guvernului Global si despre un ONU al religiilor

Antena 3: Shimon Peres: afaceriştii israelieni cumpără România (articol din14 noiembrie 2007)

O declaraţie controversată a preşedintelui Israelului a provocat reacţii de nemulţumire atât în ţara sa, dar mai ales în Ungaria. Shimon Peres a spus recent într-un discurs că oamenii de afaceri israelieni cumpără Manhattanul, Ungaria, România şi Polonia. Ulterior, preşedintele israelian a revenit şi a spus că a fost înţeles greşit.
?Unei ţări mici ca a noastră îi va fi greu să devină o ţară industrializată. Văd că totuşi cumpărăm Manhattan-ul, Ungaria şi România şi Polonia. Este interesant, pentru că suntem o ţară mică, dar avem mulţi oameni talentaţi şi cu multe relaţii?, a spus preşedintele Israelului.
Discursul preşedintelui Shimon Peres a fost ţinut la adunarea anuală a Asociaţiei Birourilor de Comerţ din Israel. În Ungaria, presa a reacţionat vehement. Ministerul de externe de la Budapesta a fost criticat aspru că nu a luat nicio poziţie faţă de afirmaţiile lui Peres.
Scandalul a durat câteva zile, timp în care ziarele au susţinut că diplomaţia ungară a fost umilită. În cele din urmă, oficialii israelieni au anunţat că preşedintele a fost interpretat complet greşit de presă.

 

Comentariu saccsiv:

In 2010 Shimon Peres declara ca:

„in vremuri ale nazismului, Romania a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei”

Alta declaratie celebra:

„Deja organizarea economică a atins punctul ei cel mai de sus. Tinerii noştri acceptă sistemul economic de tip global. Dar cum este posibil să funcţioneze ca  economie mondială, în mod corect şi stabil dacă nu se va constitui un guvern global condus de un singur guvernator?”

In 2014, Shimon Peres a declarat, în timpul vizitei sale la Vatican, că a propus crearea unui ”ONU al religiilor”, ținând cont de ineficiența actualei Organizații a Națiunilor Unite, adăugând că îl vede în fruntea noii organizații pe actualul Papă Francisc, considerând că, ”poate pentru prima dată în istorie”, Papa este respectat și de adepții altor religii. ”Poate că este singurul lider respectat”.

Cititi va rog mai multe la:

Un „ONU al religiilor”, condus de Papa Francisc. Propunerea lui Shimon Perez din Israel

Iata-l si impreuna cu lordul Rothschild in fata machetei unei sinistrei cladiri:

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO si FOTO: Israel Suprem Court Building Ierusalim, O CLADIRE PLINA DE SIMBOLURI…

Creații sinistre: Familia ROTHSCHILD și TEMPLUL MASONERIEI – Curtea Supremă din Israel

Cititi va rog si:

8 iunie: RUGACIUNE COMUNA – Papa Francisc I, Shimon Peres si Mahmoud Abbas la Vatican

Presedintele SHIMON PERES vine miercuri in Romania. Este PRIMA VIZITA OFICIALA a unui presedinte ISRAELIAN in tara noastra de la crearea statului evreu

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98imon_Peres

Șimon Peres (în ebraică שִׁמְעוֹן פֶּרֶס, în transcripție oficială: Shimon Peres, născut Szymon Perski; n. 2 august 1923[6] WiszniewPolonia, astăzi Belarus – d. 28 septembrie 2016 Ramat Gan[7]) a fost un om politic social-democrat israelian, președinte al Israelului între15 iulie 2007 – 24 iulie 2014.

Activ din tinerețe în mișcarea social-democrată din țara sa, Peres a fost un colaborator apropiat al fondatorului Israelului, David Ben Gurion.

[…]

Peres a servit ca ministru de externe în al doilea guvern condus de Itzhak Rabin și a fost printre promotorii „Procesului de pace de la Oslo”, o serie de contacte diplomatice între Statul Israel și Organizația pentru Eliberarea Palestinei, care au dus la acorduri care au fost semnate apoi în public la Oslo. Din acest motiv în anul 1994 i s-a decernat Premiul Nobel pentru Pace împreună cu Itzhak Rabin și Yasser Arafat.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Previziunile lui David Ben Gurion

 

Pe motiv de Air Schengen, politia si jandarmeria scaneaza in masa buletinele fara cip ale cetatenilor, pe strazi, in cateva secunde / Pai daca au aplicatia asta smechera, de ce a mai fost atata tam tam ca Romania pierde bani pentru ca transportatorii stau mult la granita? Si de ce mai este nevoie de buletin cu cip?

Posted in Big Brother, JANDARMI, politie, Romania by saccsiv on martie 31, 2024

Conform https://ziarulunirea.ro/video-edac-ultilizata-in-premiera-de-politistii-si-jandarmii-din-alba-aplicatia-scaneaza-si-compara-in-timp-real-datele-de-pe-buletin-cu-cele-din-baza-de-date-a-autoritatilor-876888/

[…]

Un nou sistem de verificare a documentelor de identitate a fost operaționalizat la nivel național, începând cu data de 31 martie 2024, în contextul aderării României la spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime.

Prin utilizarea de dispozitive mobile de tip tabletă sau telefon mobil, se realizează o scanare a documentului prezentat de persoana verificată (carte de identitate, pașaport), aplicația eDAC comparând în timp real datele prezentate cu cele existente atât în bazele de date ce aparțin autorităților române cât și cele ce țin de spațiul Schengen.

Aplicația este rapidă și eficientă, scurtând semnificativ timpul de verificare al persoanelor și oferă, în timp real, informații relevante, de interes operativ, pentru personalul Ministerului Afacerilor Interne.

În condițiile în care cel verificat figurează cu anumite interdicții, de exemplu, pot fi persoane care sunt urmărite judiciar sau persoane care sunt date dispărute, sunt urmate procedurile legale stabilite pentru fiecare situație în parte.

În lipsa unui document de identificare, informațiile se pot introduce și manual, rezultatul fiind afișat cu aceeași rapiditate.

Noua aplicație va fi folosită atât în activitățile curente, cât și în punctele de acces din instituții și la ghișeele destinate publicului.

Subliniem că datele personale care sunt afișate pe aceste dispozitive beneficiază de toată protecția oferită de aplicațiile utilizate de instituțiile abilitate.

[…]

 

Comentariu saccsiv:

Pai daca au aplicatia asta smechera, de ce a mai fost atata tam tam ca Romania pierde bani pentru ca transportatorii stau mult la granita? Scanau in cateva secunde fiecare pasaport in vama si gata tevatura.

Si de ce mai este nevoie de buletin cu cip? Iti scanau buletinul si gata, te identificau. Evident insa ca nu doar identificarea ii intereseaza, ci finalul: documentul unic care sa includa, pe langa buletin, si cardul de sanatate, permisul auto, cardul bancar, etc. Iar fara documentul unic nu vei mai putea cumpara sau vinde. Si ca sa nu-l pierzi, ti-l baga sub forma de cip (sau ce dracovenie vor mai inventa) in mana dreapta sau frunte…

Paradoxul romanului anti sistem: nevotul la referendum si votul la restul

Posted in alegeri, REFERENDUM, VOT by saccsiv on martie 6, 2024

Comentariul fratelui guti flo postat la De ce nu zboară avioanele deasupra Antarcticii?:

„Cand a fost vb despre apararea familiei traditionale, nu s-a mai pus problema in felul asta…au iesit doar 20% …restul care nu au votat, (majoritatea) au motivat faptul ca fac jocurile „nu stiu cui”…de fapt au fost prostiti…iar in felul asta, lipsa la vot, si-a demonstrat eficienta.
Iar acum cand este vb despre despre alegerea calailor neamului romanesc…motivam faptul ca trebuie mers la vot, altfel ii lasam sa isi pastreze locurile calde.
Ne meritam statutul din plin…nici nu vreau sa-l denumesc!”

Tagged with: , ,

OPINIE: De ce majoritatea oamenilor nu se trezesc?

Filmul “Rosemary’s Baby”, oda lui Roman Polanski pentru Antihrist

Posted in antihrist, FILM ARTISTIC, filme, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on ianuarie 2, 2024

Traducerea de mai jos am postat-o initial in 2018 pe Ortodoxinfo. O repostez si pe saccsiv, pentru cititorii mai noi:

Vigilant Citizen: “Rosemary’s Baby”, Roman Polanski’s Ode to the Anti-Christ

“Rosemary’s Baby”, Oda lui Roman Polanski pentru Antihrist

O analiză aprofundată a filmului ”Rosemary’s Baby” de Roman Polanski, un film tulburător care a fost lansat într-un moment de răscruce din istoria Americii.

