SACCSIV – blog ortodox

Îngrijorare în Germania; scenariul blackout, tot mai credibil: La iarnă, din cauza lipsei de gaz, reţeaua electrică ar putea să cadă

Posted in GERMANIA, LOCUINTE, PANA DE CURENT by saccsiv on septembrie 13, 2022

Sursa: https://www.stiridiaspora.ro/ingrijorare-in-germania-scenariul-blackout-tot-mai-credibil-la-iarna-din-cauza-lipsei-de-gaz-reteaua-electrica-ar-putea-sa-cada_495288.html

În acelaşi timp, preşedintele federal, Frank-Walter Steinmeier, s-a arătat îngrijorat de o creştere a numărului de persoane care îşi vor pierde locuinţele din cauza creşterii preţurilor.

În Germania, din cauza creşterii vertiginoase a costurilor de trai, persoanele şi familiile sărace care nu îşi mai pot plăti chiria sau întreţinerea şi-ar putea pierde locuinţele, a avertizat, duminică, preşedintele federal, Frank-Walter Steinmeier.

Într-un discurs rostit la Palatul Bellevue, el a cerut o largă colaborare la nivelul societăţii pentru ca oamenii aflaţi în dificultate să nu ajungă în stradă. Afirmaţiile au fost făcute cu prilejul Zilei Persoanelor fără Adăpost, eveniment desfăşurat la reşedinţa oficială a preşedintelui şi la care au luat parte oameni politici, medici, reprezentanţi ai industriei imobiliare şi oameni cândva fără adăpost.

Îngrijorare în Germania: La iarnă, din cauza lipsei de gaz, reţeaua electrică ar putea să cadă

Asociaţia germană a Oraşelor şi Municipalităţilor avertizează, la rândul ei, că Germania ar putea fi lovită de ample întreruperi ale energiei electrice, pe fondul crizei din acest domeniu. Există pericolul unui blackout, o mare pană de curent, a spus directorul asociaţiei, Gerd Landsberg, pentru ziarul Welt am Sonntag.

Un test de stres al reţelei electrice realizat recent de guvernul federal a ajuns la concluzia că, deşi situaţiile de criză în sistemul energetic sunt puţin probabile la iarnă, ele nici nu pot fi complet excluse. Landsberg a avertizat în mod special asupra pericolului unei supraîncărcări a reţelei electrice dacă pică alimentarea cu gaz şi lumea porneşte cele 650.000 de aeroterme vândute în acest an.

Scenarii realiste sunt şi atacurile cibernetice, a mai spus Landsberg, precizând că Germania este insuficient de echipată pentru o atare eventualitate. El a făcut apel la cetăţeni să ia în serios recomandările guvernului federal privind prevenirea dezastrelor şi să aibă apă şi alimente în casă, relatează Rador.

Scenariul blackout, tot mai credibil

În noiembrie 2021, Europa era pusă pe jar după ce Austria a anunțat că se pregăteşte de un posibil blackout: „Ar trebui să avem în casă mâncare pentru cel puţin două săptămâni”.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si articolul din 2021:

ESTI PREGATIT? Fara curent electric, viata la oras va fi extrem de grea. ARMATA AUSTRIACA ofera cateva SFATURI pentru un BLACKOUT care sigur va veni

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on septembrie 13, 2022 at 10:22 pm

    Această poveste poate părea neverosimilă,

    What is the biodigital convergence? – YouTube

    însă toate tehnologiile menționate există astăzi într-o formă sau alta. Deși nu sunt încă disponibile în comerț în forma prezentată aici, începe deja să apară o lume în care luăm de la sine înțeles interacțiunea dintre tehnologiile biologice și cele digitale.

    Îmi verific măsura de compensare a emisiilor de carbon pentru a vedea cât credit voi primi pentru contribuția casei mele la programul guvernamental de atenuare a schimbărilor climatice.

    Markerii epigenetici din dinții copiilor trebuie să fie analizați și catalogați în blockchain-ul genetic al familiei noastre pentru a putea beneficia de reducerea acordată prin sistemul deschis de sănătate, așa că am nevoie ca acest lucru să fie făcut astăzi.

    De asemenea, recunosc că sună scârbos, dar este un lucru bun că municipalitatea ne prelevează materiile fecale din conductele de canalizare.
    Face parte din platforma de analiză a datelor privind diversitatea nutrițională, bacteriile intestinale și utilizarea antibioticelor, pentru a ajuta la depistarea sănătății publice și a combate tulpinile de infecții bacteriene rezistente la antibiotice.

    Clădirile din cartierul meu au în comun o fermă verticală, așa că primesc credite de carbon dacă mănânc miso făcut din soia produsă pe acoperișul meu și fermentată de frigiderul meu.
    Frigiderul meu programează producția de mai mult miso și ceva kimchi în vederea pregătirii pentru săptămâna viitoare.
    De asemenea, adaugă ingrediente care stimulează imunitatea la comanda mea de alimente, deoarece ne apropiem de sezonul gripei, iar o tulpină la care sunt susceptibil să fiu sensibil a fost detectată la doar câteva străzi distanță.
    Îmi iaucafeaua, preparată cu un nou soi de boabe certificate carbon-negativ, și mă așez pe canapea pentru un minut.

    TOT TEORIE A CONSPIRAȚIEI?: Convergența biodigitală (+Video) – Mucenicul’s Blog
    https://mucenicul.wordpress.com/2022/09/13/tot-teoriea-conspiratiei-convergenta-biodigitala-video/

    Apreciază

    • Clement said, on septembrie 14, 2022 at 11:52 pm

      Nemtii vor vira scurt spre dreapta, dupa modelul Suedez. Mai ales dupa inchiderea ultimului mare combinat siderurgic.
      Foarte posibil ca sindicatele sa declare greva generala pe o perioada nedeterminata.
      Valurile migratoare , covidul si politicile idioate de sanctionare a rusilor la comanda robinetului le-au pus rabdarea la grele incercari.
      In acest moment se incearca izolarea „elementelor periculoase” din cadrul armatei folosindu-se metoda lui Macron care a fost la un pas de a fi impins spre abdicare, pana la mana cereasca numita pandemie.
      Cazul ofiterului condamnat la 5 ani de inchisoare pentru intentii teroriste cu caracter antisemit fata de Anneta Kahan , jurnalista de stanga si colaboratoare STASI, este dezbatut cu pasiune in toata media europeana, exceptand-o pe cea din tara condusa de un presedinte neamţ .
      Se ițeste o intrebare. Domnul Iohannis a fost membru PCR inainte de a fi membru PNL?
      https://www.lefigaro.fr/international/allemagne-la-prison-pour-l-ex-officier-et-faux-refugie-20220715

      Apreciază

  2. Lemn Tănase said, on septembrie 13, 2022 at 11:48 pm

    A5 a putere economica a lumii ..cu resurse împărțite pe tot globul se da cu capul de pereți…sa fim serioși…astea îs vrăjeli mass media sa panichează pokemonii..din păcate nemții pun botu….azi mâine pe greieri ..și nah tre sa pună toți…cum America e condusa de un ventriloc cu papusa defecta…Germania e copil de mingi …. avem pe Dumnezeu !!! sa vina toate!

    Apreciază

  3. John said, on septembrie 14, 2022 at 8:05 am

    I’auzi,sacssiv,ce zice Mărioara.Despre „adevărata Revoluție” NOM împotriva vechii nom.
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2022/09/incepe-revolutia-noua.html?m=1

    Apreciază

  4. Clement said, on septembrie 15, 2022 at 1:10 am

    Hakle, gigantul hartiei higienice a dat faliment!
    Daca nici aceasta stire nu ii cutremura pe europeni, atunci inseamna ca nu cunosc expresia romaneasca ” a caca steagul”.
    Hakle era cotat in bursa, era una din dovezile nivelului de civizatie la care a ajuns rafinatul popor iubitor de carnati, de bere dar si de Bach, Wagner si Kant ( Immanuel pour les connaisseurs).
    Imi cer scuze pentru tonul ironic. Rabufneste din cand in cand invidia care ma copleseste pe soselele lor impecabile construite de odiosul Adolph H.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.