SACCSIV – blog ortodox

Proiect de lege MAI: Fara pasapoarte temporare pe motive religiose, doar pasapoarte biometrice / ATENTIE: Temeiul Biblic al neacceptarii prelevarii elementelor de identificare biometrica pentru documentele de identitate cu cip

Posted in 666, antihrist, APOCALIPSA, CIPURI, Pasapoarte biometrice, PASAPOARTE ELECTRONICE, SEMNUL FIAREI by saccsiv on octombrie 26, 2023

Fanatik: Pașapoartele biometrice, impuse celor care le refuză. Ce se întâmplă cu cele temporare. Modificare propusă de Ministerul de Interne

Persoanele care refuză pașapoartele biometrice din considerente de conștiință nu vor mai putea primi în schimb pașapoarte temporare.

Ministrul de Interne Cătălin Predoiu a inițiat modificarea regimului eliberării pașapoartelor/ Colaj Fanatik

Introducerea pașaportului electronic sau „biometric” în anul 2009 a generat proteste și acțiuni în justiție din partea unor cercuri religioase conservatoare, astfel că statul român a făcut o concesie și a prevăzut că cei care refuză pașapoartele biometrice pot primi pașapoarte temporare care, în mod normal, se acordau doar pentru situații cu totul speciale. Însă Ministerul Afacerilor Interne vrea să elimine posibilitatea de a folosi pașapoartele temporare ca modalitate de a evita amprentarea.

Pașapoartele temporare, doar pentru situații excepționale

Legea 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate stabilea o serie de condiții pentru eliberarea unui pașaport temporar, cu o valabilitate de 12 luni, precum situații în care, din motive de sănătate, familiale sau profesionale, o persoană trebuie să ajungă urgent în altă țară și nu este suficient timp pentru emiterea unui pașaport electronic. Tot pașaport temporar se poate acorda pentru cetăţenii români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile ș.a.

Aderarea la Uniunea Europeană a făcut obligatorie utilizarea pașapoartelor biometrice, care să conțină și amprentele titularului, care trebuiau să înlocuiască treptat pașapoartele simple. Folosirea cipurilor în care să fie stocate datele biometrice a provocat nemulțumiri, în special în mediile ultrareligioase, astfel că cei care refuzau pașaportul electronic puteau opta pentru cel temporar. Însă MAI a elaborat un proiect de lege ce urmează să fie trimis la Parlament pentru aprobare prin care folosirea pașapoartelor temporare va fi considerabil restrânsă, iar simplul refuz al pașaportului biometric nu mai este un motiv suficient pentru acordarea unui pașaport temporar.

Astfel că cei care cred că pașapoartele biometrice sunt lucrarea Satanei nu vor mai putea călători în străinătate decât în țările în care pot intra și cu cartea de identitate. „Necesitatea unei reevaluări a situațiilor în care, în prezent, pot fi eliberate pașapoarte simple temporare este determinată, în primul rând, de scopul primordial vizat la momentul punerii în circulație a acestui document de călătorie, respectiv acela de a înlesni, raportat strict la termenul său mai scurt de eliberare, exercitarea rapidă a dreptului la liberă circulație cetățenilor români care se găsesc în situații speciale, de excepție, care reclamă o urgență concretă”, motivează Ministerul de Interne.

Pașapoartele biometrice, cerute de țările care ne impun vize

Un alt argument invocat este că numărul pașapoartelor temporare eliberate de autoritățile de la București este folosit de alte state pentru evaluarea oportunității ridicării vizelor pentru cetățenii români. Astfel, unul dintre motivele pentru care Canada, Japonia și SUA au rețineri să ridice vizele pentru români este folosirea pe scară largă a pașapoartelor temporare, cu toate că cele electronice prezintă un grad de siguranță mai mare.

Important este și faptul că există state care nu permit intrarea pe teritoriul lor național a titularilor de pașapoarte simple temporare (Emiratele Arabe Unite, Statele Unite Mexicane etc.), fapt ce creează numeroase inconveniente cetățenilor români aflați în astfel de situații”, este un alt argument invocat. În cazul altor state, nu este permisă intrarea pe teritoriul lor a unei persoane cu un pașaport temporar care expiră în mai puțin de 6 luni.

Proiectul de lege pus în dezbatere publică de către Ministerul de Interne prevede și alte schimbări în ceea ce privește regimul liberei circulații în străinătate. Tot pentru a crește șansele eliminării vizelor de către Statele Unite este introdusă o prevedere care stipulează explicit că un document de călătorie care a fost declarat pierdut sau furat devine nul de drept, iar titularul nu-l mai poate folosi chiar dacă-l recuperează sau găsește ulterior declarării.

Pe lângă aceste măsuri restrictive, sunt și prevederi menite să reducă birocrația în ce privește eliberarea documentelor de călătorie. Astfel, dacă un cetățean român aflat în străinătate merge la un consulat al României pentru eliberarea unui nou pașaport electronic, datele biometrice și setul de date colectate cu această ocazie vor putea fi utilizate și pentru eliberarea cărții electronice de
identitate sau a titlului de călătorie.

De exemplu, un român care a primit un pașaport temporar în baza unei situații de urgență, emis de o ambasadă sau de un consulat, atunci când se va întoarce în țară nu va mai fi nevoit să-și facă o nouă programare pentru eliberarea pașaportului electronic atunci când se întoarce în țară întrucât datele biometrice vor fi transmite direct de către misiunile diplomatice sau oficiile consulare care le-au reținut anterior.

 

Comentariu saccsiv:

Nimic din motivatiile insirate mai sus nu sta in picioare. Motivatia este una singura: SEMNUL FIAREI.

Repostez articolul Comentariul zilei: Temeiul Biblic al neacceptarii prelevarii elementelor de identificare biometrica pentru documentele de identitate cu cip din 2019:

Iata comentariul fratelui mircea.v:

Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.

Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
Cap. 6
19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

Matei 22:
15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:
„Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

Sfantul Justin Popovici:

„Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
„Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu. Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

 

Comentariu saccsiv:

Asta cu fara pasapoarte temporare pe motive religiose e la pachet cu interzicerea banilor cash:

Categoria SEMNUL FIAREI: Guvernul României vrea să reducă plățile în numerar de la 10.000 de lei la 2.000 de lei

Graba mare…

Inca un semn, deci, ca multa vreme nu mai este!

Cititi va rog si:

Poate ultima ispita a diavolului: da, vine sfarsitul lumii, dar nu prea curand

Sfantul Teofan Zăvorâtul: “Moartea tot o mai așteaptă câte unul; dar ziua Domnului, mai nimeni”

Ce este de facut?

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ștefan said, on octombrie 26, 2023 at 10:20 pm

    ,,Tu sa iei bine seama!

    Cand a aparut chestiunea cu buletinele electronice, domnul A. si-a facut foarte multe probleme pentru ca a auzit diferite pareri de la multi oameni si n-a putut sa inteleaga unde se afla adevarul. De aceea s-a hotarat sa-l viziteze pe Batranul Paisie si sa-l intrebe despre acestea si despre numarul 666.
    Batranul, printre altele, i-a explicat si urmatoarele:
    – Numarul acesta este a lui Antihrist si in nici un caz omul nu trebuie sa primeasca acest buletin electronic. Chiar si cardurile de credit nu trebuie sa le primim, pentru ca in spatele liniei magnetice negre pe care o au, se afla codul si sistemul grafic cu numarul 666. Acestea insa nu se vad cu ochiul liber, doar computerul electronic le poate citi. Tu sa iei seama bine si sa nu fii atras de ceea ce zice unul si altul, pentru ca fiecare este liber sa zica ceea ce doreste, insa noi trebuie sa ne supunem auzul nostru doar vointei lui Dumnezeu si invataturii aflate in Sfintele Scripturi.
    Iti voi da un exemplu, ca sa intelegi in ce masura trebuie sa luam aminte:
    Ca un copil sa devina crestin, ce-i spune preotul nasului sa zica? ,,Ma lepad de satana!” Cel mic nu zice nici da, nici nu, ci doar plange. Atunci ce face preotul? Il cufunda in apa si citindu-i rugaciunile, Se coboara asupra lui Duhul Sfant si devine crestin, avand astfel pentru totdeauna cu el harul dumnezeiesc.
    Daca cineva nu arata atentia cuvenita, cand este cipuit chiar si din nestiinta, pleaca de deasupra lui harul lui Dumnezeu si intra in loc lucrarea demonica. Si pentru ignoranta care s-a facut pricina pecetluirii greseste el insusi, deoarece nu s-a ingrijit sa afle din timp ceea ce Profetii, Apostolii si Domnul ne-au instiintat despre toate lucrurile acestea. Insa ce ne va zice Domnul cand Ii vom spune ca n-am stiut? Fatarnicilor, fata cerului cunoasteti si o deosebiti, semnele vremurilor insa nu puteti sa le cunoasteti? (Matei 16,3).”

    ,,Noile buletine si cardurile cetatenilor

    -Avva, cineva a zis: ,,Cum folosim bancnota de 5000 de drahme cand are deasupra 666? La fel va fi si cu buletinul!”
    -Bancnota de 5000 de drahme este un mijloc de plata, si lira englezeasca are pe ea pe regina Victoria, acest lucru nu ma deranjeaza! ,,Da-i Cezarului ceea ce este al Cezarului!” spune Scriptura. Aici, insa, este vorba de buletinul meu, este ceva personal, nu este moneda. Buletinul inseamna identitate, asa cum se traduce si cuvantul. Adica cineva se identifica cu cele pe care le declara. Deci, ei il pun acolo pe diavol si eu sa semnez ca-l primesc. Cum sa fac aceasta?
    -Gheronda, ce legatura are acest buletin cu pecetea?
    -Buletinul nu este pecetea, este introducerea pecetii.”

    ,,Modul inselator de introducere a pecetii

    Incetul cu incetul, dupa card si buletin, adica dupa ,,indosariere”, vor inainta cu viclenie spre pecete. Prin diferite mijloace perfide ii vor sili pe oameni sa primeasca pecetea pe frunte sau pe mana. Vor forta lucrurile si vor zice: ,,Veti lucra doar cu cardurile, banii se vor desfiinta!” Si omul va face cumparaturi, va da cardul la magazin, si vanzatorul va primi contravaloarea prin banca. Cel care nu are card nu va putea nici sa vanda, nici sa cumpere.
    Pe de alta parte vor incepe sa faca reclama ,,sistemului perfect”, pecetluirea cu raze laser a numarului 666 pe mana sau pe frunte, care nu va putea fi vazuta cu ochiul liber. In acelasi timp, la televizor vor arata ca unul a furat cardul celuilalt si i-a luat banii din banca si vor afirma sus si tare: ,,De aceea mai sigura este insemnarea cu laser, pusa pe mana sau pe frunte, pentru ca doar detinatorul isi stie numarul. Insemnarea este sistemul cel mai perfect! Astfel nimeni nu poate sa-ti fure capul, nici mana, nici sa vada insemnarea”. De aceea ii lasa acum pe talhari si pe raufacatori sa atace.”

    Pecetea este egala cu lepadarea

    ,,In timp ce evanghelistul Ioan vorbeste limpede in apocalipsa despre pecetluire, unii nu inteleg. Ce sa le spui? Din nefericire, omul aude o gramada de prostii, de la asa numitii ,,gnostici” de astazi. Unul zice: ,,Eu voi primi buletinul cu 666, dar voi pune si o cruce!” Altul spune: ,,Eu voi primi pecetea pe frunte, dar voi face si o cruce pe frunte!” si o gramada de nesabuinte asemanatoare.
    Ei cred ca se vor sfinti in acest fel, in timp ce acestea sunt inselari.”

    ,,A stiut evanghelistul Ioan ce va face diavolul! Inainte cu doua mii de ani a scris in Apocalipsa ca oamenii vor fi pecetluiti cu numarul 666. Aici este intelepciunea: Cine are pricepere, sa socoteasca numarul fiarei, ca este numar de om. Si numarul este sase sute saizeci si sase (Apocalipsa 13,18).”

    ,,Lepadarea de Hristos va fi constienta!”

    ,,Nu exista indoiala ca traim vremurile cele din urma! Si una dintre cele mai puternice marturii este faptul ca toti credinciosii si necredinciosii prevad limpede, chiar in ignoranta lor ca ceva se pregateste si ceva foarte serios urmeaza sa se intample. Sunt siguri ca se finalizeaza un eveniment decisiv pentru istoria lumii in taina deplina. Mai mult sau mai putin, asa simtim toti!”

    Sfantul Paisie Aghioritul (Semnele vremurilor din urma)

    P.S. Sa privim la ce se intampla in jur, caci multe se petrec sub ochii nostri. Incepeti prin a va arunca cardurile in ,,focul cel vesnic”.
    Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ștefan said, on octombrie 26, 2023 at 10:20 pm

    Legat de CNP, noi am făcut cerere la MAI pentru anularea lui de pe toate documentele existente, buletin, permis de conducere, certificat de naștere, etc. și am primit răspuns cu număr de înregistrare în care au menționat că: „Demne de invocat sunt dispozițiile art.6 alin.(1) – (2) din același act normativ, care statuează:”În vederea realizării evidenței cetățenilor români, (deci a îndeplinirii scopului reglementat la art.2 alin.(1)) fiecărei persoane fizice i se atribuie, începând de la naștere, un cod numeric personal, denumit în continuare C.N.P., care se înscrie în actele și certificatele de stare civilă și se preia în celelalte acte cu caracter oficial, emise pe numele persoanei respective, precum și în Registrul național de evidență a persoanelor, denumit în continuare R.N.E.P.. C.N.P. reprezintă un număr semnificativ ce individualizează în mod unic o persoană fizică și constituie un instrument de verificare a datelor de stare civilă ale acesteia și de indentificare în anumite sisteme informatice de către persoanele autorizate”. CNP atribuit unei persoane nu poate fi schimbat decât în cazurile în care se modifică, potrivit legii, datele despre sex și data nașterii ori când a fost atribuit în mod eronat. Rezultă, așadar, obligativitatea stabilită de legiuitor în sensul atribuirii codului numeric personal fiecărui cetățean, indiferent de interesul sau dezinteresul acestuia față de respectiva dată cu caracter personal. Nu lipsit de importanță este faptul că, prin prisma atribuirii codului numeric personal, vă puteți exercita neîngrădit drepturile și libertățile fundamentale, garantate de Constituție.”
    CNP-ul a fost introdus în România de FMI în urma șantajului – vă dăm bani doar dacă introduceți CNP-ul.
    „Începând cu anul 1980, fiecărei persoane fizice i se atribuie, începând de la naștere, un cod numeric personal”
    „Având în vedere faptul că C.N.P.-ul a fost legal atribuit, acesta nu poate fi eliminat din evidențe și nu poate fi „refuzat” de către titulari. Acesta poate fi anulat de autoritățile competente doar în cazurile reglementate de actele normative în vigoare, însă, considerentele personale sau anumite convingeri religioase nu se regăsesc printre acestea.” (Director Chestor de poliție…).
    Prin urmare nu se poate renunța la CNP cât persoana este în viață și nici măcar după ce a murit. După deces acel CNP nu se alocă altei persoane. Singura opțiune care poate să o aleagă omul, să fie plăcută lui Dumnezeu și să fie cu conștiința împăcată, este de a înainta o cerere de anulare a CNP-ului, iar la expirarea buletinului existent să nu se reînnoiască deoarece prin semnătură se va da consimțământul pentru un nou acord (o altă variantă după ce ați făcut cererea este să-l aruncați în foc).
    Doamne ajută!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Ștefan said, on octombrie 26, 2023 at 10:22 pm

    Sfanta Scriptura (Marcu Cap.13)

    ,,Iisus vorbeste despre daramarea Ierusalimului si despre a doua venire a Fiului Omului. Indemnuri la priveghere.

    1. Si iesind din templu, unul dintre ucenicii Sai I-a zis: Invatatorule, priveste ce fel de pietre si ce cladiri!
    2. Dar Iisus a zis: Vezi aceste mari cladiri? Nu va ramane piatra pe piatra care sa nu se risipeasca.
    3. Si sezand pe Muntele Maslinilor, in fata templului, Il intrebau, de o parte, Petru, Iacov, Ioan si cu Andrei:
    4. Spune-ne noua, cand vor fi acestea? Si care va fi semnul cand va fi sa se implineasca toate acestea?
    5. Iar Iisus a inceput sa le spuna: Vedeti sa nu va insele cineva.
    6. Caci multi vor veni in numele Meu, zicand ca sunt Eu, si vor amagi pe multi.
    7. Iar cand veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie, sa nu va tulburati, caci trebuie sa fie, dar inca nu va fi sfarsitul.
    8. Si se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie, vor fi cutremure pe alocuri si foamete si tulburari vor fi. Iar acestea sunt inceputul durerilor.
    9. Luati seama la voi insiva. Ca va vor da in adunari si veti fi batuti in sinagogi si veti sta inaintea conducatorilor si a regilor, pentru Mine, spre marturie lor.
    10. Ci mai intai Evanghelia trebuie sa se propovaduiasca la toate neamurile.
    11. Iar cand va vor duce ca sa va predea, nu va ingrijiti dinainte ce veti vorbi, ci sa vorbiti ceea ce se va da voua in ceasul acela. Caci nu voi sunteti cei care veti vorbi, ci Duhul Sfant.
    12. Si va da frate pe frate la moarte si tata pe copil si copiii se vor razvrati impotriva parintilor si ii vor ucide.
    13. Si veti fi urati de toti pentru numele Meu; iar cel ce va rabda pana la urma, acela se va mantui.
    14. Iar cand veti vedea 《uraciunea pustiirii》 stand unde nu se cuvine – cine citeste sa inteleaga -, atunci cei ce vor fi in Iudeea sa fuga in munti,
    15. Si cel de pe acoperis sa nu se coboare in casa, nici sa intre ca sa-si ia ceva din casa sa,
    16. Si cel ce va fi in tarina sa nu se intoarca indarat ca sa-si ia haina.
    17. Dar vai celor ce vor avea in pantece si celor ce vor alapta in zilele acelea!
    18. Rugati-va, dar, ca sa nu fie fuga voastra iarna.
    19. Caci in zilele acelea va fi necaz cum nu a mai fost pana acum de la inceputul fapturii pe care a zidit-o Dumnezeu, si nici nu va mai fi.
    20. Si de nu ar fi scurtat Domnul zilele acelea, n-ar scapa nici un trup, dar pentru cei alesi, pe care i-a ales, a scurtat acele zile.
    21. Si atunci, daca va va zice cineva: Iata, aici este Hristos, sau: Iata, acolo, sa nu credeti.
    22. Se vor scula hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor face semne si minuni ca sa duca in ratacire, de se poate, pe cei alesi.
    23. Dar voi luati seama! Iata, dinainte v-am spus voua toate.
    24. Ci in acele zile, dupa necazul acela, soarele se va intuneca si luna nu-si va mai da lumina ei.
    25. Si stelele vor cadea din cer si puterile care sunt in ceruri se vor clatina.
    26. Atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori, cu putere multa si cu slava.
    27. Si atunci El va trimite pe ingeri si va aduna pe alesii Sai din cele patru vanturi, de la marginea pamantului pana la marginea cerului.
    28. Invatati de la smochin pilda: Cand mladita lui se face frageda si infrunzeste, cunoasteti ca vara este aproape.
    29. Tot asa si voi, cand veti vedea implinindu-se aceste lucruri, sa stiti ca El este aproape, langa usi.
    30. Adevarat graiesc voua, ca nu va trece neamul acesta pana ce nu vor fi toate acestea.
    31. Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
    32. Iar despre ziua aceea si despre ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatal.
    33. Luati aminte, privegheati si va rugati, ca nu stiti cand va fi acea vreme.
    34. Este ca un om care a plecat in alta tara si, lasandu-si casa, a dat puterea in mana slugilor, dand fiecaruia lucrul lui, iar portarului i-a poruncit sa vegheze.
    35. Vegheati, dar, ca nu stiti cand va veni stapanul casei: sau seara, sau la miezul noptii, sau la cantatul cocosilor, sau dimineata;
    36. Ca nu cumva venind fara veste, sa va afle pe voi dormind.
    37. Iar cea ce va zic voua, zic tuturor: Privegheati!”