Filmul ”Rosemary’s Baby”(Copilul lui Rosemary) din 1968 este una dintre cele mai înfrigurate și apreciate producții ale lui Roman Polanski. Filmul descrie manipularea unei tinere de către sabatul ocult, al înaltei societății, în scopuri ritualice. Calitatea neliniștită a filmului nu se bazează pe sânge și tăieturi, ci pe premisa realistă, care îi obligă pe spectatori să se gândească la probabilitatea existenței unor societăți elitiste secrete. Chiar și mai tulburătoare sunt evenimentele concrete din viața reală, care au înconjurat filmul și care implica ucideri ritualice și MK Ultra. Ne vom uita la semnificația simbolică a ”Rosemary’s Baby” și la evenimentele mai stranii decât ficțiunea, care au urmat după lansarea sa.

(more…)

„Nu mâncaţi pâinea celui care a primit pecetea lui antihrist”

Posted in 666, antihrist, APOCALIPSA, SEMNUL FIAREI by saccsiv on noiembrie 29, 2023

Domnule Dan Negru, disparitia cash-ului nu este fenta sau pista falsa

Posted in BANI CASH, BANI LICHIZI, cash, NUMERAR by saccsiv on noiembrie 22, 2023

Disparitia cash-ului nu este fenta sau pista falsa. Din pacate, asta cu cash-ul e la pachet cu aia cu cartea de identitate a cetateanului si eliminarea pasapoartelor temporare pe motive religiose. De fapt, in felul acesta, se mai face un pas decisiv spre semnul fiarei, despre care foarte clar citim in Sfanta Scriptura:

Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Dupa cum am mai spus, locul s-a suprasaturat de pigmei si bagatori in seama. Ce au impresia ca daca spun doua vorbe anti vaccin Covid si una anti Soros, deja sunt mega specialisti in treburi antisistem. Dar, de fapt, doar bajbaie. Abia daca vad cateva piese de puzzle dintr-un imens tablou. Insa si pe alea, ca prin sita.

Si la acestia se mai adauga si intrusii…

Cititi va rog mai multe la:

Mi-e dor de ei

 

S-AU RAZGANDIT? Guvernul va renunta la micsorarea plafoanelor pentru platile cash?

Posted in BANCI, BANI CASH, BANI LICHIZI, cash, MARCEL CIOLACU, NUMERAR by saccsiv on noiembrie 7, 2023

Adevarul: Răzgândire politică. Guvernul renunță la micșorarea plafoanelor pentru plățile cash. Care sunt singurele măsuri menținute

Premierul României a precizat, după discuțiile cu reprezentanții IMM-urilor și ai băncilor, că Executivul va reveni asupra măsurilor la forma inițială, fiind păstrare doar două modificări legate de banii din casă și de modul de decontare.

Am spus că voi fi mereu alături de micii întreprinzători și de oamenii simpli, fără excepție. În ultimele zile am avut mai multe discuții cu aceștia, cât și cu mediul de afaceri și cu reprezentanții sistemului bancar. Și mi-au spus anumite lucruri de bun simț legate de măsurile venite de la ANAF și Ministerul Finanțelor legate de cash. Acești oameni nu sunt evazioniști, ci sunt cei pe umerii cărora se sprijină această țară!”, a precizat Marcel Ciolacu, în condițiile în care măsurile ar fi urmat să intre în vigoare pe 11 noiembrie.

Prin urmare, în prima ședință de Guvern voi revizui propunerile venite de la ANAF și Ministerul Finanțelor, pentru că datoria mea este să intervin atunci când lucrurile o iau într-o direcție greșită. Vocea oamenilor, a gospodarilor din mediul rural, a tuturor românilor este auzită de Guvern!  Toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi.”, mai arată premierul.

Am însă un mesaj pentru evazioniștii care au profitat de această discuție din spațiul public: voi veni peste voi! Voi veni și vă voi scoate din vămi, vă voi scoate din birourile instituțiilor statului, vă voi scoate de peste tot! Așa cum am început războiul cu cei care distrug viețile oamenilor cu păcănelele, nici voi nu veți scăpa!, a conchis șeful Guvernului.

Precizările lui Nicolae Ciucă

Și șeful PNL a venit cu un mesaj. „Am avut, astăzi, la nivelul conducerii Coaliției o analiză aplicată asupra măsurii privind plățile în numerar. În urma dialogului nostru, am convenit o serie de modificări necesare, care să contribuie la protejarea mediului de afaceri și a cetățenilor de bună credință. Astfel, toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi. Pe de altă parte, am convenit, împreună, că vom continua cu fermitate lupta cu evaziunea fiscală în România și vom promova, de comun acord, măsuri în acest sens”, a subliniat președintele Senatului.