SACCSIV – blog ortodox

CUM FUNCTIONEAZA: Regizorul serialului „The Last of Us” spune că a vrut să păcălească publicul heterosexual să se uite la „romantismul gay” al episodului 3

Posted in filme, GAY, HBO, HOMOSEXUALITATE by saccsiv on februarie 3, 2023

Sursa: https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/last-of-us-episode-3-nick-offerman-b2272921.html

Cel care regizează filmul serial The Last of Us spune că a vrut să ‘păcălească’ publicul spectator în a vedea romantismul gay din episodul trei

Aclamatul episod a fost regizat de Peter Hoar, cel cu ‘It’s a Sin’ (Este un Păcat).

De Louis Chilton, 01 Februarie 2023, The Independent

Regizorul celui de-al treilea episod revoluționar din The Last of Us a declarat că a vrut să ‘păcălească’ audiența heterosexuală să se uite la acest film.

În timp ce primele două episoade ale adaptării curajoase a jocului video de la HBO s-au concentrat în principal pe Joel (Pedro Pascal) și Ellie (Bella Ramsey), episodul trei a pivotat în schimb spre o poveste de dragoste autonomă între doi bărbați, Bill (Nick Offerman) și Frank (Murray Bartlett).

Episodul a fost regizat de Peter Hoar, cunoscut pentru munca sa la miniseria LGBT+ ‘It’s a Sin’ (Este un păcat), de la Channel 4.

Vorbind pentru Inverse despre cel de-al treilea episod din The Last of Us, Hoar a declarat că „uneori trebuie să păcălești într-un fel restul lumii să se uite la aceste lucruri, ca ei apoi să se gândească: Doamne, au fost doi tipi. Tocmai ce am realizat asta.”

„Cred că atunci ar putea să înțeleagă că totul este real”. In fond vorbim doar despre aceeași dragoste.”

Peter Hoar, care este homosexual, a discutat despre modul în care a fost explorată sexualitatea personajului lui Offerman în episod.

„Bill este complicat. Aș spune cu siguranță că Bill nu se prezintă ca un bărbat gay”, a spus el. „Este un pic mai puțin binar decât atât. Este un om care nu s-a descoperit niciodată cu adevărat pe sine. A trăit într-o lume a neîncrederii. A trăit cu mama sa un anumit număr lung de ani, ea a murit apoi, iar el a rămas cu casa. S-a îndepărtat de societate.”

Nick Offerman și Murray Bartlett în The Last of Us (HBO)

„Niciodată nu avea să descopere în mod natural de cine urma să se îndrăgostească sau pe cine găsea atrăgător până când a apărut Frank. Ba chiar și atunci, nu a fost vorba doar de faptul că era bărbat, ci pentru că era Frank. A fost pentru că Frank este Frank. Am simțit că era vorba de a mă asigura că le amintește mereu toate astea.”

El a adăugat: „bărbați de vârstă mijlocie care se îndrăgostesc, nu ai parte de așa ceva tot timpul, așadar eu cred că a fost ceva frumos.”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

PROPAGANDA MASS-MEDIA: Episodul 3 din serialul „The Last of Us” a fost aclamat drept „unul dintre cele mai bune episoade TV din toate timpurile”, iar fanii laudă reprezentarea „frumoasă și reverențioasă” a unei romanțe GAY

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paracels said, on februarie 3, 2023 at 11:16 pm

    Pe mine ,,m-a pacalit definitiv”..Adica am anulat optiunea HBO max pack din cablu.Adica nu platesc ca sa vad asa cv! N-am ,,stomac” nici sa fiu platit ca sa ma uit la asa cv,uraciunea lumii..Nu am vzt nici un episod,doar ce-am citit in media. Prea multa propaganda a ajuns in filme. Inainte HBO era canal de filme bune,tari, azi a ajuns un canal de propaganda LGBTQ etc.Si asa ma uitam doar la film Cafe si WarnerBros..

    Apreciază

  2. Stefan said, on februarie 4, 2023 at 12:15 am

    Probabil că în urma cu 40de ani multi dintre noi ar fi fost oripilați ,dar astăzi nu ne mai surprinde .Fiul meu are 19ani și îmi recomanda filmul serial fiind un mare fan .Dar atunci când s a difuzat episodul 3,simțind cum bate vântul s a ridicat din fotoliu și a plecat .Eu am stat până la final înjurând in barbă producătorii și actorii mai ales .Băiatul mi a spus :Am simțit că pleacă Sf Înger de langa mine .Pe moment am rămas că trăznit .Adică dacă el are dreptate ,eu atunci când mă uitam la acei sodomiți eram singur ,doar cu diavolul?.Vai de capul meu ,și mă numesc pa mine ortodox practicant .

    Apreciat de 2 persoane

  3. scortisoara said, on februarie 4, 2023 at 8:40 am

    Sa mă păcălească ? Rezultatul a fost o mare greață .

    Apreciază

  4. Felix said, on februarie 4, 2023 at 12:18 pm

    Misiunea ierarhiei care va pregati venirea lui Antihrist o putem sintetiza astfel:

    Tagaduieste ce vrei sa nu se stie si afirma ceea ce vrei sa se creada!, evident alambicat cu fel de fel de perfidii, minciuni si nerusinate indrazneli.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Stefan said, on februarie 4, 2023 at 2:22 pm

    Acest ” regizor ” este un satanist care a făcut un film in care promovează criminalitatea in cea mai monstruoasă formă , accea a canibalismului și necrofiliei (invazia zombi) , precum și cea mai bizară și spurcată apucătură perversă , acea a sodomiei(homosexualității) . Inclusiv titlul filmului ” The last of us „(ultimii dintre noi ), face aluzie la distrugerea speciei umane , la exterminarea a omului , visul de milenii al lui Lucifer și ai dracilor lui.

    Apreciază

  6. vlad tepes said, on februarie 4, 2023 at 2:34 pm

    Daca ajuns sa existe romantism si in relatia perversa si anormala dintre 2 gaozari, inseamna ca s-a intors Lumea asta cu fundu’-n sus!

    Apreciază

  7. scortisoara said, on februarie 4, 2023 at 4:25 pm

    Și aici e propaganda gay . O familie de exploratori , în care băiatul de 14 ani era pe invers . Asta e desen animat ,se presupune ca se uita copii la filmul asta . Nu recomand.

    Strange World

    Apreciază

  8. Carmen said, on martie 2, 2023 at 6:20 pm

    Cine suntem noi că sa i judecam pe homosexuali spunea un sfânt părinte. Noi trebuie să respectam decizia fiecărei persoane. Drepturile omului. Spania a aprobat o lege care dă dreptul cetățenilor să și aleagă sexul de la o vârstă fragedă. Mă refer in buletin. Nu putem îngrădi nimănui dreptul la ceva. Este păcat de moarte. Dumnezeu ne iubește cum suntem .

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 2, 2023 at 8:26 pm

      Carmen

      Esti catolica?
      Este unul dintre cele mai ratacite comentarii pe care le-am citit aici sau aiurea. Si am citit enorm de multe.

      Apreciază

  9. […] CUM FUNCTIONEAZA: Regizorul serialului „The Last of Us” spune că a vrut să păcălească publi… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.