    Apreciat de 1 persoană

  4. mircea.v said, on octombrie 26, 2023 at 10:37 pm

    Teoria lațului

    Apreciază

  5. Daca s-ar vinde intzelepciune, tot intzeleptzii ar cumpara-o said, on octombrie 27, 2023 at 6:35 am

    Targul e foarte perfid: solicitand/ acceptand procesarea datelor tale biometrice (temeinic „justificat”) iti creezi CONTACTUL cu profilul tau digital. Cip-ul din pasaport /CI va functiona ca un tag unic (cum sunt etichetele de produs care declanseaza tziuitul). Poti fi identificat remote, ca o marfa, fara efort. Mai mult: fatza ta va avea corespondent oficial in bazele de date (face recognition). De aici scoringul social si posibilitatea de tracking personal. Nu ca acestea nu existau – mediile de socializare si dispozitivele (devenite personale- vezi codurile IMEI de pe smartphone ce carnatz de cifre au, pentru identificarea UNICA) si-au facut bine treaba, dar acum suntem fortati sa ne confirmam CONTACTUL cu pofilul. Am fost pusi in garda de catre Sf. Parinti, fara ca ei sa stie toate detalii tehnice; insa vorbeau in Duh. LIBERTATEA este al doilea DAR de la Dumnezeu (pentru mucenici, chiar primul), dupa VIATA…

    Apreciat de 2 persoane

  6. Ioan C. said, on octombrie 27, 2023 at 6:40 am

    Libertatea de conștiință nu este un moft, iar iar Sfânta Scriptură zice „că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveți de la Dumnezeu și că voi nu sunteți ai voștri” (I Corinteni 6, 19).

    Apreciat de 1 persoană

  7. P.M. said, on octombrie 27, 2023 at 7:26 am

    Așa se va întâmpla și cu buletinul;cel mai probabil în jurul anului 2.030 nu se va mai putea opta pentru cartea de identitate simplă.

    Din fericire pentru cei care vor decide păstrarea buletinul expirat, există soluție de judecată cu statul, pe motiv că el nu își mai recunoaște propriul document de identitate inventat și emis chiar de către el.Din păcate asta presupune resurse financiare și umane;nu știu câți avocați vor fi dispuși să se ia la trântă cu statul român mason;mai mult de atât, nu știu câți judecători vor avea curajul de a da o sentință favorabilă atât timp cât cei mai mulți dintre ei sunt atârnați și/sau masoni.

    Va urma o luptă teribilă pentru supraviețuire în fiecare zi poate fi ultima.Dar se va merita!!!

    Apreciat de 1 persoană

  8. P.M. said, on octombrie 27, 2023 at 7:28 am

    *…în care fiecare zi poate fi ultima…

    Apreciat de 2 persoane

  9. Florinache said, on octombrie 27, 2023 at 9:16 am

    Eu nu cred ca va trece proiectul de lege. Probabil este o testare a reactiei in vederea aplicarii si la actele de identitate. Dar eu cred ca cel putin la actele de identitate nu se va aplica. Va exista sigur o alternativa. La fel eu nu cred ca in Romania vor disparea banii fizici.

    „Că nu va lăsa Domnul toiagul păcătoșilor peste soarta drepților, ca să nu‑și întindă drepții întru fărădelegi mâinile lor”.

    Chiar si sf Paisie spune ca va exista o alternativa pentru ca ei sustin foarte mult drepturile omului.

    Dar la sfarsit, in vreamea Antihristului, alternativa va fi probabil fuga sau moartea.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Oarecare said, on octombrie 27, 2023 at 10:03 am

    Apreciază

  11. Rabbi Ben Gurion said, on octombrie 27, 2023 at 10:36 am

    Incet – incet, pas cu pas,,,, In curand vor interzice si buletinele fara cip!

    Apreciază

  12. geo said, on octombrie 27, 2023 at 11:00 am

    https://t.me/veritasadevarulnecenzurat/8837

    Apreciază

  13. […] Proiect de lege MAI: Fara pasapoarte temporare pe motive religiose, doar pasapoarte biometrice / ATE… […]

    Apreciază

  14. fewftw4 said, on octombrie 27, 2023 at 6:35 pm

    Cand ati stat la rand ca oitele pentru vaccinutul anticovid – ca sa nu pierdeti locusorul de munca – nu v-ati pus problema la ce bagati in voi, insa la pasaportul electronic care are cip repede sariti…da, semnul fiarei, desi nu intra in corpul vostru ca serul din vaccinut.
    Mai ganditi la cate kkt-uri bagam in noi prin mancarea care o mancam zilnic care e gandita si facuta ca sa te omoare incet, nu…grija oitei e pasaportul cu cip.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 27, 2023 at 7:33 pm

      fewftw4

      Ai multa treaba mizerabila…
      Prietene, pe aici nu s-a inghesuit lumea sa se vaccineze.

      Apreciat de 4 persoane

      • Fewftw4 said, on octombrie 28, 2023 at 2:20 am

        Esti dispus sa bagi mana in foc ca nu e nimeni de “pe aici” care sa se fi vaccinat anticovid constrans fiind de diferite situatii/motive, dar totusi refuza categoric pasaportul cu cip?

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 28, 2023 at 11:31 am

        Fewftw4

        Fa-ti ordine in gandire. „Nu e nimeni” nu este acelasi lucru cu ceea ce ai spus in comentariul anterior.

        Apreciază

    • P.M. said, on octombrie 28, 2023 at 5:19 am

      @@@fewftw4
      După mintea ta creață, o persoană care nu ar accepta documente cu cip, ar accepta otrăvurile din așa zisele vaccinuri!!!
      Ee, uite, ca să ți ,,liniștești”conștiința că ai deja de ceva vreme documente cu cip, îți transmit că, chiar și de se va da obligativitate la vaccinare, de oricare fel, nu neapărat pentru guvizi, eu nu mă voi vaccina!
      Și am convingerea că mai sunt mulți ca mine.

      Apreciat de 1 persoană

  15. fewftw4 said, on octombrie 28, 2023 at 2:32 am

    Morala e sa nu fiti capre, ci sa fiti oite, caci oitele care nu se intreaba se duc in rai, caprele cartitoare in iad, iar unicul copil al preotului simplu paroh merge la studii in Elvetia, sustinut fiind -nu_i asa- de banii din salariul de preot al tatalui. Dumnezeu sa il ierte, caci a murit din pacate. Imi aduc aminte de vorba Doamne noi toate le dorim, dar nu toate ne sunt necesare.
    https://www.asingorj.ro/fiu-de-preot-vaccinat-decedat-subit-tanarul-de-doar-25-de-ani-a-facut-infarct-in-elvetia-unde-se-pregatea-pentru-doctorat/

    Apreciază

  16. Ștefan said, on octombrie 28, 2023 at 5:06 pm

    De unde ști tu ce mâncăm noi? Cât despre vaccin vezi că îi găsești pe digi24,antena3,pro tv etc. Tu doar presupui și dai cu ghicitul pe aici. Vezi că acestea sunt de la satana. Vezi ce mai spun și sfinții despre carduri,acte etc. Nu mai bate câmpii pe aici. Dintre capre și oite vezi să nu fi țapul cu coarne.

    Apreciază

  17. Ștefan said, on octombrie 28, 2023 at 6:34 pm

    Nu am pregătire juridică. Am formulat o cerere de anulare a CNP-ului de pe toate actele existente( buletin,permis de conducere,certificat de naștere,căsătorie,diplome etc.Card bancar,cont bancar și card de sănătate nu am. Folosesc doar cash și fără pomană(aplicația,voucher sau cardul) lidl,penny,kaufland etc.). Apropo patronii de la lidl și kaufland sunt susținătorii sodomiților și ca și creștini ortodocși nu avem ce să mergem să cumpărăm de la ei.(80% vând doar otravă). Citiți etichetele și nu vă mai lăsați prostiți și otrăviți de ei. Informează-te de fiecare ingredient de pe produse să vezi dacă este benefic pentru organism sau nu. Ne otrăvesc la cel mai mic detaliu oale,tigăi,cuptor microunde,uleiuri palmier,răpită,f.soarelui,zahăr,făină sare,carne,mezeluri,chimicale etc. Te miri că este lumea bolnavă de diabet,cancer,tensiune,inimă etc.Copii obezi la vârste fragede. Eu le numesc triunghiul „Bermudelor” supermarket,spital,farmacie. Se susțin unele pe altele. Sunt ca și ciupercile. Ce am scris în comentariu de mai sus este din răspunsul MAI-ului.Adică fi cuminte nu se poate. Atunci cu altă cerere am pus fiecare act în plicuri și le-am trimis la fiecare instituție care le-a eliberat. Buletinul oricum era expirat din 2021. Nu am mai semnat nici-un contract cu ei. Adică în momentul de față nu am nici-un act oficial în original decât certificatul de botez(ortodox) de la Biserica unde am fost botezat. Nu am purtat botniță nu m-am vaccinat și când au închis Bisericile în pandemie și de Înviere eu am fost acolo.(Nu ca și laudă că nu ne cunoaștem ci spre întărire).Lucrez cu sistemul(Vama de interior). Dumnezeu lucrează și cum lucrează…Fiecare are conștiință și este dator să se informeze și să acționeze. După ce m-am convins că nu este altă cale spre mântuire am acționat. Așa am simțit așa am făcut. Nici-o diferență între mine și cei cu acte. Atât că nu pot părăsi țara pe care o iubesc și nu pot cumpăra case,mașinii etc. Nici nu mă interesează că nu le duc cu mine în groapă. Restul cu bani,ne mai descurcăm(doctor etc.) momentan. Nu am nici 80 de ani ci 37. Aceasta este partea cu actele și cu sistemul dar trebuie și ceea spirituală împotriva ereziei,schismei și a ecumenismului care s-a abătut asupra Bisericii. Nu am scris acest text spre laudă ci spre trezire. Am și eu păcatele mele și sunt vrednic de plângere. Să ne rugăm lui Dumnezeu să ne lumineze mințile și sufletele să mergem pe calea ceea dreaptă și să refuzăm tot ce nu este ortodox(acte,noua ordine mondială,ecumenism,pecetea antihristului și tot ce oferă acesta sub pretextul binelui).Pentru mai multe vă las o adresă de gmail pe care o folosesc
    (feliciatonegariu52@gmail.com). Sănătate si Doamne ajută!

    Apreciază

  18. […] pacate, asta cu cash-ul e la pachet cu aia cu cartea de identitate a cetateanului si eliminarea pasapoartelor temporare pe motive religiose. De fapt, in felul acesta, se mai face un pas decisiv spre semnul fiarei, despre care foarte clar […]

    Apreciază

  19. Spaceman said, on noiembrie 1, 2023 at 10:40 am

    „Identitatea electronică este practic certificatul de naștere al fiecăruia dintre noi în mediul electronic. […]”, a declarat Cristian Dragoș Vlad, președintele Autorității pentru Digitalizarea României (ADR).

    https://financiarul.ro/ultimele-stiri/in-noua-identitate-electronica-se-face-primul-pas-in-disparitia-dosarului-cu-sina/

    Apreciază

  20. […] falsa. Din pacate, asta cu cash-ul e la pachet cu aia cu cartea de identitate a cetateanului si eliminarea pasapoartelor temporare pe motive religiose. De fapt, in felul acesta, se mai face un pas decisiv spre semnul fiarei, despre care foarte clar […]

    Apreciază

  21. […] Proiect de lege MAI: Fara pasapoarte temporare pe motive religiose, doar pasapoarte biometrice / ATE… […]

    Apreciază

  22. […] Proiect de lege MAI: Fara pasapoarte temporare pe motive religioase, doar pasapoarte biometrice / AT… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.