SACCSIV – blog ortodox

Diavolul este revolutionar

Repostez un articol de acum 15 ani:

Sa schimbam ELITELE planetare si sa facem o lume mai buna

Ati auzit desigur din ce in ce mai des vehiculata aceasta idée, dar nereferindu-se la imparatia Domnului nostru Iisus Hristos instaurata odata cu noua Sa venire … ci la o schimbare de oranduire prin forte proprii sau mai grav, cu ajutor dat din partea a tot felul de “iluminati”, eventual extraterestrii.

De peste 200 de ani omenirea traieste o continua revolutie, punctata din cand in cand de revolutii mai “mici”, etape ale unui sinistru plan. De fiecare data se pregatea terenul prin indicarea unor vinovati, dupa care se prezenta “solutia altenativa” care se punea rapid in practica dupa o baie de sange. Si de fiecare data acea solutie nu era cea crestina. Astfel omenirea a fost zguduita de revolutiile franceza, bolsevica sau nazista, fiecare din ele figurand a fi “marea rezolvare” si de fiecare data noua era se dovedea a fi mai rea decat precedenta.

Acelea n-au fost insa decat etape pregatitorare… actualmente dorindu-se o mega revolutie, in doua moduri: grosier sau subtil, functie de publicul careia i se adreseaza. Prima varianta, grosiera, este pentru cei spalati pe creier, indoctrinati si bine cimentati in material, cea de a doua, pentru cei mai scormonitori, pentru cei greu de satisfacut prin solutii simpliste.

Se spune ca singurul lucru pe care omenirea l-a invatat din istorie este acela ca n-a invatat nimic din istorie. De fapt este aplicabila celei mai mari parti a populatiei, nu si ELITELOR planetare si aceasta datorita neinformarii. SISTEMUL pus la punct de catre acesti PAPUSARI isi repeta insa schemele, iar cele ce vor urma s-au petrecut intocmai acum o suta de ani, dar la scara mai mica. Si atunci se vorbea (chiar mai mult decat acum) despre camatari si iudeo-masonerie ca fiind rele dar si de faptul ca mai rau este crestinismul. Iar prin anarhism si revolutii au ajuns la bolsevism si nazism. Asa se intampla cu masele cand sunt neinformate, manipulate si isi intorc spatele lui Dumnezeu. Bolsevismul a reprezentat “solutia” atee la camatari, nazismul a reprezentat “solutia” pagana (o sora a new age) la iudeo-masonerie.

Cam aceasta se pregateste si acum, iar daca nu suntem atenti vom fi actorii celei mai mari cacealmale din istoria omenirii.

Am scris randurile de mai sus deoarece tot mai multi credinciosi ortodocsi tind sa se inregimenteze sub steagul doctrinei enuntata la inceputul articolului. Aceasta datorita nestiintei dar si a lucrarii intrusilor, unelte sinistre ale ELITELOR, caci SISTEMUL era evident ca nu putea lasa biserica in pace. Iar crestinii ce se vor ghida dupa invatatura Sfintei Scripturi si a Sfintilor Parinti vor fi prigoniti chiar de “fratii” lor.

Pentru a vedea daca acesti activisti ai falsei schimbari sunt osteni ai lui Iisus va propun sa-i intrebati:

– ce este mai important: 1) sa facem partide numite crestine, sa punem mana pe arme, sa “schimbam” lumea sau 2) sa propovaduim Cuvantul, sa ne pregatim pentru mucenicie, sa ne  salvam sufletele noastre si a cat mai multora? Eu consider ca a doua varianta si pentru aceasta aduc ca argument biserica primara, cea plina de Sfinti Mucenici. Treceau in acea vreme la credinta si oameni foarte bogati, chiar rude de imparati, dar n-au finantat miscari de rezistenta armata, ci si-au impartit averea saracilor si au plecat bucurosi pe drumul muceniciei. De asemenea treceau la credinta si militari viteji, care nu se apucau de organizat gherile ci isi luau aceeasi cununa a muceniciei.

– ce parere au despre extraterestii

– ce parere au despre yoga, new age si alte rataciri indo-tibetane

– ce parere au despre astrologie

Veti fi neplacut surprinsi de raspunsurile lor, daca vor fi sinceri. Daca aveti temeri ca mint, studiati ce au scris de-alungul timpului. Cand depistati cate unul din acestia, incercati sa-l invatati si sa-l scoateti din ratacirea lui. Daca va fi tare in cerbicie si va va repezi si chiar mai rau, plecati de langa el si sa nu-l urmati.

Doamne ajuta!

Cele de mai sus le-am scris in articolul Doctrina: “Sa schimbam ELITELE planetare si sa facem o lume mai buna“ este o “alternativa” malefica, din ianuarie 2009, cand incepuse sa se discute despre cipuri, scotandu-se insa chestiunea din contextul general si cautandu-se solutii „lumesti”.

Cu toate ca multi crestini s-au dezmeticit intre timp, din nefericire si mai multi doresc „solutii” lumesti, de natura, cred ei, sa aduca o schimbare in bine … Aceasta deoarece refuza sa admita ca vremurile apocaliptice bat la usi. Ba mai rau, considera ca a refuza implicarea in astfel de actiuni, va conduce la o victorie totala a ELITELOR,  ce vor putea astfel sa-si instaureze un GUVERN MONDIAL totalitar, un soi de mega dictatura planetara, unde isi vor face de cap zeci, sute sau mii de ani … Nimic n-au inteles din Sfanta Scriptura sau din profetiile Sfintilor Parinti. Unde anume scrie ca se va reusi asa ceva? Caci daca s-ar putea instaura in viitor un astfel de imperiu global anti crestin, un Big Brother ce va supraveghea populatia prin cipuri sau alte dracovenii implantate in corp, care sa mai si dainuie o perioada indelungata de timp, atunci indubitabil ca profetii ar fi spus despre o astfel de imensa napasta unica in istoria umanitatii.. Asa ceva nu se specifica insa in scrieri, pentru ca pur si simplu nu se va petrece. Cu totul altceva scrie insa, anume ca vor dori sa instaureze un astfel de regim, care insa nu va dainui. Ca va veni antihristul, care va fi invins. Dar nu de oameni cu propriile lor puteri … Se uita elementul cel mai important din Apocalipsa: venirea Domnului nostru Iisus Hristos.

Am scris mult in acest blog despre faptul ca PAPUSARII au declansat voit criza (Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), pentru a urma masive miscari de strada, foamete si razboi, pentru ca tot ei sa pregateasca revolutia ce va aduce „salvatorul”, pe antihrist, ce nu va figura in ochii multimilor ca un dictator venit in fruntea unei mega structuri statale totalitare, ci ca un minunat invatator carismatic, aducator de iubire si pace … ce-i scapa de toate necazurile:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

In cadrul unor articole, am analizat si principalele revolutii ce au insangerat umanitatea, de cand iluminatii au trecut la punerea in practica a planului lor pentru instaurarea NOII ORDINI MONDIALE:

Franceza:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

Bolsevica si bavareza:

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie…

National-socialista:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Cititi va rog si:

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Chineza:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Sau cele „pasnice”.

Industriala:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

Personalitati si organizatii: J.P.MORGAN (JOHN PIERPONT MORGAN)

Sexuala si emanciparea femeii:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Iata-i si pe cativa dintre actualii „luptatori” anti-sistem ce in fapt nu promoveaza decat tocmai alternativa dorita de catre SISTEM:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Trezirea spirituala globala a umanitatii prezentata de DAVID ICKE

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Global Research.ca, meditatia si religia …

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

Daniel Estulin va susține o PREZENTARE despre BILDERBERG în PARLAMENTUL EUROPEAN? De ce ar fi posibil?

John Perkins: „Confesiunile unui asasin economic„, subtitrare in limba romana si analiza documentarului

Rand Paul, fiul lui RON PAUL, a iesit invingator in Kentucky. TEA PARTY cucereşte America, stat cu stat

RADU MORARU (“Nasul”, B1TV) nu-l promoveaza doar pe Basescu, ci si reala NOUA ORDINE MONDIALA …

VIDEO: MIRCEA BADEA despre MUGUR ISARESCU si … BILDERBERG

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

ALTERMEDIA promoveaza rataciri, a se vedea si:

Cursul intensiv teoretic si practic de protectie si autoaparare extrasenzoriala

Doua comentarii la acelasi articol (RAZBOI INTRU CUVANT si MISA) ce dovedesc ca a sosit vremea separarii graului de neghina

Utile pentru intelegerea situatiei in ansamblu sunt si articolele:

STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL. Ampla analiza plecand de la discursul premierului Gordon Brown in care Il invoca pe Dumnezeu, cerand o Noua Ordine Mondiala, in timpul unei predici la catedrala Sf. Paul

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

Cum trebuie sa actioneze un CRESTIN in timpul iminentei teribile REVOLTE?

Parintele IUSTIN PARVU: „Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos” (despre vaccinare, evrei, preoti, politicieni si sistemul antihristic)

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

 

Comentariu saccsiv 2024:

Intre timp am mai postat articole utile. Cateva exemple:

ANTIHRIST va fi invins de IISUS HRISTOS. Nu de vreo revolutie, nu de vreo rezistenta armata, nu de vreun imparat bun

Putem sa ne organizam pentru a-l opri pe ANTIHRIST? Iata ce spune Sfantul Ignatie Briancianinov

Pe cine asteapta crestinii moderni? Pe Hristos la a doua Sa venire sau pe antihrist?

Cine nu-i in stare sa observe ca Diana Ivanovici Sosoaca (si multi alti falsi activisti anti sistem) duhnesc a satanism si pregatesc terenul pentru Antihrist, oare cum cred ca nu vor putea fi inselati de Antihrist? Ultima isprava a Dianei Ivanovici Sosoaca: ritual vrajitoresc cu o gaina neagra impotriva presedintelui Consiliului Judetean Calarasi

Dezmat new age la Zeus tv: Luis Lazarus, Adrian Singurov. Diana Sosoaca se baga in seama pe tema sinodului din Creta

Video: Dorel Vișan în emisiunea Ancăi Alexandrescu („Culisele Statului Paralel”) de pe Realitatea plus

Video: Hora new age la emisiunea lui Madalin Ionescu (Metropola tv) cu Marius Ghilezan, Mirel Palada si Mirel Curea

Video: Madalin Ionescu promoveaza satanismul in cadrul emisiunii sale de la Metropola tv

Misiunea anticrestina a lui H.D. Hartmann

SATANISM: Razvan Dumitrescu si … numerologia

Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age

SECRETELE LUI LOVENDAL = site extrem de NOCIV

Fiti foarte atenti de unde va informati: blogul “FARA SECRETE” – new age, reptilieni, OZN-uri…

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. P.M. said, on iunie 18, 2024 at 7:24 am

    La întrebările propuse în articol mai trebuie adăugată una fundamentală care o consider mai importantă decăt toate și anume:

    ,,V-ați vaccinat contra guvid?”

    Din rătăcirile yoghine și alte asemenea drăcovenii sunt șanse să îți mai revii;

    Gânduri revoluționare cu partide, ori cu furci și topoare sunt șanse să treacă.

    Din lepădare prin vaccinare nu te mai salvează nimeni pentru că:

    -ai preferat încrederea în știință decât în purtarea de grijă a lui Dumnezeu;

    -vaccinurile conțin fetuși avortați, prin acceptarea lor ești de acord cu uciderea prin avort;

    -unele din substanțele conținute de vaccinurile pentru covrig sunt folosite în incantații diavolești și în alte asemenea.

    Cu siguranță mai sunt și alte motive pentru care vaccinarea este lepădare, momentan nu îmi vin în minte.

    Apreciază

  2. scortisoara said, on iunie 18, 2024 at 9:39 am

    Si Mantuitorul a fost revolutionar dar pe alta cale ….validata de Sfanta Treime . Adica ,noua ( dupa 2000 de ani ) ne e greu sa respectam primele 2 porunci din Decalog …. mai ales cea cu iubirea de aproapele …. Ca de fapt nu ne iubim deloc . Iertarea celor care ne gresesc , ca nu iertam deloc ….ca nu putem .

    Crestinismul avea menirea sa imblanzeasca omenirea . Poate chiar a civilizat-o intr-un fel dar nu autentic pt ca omenirea s-a chinuit 2000 de ani sa fie crestina si nu a reusit . Incerc sa spun ca omenirea a reusit sa traiasca in impostura . Ortodoxia nu este pt oricine . S-a vazut ( doar daca ne uitam la cate secte au fost de-alungul vremii).

    Eh , si vine diavolul acum cu Noua Ordine Mondiala pt ca Crestinismul e compromis… Dar compromiterea a fost tot de la diavol cu acceptul verigilor slabe … In clipa de fata diavolul se foloseste tot de verigile slabe din Ortodoxie ca sa isi impuna ordinea lui satanica . Ortodoxia nu e pentru toata lumea . Trebuie sa fii foarte convins ca sa te ancorezi bine in Ortodoxie … Ortodoxia e ceva in ADN-ul uman , organica si spirituala in acelasi timp. Nu toata lumea poate sa fie asa.

    In schimb , le va fi foarte comod multora sa accepte mutatii prin vaccinuri , inocularea de tehnologie . Caci diavolul vrea atributele Creatorului si vrea inlocuirea Lui in corpul si mintea omului .Lucreaza neobosit la asta . Crede ca dominand Cununa Creatiei ( omul) il va distruge pe Creator si lumea creata de EL. Un razboi in care omul e la mijloc , nu trebuie sa dea satisfactie diavolului. Cata lume intelege ce se intampla? Cata lume intelege ca diavolul nu poate fi combatut decat respectand Voia lui Dumnezeu ?

    Practic diavolul lucreaza cu ce avem in noi ,cu rautatile din noi ( mandria, lacomia, trufia , vanitatea ,lipsa de empatie etc) .Acestea sunt patimi de TOP.

    Apreciat de 2 persoane

  3. gheorghe said, on iunie 18, 2024 at 9:47 am

    Este absurd sa pretinzi ca se schimba ceva prin revolutie cu exceptia … „palariei”, adica ramane aceeasi Marie, deghizata!

    Cuvantul „revolutie” inseamna rotatie completa, 360 de grade; ajungi acolo de unde ai plecat.

    Cand doresti sa schimbi ceva, „directia” de urmat, a intoarce spatele si a merge in directie opusa nu este „revolutie”, nici „contra-revolutie”ci opozitie fata de ce consideri „rau”.

    Sa remarcam ca „revolutie” nu inseamna „revolta” – „Acțiune violentă împotriva unei nedreptăți; ….” (semnificatia valida, dupa opinia mea, nu consider echivalenta cu „rebeliune” sau „rascoala” a fi corecta deoarece s-ar considera doar asemanarile actiunilor in forta si nu tin cont de vointa celor implicati, de obiectivul urmarit.

    E presupusa provenienta din „revolter” din franceza, care provine din voltare care e cuvant latin si care inseamna a schimba pozitia, re-orientare in directia opusa, rasturnare.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Apa trece, pietrele rămân said, on iunie 18, 2024 at 10:00 am

    Mesaj primit

    Subsemnatul/a…………., domiciliat/a în ………. telefon ………, email: ……………….., solicit ca MApN să organizeze o dezbatere publică pe tema Proiectului de Ordonanță de urgență a Guvernului privind finanțarea de către România a instruirii personalului ucrainean în cadrul facilității de instruire pentru personalul care operează aeronave F-16 din Baza Aeriană-Fetești.

    Solicit ca dezbaterea publică să fie organizată cu posibilitate de participare directă și online a reprezentanților  societății civile precum și a oricărui cetăţean care dorește să participe.

    Pentru ca această dezbatere sa fie una reală, și nu un simulacru, solicit alocarea unui timp suficient pentru discuții, asigurarea posibilității de participare tuturor doritorilor și anunțarea  dezbaterii în timp util (cu cel puțin trei zile înainte de data stabilită).

    Solicit număr de înregistrare pe adresa de email :

    Cu stimă,

    La adresa:
    transparenta.decizionala@mapn.ro

    La Subiect: Solicitare/Dezbatere publică/Proiect OUG

    Oricare dintre ele.l

    Rog distribuiți solicitarea de dezbatere publică pe toate grupurile in care mai sunteți. Împreună cu clipurile. Multă lume încă nu-și dă seama ce ne paște. Poate așa se trezesc.

    Ce de angajamente își ia acest idiot în numele poporului pe care nu l-a întrebat!

    Rog trimiteți cat mai repede solicitarea deoarece suntem aproape de sfârșitul termenului pentru transparență decizională.

    Marți, 18.06.2024, între orele 14:00 – 17:00 va avea loc o Adunare publică legal declarată în fața Guvernului pe tema proiectului de OUG cât și pe tema celor două proiecte de lege privind Legea apărării naționale a României și Proiectul Legii privind Sistemul național de management integrat al situațiilor de criză elaborate de către MApN.
    Rog considerați anunțul un apel pentru participare.

    Apreciază

  5. Bill said, on iunie 18, 2024 at 11:02 am

    (PDF) Marx si Satan de Richard Wurmbrand

    (PDF) Richard Wurmbrand Marx si Satan PDF

    Marx si Satan – Richard Wurmbrand

    Historians Confirm Karl Marx Was Employed By The Rothschilds Istoricii confirmă: Karl Marx a fost angajat de Rothschilds

    Dan Diaconu: Când faptele trecutului nu mai au răbdare – despre OCULTA care a salvat si a susținut demonicul lagăr bolșevic: Woodrow Wilson, cehul Masaryk, …

    Jim Stone s-a infiltrat în sinagogile evreiești din Canada și a descoperit că  este reală  „conspirația”. Au încercat să-l otrăvească :

    An introduction to my experience with the Jewish Community – Jim Stone O introducere la experiența mea cu comunitatea evreiască – Jim Stone […] Trebuie să menționez cum diverși rabini vorbeau despre o victorie evreiască asupra omenirii, care se anunța în curând la orizont, dar nu era garantată, deoarece internetul încurca lucrurile. Nu am primit niciodată mai multe detalii decât atât. Și, trebuie să spun că înainte de fiecare slujbă ( la Sinagoga) se asigură bine și sigur că știu dacă sunt prezenți invitați, persoane care nu sunt evrei, etc, iar dacă sunt persoane neconfirmate care participă la slujbe, schimbă natura slujbei. Nu le pasă câte se încurcă (mi-au permis să încurc 2 ani consecutivi de slujbe).  […] […] Evreii, încălcând statutul 501C3, își folosesc serviciile religioase ca locuri de planificare politică și de război. El a vorbit despre faptul că ei dețin mass-media, domeniul medical, educațional, juridic, TOATE aspectele societății canadiene, și în special societatea americană, societatea europeană, A SPUS TOTUL, că intenționează să obțină victoria asupra noastră pentru a înrobi omenirea și că trebuie să își folosească „INFLUENȚA EXTREM DE DISPROPORȚIONATĂ” asupra societății pentru a obține victoria absolută. „Cu toții aveți slujbele voastre, misiunile voastre, și trebuie să vă folosiți de INFLUENȚA noastră EXTREM DE DISPROPORȚIONATĂ pentru a face ca lucrurile să meargă în direcția evreiască și pentru a obține victoria noastră finală asupra omenirii”.Mi-am păstrat o față serioasă în ciuda faptului că eram absolut îngrozită, toate lucrurile rele pe care le auzisem vreodată despre evrei au fost confirmate într-un singur discurs și am părăsit comunitatea evreiască. Am fost uimit de cât de exacți sunt oameni precum David Duke în ceea ce-i privește pe evrei. […] 

    Apreciază

  6. geo said, on iunie 18, 2024 at 11:56 am

    https://trenduri.blogspot.com/2024/06/cand-faptele-trecutului-nu-mai-au.html

    Presa neomarxista s-a oripilat la gandul ca vom fi reprezentati in minunatia aia de inutilitate de parlament european de doamna Sosoaca.

    Numai ca la ce babilonie e acolo adevarul e ca numai cineva ca dansa poate face fata, nu ca europaroamentarii de pana acum ghiocei…

    https://t.me/DanDiaconu/4045

    https://www.facebook.com/reactiunea/posts/pfbid0RZhEzJkKEAusVx8Rvsm5AquLVmbEveJNE7wd1kFQtqr5fFDSqrhNrQqzSuMbCQKil?cft%5B0%5D=AZXUw3FPSRs0GRsjh3ej6_qgV5YIEYZF7tS1Wz5JO2vG5tmNsRlt2XNTQWvmtkZq4Y0csJUrbcXUzAPqShCh_fEUWgBEhsTlaB6XKG6po53jOX2oTz8L3z_wKtKgFg-l3yMidTf0zMpuqATg4PVgaJ-5nfSmb22NwXAt3w63dcyzD5AYHOz8NYTLGeJjEzgRQtfH9VJD27ctvpE8GhWESWmq&tn=%2CO%2CP-R

    To aceeasi presa neomarxista s*a ofuscat ca la un concert al unei grupari care urla versuri a cantat unul care a urlat mai tare…

    https://www.facebook.com/reactiunea/posts/pfbid0RwD5QERv7neaN1LspAZKJ4gA1JoPP1jzL2zKNJANdLC4DGyHwtCGdaSRtv8ugigQl

    Apreciază

  7. geo said, on iunie 18, 2024 at 11:59 am

    https://www.g4media.ro/inalta-curte-insista-in-atitudinea-suveranista-contrara-deciziei-curtii-de-justitie-a-ue-si-stabileste-din-nou-ca-deciziile-ccr-privind-prescriptia-se-aplica-retroactiv-consecinta-si-mai-multi-i.html#comments

    Nu simpatizez iccj dar pana la modificarea tratatelor fundamentale justitia o face fiecare stat membnru…cat inca mai este suveran…ce face curtea europeana este o subminare a suveranitatii statelor membre intr-un domeniu inca rezervat acestora…

    Apreciază

  8. Daniela Lina said, on iunie 18, 2024 at 1:25 pm

    Asa este. Calin Georgescu are un interviu cu titlul”Aparatorul spiritual si social al Romaniei”, unde spune ca vine o fiinta de lumina…. va apare.. interviul ala confirma tot ce spuneti. Foarte periculos. Strict parerea mea. Iertati.

    Apreciază

  9. Oarecare said, on iunie 18, 2024 at 8:33 pm

    Aici intră și revoluția „extrema dreaptă”, nefiind altceva decât pioni albi contra pioni negri!

    Apreciază

  10. Peter Minea said, on iunie 21, 2024 at 8:36 pm

    Normal că este. Şi răzvrătirea luciferică din Ceruri tot o revoluție a fost. Cea primordială!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.