SACCSIV – blog ortodox

„Expert” (în același ton cu Forumul Economic Mondial): a bea apă reciclată din WC reprezintă viitorul / Sa nu uitam ca vor si sa ne dea sa mancam gandaci

Posted in APA, hrana by saccsiv on septembrie 13, 2022

NATURAL NEWS: World Economic Forum-linked “expert” says “drinking recycled sewage is the future”

Un ‘expert’, în același ton cu Forumul Economic Mondial, spune că ‘a bea apă reciclată din sistemul de canalizare, reprezintă viitorul’

De Ethan Huff, 06 Septembrie 2022, Natural News

Apa potabilă cunoscută ca și cea ‘de la toaletă la robinet’ – adică apa reciclată din sistemul de canalizare care ajunge din nou la robinetul populației – este pe cale să devină un fenomen la nivel mondial, grație Forumului Economic Mondial (WEF).

Ceea ce până acum a fost doar un experiment desfășurat cu încetinitorul în locuri precum California de Sud, a devenit noul proiect pentru alimentarea cu apă în întreaga lume, conform organizației globaliste, care promovează, de asemenea, faimoasa ‘Mare Resetare’. (În legătură cu acest subiect: WEF s-a lăudat în mod deschis, de asemenea, într-un videoclip promoțional recent, cu privire la faptul că China comunistă și-a pus în gând să arunce din avion dâre de chimicale (chemtrails) în întreaga lume, pentru a combate încălzirea globală).

Pentru a maximiza ‘sustenabilitatea’, și pentru a asigura un viitor ‘verde’, WEF spune că oamenii de rând din întreaga lume vor trebui să bea apă reciclată din sistemul de canalizare. Scriitorul Sir James Bevan, de la The Times, este de acord, după ce a scris într-un articol de opinie recent că ‘a bea apă reciclată din sistemul de canalizare, reprezintă viitorul’.

De altfel, opiniile lui Bevan sunt o reiterare a doctrinelor WEF care circulă de câțiva ani încoace. Atât Bevan, cât și WEF, sunt de acord că lumea devine din ce în ce mai secetoasă din cauza ‘schimbărilor climatice’ și că singura modalitate de a asigura suficientă apă pentru toată lumea este de a o trimite din toaletă, înapoi la robinet.

„Precipitațiile recente nu au schimbat situația de fond din această țară: multe părți vor rămâne probabil în secetă timp de luni de zile, iar dacă vom avea o iarnă secetoasă, atunci anul viitor va fi și mai dificil”, a scris Bevan.

„Va trebui să ne arătăm mai puțin scârbiți în ceea ce privește proveniența apei noastre potabile. O parte a soluției va consta în reprocesarea apei din sistemele de canalizare și transformarea ei din nou în apă potabilă – perfect sigură și sănătoasă, însă nu este ceva pe placul multor oameni.”

EPA susține că 10 zone din întreaga SUA se află în stare de secetă accentuată

În momentul scrierii acestui articol, mari suprafețe din vestul și sud-vestul Americii s-ar afla în condiții de secetă gravă. Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) a desemnat 10 zone diferite ca fiind afectate de condiții critice de secetă, în care sunt amenințate rezervele de apă.

Soluția lui Bevan, care este, de asemenea, și soluția WEF, este de a forța pe toată lumea să utilizeze pentru băut și spălat, apă în care anterior, oamenii și-au făcut nevoile înainte de a fi trasă la toaletă.

Bevan spune că oamenii trebuie să-și ‘schimbe modul în care gândesc când vine vorba despre apă’, și să accepte mai degrabă utilizarea apei reciclate în loc de apa pură provenită din pământ.

„Dacă vrem să atingem acest obiectiv, atunci va trebui cu toții să începem să gândim diferit”, a mai scris acesta. „Unele dintre aceste măsuri vor fi mai puțin populare, așa că viitoarele administrații vor trebui să dea dovadă de voință politică.”

Rememorând științele de bază învățate la liceu, este important să reținem că există o cantitate fixă de apă pe planeta Pământ. Acea apă se deplasează dintr-un loc în altul sub diferite forme, iar asta poate face să pară că ‘se usucă’ în unele locuri, însă trebuie de reținut faptul că apa este o resursă fixă.

Ținând cont de acest fapt, dacă există condiții de secetă într-o zonă, sunt șanse mari să existe un exces de apă în altă parte. Este doar o chestiune de a valorifica apa de oriunde este disponibilă – și, după ce o folosim, să permitem pământului să o filtreze și să se refacă resursele noastre naturale de apă.

A sugera că pentru a ‘răci’ planeta trebuie să începem cu toții să bem urină și diaree filtrată, pentru a asigura un viitor sustenabil, este doar una dintre noile nebunii care nu au nimic de-a face cu știința. Aici vorbim doar despre control, asta nu are nimic de-a face cu conservarea prețioaselor resurse naturale.

„Toată cabala ar trebui forțată să bea mizeria asta și să mănânce gândacii pe care aceștia vor să ni-i impună”, a comentat pe internet un utilizator. „După ce au fost vaccinați cu toate otrăvurile pe care tot ei le-au creat, bineînțeles”.

Cele mai recente știri despre WEF și despre agenda lor globalistă pot fi găsite pe Globalism.news.

Sursele pentru acest articol includ:

Newspunch.com

NaturalNews.com

 

Comentariu saccsiv:

Apa de la wc merge cu insecte. Cu peste 10 ani in urma, unii oameni de ştiinţă estimau că în 2030 pământul va fi suprapopulat, iar resursele mult diminuate, aşa că oamenii vor mânca insecte. Ca atare, experţii ONU puneau la punct un plan de bătaie, ferme de insecte:

ELITELE vor sa ne hraneasca cu gandaci?

Si de atunci se tot pedaleaza pe idee:

Randi Zuckerberg (sora fondatorului Facebook): “Hrănirea cu insecte ar putea fi următorul mare trend în arta culinară”

Viermii de făină au devenit aliment în UE. Statele membre au aprobat, în premieră, o insectă pentru consum uman

Comisia Europeană a autorizat introducerea pe piață, ca ingredient alimentar, a LACUSTEI CALATOARE

Greierele de casă devine aliment în Uniunea Europeană

Școlarii ar putea fi hrăniți cu lăcuste și viermi de făină pentru a face Marea Britanie mai ecologică

INDEMN: Africanii sa manance insecte. Coapte sau prajite. De preferat muste de balta

Sa nu uitam insa nici de:

Video: CARNE DIN FECALE…

 

Tagged with: , , ,

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paul said, on septembrie 13, 2022 at 8:21 pm

    :)) ok, ce, ne doare gura…

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 13, 2022 at 8:54 pm

      Paul

      Adica?

      Apreciază

      • Paul said, on septembrie 13, 2022 at 10:16 pm

        Adică, el zice(„expertul” ) dar, evident nu va bea apa din wc(„elitele”) nu se înjosesc într atât , noi zicem ok, pentru că oricum ei merg înainte indiferent de părerea noastră … Ști vorba românească:”zic ca ei și fac ca mine”.

        Apreciază

      • Paul said, on septembrie 13, 2022 at 10:19 pm

        Dacă într adevăr vom rămâne fără apă, atunci și de fapt nu doar atunci, ci și acum „SĂ RIDICĂM OCHII LA MUNȚI DE UNDE VINE AJUTORUL NOSTRU”!

        Apreciază

  2. Clement said, on septembrie 13, 2022 at 9:11 pm

    Se confirma banuiala ca Romania este proiectata alternativ, print-o manipulare cunoscuta doar de generalul Streinu, intr-un univers decalat temporal, cand in urma cu 200 de ani, cand in viitor.
    In mod normal, pe situl tuturor primariilor ar trebui publicate lunar rezultatele analizelor apei presupus potabila, livrate prin reteaua de distributie.
    Cazurile de imbolnaviri cu e-coli si infectiile urinare acute nu le mai comunica DSPul.
    Mi-am propus la un moment dat sa le trimit primarilor si ministrilor mediului filtrele de apa sufocate de mizerii indescriptibile.
    Si duş iti este frica sa mai faci…

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on septembrie 13, 2022 at 9:57 pm

    13 septembrie – Nașterea Căpitanului Corneliu Zelea Codreanu
    Via Identitatea.ro:

    La 13 septembrie 1899 se năștea Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul Mișcării Legionare. A fost ucis mișelește în noaptea de 29/30 noiembrie 1938, alături de Nicadori și Decemviri, la ordinul lui Carol II și Armand Călinescu.
    „Ţelul final, sensul ultim al neamului este învierea. Învierea în numele Mântuitorului Iisus Hristos. Creaţia, cultura, sunt doar mijloacele pentru aceasta, nu scop în sine. Sunt mijloace pentru această înviere. Dar cultura este rodul capacităţilor şi dispoziţiilor pe care Dumnezeu le-a pus neamului nostru. Pentru aceasta purtăm toată răspunderea. Va veni o vreme în care neamurile pământului se vor întrece pentru această ultimă înviere; toate neamurile, cu toţi regii pe care i-au avut. Atunci se va da fiecărui popor locul hotărât lui înaintea Tronului lui Dumnezeu. Această clipă covârşitoare, această înviere din morţi, este cel mai înalt şi mai strălucit ţel spre care se poate pregăti o naţiune.” (Corneliu Codreanu – Pentru Legionari)

    Impresiile cîtorva prieteni și adversari despre Corneliu Zelea Codreanu
    Nicholas Nagy-Talavera, scriitor ungur, de origine evreiasca:

    Deodată s-a produs o rumoare prin mulţime. Un bărbat chipeş, smead, înalt, îmbrăcat într-un costum alb, românesc, a intrat în curte călărind un cal alb. S-a oprit aproape de mine. N-am putut vedea nimic monstruos sau rău în el. Ba chiar dimpotrivă. Zâmbetul său copilaros, sincer, radia asupra mulţimii celor săraci şi părea să fie una cu mulţimea şi totodată în mod misterios, departe de ea. Carisma este un cuvânt nepotrivit pentru a defini forţa stranie emanată de acest om. Poate el aparţinea pur si simplu pădurilor, munţilor, furtunilor de pe culmile Carpaţilor acoperite cu zăpadă, sau lacurilor şi vânturilor. Şi astfel stătea în mijlocul mulţimii în tăcere. Tăcerea sa era elocventă; părea mai puternică decât noi, mai puternică decât ordinul prefectului care i-a interzis să vorbească. O ţărancă bătrână şi ofilită şi-a făcut cruce şi ne-a şoptit: “E trimis de Arhanghelul Mihail”. Apoi clopotul trist al bisericii se porni să bată şi slujba, care preceda întotdeauna adunările legionare, începu. Impresiile adânci, create în sufletul unui copil, dispar cu greu. De mai mult de un sfert de veac n-am uitat niciodată întâlnirea cu Corneliu Zelea Codreanu. (Nagy- Talavera, Nicholas, O istorie a fascismului în Ungaria şi România. Ed. (evreiasca) Hasefer, Bucuresti, 1996; ed. orig. 1971, în engl.).

    Andreas Hillgruber, istoric evreu-german:

    Legiunea Arhanghelului Mihail, întemeiată în 1927, era creaţia exclusivă a lui Corneliu Zelea Codreanu, un om plin de pasiune politico-religioasă.Antisemitismul Mişcării era de natură religioasă şi naţională, nu rasistă. Obiectivul lui Codreanu era înlăturarea pseudo-democraţiei din România şi reînnoirea statului român printr-o conducere autoritară, înrădăcinată solid în creştinismul ortodox. Principiile Mişcării izvorau,fără îndoială, dintr-un profund patriotism autentic. (Andreas Hillgruber, Hitler, Konig Carol und Marschall Antonescu, Ed. Franz Steiner Verlag Gmbh, Wiesbaden, 1954).

    Zigu Ornea, istoric evreu:

    Toate aceste elogii despre Codreanu, ce întreţineau în jurul lui o atmosferă de cult, uimesc şi fascinează. Mai ales că unele (anume alese) sunt datorate unor oameni de cultură notorii, unor strălucite inteligenţe. Dincolo de fanatismul unui credo de atunci, e dincolo de îndoială charisma lui Corneliu Zelea Codreanu. Dârzenia, intransigenţa, tăria convingerilor, integritatea morală, traiul modest, aproape în sărăcie, fanatismul credinţei ortodoxe erau, indiscutabil, calităţi care se distingeau într-o lume sceptică şi aranjoare, cu moravuri laxe si mereu coruptibile. Aceste trasături morale impresionau, convingeau, trezând admiraţie şi respect. Charisma lui Codreanu era o realitate incontestabilă. (Zigu Ornea, Anii treizeci. Extrema dreaptă românească, Ed. Fundatia Culturala Româna, 1995, p.386).

    Apreciază

  4. Felix said, on septembrie 13, 2022 at 10:51 pm

    Documentul a stârnit indignarea lui Medvedev, care a menționat că „sprijinitorii Kievului au creat un plan”, care, de fapt, este un „prolog al celui de-al Treilea Război Mondial”.

    Medvedev a mai precizat că acest „apel isteric” al Kievului se adresează „șefilor occidentali de diferite calibre”, adăugând că „dacă acești idioți vor continua consolidarea necontrolată a regimului de la Kiev cu cele mai periculoase tipuri de arme, atunci, mai devreme sau mai târziu, campania militară va trece la un alt nivel”.

    https://warnews247.gr/tin-apokalypsi-tou-ioanni-epikaleitai-o-n-mentventef-plisiazei-o-prologos-tou-g-pagkosmiou-polemou-sygchrona-machitika-antiaeroporika-pairnei-to-kievo/

    👇

    ACUM trecem printr-o fază critică dacă președintele rus Vladimir Putin se opreste de la războiul de uzură și decide să folosească arme nucleare

    https://www.echedoros-a.gr/2022/09/blog-post_86.html?m=1

    Apreciază

  5. vlad tepes said, on septembrie 14, 2022 at 1:01 am

    In curand, dracoveniile astea o sa ne preseze sa consumam si altceva reciclat tot din toaleta, pt a evita penuria alimentara si schimbarile climatice!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Gigi said, on septembrie 14, 2022 at 3:18 pm

    Lumea va deveni ca o inchisoare pitesti(ni se da de baut apa menajera, gandaci de mancare, tortura psihica prin legi si tortura fizica prin wacsinuri)

    Apreciază

  7. Mihai said, on septembrie 14, 2022 at 4:59 pm

    Un sistem de purificare a apei menajere este si refolosire ca spa potabila cati isi permit.
    Un oras ca Bucuresti nu are inca o statie de tratare a apelor uzate sa o aduca la calitatea apelor din balti si rauri unde traiesc pesti, plante si vietuitoare. Pana la a re-fi potabila se ocupa pe cale gravitstionala natura

    Industrii intregi consuma cantitati enorme de ap in procesele industriale si nu le ia nimeni la rost. Sau agricultura facuta prin exploatare ls maxim a resurselor sa se imbogateasca unii bogati.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.