SACCSIV – blog ortodox

Pe motiv de Air Schengen, politia si jandarmeria scaneaza in masa buletinele fara cip ale cetatenilor, pe strazi, in cateva secunde / Pai daca au aplicatia asta smechera, de ce a mai fost atata tam tam ca Romania pierde bani pentru ca transportatorii stau mult la granita? Si de ce mai este nevoie de buletin cu cip?

Posted in Big Brother, JANDARMI, politie, Romania by saccsiv on martie 31, 2024

Conform https://ziarulunirea.ro/video-edac-ultilizata-in-premiera-de-politistii-si-jandarmii-din-alba-aplicatia-scaneaza-si-compara-in-timp-real-datele-de-pe-buletin-cu-cele-din-baza-de-date-a-autoritatilor-876888/

[…]

Un nou sistem de verificare a documentelor de identitate a fost operaționalizat la nivel național, începând cu data de 31 martie 2024, în contextul aderării României la spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime.

Prin utilizarea de dispozitive mobile de tip tabletă sau telefon mobil, se realizează o scanare a documentului prezentat de persoana verificată (carte de identitate, pașaport), aplicația eDAC comparând în timp real datele prezentate cu cele existente atât în bazele de date ce aparțin autorităților române cât și cele ce țin de spațiul Schengen.

Aplicația este rapidă și eficientă, scurtând semnificativ timpul de verificare al persoanelor și oferă, în timp real, informații relevante, de interes operativ, pentru personalul Ministerului Afacerilor Interne.

În condițiile în care cel verificat figurează cu anumite interdicții, de exemplu, pot fi persoane care sunt urmărite judiciar sau persoane care sunt date dispărute, sunt urmate procedurile legale stabilite pentru fiecare situație în parte.

În lipsa unui document de identificare, informațiile se pot introduce și manual, rezultatul fiind afișat cu aceeași rapiditate.

Noua aplicație va fi folosită atât în activitățile curente, cât și în punctele de acces din instituții și la ghișeele destinate publicului.

Subliniem că datele personale care sunt afișate pe aceste dispozitive beneficiază de toată protecția oferită de aplicațiile utilizate de instituțiile abilitate.

[…]

 

Comentariu saccsiv:

Pai daca au aplicatia asta smechera, de ce a mai fost atata tam tam ca Romania pierde bani pentru ca transportatorii stau mult la granita? Scanau in cateva secunde fiecare pasaport in vama si gata tevatura.

Si de ce mai este nevoie de buletin cu cip? Iti scanau buletinul si gata, te identificau. Evident insa ca nu doar identificarea ii intereseaza, ci finalul: documentul unic care sa includa, pe langa buletin, si cardul de sanatate, permisul auto, cardul bancar, etc. Iar fara documentul unic nu vei mai putea cumpara sau vinde. Si ca sa nu-l pierzi, ti-l baga sub forma de cip (sau ce dracovenie vor mai inventa) in mana dreapta sau frunte…

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on martie 31, 2024 at 1:30 pm

    Chestiunea cu localizarea fiecarui posesor de telefon este de fapt valabila si functionala numai cand cetateanul cu smartphone apeleaza la 112 sau este in vigoare tot timpul chiar si atunci cand nu suntem angajati intr-o convorbire telefonica?!

    Intreb si eu pentru o vecina care e nedumerita😉

    Asa textul pare generos pentru a putea salva orice cetatean aflat in pericol si care poate apela la 112….

    „SNUAU are obligaţia de a transforma informaţiile de localizare…”

    👇

    SNUAU are obligaţia de a transforma informaţiile de localizare  care contribuie la localizarea echipamentului terminal care a iniţiat o comunicaţie de urgenţă în informaţii de localizare pe baza reţelei, precum şi de a utiliza informaţia de localizare determinată
    https://www.replicaonline.ro/ce-se-va-intampla-cand-vei-suna-la-112-legea-a-fost-adoptata-587458?z=l

    Apreciază

  2. Felix said, on martie 31, 2024 at 2:33 pm

    Probabila ca identificarea cetatenilor realizata prin acel dispozitiv antementionat in articolul postat de Saccsiv se bazeaza temporar pe adresa de IP iar scanarea buletinului actual fara cip poate fi doar la deruta…

    Zic temporar pana se va face trecerea la implementaea Codului Qr in mod obligatoriu!
    Localizare adresa IP din e-mail Yahoo, Gmail sau Outlook https://omulbun.com/cum-sa-localizati-o-adresa-ip-de-pe-e-mail-yahoo-gmail-outlook/

    Cum se află locația fizică a unei adrese IP publice | ITIGIC https://itigic.com/ro/how-to-find-out-physical-location-of-a-public-ip-address/

    Ce poti sa faci cu ip unei persoane? 🙂 funda:) vreau sa stiu repede 😀 https://www.tpu.ro/adolescenti/ce-poti-sa-faci-cu-ip-unei-persoane-funda-vreau-sa-stiu-repede-d/

    Scanarea unui cod QR cu un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch – Apple Support (RO)https://support.apple.com/ro-ro/102680
    „In momentul conectării unui dispozitiv în rețea, routerul / serverul identifică adresa fizică unică (MAC) a plăcii de rețea și îi alocă un IP (dintr-o clasă predefinită) pentru o perioadă limitată de timp.

    Protocolul DHCP permite, de asemenea, și rezervarea IP-urilor pentru o perioadă nedeterminată, în baza unui tabel ce conține adresa MAC a fiecărui dispozitiv și adresa IP dorită.”

    https://madalincristian.ro/cum-poti-scana-ip-urile-dintr-o-retea/

    Apreciază

  3. Felix said, on martie 31, 2024 at 4:22 pm

    Daca se pot verifica si bunuri etc inseamna ca bazele de date intra deplin in asa zisa interoperabilitate – Autoritatea Pentru Digitalizarea Romanieihttps://www.adr.gov.ro/interoperabilitate/

    „De asemenea, prin intermediul aplicației eDac pot fi verificate și autovehicule sau anumite bunuri.”

    https://www.replicaonline.ro/un-nou-sistem-de-verificare-a-documentelor-de-identitate-a-intrat-in-posesia-structurilor-mai-video-587933?z=l

    Apreciază

  4. v36 said, on martie 31, 2024 at 4:27 pm

    „scanarea buletinului actual fara cip poate fi doar la deruta…”

    Nu e la deruta. Aplicatia chiar funcționează:

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 6:46 am

      Nu cred ca acel aparat performant este scos la inaintare doar pt a face flash pe cnp titularului de buletin.
      Asta este doar incalzirea pentru scanarea codului Qr atunci cand portofelul digital va fi oficial inlocuitorul tuturor cardurilor posibile. Sigur ca si buletinul cu cip va fi in uz ca alternativa temporara pana ce fiecare cetatean va fi obligat a avea operațional portofelul digital care va avea ca varf de lance ID digital unic scanabil prin intermediul codului Qr.
      Dupa Razboiul Mondial va urma inevitabil pecetluirea pe mana dreapta sau pe frunte ca semn de supunere fata de regele planetar care va fi intronat!

      Apreciază

  5. Felix said, on martie 31, 2024 at 4:33 pm

    Deci este evident 😉 pentru toata lumea ca este imperios necesar a se trece la „next level” din moment ce modalitatile actuale de securizare a conturilor sunt deja vulnerabile…

    👇

    Telecomunicaţii: 73 de milioane de conturi au fost publicate pe ”dark web” | replicaonline.ro
    https://www.replicaonline.ro/telecomunicatii-73-de-milioane-de-conturi-au-fost-publicate-pe-rdquo-dark-web-rdquo-587929?z=l

    Apreciază

  6. v36 said, on martie 31, 2024 at 6:21 pm

    Ar mai fi câteva întrebări cu privire la această aplicație, întrebări la care nu cred că o să primim/găsim răspuns prea repede sau vreodată:

    1. De când a fost proiectată/gândită, pe hârtie cel puțin, acestă aplicație?
    2. Din moment ce apariția aplicației coincide cu intrarea României în Schengen-ul Aerian și Maritim, aplicația a fost realizată doar datorită acestui fapt?
    3. Poliția Română/Jandarmieria nu avea nevoie de acestă aplicație mult mai devreme decât acum? Aplicația nu se putea realiza acum 10 – 20 de ani?
    4. Cât timp se preconizează folosirea acestei aplicații? Până când toți românii o să fie nevoiți să-și schimbe cartea de identitate cu noile cărți de identitate cu cip?
    5. Aplicația va putea fi folosită pe noile cărți de identitate sau o să fie dezvoltate alte aplicații sau readere pentru citirea acestora?

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 8:45 am

      In linii mari nu ne ajuta aceasta apologhie v 36 ba din contra ne abate atentia de la determinarea pozitiei noastre clare: trebuie sa retinem ca cnp va fi inlocuit id digital unic!

      Apreciază

  7. Felix said, on martie 31, 2024 at 10:04 pm

    bucurie adevărată😉 de Purim, „la valoare” cum canta manelistii pe la noi…

    Apreciază

  8. Felix said, on martie 31, 2024 at 10:20 pm

    cine zicea ca n-au preluat-o si romanasi nostrii la bucarest?

    Apreciază

  9. Ministerul Adevarului said, on martie 31, 2024 at 10:58 pm

    ” finalul: documentul unic care sa includa, pe langa buletin, si cardul
    de sanatate, permisul auto, cardul bancar, etc. Iar fara documentul unic
    nu vei mai putea cumpara sau vinde. Si ca sa nu-l pierzi, ti-l baga sub
    forma de cip (sau ce dracovenie vor mai inventa) in mana dreapta sau
    frunte…”

    Bingo, d-le saccsiv. Multa lume a realizat asta deja, dar intrebarea ramane: ce e de facut?

    Apreciat de 1 persoană

    • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 7:15 am

      Alipirea fata de trup si de lume devine o prapastie intre noi si Dumnezeu.
      Numai cine se poate lepada sincer de alipirea materialista are nadejde ca se salasluieste in sanurile lui Avraam, asemenea saracului Lazar.
      Cine se lipeste prin placere exclusiv la oportunitatile materialiste ale vietii devine asemenea bogatului nemilostiv din parabola spusa de Mantuitorul.

      Apreciază

    • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 7:21 am

      Sfântul Nicolae Velimirovici:

      Membrii individuali ai Bisericii pot pierde lupta, dar Biserica nu poate pierde războiul. 

      Iuda a căzut, dar Biserica a învins. Arie și Macedonie și-au pierdut sufletele prin erezie, dar Biserica a câștigat biruitoare.

       Iulian Apostatul a căzut, Biserica a biruit. 

      Islamizații au cazut, dar Biserica a triumfat. 

      Puterea ateistă din Rusia s-a scaldat în urale, dar Biserica a triumfat.

      Imperiile au căzut, dar Biserica a rămas vie.

      Ereticii au pierit, dar Biserica a supraviețuit. 

      Pe unele fronturi s-a soldat cu victime, dar frontul general al Bisericii nu a suferit niciodată pierdere. 

      Să-I rămânem credincioși lui Hristos, să ne lăudăm numai cu Hristos și cu nimic altceva.

      Lumina Cerească ne va descoperi calea, ne va ajuta să vedem calea cea dreaptă. 

      Să continuam să-L slăvim pe Hristos, așa cum obișnuiau să facă strămoșii noștri. 

      Dacă facem acest lucru, nu ne vom face de rușine, o să fim binecuvântați de Hristos și o să-L slăvim în vecii vecilor!

      (5 martie 1956)

      https://www.facebook.com/share/p/tGK4f9TWnVBv8tAy/

      Apreciază

    • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 7:35 am

      Parintele Arsenie Papacioc:

      Nu e bine sa trambintam pentru ca adversarul aude si vede pozitia noastra. 

      Si ii oferim gratuit elemente noi ca sa ia masuri noi. Nu e bine sa te descoperi.

      Daca se poate as vrea sa ma loveasca adversarul unde vreau eu, nu unde vrea el!

      Sigur ei vor sa ne familiarizam cu 666 (prin acceptarea ID digital), asta vor.

      Raspunsul meu e urmatorul:

      Eu nu primesc asa ceva!

      Dar asta inseamna ca-ti pui si capul la bataie – pe viata si pe moarte – este marturisirea ta personala pe care n-are cum s-o faca altul in numele tau!

      Apreciază

    • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 7:38 am

      Γερόντισσας Λαμπρινής
      (…)
      Referitor la cardul de identitate digitala al cetăţeanului (portofelul digital)
      a spus în 1990:

      – Va vor constrange să obțineti o carte de identitate digitala cu care veti puteti face toate tranzacțiile.
      Nu primiti, este a lui Antihrist!
      Cine primeste va pierde imediat harul de la Botez! A mai spus că vor constrange oamenii să obțină acest card digital de identitate în diferite moduri.

      Lucrurile se vor schimba, nu vor mai fi ca acum.
      Va veni o mare sărăcie!
      Va vor spune:
      pentru ca ești șomer pentru o lungă durată de timp, ai dreptul la un ajutor financiar, dar pentru a-l obține trebuie să primesti cartea de identitate digitala!
      Mulți se vor înșela atunci…
      Gândiți-vă la un tată cu trei copii care va trebui să le dea sa mănânce…
      Va alerga imediat să ia cardul digital, să le cumpere spaghete, fasole…

      Συγκλονίζουν οι προφητείες της Γερόντισσας Λαμπρινής – „Θα βάλουν να επιλέξετε: Σταυρό ή ψωμί…” – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
      https://www.vimaorthodoxias.gr/theologikos-logos-diafora/sygklonizoyn-oi-profiteies-tis-gerontissas-lamprinis-quot-tha-valoyn-na-epilexete-stayro-i-psomi-quot/

      Apreciază

    • Florinache said, on aprilie 1, 2024 at 9:16 am

      Trudeste-te sa te faci prieten cu Dumnezeu si restul nu mai conteaza.

      Apreciază

  10. voicusoft said, on aprilie 1, 2024 at 1:28 am

    @saccsiv

    Mai tii minte anii trecuti cand iti ziceam ca si buletinul fara cip (cartea de identitate) care exista din 1998 e tot act biometric? Si am putea zice ca e chiar electronic.

    Cartea de identitate, pasaportul temporar si fostul pasaport (emis pana in 2010) sunt acte ce contin:

    Fotografie in format digital, realizata cu camera digitala si stocata electronic in baza de date DEPABD (si probabil Schengen SIS a.k.a „calculatorul fiara din Bruxelles”) a MAI. Orice fotografie a unei persoane este BIOMETRICA, imaginea faciala reprezinta element BIOMETRIC.

    Zona MRZ de citire electronica cu instrumente OCR (MRZ-ul e un fel de cod de bare, doar ca e bazat pe litere si cifre): acelea pot fi tablete sau aparate de dimensiunea unui scanner sau a unei imprimante (ce le foloseste politia de frontiera la ghiseu)

    Aceste instrumente de scanare mobila sub forma de tableta cu aplicatie exista in Romania din 2016, de la alegerile paralementare cand buletinul mi-a fost scanat in sectia de votare cu o asemenea tableta.

    Mai mult, aparatura OCR de scanare a cartilor de identitate vech, respectiv pasapoartelor vechi exista la Politia de Frontiera de cel putin 20 de ani, daca ati iesit din tara, cu siguranta v-a fost scanat buletinul/pasaportul cu un asemenea instrument de catre politistul de frontiera in ghiseu (poate ati vazut ca actul il pune pe un fel de scanner).

    Exista si in aeroporturi in SUA porti electronice de control pasaport la asemenea acte, si exista din anii 1990 cand inca nu era cipul rfid pe piata.

    In Cipru, respectiv Turcia anul trecut am avut cartea de identitate, respectiv pasaportul temporar scanate cu asemenea aparate de catre mine ca sa imi emita boarding pass-ul pentru avion, respectiv sa trec mai repede prin controlul de frontiera.

    Pasapoartele electronice (cu cip), respectiv cartea electronica de identitate (tot cu cip) sunt niste upgrade-uri la vechile documente care contin, pe langa imaginea faciala, un al 2lea element biometric (amprenta de le degetul aratator parca) si un cip RFID ( in cazul pasaportului )sau machine readable (in cazul cartii electronice de identitate) ce contine inglobata o semnatura electronica si datele din pasaport.

    Si ca sa iti raspund la intrebarea „De ce e nevoie de cip?”

    Pai,

    IN PRIMUL RAND, cipul e un terminal mai sigur si mai usor de implementat la scara larga. La fel ca si codul QR, orice smartphone are NFC Scanner, iar cum toata lumea are smartphone si e foarte usor de facut rost de unul, legitimarea electronica obligatorie pentru orice rahat in caz de p(l)andemie sau alta criza indusa de elite poate fi lejer impusa la scara larga, de exemplu sa inlocuiasca cardul bancar pentru tranzactii, ca sa platesti la POS, ca un POS sau un bancomat nu stie citi buletine si pasapoarte cu MRZ fara cip. Plus ca e mai usor sa care omul un smartphone cu el decat ditamai tableta. Ca ala incape in buzunar.

    IN AL DOILEA RAND, cipul poate contine semnatura electronica cu care sa te poti autentifica in diverse aplicatii sau pe diverse site-uri guvernamentale si apoi sa fie impus si pe alte site-uri, magazine online, etc. Iar daca nu esti cuminte sau creditul social ti-e prea jos, atunci semnatura electronica de pe cip poate fi revocata si, in consecinta, se anuleaza cipul si nu mai intri pe Internet, nu mai poti face cumparaturi online, nu mai poti face cumparaturi nici offline, nu mai vinzi si nu mai cumperi. Si nu mai pupi nici Netflix nici reduceri la eMag de black friday. Traiesti ca in anii 1980 pana dispare cash-ul.

    Transferul acestui cip pe mana, pe frunte (probabil va fi si o etapa intermediara fara cip pe baza de recunoastere faciala, etc.) probabil se va face, fie din motive de securitate, sau mai stiu eu.

    Teoretic, sistemul ar putea sa impuna un sistem de credit social (ca si Apocalipsa 13 e fix un credit social) chiar si fara documente cu cip sau fara cipuri in general, doar ca ar fi mai complicat din punct de vedere logistic si mai laborios cu tehnologia vechilor acte (OCR/MRZ).

    De asemenea, IN AL TREILEA RAND cipul faciliteaza si puturosenia omului: asa cum e mai rapid si mai simplu sa platesti cu cardul la POS contactless decat sa scoti banii, sa nu meri restul, etc. tot asa e mai util si mai facil sa ai un singur card cu cip ce sa fie si buletin si pasaport sau chiar un cip in mana. La fel, cozile sunt mai mici la ghiseele automate ale politiei de frontiera din aeroporturi unde scanezi cipul si treci fara sa interactionezi cu nimeni.

    In AL PATRULEA RAND, Cu codul QR e mai complicat ca ala e la vedere si ti-l poate poza/clona unul, la fel si cu corduri de bare sau MRZ. Cipul e encapsulat, nu e vizibil, poate fi clonat dar ceva mai greu. Ca urmare da sentimentul de FALSA SIGURANTA, cam ca si cu masca in perioada pandemiei unde si eu am muscat momeala.

    Deci si prin urmare, cipul pe aceste acte care deja erau biometrice si cam electronice (buletine si pasapoarte emise dupa 1998) ajuta SISTEMUL din punct de vedere LOGISTIC pentru implementarea sa la scara larga, cat si din punct de vedere al INROBIRII DIGITALE si ajuta CETATEANUL IGNORANT/NECREDINCIOS/CU CREDINTA SLABA sa se simta in (falsa) singuranta si sa depuna efort mai putin cand realizeaza tranzactii. Adica stai mai putin la coada si ajungi mai repede acasa ca doar abia astepti sa te uiti la filme porno sau sa iti speli creierul cu stiri sau sa stai pe TikTok. Adica mai mult timp pentru pacate.

    Iar avand in vedere avantajele care le aduce un sistem bazat exclusiv pe recunoastere faciala sau amprente atat pentru SISTEM (si mai usor de implementat) cat si pentru CETATEAN (puturosenie si mai multa), dar si dezavantajele (furt de identitate pe scara larga, ce e in folosul SISTEMULUI ca doar e o criza indusa perfecta ca sa se treaca la cip implantat) sunt ferm convins ca vom asista si la aceasta etapa intermediara.

    Ca urmare, sa facem tot ce putem sa respingem aceste documente si sa alegem sa traim cat mai simplu, sa nu devenim niste „rotite” in aceasta masinarie de control digital a sistemului care, pe zi ce trece, devine tot mai antihristic.

    De ce e pacat sa iti perfectezi asemenea acte? Pandemia ne-a aratat clar ca avertismentul parintelui Iustin Parvu nu a fost degeaba: cu cat mai multi oameni se vaccinau si acceptau folosirea codurilor QR sa isi exercite drepturile (devenite arbitrar privilegii) intr-o tara, cu atat mai dure erau restrictiile impotriva nevaccinatilor. Cu cat mai putini oameni se vaccinau si nu respectau restrictiile aberante, cu atat restrictiile erau mai mici.

    La fel si cu pasaportul temporar, cat timp 50% din populatia tarii si-l facea, sistemul l-a pastrat, dar cand cei care au pasaport temporar au devenit o minoritate, sistemul a propus retragerea lui.

    Acceptand cipuri is alte prostii (coduri QR, etc.) pentru verificarea identitatii, tranzactii, etc. le cam facem jocul. Nici celelalte acte (pre-cip) nu sunt prea bune, de la CNP incoace a inceput procesul, nu as zice procesul de pecetluire, ci procesul de inrolare, in trepte, in viitorul sistem de pecetluire antihristica. Si asta e si un determinism tehnologic, societatea moderna libertina, consumerista, materialista si atee ce e bazata pe pacate chiar genereaza (uneori automat) necesitatea de a intari securitatea/controlul populatiei tot mai mult.

    Aceeasi problema, chiar daca deviem putin de la subiect, e cu drogurile si pornografia. Sau chiar avortul. Ceausescu a interzis avortul in 1967, iar in anii 1980 avorturile au ajuns din nou la un nivel ca inainte de 1967, multe fiind facute ilegale sau pe spaga/cu acte false. Degeaba le interzici daca exista o cerere imensa si patima e genralizata la randul unei populatii: oamenii le vor accesa ilegal si si le vor procura ilegal. Iar crima organizata mereu va exista cat timp exista cerere pentru droguri, jocuri ilegale de noroc, prostitutie ilegala, etc. Bineinteles, ca nici legalizarea sau normativizarea lor nu e o solutie, ba din contra, doar a agravat fenomenul. Cat timp oamenii nu se intorc la credinta si nu constientizeaza cat de daunatoare sunt, mereu vom avea trafic de droguri, trafic de fiinte umane, etc. Ca urmare, CONSUMATORUL de asemenea produse/servicii are o mare vina ca alimenteaza si face jocul crimei organizate, indiferent ca isi da sau nu seama.

    Apreciază

  11. v36 said, on aprilie 1, 2024 at 3:31 am

    AT&T este o companie de telecomunicații, nu bancară. Asta e şi primul lucru pe care îl citiți în articol.

    Asta înseamnă că acele conturi sunt doar conturi obișnuite cu username și parolă pe care trebuie să le faceți pe orice site pe care vreți să-l folosiți sau să-l accesați.

    Dacă era vorba de o bancă unde 76 de milioane de conturi bancare ar fi putut fi sparte, mai înțelegeam panica.

    Din câte văd comentați mult și cam prost și nici măcar nu aveți lucruri interesante de spus.

    Domnul sacciv e destul de îngăduitor ca să vă aprobe comentariile dvs.

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 1:08 pm

      Este foarte interesant acest comentariu postat de tine v36 in martie 14, 2024 la 5:01 pm

      „Videoclipul nu e veridic și vă rog frumos să nu-l mai folosiți.”

      Stiinta atee: ni se spune ca daca avem gena VMAT2 inseamna ca suntem religiosi si ca ne vor normaliza printr-un vaccin folosind virusurile gripale | SACCSIV – blog ortodox

      I

      Apreciază

      • v36 said, on aprilie 1, 2024 at 2:56 pm

        E foarte intesant faptul că vă uitați la istoricul comentariilor mele atunci când nu mai aveți ce replică să mai dați. Cam aşa procedati de obicei, sau doar cu mine?

        Sau asa faceti si in viata de zi cu zi? Când cineva va critica íncercati sa ii aflati istoricul?

        Foarte dubios.

        Apreciază

      • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 3:38 pm

        Pai e la fel dubios felul in care te erijezi in echilibrator anti-panica prin comentariile postate!

        Este arhicunoscut mecanismul hegelian care ni se vantura pe sub nas:

        Mai intai apare un asa zis pericol, apoi ni se prezinta solutia salvatoare! 

        In concluzie cine butoneaza actiunea controleaza si reactiunea, dar se trage jarul pe turta papusarilor care sunt la butoane!

        Iar matale v36= 6×6 vii cu demonstratii si argumente care duc in derizoriu concluziile….

        Deci esti jenant de dubios!

        Apreciază

      • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 4:18 pm

        Sa ramanem pe subiect:

        Acordul Schengen vizeaza in esenta acel id digital care va corelat cu portofelul digital!
        Deci cnp-ul cartii de identitate va fi surclasat de id digital!
        IEROM. HRISTODUL AGHIORITUL, “LA APUSUL LIBERTĂȚII”
        (…)
        Revenind însă la tema noastră, rezumând, vă atragem atentia că pentru modul de aplicare al acordului nu s-au angajat si, prin urmare, pot da oricum numărul codificat unitar de înregistrare.

        De exemplu: prin carta de identitate, prin orice cartă financiară, prin orice cartă de sănătate, sau prin orice microcip implantat pe mână sau pe frunte.

         In cadrul discutiei care a avut loc în legătură cu acordul Schengen, s-a propus ca cel mai eficient mod de aplicare plasarea acestui număr pe mână sau pe frunte, pentru a nu exista pericolul ca, introdus pe vreun card oarecare, fie de identitate, fie de alt fel, posesorul său să-l piardă, să-i fie furat sau să fie falsificat.

        https://romanortodox.info/la-apusul-libertatii-fragmente-1/

        Acest aspect a fost reiterat:

        ID digital parte a contractului social dintre guvern, cetățeni – Banca Mondialăhttps://www.biometricupdate.com/202403/digital-id-part-of-social-contract-between-govt-citizens-world-bank-verizon-chiefs

        Apreciază

    • Felix said, on aprilie 1, 2024 at 2:00 pm

      Marturia Sfântului Porfirie:

      La un moment dat, destul de neașteptat, Sfântul Porfirie ne-a spus următoarele care ne-au făcut o impresie puternica:

      Va veni un moment în care in toată lumea va primi un card și apoi, la putin timp veți auzi la televizor: Au furat cardul lui Gherasimos, altuia i-au spart contul de la bancă și i-au furat toți banii de la el!”

      După un timp, vi se va spune din nou:

      „I-au clonat cardul cutaruia și
      i-au furat toți banii”, iar acest lucru se va repeta tot timpul.

      Dar tot ce va vor spune vor fi manipulari!

      Apoi va vor spune:

      „Pentru a nu mai fi furat de pe card, pune-ți numărul personal și datele ca sa fie insemnate (ID digital) pe trupul tau, adică să fie pecetluite membrele trupului tau și nimeni va mai putea fura de la tine. Asta va rezolva problema…”! Acestea sunt planurile lor.”

      Am ramas pentru scurt timp fără cuvinte. Nimeni nu mai vorbea.

      Ne gândeam: „Ce ne-a spus Batranul Porfirie?

      Ce lucruri incredibile ne spune acum…” Ceilalți au reactionat la fel, pentru că în anul 1982 părea de necrezut că toți vom avea un card cu toate detaliile noastre pe un ID digial (carte de identitate cu cip, număr fiscal, ID bancar… etc.).

      Apoi discutia a continuat normal despre Manastire…

      Extras din cartea
      Sfantul Porfirie Proorocul, Marturii – Volumul II, Sfanta Manastire a Sfantului Teodor, Muntele Athos

      Apreciază

  12. Felix said, on aprilie 1, 2024 at 8:24 am

    Daca papusarii vor impinge omenirea in WWIII este posibil sa devina realitate anumite idei din comentariul lui Mihai T:
    (…)
    Nu știu dacă lumea va aprecia un asemenea film.
    (în cheia programării predictive … spun că acel cântec (care apare obsesiv în trailer) e o piesă de la Bob Marley. Această piesă apare și în ”I am legend” din 2007, care prezintă un viitor distopic unde majoritatea oamenilor au fost răpuși de un virus ucigaș. De mai mulți ani erau zvonuri că vor face un film anterior lui ”I am legend” (ceea ce la ei se numește ”prequel”). Faptul că au pus în trailer acest cântec s-ar putea să fie un mesaj subtil în acest sens. De asemenea, în trailer zice că acest virus fictiv covid-23 afectează creierul, ceea ce seamănă suspect de mult cu virusul din I am legend … care se poate spune că afecta creierul (pentru cei care supraviețuiau) din moment ce deveneau niște zombie cu minime rămășițe de viață umană. )
    Câteva chestii care apar în trailer:
    – oamenii se scanează singuri folosind telefonul (probabil o procedură obligatorie). Dacă rezultatul este positiv, vine armata la ușa respectivului;
    – bolnavii sunt ținuți în lagăre;
    – străzile sunt pustii;
    – există oameni imuni;
    – bilanțul morților este foarte mare;
    – armata este pe străzi, și există puncte de control din loc în loc;
    – se pare că unii vecini de bloc se toarnă între ei;
    – armata te împușcă pe loc dacă nu cooperezi;
    Mai spun o dată: ar putea să fie predictiv, dar ar putea și să nu fie

    SONGBIRD – un film din 2020 de Michael Bay (regizorul “Transformers”) despre … a 214-a săptămâna de lockdown din SUA anului 2024 / “Covid-23” deja infectează creierul uman / Infectaţii sunt duşi cu forţa în lagăre / Poliţia “sanitară” efectuează raiduri în case pentru găsirea pacienţilor suspecţi

    Apreciază

  13. Felix said, on aprilie 1, 2024 at 9:56 am

    Sfantul Efrem Sirul:
    „Căci așa pregătește terenul tiranul, pentru ca fiecare om să poarte pecetea fiarei si atunci când va veni să înșele pe oameni”

    SFÂNTUL EFREM SIRUL, Cuvant despre a Doua Venire a Domnului și despre Sfârșitul Lumii și venirea antihristului, Vol. IV.

    Ce ne spune Sfântul Efrem aici?
    Ca lumea întreaga va purta „semnul” viitorului lider mondial, înainte ca el să vină să conducă ca rege întreaga lume, iar după apariția sa in public sa pretinda introducerea „pecetei” pe membrele trupului.
    Cât de clar Dumnezeu ne avertizeaza prin Sfinți…

    Da, acesta este realitatea!

    Așadar, înainte de apariția antihristului in public, în baza legilor, guvernele statelor, vor impune semnul (666) pe un card digital – carte de identitate – certificat sau pe o „placă” (tigla) de telefon mobil.
    După cum ni s-a spuns cu multe secole în urmă de catre Sfantul Aretha:

    „Inițial, pecetea se va da scrijeli pe o țiglă de uz zilnic…” (asta era modalitatea de votare in timpul Sfantului Aretha: se scrijelea o tigla si se introducea in urna de votare) „astfel se va impune pecetea ca un fel de stampila de vot și va fi impusa oameni cunoscuți”.
    Sfântul Aretha, episcopul Cezareei, Explicația Sfintei Apocalipse, PG 106

    Apreciază

  14. geo said, on aprilie 1, 2024 at 10:20 am

    https://www.facebook.com/scriosteanu.irinel/posts/10225266040708097?ref=embed_post

    Va las placerea de a descoperi greselile gramaticale din postare…

    Ieri a fost Patele Catolic…am butonat tv si pe marea mjoritate a canalelor erau imagini sau stiri despre evenimen, toate intr-o nota de admiratie…ma gandesc cum o sa fie prezentat Pastele Ortodox…tot asa, admirativ? Sau…???

    Apreciază

  15. Felix said, on aprilie 1, 2024 at 11:12 am

    Parintele Nicolae Steinhardt:

    Propaganda ideilor sistemului cauta sa incurce lucrurile, sa le ieie asa, incat secundarul si principalul sa se amestece, si ochiul omului sa nu mai poata desprinde limpede ceea ce este esential din masa de detalii nesemnificative.
    Şi eu am dat un exemplu.
    Am spus ca ceea ce fac aia care monteaza procese false, cu hotararea dinainte stabilita, e sa prezinte lucrurile in asa fel, incat amanuntele sa or­beasca oamenii de buna credinta si ei sa creada ca intr-adevar procesul a fost drept, si am comparat aceasta actiune cu ceea ce face prestidigitatorul.
    El apare pe scena, isi sufleca manecile, arata jobenul publicului, sa vada ca jobenul nu contine nimic intr-insul, isi scutura mainile si bratele si pe urma scoate un iepure din joben. Şi toata lumea e fermeca­ta si minunata de cum de-a iesit iepurele din joben.
    Dar el, ca sa faca aceasta operatie, o pierde intr-o se­rie intreaga de detalii. Muzica, lumini, gesturi, in asa fel ne orbeste, ne pierde cu detaliile, incat noi nu observam pe unde iese cu adevarat iepurele.

    E o operatie de prestidigitatie, care urmareste sa ne distraga privirea, sa ne ameteasca.
    Asta cred ca fac oamenii astia ai sistemului.
    Ne orbesc, ca sa nu avem capacitatea de-a prinde esentialul, de a discerne esentialul.

    Deci trebuie sa fim foarte atenti.

    Ne lasam foarte usor orbiti, foarte usor ametiti, distrasi. E o arta, arta vederii.
    Intuitia clinicianului este si ea intemeiata pe astfel de microsemnale pe care numai deprinderea specia­listului de buna credinta si inteligent le percepe de-indata. Acestea sunt cele care nu-l pot amagi, oricat de ticluite, derutante ar fi simptomele. Boala si min­ciuna (bolile mint si ele, se camufleaza) sunt depis­tate de fulgeratoarea sensibilitate la microsemnale a specialistului ori cercetatorului cinstit care nu se margineste sa analizeze ceea ce vinovatul – boala sau tiranul – ii prezinta cu fatarnica obiectivitate spre analiza.

    Apreciază

  16. Felix said, on aprilie 1, 2024 at 11:26 am

    Apreciază

  17. Felix said, on aprilie 1, 2024 at 12:37 pm

    next level va fi Blockchain: Ce este si cum functioneaza pe intelesul tuturor ▷ | ProfitPointhttps://profitpoint.ro/ce-este-blockchain

    Apreciază

  18. […] Pe motiv de Air Schengen, politia si jandarmeria scaneaza in masa buletinele fara cip ale cetatenilo… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.