SACCSIV – blog ortodox

Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age

Iata-l pe Calin Georgescu la Universitatea de Vest din Timisoara in 2017:

Fondul muzical de la inceputul conferintei este melodia Imagine:

VIDEO: John Lennon – „IMAGINE”. Un manifest new age

El incepe insa sa vorbeasca de abia la minutul 33:00, citandu-l … chiar pe  John Lennon, iar mai apoi pe Jiddu Krishnamurti (mentorul cantaretului) pe care-l defineste a fi “unul dintre cei mai mari intelepti ai tuturor timpurilor”.

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Jiddu_Krishnamurti, lui Jiddu Krishnamurti i s-a conferit Medalia pentru pace a O.N.U. in 1985, enciclopedia adaugand faptul ca:

“Krishnamurti a fost un maestru spiritual care a susținut că oamenii nu au nevoie de dogme, de ritualuri și de maeștri spirituali pentru a ajunge la iluminare.” 

Iar aceste spuse ale acestui ratacit indian reprezinta firul rosu calauzitor al intregii conferinte.

Minutul 45:25:

“Avem nevoie de o revolutie radicala a mintii umane. Radicala. Singura criza existenta astazi in lume este o criza a constiintei care nu mai poate accepta vechile norme, tipare, dogme. Discutam despre un nou nivel al constiintei spirituale in lume. Si singura sansa de salvare in lume a omenirii si a vietii este de unitate a constiintei pe planeta Pamant, pentru Mama Pamant.”

Apoi incepe a critica marile corporatiile.

Si as putea sa ma opresc aici, caci ar fi deja suficient de limpede pentru cititorii mai vechi ca acest Calin Georgescu este exemplificarea perfecta a celor ce le avertizam acum 11 ani in articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Voi continua insa oleaca, pentru cei mai noi.

La minutul 55:48 critica, din nou, dogma:

“Sunteti iubiti daca acceptati dogma. Ganditi-va bine. Nu…

Tu impartasesti iubire, respiri iubire. Respiri. Cand imparti, iubirea devine celesta. Daca tu afli cine esti in interiorul tau si intelegi aceasta iubire, omul devine imparat. Cum spunea Osho.”

Pe altcineva nu putea cita decat pe Osho…

Pe cei ce nu stiu inca cine-i personajul ii rog sa citeasca:

YOGA SATANICA. Interviu video cu OSHO: Distrugeti casatoria / Eliberati copiii din familii / Creati un om nou / Sfantul Duh e organul genital cu care Dumnezeu a violat-o pe Fecioara Maria

Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

Minutul 57:52:

“Si nici o societate nu doreste sa aibe oameni liberi. Nici o societate. Pentru ca daca esti om liber esti un pericol. Esti un pericol pentru guvern, esti un pericol pentru industria pharma, esti un pericol pentru industria asigurarilor, esti un pericol pentru industria alimentara, esti un pericol pentru sclavagism de cea mai inalta clasa care exista astazi in lume, esti un pericol pentru Biserica, esti un pericol pentru cei ce au, esti un pericol pentru sistem”

Observati va rog ca pune in sir si … Biserica. Precum se procedeaza in documentarul Zeitgeist:

VIDEO – ZEITGEIST: „Moving Forward” – THE TRANSITION BEGINS. Lansarea pe 15.01.2011 in 60 de tari si 20 de limbi

Minutul 1:12:06:

“Numai o Biserica libera poate sa duca la o societate libera. Biserica are rolul de a intari omul, de a-i arata unde este santajul moral la care este supus, inclusiv de ea. Daca se leapada de ego. Ea trebuie sa se lepede prima data de ego si dupa aceea voi. Pentru ca renasterea spirituala a tarii, de care spun toti, inseamna asa: spiritualitatea inseamna cunoastere si intepeciune, nu dogma si profit.”

Are el ce are cu dogma…

De ce?

Simplu, deoarece dogmele sunt adevarurile de credinta ale religiei crestine. Adevarurile acestea sunt revelate, adica insuflate si descoperite de Dumnezeu:

Ce sunt si de unde avem dogmele?

“Eliberandu-ne” de ele, vom ajunge sa ne adapam din baltoaca in care scuipa slugi ale satanei precum acei Jiddu Krishnamurti si Osho.

Iata si o inregistrare mai recenta, din aprilie 2020, in cazul in care cineva s-ar iluziona ca s-a lepadat de ratacirile sale:

Minutul 1:36:

“Si daca ti-ai dori sa fi liber ai fi precum Iisus Hristos, care a fost un rebel. A fost cel mai mare rebel, cel mai mare geniu care s-a nascut pe Pamant. Asta a fost. Si invatatura Lui n-a fost altceva decat imputernicirea noastra. Ori noi am ajuns astazi in punctul de a intelege si a avea sansa de a intelege cine suntem.”

In concluzie

Calin Georgescu nu este nationalist. Ce inseamna nationalism ne-a explicat foarte limpede Mugur Vasiliu:

Daca nu va place marxismul, dracul va ofera patriotismul pagan si new age

Actualmente este propunerea de premier din partea AUR (partid votat de multi romani ce deja simt ca se sufoca de obraznicia marxistilor de la USR PLUS)

AUR a anunțat pe cine va propune ca premier: ”Călin Georgescu este un român patriot”

Constienti sau nu, cei precum Calin Georgescu pregatesc terenul iminentelor evenimente ce vor avea loc intocmai asa cu au fost descrise de masonul de grad 33, Albert Pike, in secolul 19:

“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

Calin Georgescu a fost intre 1996 si 2008 si Project Manager pentru implementarea Local Agenda 21:

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

De asemenea, Preşedintele Consiliului de conducere al Centrului European de Suport pentru Clubul de la Roma din Viena, Austria:

EI SA FIE? Miscarea “MOTIVATIA: ROMANIA”, toti unul si unul: CALIN GEORGESCU – DAN PURIC – OVIDIU HURDUZEU – PAVEL CHIRILA

Cititi va rog si:

CALIN GEORGESCU e omul!

VIDEO – Un sarpe printre pui: CALIN GEORGESCU la … conferinta luptatorilor anti comunisti. Discurs de lupta contra falsei NOI ORDINI MONDIALE si promovare a celei reale

MASONERIE: simbolul celor 3 puncte

Diana Iovanovici-Șoșoacă, te-ai lepadat de satana?

 

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marcus said, on decembrie 9, 2020 at 12:30 am

    „Orientarea anti-europeană și rusofilă a AUR trimite cu gîndul, într-adevăr, la o formațiune creată în laboratoare estice.
    Judecînd la rece, însă, marile cîștigătoare ale ascensiunii AUR sunt cancelariile vestice și nu estice.
    Circarii AUR vor avea o singură misiune în actualul mandat: aceea de a compromite total, prin gesturi și propuneri deșănțate, naționalismul, suveranismul, Biserica ortodoxă, curentul antiglobalism etc. Pentru că ei au fost ”aleși” să reprezinte la nivel înalt românii care împărtășesc asemenea idei – tot mai mulți – și care s-ar putea trezi fără să vrea într-o spirală a tăcerii. Constantînd că nu prea e onorant să te plasezi într-o barcă în care se regăsesc niște isterici cu idei puține, dar cîte se poate de fixe.
    Practic, AUR va funcționa ca un vaccin, care inoculează virusuri slăbite doar pentru a determina organismul să producă anticorpi eficienți și împotriva celor sănătoși.
    Un vaccin împotriva curentului anti-occidental, în creștere.
    De aici, marea întrebare: a fost AUR creată și împinsă în sus din spre Est?
    Ori am asistat la o operațiune a serviciilor autohtone la comanda unui Vest îngrijorat de brusca eliberare a culoarului naționalist din România și de perspectiv nașterii unei mișcări naționaliste autentice, de mase și în afara controlului? (Bogdan Tiberiu IACOB)”

    https://inpolitics.ro/aur-un-vaccin-eficient-impotriva-nationalismului-mioritic_18447390.html

    Apreciază

  2. Ana said, on decembrie 9, 2020 at 1:11 am

    Asta e strict parerea ta… Omul e chiar echilibrat si deocamdata cel mai bun din tara !

    Apreciază

  3. tudorr said, on decembrie 9, 2020 at 1:13 am

    Doamne ajuta!
    George Paunescu, tatal lui Bobby Paunescu, este unul dintre patronii (finantator) a Dacia Revival International Society (www.dacia.org) cu sediul in New York. Societate creata de masonerie cu scopul de a deturna atentia de la Ortodoxie si a atrage adepti care sa-si vanda sufletul satanei. Dacismul new-age a lui Daniel Roxin si Mircea Chelaru.
    Ar trebui postat in fiecare zi cursul despre nationalism al domnului Mugur Vasiliu.

    Apreciat de 2 persoane

    • Poput said, on ianuarie 29, 2022 at 9:43 am

      Vreau sa cunosc adevarul.

      Apreciază

      • Avasilcai Daniel said, on ianuarie 29, 2022 at 2:27 pm

        E o tâmpenie ce spui. Dacismul, ortodoxia nu se anulează, coexista, este istoria noastră, un popor drept, iubitor de natură. Este si un curent naționalist ultra necesar in modelul mizerabil vestic.

        Sent from Yahoo Mail on Android

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 29, 2022 at 2:37 pm

        Avasilcai Daniel

        Numarul celor ca tine se tot mareste. Sunteti exemplificarea a ceea ce a zis Albert Pike in citatul din articol.

        Apreciază

    • nume said, on decembrie 9, 2020 at 1:34 pm

      image uploader

      Intr-un interviu pe care i l-a luat securistul Simion-Mision masonului Calin Gerogescu, acesta din urma il numeste pe Mircea Malita ”maestrul meu”. Acest Malita a fost un mason de grad foarte mare inca de pe vremea lui Ceausescu! avand functii in organismele mondialiste. Cineva care l-a cunoscut tangential spunea ca respectivul ura Biserica Ortodoxa pana acolo incat nici macar nu intra in vreo biserica!

      Apreciază

      • dan said, on decembrie 29, 2021 at 11:09 pm

        Spunea despre Mircea Malița, „mentorul” nu maestrul, ceea ce e diferit.

        Apreciază

  4. Nikos said, on decembrie 9, 2020 at 2:08 am

    Asa este, “dupa roadele lor ii veti cunoaste”, tot ce spune este dintr-o slaba sau superficiala cunoastere a traditiei si a credintei crestin-ortodoxe, fiind de asemenea influentat si de sotia lui care pare a fi si ea adepta a religiilor orientale.

    In orice caz, intreaga structura AUR a cam fost demascata de Pompiliu Diplan cu argumente foarte solide. Ramane de vazut cum vor evolua in urmatoarele luni si care e de fapt menirea lor.

    Apreciat de 2 persoane

  5. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 9, 2020 at 8:01 am

    Așadar, A.U.R. este o nouă dezamăgire pentru români. Cu Călin Georgescu al lor, nu au cum să apere nici creștinismul, nici pe români. Au program promițător, iar românii cască gura și așteaptă zadarnic să le apere cineva drepturile și libertățile. Păcat că aceste lucruri nu le-am știut înainte de alegeri!

    Apreciază

    • tudorr said, on decembrie 9, 2020 at 12:48 pm

      Oricum, nu conteaza voturile noastre. Toate partidele, ideologiile, curentele, sectele, regimurile, liderii de opinie, vedetele, masoneria, pseudo-ortodocsii sunt niste tentacule a unei caracatite a carui cap este satana. Prin aceste instrumente se urmareste un singur scop, departarea omului de Hristos. Se distrage atentia de la Ortodoxie si se indeparteaza oamenii de la singura cale de mantuire prin amestecarea Adevarului cu minciuna si prin dezbinare. Fiecare instrument preia cate o parte mai mare sau mai mica de oameni, care ajung adepti ai acestor teorii. Cu stiinta sau fara stiinta oamenii sunt rataciti si inselati, departati de Hristos. Ulterior, satana va sacrifica aceste instrumente care i-au facut jocul, iar prin haos creat in toata lumea, cand omenirea se va afla in suferinta si fara credinta, va aduce solutia, pe antihrist. Pe noi nu mai trebuie sa ne intereseze aceasta societate, oricat ne-ar fi de greu sa ne desprindem. Doar credinta in Hristos ne poate salva sufletele. Ne ramane doar sa ne rugam Sfintei Treime, Maicii Domnului si tuturor Sfintilor pentru a ne da curaj si putere pentru a marturisi Ortodoxia pana la sfarsit si sa nu cadem din cauza fricii, a mandriei sau a deznadejdii. Avem Sfanta Scriptura, Pidalionul, Sfintii Parinti si marturisitorii conformi cu Traditia Bisericii. Sa ne rugam ca Dumnezeu prin milostivirea Sa sa ii intoarca si sa ii aduca la Dreapta Credinta pe cati mai multi oameni. Sa spunem tuturor despre realitatea pe care o traim, sa Il marturisim pe Hristos tuturor, cu iubire pentru semeni, iar chiar de nu vor intelege, sa ne rugam dupa putinta fiecaruia ca Dumnezeu sa ii lumineze. Va rog, rugati-va si pentru mine, Radu ticalosul, ca Dumnezeu sa imi dea curaj sa marturisesc si sa raman langa El pana la sfarsit, sa ia de la mine mandria, sa ma smereasca si sa ma ajute sa-i iubesc pe toti oamenii cu dragostea Lui.
      Sfanta Treime sa ne miluiasca, Maica Domnului si toti Sfintii sa ne mantuiasca pe toti!

      Apreciază

    • VioletaB said, on decembrie 9, 2020 at 1:32 pm

      @apa trece, pietrele rămân Cum nu se știa înainte de alegeri ? Se știa de ani buni că e mason, și imnplu și eu și mulți alții am tot scris in comentarii la alte articole din ultimile săptămâni ce făcătură pseudo-naționalistă e acest hAUR (mai ales la articolul despre avocata Șoșoacă) , dar multi pur și simplu nu ați vrut să vă treziți din euforia înșelării.

      Apreciază

    • gheorghe said, on decembrie 9, 2020 at 2:18 pm

      Vrei sa dai exemplu romanesc din politica ca fiind ceva bun?
      …. Aratand ce sa inteleg eu ca ar fi bun in dupa parerea ta.
      Cineva, ceva… bun macar ca promisiune, daca nu ca realizare.
      …………..
      Nici nu au facut ceva si decretezi: „este o noua dezamagire”.
      Inscrie-te la ei si fa ceva ca sa nu ramai in dezamagire.
      Au nevoie de sustinere si de actiune; par constienti ca nu sint implicati multi oameni de valoare nationalista, crestina, unionista si au chemat romanii sa li se alature.
      Partea cea mai buna este ca sint multi tineri sufletisti, animati de mesajul national crestin – ce ti-ai dori pentru viitor? (nu astept raspuns …)
      –––––––
      Georgescu C. nu a candidat la Parlament.
      Are trecut nefolositor politicii nationale.
      Am vazut ca este rationalist, nu are cum sa priceapa ce e cu credinta.
      Cu religia poti sa te imprietenesti daca te uiti doar la institutie, la activitatea sociala, nu duhovniceasca.

      Apreciază

    • Ana said, on decembrie 9, 2020 at 8:29 pm

      Calin Georgescu nu e mason. Interesati-va corect si nu mai scrieti tampenii.

      Apreciază

  6. Lev said, on decembrie 9, 2020 at 9:20 am

    Satanist. Nici măcar nu se preface.

    Apreciat de 1 persoană

  7. spm said, on decembrie 9, 2020 at 9:38 am

    Saccsiv, iti multumesc din suflet pentru acest blog si toate informatiile pe care le imparti cu noi!

    Apreciat de 1 persoană

  8. Mihai T said, on decembrie 9, 2020 at 10:10 am

    (7 dec. 2020) Organizaţia Mondială a Sănătăţii ia în calcul infectarea intenţionată cu covid a voluntarilor tineri şi sănătoşi, pentru a grăbi procesul de dezvoltare a vaccinurilor.

    https://romaniatv.net/oms-ia-in-calcul-infectarea-intentionata-cu-covid-a-tinerilor_5090178.html

    Apreciază

  9. C.O. said, on decembrie 9, 2020 at 10:31 am

    Ce bine ar fi daca ar vedea și conducerea ortodoxinfo.ro acest articol.
    Și ei sunt duși în rătăcire de AUR(tinichea de fapt), și nu vor să înțeleagă, încă, ce periculoși sunt ei.
    Dar sunt convins că adevărul va ieși curând la suprafață și lumea va înțelege cine sunt AUR, nimic altceva decât opoziția controlata.

    Apreciat de 1 persoană

    • ADRIAN said, on decembrie 9, 2020 at 11:49 am

      @ SACCSIV.
      VA MULTUMESC DIN SUFLET PENRU CA EXISTATI !
      EXCELENTA acest articol.! O DOVADA indubitabila pentru prostie crasa in care se scalda SATANISTII si prostavanii care il.sustin pe satanistul mason si securist calin georgescu..
      C.O.
      Ma bucur mult.pentru ca ai aparut aici C.O. .Ti-am multumit si pe.ortodoxinfo ,pentru comentariul tau scris si sters imediat ,dar evident ca nu a
      aparut .
      Am citit MESAJUL TAU ECELENT !!
      BINE.ARGUMENTAT ,dar STERS IMPARDONABIL de pe ortodoxinfo unde faceai caracterizarea CORECTA a masonului ANTIORTODOX georgescu calin ,incercind sa deschizi ochii IMBECILILOR .
      Daca l-ai salvat ,m-as bucura sa-l afisezi si AICI .
      DA ,ortodoxinfo este SITE ffffff dubios .
      ESTE EXTREM CROIT IMPOTRIVA ADEVARULUI !
      MIE MI-AU fost strse zeci de comentarii fara EXPLICATIE de-a lungul anilor .
      PACAT ,este un sit PARTINITOR care nu suporta ADEVARUL .

      Apreciază

      • C. O. said, on decembrie 9, 2020 at 5:30 pm

        Îți mulțumesc mult pt aprecieri, dar îți spun că nu am salvat comentariul de pe ortodoxinfo.
        Ce scriu, scriu instant, ce îmi vine in minte!
        Aur au rolul de a promova un creștinism( că nu poate fi vorba de adevărata ortodoxie) denaturat, modificat, nu in spiritul sfinților părinți, ci în duhul lumii de azi.
        Cei care se încred în ei vor apuca pe cai greșite și vor deveni și ei că membrii din Aur.
        Masonii și-au dat seama că există un gol imens neacoperit de niciun partid politic și au decis ei că acest gol să îl umple chiar ei, adică sistemul ticăloșit, și să atragă spre ei creștinii și patrioții români într-un partid nou, aparent antisistem, dar care nu apară pe față valorile autentice creștin ortodoxe și patriotice.
        Nu pomenesc in discursul lor despre Dumnezeu, despre sfinții părinți, despre post, milostenie, nepurtarea măștilor, adevărul despre covrig19, despre carantine, atingerea drepturilor cetățenilor, etc.
        Nimic despre ce ar trebui să zică și să facă un creștin ortodox autentic și patriot, doar discursuri demagogice care nu duc nicăieri, decât că îi trag înspre iad pe cei creduli!

        Apreciază

      • demetriade said, on decembrie 9, 2020 at 6:55 pm

        dupa cate inteleg tu lovesti in ortodoxinfo, chiar si in anii cand saccsiv publica acolo… siguranta asta ca toti membrii aur sunt masoni suna a minciuna, pentru care nu aduci nicio proba. de calin georgescu se stie cate ceva, de ceilalti astept sa ne zici tu

        Apreciază

    • Nikos said, on decembrie 9, 2020 at 1:15 pm

      Ortodoxinfo.ro sunt niste rataciti eretici, promoveaza numai articole dezbinatoare impotriva BOR si pro “nepomenitori”, precum au fost odata calendaristii, pot fi cititi exclusiv ca si blog de cancan, nu pot fi luati in serios.

      Pe langa asta au o gramada de articole fake news fara nicio baza reala. Saccsiv are articolele documentate beton, arata toata increngatura papusarilor, dataorita blogului sau am inteles toata panza de paianjen diabolica prin care se conduce lumea.

      Apreciază

      • carla said, on decembrie 9, 2020 at 9:38 pm

        În primul rând ortodoxinfo nu merge. Mă mir că puteți citi ceva fără să vi se blocheze paginile.

        Apreciază

    • gheorghe said, on decembrie 9, 2020 at 2:28 pm

      Demonstreaza ca Alianta AUR este un fals politic (tinichea, nu… aur!).
      Te rog adu lumina [si] aici: fa o lista cu pericolele:
      – daca „ei” = AUR: ce ar face AUR si ce efect periculos se va produce (cu siguranta ta).
      – daca „ei” = ortodox.info…. la fel ca mai sus
      –––––––––
      Nu sint in vreun partid si sint plecat din tara de multa vreme.
      Mi se pare ca si tu te uiti la televiziunile sioniste din moment ce parerea ta o spui ca certitudine.
      Recunosti insa ca nu stii care ar fi „adevarul” din moment ce speri ca „adevarul” va iesi la iveala.

      Apreciază

      • C.O. said, on decembrie 9, 2020 at 5:53 pm

        Uite câteva argumente:
        Liderii Aur sunt toți (absolut toți) masoni, iar Calin Georgescu a făcut parte( poate mai este) din Clubul de la Roma, o organizație criminala formata doar din masoni cu grad mare 31-33 in masonerie și chiar din membrii Iluminați.
        Partidul a luat ființă în 1 dec 2019 și a reușit că în timp de un an să aibă filiale in toate județele țării plus 22 filiale in afara țării. Acest lucru se poate realiza doar de masoni și nicidecum de Simion care a spus că și-a vândut apartamentul că să obțină bani și să finanțeze partidul și că l-am costat 12.000 euro campania de pe Facebook. Cine crede că ce au reușit Aur într-un an s-a realizat cu zeci de mii de euro este copil de maxim clasa 1-a. NU! Că să faci așa ceva îți trebuie milioane de euro!!! De unde au avut membrii de bază Aur milioane că să finanțeze partidul???
        Că să nu bată la ochii lumii, bandiții au hotărât să nu facă campanii la tv ci doar pe internet, că lumea să creadă că își niste amărâți care se lupta cu sistemul.
        Apoi tot sistemul, presă și masa media i-au ignorat intenționat și până azi îi denigrează că lumea să creadă în ei pe mai departe, ba să îi și voteze la alegeri.
        In fapt, cei din Aur sunt frați masoni cu cei din presă și tv, unii chiar din aceleași loje masonice, alții din altele. Vezi, fiecare își joacă rolul său unii fac pe creștinii și naționaliștii iar colegii lor masoni din presă și tv sunt „împotriva” lor că să ofere lumii impresia că au ales/ aleg bine că au mers cu Aur.
        Este un joc al masonilor ….spre bucuria „creștinilor”
        O să vezi in lunile/ anii care vin ce „valori” o să susțină în parlament și mass- media Aur! Îți spun eu de pe acum care: „valorile europene”, măștile, distanțarea, carantinarile, restrângerea drepturilor cetățenilor și și și ….evident VACCINUL satanic care va urma!!! Evident totul „ambalat” într-o formă „creștină” și „patriotică”.
        Cine are ochi, să vadă și mine, să înțeleagă!!!

        Apreciază

    • capadocciavi said, on februarie 20, 2023 at 12:12 pm

      nu

      Apreciază

  10. Moca said, on decembrie 9, 2020 at 11:25 am

    Cum au spus-o si altii pe acest blog, sa vedem faptele lor, fapte care ii vor defini cel mai bine.
    Sunt multe subiecte pe care cei de la A.U.R. pot cadea sau se pot ridica: Hristos, familia crestină și copiii, Biserica și Scoala,vaccinurile,neamul si rasa, minoritatile si respectul constitutiei,Uniunea si Naț-o,Mucenicii Neamului si Sfintii Inchisorilor, Jidănimea si economia controlata din afara Țării, jaful strainilor si trădarea românilor, adevarații și falșii aliați ai românilor,Tronul și conducerea Țării.Mai adaugați și voi, că multe sunt…

    Apreciat de 1 persoană

  11. Elena said, on decembrie 9, 2020 at 11:38 am

    Eu cred că unii au intrat în acest partid cu gânduri bune, mai multe partide naţionaliste din Europa au apărut în ultimul timp. Chiar dacă unii nutresc răul, cei care sunt mai informaţi ar trebui să le deschidă ochii şi altora să le arate adevărata faţă a falşilor naţionalişti şi ai îndrepta sau ai elimina.
    „Greşelile neştiintei nu le pomeni Doamne” Sfântul Ciprian a fost vrăjitor dar a fost luminat de Dumnezeu printr-o fecioară creştină. Mulţi tineri cred în mirajul tehnicilor ioghine, nu au curiozitatea să studieze religia în care sunt botezaţi, nu se minunează de creaţia lui Dumnezeu – omul, dar sunt fascinaţi de lucruri de nimic pe care le face cel rău prin tehnici ioghine.
    Înainte de ai cataloga pe toţi… trebuie depus efort, Dumnezeu nu vrea moartea păcătoşilor ci întoarcerea lor. Trebuie pus înainte de toate gândul cel bun şi abia dacă nu aduce roade smochinul trebuie tăiat. Un hoţ a dorit să fure dintr-o mănăstire dar maicile prin credinţa lor l-au considerat sfânt, i-au spălat picioarele şi apa a turnat-o peste o maică bolnavă care şi-a revenit … în cele din urmă hoţul s-a călugărit.
    În concluzie trebuie atenţionaţi viitorii guvernanţi cu ce propuneri vin, aceasta este uşor de făcut şi este chiar la îndemâna dumneavoastră administratorul acestui site prin intermediul lui Danion Vasile care se cunoaşte cu Claudiu Târziu co-preşedintele partidului

    Apreciază

  12. Ioan said, on decembrie 9, 2020 at 12:34 pm

    E mason. Oricat de frumos ar vorbi, restul e de prisos.

    Apreciat de 1 persoană

  13. Adi said, on decembrie 9, 2020 at 1:21 pm

    Ce bine ca ai revenit anul trecut pe blogul saccsiv! Poti mentine aici o linie corecta fara ratacirile care ajung pe ortodoxinfo. Singurul blog cu care am rezonat in totalitate inca de la inceput, la aceleasi concluzii duc si studiile si analizele mele.

    Apreciat de 1 persoană

  14. Un om said, on decembrie 9, 2020 at 4:24 pm

    OrtodoxInfo.ro pare a fi de partea AUR, deci s-a rătăcit! Trăiască blogul Saccsiv și multă sănătate administratorului acestuia!

    Apreciat de 1 persoană

  15. Clement said, on decembrie 9, 2020 at 6:39 pm

    Este de remarcat violenta demolatoare cu care este atacat AUR de toata media, fara exceptie.
    AUR este atacat pentru ca :
    -sustine familia traditionala,
    -sustine educatia crestin ortodoxa.
    -sustine unirea cu Moldova de peste Prut
    -refuza vaccinarea obligatorie
    -sustine interzicerea avortului
    -sustine ideea independentei nationale in chestiunile de politica economica dupa modelul Germaniei care intretine relatii comerciale cu China si Rusia
    -sustine noile rezolutii ONU privitoare la recunoasterea drepturilor cetatenilor palestinieni in granitele istorice ale patriei lor.
    Cu certitudine, cativa membri AUR sunt bizari, chiar nefrecventabili insa, este singura formatiune politica ce merita respectata si sustinuta in acest moment exact pentru motivele pentru care Puterea atee instaurata de brucanieni in 1990, o detesta.
    Trebuie sa fim atenti la pozitia pe care o va adopta in parlament si sa nu dam aiurea cu pietre care prin recul ar putea sa ne sparga geamurile casei noastre comune,spre satisfactia ocultei.

    Apreciat de 1 persoană

  16. Cosmin said, on decembrie 9, 2020 at 8:10 pm

    Sa-i vedem la fapte pe Georgescu si AUR.

    Daca ne scot din UE, NATO, CMB, etc, daca pun stop plandemiei, daca ii zboara afara din conducerea tarii pe straini, daca vor fi pro familie, pro unire cu Moldova, anti vaccinare, anti cip, antiecumenism, voi concluziona ca s-au pocait in realul sens al cuvantului.

    Sa nu aruncam cu pietre.

    Daca vor dezamagi si ei, prevad un boicot muult mai grav al poporului la urmatoarele alegeri, sau poate nu mai ajungem pana acolo.

    Apreciază

  17. gogu said, on decembrie 11, 2020 at 10:23 am

    Si pana la urma, SACCSIVE, ce mai ai de pierdut cu Georgescu? Ciolos nu e numit de ei? :)) BOR si Dumnezeu nu sunt batjocoriti in societatea asta? Daca vor sa se bata 2 tabere, sa se bata, dar eu unul sunt crestin si niciodata nu voi face. Deci ce mai avem de pierdut? Toate sunt scumpe si nimic nu s-a ieftinit.

    Apreciază

  18. gogu said, on decembrie 11, 2020 at 10:30 am

    Inca ceva, Georgescu e nascut in 8 si 3, 8 e cifra schimbarii si 3 e Trinitatea. Simion e nascut in 3, dar 21 contine de 3 ori 7. Adica 3 si 7, cifrele Lui Dumnezeu. Cred ca se va forma un mare partid crestin pentru Romania si e Mana Domnului!

    Apreciază

  19. […] Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age […]

    Apreciază

  20. despre partidul A. U. R. U. Ț. / A. U. R. U. RR. (A. U. R. pe sistem turbo /A. U. R. a turbó rendszer) said, on decembrie 21, 2020 at 10:59 am

    «Interlopii din Vaslui bat cu pumnul în masă! Mesaj concis pentru AUR. Controale drastice»
    https://evz.ro/interlopii-din-vaslui-bat-cu-pumnul-in-masa-mesaj-concis-pentru-aur-controale-drastice.html

    «Autor: Iulia Moise 20 decembrie 2020, 17:54

    În contextul în care mai mulți membri clanului de interlopi Sandu și-au făcut poze în sediul partidului AUR de la Murgeni, pretinzând că s-a înscris recent în formațiunea politică, George Simion, liderul partidului, a purtat discuții cu membri partidului la Murgeni.

    După ce mai mulți membri clanului de interlopi Sandu și-au făcut poze în sediul partidului AUR de la Murgeni, sâmbătă, cu prilejul unei întâlniri cu simpatizanții AUR din Vaslui, George Simion, liderul formațiunii politice, a ținut să precizeze că oricine este binevenit în partid, iar etnia nu reprezintă un motiv pentru ca cineva să nu poată face parte din această formațiune politică.

    „Domn șef, bulibașa e pesedist de când e el, nu are treabă cu AUR. E adevărat că a fost în sediul partidului AUR din Murgeni, și-a făcut poză acolo și atât! Nu are legătură cu AUR. Noi nu l-am putut da afară, că e bulibașa al nostru”, i-au transmis reprezentanții din Murgeni liderului AUR, conform ziarului Vremea Nouă.

    Simion a dat asigurări că indiferent de etnie sunt bineveniți în partid: „Noi nu avem nimic nici cu romii, nici cu ungurii, nici cu alte minorități din țara asta. Îi iubim pe toți în egală măsură”.

    „Noi suntem împotriva interlopilor, hoților, corupților, celor care au jefuit această țară, iar aceste persoane nu au ce căuta în partid. Oamenii partidului la Murgeni mi-au spus că nu au legătură cu clanurile de interlopi. „Ne-am întărit filtrele în această perioadă, în așa fel încât să fim siguri că cei certați cu legea, cu bunul-simț și trădătorii de țară nu vor fi primiți în AUR”, a mai spus George Simion. […]»

    «Rromii “auriți” din Murgeni s-au lepădat de bulibașa Flagăra în fața lui George Simion»
    http://vremeanoua.ro/rromii-auriti-din-murgeni-s-au-lepadat-de-bulibasa-flagara-in-fata-lui-george-simion/

    «De către Flavius GHIORGHIES – 20 decembrie 2020

    SPOVEDANIE… Așa cum a promis în campania electorală, George Simion s-a întors la Vaslui pentru a mulțumi vasluienilor care au votat cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile din 6 decembrie. Copreședintele formațiunii politice a fost așteptat sâmbătă, la prânz, de aproximativ 80 de persoane din toate colțurile județului, inclusiv de la Murgeni, acolo unde filiala locală este implicată într-un scandal național, după ce bulibașa Petrea Sandu-Flagăra și-a făcut poză în sediul partidului. Cei trei membri AUR din micuțul orășel care au fost prezenți ieri în Piața Civică l-au asigurat pe George Simion că bulibașa Flagăra nu are nicio legătură cu partidul care a făcut senzație la parlamentare, acuzând că în spatele acestei campanii de denigrare s-ar afla, de fapt, PSD. “Dom’ șăf, bulibașa Flagăra e pesedist de când e el, nu are treabă cu AUR. El a fost tot timpul mână în mănă cu Buta, fostul primar al orașului, și la toate alegerile locale a îndemnat lumea să voteze cei trei trandafiri. E adevărat că a fost în sediul partidului AUR din Murgeni, și-a făcut poză acolo și atât! El nu are legătură cu AUR. A venit neinvitat, iar noi nu l-am putut da afară, că e bulibașa nostru, dar pentru noi dumneavoastră sunteți cel pe care Mesia l-a trimis pe pământ să salveze țara asta de la pierzanie”, i-au spus cei trei tineri din Murgeni liderului AUR.

    Pe lângă discursul de mulțumire al lui George Simion, cei prezenți în centrul Vasluiului au putut-o asculta, pentru prima dată, pe Raisa Enachi, deputata AUR de Vaslui, cea care în următorii patru ani ne va reprezenta interesele în Parlamentul României. “Mă bucur că azi suntem împreună pentru a vedea și dumneavostră că noi, cei care reprezentăm AUR, nu suntem nici barbari, așa cum ne prezintă unii, nici legionari, nici pleava societății. Noi nu am avut televiziuni, nu am avut radio-uri care să ne ajute în campania electorală, dar am reușit pentru că avem forță și inimă de români. Și cei din dreapta Prutului și cei din stânga lui, cu toții suntem români și suntem puternici doar dacă suntem uniți. Pe noi ne atacă de peste tot, și suntem făcuți în toate felurile. Românii trebuie să știe că suntem o echipă tânără care dorește să schimbe România. Dorim să avem sănătate cu toții, să avem de muncă în țara noastră, să ne putem ajuta seniorii care se gândesc mâine ce să mănânce. Ne e milă de copiii noștri care azi nu mai merg la școală și vă spun asta în calitate de profesoară. Din păcate azi nu mai avem acel raport dintre învățător, copil și părinte. Încotro ne îndreptăm dacă noi nu ne putem crește copiii în țara noastră? Mulțumesc și eu vasluienilor, atât din țară cât și de peste hotare că sunt alături de noi și ne sprijină. Sperăm să nu-i dezamăgim să să facem din România o țară prosperă”.

    “Lăsăm la o parte ideologia de partid și întindem mâna către toți românii pentru că doar împreună putem construi”

    Alianța pentru Unirea Românilor a fost a treia forță politică în județul Vaslui la alegerile parlamentare, obținând 12,73% din totalul voturilor la Camera Deputaților și 12,61% la Senat. “Nimeni nu ne dădea șanse, nici Buzatu la Vaslui, nici Oprișan în Vrancea, nici Alexe la Iași, nici Ciolacu, nici Iohannis. Credeau că dacă nu ne vom vedea la televizor, nu va vota lumea cu AUR. Credeau că dacă țin primarii sub control aici la Vaslui și intimidează orice adversar politic nu vom avea nicio șansă. Am avut șanse datorită vouă, cei care ne-ați transmis mesajul și celor care nu auziseră de noi. Indiferent de categoria socială, indiferent de etnie, de vârstă, împreună am dat o palmă sistemului și am stricat socotelile partidelor politice. Azi am venit la Vaslui, așa cum am promis că voi face indiferent de rezultatul alegerilor, pentru a vă mulțumi tuturor celor care ați votat AUR. S-au speriat cei de la Biroul Electoral Județean Vaslui când le-am trimis o listă cu 200 de persoane care au venit pe bază de voluntariat în secțiile de votare. Ne spuneau că așa ceva în Vaslui n-a existat niciodată și că lista e falsă. Și acelor oameni de bună credință care au stat toată ziua în secții vreau să le mulțumesc pentru că ne-au apărat voturile. În secțiile unde nu am avut reprezentanți am luat jumătate din voturi. Vă rog ca în această perioadă să mergeți să întindeți o mână celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sunt sărbătorile prilejuite de Nașterea Domnului, să fim mai aproape de cei care se află în dificultate”, le-a transmis liderul AUR vasluienilor. Acesta a purtat discuții ample cu reprezentanții partidului din Murgeni, pe care i-a asigurat că indiferent de etnie sunt bineveniți în AUR. ”Noi nu avem nimic nici cu țiganii, nici cu ungurii, nici cu alte minorități din țara asta. ÎI iubim pe toți în egală măsură. Noi suntem împotriva interlopilor, hoților, corupților, celor care au jefuit această țară, iar aceste persoane nu au ce căuta în partid. Ne-am întărit filtrele în această perioadă, în așa fel încât să fim siguri că cei certați cu legea, cu bunul-simț și trădătorii de țară nu vor fi primiți în AUR”, a mai spus George Simion, atingând astfel și scandalul provocat la filiala locală AUR Murgeni, acolo unde mai mulți membri ai clanului Sandu și-au făcut poze în sediul partidului, prezentându-se ca noi membri ai formațiunii politice. “Petrea Sandu (n.r. bulibașa din Murgeni) nu este mebru AUR și nu va fi niciodată pentru că el este pesedist de când e el, nu are treabă cu AUR. El a fost tot timpul mână în mână cu Buta, fostul primar al orașului, și la toate alegerile a îndemnat lumea să voteze cei trei trandafiri. E adevărat că a fost în sediul partidului AUR din Murgeni, și-a făcut poză acolo și atât! El nu are legătură cu AUR. A venit neinvitat, iar noi nu l-am putut da afară, că e bulibașa nostru, dar pentru noi dumneavoastră sunteți cel pe care Mesia l-a trimis pe pământ să salveze țara asta de la pierzanie”, i-au spus trei tineri din Murgeni liderului AUR.

    George Simion: “Mă mândresc cu acești băieți din Vaslui”

    La finalul întâlnirii, George Simion a făcut și o destăinuire, legată de trecutul său în peluzele stadioanelor, și a afirmat că se mândrește cu băieții din galeria Vasluiului, care țin cu orașul lor și cu județul lor. “Mi s-a reproșat că nu am nimic în declarația de avere. Nu voi avea nimic nici peste patru ani, nici peste opt ani pentru că tot ce am avut, ca avere materială, am pus în lupta asta și de asta suntem noi surpriza alegerilor, pentru că am crezut necondiționat că vom reuși. Nu mă interesează bani, nu mă interesează vile, mașini scumpe. Mă interesează doar să reușim în această luptă pentru că suntem singura speranță a poporului român. Oricât ne vor ataca ei, atacurile ne vor întări. Mi-au mai reproșat că merg la meciuri de fotbal. Am mers de multe ori la meciuri de fotbal inclusiv aici, când avea Vasluiul echipă, și îi iubesc pe băieții de aici care țin cu orașul și județul lor și sunt mândru de ei, nu am de ce să mă rușinez cu trecutul meu”, a mai declarat George Simion. Acesta i-a asigurat pe vasluieni că obiectivul imediat pe care partidul său îl va avea în noul parlament va fi redeschiderea școlilor din toată țară.»

    «trimisul» și masca lui
    «VIDEO. Cu ce fel de mască și-a făcut apariția George Simion în Parlament: „Este foarte regulamentară, ea este conformă”»
    https://digi24.ro/stiri/actualitate/politica/video-cu-ce-fel-de-masca-si-a-facut-aparitia-george-simion-in-parlament-este-foarte-regulamentara-ea-este-conforma-1421573

    «[…]
    Palatul Parlamentului, o clădire încurcată

    Unii parlamentari, aflați la primul mandat, au întâmpinat ceva dificultăți cu orientarea în Palatul Parlamentului.

    – Cu orientarea prin clădire cum e?

    – Deocamdată e zero, ce să spun, deocamdată a fost bine că sunt semnele și oamenii care ne ajută, dacă ar fi fără semne, nu aș ști, e prima oară, n-am mai fost aici, mărturisește Daniel Blaga, deputat ales USR-PLUS.

    Și cei de la partidul AUR au avut probleme, însă liderul partidului, George Simion, a captat atenția când și-a făcut apariția, la preluarea mandatului, cu o mască transparentă.

    – Cum a fost prima zi în Parlament, am văzut că ați avut dificultăți în clădire, cel puțin colegii dumneavoastră cei noi? l-au întrebat reporterii.

    – Suntem noi, învățăm și până la urmă, nu este așa de complicat, este o clădire făcută de poporul român pentru poporul român, a răspuns George Simion.

    – Ați avut probleme să intrați cu această mască în Parlament?

    – Este foarte regulamentară, ea este conformă, a dat asigurări liderul AUR. Domnul Ciolacu a fost impresionat de masca noastră și i-am promis că o să-i dau cadou și dumnealui o mască similară, a adăugat George Simion.


    »

    Un român a inventat o mască de protecție inteligentă, care se conectează la telefon. Designul a fost premiat la un concurs MIT
    https://digi24.ro/stiri/sci-tech/un-roman-a-inventat-o-masca-inteligenta-care-se-conecteaza-la-telefon-designul-a-fost-premiat-la-un-concurs-mit-1409369

    Apreciază

  21. […] Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age […]

    Apreciază

  22. 7onyk said, on februarie 10, 2021 at 1:01 am

    Timpul scoate la suprafață si adevărul si minciuna!Poate încă nu a sosit timpul lui!

    Apreciază

  23. […] Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age […]

    Apreciază

  24. […] Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age […]

    Apreciază

  25. […] Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age […]

    Apreciază

  26. […] Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age […]

    Apreciază

  27. […] ca mare atentie la liderii revolutiei anti masca. De la Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano si pana la Calin Georgescu, de la noi, majoritatea, constienti sau nu, pregatesc terenul antihristului, care, intr-adevar, nu […]

    Apreciază

  28. John said, on februarie 18, 2022 at 7:39 am

    Maninci ciocolata cu polonicul mascariciule.

    Apreciază

  29. […] Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age […]

    Apreciază

  30. […] Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age […]

    Apreciază

  31. […] Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.