SACCSIV – blog ortodox

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

   David Rockefeller , august 1973 , New York Times :

   Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie “

 

   Vom urmari in acest articol “ drumul “ atent ghidat al Chinei de la forma statala cu conducere imperiala pana la comunism . Este important deoarece sunt voci ce considera acea tara ca pe un gigant de sine statator , un soi de forta ce se opune PAPUSARILOR din occident . Il consider util deoarece intreaga planeta se indreapta spre o GUVERNARE MONDIALA de STANGA si de aceea este bine sa cunoastem implicarea determinanta a  ELITELOR in istoria acelui stat . Aceleasi ELITE ce se preocupa acum de instaurarea NOII ORDINI MONDIALE …

   Stim ca Sun Yat-sen ( 1866 – 1925 ) a fost un lider politic si revolutionar chinez , considerat “ tatal Chinei moderne “ , ca a jucat un rol determinant in colapsul dinastiei Qing din 1911 si ca a fost primul presedinte al Republicii Chineze in 1912 . Dar se vorbeste mai rar despre “ umbra “ si sfatuitorul sau , cel ce figura a-i fi aghiotant : Morris Abraham „Two-Gun” Cohen ( 1887 – 1970 ) , evreu ce la un moment dat devine general maior in armata chineza . Dupa moartea lui Sun continua colaborarea cu fiul acestuia , prim ministrul Sun Fo ( 1891 – 1973 ) . De asemenea cu cumnatul lui Sun , puternicul bancher Tse-ven Soong ( 1894 – 1971 ) , fost guvernator Central Bank of China , ministru de finante (1928 – 1931, 1932 – 1933) , ministru al afacerilor externe (1942 – 1945) .

   Acesta este doar un exemplu . Dezvoltarea moderna a extremului orient a avut o importanta deosebita pentru ELITELE planetare . Voi detalia separat influenta lor decisiva asupra Japoniei si a zonei in perioada sfarsitului de secol 19 – inceput de secol 20 . Desigur ca o problema atat de ampla nu statea doar pe umerii catorva personalitati , chiar foarte influente . De aceea s-au pus in miscare organizatii puternice si foarte bine finantate .

   Institute of Pacific Relations (IPR)

   A fost creata in 1925 ca un soi de forum de discutii al problemelor si relatiilor dintre Rusia , China , Japonia , Australia si a altor 10 tari din regiune . O influenta determinanta asupra ei au avut-o John D. Rockefeller, III si Abby Aldridge Rockefeller . Iar finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundation ( NOTA 1 ) si Carnegie Foundation ( NOTA 2 ) . Acest organism a avut stranse legaturi cu The Inquiry . The Inquiry a fost un grup de studiu creat in 1917 de presedintele Woodrow Wilson . Formal , in fapt de Edward Mandell House ( 1858 – 1938 ) sfatuitorul sau apropiat , persoana ce a avut o enorma influenta asupra sa . Membrii ei , in cadrul American Commission to Negotiate Peace au fost la Paris Peace Conference in 1919 umbra presedintelui Wilson . Pe vremea aceea Time magazine ii numea “ gasca straina si pestrita , o banda de elite aventuriere “ . ( NOTA 3 ) .

   Cat de bine au studiat problemele zonei stim din evenimentele petrecute in timpul celui de al doilea razboi mondial si dupa . Intrega activitate a IPR a dovedit simpatii comuniste in zona . Frederick Vanderbilt Field ( 1905 – 2000 ) , unul din personajele importante ale Institute of Pacific Relations , a fost un suporter al atat de multor organizatii comuniste incat se considera el insusi un soi de membru al acestei miscari internationale .  

   Este momentul acum sa vorbim despre George Catlett Marshall, Jr. ( 1880 – 1959 ) , general , mason , membru Kappa Alpha Order , cel ce a condus armata SUA in al doilea razboi mondial si a fost consultantul sef pe probleme militare al presedintelui Franklin D. Roosevelt .

   Dupa razboi , Clark Clifford a dorit sa numeasca vestitul program pentru redresarea europeana “ Truman Plan “ dar Truman insusi l-a denumit Marshall Plan . In pricipal la acest plan au lucrat cei de la Council on Foreign Relations ( NOTA 4 ) , dar generalul a primit totusi premiul Nobel pentru pace in 1953 , cu toate ca a figurat mai mult cu numele .

   Mult mai activ a fost insa in rolul sau negativ ce a dus la instaurarea regimului comunist in China . Unii politicieni din acea vreme chiar credeau in necesitatea unui razboi sincer impotriva extinderii comunismului . Putinele dar foarte influentele ELITE real conducatoare doreau insa crearea unui alt sinistru laborator experiment pentru implementarea viitorului GUVERN MONDIAL : CHINA . Astfel , senatorul republican Joe McCarthy l-a declarat direct responsabil pentru pierderea acestei tari si a avertizat asupra unei “ conspiratii atat de imense si a unei infamii atat de negre “ incat intrece cu mult alte conspiratii din intreaga istorie a umanitatii . Cand Marshall fusese trimis in China din ordinele secrete ale Departamentului de Stat , comunistii lui Mao duceau o batalie ca si pierduta , fiind aproape invinsi de nationalistii lui Chiang Kai-shek . Dar Marshall a incercat sa-l forteze pe ultimul la un parteneriat la guvernare impreuna cu comunistii , mai mult , americanii punand chiar embargo in ajutorarea cu arme a nationalistilor … Explicabil , caci Marshall era unul din apropiatii familiei Rockefeller

   Asia Society

   A fost fondata in 1956 de John D. Rockefeller III avand scopul promovarii prieteniei si intelegerii intre popoarele , intre liderii si institutiile Asiei si SUA si al implementarii noilor idei in politica , afaceri , educatie , arta si cultura .

   Co sponsorizeaza US-Asia Update Roundtable Series la Council on Foreign Relations ( NOTA 4 ) .

   A cooptat si Bill & Melinda Gates Foundation ( care s-a mai alaturat familiei si in programele de promovare a avortului ) . American International Group (AIG) a fost in 2006  unul din sponsorii majori . Evident si Rockefeller Foundation ( NOTA 1 ) si Rockefeller Brothers Fund . Un suport special vine din partea personalitatilor Kofi Annan, Henry Kissinger ( NOTA 5 ) , Rupert Murdoch ( NOTA 6 )

   Chairman of the executive committee este Richard Holbrooke ( NOTA 7 ) , un vechi asociat al familiei .

   Corporatii finantatoare :

   American International Group , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Citigroup ( NOTA 8 ) , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Coca-Cola , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Merrill Lynch , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Morgan Stanley , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Pfizer , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Sony ( NOTA 9 ) , corporatie membra Council on Foreign Relations

   American Express , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Boeing , corporatie membra Council on Foreign Relations

   ExxonMobil ( NOTA 10 ) , corporatie membra Council on Foreign Relations

   IBM ( NOTA 11 ) , corporatie membra Council on Foreign Relations

   JP Morgan Chase ( NOTA 8 ) , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Merck ( NOTA 12 ) , corporatie membra Council on Foreign Relations

  Time Warner ( NOTA 13 ) , corporatie membra Council on Foreign Relations

   Jay Rockefeller ( NOTA 14 ) impreuna cu fiul sau sunt greii actuali ai Asia Society .

   In 1971 , intr-un moment politic foarte delicat , Henry Kissinger ( NOTA 5 ) avandu-l subaltern pe Winston Lord ( NOTA 15 ) , face o vizita secreta in China . Nu stim ce au discutat , s-a aflat de ea mai tarziu .

   Evident ca foarte populata tara n-a fost uitata nici in programul “ caderea comunismului “ . In China, adeptii lui George Soros ( NOTA 16 ) au fondat „Fund for the Reform and Opening China”, organizatoarea mitingului-maraton din Piata Tien-An Men .

   Sustinerea comunistilor in China a fost cu atat mai ticaloasa cu cat acolo regimul s-a dovedit extrem de nemilos cu propiul popor . Nu trebuie uitate : incredibila perioada din istoria acelei tari cand de foame oamenii fierbeau iarba si scoarta de copac ; revolutia culturala ; politicile eugeniste ce au dus la cazuri extreme cand femei cu sarcina avansata erau fortate sa avorteze datorita criminalei legi a unui singur copil . Ultima este inca in vigoare , dar n-a fost tocmai o idee chinezeasca ci , ca si in cazul Germaniei naziste ( NOTA 17 ) , importata . Iar cel ce s-a ocupat cu sfatuirea a fost George Herbert Walker Bush ( NOTA 18 ) , cu mult inainte de a deveni presedinte .

   Desigur , ar mai fi multe de spus , dar ma limitez la atat , suficient insa pentru a intelege cine i-a trasat drumul Chinei de o suta de ani incoace si mai ales ca n-a fost niciodata scapata din mana . Si nu este nici acum .

   Nu ma voi referi aici si la celelalte state din zona ce s-au „ bucurat de binefacerile „ comunismului . Punctez doar macabrul regim Pol Pot ( raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene , crimele sale au  depasit pe cele ale lui Hitler , Stalin si Mao luati lau un loc ) . Ticalos este insa faptul ca Zbigniew Kazimierz Brzezinski ( NOTA 19 ) a sustinut khmerii rosii si pe acest cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA …

   NOTE :

 

   ( NOTA 1 )

   Rockefeller Foundation

   A fost creata in 1913 de John D. Rockefeller („Senior”) , si este una din cele mai influente fundatii private mondiale . In 1917 chairman devine John D. Rockefeller, Jr. , alti membri marcanti fiind C. Douglas Dillon si Henry Kissinger . Actuala presedinta a fundatiei este Judith Rodin , director Citigroup .

   S-a implicat in timpul primului razboi mondial , mai ales prin omul lor , canadianul William Lyon Mackenzie King in relatiile industriale .

   In anii 1930 incepe o masiva aducere a evreilor bine pregatiti sau cadre universitare din Europa . Desi aveau mijloace financiare sa scoata toti evreii , n-au facut-o insa …

   A finantat si Peking Union Medical College , a carui denumire a fost schimbata in timpul revolutiei culturale in „Capital University of Medical Sciences” dar care a revenit la vechiul nume in 1979 .

   Mii de oameni de stiinta din intreaga lume au lucrat pentru ei in vaste si foarte importante programe :

   Council on Foreign Relations (CFR) , notabil War and Peace Studies ( 1939 – 1945 ) care a sfatuit US State Department si guvernul in planurile strategice si de perspectiva .

   Royal Institute of International Affairs (RIIA) din Londra .

   Carnegie Endowment for International Peace , diplomatic training program .

   Brookings Institution

   World Bank , finantarea training-ul oficialilor straini in cadrul Economic Development Institute .

   Harvard University , Center for International Affairs

   Yale University , Institute of International Studies

   Princeton University , Office of Population Research;

   Columbia University , Russia Institute;

   University of the Philippines, Los Baños , College of Agriculture si construirea unui centru pentru studentii straini

   Library of Congress

   Bodleian Library , Oxford University

   Population Council

   Social Science Research Council

   National Bureau of Economic Research.

   Kokuritsu Kōshū Eisei-in in Tokyo (1938);

   Group of Thirty

   A suportat multe programe ale Natiunilor Unite , intre care si First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999 . A creat modele pentru World Health Organization , National Science Foundation , National Institute of Health .

   A sustinut campanii de vaccinari , a finantat stiinte sociale , institutii culturale internationale .

   A declansat si finantat Green Revolution , reforme in agricultura pe plan mondial , introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii , hibridizari , modificari genetice . A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation .

   Cititi va rog si articolul :

Familia ROCKEFELLER si NOUA ORDINE MONDIALA

   ( NOTA 2 )

   Andrew Carnegie

   Andrew Carnegie ( 1835 – 1919 ), magnatul Carnegie Steel Company , cumparata in 1901 de J.P. Morgan si transformata in colosul US Steel cu ramificatii pana in Europa centrala . Dupa tranzactie se retrage din afaceri .

   Fondatorul in 1910 al institutiilor care ii poarta numele . Printre personalitatile ce le-au condus : David Rockefeller , Alger Hiss , John Foster Dulles , Dwight D. Eisenhower , fondatorul IBM Thomas J. Watson , Elihu Root ( 1845 – 1937 ) presedinte Carnegie Endowment for International Peace 1910 – 1925 un apropiat al lui Andrew Carnegie .

   ( NOTA 3 )

   PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere . Se spune ca iluminatii doreau declansarea a trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei . Albert Pike a si confirmat-o .

    Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte , pentru capitalizarea PAPUSARILOR , pentru pregatirea celui de al doilea , si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL , anume Liga natiunilor ( 1919 ) .

   Al doilea razboi a pornit , in jurul chestiunii evreiesti , ELITELE folosind , dupa terminarea lui , etnia precum un zid protector , un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “ anti semitismului “ . Apoi pentru formarea ONU ( 1945 ) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate : World Bank Group ( 1945 ) sau International Monetary Fund . ( 1944 ) .               

   Al treilea , va fi si cel mai cumplit , fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele financiare , alimentare ( inca de anul trecut avertizam , inclusiv faptul ca tot ce nu este important supravietuirii , ca de exemplu case , masini , va avea un pret prabusit iar mancarea , apoi apa , un pret urias ) , marile miscari de strada .

   Tot ei au declansat si marile crize financiare pentru ca acumulau de fiecare data mai multa forta si dirijau cursul evenimentelor pe lina dorita de ei . Ben Bernanke , presedintele consiliului guvernatorilor Federal Reserve , de care s-a tot auzit in ultima vreme , recunostea :

   “ Referitor la Great Depression , aveti dreptate , noi am facut-o . Ne pare rau . 

Familia ROCKEFELLER si NOUA ORDINE MONDIALA

   ( NOTA 4 )

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan .

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root , cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica .

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program .

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite , condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “ scenei “ . 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

 

   ( NOTA 5 )

   Henry Kissinger

   Henry Kissinger ( 1923 – ) , evreu , participant Bilderberg Group  , Secretary of State, 1973 – 1977 . Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project ( unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller ) . Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09. , fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ) . Membru Bohemian Grove

   In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale , formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger , s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala  .

   A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord .

   Tot el mai spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

    Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia

   A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.

   Iar la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

   “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Si foarte important :

   NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   ( NOTA 6 )

    Rupert Murdoch

 

   Keith Rupert Murdoch ( 1931 – ) , mogul media , suporter al Asia Society ( Rockefeller ) . Actionar principal , chairman si managing director al News Corporation .

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) . Participant Bilderberg Group .

   William Kristol ( 1952 – ) , evreu , a fondat magazinul politic The Weekly Standard cu finantare Rupert Murdoch .

   Cititi va rog si articolul :

Mass-media , industria de filme , EVREI , elite , NOUA ORDINE MONDIALA , GUVERNUL MONDIAL  

   ( NOTA 7 )

   Richard Holbrooke

   Richard Charles Albert Holbrooke ( 1941 – ) , participant Bilderberg Group  , fost U.S. Ambassador to the United Nations , director Council on Foreign Relations , presedintele comitetului executiv Asia Society , fondata de John D. Rockefeller 3rd . Vice presedinte  Credit Suisse First Boston, director Lehman Brothers, editor Foreign Policy ( vezi Council on Foreign Relations ) .

   ( NOTA 8 )

   James Stillman ( 1850 – 1918 ) , impreuna cu W. H. Harriman, Jacob Henry Schiff  si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate ( Texas and Pacific Railroad, Southern Pacific Railroad, International-Great Northern RailroadUnion Pacific Southern RailwaySt. Louis, Brownsville and Mexico RailwayMexican National Railroad ) precum si National City Bank of New York.

   Fetele lui , Sarah Elizabeth Stillman si Isabel Goodrich Stillman s-au maritat cu William Goodsell Rockefeller si Percy Avery Rockefeller , fii asociatului , prietenului si presedintele Standard Oil , William Rockefeller .

   Unul din descendentii astfel rezultati , James Stillman Rockefeller , a fost presedintele  National City Bank of New York , acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman . Tot el a incorporat si First National Bank .

   Jacob Schiff a fost de asemenea director la National City Bank of New York .

   In 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei ( Chase National Bank ) . Pe atunci presedinte era unchiul sau , Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich , si fratele mamei sale , Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita  JPMorgan Chase .

   Banca joaca astfel rolul de rivala a National City Bank of New York , devenita First National City Bank , acum Citibank, parte a Citigroup ( corporatie membra Council on Foreign Relations ) . In fapt , National City a avut o lunga asociere cu Rockefeller family . James Stillman Rockefeller si David au fost inscaunati la conducerea celor doi giganti in 1959 , respectiv 1960 . CURAT “ RIVALI “ .

   ( NOTA 9 )

   Sony Corporation of America

   Sony Corporation of America , corporatie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )

   Sir Howard Stringer

   Sir Howard Stringer ( 1942 – ) , evreu , Chairman si CEO al Sony Corporation , responsabil cu intrega activitate Sony , inclusiv subsidiarele media si electronica precum : Sony Computer Entertainment, Sony Music Entertainment, Sony Electronics, Sony Pictures Entertainment si Sony Financial Holdings.

   Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )

   Rob Stringer

   Rob Stringer ( 1962 – ) , evreu , fratele lui Sir Howard Stringer . Chairman Sony Music Label Group .

   Columbia Pictures

   Columbia Pictures Industries, Inc. , una din cele mai mari companii de productie si distributie filme , azi parte a Columbia TriStar Motion Picture Group—Sony Pictures Entertainment

   Harry Cohn

   Harry Cohn ( 1891 – 1958 ) , evreu , presedinte si director productie Columbia Pictures.

 

   Amy Pascal

   Amy Pascal ( 1958 – ) , evreica , Co-Chairman Sony Pictures Entertainment, Inc. . Chairman Columbia TriStar Motion Picture Group.

   United Artists

   Alexander Korda

   Sir Alexander Korda ( 1893 – 1956 ) , evreu , nascut in Ungaria , regizor si producator . Fondatorul London Films ( 1932 ) , director United Artists.

   United Artists Entertainment LLC in forma sa actuala s-a format ca un parteneriat intre Tom Cruise ( biserica scientologica ) , producatoarea sa Paula Wagner si Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

   Paula Wagner

 

   Paula Kauffman ( 1946 – ) , evreica , producatoare de film , una din fondatoarele noului United Artists .

   Maritata cu agentul lui Tom Cruise , Rick Nicita care este Co-Chairman al Creative Artists Agency.

   Paula Wagner a parasit United Artists in 2008 .

   Cititi va rog si articolul :

Mass-media , industria de filme , EVREI , elite , NOUA ORDINE MONDIALA , GUVERNUL MONDIAL  

   ( NOTA 10 )

   John Davison Rockefeller ( 1839 – 1937 ) fondeaza in 1870 , impreuna cu fratele sau William Rockefeller ( 1841 – 1922 ) , mega colosul Standard Oil stramosul :

   Standard Oil of New Jersey (SONJ) , redenumita Exxon acum parte a ExxonMobil.

   Standard Oil of New York , redenumita Mobil , acum parte a ExxonMobil.

   Standard Oil of California  , redenumita Chevron .

   Standard Oil of Indiana , redenumita Amoco , acum parte a BP.

   Standard Oil of Ohio sau Sohio , acum parte a BP.

   Anglo-American Oil Co. , acum Esso UK.

   South Penn Oil Co. , devenita Pennzoil acum parte Shell.

   Cititi va rog si articolul :

Familia ROCKEFELLER si NOUA ORDINE MONDIALA

   ( NOTA 11 )

   Thomas John Watson, Sr. ( 1874 – 1956 ) , mason , fondatorul International Business Machines (IBM), fost membru Carnegie Endowment for International Peace . A fost membru al cultului Bohemian Grove .

   IBM a avut relatii cu nazismul . Gigantul , cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati.

   IBM este companie membra Council on Foreign Relations . A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII . Fondatorul ei , Thomas J. Watson a fost medaliat de Adolf Hitler .

   Cititi va rog si articolul :

CIPURI , IMPLANTURI , 666 , SEMNUL FIAREI

   ( NOTA 12 )

   Cititi va rog si articolul :

Detalii despre MERK SHARP & DOHME , producatorul vaccinului GARDASIL – SILGRAD sau cum se leaga lucrurile …

   ( NOTA 13 )

   Cititi va rog articolul :

Personalitati si organizatii : TIME WARNER

 

   ( NOTA 14 )

   Jay Rockefeller ( 1937 – ) , actual US Senator , nepotul lui Nelson W. Aldrich , ruda cu Charles H. Percy  , ruda cu Mark Dayton . Impreuna cu fiul sau sunt greii Asia Society , creata de tatal sau . Membru Council on Foreign Relations , participant Bilderberg Group , presedinte al  Intelligence Committee care include :

   Office of the Director of National Intelligence,

   Central Intelligence Agency,

   Defense Intelligence Agency,

   National Security Agency,

   National Geospatial-Intelligence Agency,

   National Reconnaissance Office

   Componentele de informatii din :

   Department of State,

   Federal Bureau of Investigation,

   Department of the Treasury,

   Department of Energy.

   In conditiile War on Terrorism si USA PATRIOT Act consecinte ale evenimentelor din 11.09.2001 , acest post se dovedeste mai mult decat important . Cititi va rog si articolul :

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

   In 2002 face o vizita oficiala in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa . 

   Mai detine urmatoarele functii :

   Vicepresedinte comisia senatoriala Oversight of the Terrorist Surveillance Program

   Presedinte comisia senatoriala Aviation Operations, Safety, and Security

   Presedinte comisia senatoriala Health Care

   Se pronunta pentru o stransa legatura intre companiile de telecomunicatii si National Security Agency (NSA) pentru monitorizarea cetatenilor . De asemenea pentru tortura practicata de CIA .

   ( NOTA 15 )

 

   Winston Lord

   Winston Lord ( 1937 – ) , participant Bilderberg Group  , fost United States Ambassador in China , fost presedinte Council on Foreign Relations ( 1977 –  1985 ) , ajutor al lui Henry Kissinger , l-a insotit in vizita secreta a acestuia in China ( 1971 ) , membru Skull and Bones ,  sotia sa de asemenea membra Council on Foreign Relations .

 

   ( NOTA 16 )

 

   Cititi va rog articolul :

 

GEORGE SOROS , GUVERNUL MONDIAL , NOUA ORDINE MONDIALA , lista lui Soros

 

   ( NOTA 17 )

 

   Cititi va rog si articolul :

EUGENIA

 

   ( NOTA 18 )

 

   George Herbert Walker Bush ( 1924 – ) , fost presedinte SUA , tatal actualului presedinte .

   Membru Skull & Bones , Bohemian Grove , Council on Foreign Relations , Trilateral Commission . Relatii apropiate cu familia saudita a lui Bin Laden . Fost ambasador in China , fiind un suporter deschis al comunismului din acea tara . A sugerat guvernului chinez politica unui singur copil . Cititi va rog si articolul :

 

Personalitati si organizatii : familia BUSH

 

   ( NOTA 19 )

    Zbigniew Brzezinski

   Zbigniew Kazimierz Brzezinski ( 1928 – ) , participant Bilderberg Group  , fost National Security Advisor , membru Council on Foreign Relations , la ajutat pe David Rockefeller in fondarea Trilateral Commission unde a fost si director .

   A “ anticipat “ doua evenimente majore . Caderea Shah of Iran si invazia Afganistanului de catre URSS .

   A avut un rol major in formarea Afghan mujaheddin network .

   Intre 1987 si 1989 a servit in cadrul President’s Foreign Intelligence Advisory Board .

   A fost in consiliul de conducere al Freedom House , pe unde s-au mai perindat si Samuel HuntingtonDonald Rumsfeld sau Paul Wolfowitz .

   Co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig .

   A sustinut khmerii rosii si pe cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA : Pol Pot ( raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene , acesta i-a depasit pe Hitler , Stalin si Mao luati lau un loc )

   A fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea costruirii Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline .

 

   Este Foreign Policy Advisor al lui Barack Obama , alaturi de fiul sau Mark Brzezinski .

   Citat Zbigniew Brzezinski : 

   Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial… Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.

   Referitor la situatia din Georgia , Zbigniew Brzezinski declara :

   „Din nefericire Putin a condus Rusia pe un drum care seamănă înspăimântător de mult  cu cel al lui Stalin şi Hitler în anii 1930. „

   Si :

   O data si o data Rusia tot va pierde estul sau

 

 

 

 

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. quintus said, on decembrie 7, 2008 at 6:38 am

  Este bine sa adaugi si episodul in care generalul MacArthur a incercat sa distruga China comunista dar nu a fost lasat,ba mai mult, a fost demis de la conducerea armatei din Coreea.

  Apreciază

 2. […] CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 3. […] CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 4. […] CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 5. […] CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 6. […] CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 7. […] CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 8. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 9. […] CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 10. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 11. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE  […]

  Apreciază

 12. em said, on septembrie 26, 2009 at 5:57 pm

  asta da exemplu de manipulare in masa. Daca o populatie atat de numeroasa ca cea a Chinei poate fi strunita atat de usor, inca cateva milioane sau miliarde de oameni in plus reprezinta o cantitate neglijabila pt un guvern mondial.
  Si totusi… speranta noastra de a nu fi manipulati ca niste marionete, ar fi faptul ca intotdeauna tarile asiatice au avut din cele mai vechi timpuri un alt fel de gandire fata de tarile celorlalte continente. Pe langa faptul ca au fost mai evoluati pe scara civilizatiei, au avut si un fel de a fi f ordonat si metodic, cumva parca sunt legati intre ei de un liant. Pe cand europenii, de exemplu, au fost de-a lungul timpurilor aventurieri, individualisti, dezorganizati, temerari, revoltati, rasculati, intr-un fel opusul tarilor asiatice. Iar daca privesc lucrurile din unghiul asta, mi se pare ca lumea nu va putea fi condusa fara o rezistenta considerabila.

  Apreciază

 13. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 14. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 15. CUPRINS A – N « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:41 pm

  […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 16. […] CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 17. […] CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE. […]

  Apreciază

 18. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 19. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 20. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 21. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 22. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 23. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază

 24. Antim said, on ianuarie 28, 2020 at 1:05 am

  Apreciază

 25. […] tot ei au manipulat-o prin miscarile de stanga. Totul pentru crearea unor monstrii precum URSS sau China, ca etape premergatoare societatii de […]

  Apreciază

 26. […] CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: