Saccsiv – Weblog

NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

   Adolf Hitler :

   “ Socialismul National se va folosi de propria revolutie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale. “

   Din ce in ce mai multi se intreaba daca planeta se indreapta spre o guvernare globala asemanatoare din anumite puncte de vedere cu sinistrul nazism din Germania primei jumatati a secolului 20 . Iar de la inceputul actualei mega crize planetare , din ce in ce mai multi politicieni si analisti promoveaza ideea necesitatii unui GUVERN MONDIAL de STANGA , solutie necesara si suficienta pentru rezolvarea ei . De asemenea apar in mass-media din ce in ce mai des reprezentanti ai masoneriei ce-si lauda formidabila organizatie piramidala . Iar unii dintre ei pluseaza si considera componente ale “ religiei “new age ca fiind obligatorii pentru o noua societate …

   Vom vedea in cele ce urmeaza in ce masura unii dintre semenii nostrii ce ne conduc agreaza ideea instaurarii unui regim global de tip nazist , dar din care este scos nationalismul si antisemitismul . Cu alte cuvinte , un soi de comunism anticrestin dar nonateu . Pentru aceasta este necesar sa facem o ampla incursiune in istoricul nazismului , denumit de fapt Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei , adica partidul national socialist al muncitorilor din Germania , ce dorea devenirea tarii intr-o Volksgemeinschaft ( comunitate a poporului ) …

   In preambul va invit sa urmariti trei documentare de exceptie :

   New Age , drumul spre paradis ? „ , pe care il gasiti la articolul NEW AGE , religia viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE . Filmul este bine construit chiar daca fiind realizat in 1983 nu are la dispozitie tehnica  productiilor lui Alex Jones . Sunt intervievati specialisti apartinand unei generatii a carei proportie de indivizi imbecilizati de mass-media era mult mai mica decat cea actuala . Oameni care isi exprimau temerea unei NOI ORDINI MONDIALE cu 6 ani inaintea caderii blocului comunist !!! . Sunt constatate simboluri comune New Age si nazism si se avertizeaza : asa cum au pregatit religios venirea lui Hitler , pregatesc si noul imperiu .

 

    Endgame, pe care il gasiti la articolul ENDGAME – ALEX JONES , subtitrare in limba romana , analiza documentarului  , in care celebrul producator face si referiri la una din cele mai sinistre preocupari ale nazistilor : EUGENIA . Veti descoperi insa un adevar cutremurator : aceasta a aparut mult inaintea punerii ei in practica in Germania si a avut parte de mari finantatori , intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut familia Rockefeller

   AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM, pe care il gasiti la articolul  Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  , in care dau detalii despre ELITELE planetare finantatorare ale nazismului .

   Studiul asupra national socialismului pe care vi-l propun va fi structurat pe principalele sale componente : PAGANISMUL , FINANTARI , EXPERIMENTE ( eugenia si colaborarea IBM in ceea ce din ce in ce mai multi considera a fi fost programul precursor al viitoarei campanii de implanturi cu microcipuri , cititi va rog si CIPURI , IMPLANTURI , 666 , SEMNUL FIAREI ) si MOTIVATIILE DECLANSARII RAZBOIULUI ( actiunile comuniste din spatiul german , tratatul de la Versailles – Liga Natiunilor , prigoana impotriva evreilor simpli , realizarile post razboi : ONU , FMI , Banca Mondiala , etc. ) .        

   In articolul de azi vom analiza prima componenta din sirul de mai sus , cea mai importanta , dar de care se vorbeste cel mai putin : PAGANISMUL .

   Prieteni cititori , stiu ca unii dintre voi nu sunteti ortodocsi , ba chiar va declarati atei . Consider insa ca intelegeti ca pentru unii factorul religios este determinant . In randurile urmatoare veti constata cum anti crestinismul , paganismul si mai apoi direct forme ale satanismului au creat un terifiant fanatism ce a dus la macabrele evenimente din perioada premergatoare si cea din timpul celui de al doilea razboi mondial . Acei monstrii credeau sincer in cutul lor si se straduiau sa indoctrineze intreaga societate .

   Inca din secolul 19 , spatiul germanic a devenit locul predilect de desfasurare a activitatii unei serii de filozofi , scriitori si savanti ce au inceput sa agite teorii „ progresiste „ si „ curajoase „ de natura sa zdruncine din temelii vechile conceptii si traditii . Voi aminti cativa dintre ei :

   Friedrich Nietzsche ( 1844 – 1900 ) a fost un astfel de filosof profund anti crestin , anti islam si anti iudaism ce a influentat nazismul . Considera ca iubirea , compasiunea , smerenia trebuie eliminate . Dorea o societate formata din doua categorii : superoamenii si servitorii lor . In 1895 publica lucrarea Der Antichrist .

   Gustav Meyrink ( 1868 – 1932 ) , bancher , budist , scriitor . Cea mai celebra lucrare a sa a fost nuvela The Golem . Rolul sau in literatura austriaca este considerat a fi similar cu cel al lui Edgar Allan Poe in cea americana . Scria despre personaje similare sefilor secreti descrisi in miscarea new age . Adept al reincarnarii si alchimiei . Practicant yoga . Membru al faimoasei Hermetic Order of the Golden Dawn din Londra si al societatii teosofice . In 1891 fondeaza Blue Star Lodge .

 

   Dar cea care a ravarsit mintile intr-o proportie covarsitoare incepand din secolul 19 si pana in zilele noastre a fost H. P. Blavatsky ( 1831 – 1891 ) , ce a avut legaturi apropiate cu ritul scotian masonic ( Albert Pike ) .   

   Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler .

   Lucrarea sa „ The Secret Doctrinea fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .

   In 1875 fondeaza Theosophical Society .

Foto : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Ts_seal.gif

   Ulterior incepe sa viziteze India .

   In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului . ( acei asa numiti sefi secreti )

   Dupa deces a fost INCINERATA .

   Aceasta scria in The Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :

   In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „

   lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp

   DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

   Din Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate : new age si Thule Society .

   Thule Society ( Rudolf Steiner , Rudolf Sebottendorff ( mason ) , Philipp Stauff , Anton Drexler , Rudolf Hess )  din Germania a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei lui Hitler …

Foto : http://morb.files.wordpress.com/2007/02/thule-gesellschaft_emblem.jpg

   Observati va rog swastika de pe sigla Theosophical Society . Este un simbol antic folosit in intregul spatiu indo-european . Ea poate inchipui o rotatie in directia acelor de ceasornic sau contra . Orientalii considerau ca a doua varianta simbolizeaza declin si moarte . Thule Society si Hitler au ales-o pe a doua  

   Prea multe descrieri ale acestor “ maestrii “ sefi secreti nu avem . Totusi , in 1947 , inainte de a muri , Aleister Crowley ( 1875 – 1947 , maestru mason si bisexual ) a lasat o schita a infatisarii unui astfel de “ sef secret “ :

Foto : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Alienigena.jpg

 

   Arata aidoma unui asa zis extraterestru . Si ne amintim ca odata cu aparitia si raspandirea organizatiilor Theosophical Society a inceput o explozie de literatura SF despre alien . De asemenea UFO . Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Alice Bailey ( ucenica a lui Blavatsky si initiatoarea new age ) , Rudolf Steiner si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO , inclusiv Order of the Solar Temple . Azi s-a ajuns ca Vaticanul sa declare ca extraterestrii sunt fratii nostrii …

  

   Sa urmarim in continuare , cronologic , desfasurarea evenimentelor din punct de vedere religios :

   In 1893 Guido von List incepe promovarea publica a unui cult antic al lui Wotan , considerandu-l distrus de crestinism in spatiul germanic dar demn de urmat . 

   In 1907 Jorg Lanz-Liebenfels (Adolf Josef Lanz) publica „ Teosofia si oamenii-bestie asirieni „ ( sa ne amintim ca in zilele noastre David Vaughan Icke vorbeste despre oamenii – reptilieni din Babilon )

   Intre 1908 – 1913 maleficul Wiligut (Weisthor) , varul sau Willy Thaler , Theodor Czepl si Adolf Hitler frecventeaza Order of the New Templars (ONT)

   In 1909 Adolf Hitler declara ca a vazut pentru prima data sfanta lance la Hofburg Treasure House in Vienna . De remarcat ca din intregul crestinism , viitorului sinistru dictator doua elemente i-au atras atentia : aceasta si sfantul graal .

   La 5 aprilie 1911 se formeaza loja Wotan cu Hermann Pohl mare maestru .

   La 12 ianuarie 1912 Hermann Pohl scrie un manifest catre toti membrii loiali lojei Germanenorden in care clameaza necesitatea unei religii ariene devotata cauzei pan-germane si inceperea unei purificari rasiale a natiunii prin deportarea evreilor si tiganilor .

   In 1913 Adolf Hitler paraseste Viena stabilindu-se la Munchen . Incepe sa fie interesat de lucrarile lui Guido von List si de List Society .

   In 1916 Frau Eliza von Moltke , vaduva generalului Moltke , incepe „ sa vorbeasca in limbi „ si curand asterne sute de pagini cu ceea ce declara ea ca ar fi spusele sotului ei din lumea de dincolo . Il nominalizeaza pe Adolf Hitler ca viitor lider al Germaniei , pe generalul von Ludendorff ca pe cel care ii va facilita aceasta si pe cunoscutul scriitor britanic Houston Stewart Chamberlain ca pe cel care il va denumi „ mult asteptatul mesia german „ …

   In 1918 Rudolf Sebottendorff , marele maestru al Thule (Germanenorden) ordona formarea unei organizatii muncitoresti afiliata Thule Society .

   La 9 noiembrie 1918 , in cadrul unui discurs , Rudolf Sebottendorff declara ca zeul lor este Walvater iar pentru ei unitatea in trinitate este reprezentata de Wotan, Wili, We , focul primar , soarele si vulturul si ca trebuie chiar sa moara , pana ce swastika va invinge .

   La 5 ianuarie 1919 se formeaza Partidul Muncitorilor din Germania cu activul membru Thule Society (Germanenorden) , Anton Drexler , presedinte .

   In vara lui 1919 sef al Germanenorden devine Grand Duke Johann Albrecht of Mecklenburg , alias „ Irmin „ ( irminismul era religia propovaduita de maleficul Karl Maria Wiligut ( K.M. Weisthor ) , ce va fi peste cativa ani in staff-ul SS al lui Himmler ) 

  

   ANTICRESTINISMUL REGIMULUI NAZIST :

 

   Mai intai cateva cuvinte despre Erik Jan Hanussen ( 1889 – 1933 ) Hermann Steinschneider , evreu , nascut clarvazator , ocultist , astrolog , hipnoza , activ in timpul Weimar Republic Germany si Nazi Germany la La Scala din Berlin .

   A acumulat influenta pe langa elitele militare si de afaceri , a finantat cu mari sume de bani nazismul . In 1932 l-a invatat pe Hitler tehnici de control al maselor si de gestica . A prevazut incendiul Reichstag-ului ce i-a adus lui Hitler puterea absoluta . Sau mai degraba era informat despre eveniment  … Se mai presupune ca l-ar fi hipnotizat pe comunistul Marinus van der Lubbe declansatorul incendiului . A fost asasinat in 1933 si ingropat in graba pe un camp de la marginea Berlinului . Se presupune ca de catre SA [Sturmabteilung] , caci stia prea multe . Se stie de asemenea ca Hermann Göring si Joseph Goebbels nu-l agreau caci ii captase atentia fuhrer-ului .

   Incepand chiar din 1933 , anul venirii lor la putere , intre nazisti si crestinii catolici sau protestanti apar la inceput neintelegeri iar in timp se declanseaza prigoana …

   La 23 mai 1933 liderii bisericii din Olanda protesteaza impotriva tratamentului aplicat de nazisti evreilor .

   In iunie 1933 un miting al lucratorilor catolici este oprit prin forta la Munchen .

   La 2 iulie 1933 papa Pius XI ia atitudine impotriva arestarilor de preoti din Germania . Pe 5 iulie cardinalul Faulhaber vorbeste de peste o suta de astfel de retineri .

   La 13 iulie 1933 biserica catolica anunta ca nu se va supune „ clauzelor ariene „ .

   La 12 septembrie 1933 cardinalul Bertram protesteaza impotriva legilor eugeniste .

   Pe 4 decembrie 1933 cardinalul Faulhaber denunta invataturile rasiste naziste .

   Pe 6 ianuarie 1934 catolicii incep o campanie in randul credinciosilor prin care li se interzice oferirea voluntara sau a participarea la actiunile de sterilizare .

   La 9 februarie 1934 Vaticanul declara lucrarile lui Alfred Rosenberg ( agreate de oficialii nazisti ) ca fiind interzise catolicilor .

   In cadrul unei conferinte a episcopilor tinuta intre 5 – 7 iunie 1934 se declara ca religia nu se poate baza pe concepte de sange sau rasa .

   Pe 4 ianuarie 1935 episcopii germani iau atitudine impotriva campaniilor de sterilizare .

   La 20 august 1935 episcopii germani il atentioneaza pe Hitler cum ca daca nazistii promoveaza lucrarile lui Rosenberg , se poate concluziona ca neopaganismul este religia lor .

   Ca si un raspuns , pe 15 septembrie 1935 swastika devine parte a steagului oficial al celui de al treilea Reich .

   La 24 octombrie 1935 liderii catolici si protestanti cer americanilor sa nu participe la olimpiada . Degeaba insa .

   La 29 februarie 1936 cardinalul Hlond declara intr-o scrisoare deschisa ca este adevarat ca elita evreiasca domina sectoare importante pe plan mondial unde ii folosesc pe nonevrei ca sclavi , dar pentru aceasta nu trebuie sa sufere evreii multi si simpli . Din nefericire , exact elitele erau bine mersi , ba chiar mai si finantau nazismul , dupa cum am aratat in Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  si voi detalia amplu intr-un viitor articol . In acest timp masele de evrei erau prigoniti .

   In 29 martie 1936 , garzile SS sunt redenumite SS-Totenkopfverbande ( cap de mort )

   In mai 1936 incepe o ampla campanie mediatica de denigrare a manastirilor catolice descrise a fi lacasuri ale murdariei si ale viciului .

   In dimineata zilei de 20 iunie 1936 politia politica din Bavaria emite ordinul de a fi retinuti toti preotii ce indraznesc sa critice masurile de concediere a tuturor calugarilor profesori din scolile publice . Legea ce prevedea respectivele concedieri apare cateva ore mai tarziu .

   La 10 februarie 1937 sunt inchise toate scolile catolice din Bavaria .

   La 14 martie 1937 o enciclica papala condamna rasismul nazist .

   La 21 martie 1937 papa declara ca adevarata credinta in Dumnezeu este ireconciliabila cu divinizarea lucrurilor lumesti precum rasa , poporul sau statul . Ele nu pot fi nici considerate un soi de standard al tuturor lucrurilor . Credinta intr-un dumnezeu national este o grava eroare . Dumnezeul crestinilor nu poate fi marginit intre granitele unui singur popor sau al unei singure rase . Oricum , adaug eu , diavolul era cel la care se inchinau nazistii .

   La 22 martie 1937 Gestapo confisca toate copiile enciclicei din 14 martie pe care le-au putut gasi .

   La 1 iulie 1937 Gestapo il aresteaza din nou pe pastorul Martin Niemoeller , liderul German Confessional Church .

   In 1937 apare „ Luzifers Hofgesind „ , a doua carte a lui Otto Rahn , un apropiat si membru al trupelor SS cap de mort

   La 7 septembrie 1938 papa Pius XI condamna participarea catolicilor la actiuni anti semite , declarand ca crestinii sunt descendenti spirituali ai patriarhului Avraam

   La 31 decembrie 1938 , un rapor intern SS constata ca 22,7 % din membrii lor inca apartin de catolicism , in ciuda tuturor presiunilor de a parasi aceasta biserica .

   In 1938 , datorita acerbei opozitii fata de politica naziste , pastorul protestant Martin Niemoller este depus intr-un lagar de concentrare unde va ramane pana la eliberarea sa din 1945 .

   In 14 ianuarie 1939 papa cere diplomatilor eliberarea cat mai multor vize posibile pentru victimele rasiale din Germania si Italia .

   In 21 septembrie 1939 cardinalul August Hlond raporteaza despre atrocitatile germanilor impotriva preotilor catolici in Polonia .

   In 1941 , Goebbels pare a intelege capcana in care ocultistii , clarvazatorii si alti rataciti au dus Germania . In primul rand ii acuza pe Haushofer si pe fiul sau .

   La 23 august 1942 un banner cu swastika a fost plantat pe varful Elbrus din muntii Caucaz de catre un detasament special SS . Acel munte era considerat sacru pentru secta „ prietenii lui lucifer „

   La 1 mai 1945 trupele sovietice gasesc corpurile a 1000 de voluntari de origine himalayana imbracate in uniforme germane dar fara alte documente sau insemne de identificare . Reprezinta pana azi un mister .

   La 23 mai 1945 Heinrich Himmler reuseste sa se sinucida pe cand se afla in custodia britanica . Locatia mormantului sau a ramas necunoscuta .

   La 3 ianuarie 1946 maleficul personaj Karl Maria Weisthor (Wiligut) moare in Arolsen, Germania . Desi fusese in staff-ul SS si l-a influentat „ religios „ , n-a fost condamnat pentru activitatea sa .

   Se cuvine sa facem o scurta incursiune in istoricul ELITELOR din SUA :

   In 1832 Alphonso Taft ( 1810 – 1891 , mason , procuror general si secretar de razboi sub presedintele Ulysses S. Grant , fondatorul dinastiei politicie ) impreuna cu William Huntington Russell fondeaza societatea secreta Skull and Bones , dupa o vizita in Germania .

Foto : http://www.bilderberg.org/weekly.jpg

   Lucrurile se leaga prieteni si cine spune ca masoneria este o gluma se inseala amarnic . Iar cine stie ca nu-i o gluma dar ii minimalizeaza importanta sau o lauda este cel putin un TICALOS .  Fantastica sa structura piramidala are desigur grupurile ei de actiune . Intre ele , Skull and Bones este cea mai dura , nemiloasa si fara scrupule . Membrii ei nu apar in prima linie a scenei decat in cele mai cumplite momente ale istoriei . Asa se face ca au infiintat Council on Foreign Relations  si Federal Reserve dar tot ei au finantat si nazismul Moment macabru al istoriei . Au mai aparut din haul maleficitatii lor in timpul administratiei Bush , de la evenimentele din 11.09.2001 si pana in prezent .

   Reamintim , ca numarul 322 de pe sigla lor , face referire la 3 , 22 din capitolul Facerea :

   Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!…”

   Ramura “ initiata “ din Germania n-a stat nici ea degeaba , iesind la rampa odata cu nazismul . Karl Maria Wiligut (Weisthor) , initiat de “ maestrii intelepciunii “ ( creaturi non umane din zona Tibetului ) si care considera irminismul ca fiind religia necesara germanilor , caci se inchina unui alt crist decat cel crestin , l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer , initiat si el de aceeasi diavoli , l-a influentat pe Rudolf Hess . Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet , nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala , de unde vin acesti maestrii ( conform sfintilor parinti si marilor duhovnici , universul tridimensional material si o parte din lumea nevazuta este stapanit de ingerii cazuti si de multe ori ne avertizeaza asupra maleficitatii Shambhala si a religiei tibetane ) . Karl Maria Wiligut (Weisthor ) este „ desenatorul „ insemnelor SS :

Foto : http://www.scrapbookpages.com/DachauScrapbook/DachauPhotos/SSCamp/DeathsHead.jpg

   A fost seful departamentului Pre- and Early History din cadrul SS Race and Resettlement Main Office . A luptat pentru nationalizarea tuturor proprietatilor cultelor crestine .

   Ati observat mai sus etapele mai putin cunoscute ale prigoanei anticrestine din timpul regimului nazist . N-am specificat despre cea impotriva evreilor multi si simpli , despre care s-a scris enorm de mult pana acum . Ambele au fost declansate in 1933 . Evreul Max Warburg insa ( care a finantat nazismul si a carui familie a fost printre fondatorii Council on Foreign Relations  si Federal Reserve ) a parasit Germania abia in 1938 , in pragul razboiului . Mai mult decat suspect de tarziu .

   Masele de evrei insa au fost oferite drept carne de tun , caci asa era in plan . Un exemplu dramatic in acest sens este istoria celor 930 de evrei imbarcati in 1939 pe S.S. St. Louis cu destinatia America de Nord , cu speranta ca se vor putea refugia in una din tarile acestui continent . Insa pe rand Cuba si SUA i-a refuzat ! Au fost nevoiti sa se intoarca . Toti cei debarcati pe batranul continent au ajuns in lagarele de exterminare … 

   Cu toate ca semenii lor sufereau cumplit , unii evrei au mers cu iubirea lor fata de draci pana la extreme greu de imaginat :

   Ignatius Timothy Trebitsch-Lincoln ( 1879 – 1943 ) a fost un evreu nascut in Ungaria si a jucat roluri de misionar protestant , preot anglican , membru al parlamentului britanic , staret  buddhist in China , politician nazist in Germania si spion .

   Apropiat al nationalistului Wolfgang Kapp . De asemenea al lui Erich Ludendorff  ( 1865 – 1937 ) Generalquartiermeister in timpul World War I care era suporter al lui Adolf Hitler ( pe care l-a si lansat in politica ) si al nazismului .

   In 1920 il cunoaste pe Adolf Hitler , dupa care ajuns in China devine calugar budist iar mai apoi staretul propriei manastiri in Shanghai .

   In 1937 isi ofera serviciile japonezilor , facand propaganda anti-britanica .

   Dupa izbucnirea celui de al doilea razboi mondial a luat contact cu nazistii oferindu-se sa ridice toti budistii impotriva influentei britanice . I s-a aprobat sa se alature savantilor nazisti ce faceau studii in Tibet . Foarte entuziasmati de el au fost seful Gestapo in Estul Indepartat , colonel SS Joseph Mesinger , Heinrich Himmler ( un infocat adept al reincarnarii ) si Rudolf Hess .

   A lucrat pentru serviciile secrete germane si japoneze pana la moartea sa in 1943 . 

   Iata si un personaj cu totul deosebit fata de ELITA ticaloasa de mai sus :

   Edith Stein ( 1891 – 1942 ) , evreica . In 1922 se converteste la crestinism , devine apoi calugarita carmelita . Este ucisa la Auschwitz . Este canonizata in 1998 de catre papa Ioan Paul al doilea cu numele de Sfanta Teresa Benedicta de Cross , spre scandalizarea unor grupuri ratacite evreiesti anti crestine ce clamau ca ar fi fost ucisa deoarece era evreica , uitand ca nazismul pagan a persecutat multi crestini . 

   Inchei propunandu-va urmarirea documentarului Istoria sangeroasa a fascismului ( o incursiune in paganismul si darwinismul sau )

61 Răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. NS_Local said, on decembrie 25, 2008 at 9:05 am

  “ Socialismul National se va folosi de propria revolutie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale. “ Ei si ce e cu asta? Un regim rasial al albilor nu poate supravietui nici macar in Europa. Vom fi mereu asaltati de catre toate celelalte rase care ravnesc la modul nostru de viata. Unii dintre acesti asediatori nu au descoperit inca roata. Si in lumea asta suntem doar 7%!!! Cum crezi ca am putea supravietui decat incercand ca odata ajunsi la putere sa incercam sa creeam o noua ordine mondiala care sa ne protejeze interesele.
  „sinistrul nazism”?? Tu crezi in toate chestiile astea pe care le scrii despre national-socialism? ” lagarele de exterminare”??? Oh, Doamne!
  Sa ai parte de un Craciun fericit si Fiul lui Dumnezeu sa iti deschida ochii mintii.

  Apreciază

 2. Hooligan said, on decembrie 25, 2008 at 11:18 am

  Bai esti imbecil rau de tot ! Nici macar nu stii diferenta dintre satanism si paganism si treaba cu lagarele exista doar in capetele voastre de cretini tampiti.Sa aveti partea jidanului de pe cruce la care va rugati

  Apreciază

  • Ucenicul said, on septembrie 30, 2009 at 8:14 am

   Cel ce huleste Numele Domnului va avea parte de de pedeapsa lui Dumnezeu. Nu doar in aceasta viata, CI PENTRU ETERNITATE IN IAD. Nu pot sa spun decat ca esti un CRETIN. Nu crestin! „Jidanul ala’ care a murit pe cruce” este Cel care a murit pentru tine, pentru ca tu sa ai parte de viata vesnica. Adolf Hitler a fost iudeu, iar natinal-socialismul nu este decat o copie a iudaismului talmudic. Singurul care i-a invins pe iudei a fost Iisus Hristos. Pocaieste-te de hula ta si roaga-te sa vezi Calea cea dreapta.

   Apreciază

 3. Porecla said, on decembrie 25, 2008 at 11:33 am

  Un Craciun fericit si dv. !

  Apreciază

 4. bătăiosu said, on decembrie 25, 2008 at 1:46 pm

  Craciun fericit!

  Daca ai nevoie de „Doctrina secreta”, in engleza, sa-mi spui! Ceea ce ai trecut tu drept categorii trebuiau sa fie taguri. Categoriile sunt domenii, generalitati, pe cand tagurile sunt reperele articolului. De exemplu, Noua Ordine Mondiala ar putea fi o categorie, iar tagurile ar putea fi Adolf Hitler, nazismul, Doctrina Secreta, Teozofia, etc.

  Cu Dumnezeu inainte!

  Apreciază

 5. bătăiosu said, on decembrie 25, 2008 at 2:09 pm

  Nu obisnuiesc sa revin, dar mi-am adus aminte faptul ca in unele cercuri oculte, una din cauzele invaziei Afganistanului e si gasirea drumului spre Shambala subpamanteana. Si credintele populare romanesti fac referire la fiintele si lumea subpamanteana. Astfel, dupa Pastele crestin, in unele parti, se comemoreaza pastele blajinilor.

  Blajinii (Rohmanii sau Rugmanii) sînt reprezentări mitice ale primilor oameni de pe pămînt. Se spune că Blajinii trăiesc sub pămînt, pe Tărîmul Celălalt, dincolo de Apa Sîmbetei. Se spune că ei au luat parte la facerea lumii şi că susţin stîlpii de sprijin ai pămîntului. Imaginaţi ca oameni blonzi şi socotiţi urmaşii lui Set (al treilea fiu al lui Adam şi al Evei), Blajinii duc o viaţă cuvioasă şi lipsită de griji, întemeiată pe virtute şi pe incapacitatea de a face rău. Bărbaţii se întîlnesc cu femeile o dată pe an, la Paştele Blajinilor, pentru a procrea. Băieţii sînt crescuţi de mame pînă merg în picioare şi pot să se hrănească, după care trăiesc în izolare, împreună cu bărbaţii. Blajinii sînt credincioşi, buni la suflet, blînzi şi înţelepţi, incapabili de a face rău, duc o viaţă austeră, cu posturi severe. În popor se crede că locuiesc pe malurile unor rîuri mari sau lîngă ostroave sau la hotarul cu Raiul şi că în ţara lor este mereu cald. Blajinii nu ştiu să calculeze sărbătorile, de a căror sosire sînt anunţaţi de către oameni. Ei ştiu că este Paştele atunci cînd văd că sosesc pe Apa Sîmbetei coji de ou roşu aruncate special de gospodine pe ape în vinerea sau sîmbăta din Săptămîna Patimilor. Cînd văd cojile de ou în ţara lor îndepărtată, ei serbează Paştele, iar oamenii prăznuiesc Paştele Blajinilor sau Paştele Morţilor. În această zi credincioşii depun ofrande pe morminte, împart pomeni, întind mese în cimitir, lîngă biserică sau în cîmp, la iarbă verde.

  După Duminica Tomii (prima după Paşte) începe săptămîna Mironosiţilor sau a Negrelor. A doua săptămînă după Paşte e consacrată mai ales morţilor. De altfel, săptămîna începe cu Lunea morţilor sau Paştele Morţilor, cînd se obişnuieşte a mînca pască şi slănină sfinţită, păstrate special de la Paşte. Astfel, oamenii se consideră feriţi de orice primejdie, dacă se întîmplă ca peste ani să se înfrupte într‑o zi de post. Oamenii satelor respectă cu străşnicie Paştele Blajinilor existînd credinţa că altfel nu le-ar mai rodi ogoarele, iar oile li s‑ar îmbolnăvi.

  Deci, in credinta populara ei nu sunt considerati fiinte malefice, ci din contra!

  Am mai spus-o si cu alta ocazie, sa facem diferenta intre duhurile malefice, diavolii, si fiintele dotate cu trup si suflet care se deplaseaza prin aer cu ajutorul unor aparate de zbor. Fiinta pe care a intalnit-o Parintele Cleopa in pustie se deplasa cu un astfel de aparat, in timp ce dracii nu au nevoie de asa ceva pentru a strabate vazduhul, OZN-urile fiind materiale, iar dracii sunt duhuri!

  Apreciază

 6. Zob Gheorghe said, on decembrie 25, 2008 at 10:26 pm

  Tu de ce te-ai mutat de pe weblog.ro?

  Apreciază

 7. NS_Local said, on decembrie 26, 2008 at 7:59 am

  Cînd s-au sfîrşit zilele proorocului Ilie, a fost ridicat la ceruri într-un vîrtej de flăcări şi într-un CAR DE FOC !!!! asta spune Traditia, „bataiosule”.

  Apreciază

 8. Claudiu said, on decembrie 26, 2008 at 11:12 am

  Ma bucur ca ati trecut pe wordpress. Acum arata mult mai bine, si se seaza articolele mai frumos….
  Felicitari pentru blog. Spor la treaba.

  Apreciază

 9. sterie said, on decembrie 30, 2008 at 1:57 pm

  mda…. cu ocazia asta … vă invit să intraţi şi pe blogul meu ––-> http://sterie.wordpress.com/ <–––

  Apreciază

 10. saccsiv said, on ianuarie 2, 2009 at 2:15 pm

  LA MULTI ANI ! Am scos de la moderare toate comentariile . N-am fost pe internet de la Craciun . Imi cer scuze pentru intarziere .

  NS_Local

  Dupa ce voi posta toate partile referitoare la NAZISM , voi dezbate cele ce ai zis . Pana atunci , poti posta ce obiectii vei mai avea . Vom vedea la final cu care sunt sau nu de acord .

  Bataiosu

  Raman la ceea ce au spus Sfintii Parinti si Marii Duhovnici : SUNT DRACI . Asta pana cand voi gasi vreo referire la faptul ca Dumnezeu a mai creat si altceva in afara de ingeri , oameni si fiintele de pe pamant . De-alungul timpului , mitologiile popoarelor au fost pline de tot soiul de creaturi “ supranaturale “ . Consider ca erau diferite manifestari ingeresti sau dracesti , in functie de “ starea “ tehnologica in care se gasea omenirea in acele momente . Cu ingaduinta lui Dumnezeu , diavolii pot misca obiecte sau face “ minuni “ , pot lua forme de zane sau extraterestrii coborati din nave cosmice . Nu ca ar avea nevoie de “ farfurii zburatoare “ pentru a se deplasa , ci pentru a intretine o iluzie . Explozia de “ cultura UFO “ a inceput odata cu raspandirea societatii teosofice , new age sau thule si aceasta deoarece ele pregatesc venirea antihristului . Este mult mai usor pentru oameni sa accepte existenta si aparitia pe pamant a unor extraterestrii decat a unor draci in infatisarea lor reala . Asta este parerea mea .

  Zob Gheorghe

  Imi crea probleme . Iar aceasta forma pe care am gasit-o aici , chiar imi place si dupa ce o voi mai cizela putin , cred ca va arata si mai bine .

  Sterie

  Intotdeauna i-am incurajat pe cei cu bloguri sa se promoveze , dar te rog leaga-te de subiectele blogului meu , facand referire la teme similare din al tau , fie ca vin in completare „ pro „ sau ca argumente „ contra „ .

  Apreciază

 11. […] Voi continua in cele ce urmeaza studiul asupra national-socialismului inceput cu articolul NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante prezentandu-va detalii despre finantatorii si sustinatorii acestuia , personaje apartinand grupului […]

  Apreciază

 12. […] NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 13. […] NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 14. timisorean1 said, on februarie 13, 2009 at 7:15 pm

  pt saccsiv:

  la cine crezi ca se inchina(cu adevarat) instututia papala?

  pt bataiosu:

  sunt de acord cu saccsiv. tot ce spui tu nu are nici o legatura cu Biblia. iar daca nu vine din Biblie vine de la oameni. iar oamenilor le-au fost transmise si intretinute de catre tot felul de fiinte umane sau mai putin umane cu interese contrare Bibliei.

  Apreciază

 15. saccsiv said, on februarie 17, 2009 at 12:28 pm

  timisorean 1

  Intrebarea este scurta, raspunsul ar trebui insa sa fie unul atat de laborios incat s-ar transforma intr-o tema de sine statatoare. Desigur utila, dar cand sa ma mai apuc si de aceasta? De aceea consider ca ar fi benefic sa-ti expui o parere cat mai detaliata asupra acestui subiect, iar eu voi puncta cu ce sunt sau nu de acord, eventual voi completa putin. Daca ai insa timp sa scrii un text lung si bine argumentat, eu il voi publica in blog, desigur specificandu-te ca autor. Doamne ajuta!

  Apreciază

 16. […] NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 17. timisorean1 said, on martie 15, 2009 at 9:23 pm

  cate ceva despre papalitate

  http://semperfidelis.ro/e107_plugins/content/content.php?content.94

  Apreciază

 18. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 19. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante « Personalitati si organizatii : familia BUNDY Educarea voit gresita a copiilor , componenta importanta in edificarea noii societati » […]

  Apreciază

 20. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 21. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 22. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 23. […] pe amandoua. La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

  Apreciază

 24. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 25. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 26. […] pe amandoua. La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

  Apreciază

 27. […] Sunt constatate simboluri comune new age si nazism (NOTA 5) si se avertizeaza: asa cum au pregatit religios venirea lui Hitler, pregatesc si noul […]

  Apreciază

 28. timisorean1 said, on iunie 17, 2009 at 6:18 pm

  tot despre papalitate. de aici se poate vedea ca au actionat cu mult mai mult in urma decat ultimii 200 ani

  http://fymaaa.blogspot.com/2009/04/secretul-din-spatele-tuturor.html

  p.s. nu cred ca e important cine tine seminarul(cred ca un protestant sau ceva asemanator) . importante sunt citatele din sursele respective. iar mie, personal, dupa tot ce am citit aici si nu numai, imi par credibile

  Apreciază

 29. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 30. […] La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

  Apreciază

 31. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 32. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 33. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 34. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 35. Lucy said, on septembrie 29, 2009 at 6:25 am

  Ne-am intalnit dusmanii… Si aceia suntem chiar noi insine! Asa-zisele elite (mortii-vii), de-a lungul timpului s-au bazat pe ignoranta, teama, patimile, ura si dorintele (fiecare cu minim 1000 de fete) maselor, animale bipede intelectuale si vorbitoare, peste care vin necazurile pentru trezirea hoitului, asa dupa cum bine spunea marele nostru filosof relegat, Petre Tutea. Ne intrebam cum de s-a ajuns la catastrofa planetara a zilelor noastre? FIECARE DINTRE NOI ESTE VINOVAT, PENTRU CA, AM PREFERAT SA FIM ORICE ALTCEVA DECAT OAMENI!

  Apreciază

 36. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 37. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 38. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 39. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 40. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 41. […] pe amandoua. La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

  Apreciază

 42. […] pe amandoua. La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut canew age, initiate de personaje cu o […]

  Apreciază

 43. […] pe amandoua. La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

  Apreciază

 44. […] sa se lege, caci stalpi ai new age, precum  Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley, Karl Maria Wiligut, Benjamin Crème au recunoscut cum ca au primit „invataturi” de la „sefi secreti” veniti […]

  Apreciază

 45. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 46. […] pe amandoua. La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

  Apreciază

 47. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 48. […] sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o […]

  Apreciază

 49. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază

 50. […] NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 3,844 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: