SACCSIV – blog ortodox

SCOALA BRITANICA: Copii de șase ani puși să scrie scrisori de dragoste pentru homosexuali

Posted in HOMOSEXUALITATE, SCOALA by saccsiv on decembrie 11, 2019

SUMMIT NEWS: 6-Year-Old Children Told to Write Gay Love Letters to Promote Diversity

Copii de șase ani puși să scrie scrisori de dragoste pentru homosexuali pentru a promova diversitatea

Un videoclip postat de BBC arată cum copiilor de șase ani de școala primară li se spune să scrie scrisori de dragoste pentru homosexuali pentru a promova diversitatea.

Clipul arată copii de la Școala Primară Bewsey Lodge cărora li se cere să își imagineze că sunt Prințul Harry care dorește să se căsătorească cu servitorul său “Thomas”

“Această școală învață copiii despre relatiile homosexuale încă de la vârste fragede”, explică BBC, “Această grupă de șase ani învață despre căsătoriile între persoanele de același sex….toate grupele de vârstă iau parte la lecțiile LGBT”

Învățătoarea Sarah Hopson explică cum copii, „vor ieși în lume și vor găsi diversitate peste tot în jurul lor, și vor găsi asta la vârste foarte fragede de asemenea. Cu cât vor accepta asta la această vârstă, cu atât nu se vor mai confrunta mai departe cu acest lucru deoarece copii vor accepta acum, diversitatea din jurul lor”.

Școala a primit numeroase premii pentru poziția ei împotriva “agresiunii homofobe, bifobe și transfobe”. Ea urmează Programul pentru educație socială, personală și sănătate (PSHE), care pune “Diversitatea și egalitatea (în toate formele ei)” ca unul din obiectivele sale cheie.

Programul învață copii despre „sursele de sprijin și reasigurare” pentru „diversitatea în atracția sexuală și în dezvoltarea sexualității”, despre „diferența dintre sexe, identitatea de sex și orientarea sexuală””, despre recunoașterea „diversității în atracția sexuală”, înțelegerea „terminologiei acceptate” asupra subiectelor LGBT, și „despre nevoia de a contracara” comportamentele și limbajele sexiste, homofobe și transfobe”.

Părințiilor copiilor cărora li se predau idei similare la o școală din Birmingham, aproape toți musulmani, le-a fost interzis să protesteze în fața școlii Anderton Park împotriva îndoctrinării LGBT asupra copiilor.

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Duhul Căpitanului said, on decembrie 11, 2019 at 9:15 pm

    Cred ca se apropie limita de răbdare a lui Dumnezeu…

    Apreciat de 1 persoană

  2. Onescu constantin said, on decembrie 14, 2019 at 9:35 pm

    Asta nea mai rămas? Aceste lucruri creierul la timpul programat de gene da toate informatiile necesare reproducerii . De ce să intervenim cu bocancii în programarea genetică? Nu stiu. De ce să le furăm copiilor inocența și copilărie lor și să le punem pe umerii lor aceste lucruri prea devreme?.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: