SACCSIV – blog ortodox

SATANISM: Razvan Dumitrescu si … numerologia

Posted in satanism by saccsiv on august 12, 2022

Scriam la finalul articolului Este posibil să-l recunoaștem pe ANTIHRIST? ca o majoritate covarsitoare din randul celor ce figureaza a fi in tabara anti sistem sunt deja in tabara lui … antihrist. Si mai grav este cand acestia sunt realizatori tv, caci astfel ii pot zapaci de cap pe multi.

Saptamana trecuta am scris despre Madalin Ionescu:

Video: Madalin Ionescu promoveaza satanismul in cadrul emisiunii sale de la Metropola tv

Un alt exemplu este Razvan Dumitrescu. In trecut i-am preluat cateva materiale in care critica sistemul:

Video – declaratii uluitoare. Sefa FDA: “Am vazut la CNN ca vaccinul e 95% eficient. Si am spus, ok, asta e solutia” / Directorul Pfizer, Albert Bourla: “Intuitia mi-a spus sa nu aleg tehnologia mARN. Dar m-au convins”

Video Antena 3: Covidul face ravagii in randul vaccinatilor din tarile cu rate de vaccinare uriase

Razvan Dumitrescu: In Marea Britanie mortii de gripa si pneumonie sunt de 10 ori mai multi decat cei decedati de COVID

Video: Razvan Dumitrescu cu detalii despre cartea “Wuhan Coronavirus” de Tyler Morrison

Video: Răzvan Dumitrescu si avocatul Gheorghe Piperea despre Certificatul Verde sau Certificatul UE COVID-19

Razvan Dumitrescu: povestea doamnei D., care era sa moara deoarece doar vaccinarea ii intereseaza…

Razvan Dumitrescu (video): In fisa vaccinului publicata de Pfizer pentru americani scrie clar ca NU ESTE APROBAT de FDA, studiul clinic fiind in desfasurare. CINE RASPUNDE in Romania in cazul posibilelor “reactii adverse grave”?

RAZVAN DUMITRESCU devine SINGURUL ziarist roman ce EVADEAZA din inregimentarea PRO VACCIN a mass-media si prezinta la postul local NCN inregistrarea unei emisiuni CBS (!!!) din 2015 despre DISTRUGEREA DOVEZILOR ce demonstrau legatura dintre VACCINUL ROR (anti rujeola) si AUTISM dar si despre lupta congressmanului Bill Posey

De curand am descoperit insa ca si el baga otrava in prajiturele.

Iata mai jos un fragment din emisiunea sa din 1 ianuarie 2022, in care-l are invitat pe numerologul Romeo Popescu:

Intreaga emisiunea o puteti viziona la:

Cifra de vibrație interioară: Cum se calculează și care sunt previziunile pentru 2022, cu numerologul Romeo Popescu

Iata insa ce putem citi la Aspecte ale ocultismului de pe Marturie Athonita:

Numerologia este încă un sistem de vrăjitorie și ghicire care, de multe ori, se prezintă și cu o mască pseudo-științifică[1]. Potrivit cu reprezentanții sistemului, numerologia examinează legăturile numerelor cu fenomenele și se prezintă ca un mijloc de cunoaștere a viitorului oamenilor, de analiză a caracterelor lor, de determinare a diferitelor evenimente, așa cum rezultă ele din interpretarea numerelor ca o formă de destin. Potrivit cu reprezentanții teoreticieni ai sistemului ocultist de care ne este vorba, diferitele cuvinte, numele, data și locul nașterii fiecăruia constituie un îndrumător ocult complet, care definește și determină personalitatea, evenimentele vieții și viitorul fiecărui om.

În spațiul magiei Numerologia se autoevidențiază ca organ de stabilire a zilelor favorabile pentru activitățile umane, a inițiativelor profesionale, a alegerii soților, prietenilor, etc.

Teoreticienii sistemului îl consideră ca părinte al Numerologiei pe Pitagora. În antichitate întâlnim Numerologia folosită de gnostici[2], iar mai târziu o întâlnim folosită de către ocultismul iudaic, prin așa numita Gematria[3], care este unul din cele trei sisteme cabalistice ale ocultismului. Acesta este un sistem de ezoterism aritmetic[4] și este considerat drept metodă de descoperire a cunoașterii secrete și a înțelepciunii cuvintelor prin intermediul numerelor și a literelor alfabetului[5].

În ultimii ani folosirea Numerologiei s-a păstrat ca mijloc de cunoaștere oraculară, însă în cadrul mișcării anti-creștine „Noua Eră”, practica ei va fi asociată cu relativa, după caz, terminologie newage-istă ocultă. Astfel se consideră că numerele corespund cu vibrațiile, constituie modele energetice, descrierea unor evenimente karmice etc.

În mod deosebit, trebuie menționat faptul că discipolii sistemului ocult de care vorbim nu ezită să invoce locuri (de pildă Apoc. 13, 18) și fapte din Sfânta Scriptură, precum și folosirea diferitelor numere[6], de pildă 3, 7, 12, susținând că metoda divinației este prezentă în Sfânta Scriptură și aceasta constituie încă o mărturie pentru credibilitatea ei.

Mai jos il puteti asculta pe Romeo Popescu despre cum se calculeaza cifra destinului:

Pentru ca in ratacirea asta vorbim si despre destin. Mai multe detalii la:

Persoanele care vor avea noroc la bani în 2022. Numerologul Romeo Popescu: Transformarea financiară va fi foarte puternică

Destin, adica soarta, despre care Sfantul Ioan Gura de Aur ne invata:

Nu este, într-adevăr, preaiubite, învăţătură mai rea şi mai plină de puroi de nevindecat ca învăţătura despre soartă, despre ursită!”

Cititi va rog mai multe la:

https://www.ioanguradeaur.ro/438/cuvantul-v-despre-soarta-si-providenta/

Iar Razvan Dumitrescu ne indeamna sa luam lumina de la acest Romeo Popescu…

Fratilor, toate ideologiile (doctrinele, invataturile, etc.) pot fi rezumate la acestea două: cele pentru Hristos și cele pentru diavol. Adica, dupa cum ne-a explicat si Sfantul Iustin Popovici:

Nu exista a treia cale

Iar numerologia, indubitabil, nu este pentru Hristos.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on august 12, 2022 at 7:56 pm

  Dedicatie pentru bobor…
  Astroloaga Minerva a fost angajata la BNR…

  https://dc360.ro/ceaiurile-de-tei-nu-ii-fac-bine-lui-manole-astroloaga-minerva-a-fost-angajata-la-bcr-fac-astrologie-de-la-14-ani/

  Apreciază

  • Mo said, on august 13, 2022 at 1:50 pm

   …sa-i spună lui manolea iskerevici cum trag stelili bistarii pe spuza lor stelara.Te-ai aranjat,gideanule; ai pus cireașa pe coliva benereului.Caranda poate sa ardă mocnit în continuare, ca demn urmaș are! ! !

   Apreciază

  • Clement said, on august 15, 2022 at 12:31 am

   Posibil ca au angajat-o cu pila de la Viorica Vasilica, dar nu ca astrolog
   ,ci ca functionar cu manecuțe, cum se spunea pe vremea lui Muşatescu.
   Jalnica publicitate.
   Cauta clienti contabili care sa nu o plateasca in rate, in vremuri de criza.

   Apreciază

 2. Felix said, on august 12, 2022 at 8:20 pm

  Parintele Symeon B. ucenicul Sfantului Sofronie Saharov:

  Toate aceste influente ale acestor curente interesate de spiritualităţile orientale, de magie, de toate aceste lucruri, amestecate cu o răceală a credinţei creştine sunt legate un pic de astrologie.
  Este mai degrabă o stare de spirit, spre care converge practic duhul lui Antihrist.
  Se crede că omenirea va intra în­tr-o nouă eră, în care elementele pozitive din toate re­ligiile lumii vor forma o nouă religie, în care capacită­ţile spirituale ale omului vor fi dezvoltate enorm.
  Deci, în realitate, aceasta este o formă de gnosticism care poate merge până la a lua forme de păgânism, ca de exemplu cultul naturii, astrologia, magia şi toate formele de spiri­tualitate orientală şi credinţe, care sunt foarte îndepăr­tate de tradiţia spirituală a ţărilor ortodoxe.
  Dar, sfinţenia creştină trece prin pocăinţă şi cruce. Însă omul, astăzi, nu vrea nici să sufere, nici să se pocăiască. New-Age-ul vine şi spune: „Iată, vă veţi dezvolta spiritual fără a fi ne­voie să suferiţi sau să vă pocăiţi”.
  Dacă vrem să dobândim mântuirea şi să devenim asemenea Lui, trebuie să urmăm exemplul şi cuvântul lui Hristos. New-Age indică o altă cale: „Iată, veţi fi dumnezei fără să fie nevoie să treceţi prin cruce”.
  Calea duhovnicească creştină pune în centrul ei persoana divino-umană a lui Hristos, fără nici un fel de relativism şi fără nici o asimilare a unor alţi maeştri ai umanităţii.
  In calitatea Sa de Dumnezeu făcut Om, Hristos este Absolut Unic, în timp ce mişcarea New-Age caută să creeze un fel de suprareligie, cu elemente împrumutate din diferite religii, într-un fel de sin­cretism complet.
  Şi astfel, învaţă aceştia, va lua naştere o nouă „religie” care va folosi cele mai bune elemente din toate religiile lumii. Şi această nouă „religie” va înlocui pe celelalte. Nu-L abandonăm pe Hristos, dar îl înţelegem într-o manie­ră cu totul diferită de cea pe care o prezintă Biserica.
  Nou este că, adunate la un loc „religiile”, au în comun o atitudine globală ce semnifică, pe scurt, că omenirea a intrat într-o perioadă nouă, epoca Vărsătorului, care urmează celei a Peştelui.
  Căutările lor spirituale sunt adesea conduse de orgoliu. Şi aceasta este total diferită de calea creştină pe care mergem cu pocăinţă adevărată şi smerenie. Deci, în concluzie, mă tem că New-Age-ul este o mişcare a lui Antihrist.
  Cum aceasta coincide cu o perioadă de mare apostazie faţă de creştinism, eu văd fenomenul în sine ca precedând mai degrabă venirea Antihristului, pregătind o peri­oadă de mari confuzii şi tulburări spirituale.
  Cred că, aşa cum am mai spus, este Anti­hrist care îşi pregăteşte încetul cu încetul condiţiile ve­nirii sale pentru a guverna planeta.
  Şi când Antihristul va veni in public, el îşi va fi pregătit deja condiţiile ca să fie acceptat de oameni….

  Apreciază

 3. Duhul Capitanului said, on august 12, 2022 at 11:24 pm

  Cei mai periculoși sunt cei aparent”buni”,mai ales cei din „biserică „…

  Apreciat de 1 persoană

 4. gheorghe said, on august 13, 2022 at 6:50 am

  Crestinul stie ca poate alege directia, destinATIA: mantuirea sau nu!
  Nu crede in destin si nici in numere, semne, zodii … karma…. ca atunci nu e raspunderea lui ce face ci a celui care i e-a satbilit!
  Nu mai are sens nici credinta in mantuire, nici in vieti ulterioare mai bune – ca oricum altul a stabilit ce ti s-ar intampla…
  Nu are rost nici vreo morala si nici un sistem juridic fiindca „aia” sa-l pedepseasca pe „ala” care te-a pus si te-a FACUT ca sa executi ce ar fi – chipurile – destinu’ tau… Nu condamni cutitu pentru cel care taie gatu’!
  ========
  E chiar atat de greu de inteles???

  Apreciază

 5. scortisoara said, on august 13, 2022 at 11:18 pm

  Bulshit ….

  Apreciază

 6. Clement said, on august 14, 2022 at 10:00 pm

  Este un Adevar faptul ca sunetele, literele, numerele au o incarcatura energetica, fiind inspirate de Dumnezeu.
  Important este ce faci cu ele, cum le folosesti.
  Rugaciunea si vorba buna vindeca bolile sufletului si trupului.
  3, 12, 33, 40, 72 sunt cifre sacre pentru crestini.
  „Un cuvant rau ii face rai chiar si pe cei buni , iar un cuvant bun ii face buni si pe cei rai”-Avva Macarie.
  Blestemele, farmecele, minciunile, sunt arme satanice distructive.
  Cat despre astrogie, Regii Magi au fost astrologi indumnezeiti ceea ce nu este cazul celor care bajbaie prin viata oamenilor cu contul de plata imprimat pe cartea de vizita.
  Din nefericire, am cunoscut fiinte care si-au distrus viata cautand sa isi rezolve problemele prin cabinetele unor Argeseanu si ale vrajitorilor, ocolind Sfanta Biserica.

  Apreciază

 7. Truth said, on august 18, 2022 at 5:31 am

  E mason, avea emisiune cu ochiul masonic..toti sunt masoni! Baga si semne cu mana.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: