SACCSIV – blog ortodox

Uganda a adoptat pedeapsa cu moartea sau închisoarea pe viață pentru persoanele din comunitatea LGBTQ

Posted in AFRICA, HOMOSEXUALITATE, inchisoare, lesbiene, PEDEAPSA CAPITALA, TRANSSEXUALISM, Uganda by saccsiv on martie 22, 2023

Sursa: https://alephnews.ro/justitie/tara-care-a-adoptat-pedeapsa-cu-moartea-sau-inchisoarea-pe-viata-pentru-persoanele-din-comunitatea-lgbtq/

 • Legea interzice promovarea și favorizarea homosexualității.
 • „Este vorba de suveranitatea națiunii noastre, nimeni nu trebuie să ne șantajeze, nimeni să nu ne intimideze.”
 • Frank Mugisha, un activist proeminent LGBTQ din Uganda, a denunțat legislația ca fiind draconiană.

Parlamentul Ugandei a adoptat marți o lege care face o infracțiune identificarea drept LGBTQ, dând autorităților puteri largi de a viza homosexualii ugandezi care se confruntă deja cu discriminarea legală și violența mafiotă.

Peste 30 de țări africane, inclusiv Uganda, interzic deja relațiile între persoane de același sex. Noua lege pare a fi prima care interzice doar identificarea ca lesbiană, gay, bisexual, transgender și queer (LGBTQ), conform grupului de drepturi Human Rights Watch. Susținătorii noii legi spun că este necesară pentru a pedepsi o gamă mai largă de LGBTQ. activități, despre care ei spun că amenință valorile tradiționale în națiunea conservatoare și religioasă din Africa de Est.

Pe lângă actul sexual între persoane de același sex, legea interzice promovarea și favorizarea homosexualității. „Este vorba de suveranitatea națiunii noastre, nimeni nu trebuie să ne șantajeze, nimeni să nu ne intimideze.” Legislația va fi transmisă președintelui Yoweri Museveni pentru a fi semnată în lege.

Încălcările legii atrag pedepse severe, inclusiv moartea pentru așa-zisa homosexualitate agravată și închisoare pe viață pentru sex homosexual. Homosexualitatea agravată implică, printre alte categorii, sexul homosexual cu persoane sub 18 ani sau când făptuitorul este seropozitiv, conform legii.
„Dumnezeu nostru creator este fericit (despre) ceea ce se întâmplă… Susțin proiectul de lege pentru a proteja viitorul copiilor noștri”, a declarat parlamentarul David Bahati în timpul dezbaterii proiectului de lege.

Frank Mugisha, un activist proeminent LGBTQ din Uganda, a denunțat legislația ca fiind draconiană.

„Această lege este foarte extremă și draconiană… criminalizează a fi o persoană LGBTQ, dar, de asemenea, încearcă să ștergă întreaga existență a oricărui LGBTQ din Uganda”, a spus el.

Museveni nu a comentat propunerea actuală, dar s-a opus de mult timp drepturilor LGBTQ și a semnat o lege anti-LGBTQ în 2013 pe care țările occidentale au condamnat-o înainte ca o instanță națională să o anuleze din motive procedurale.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Africanii s-au săturat de obsesia guvernului Justin Trudeau de a promova avortul în națiunile lor pro-viață

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Simion P. said, on martie 22, 2023 at 6:34 pm

  Beyond the reset: The living hell of the unvaxed (Oleg Kuznetsov – 2023)

  Apreciază

 2. Clement said, on martie 22, 2023 at 6:49 pm

  Cred ca duduile cu aparenta unor umanoide asexuate care prezinta stirile pe Aleph au prelucrat informatiile fara sa verifice sursa.
  Nu ii omoara pe deviati, ii pun la parnaie pe viaţa in scopul reeducarii pentru viata viitoare.
  Aceasi soarta o au perversii pedofili care incearca sa corupa copiii.
  Acest ” detaliu ” nu l-au pus in evidenta
  jurnalistii de la Aleph tocmai pentru ca detaliile conteaza.
  Uganda este realmente o bucata de Rai pe pamant dpv geofizic in care vietuiesc oameni cu apucaturi traditionale si scaun la cap.
  Fiind o țara nu foarte aplecata spre compromisuri Uganda are PIBul de 40,53 miliarde $ in timp ce Romania, o tara crestin orthodoxa emancipata avea in 2021 PIB ul de 284,1 miliarde de $.
  https://www.hotnews.ro/stiri-international-26155130-uganda-legiferat-incarcerarea-persoanelor-gay-prietenii-familia-obligatia-raporta-autoritatilor-persoanele-care-relatii-homosexuale.htm
  Si Le Monde, stanga decomplexata zice lafel.

  Apreciază

 3. Copaci said, on martie 22, 2023 at 8:43 pm

  Și aici este vorba despre o extremă, o altă extremă, asemănătoare manifestărilor lgbtq și promovării identității de gen … nu poți vondamna la moarte niște oameni ignoranți, bolnavi, care au deviat de la calea cea dreaptă … căci Dumnezeu nu vrea pieirea păcătoșilor, ci îndreptarea lor !!! Dați-le un termen, 3 – 5 ani și în timpul acesta ajutați-i sa înțeleagă …dar apoi, tot nu-i omorâți, ci căutați alte metode de îndreptare…

  Apreciază

 4. mircea.v said, on martie 22, 2023 at 8:45 pm

  Off

  Extrem de important: boicot total Auchan. Intra in categoria marturisire.

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––

  Am vazut ca sant cam 4 categorii de sustinatori ai actelor cu cip si biometrice. Fac precizarea foarte importanta ca nu exista act electronic care sa nu fie si biometric. Cipul si biometria merg impreuna.

  O categorie spune: “nu vad 666 in actul cu cip, deci e ok”. Altii spun :” unde scrie in Biblie de cipuri, de acte cu cipuri…?”. Altii: “avem cipuri si in telefon, in calculator, in frigider, masina de spalat…, asa ca nu vad o problema sa am si in actele de identitate”.
  Si categoria „ips Teodosie, Calistrat ” – „cipurile sant niste simboluri, cifre, ce nu au putere; iar 666 este si in Biblie” (te doare capu’ cand auzi asa ceva de la un ips)

  Lasam la o parte Sfintii si Parintii care ne invata cum sta treaba cu aceste acte cu cip, si care vorbesc de la Dumnezeu, ca cei de mai sus nu sant interesati de aceste invataturi, si mergem la sursa primara – Biblia.

  Si atunci rezulta:
  https://saccsiv.wordpress.com/2019/12/15/comentariul-zilei-temeiul-biblic-al-neacceptarii-prelevarii-elementelor-de-identificare-biometrica-pentru-documentele-de-identitate-cu-cip/

  https://saccsiv.wordpress.com/2023/02/07/pentru-cei-ce-spun-dati-cezarului-cele-ce-sunt-ale-cezarului-si-ne-indeamna-sa-luam-documentele-cu-cip/

  Asa ca, omule care te incadrezi in cele 4 categorii de mai sus, daca nu refuzi actele cu cip si biometrice din considerente de cip, de 666, de control electronic…, macar refuza-le din considerente biometrice. Care considerente sant din Biblie, si aici nu mai ai cum sa o dai cotita.

  ––––––––––––––––––––––––––––––

  Parintele Nicolae Steinhardt:
  „Soluţia în faţa injustiţiilor e una singură: eroismul. Să nu taci, să vorbeşti, să lupţi, să te afli în treabă. (Să nu-ţi vezi de treburile tale, ci de treaba dreptăţii, care-i adevărata treabă a fiecăruia.)
  Restul e verbalism, spaimă, nimicnicie. Nu ţine nici o scuza, nici o explicaţie. Sînt toate ridicole ca şi attends que je t’explique.”

  Apreciază

 5. mircea.v said, on martie 22, 2023 at 9:15 pm

  https://www.romaniatv.net/vesti-proaste-pentru-soferii-vitezomani-vor-fi-montate-radare-fixe-in-toata-tara-amenzile-vin-acasa-in-plic_7355581.html

  Alin Șerbănescu [ purtătorul de cuvânt al CNAIR ] a menționat că cel mai probabil radarele vor fi semnalizate cu indicator_ ”Au existat voci care au spus că nu e normal să fie supravegheați oamenii. A sosit timpul să depășim astfel de percepții personale și să ne raportăm la binele publicului. Binele public spune că cel care încalcă conduita trebuie să fie pedepsit, educat, ca data viitoare să nu mai facă astfel de greșeli și să pună viața în pericol, și a lui, și a altuia.”

  Apreciază

 6. vaivoua said, on martie 22, 2023 at 9:53 pm

  de-acum cine va zice ceva impotriva sodomistilor va fi taxat „din uganda”

  Apreciat de 1 persoană

 7. Ioan C. said, on martie 22, 2023 at 10:18 pm

  Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a declarat miercuri că puternica Biserică Ortodoxă a Rusiei împărtășește responsabilitatea pentru conflictul din Ucraina, dar că este pregătit să ajute la „regenerarea spirituală” postbelică a Rusiei, relatează Reuters.
  https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26156565-patriarhul-ecumenic-bartolomeu-condamna-kirill-legitimeaza-crimele-din-ucraina-biserica-conducerea-rusiei-impart-responsabilitatea-pentru-crime.htm

  Apreciază

 8. scortisoara said, on martie 23, 2023 at 8:21 am

  Foarte bine . Oameni cu frica de Dumnezeu .

  Apreciat de 1 persoană

 9. Stefan said, on martie 26, 2023 at 8:35 am

  Și în canoanele Sf Împărat Iustinian care au reprezentat legea lumească a Imperiului Bizantin, sodomia era pedepsită cu moartea .
  Și pe vremea voievozilor Stefan cel Mare sau Mihai Viteazul tot la fel erau pedepsiți astfel de ticăloși .
  Din păcate după revoluția pașoptistă și mason-satanista de la 1848 , conducerea țărilor române a fost preluată de sataniști și treptat societatea a degenerat , in țară lucrandu-se „taina fărădelegii” .
  Prima oară au legalizat adulterul , desfrânarea , pedeapsa cu moartea pentru sodomie și pedofilie fiind desființată , obișnuind treptat populația cu josnicia , decadenta și degenerarea , până când s-a ajuns in situația catastrofală de astăzi .
  Bine au procedat cei din Uganda cu această lege .
  In Uganda din ce știu eu este un regim politic naționalist , bravo lor .
  Prin condamnarea prin lege a perversitatii au dat o dovadă importantă că în acea țară se dezvoltă prosper o civilizație .

  Apreciază

 10. Stefan said, on martie 26, 2023 at 8:59 am

  ” Frank Mugisha, un activist proeminent LGBTQ din Uganda, a denunțat legislația ca fiind draconiana ”
  Acest satanist având mintea bolnavă înțelege invers valorile , binele este rău și răul este bine , dracul este înger și îngerul este drac .
  Pedeapsa cu moartea pentru sodomie chiar Dumnezeu a hotarat-o atunci când a exterminat populația cetății Sodoma pogorând peste ea foc și pucioasă din cer , de aici le vine denumirea acestor perverși de sodomiți .

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: