In scolile australiene copiii sunt instruiti sa manance insecte. 1 000 de școli australiene au adăugat în meniul de prânz chipsuri care conțin greieri
ISRAEL 365 NEWS: AUSTRALIAN SCHOOLS ARE TRAINING KIDS IN THE ANTI-BIBLICAL HABIT OF EATING BUGS
ÎN ȘCOLILE DIN AUSTRALIA COPIII SUNT INSTRUIȚI SĂ MĂNÂNCE INSECTE, UN OBICEI ÎMPOTRIVA ÎNVĂȚĂTURILOR DIN BIBLIE
De Adam Eliyahu Berkowitz, 13 Septembrie 2022, Israel365News
„Tot ce se târăște pe pântece și tot ce umblă necontenit în patru picioare și cele cu picioare multe ce se târăsc pe pământ, să nu mâncați, că spurcate sunt pentru voi.” (Leviticul 11:42, Biblia versiunea Anania)

Roiuri de greieri mormoni, uriași și canibali, atacă recolte din Montana până în Nevada (Shutterstock)
Puțini elevi cunosc cuvântul ‘entomofagie’, însă copiii din Australia încep să se familiarizeze cu acest cuvânt fantezist, care înseamnă faptul de a consuma insecte. News.com.au a raportat săptămâna trecută că 1.000 de școli australiene au adăugat în meniul de prânz chipsuri care conțin greieri. Fabricate de Circle Harvest, chipsurile se numesc Cricket Corn Chips (chipsuri de porumb cu greieri).
Pe Twitter a apărut un videoclip în care sunt prezentați copii care savurează Cricket Chips:
„Evelyn Rae: 1000 de școli australiene tocmai au introdus în cantinele lor gustări care conțin insecte. Copiii se înfruptă acum din chipsuri ‘ecologice’, cu proteine de greieri, preparate de Circle Harvest (Recolta Circulară). Cu doar câțiva ani în urmă am fi crezut că este o glumă de 1 aprilie…”
„Adelaide, ce părere ai despre chipsuri?”, a întrebat-o un tip pe una dintre cele două fetițe.
„Că sunt delicioase”, a spus ea.
„Sunt delicioase?”, a întrebat tipul. „Chipsurile astea sunt grozave, nu-i așa? Iar aceste chipsuri sunt chiar și mai bune deoarece cred eu că sunt mai bune pentru voi, știați asta?”.
Copiii au dat din cap în semn de acord.
„Da, știi, în felul ăsta mama și tata s-ar putea să te lase să mănânci mai multe chipsuri. Sunt chestii bune”, a continuat tipul. „Îți plac, Anabelle?”.
Anabelle dă din cap afirmativ.
„Da, sunt grozave”, îi îndeamnă din nou tipul.
Apoi o femeie se alătură și îi întreabă pe copii ce le place cel mai mult la gustările cu insecte pe care le mănâncă.
Se produce o pauză mai lungă, în timp ce copiii caută un răspuns.
„Cât de mult praf are”, spune băiețelul, căruia îi face ecou una dintre fete.
„Da? Da?”, răspund entuziasmați adulții.
„Poți simți gustul greierilor? Știați că sunt făcute din greieri?”, îi îndeamnă femeia.
Copiii dau din cap în timp ce continuă să mănânce chipsurile.
„Știați că sunt făcute din insecte micuțe?”, insistă femeia, aparent cu intenția de a-i condiționa pe copii să se gândească la insecte ca fiind gustoase.
„Nu.”
„Nu, dar puteți să le simțiți gustul?”.
Copiii dau din cap, iar femeia le spune că aceste chipsuri au același gust ca și chipsurile obișnuite.
După o pauză, Adelaide spune cu un zâmbet că poate simți gustul greierilor.
„Greierii au gust bun?”, întreabă tipul cu nerăbdare. Copiii dau din cap. „Da, hai să mai mâncăm niște greieri”, exclamă acesta.
Practica de a mânca insecte, atât de către animale, cât și de către oameni, poate fi dezgustătoare pentru unii, dar în multe țări, acest lucru este încă practicat. Mâncatul insectelor de către oameni este o practică obișnuită în multe culturi din cele mai multe părți ale lumii, printre care America Centrală și de Sud, Africa, Asia, Australia și Noua Zeelandă. Optzeci la sută dintre națiunile lumii mănâncă insecte din 1.000 până la 2.000 de specii. În unele societăți, în principal națiunile occidentale, entomofagia este ceva neobișnuit sau tabu.
Experții prezic că, până în 2050, planeta va trebui să hrănească încă două miliarde de oameni, necesitând cu 60-70 % mai multă hrană. există, de fapt, multe inițiative la nivel mondial pentru a promova consumul de insecte de către om, în special ‘Strategia Uniunii Europene de la Fermă la Furculiță în domeniul Biodiversității’. Motivația din spatele acestei inițiative de mai multe miliarde de dolari, este combaterea încălzirii globale.
„Pentru a reduce impactul producției zootehnice asupra mediului și a climei, Comisia va facilita introducerea pe piață a aditivilor furajeri inovatori care contribuie la reducerea amprentei de carbon, a poluării apei și a aerului, și a emisiilor de metan rezultate din creșterea animalelor”, se arată în inițiativă.
Strategia presupune reducerea utilizării pesticidelor și a îngrășămintelor, în același timp, și a terenurilor dedicate agriculturii. Planul urmărește ca toate zonele rurale să aibă acces la internet de mare viteză până în 2025, pentru a permite inovația digitală.
Un alt plan, numit programul Orizont Europa, va promova cercetarea pentru a crește disponibilitatea și sursa de proteine alternative, cum ar fi proteinele vegetale, microbiene, marine și pe bază de insecte, precum și înlocuitorii de carne.
Rabinul Yosef Berger, rabinul de la Mormântul Regelui David de pe Muntele Sion, a subliniat că Tora interzice în mod explicit consumul de insecte.
„Este în virtutea mitzvah-ului (porunca Torei) pentru că am fost răscumpărați din Egipt”, a precizat rabinul Berger, citând Leviticul.
„Fiindcă Eu, Domnul, Eu sunt Dumnezeul vostru; voi vă veți sfinți, și sfinți veți fi, fiindcă sfânt sunt Eu, Domnul, Dumnezeul vostru; să nu vă întinați pe voi înșivă cu vreo vietate din cele ce se târăsc pe pământ, căci Eu sunt Domnul, Cel ce v-am scos pe voi din țara Egiptului ca să vă fiu vouă Dumnezeu; fiți voi sfinți, pentru că sfânt sunt Eu, Domnul. Aceasta este legea privitoare la animale, la păsări, la toate vietățile ce se mișcă-n apă și la toate vietățile ce mișună pe pământ, cea prin care se poate face deosebirea între cele necurate și cele curate, între vietățile ce pot fi mâncate și vietățile ce nu pot fi mâncate.” (Leviticul11: 44-47, Biblia versiunea Anania)
Rabinul Berger a relatat o parabolă întemeiată pe Biblie.
„Adam era disperat când era pe cale să fie alungat din Grădina Edenului”, a spus rabinul Berger. „El avea un statut special în Grădină, deoarece, spre deosebire de animale, îi fusese interzis să mănânce din Pomul Cunoașterii. Îi era teamă că, în afara Grădinii, el va fi la fel ca toate animalele. Dumnezeu a disprețuit șarpele și de aceea i-a spus că poate mânca orice, chiar și țărână.”
„Așadar, când i-a spus Omului că este restricționat în ceea ce privește ceea ce poate mânca, că nu poate mânca decât din sudoarea frunții sale, Adam a fost ușurat, deoarece, prin această restricție, Dumnezeu a arătat că încă îl iubește în mod deosebit pe Om. Animalele nu trebuie să-și gătească mâncarea, mănâncă pe câmp, nu recoltează. Omul este special”.
„Când evreii au părăsit Egiptul, Dumnezeu și-a arătat dragostea specială pentru poporul său prin faptul că le-a impus restricții în ceea ce privește hrana curată. Prin promovarea insectelor pentru consumul uman, UE își arată disprețul față de propriul popor.”
Comentariu saccsiv:
Cititi va rog si:
Pai și nu mâncăm . Sa mănânce cine vrea . Nu te poate obliga nimeni sa te spurci cu așa ceva .
E pe lista a ceea ce nu vom face : no vax, no insectfood , no shower with other persons , no …s.m.d
Apropo de dus , tocmai am achiziționat un cap de dus care are un sistem Turbo : adică la un debit de apa mic are un jet puternic de apa. L-am și montat ( e universal) ,l-am testat cu apa rece ca în Ploiești nu avem apa calda de la 1 august. Dar se pare ca e eficient .Reclama nu minte .
Nu l-am cumpărat de aici dar așa arata
https://customdecostore.ro/products/cap-dus-turbo-cu-presiune-si-filtru-cap-reglabil-360-economisire-apa
ApreciazăApreciază
Corect!
ApreciazăApreciază
https://inpolitics.ro/rusia-reactioneaza-violent-la-acordul-pentru-securitatea-kievului-totul-in-occident-va-arde-in-flacari_1836846780.html
https://www.incorectpolitic.com/uniunea-europeana-vrea-restrictii-la-energie-pentru-populatie-in-orele-de-varf-pentru-a-aplatiza-curba/
https://trenduri.blogspot.com/2022/09/oare-cat-vor-mai-putea-sa-sufere.html
https://evadare.ro/economie/unul-din-baietii-destepti-din-energie-care-te-va-face-sa-tremuri-la-iarna/
http://newsfromromaniannet.blogspot.com/2022/09/planul-visa-occidentul-sa-iasa-din.html
ApreciazăApreciază
Spălare pe creier! Dumnezeu îngăduie pentru ca noi să ne trezim la realitate!
ApreciazăApreciază
https://www.globalresearch.ca/explosive-situation-europe/5793145
ApreciazăApreciază
https://www-zerohedge-com.translate.goog/geopolitical/prologue-3rd-world-war-kremlin-reacts-security-guarantees-ukraine?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp
ApreciazăApreciază
https://www.bursa.ro/kelemen-hunor-fiecare-om-familie-si-institutie-trebuie-sa-fie-responsabil-pentru-ceea-ce-urmeaza-86886749
Dă clic pentru a accesa INSR_EU_COVID_vaccine_procurement_RO.pdf
Dă clic pentru a accesa SR_EU_COVID_vaccine_procurement_RO.pdf
ApreciazăApreciază
https://www.activenews.ro/opinii/Este-o-Capcana-NU-ne-intoarcem-in-Epoca-lui-Ceausescu-ci-in-Epoca-de-Piatra-NU-desenul-animat-ci-Teroarea-Suprema-176073
ApreciazăApreciază
https://flux24.ro/hd-hartmann-sfaturi-pentru-george-simion-linia-americana-din-dubai-este-o-mana-moarta-de-peste-trei-ani-linia-sarba-este-la-fel-de-inerta-ca-si-o-creanga-de-copac-distrus-de-nicusor-dan-in-parcul-c/
ApreciazăApreciază
Bruxelles vrea digitalizarea sectorului energetic.
Contoare inteligente pentru mașini electrice și „gemeni digitali”
Până în martie 2023, executivul UE va înființa grupul „Date pentru energie” (D4E), care va reuni statele membre ale UE și alte părți interesate pentru a defini principiile de bază ale spațiului de date, în coordonare cu Consiliul european pentru inovare în domeniul datelor.
Comisia Europeană dorește să facă legătura în ceea ce privește digitalizarea sectorului energetic cu noi inițiative, cum ar fi crearea unui spațiu de date energetice și a unui „geamăn digital”.
Principalul obiectiv al planului este accelerarea investițiilor pentru digitalizarea infrastructurii de electricitate a UE, cu o propunere de a crea un „geamăn digital” al rețelei electrice până în 2023.
Un geamăn digital este o replică virtuală a unei entități fizice care informează în timp real procesul decizional pentru a face procesele mai eficiente. Întrucât gemenii digitali necesită actualizări de date în timp real, va fi nevoie de omniprezența contoarelor inteligente de electricitate – sau a dispozitivelor care măsoară consumul de energie la nivelul utilizatorului.
O altă inițiativă este implementarea unui spațiu european comun de date energetice până în 2024.
„Decarbonizarea, electrificarea, integrarea sectorială și descentralizarea sistemului energetic, toate acestea necesită un efort uriaș în domeniul digitalizării”,
se arată în proiectul de plan de acțiune al UE.
Inițial, când trebuia să fie prezentată pe 28 septembrie, propunerea ar putea fi amânată până la începutul lunii octombrie”
https://www.euractiv.com/section/digital/news/leak-eu-prepares-action-plan-to-digitalise-the-energy-system/
ApreciazăApreciază
De la lume adunate:
E plin internetul de bancuri cu Ceaușescu și întoarcerea în comunism.
(P-ăsta îl știți? – „Cum se numește ultimul film al lui Pița? – Duș în doi”)
Cum nu ar fi? Frigul, foamea și sărăcia ne-au rămas întipărite în gene. Mai puternice decât orice ARN mesager. La fel și bășcălia.
Și pe vremea lui Ceaușescu, deși nu exista internet, curgea cu bancuri. Se știa că unele erau inventate chiar de Securitate. Supapă pentru descărcarea tensiunilor
populare. Dar tot se râdea.
Veselia de atunci seamănă frapant cu cea de acum. Și cu cea din „Ultimul țărm”.
Știți filmul din 1959 al lui Stanley Kramer?
În urma unui război nuclear, Australia rămâne singurul petic de pământ nedevastat.
Oamenii de aici mai au câteva săptămâni până să ajungă și la ei norul radioactiv. Nu există nici o șansă de supraviețuire.
Guvernul distribuie la toată populația pastile de suicid, pentru a evita suferința.
Până la ceasul fatal, oamenii încearcă să trăiască normal. Să fie veseli. Să se distreze. Să se bucure de timpul scurt care le-a mai rămas. Să MIMEZE viața, cu condamnarea la moarte deasupra capului.
Sfârșitul este absolut cutremurător. Un oraș pustiit, cu detalii banale ale vieții care încă mai pâlpâia în urmă cu câteva ore: un leagăn care se balansează, o cafea neterminată, o reclamă care pâlpâie…
În port, sfâșiate de vânt, flutură zdrențele unei lozinci mobilizatoare: „There is still time… brother!”.
*
Râdem și facem bancuri. Ca și în anii ‘80, privim totul relaxat, pe ideea: „Las’că ne descurcăm noi!”
Mai ales că acum „Știm cum e”. Și „Dacă nu am murit de foame și de frig atunci, nu om muri nici acum”.
După Al Doilea Război Mondial, spre lauda noastră, am fost singura țară sovietizată care a avut o rezistență armată anticomunistă.
Atunci nu am râs. Am luat în serios Istoria.
În anii ‘80, spre rușinea noastră, am fost cam singura țară din blocul comunist care NU a avut o mișcare de opoziție. (Puținele gesturi de disidență izolată sunt cu atât mai
eroice.)
Dar am râs și ne-am distrat.
În timpul pandemiei, am fost țara occidentală cu cele mai anemice mișcări de protest împotriva Dictaturii COVID.
Dar am făcut bășcălie pe Facebook.
Situația de acum diferă radical de cea de acum patru decenii. NU se întoarce Era Ceaușescu. Ar fi bine.
Ne paște ceva și mai cumplit.
Ceaușescu îi obliga pe oameni să facă economii pentru a-și putea hrăni industria energofagă.
Acum, dimpotrivă, scopul economiilor este de a distruge atât industria cât și
oamenii.
Ceaușescu îi condamna pe oameni la frig și foame pentru a-și finanța construcțiile megalomanice: un kitsch à la Phenian, desigur, dar totuși viziunea unui țăran prost despre ce înseamnă civilizația: multe betoane.
Noi suntem forțați la economii pentru a distruge civilizația.
*
Ne aflăm într-o mare eroare. Am căzut într-o capcană fatală.
Cu frigul, lipsa de apă caldă, foamea și bezna;
cu inflația care ne va arunca în aer salariile și pensiile;
cu locurile de muncă pe care le vom pierde din cauza crizei;
cu proprietățile care ne vor fi confiscate pe capete, când nu vom mai putea (curând!) să ne plătim datoriile la facturi și ratele la bancă;
cu animalele pe care nu vom mai avea voie să le creștem în ogradă;
cu scumpirile și taxele care vor face alimentele tradiționale inaccesibile;
cu mersul pe jos, încălzirea cu vreascuri, mâncatul gândacilor…
Cu toate astea și cu multe altele puse la cale de Marea Resetare și de Agenda 2030 a ONU nu spre Epoca de Aur a lui Ceaușescu ne îndreptăm.
Ci inspre Epoca de Piatră.
Asta înseamnă Build Back Better: să razi orice urmă de civilizație, pentru ca, pe terenul viran rămas, să construiești Noua Ordine Mondială.
*
Două
citate:
„Noi suntem de acord cu toate deciziile de la Bruxelles în ce privește impunerea unor măsuri de combatere a risipei de energie, gaze și apă pentru populaței…
Sunt măsuri de bun simț aplicate în țările CIVILIZATE.”
Și:
„Voi mânca și insecte, dacă lumea CIVILIZATĂ o face.”
Primul citat îi aparține premierului Ciucă.
Al doilea, unui ziarist prezent la toate
televiziunile în orele de maximă audiență.
Factorul politic și factorul mediatic încearcă să acrediteze ideea că bezna, lipsa de apă caldă și gândacii sunt ELEMENTE de CIVILIZAȚIE.
În
orice caz, ale Noii Civilizații promovate de Occident.
Ceaușescu ne împingea spre Phenian. Occidentul ne împinge înapoi în GROTĂ.
*
De decenii, asistăm în Occident la un recul al inteligenței, vizibil de la o
generație la alta.
După 1989, tăvălugul îndobitocirii ne-a ajuns și pe noi.
Cu niște ani în urmă, râdeam în hohote la sondajele de stradă de la The Tonight Show al lui Jay Leno: o mulțime de oameni nu știau lucruri elementare: unde au ficatul sau unde e Europa.
Acum nu mai râd. Am ajuns și noi la fel.
„România Educată” a lui Iohannis a scos procesul de îndobitocire al elevilor din sfera întâmplării și l-a sistematizat. Pentru ca nici un copil să nu scape!
*
Îndobitocirea la noi și în lume s-a accelerat în ultimii doi ani și jumătate. În Dictatura COVID, viteza de tâmpire a devenit de-a dreptul amețitoare.
Oamenii și-au pierdut nu doar inteligența, ci și INSTINCTUL BUNULUI SIMȚ.
Cel care îți dictează să nu te arunci într-o fântână dacă cineva te pune să faci asta.
Acum, Omul este APROAPE pregătit să se întoarcă în grotă. Și să dârdâie acolo, nu doar de frig, ci și de frica tunetelor și a focului din cer.
Omul de azi este APROAPE pregătit să își întâmpine Zeii și Eroii Civilizatori și să îi venereze.
Ei, Zeii și Eroii Civilizatori, îl vor învăța pe Omul de Grotă de mâine, calea spre Noua Civilizație.
Iar
Omul de Grotă va privi cu recunoștință la binefăcătorii săi. Și cu FRICĂ.
Dar nu are de ce să se teamă. Dacă se SUPUNE. Are numai de câștigat. Zeii îl vor învăța o sumedenie de lucruri folositoare: cum să facă focul, cum să se spele, cum să mănânce corect, cum să muncească, cum să se păzească de boli,…
Cheia noii civilizații va fi SUPUNEREA oarbă. Omul de Grotă va accepta zăbala ca pe o binecuvântare, așa cum a acceptat masca.
Nu va trebui să își pună întrebări. Să își facă probleme. Nici măcar atunci când semeni din ginta sa vor dispărea subit și pe capete.
I-au luat Zeii! Este tot ce trebuie să știe.
Pe un ecran mare, amplasat în centrul tribului, începe – online – lecția de azi: „Cum să ne spălăm corect pe mâini”.
Ne învață zeița Ursula și zeul Cercel.
*
Departe, dinspre malul mării, se aud chiote și râsete. Niște draci de copii chiulesc de la școală.
„Încă mai este timp… ipochimenule! Da palicare!”
ApreciazăApreciază
Felix
Sa pui, te rog, mereu si sursa. In cazul de fata:
https://www.activenews.ro/opinii/Este-o-Capcana-NU-ne-intoarcem-in-Epoca-lui-Ceausescu-ci-in-Epoca-de-Piatra-NU-desenul-animat-ci-Teroarea-Suprema-176073
ApreciazăApreciază
Da.
Sau de la sursa/dublura lui active news:
Este o Capcană: NU ne întoarcem în Epoca lui Ceaușescu ci în Epoca de Piatră – NU desenul animat, ci Teroarea Supremă – Stirea Zilei
https://www.stiriledeastazi.ro/2022/09/14/este-o-capcana-nu-ne-intoarcem-in-epoca-lui-ceausescu-ci-in-epoca-de-piatra-nu-desenul-animat-ci-teroarea-suprema/
ApreciazăApreciază
Pe mine nu mă interesează dacă-i mâncarea kosher sau halal, eu mănânc ca să mă hrănesc, și nu ca să ‘salvez planeta’. Dar să presupunem că mă aflu în Australia, și pentru a-mi astâmpăra foamea vreau să cumpăr chipsuri de porumb cu greieri, că ar fi hrănitoare și sănătoase pentru mine. La 5 dolari australieni (17 RON) punguța de 50g!?
https://circleharvest.com.au/products/cricket-corn-chips-protein-snack?variant=35661983121576
La prețul asta îți poți cumpăra șnițele din piept de pui, la 400g,
https://www.woolworths.com.au/shop/browse/freezer/frozen-meat
În România de aceeași bani îți poți cumpăra 15 pungi de 100g de pufuleți sau 5Kg de mere, sunt acestea mai puțin hrănitoare decât alea 50g de chipsuri de porumb cu nu știu câte grame de greieri copți? Pute a ultra-mega-escrocherie de la o poștă! În Australia au venit cu găselnița asta, să le distribuie în școli, cu scop educațional chipurile.
Și cum ar putea fi extinse la nivel internațional și în marile lanțuri de magazine alimentare, astfel de ultra-mega-escrocherii? Cu ‘amprenta de carbon’ cumva, cu ‘digitalele’?
Ceva de genul: „scuze, v-ați cam consumat cota de carbon pe luna aceasta, vă mai permiteți să consumați 15 pungi la 100g de pufuleți, dar dacă de aceeași bani luați o punguță de 50g de chipsuri cu greieri vă scade cota de carbon și astfel vă puteți permite și o bericică!”
Apropo de mâncarea oferită în școlile din România, fac o paranteză cu următorul mesaj către cadrele didactice: nu mai luați voi mâncarea de la gura copiilor nemâncaților, fomiștilor, sărăciilor, pomanagiilor care sunteți, pe motiv că nu vor copiii să mănânce, și că de ce să se arunce.
Da… mai bine o cărați voi cu gențile, porcilor! Destul! Știți bine că elevii sunt foarte sensibili și că majoritatea dintre ei ar mânca ce li se dă la școală, dar refuză de rușine, că nu e cool să mănânce ce li se dă la școală, că e mâncare pentru săraci.
Dar mai bine puneți voi mânuța, ca niște educatori ce sunteți, și impuneți ca fiecare elev să-și pună în ghiozdan porția lui de mâncare. Dacă nu vrea să mănânce la școală, după ore fiecare elev să facă ce vrea cu porția lui de mâncare. Să o ducă acasă sau să o ofere unui coleg, să hrănească o pisică, un cățel, păsări, dacă nu vrea s-o mănânce… treaba fiecăruia! Mâncarea aia este a copiilor și nu a voastră, gherțoilor nehaliți!
ApreciazăApreciază
Pai, asta e doar inceputul! Stati sa vedeti atunci cand dracoveniile astea le vor da copiilor cipsuri cu cianura de potasiu, iar atunci cand ii vor intreba: „Poți simți gustul cianurii? Știați că sunt făcute din cianura de potasiu?”, n-o sa mai aibe cine sa le raspunda!
ApreciazăApreciază
[…] Citește mai multe aici, sursa originala a informațiilor […]
ApreciazăApreciază
[…] In scolile australiene copiii sunt instruiti sa manance insecte. 1 000 de școli australiene au adă… […]
ApreciazăApreciază
[…] In scolile australiene copiii sunt instruiti sa manance insecte. 1 000 de școli australiene au adă… […]
ApreciazăApreciază
[…] In scolile australiene copiii sunt instruiti sa manance insecte. 1 000 de școli australiene au adă… […]
ApreciazăApreciază
[…] In scolile australiene copiii sunt instruiti sa manance insecte. 1 000 de școli australiene au adă… […]
ApreciazăApreciază
[…] In scolile australiene copiii sunt instruiti sa manance insecte. 1 000 de școli australiene au adă… […]
ApreciazăApreciază
[…] In scolile australiene copiii sunt instruiti sa manance insecte. 1 000 de școli australiene au adă… […]
ApreciazăApreciază