SACCSIV – blog ortodox

Video: Madalin Ionescu promoveaza satanismul in cadrul emisiunii sale de la Metropola tv

Scriam la finalul articolului Este posibil să-l recunoaștem pe ANTIHRIST? ca o majoritate covarsitoare din randul celor ce figureaza a fi in tabara anti sistem sunt deja in tabara lui … antihrist. Si mai grav este cand acestia sunt realizatori tv, caci astfel ii pot zapaci de cap pe multi. Un astfel de exemplu este Madalin Ionescu.

In trecut i-am preluat cateva materiale in care critica sistemul:

Video – Legistul Valentin Iftenie la Madalin Ionescu Show: “Nu exista leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!”

Video – Mădălin Ionescu: „Suntem în plin război. OMS s-a straduit greu să obțină o pandemie”

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

De curand am descoperit insa ca si el baga otrava in prajiturele.

Iata mai jos emisiunea din 19 mai 2022 (postata pe youtube in doua parti), avandu-l ca invitat pe HD Hartmann:

Vorbesc ei despre crearea omului si se straduie sa „demonstreze” ca nu e cum scrie in Sfanta Scriptura. La final, satanismul lor e pe fata.

Am ingrosat principalele idei:

 

Lilith

Despre aceasta puteti citi mai pe larg la:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Lilith

 

Era noastra

Madalin Ionescu se fereste sa foloseasca termenul „dupa Hristos”.

 

De la sumerieni s-au inspirat evreii in scrierile lor

 

Eden este o inventie

Zic ei ca Edenul, asa cum este descris in Biblie, nu ar fi existat. De fapt, niste extraterestri ar fi aterizat in zona Sumerului, iar mai apoi i s-a spus acelui loc Eden.

 

Unul dintre acesti extraterestri este numit ulterior Yahweh

Yahweh, adica Dumnezeu.

Asadar, Dumnezeu nu este „Tatăl, Atotțiitorul, Făcătorul cerului și al pământului, văzutelor tuturor și nevăzutelor”, cum ni se spune in Crez sau Simbolul Credinţei:

https://doxologia.ro/rugaciune/simbolul-credintei

Ci, pamantul deja exista cand pe el ar fi aterizat un extraterestru considerat pe urma ca fiind Dumnezeu.

 

Acei extraterestrii au decis sa-i faca pe oameni dupa chipul si asemanarea lor

De aceea ar scrie in Biblie „Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră”:

http://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/25/Facerea

 

Creatia are toate pacatele extraterestrilor creatori

Extraterestrii aveau si ei pacate, asa ca oamenii sunt si ei pacatosi deoarece au fost facuti dupa chipul si asemanarea lor.

 

Oamenii au fost creati pentru a fi sclavii extraterestrilor creatori

 

Omul se revolta, de aceea Adam mananca din mar

 

Sa incetam sa privim creatia umanitatii prin Geneza (Hartmann)

 

Umanitatea e mult mai veche de 7500 de ani

Si mai intreaba ei ce o fi timpul. Ei bine, raspunsul este limpede:

CAND A FOST CREAT TIMPUL? Ce-a fost mai intai, timpul sau soarele, luna, stelele (adica ceasul)? Spunem ca avem o zi pentru ca asa se misca soarele pe bolta cereasca sau e invers, adica asa se misca pentru a avea o zi? Ce-a fost mai inainte, LUMINA sau LUMINATORII?

 

Extraterestrii aceia sunt fiii lui Dumnezeu despre care scrie in Biblie

 

Ce este sacrul

HD Hartmann ne „explica” faptul ca extraterestrii au avut nevoie de mii de ani pentru a se obisnui cu microbii de pe Pamant. In navele lor insa era un mediu fara acesti microbi, de aici mitologiile au inventat notiunea de sacru. La inceput aveau costume de protectie.

Microbii pot distruge o civilizatie, de aceea si noi oamenii am luat masuri anti Covid si bine am facut.

 

Ingerii cazuti (diavolii) i-au invatat pe oameni dreptatea

Deja luciferianismul emisiunii e pe fata. Cititi va rog mai multe despre luciferianism la:

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

 

Diavolii au facut sex cu fiicele oamenilor

Nu, n-au facut:

URIAȘII AU EXISTAT. Scrie și în Biblie despre ei. Sunt urmașii FIILOR LUI DUMNEZEU ce au intrat la FIICELE OAMENILOR. Fii lui Dumnezeu n-au fost însa nici îngeri, nici draci și nici extratereștri. Care-i legătura cu APOCALIPSA?

 

Galileo Galilei

Zic ei cum ca Galileo Galilei a fost acuzat de erezie pentru ca a spus ca Pamantul nu este plat, pe banda galbena scriind chiar ca „a fost ars pe rug pentru asta”.

Realitatea e ca Galileo Galilei n-a fost ars pe rug iar tema nu era Pamantul Plat:

SI DACA NU SE INVARTE? S-a convertit Galileo Galiei la geocentrism in ultima parte a vietii sale?

Este o falsificare grosolana a istoriei ceea ce fac acestia in aceasta emisiune. Lumea greaca (iar mai apoi si restul Europei) a inceput sa accepte ca Pamantul este sferic inca din vremea lui Pitagora (secolul al VI-lea î.Hr.).

Cu totul altceva se dezbatea pe vremea lui Galileo Galilei, anume, daca e corect sistemul ptolemeic (Ptolemeu, n. circa 87 d.Hr. – d. circa 165 d.Hr.) sau sistemul copernican (Nicolaus Copernicus, n. 19 februarie 1473 – d. 24 mai 1543). Adica Pamant fix si sferic in jurul caruia se roteste Soarele sau Soare fix in jurul caruia se roteste un Pamant sferic. Deci Pamant sferic in ambele situatii.

 

Enoh

Zic ei ca Enoh a fost luat de pe Pamant, a calatorit prin timp si a fost adus inapoi. In timpul calatoriei i s-au explicat chestii.

Basme. De fapt, Enoh va veni in timpul antihristului:

Sfintii Prooroci ILIE si ENOH vor veni inaintea lui ANTIHRIST sau in timpul lui ANTIHRIST? Ii asteptam intai pe ei ca sa ne trezim sau va fi deja aproape prea tarziu?

N-au scos nici un cuvant despre antihrist…

 

Lupta dintre bine si rau

Lupta dintre Mihail (Madalin Ionescu nu-i spune Arhanghel) si satan este lupta dintre doi frati sefi ai extraterestrilor. Si sunt considerati ca fiind buni cei care au invins, doar pentru ca au … invins, deoarece „invingatorul scrie istoria”. Adica, de fapt, tabara buna ar fi cea a dracilor.

 

Vimana

Madalin Ionescu mai citeste, cica, dintr-o scriere de acum multe mii de ani, ceva despre Vimana – ca aparat de zbor ce da cu bombe atomice. Doar ca despre astfel de Vimāna (ca nave de tip OZN) nu scrie in vreun text din antichitate. Shastra Vaimanika este un text sanscrit de la inceputul secolului 20 despre aeronautice, pretins a fi obtinut prin canalizare mentala, despre constructia vimānas, “carele zeilor”:

VIMANA – detaliile despre asa zisele antice aparate de zbor performante au fost transmise de DRACI…

In incheiere, HD Hartmann considera ca

„Aceasta emisiune poate declansa in oricine un nou moment prometeic”

Prometeu a fost un titan din mitologia greacă, cunoscut pentru marea lui inteligenţă. L-a trădat pe Zeus furând focul și dându-i-l omenirii.

Prometeu este echivalentul grec al lui Lucifer.

Cititi va rog mai multe la:

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

De ce un personaj precum Madalin Ionescu, care critica unele ale sistemului, face emisiuni in care promoveaza luciferianismul? Ne-a raspuns Albert Pike (mason grad 33) inca din secolul 19, despre ultima lor etapa:

“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

Cititi va rog si:

Nu exista a treia cale

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. acelas said, on august 6, 2022 at 8:15 pm

  da, vomitos. Imposibil de digerat.

  Apreciază

 2. Felix said, on august 6, 2022 at 9:09 pm

  Parintele Serafim Rose:

  Exista o mare tentatie a vremii de azi, cum ar fi religiile in care orgoliul (mandria) este dezvoltat la maxim, renuntandu-se la Hristos si la pocainta. Poate insa fi ceva bun fara de pocainta si fara Hristos, Cel Care ne da in dar mantuirea? Poate oare fi un suflet curat dupa ani de pacate fara de pocainta si rugaciune launtrica cu cainta pentru pacate?
  E frumos sa stai si sa gandesti la ceva pozitiv, dar ce ne facem cu sufletul greu si murdar cu pacate? Cat va rezista o bucurie, un gand bun
  intr-o asemenea inima, preaplina cu mizerii si nenorociri? Vedeti insalaciunea diavolului? Numai mintile slabe se pot insela.
  O minte trezvitoare va gandi smerit si nu va fi o punte de indracire. O minte smerita prin har, care are un fundament bun, trainic, nicio inselare nu poate sa o darame. Nici extraterestrii, nici alte secte, nici muzica satanica , nici viata pervertita, bazata pe consumerism.

  În primul rând, fenomenele extraterestre nu constituie decât unul din multitudinea de evenimente “paranormale” care uluiesc omenirea la ora de fată. Cu doar câtiva ani în urmă, cei mai multi le-ar fi considerat “minuni” de domeniul fanteziei.
  Dr. Vallee, în cartea sa Colegiul invizibil se exprimă astfel:

  “Observăm în mediul nostru înconjurător evenimente neobisnuite si neasteptate ce se numără cu miile”. Ele produc “o mutatie generală în structurile de credintă religioasă ale oamenilor, în întreaga lor mentalitate privitoare la conceptul de invizibil”.

  “Se întâmplă ceva ciudat cu constiinta oamenilor zilelor noastre”; “aceeasi putere sau fortă care a marcat rasa umană în trecut se manifestă din nou asupra ei în prezent”.

  În limbaj crestin, aceasta înseamnă că avem de-a face cu o nouă dezlăntuire demonică asupra omenirii. În viziunea apocaliptică crestină, se stie de existenta unui timp (pe care tocmai îl trăim) în care Pronia ce tine în frâu cele mai de pe urmă si cele mai sălbatice manifestări demonice pe pământ nu se va mai manifesta la un moment dat (II Tes. 2, 7).

  Disparitia modurilor de guvernare si a ordinii publice bazate pe conceptia crestin-ortodoxă asupra lumii, întruchipată de persoana regelui, domnului crestin-ortodox sau a împăratului, este deja de multă vreme un fapt istoric.

  Viziunea crestin-ortodoxă asupra lumii nu mai există ca un tot organic nealterat, căci Satana a fost “dezlegat din închisoarea lui” în care a fost tinut închis prin harul Bisericii lui Hristos. El a iesit acum, “să amăgească neamurile” (Apoc. 20, 7-8), spre a le pregăti pentru închinarea la Antihrist spre sfârsitul vremurilor.
  Poate că niciodată de la începuturile Crestinismului încoace puterile demonice nu s-au manifestat într-un număr atât de mare si atât de pe fată ca în zilele noastre. Teoria “vizitatorilor din spatiul extraterestru” nu este decât unul din multele pretexte pe care le folosesc aceste puteri pentru a disemina si a acredita ideea existentei unor “fiinte superioare” care îsi vor asuma responsabilitatea destinului omenirii.

  Crestinul ortodox constient trăieste fără putintă de tăgadă într-o lume căzută. Toată natura înconjurătoare este străină si înstrăinată de paradisul pe care el îl caută si pe care se luptă să-l obtină. El este parte a unei umanităti în suferintă, urmasă a întâiului om, Adam, care, întreagă, are nevoie să fie mântuită prin răscumpărarea dăruită liber tuturor de Fiul lui Dumnezeu, prin Jertfa Sa mântuitoare de pe Cruce.

  Crestinul Ortodox stie că pentru persoana umană nu există nici un fel de “evolutie” spre forme “superioare”, si el nici nu are motive să creadă că există “fiinte evoluate” pe alte planete; el în schimb stie că există într-adevăr în univers si altele “inteligente avansate” în afară de el.

  Acestea sunt de două feluri: îngeri si diavoli. Efortul său este acela de a fi în comuniune cu îngerii, care îi slujesc lui Dumnezeu si de a refuza orice contact cu duhurile rele care L-au respins pe Dumnezeu (adică diavolii), iar acum se luptă, din invidie si răutate, să-l ducă si pe om la pierzare.

  El stie că omul, din cauza iubirii de sine si a slăbiciunii sale, înclină cu usurintă spre greseală, crezând în “basme”, care promit contacte cu “stări de existentă superioare”si cu “fiinte evoluate”, fără efortul unei vietuiri crestine prin smerenie si pocainta – de fapt care promit tocmai această scutire sau eliberare de orice efort launtric de lepadare de sine. Mai departe, el nu se va baza doar pe capacitatea sa de a dejuca înselăciunile demonilor, ci se va tine strâns si cu hotărâre de rânduielile Sfintei Scripturi si ale Sfintilor Părinti, si de harul Sfintelor Taine pe care i le pune la îndemână Biserica spre a-si desavarsi viata in Hristos!

  Un astfel de crestin ortodox are, asadar, posibilitatea să reziste înselăciunilor religiei viitorului, care nu este altceva decât religia lui Antihrist, în orice formă i s-ar prezenta ea.

  Apreciază

 3. vaivoua said, on august 6, 2022 at 9:23 pm

  Sunt e-misiuni masonice, aproape toate. Clerul ar trebui sa aiba mereu/anual cate o pozitie fata de erezitiile care se raspandesc pe toate caile.Dar nu au ca si la Trinitas vin masoni sa vorbeasca teologie.

  Apreciază

 4. scortisoara said, on august 6, 2022 at 10:32 pm

  Am citit articolul . Niște tâmpiți …. Chiar grețos , nici nu vreau sa aud blasfemiile lor .

  Captivant e documentarul din articolul de mai jos:

  https://www.activenews.ro/covid-documentare-video-covid/PANDAMNATI-PANDAMNED-PLANDEMIA-NECENZURATA.-Documentar-Video-tradus-in-Romana-pentru-cititorii-ActiveNews.-VIDEO-175485

  Apreciază

 5. Felix said, on august 6, 2022 at 11:05 pm

  Parintele Serafim Rose:

  Si literatura, într-o perioadă crucială de criză si tranzitie a civilizatiei umane, a constituit o fortă de prim ordin în crearea sperantei si a stării de asteptare actuale a “fiintelor extraterestre”, care vor veni si vor rezolva problemele omenirii, călăuzind-o către o nouă eră “cosmică” a istoriei sale.

  …Putem sintetiza situatia astfel:

  literatura (filmele etc) stiintifico-fantastică a oferit imaginile, “evolutionismul” a oferit filozofia, iar tehnologia erei spatiale a asigurat plauzibilitatea acestor întâlniri extraterestre.

  👇

  Exista dezvaluiri care se bazează pe diverse afirmații ale lui Serge Monast despre NASA, ONU și religia New Age cu Antihristul în frunte.
  Serge Monast a dezvaluit că planul aparitiei extratereste va fi desfasurat după ce in prealabil va fi declansata o criză financiară.
  „Nu va fi un crash total”, a spus el, „dar va suficient ca un intermezzo pentru a le permite să introducă moneda digitala care va înlocui toate monedele de hârtie sau de plastic.”

  „Nasa Blue Beam Project este principala directivă pentru controlul absolut al Noii Ordini Mondiale asupra populațiilor întregului pământ”.

  „Astfel undele de la sateliți vor fi dirijate raportat la baza de date a computerelor care au stocat date masive despre fiecare om de pe pământ, inclusiv limba vorbita.
  Undele se vor intercala apoi cu gândirea oamenilor naturală pentru a forma ceea ce numim gândire artificială difuză.”

  Apreciază

 6. Clement said, on august 7, 2022 at 1:27 am

  Moderatorul nu este realmente captivat de subiectele pe care le propune producatorul.
  Departe de ” profesionalismul” lui Oreste gafeaza, şovaie, o da adesea in bara.
  Are probleme familiale importante si pentru ca are nevoie de bani, face compromisuri.
  Se vinde bine senzationalul in aceste vremuri in care incertitudinile si spaimele ii
  coplesesc pe cei lipsiti de un real sprijin duhovnicesc.
  Emisiunile de felul celor moderate de Madalin Ionescu nu sunt foarte periculoase pentru ca sunt urmarite de spectatori cu varste peste 50 de ani, periculos este valul de filme pentru adolescenti productie Marvel care a coplesit lumea.
  Daca urmarind serialul elogiu luciferian LOKY tinerii ar avea curiozitatea sa afle si sa inteleaga ce reprezinta grupul Isaac Perlmuter, Avi Arad, Martin Goodman ,Stanley Lieber, Jacob Kurtzberg , ar medita ,ar cerceta scrierile Sfantului Dionisie Areopagitul si s-ar elibera de fascinatia unui univers al fictiunilor insidios satanice.
  Legat de anumite fragmente din Vechiul Testament, este foarte adevarat ca evreii au preluate unele pasaje din mistica civilizatiilor cu care au fost in contact, pentru ca au avut acces la revelatiile acestora.
  Sotia lui Yahve a fost destul de tarziu indepartata din patrimoniul entitatilor venerate si invocate de evrei, Cartea lui Iov se regaseste aproape identic in unul din
  Psalmii/Gatha zooroastrieni , cat despre Geneza…
  Nu-i nimic rau in faptul ca au preluat unele adevaruri valabile universal.
  Adevarul este universal.

  Apreciază

 7. cristian27070 said, on august 7, 2022 at 7:08 am

  Asa precum si Lorin Fortuna ne „explica” despre civilizatia goriliana si blesteama civilizatie arahnidica tarantulara …

  Apreciază

 8. Geo said, on august 7, 2022 at 10:00 am

  Apreciază

 9. Geo said, on august 7, 2022 at 11:14 am

  https://trenduri.blogspot.com/2022/08/scandal-in-grecia.html?m=1

  https://t.me/DanDiaconu/1508

  https://flux24.ro/scandalul-interceptarilor-din-grecia-premierul-spune-ca-nu-stia-ca-liderul-opozitiei-era-ascultat-de-serviciile-secrete/

  https://flux24.ro/dupa-ce-rusia-a-ignorat-cererile-americanilor-privind-un-schimb-de-detinuti-sua-a-mutat-via-grecia-cu-un-expert-rus-in-informatica-si-criptomonede/

  Procurorii îl acuză pe Alexander Vinnik „că a administrat BTC-e, o platformă criminală de schimb de criptomonede care a spălat peste patru miliarde de dolari venituri din infracţiuni”.

  „Acest instrument a „facilitat tranzacţii pentru infractori cibernetici din întreaga lume”, „permiţând utilizatorilor săi să facă schimb de bitcoin cu un nivel ridicat de anonimat”, a precizat justiţia americană.”

  Deci nu e voie să intri în concurență cu banca…de fapt banca e proprietatea stim noi cui…cu alte cuvinte daca intri în conflict cu deținătorii băncii asa plătești…

  Apreciază

 10. Spaceman said, on august 7, 2022 at 12:06 pm

  Dracii au ajuns ca niște jucării în mâinile unora, și aruncați sub tălpile lor, alții s-au făcut ei jucăriile dracilor și aruncați sub tălpile lor, pentru spirale de cârnați. Se vede clar cine a mâncat spiralele de cârnați.

  Apreciază

 11. P.M. said, on august 7, 2022 at 1:43 pm

  Atât timp cât televiziunile aparțin masoneriei, este chiar normal să existe asemenea emisiuni;din fericire nu cred că sunt foart urmărite.

  Apreciază

 12. Clement said, on august 7, 2022 at 11:02 pm

  Ma trase cineva de maneca atragandu-mi atentia ca Madalin Ionescu tocmai a primit premiul „Eminescu Jurnalistul” din partea AZPR pentru ” vocatie, constanta si perseverenta”.
  Lipsit de demnitate, mediocrul moderator pe care nu il banuiesc apt intelectual sa citeasca opera Jurnalistului Mihail Eminescu, a acceptat premiul.
  Asemeni lui au mai acceptat diploma si alti detinatori de legitimatii de ziarist.
  Oare isi asuma laureatii ca dansii, nu toti, raportat la Eminescu , sunt ziaristi nu jurnalisti?

  Apreciază

 13. […] Video: Madalin Ionescu promoveaza satanismul in cadrul emisiunii sale de la Metropola tv […]

  Apreciază

 14. […] Video: Madalin Ionescu promoveaza satanismul in cadrul emisiunii sale de la Metropola tv […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: