SACCSIV – blog ortodox

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Posted in Coronavirus, OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, TEST by saccsiv on decembrie 23, 2020

Am mai spus, intreaga sandrama sta atarnata de un singur fir vai de mama lui: testul.

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Tot ce vedem ca se edifica de zor se bazeaza pe aceste teste: Marea Resetare, lockdown, masti obligatorii, vaccinare, etc.

Dar pana la urma ata se va rupe, iar cand aceasta se va rupe, furia maselor va fi de nestavilit.

Deoacamdata, ata s-a mai slabit oleaca. Iata ce putem citi la WHO (Finally) Admits PCR Tests Create False Positives de pe Zero Hedge:

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Avertismentele cu privire la numărul mare de cicluri de amplificare vin cu câteva luni întârziere … de ce apar acum ? Posibila explicație este de un cinism șocant.

Articol de Kit Knightly, via Off-Guardian.org,

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis pe 14 decembrie un document orientativ, prin care avertizează că numărul mare de cicluri de amplificare va duce la rezultate fals-pozitive. Informațiile sunt corecte, dar sunt cunoscute de luni de zile. Așa că trebuie să ne întrebăm: de ce vorbesc despre asta abia acum? Cumva pentru a da impresia că vaccinul funcționează?

Testele ”standard” pentru Sars-Cov-2 se bazează pe reacția în lanț a polimerazei (PCR). Această metodă presupune a lua nucleotide – mici fragmente de ADN sau ARN – care sunt amplificate (înmulțite) până devin ceva suficient de mare pentru a fi identificat. Amplificarea se face în cicluri, fiecare ciclu dublând cantitatea de material genetic. Numărul de cicluri necesare pentru a produce ceva identificabil este denumit „pragul amplificării” (cycle treshold). Cu cât valoarea acestui prag este mai mare, cu atât e mai mică probabilitatea să fie detectat ceva semnificativ.

Această nouă informare a OMS afirmă că utilizarea unui prag de amplificare ridicat (pentru a testa prezența Sars-Cov-2) va duce la rezultate fals pozitive. Cităm din propria lor declarație (sublinierile ne aparțin):

”Utilizatorii reactivilor RT-PCR ar trebui să citească instrucțiunile de utilizare cu atenție, pentru a vedea dacă este necesară ajustarea manuală a pragului de pozitivitate pentru a ține cont de orice zgomot de fond, astfel încât să nu se ajungă ca o mostră supusă unui număr mare de cicluri de amplificare să fie interpretată ca rezultat fals-pozitiv”.

Ei continuă cu explicațiile (din nou, sublinierile ne aparțin):

”Principiul de proiectare al RT-PCR presupune că, pentru pacienții cu niveluri ridicate de încărcătură virală, este nevoie de relativ puține cicluri pentru a detecta virusul; și astfel, valoarea pragului de amplificare va fi scăzută. În schimb, pentru mostrele care dau rezultat pozitiv și s-a folosit un prag mare de amplificare, asta înseamnă că a fost nevoie de multe cicluri de amplificare pentru a detecta virusul. În unele situații, distincția dintre zgomotul de fond și prezența reală a virusului este greu de stabilit”.

Desigur, acestea nu sunt o noutate pentru cei care au fost atenți. Că testele PCR au fost manipulate cu ușurință și că au un potențial mare de a fi inexacte … asta a fost unul din avertismentele repetate adeseori de noi, cei care contrazicem varianta oficială și politicile implementate pe baza testelor. Au fost scrise multe articole pe această temă, de către mulți experți, jurnaliști medicali, și alți cercetători. De luni de zile, a devenit un lucru comun că orice test PCR care utilizează peste 35 cicluri de amplificare este posibil să n-aibe nici un sens. Dr. Kary Mullis, care a câștigat Premiul Nobel pentru inventarea procesului PCR, a spus clar că PCR nu a fost proiectat pentru diagnostic. El a zis:

Cu testul PCR poți găsi aproape orice în oricine”.

Iar despre ciclurile de amplificare, odată a zis:

Dacă trebuie să recurgi la mai mult de 40 de cicluri pentru a amplifica o genă, ceva este greșit cu testul pe care l-ai făcut”.

Instrucțiunile MIQE pentru utilizarea PCR afirmă:

”Valorile ciclurilor de cuantificare (Cq) mai mari de 40 sunt suspecte, datorită eficienței scăzute. În general nu ar trebui raportate”.

(Notă: Există un sistem de raportare denumit ”Informațiile minime necesare pentru a publica rezultate cantitative ale experimentelor RT-PCR”. Acronim MIQE)

Toate acestea sunt lucruri cunoscute încă de când s-au început închiderile. Site-ul guvernului australian a admis că testele sunt eronate, iar o instanță din Portugalia a decis că nu sunt de încredere pentru detectarea virusului. Chiar și dr. Anthony Fauci a admis public că, la mai mult de 35 cicluri de amplificare, vor fi detectate „nucleotide moarte” și nu un virus viu (notă: tweetul e raportat ca nefiind disponibil). Cu toate acestea, se știe că multe laboratoare din întreaga lume au folosit teste PCR cu peste 35 de amplificări, și chiar peste 40.

Prin urmare, care este explicația că OMS a decis să spună despre acest lucru că e greșit ? Ce motiv ar avea pentru a recunoaște, în sfârșit, acest lucru evident ? Răspunsul la această întrebare este posibil să fie de un cinism șocant: acum au un vaccin. Nu mai au nevoie de rezultate fals-pozitive.

Oficial, sistemul a obținut leacul miraculos. Deci, după ce toată lumea va fi vaccinată, toate testele PCR se vor face „în conformitate cu noile instrucțiuni ale OMS”, care vor stabili că trebuie 25-30 cicluri de amplificare, și nu peste 35. Iată! Numărul „cazurilor pozitive” va scădea, și vor avea confirmarea că vaccinul lor miraculos funcționează.

După luni de zile în care raportările au fost umflate cu rezultate fals-pozitive, în care ”din greșeală” au fost adăugați la morții de covid și cei care au murit din alte cauze, în care au stabilit în certificatele de deces că a fost o ”moarte legată de covid” (pentru ceilalți, care nu erau trecuți că au murit direct de covid) … se pot opri. Mașinăria de inducere a fricii poate fi dată la zero…

Dar asta atâta timp cât facem cum ni se spune. Orice semne de opoziție – de exemplu, oamenii refuzând în masă vaccinarea – și pragul de amplificare poate crește din nou, astfel încât aduc din nou în scenă această boală magică.

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dana said, on decembrie 23, 2020 at 8:31 pm

    de la 2.40 https://www.youtube.com/watch?v=0f4VwAy-64k&feature=emb_logo

    Apreciază

    • sorin said, on decembrie 23, 2020 at 9:06 pm

      https://ortodoxinfo.ro/2020/12/18/ips-teodosie-nu-i-vom-indemna-pe-enoriasi-sa-se-vaccineze-avem-rezerve-fata-de-vaccinul-anti-covid/

      Parintele Elpidie vorbeste probabil despre noul vaccin covid, in acest clip-interviu.
      Poate face cineva o traducere din limba greaca?

      Apreciat de 1 persoană

      • Dana said, on decembrie 23, 2020 at 9:19 pm

        Un mic rezumat de la @Mario, dintr-un comentariu anterior:

        ” Interviu recent cu parintele Elpidie Vaianakis – 15 dec 2020.
        Pentru cunoscatorii limbii grecesti, poate ne ajuta cineva cu o traducere completa.
        In mare, spune că noul vaccin va schimba ADN-ul oamenilor și că devin slugi ale satanei. Toti ce fac vaccinul vor fi copii ai satanei și îl vor refuza pe Iisus Hristos pentru eternitate, ceea ce e cel mai rau lucru pe care il poate face un om. Fiți foarte atenți și nu faceți noul vaccin, deoarece va avea un nanocip care are numărul fiarei – 666. Oricine îl primește, nu il va mai poate scoate. Vor fi 7 vaccinuri iar al 7-lea va fi cel mai rau.
        Nu vă temeți de nimic și Dumnezeu este minunat! fiti dispusi să aveti încredere în El! În Biblie scrie despre toate acestea.
        La sfarsit zice că antihristul va fi dezvăluit atunci când împărtășirea nu va fi aceeași. Ceea ce pot face creștinii pentru a fi mântuiți este să se roage din suflet către Dumnezeu Tatăl spunând „Dumnezeule Tată ai mila de sufletul meu”, către Iisus Hristos, spunând: „Doamne Iisus Hristose miluieste-ma” și catre Duhului Sfânt, spunând „Rege al Cerului, Duhul Adevărului, lumineaza-ne” Rugându-ne, Dumnezeu ne va arata calea pentru a recunoaște și a evita oamenii care sunt departe de Dumnezeu și ne vor dezvălui ce trebuie să facem pentru a păstra legătura cu El. Adevărata Biserică va găsi alte locuri pentru a oferi Sfânta Comuniune, deoarece episcopii și preoții bisericii au decazut si fac Sf Liturghie diferit de Calea cea Dreapta.”

        Apreciază

      • abc said, on decembrie 23, 2020 at 11:51 pm

        @Dana,
        Vor fi 7 fabricanti de vaccinuri (Moderna, Pfizer, Sputnik V etc) sau fiecare om va face 7 vaccinuri impotriva covid, iar ultimul dintre cele facute de acelasi om va fi cel rau ?
        Cum sa intelegem ?

        @Stefan
        tu spui:
        Sfântul Paisie Aghioritul spune,în cartea „Vremurile din urmă”, că:
        „Acum iarăși a apărut o boală, pentru care au găsit vaccin care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva va trebui să se lase pecetluit”.Mare atenție!Diavolul este viclean și umblă să înșele.REFUZAȚI VACCINUL ANTIHRISTIC.

        Nu am citit cartea, chiar am sa verific cele spuse, dar daca este precum spui eu inteleg asa:
        1. Va apare un virus
        2. Vor gasi un vaccin
        3. Odata cu vaccinul va fi demarata si procedura de pecetluire. Adica nu vaccinul e pecetea ci procedura de administrare a vaccinului este pecetea. Adica pecetea poate fi in seringa cu cip RFID sau insasi codul QR ce se da odata cu vaccinul este pecetea
        Eu asta inteleg din ce spune Sfantuil Parinte Paisie Aghioritul.

        Apreciază

      • Mihai T said, on decembrie 24, 2020 at 8:07 am

        Din cele spuse de mario se înțelege că va fi un șir de 7 vaccinuri. Numai anul ăsta vor scoate cel puțin două (vaccinul covid e administrat în 2 tranșe, la interval de 2 săptămâni).

        Apreciat de 1 persoană

      • Mihai T said, on decembrie 24, 2020 at 8:45 am

        Informații suplimentare de la același video:
        – rugăciunea inimii, pe lângă protecție față de mașinațiunile lui antihrist, va permite credinciosului să recunoască pe frații și surorile autentice, și pe adevărații preoți. Biserica va intra în catacombe;
        – Părintele vorbește de 7 vaccinuri care vor schimba adn-ul. Al 7-lea va fi cel mai rău, și va fi dat după ce vor muri un milion (milioane ?) de oameni datorită bolilor aduse de aceste vaccinuri, și după război unde vor muri mulți oameni;
        – antihrist va veni ca un om pașnic care ar urma să oprească toate războaiele. Lumea îl va admira și va crede că el este omul pe care îl așteptau popoarele;

        Apreciat de 1 persoană

      • mario said, on decembrie 24, 2020 at 12:22 pm

        Multumesc frate Mihai, asa este, e o iluzie faptul ca vom avea de ales intre vaccinuri, de fapt ne vor forta sa luam ce ne dau ei, toate vor avea semnul fiarei – 666. Cine il va accepta nu il va mai putea scoate, va fi damnat in lacul cu foc si pucioasa pentru eternitate.
        Atentie, in Apocalipsa zice clar ca semnul fiarei va fi luat de bunavoie si inainte de domnia antihristului, doar dupa ce se va sui acesta pe tron va facea sa fie obligatoriu si cu forta.
        Inapoi la context, parintele Elpidie mai precizeaza ca doar dupa inceperea vaccinarilor vor apare adevaratele pandemii, murind milioane, iar la scurt timp va incepe si al 3-lea razboi mondial urmand ca (dupa razboi?) sa se arate si antihristul ca om al pacii ce va opri toate razboaiele si toata lumea il va admira (anatema).
        Probabil nu mai este asa mult pe cand credem, Dumnezeu sa ne apere si sa ne dea sfanta lui armura!

        Apreciat de 1 persoană

  2. Oana said, on decembrie 23, 2020 at 8:35 pm

    NAŞTEREA DOMNULUI – IZVORUL DE VINDECARE A LUMII

    † TEODOSIE
    Din mila lui Dumnezeu Arhiepiscopul Tomisului

    Iubitului cler, cuviosului cin monahal şi dreptmăritorilor creștini din
    cuprinsul Arhiepiscopiei Tomisului, har, pace, milă și bucurie,
    de la Pruncul Iisus născut în peștera din Betleem,
    iar de la noi,
    Arhierească binecuvântare

    „Fecioara astăzi, pe Cel mai presus de fiinţă naşte…”

    Iubiţi fii duhovnicești,
    Sfânta şi marea sărbătoare a Naşterii Domnului ne umple în fiecare an inimile de o lumină şi de un har mai presus de fire şi de cuvânt. Se naşte Hristos, Împăratul veacurilor, într-o iesle smerită din Betleem, într-o peşteră rece, pentru a ne pune iarăși în lumină, ca în fiecare an, că cel mai mare dar al istoriei, pe care l-am primit în univers, este nașterea Fiului lui Dumnezeu, făcut Om pentru noi. „Hristos Se naşte, slăviţi-L, Hristos din ceruri, întâmpinaţi-L, Hristos pe pământ, înălţaţi-vă, Cântaţi Domnului tot pământul” rostesc cu îngerii, cântările de bucurie ale Bisericii, care a primit pe Pruncul Iisus. Cerurile s-au deschis şi nu vreun înger sau altă fiinţă cerească, ci Însuşi Fiul lui Dumnezeu a devenit Om pentru noi, pentru a ne ridica în cerurile slavei Sale. Pruncul dumnezeiesc este aşadar unirea pentru totdeauna dintre Dumnezeu şi Om. În acelaşi timp, pruncia lui Hristos este modelul suprem de smerenie şi de înţelepciune pentru întreaga umanitate.
    Unirea dintre firea dumnezeiască şi firea omenească în Persoana unică a Domnului nostru Iisus Hristos este temelia îndumnezeirii noastre după har, strigătul de mântuire al umanităţii, dezrădăcinarea robiei morţii care se înstăpânise peste lume, sfărâmarea împărăţiei păcatului, începutul Împărăţiei lui Dumnezeu între oameni, în iubire veşnică.
    Sfântul Ioan Gură de Aur, izvorul de taină al învăţăturilor dumnezeieşti, vorbind despre Naşterea Pruncului Iisus spunea: „Veniţi să sărbătorim! Veniţi să prăznuim! Străin e chipul sărbătorii, căci preaslăvit e cuvântul Naşterii. Astăzi legătura cea veche s-a dezlegat, diavolul s-a ruşinat, dracii au fugit, moartea s-a zdrobit, raiul s-a deschis, blestemul s-a pierdut, păcatul s-a alungat, înşelăciunea s-a izgonit, adevărul a venit, credinţa pretutindeni s-a răspândit” .
    Crăciunul, pregătește izbăvirea de moarte şi este începutul ridicării la viaţă, din stricăciune a omului căzut şi anticiparea revenirii la raiul pierdut, prin iubirea Pruncului venit în mijlocul nostru. Crăciunul este izvorul cel preacurat al darurilor Creatorului, începutul zămislirii Bisericii lui Hristos, al cărei Cap este Însuşi Dumnezeu. Hristos Domnul este pecetea care lasă în urmă testamentul morţii și pregătește testamentul iubirii, care dăinuie veşnic în unirea omului cu Dumnezeu. Prin Naşterea Pruncului Iisus, Dumnezeu vine la omul aflat în robia morţii pentru a ne dărui cetăţenie în cetatea cerurilor, în slava Împărăţiei Sale.

    Iubiţi fraţi şi surori în credinţa cea mântuitoare,
    Venirea în lume a Pruncului Iisus nu este doar evenimentul crucial şi culminant al întregii istorii universale, ci este şi începutul unui nou veac, veacul în care Dumnezeu Se dăruieşte lumii, pe care o umple de harul Său, se uneşte cu oamenii și ne dăruieşte dragostea Sa infinită, Trupul şi Sângele Său în Sfânta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie. Hristos este Izvorul cel Viu al vieţii, Puterea cea infinită care vindecă trupul nostru şi face ca viaţa să se înnoiască. El este Viaţa, iar umanitatea primind pe pămând pe Pruncul Iisus, se bucură de razele vieții cerești care o luminează.
    De aceea, în aceste vremuri de pandemie, Iisus Hristos este Doctorul cel fără de moarte, Vindecătorul de toate bolile, Cel ce ne aduce dragostea Tatălui. Cel ce a venit să omoare moartea, Pruncul Cel născut în Betleem este vântul cel preacurat, care suflă oxigen ceresc în plămânii vlăguiţi de suferinţă a celor din spitale, oferindu-ne doctoria nemuririi, Mâna cea puternică, care ne smulge din întunericul morţii şi ne aduce înapoi la starea de nemuritori, oferind chiar puterea medicilor de a stărui în osteneala vindecării.
    Naşterea Domnului este începutul cel preafrumos al vindecării noastre de moarte şi de păcat, este şi străfulgerarea de lumină dumnezeiască, în stare să năruie şi să zdrobească cursele vicleanului. Puterea Pruncului Dumnezeu din iesle este în măsură de a ne izbăvi, nu numai de virusuri, ci mai ales de frica aceasta omorâtoare de suflet, care a pus stăpânire pe întreaga planetă. Astăzi frica omoară mai mult decât virusurile, cu complicitatea mass media. Depresie, îndoială, grijă, sărăcie, şomaj, durere, toate acestea sunt efectele fricii care a cuprins pe semenii noștrii şi ameninţă să ne zdrobească.
    Aşa cum am spus şi la marele praznic al Sfântului Apostol Andrei, Creştinătorul Dobrogei şi Părintele duhovnicesc al întregii Românii, să nu ne înspăimântăm peste măsură. Grija şi atenţia pentru igienă şi pentru păstrarea sănătăţii, să fie însoţite de bucuria dăruirii şi de curajul pe care Dumnezeu ni l-a dăruit atunci când S-a născut în peştera rece din Betleem. Suntem urmaşii Sfântului Apostol Andrei. Aşa cum el a îndurat foame, frig, prigoană, suferinţă, durere şi la sfârşit moarte mucenicească pentru Hristos, tot aşa şi noi să răbdăm şi să suferim această vreme de încercare şi să mulţumim lui Dumnezeu pentru toate.
    În lucrarea vieţii noastre, vom întâmpina multe curse şi vicleşuguri ale satanei puse prin oamenii care slujesc întunericului. Hristos Însuşi, Pruncul Cel mai mare decât veacurile, a fost primit cu împotrivire şi cu ură în această lume a păcatului şi a morții. A fost refuzat şi izgonit din cetatea Betleemului de oamenii locului, pentru a Se naşte în frigul şi sărăcia peşterii. A fost urmărit pentru a fi omorât, din cauza fricii şi obsesiilor ucigaşe ale lui Irod, împăratul Iudeii. A peregrinat prin frigul cumplit al deşertului pe timp de noapte şi prin căldura cumplită a zilei, fără a avea decât mângâierea şi iubirea cea mai presus de ceruri a Maicii Domnului şi sânul ei cel fecioresc. În urma Pruncului dumnezeiesc, un fluviu de sânge nevinovat a curs prin uciderea pruncilor din tot ţinutul Betleemului. Mii de suflete preacurate au zburat atunci la sânul Părintelui Ceresc, pentru a vesti cetelor de îngeri întemeierea prin suferinţă a Bisericii lui Dumnezeu pe pământ.
    Tot aşa şi Biserica lui Hristos, încă din zorii apostolici ai istoriei, a îndurat mereu înverşunarea robilor morţii. Mesagerii lui Dumnezeu au fost izgoniţi din cetăţi, au fost omorâţi, şi milioane de mucenici au sfinţit cu sângele lor pământurile unde au propovăduit. Biserica lui Hristos îşi are cetăţenia în ceruri, iar domiciliul ei este în raiul iubirii lui Dumnezeu. Aici pe pământ suntem străini şi călători. Mereu oamenii lui Dumnezeu au suferit mânia şi furia ucigaşă a celor răi. Astăzi prigonirea Bisericii a luat diferite forme, mai subtile şi mai perfide. Sub pretextul izbăvirii de boală, Bisericile sunt închise, creştinii sunt intimidaţi, batjocoriţi, hărţuiţi. Creştinii nu mai sunt daţi la fiarele sălbatice, însă fiarele răutăţii muşcă mereu din Trupul Bisericii prin propagandă, răutate, acuze mincinoase, calomnie şi ură.
    Pruncul Dumnezeu, cel izgonit, urmărit şi prigonit de pretinșii stăpânitori ai acestei lumi, ne inspiră şi ne dăruieşte putere să trecem peste toate relele istoriei. Din toate suferinţele lumii, am învăţat că orice moarte pentru Dumnezeu este cale spre Înviere. Iisus Hristos, împotriva căruia s-au coalizat toate puterile iadului care s-au vărsat pe pământ, a biruit lumea şi istoria, a sfărâmat zidurile morţii şi ale separaţiei dintre om şi Dumnezeu, a zdrobit puterea păcatului şi a răutăţii din lume.

    Dreptmăritori creştini,
    Pământul cel sfânt al Dobrogei şi al întregii Românii, au fost întotdeauna roditor de sfinţi şi de sfinţenie. Oamenii din aceste ţinuturi l-au primit pe Sfântul Apostol Andrei şi au învăţat de la el Evanghelia vieţii şi a nemuririi. Sutele de martiri creştini despre care vorbesc documentele istoriei au sfinţit, prin sânge şi prin lacrimi, pământul sfânt pe care călcăm noi acum. Sutele de basilici şi de paraclise creştine descoperite pe teritoriul Scythiei Minor, adică al Dobrogei de azi, arată evlavia poporului român de aici. Mai bine de jumătate din vestigiile arheologice găsite aici sunt vestigii creştine, cu simboluri ale Pruncului dumnezeiesc Iisus Hristos.
    Să ne păstrăm şi noi credincioşia şi lumina aduse de Sfântul Apostol Andrei. Iată, în ultimii 15 ani, s-au zidit 30 de mănăstiri în Arhiepiscopia noastră. Să căutăm mănăstirile şi să ne umplem de harul lui Dumnezeu care sălăşluieşte acolo. Să căutăm duhovnici şi părinţi pentru a afla sfat şi binecuvântare pentru viaţă. Să umplem bisericile sfinte spre sfinţirea noastră şi spre moştenirea Împărăţiei lui Dumnezeu. Să nu mai permitem niciodată ca Bisericile zidite cu sudoare, lacrimi şi sânge de strămoşii noştri sfinţi, sau cele noi ridicate cu jertfă și trudă de credincioșii noștrii cu suflet mare, să fie încuiate de cei ce nu au dreptul să omoare credinţa sfântă a neamului românesc. Să ne apărăm credinţa ortodoxă în faţa asaltului prigonitorilor care urmăresc secătuirea sufletelor noastre de apa cea vie. Să rămânem nestrămutaţi în dreapta vieţuire şi în sfinţenia pe care părinţii şi strămoşii noştri ne-au dăruit-o cu suferinţă şi sânge.
    Nașterea lui Hristos în peștera din Betleem reprezintă fundamentul nașterii noastre în credința creștină. Peștera Sfântului Apostol Andrei, de aici de la Tomis, pământul apostolic, reprezintă, prin analogie, un Betleem al neamului românesc, fiindcă lucrarea Sfântului Apostol Andrei a luminat cu Evanghelia lui Hristos sufletele strămoșilor noștrii daco-geți. Predica sa vie și lucrătoare este continuată neîntrerupt de atunci prin slujitorii bisericilor, care prin neobosită lucrare au mărturisit adevărul acestei Evanghelii, păstrând astfel candelele sufletelor credincioșilor mereu aprinse.
    Cu adâncă iubire de părinte, cu bucurie pentru cei credincioşi şi cu durere în inimă pentru cei ce se pierd, vă încredinţez de stăruinţa mea în propovăduirea Adevărului Hristos, Cel Născut în Peştera Betleemului. Sunteţi toţi în rugăciunile mele, la Tronul de lumină al Preasfintei Treimi. Vă pomenesc pe toţi în smeritele mele plecări de genunchi, în faţa Sfintei Mese, pe care s-a jertfit Fiul lui Dumnezeu. Rămâneţi întru dragostea mea, în dreaptă credinţă şi în dreaptă vieţuire.

    Al vostru Arhipăstor,
    pentru tot binele doritor
    şi către Hristos Cel Născut la Betleem rugător,

    † TEODOSIE

    ARHIEPISCOPUL TOMISULUI

    Apreciază

  3. Mihai T said, on decembrie 23, 2020 at 11:06 pm

    FĂRĂ MASCĂ! Curtea de Apel București a decis că impunerea purtării măștilor în spațiile publice deschise este ILEGALĂ. Decizia ar putea produce efecte la nivel național, dacă DSU nu face un recurs temeinic în termen de trei zile

    https://activenews.ro/stiri/FARA-MASCA-Curtea-de-Apel-Bucuresti-a-decis-ca-impunerea-purtarii-mastilor-in-spatiile-publice-deschise-este-ILEGALA.-Decizia-ar-putea-produce-efecte-la-nivel-national-daca-DSU-nu-face-un-recurs-temeinic-in-termen-de-trei-zile-164349

    Acțiunea a fost depusă săptămâna trecută, primul termen a fost stabilit pentru luni, 21 decembrie 2020, iar miercuri, 23 decembrie, instanța s-a pronunțat, statuând că adaosul operat de D.S.U. la prevederile Legii nr. 55 / 15.05.2020 (care obligă la purtarea măștii doar în spațiile publice închise șî în mijloacele de transport în comun) este ilegal. D.S.U. a încercat să generalizeze obligativitatea purtării măștii în toate spațiile deschise, însă hotărârea administrativă nu poate prevala în fața unei legi superioare a Parlamentului.

    În jurul orei 17:00, Curtea de Apel București a admis acțiunea avocatei Minodora Ion și a scos în afara legii articolul 4 pct.15 din ordinul DSU privind obligarea cetățenilor de a purta mască în spațiile deschise. Hotărârea instanței nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de 3 zile.

    Dacă decizia instanței va rămâne definitivă, aceasta va produce efecte la nivel național.

    Apreciat de 3 persoane

  4. Marcel said, on decembrie 23, 2020 at 11:09 pm

    Follow the money: Vatican transfers to Australia amount to $2.3b and ‘no one knows’ who allowed it

    Apreciază

  5. Ines said, on decembrie 24, 2020 at 3:24 am

    O analiza buna-Planul mondial covid-context, iluzii, solutii

    Apreciază

  6. Ines said, on decembrie 24, 2020 at 5:47 am

    Parintele Ioan Vladuca: Cum sa rezistam satanismului epocii de azi. Nu va mai exista cale de mijloc Ori mucenicia, ori lepadarea

    Apreciat de 1 persoană

  7. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 24, 2020 at 8:38 am

    Seringa conține cip.

    Apreciază

  8. P.M. said, on decembrie 24, 2020 at 9:33 am

    Am mai spus și voi spune în continuare:acest vaccin a fost creat pentru exterminarea populației globale;cu cât mai mulți exterminați,cu atât mai bine pentru îndrãciți
    Dar,cum sunt puțini ACUM care vor cădea în capcana lor,ei vor încerca prin toate mijloacele să mai păcălească din oameni;de aceea și recurg la diferite tertipuri,la mult cinism,ipocrizie și minciună;inclusiv mascarada testelor.Dacă după toate astea lumea încă se va menține tare pe poziții,într un final cred că vor introduce vaccinarea obligatorie;în Danemarca au încercat o,în Brazilia se zvonește că o vor încerca curând.
    Argumente privind faptul că aceste vaccinuri au fost create pentru exterminare:
    1: prezența substanțelor toxice dovedite că sunt extrem de periculoase și nu au ce căuta în corpul uman cum ar fi metalele grele;ca de exemplu aluminiul și mercurul;sunt convins că mai sunt și altele.
    2: metodã nouã de obținere a acestor așa zise vaccinuri,metodã foarte periculoasã doar prin prisma faptului că manifestãrile ei sunt necunoscute.
    Acum trec și la nivelul ce ține de moralitate (pentru atei,sectanți și liberi cugetãtori) și mântuire(pentru ortodocși):aceste vaccinuri conțin resturi umane ale unor copii uciși;cum poate cineva accepta o asemenea imoralitate,o asemenea cruzime?!?este peste puterea mea de înțelegere.
    Acum mă voi adresa direct ortodocșilor:este un specimen care comentează cu pseudonimul LMS;acest mãscãrici dă de înțeles că este ortodox și spune clar că,citez din memorie,,cei care nu pot evita vaccinul,să se ducă la împãrtãșanie fiindcă așa se va anula efectul vaccinului”.Nu cãdeți în plasa unor astfel de blasfemitori!nu există iertare pentru nimeni care acceptă cu bună știință un vaccin ce conține urme de ființe umane ucise!
    Acum mă adresez celor ce susțin că acest vaccin este pecetea:nimic mai fals! argumente:
    1 te poți sustrage prin multe metode de la efectuarea lui(legal și ilegal,aici este mai mult de discutat)
    2 chiar dacă acest vaccin conține acea substanță care poate fi recunoscută prin diferite metode,el nu conține celebrul număr 666
    3 pecetea se va pune PE mâna dreaptă ori pe frunte;nu ÎN interiorul organismului.
    Cam atât am avut de expus;aștept contraargumente.

    Apreciază

    • Mihai T said, on decembrie 24, 2020 at 1:37 pm

      tocmai ce a zis părintele Elpidie (în video) că vaccinul covid are 666.

      Apreciază

    • Alexandru TM said, on decembrie 24, 2020 at 2:30 pm

      @ P.M. Doamne ajuta ! Sa fi sanatos.

      Da-mi voie sa te contrazic la capitolul „celor ce sustin ca acest vaccin este pecetea: nimic mai fals! ”

      Vaccinul pana acum este cel mai bun candidat la „pecete” si trebuie evitat chiar cu pretul mortii. Tind sa cred ca este dupa sfanta scriptura si spusele celor duhovnicesti.

      Argumentele tale desi la prima vedere valide , au o lipsa de informatie si intelegere in asamblu scripturistica pe de-o parte si una practica pe alta , voi contra argumenta si exemplifica (repetandu-ma) din alte comentarii:

      1. spui ca te poti sustrage – Corect insa nu se intelege si oamenii nu inteleg deplin ca la Apocalipsa dupa Ioan capitolul 13. avem cuvantul „a face” si nu a sili cum eronat se traduce in multe variante actuale unde omenii l-au memorat si asteapta o obligatie-silire tip viol, profund gresit.
      .
      „A face ” in locul mentionat mai inainte din scriptura are sensul de a „vicleni ” a insela” a tainui „a duce cu vorba” . Deci nu te va sili nimeni , ci te va insela fie prin mas-media fie prin constrangere (legi) cu lipsa anumitor benefecii sociale pentru a lua vaccinul fie sa alegi moartea, dar in definitiv alegi. Dar a constrange nu neaparat inseamna siluire, pt ca in fond tu poti refuza actul constrangerii , asumanduti „riscurile” sau lipsurile ce se impun. Deci la punctul unu se incadreaza scripturistic.

      Pe ce te bazezi afirmant punctau tau?

      2. spui ca poate contine luciferaza dar nu contine numarul 666. Gresit. Mai jos se potriveste perfect ce spune parintele Elpidie , insa explicat practic.

      Fiecare seringa , flacon contine un „Part Number”- numar de piesa -numar de marca (marcat) tradus in EAN 3 obligatoriu pe langa codul QR > Codurile – numerele acestea se folosesc in gestionarea produselor- trasabilitate , aceleasi coduri de bare de pe produsele de pe rafturi care coduri contin 666 in limbajul de programare. Acestea le-am zis doar pentru flacon.

      Acum continutul flaconului , se compune din particole nanometrice sau naninti pe romaneste , aceste particole sunt patentate , fiind patentate ele intrinsec prin patent contin numarul (Part Number) de gestiune al patentului fiind o piese de sine statatoare adica nanitul acela (compozitul de argint , bariu, mercur sau carbon etc.. , care are rol transportor sau de CIP sau de editare etc..) are in registrul lui 666, acel fluid cu naniti intrand in tine , intra implicit si numarul 666.
      Cum vezi tu bagarea unui numar in corp? dupa Ioan 13 :18 * Apoc. 18 Aici* e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul** fiarei. Căci† este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. Deci se insrie scripturistic.

      Pe ce te bazezi cand spui ca nu are numar?

      3. Spui ca va fi pe si nu IN. In Apoc 13:16 cuvantul „sa-si puna ” este de fapt „a lua” care se traduce din grecescul vechi cu sensul de a „INCIZA a GRAVA a CRESTA IN” .
      Acul de seringa are o parte taietoare adica varful este ca un pumnal cu 2 taisuri , aceasta parte taietoare se numeste „Bizou”, tegumentul corpului se cresteaza se incizeaza in momentul inocularii vaccinului . Deci scripturistic si fizic este IN si nu pe.

      Pe ce te bazezi cand spui ca va fi pe si nu in , avand in vedere traducerea, poate stii ceva si sunt dornic sa stiu?

      Mai departe :

      Vaccinul va modifica structura genetica cunoscut fiind acest fapt prin tehnologia CRISPR si mesagerul ARN care il contine. Nu este negat de producator acest fapt fiind singurul vaccin produs pana acum cu aceasta tehnologie , DE CE? .

      Deci te face din om „ne-om” fiind astfel modificata esenta genetica . Nota : impartasania nu mai poate patrunde „in toate alcaturile” pentru ca nu vor mai fi umane. Acest mesager ARN (care are si el part number 666) editand gena umana cu o parte din informatia genetica cum ar fi gene de „ovare de maimuta si ovul de hamster”. Devine omul o HIMERA .

      Astfel se separa trupul de Duh, omul nemaifiind capabil sa primeasca Harul , nu ca harul nu ar vrea sa-l mantuie , ci se strica pe sine omul implinindu-se cu prisosinta urmatoarele versete.

      Psalmi 48:12 Şi omul, în cinste fiind, n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor.
      Corinteni 13: 16-17 Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi? De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteţi voi.

      Versetele au in vederea curvia implicit schimbul de fluide dintre persoane care curvesc. Apostazia , idolatria se traduce la propriu cat si duhovniceste ca si „Curvie” in legatura cu credinta si slujirea devaratului Dumnezeu Hristos. Astfel primid schimbul de fluid din vaccin . APOSTAZIEM. SI nu urcum ci irevesribil, pt ca stricam templul unde Duhul nu mai poate veni pt ca nu mai are unde, nemaifind om , acea persoana.

      Dumnezeu sa ne lumineze pe toti.

      Daca gresesc va rog sa-mi spuneti unde si de ce !

      Mantuire

      Apreciat de 2 persoane

  9. sky said, on decembrie 24, 2020 at 11:50 am

    Incetul cu incetul, Idiocratia isi face loc in lume; Iraputao, oras in centrul Mexicului cu peste 300 000 de locuitori, administratia locala a angajat mai multi luptatori sportivi (Wrestlers) pentru a impune purtarea mastii prin oras:
    https://www.rt.com/news/510545-mexicans-wrestlers-enforce-mask-wearing/

    Apreciat de 1 persoană

  10. Spaceman said, on decembrie 24, 2020 at 11:55 am

    Un studiu din 2018 arată că vaccinurile mARN pot cauza tromboză

    169. Fischer S, et al. Extracellular RNA mediates endothelial-cell permeability via vascular endothelial growth factor. Blood. 2007;110:2457–2465. [Abstract] [Google Scholar]

    170. Kannemeier C, et al. Extracellular RNA constitutes a natural procoagulant cofactor in blood coagulation.

    https://europepmc.org/article/PMC/5906799#R169

    https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/1-din-4-decese-este-cauzat-de-tromboza

    Studiu. Covid-19 ar putea ucide prin tromboză și nu prin pneumonie, cea mai cunoscută complicație →

    https://www.mediafax.ro/coronavirus/studiu-covid-19-ar-putea-ucide-prin-tromboza-si-nu-prin-pneumonie-cea-mai-cunoscuta-complicatie-19136514

    Apreciază

  11. sky said, on decembrie 24, 2020 at 11:56 am

    Ca tot am amintit de Idiocratie: Primarul Washingtonului declara 24 Decembrie, Ajunul Craciunului ca fiind ziua nationala Anthony Fauci.
    https://www.rt.com/usa/510594-dc-bowser-proclaims-fauci-day/

    Apreciază

  12. acelas said, on decembrie 24, 2020 at 5:12 pm

    Apreciază

  13. P.M. said, on decembrie 24, 2020 at 6:10 pm

    @@@Alexandru TM,voi contesta primul punct,punctul referitor la sustragerea efectuãrii vaccinului; celelalte puncte nu cred că mai sunt necesare a fi contestate după ceea ce voi scrie;și nu cred că le aș putea contesta
    A apărut un articol legat de reacțiile adverse privind acest vaccin;bine,ceea ce a apărut este tot parte a planului īndrãciților;dacă nu mă înșel l am citit tot aici,pe blogul domnului Vasile;este vorba de alergiile la unele substanțe conținute de aceste așa zise vaccinuri;spurcații spun că cei ce se știu alergici la diferite substanțe,la diferite mancãruri,să nu facă acest vaccin;credeți mă,sunt foarte mulți alergici în Țara Românească!!!deci legal,chiar ,,împinși”de către îndrãciți,mulți au acoperire pentru a nu și face harakiri (sinuciderea) cu vaccinul
    În ceea ce privește partea ilegală,să nu mi scrii dumneata că cei din sistem chiar își vor face vaccinul!!!astea s povești copilãrești!cum să nu fentezi sistemul dacă el îți permite?!?să nu mi spui că doctorii,pardoon,medicii(corect politic), judecătorii, procurorii,avocații, politicienii,polițiștii,jandarmii,militarii,micii și marii afaceriști,descurcăreții și care or mai fi,se vor injecta cu MOARTEA!!! astea povești pescărești!
    Greu va fi pentru cei ce nu se vor afla în niciuna din cele două categorii și anume:alergicii și protejații.
    De aceea trebuie ceva invaziv care să conțină acel număr infect(666):o gravură,un cip,un plasture,un marcaj cu vopsea la suprafață

    Apreciază

    • A said, on decembrie 24, 2020 at 9:35 pm

      Doamne ajuta P.M,

      Te duci putin in laturi cu supozitia cum ca cozile de topor nu se vor vaccina cu Moartea. Dupa cum am spus trebuie o privire mai in ansamblu.

      Cei ce nu trebuie vaccinati facand parte din „trepadusii” de nivel mai inalt nu vor avea inoculata otrava pentru „prostime” , care trebuie decimata pentru a fi mai putini si mai usor controlabili. Dar vor fi „marcati” asemanator, fara nici o indoiala. Sistemul ii vrea pe toti pecetluiti.

      Cu vaccinul nu se urmareste neaparat moartea pe care dumneata o vezi ca ultim punct al vaccinului . Nu nici de cum. dupa scriptura unii pecetluiti vor cauta moartea si nu o vor gasi.

      Trebuie inteleasa moartea ca un „efect secundar” impropriu spus, procesului de lepadare prin pecetluire cu vaccinul . Efect care putea fi provocat multimilor prin multe alte mijloace, ce le au la indemana de ani si ani.

      Spurcatii urmaresc desprinderea omului de Dumnezeu Hristos iremediabil. Iar daca prin procesul de pecetluire a multimii mai se si moare in viziunea lor nu este o problema, ci chiar un efect ( win-castig ,win -castig) .Exista „marfa” unde sa poata perfectiona „zeama de plosnita” si pentru viitorii „sclavi folositori” .

      Concluzionand : Nu moartea trupuli se urmareste ci moartea sufletului ca sa aduca ca obol acel suflet necuratului. Ce folos sa omoare doar trupul stiind ca-i vor muncenicii (are experienta de mii de ani cu mucenicii si a invatat sa nu mai repete asta) . INSA omorat sufletul ce valoare ar mai avea trupul?.

      Dar trupul ucis prin prigonire fara sa ajunga la suflet cu vaccinul , acela nu e mare castig lor, ci chiar pierdere si foc daca cel ucis a fost marturisitor al Adevarului.

      Mantuire

      Apreciază

  14. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază

  15. P.M. said, on decembrie 24, 2020 at 6:18 pm

    @@@Alexandru TM, deci silire, constrângere nu poate exista atât timp cât jigodiile îți permit(legal)sã te sustragi morții!
    Concluzia:acest vaccin nu este pecetea, însă este MOARTEA fizică și cel mai probabil și cea sufletească fiindcă,cei care vor accepta să le fie introduse în corp pãrți umane din bebelușii exterminați de propriile mame,nu cred că mai pot trece de vămile ce i așteaptă la Judecata De Apoi.

    Apreciază

  16. Alexandru TM said, on decembrie 24, 2020 at 9:40 pm

    @ P.M dragule

    „Legal” mai baga si otrava in prajiturele. Folosind o fereastra „Overtone” adica sa ii oculteze scopul vaccinului oferind alternativa. Pr . Fageteanu -Pr Iustin > sunt vicleni vicleni vicleni .

    In rest … tu stii… eu am terminat.

    Mantuire

    Apreciat de 1 persoană

    • P.M. said, on decembrie 25, 2020 at 8:41 am

      @@@Alexandru Tm dacă va fi așa cum susții dumneata,nu ne rămân decât pădurile României;înseamnă că în 1-3 ani ne va rămâne ca alternativă doar fuga n pustietate!dumneata te pricepi la lucrurile necesare pentru supraviețuire?dacă da,te rog să i ceri emailul domnului Vasile pentru a comunica;pentru a nu fi luat prin surprindere,trebuie să mă pregătesc de pe acum.

      Apreciat de 1 persoană

  17. Alexandru TM said, on decembrie 25, 2020 at 9:53 pm

    Doamne ajuta, @ PM

    Adevarat ne va ramane doar fuga. Insa vom pleca de buna voie inainte sa inceapa uciderea , caci prigonirea deja a inceput.

    Iar pentru cei de langa noi fiind vaccinati, ne vor zorii la plecare , simtind ca-i ardem, nu ne vor suporta si nu-i vom suporta duhovniceste vorbind.

    Iar cand tot raul pecetluiri devine generalizat atunci incepe si cautarea si uciderea.

    Timpul plecarii in siguranta este acum (mai departe de lume , intr-un sat marginas padurii). Iar pentru fuga propriuzisa nu stiu multe de supravietuire dar din ce am experimentat. „In padurile din Romania nu se moare de foame ci se moare de frig si umezeala.”

    O prelata, Incaltaminte , haine groase si impermeabile toate acestea de calitate, un cutit un topor, poate un tarnacop mic sa sapi un bordei. In rest mila Hristosului IIsus a Domnului. Altceva nu te poate pregati pentru ce va sa vie-fie ori cat de echipati am fi , ci doar mila Lui Dumnezeu si Iubirea lui de oameni.

    Multi nu vor apuca sa fuga si se va cere „RASPUNSUL CEL BUN”.

    Mantuire

    Apreciat de 1 persoană

  18. Cms72 said, on decembrie 25, 2020 at 10:31 pm

    Totul este o pacaleala de doi bani pentru ca testul rt-pcr este facut pentru INFECTII si NU PENTRU VIRUSI. De aceea a si fost asasinat Kary Mullis in august 2019, exact inainte de simularea pandemiei in octombrie 2019:

    „The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY.”

    https://centerforhealthsecurity.org/event201/

    Testul rt-pcr testeaza ADN, adica materialul genetic, NU VIRUSIII!!!

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Polymerase_chain_reaction

    Virusii nu au nici o treaba cu ADN ci cu RNA:

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/RNA_virus

    Motivul pentru care „ei” cauta material genetic este legat de clonare si de faptul ca se creaza o baza de date genetice care sa fie la dispozitia ingerilor cazuti, nefilimii

    Apreciază

  19. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază

  20. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază

  21. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază

  22. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază

  23. […] va rog si: OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitiveSursa: SACCSIV – blog […]

    Apreciază

  24. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază

  25. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază

  26. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază

  27. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază

  28. […] OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.