SACCSIV – blog ortodox

La final de an, Ucraina a hotarat ca institutiile media pot fi inchise pe motiv de discriminare a comunității LGBTQ iar Rusia a hotarat taman pe dos, blocarea site-urile care contin propaganda LGBT

Posted in HOMOSEXUALITATE, lesbiene, MASS-MEDIA, RUSIA, Ucraina, Volodimir Zelenski by saccsiv on ianuarie 2, 2023

Sursa: https://www.losangelesblade.com/2022/12/16/ukrainian-lawmakers-pass-lgbtq-nondiscrimination-bill/

Parlamentarii ucraineni au adoptat legea „cu privire la mass-media” prin care instituțiile media pot fi închise pe motive de discriminare a comunității LGBTQ

Președintele Volodymyr Zelenskyy a susținut încă din august anul trecut și legea parteneriatelor civile.

De Michael K. Lavers, 16 Decembrie 2022, Los Angeles Blade

Viktoriya, o femeie din nordul Ucrainei care își termină doctoratul la Berlin, mărșăluiește la parada Christopher Street Day, pe 23 iulie 2022. Parlamentarii ucraineni au adoptat legea prin care se va interzice discriminarea bazată pe orientarea sexuală și identitatea de gen. (Fotografie Washington Blade de Michael K. Lavers)

KIEV, Ucraina – Parlamentarii ucraineni au aprobat joi în unanimitate legea „cu privire la mass-media” prin care va fi interzis discursul instigator la ură și incitarea la ură pe baza orientării sexuale și a identității de gen.

„Este un pas mare pentru Ucraina, pentru a începe adaptarea legislației noastre la valorile europene”, a declarat Olena Shevchenko pentru Washington Blade, președintele Insight, un grup ucrainean pentru drepturile LGBTQ+ și intersexuali. La care a adăugat: „sperăm că guvernul nostru va recunoaște persoanele LGBTQI ca fiind egale cât mai curând posibil”.

„Adam Zivo: Ucraina a adoptat în unanimitate o nouă lege prin care se interzice discriminarea persoanelor LGBTQ · 16 dec. 2022”

Ucraina a interzis încă din 2015 discriminarea la angajare pe baza orientării sexuale și a identității de gen.

În 2021, președintele Volodymyr Zelenskyy a promis că Ucraina va continua să lupte împotriva discriminării bazate pe orientarea sexuală și identitatea de gen, după ce acesta s-a întâlnit cu președintele Joe Biden la Casa Albă.

La 24 februarie 2022, Rusia a pornit războiul său împotriva Ucrainei. La mai puțin de șase luni mai târziu, Zelenskyy a declarat că susține o lege privind parteneriatele civile pentru cuplurile de același sex.

 

Iar Volodimir Zelenski a promulgat-o. Iata ce putem citi la https://spzh.news/ro/news/70427-shtraf-za-kritiku-lhbt-v-smi-zelenskij-podpisal-skanadalnyj-zakon

Amendă pentru critica LGBT: Zelenski a semnat o lege scandaloasă

Potrivit legii „Cu privire la mass media”, instituțiile media pot fi închise fără vreo decizie judecătorească.

În ziua de 29 decembrie 2022, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat legea „Cu privire la mass media”, care a fost susținută de Parlament la 13 decembrie. La etapa de proiect de lege, a fost puternic criticată de jurnaliști și activiști, dar este prezentată de autorități că este necesară pentru integrare în UE.

Legea lărgește în mod semnificativ împuternicirile Consiliului Național al Radiodifuziunii și Televiziunii, care are următoarele drepturi: de a trimite instrucțiuni obligatorii către redacțiile tuturor mijloacelor de informare în masă; dreptul de a amenda toate tipurile de Media; dreptul de a interzice mass media pe internet timp de 14 zile fără vreo decizie judecătorească, și dreptul de a anula înregistrarea oricărei resurse media.

Printre altele, instituțiile media pot fi închise pentru condamnarea „discriminării” pe motive de OSIG – „orientare sexuală și identitate de gen”.

Reprezentanții tuturor fracțiunilor au votat pentru această lege, chiar dacă partidele „Holos” și „Solidaritatea europeană” nu au susținut-o în prima lectură.

Legea „Cu privire la mass media” a stârnit îngrijorări serioase în Consiliului Pan-Ucrainean al Bisericilor și Organizațiilor Religioase, care a cerut de două ori autorităților să reexamineze proiectul de lege – în februarie membrii săi au trimis autorităților amendamente la proiectul de lege, iar în luna mai le-a cerut să ia în considerare aceste propuneri și să finalizeze proiectul de lege.

După cum s-a raportat anterior, ministrul culturii Oleksandr Tkacenko a vorbit despre importanța adoptării Legii „Cu privire la mass media”.

 

In Rusia, e invers, conform articolului Blocarea site-urilor care conțin „propagandă LGBT” fără hotărâre judecătorească a primit undă verde în Rusia
Guvernul Federației Ruse a acordat autorității de reglementare media, Roskomnadzor, puterea de a bloca site-urile care conțin „propagandă LGBT” fără o hotărâre judecătorească în acest sens, informează The Moscow Times.
Decretul a fost semnat luni de prim-ministrul Mihail Mișustin.

„Promovarea relațiilor sexuale și a preferințelor nontradiționale” servește acum drept temei pentru includerea pe lista neagră a oricărui site din Rusia, alături de cele care conțin pornografie infantilă, informații despre metode de sinucidere și producție ilegală de narcotice.

De asemenea, „promovarea pedofiliei și a schimbării sexului” sunt menționate în decretul guvernamental.

Extinderea cenzurii de stat vine după ce, la începutul lunii decembrie, președintele Vladimir Putin a avizat o legislație modificată care interzice menționarea identităților și relațiilor non-heterosexuale.

În plus, parlamentarii ruși au elaborat un proiect de lege care permite încarcerarea celor care au fost deja amendați în temeiul legii anterioare anti-LGBT, care interzicea „propaganda LGBT” în rândul minorilor.
Potrivit proiectului de lege, recidiviștii riscă până la cinci ani de închisoare.
Autoritatea federală de reglementare a mass-media din Rusia, Roskomnadzor, a blocat în aprilie 2022 revista online pentru femei Wonderzine „pentru conținutul său LGBT”, după o plângere din partea agenției guvernamentale de politici pentru tineret.

Comentariu saccsiv:

Asadar, cenzura si colo si dincolo. Care-i cenzura buna si care e cea rea?

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Copaci said, on ianuarie 2, 2023 at 9:07 pm

    Uite ce simplu este să-ți dai seama cine servește binelui și cine a fost complet acaparat de rău !!! Dacă nici acum nu vă este clar, apăi cât să vă mai rabde bunul Dumnezeu ? Deșteptarea români că am dormit destul !

    Apreciat de 2 persoane

  2. Oarecare said, on ianuarie 2, 2023 at 10:14 pm

    Nu are nimeni nimic cu persoana cuiva LGBT, însă datoria noastră trebuie să fie oprirea acestui flagel incredibil de toxic! Dormitorul trebuie să rămână acolo, nu să fie aruncat în văzul tuturor!

    Apreciază

  3. abc said, on ianuarie 2, 2023 at 10:26 pm

    Asadar, cenzura si colo si dincolo. Care-i cenzura buna si care e cea rea?
    Sti, la preteni lui biden, aia din Arabia, nimeni nu-i cenzureaza pe lgbti+++–-, ii „felicita” in pietele publice.
    Saraca Ucraina, ce ai ajuns, copii tai sunt dusi pe front, iar acasa danseaza diavolii.
    Saraca Ucraina.

    Apreciază

    • Eduard said, on ianuarie 3, 2023 at 7:23 am

      Lasă-ne cu săracă Ucraina !! Este o struțo-camilă. Am lucrat cu ucrainieni și sunt aroganți și șovin. Nici nu au identitate, în special cei din vestul Ucrainei…Asa ca ușor cu pianul pe scări.!!!

      Apreciază

  4. Nikos said, on ianuarie 3, 2023 at 1:08 am

    Un sfant cuvios al zilelor noastre in persoana părintelui Arsenie Papacioc a spus asa: “Patriarhule de maine asta te asteapta (lupta impotriva promovării relațiilor nefirești) și e de ajuns.” Putem spune prin extrapolare ca daca Rusia lupta numai cu acest pacat si e de ajuns pentru a o aprecia si a o sustine. Degeaba ne credem miezul din fanta si facem pe proeuropenii, in condițiile date suntem de partea gresita a baricadei.

    Apreciază

  5. Laurențiu said, on ianuarie 3, 2023 at 8:19 am

    Cea mai bună cenzură e… autocenzura.
    (Bazată pe principiile moralei creștine.)
    🙂

    Apreciază

  6. vlad tepes said, on ianuarie 3, 2023 at 10:48 am

    Practic, piticul Zele a schimbat sloganul marxist din anii celui de-al Doilea Razboi Mondial: „Totul pt front, totul pt victorie!”, cu cel sexo-marxist de astazi: „Totul pt popou, totul pt victoria perversiunilor!”! Astfel de masuri trebuie sa ia Circarul de la Kiev in favoarea stapanilor sai oculti si in defavoarea ucrainienilor, in schimbul ajutorului consistent militar, financiar si propagandistic primit din partea Occidentului!

    Apreciază

  7. Spaceman said, on ianuarie 3, 2023 at 12:33 pm

    Eu nu cred că este vorba despre cenzură bună vs. cenzură rea, în cazul de față ambele cenzuri sunt rele, pentru că vizează „dușmanii orânduirii”, ci despre faptul că se aleg apele între „progresiști”, pionii negri din buzunarul stâng al satanei, cei care vor să „salveze planeta”, și „tradiționaliști”, pionii albi din buzunarul drept al satanei, cei care vor să „salveze omenirea”.

    Joacă satana alba-neagra cu sufletele oamenilor, făcând jocul ăsta cu ‘mesia’ vs. ‘antihrist’, cum că unii ar fi „pro” si ceilalți „anti”. Cum că ‘antihristul’ ar fi cu Marea Resetare a globaliștilor, a „progresiștilor”, care au aruncat omenirea în sclavie „ca să salveze planeta”, iar ‘mesia’ va veni alături de „tradiționaliști” ca să salveze omenirea de „globaliștii sataniști”.

    Lumea nu se va sfârși cu Marea Resetare a lui Schwab, cu Build Back Better sau cu Drumul și Centura ori cu Guvernul Mondial, ci cu „împărăția lui mesia”: ‘antihristul’ aruncă omenirea în „pușcăria digitală”, iar ‘mesia’ o ia ca din oală să își instaureze împărăția.

    Sunt unii care nici nu realizează că sunt pioni albi sau pioni negri în buzunarele satanei, care își închipuie că totul este doar „un joc al celor care au și a celor care n-au”.

    Apreciază

  8. Clement said, on ianuarie 3, 2023 at 8:56 pm

    https://m.digi24.ro/stiri/externe/ue/retragerea-turciei-din-tratatul-european-care-are-ca-scop-combaterea-violentei-impotriva-femeilor-este-conforma-dreptului-turc-2202851
    Erdogan este prin excelenta Pion care joaca o partida pentru piesele albe si o alta partida, pentru cele negre.
    Tratatul nu incrimineaza traficarea femeilor, poligamia, pornografia, adica crima organizata impotriva copilelor si femeilor.
    Nici tarile semnatare, nici cele care nu au ratificat tratatul nu cer oficial publicarea beneficiilor financiare de care se bucura bugetul Comunitatii Europeene din impozitarea bordelurilor si industriei divertismentelor pornografice.
    Deci, Romania care a semnat Tratatul, deschizand portile iadului deviationismului psihosexual, dar condamnand brutalizarea femeilor in mediul domestic, este un Pion alb, sau negru?

    Apreciază

  9. […] La final de an, Ucraina a hotarat ca institutiile media pot fi inchise pe motiv de discriminare a co… […]

    Apreciază

  10. […] La final de an, Ucraina a hotarat ca institutiile media pot fi inchise pe motiv de discriminare a co… […]

    Apreciază

  11. […] La final de an, Ucraina a hotarat ca institutiile media pot fi inchise pe motiv de discriminare a co… […]

    Apreciază

  12. […] La final de an, Ucraina a hotarat ca institutiile media pot fi inchise pe motiv de discriminare a co… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.