SACCSIV – blog ortodox

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Posted in Coronavirus, TEST by saccsiv on decembrie 11, 2020

Dupa cum am mai spus, intreaga sandrama sta atarnata de un singur fir vai de mama lui: testul.

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Tot ce vedem ca se edifica de zor se bazeaza pe aceste teste: Marea Resetare, lockdown, masti obligatorii, vaccinare, etc.

Dar pana la urma ata se va rupe, iar cand aceasta se va rupe, furia maselor va fi de nestavilit.

Pana atunci, iata ce mai aflam despre acesta, conform articolului A global team of experts has found 10 FATAL FLAWS in the main test for Covid and is demanding it’s urgently axed. As they should:

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul test pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă. Așa cum ar fi trebuit

De Peter Andrews, jurnalist irlandez în domeniul științelor și scriitor stabilit la Londra. Experiența sa este cu precădere în științele vieții, fiind absolvent al Universității din Glasgow, cu specializare în genetică.

Foto: Un laborant efectuând un test rapid PCR în laboratorul Confidence, pe fondul pandemiei de coronavirus, în Viena, Austria, pe 30 octombrie 2020. ©REUTERS / Leonhard Foegler

Un grup de analiză a documentului pe care se bazează majoritatea testelor Covid desființează pe larg știința din spatele lui, descoperind erori majore. Grupul concluzionează că testul este complet inadecvat ca instrument de diagnoză – iar consecințele sunt imense.

Săptămâna trecută, am relatat despre o hotărâre memorabilă din Portugalia, unde o instanță a hotărât împotriva autorităților sanitare guvernamentale care au carantinat ilegal patru persoane în această vară, într-un hotel. Autoritățile deciseseră acest lucru întrucâ una dintre persoane fusese diagnosticată pozitiv pentru Covid cu un test PCR – dar curtea a constatat că testul era fundamental greșit și, practic, inadmisibil.

Acum supremația testului PCR, sub care trăim zilele acestea, mai primeste o lovitură distrugătoare. O analiză făcută de un grup format din 22 de experți internaționali a identificat 10 „erori majore” în protocolul principal pentru asemenea teste. Raportul demontează sistematic studiul original, numit documentul Corman-Drosten, care descrie un protocol pentru aplicarea tehnicii PCR în vederea detectării Covid.

Documentul Corman-Drosten a fost publicat pe 23 ianuarie 2020, la o zi dupa ce a fost supus avizării, ceea ce face din procesul de avizare de grup pentru acest document să fie cel mai rapid din istorie. Ceea ce este important de reținut despre acest document este că protocolul pe care îl descrie stă la baza a cca 70% din kiturile de detectare Covid la nivel mondial. Este ieftin, rapid – și complet inutil.

Cele 10 păcate de moarte

Printre erorile capitale care invalidează total protocolul de testare PCR se numără faptul că testul:

 • Este neclar, din cauza proiectării primare eronate
 • Este exagerat de variabil
 • Nu poate face diferența dintre un virus întreg și fragmente de virus.
 • Rezultatele pozitive sau negative nu pot fi stabilite cu certitudine
 • Nu există o procedură standard de operare.
 • Nu pare să fi beneficiat de o revizuire serioasă a comunității științifice.

Vai! Te-ai putea întreba dacă a mai rămas ceva corect în tot documentul ăla. Dar stați – lucrurile devin și mai rele. Așa cum am arătat cu ceva vreme în urmă, nu există un prag pentru validarea răspunsurilor pozitive. De aceea laboratoarele au rulat 40 de cicluri de amplificare, practic garantând un număr mare de răspunsuri fals pozitive – până la 97%, potrivit unor studii.

Cireașa de pe tort estă că printre autorii înșiși ai documentului original, cel puțin patru dintre ei au grave conflicte de interese. Doi dintre ei sunt membri ai consiliului director al Eurosurveillance, cotidianul cu nume sinistru care a publicat documentul. Cel puțin trei dintre autori sunt pe ștatele de plată ale celor mai importante companii care efectuează teste PCR!

Eroii pe care îi merităm

Cei 22 membri ai consorțiului care a pus sub semnul îndoielii această știință nocivă merită întreaga noastră apreciere. Grupul e constituit din oameni de știință din Europa, SUA și Japonia, specialiști seniori în genetică moleculară, biochimiști, imunologi sau microbiologi, printre ei fiind unii cu decenii de experiență în spate.

Ei au înaintat o cerere către Eurosurveillance de a retrage documentul Corman-Drosten, scriind:

„Luând în considerare petele științifice și metodologice prezentate aici, suntem convinși că consiliul editorial al Eurosurveillance nu are altă opțiune decât aceea de a retrage documentul publicat.”

Asta apropos de modul cum trebuie pusă presiunea.

Este dificil să estimăm implicațiile acestei revelații. Fiecare element al ortodoxiei Covid se bazează pe „numărul de cazuri”, care este în mare măsură rezultatul larg răspânditelor de acum teste PCR. Dacă rezultatele testelor PCR sunt însă esențialmente fără sens, atunci tot ce ni s-a spus – și ni s-a ordonat să facem prin guvernele din ce în ce mai dictatoriale – este foarte probabil incorect. De exemplu, unul dintre autorii recenziei este Dr. Mike Yeadon, care afirmă că în Marea Britanie nu există „un al doilea val” și că pandemia a luat sfârșit din iunie 2020. Privind cum testele PCR sunt desființate atat de neechivoc, este greu să găsești dovezi care să susțină contrariul.

Castelul de cărți se prăvălește

De ce acest document a fost publicat cu atâta grabă în ianuarie, în ciuda faptului că nu respecta standardele în vigoare? De ce nu s-au activat cheile de control care au menirea să prevină ca știința rea să dicteze politicile publice? Și de ce a durat atât de mult pentru ca cineva din comunitatea științifică să sancționeze metodologia greșită? Aceste întrebări provoacă bănuieli întunecate, pe care le vom discuta altădată.

Chiar mai presantă este întrebarea ce este de făcut de acum încolo. Persoanele responsabile pentru redactarea și publicarea documentului Corman-Droster trebuie trase la răspundere. Dar, de asemenea, toate testele PCR bazate pe protocolul din acest document trebuie oprite imediat. Tuturor celor care au fost declarați „cazuri Covid”, fiind diagnosticați pe baza acestui protocol, ar trebui să li se spună că nu mai trebuie să stea în izolare. Toate decesele Covid anterioare si prezente, cazurile și „ratele de infecție” ar trebui să fie subiectul unei masive anchete retroactive. Toate carantinările și toate celelalte restricții ar trebui revizuite și relaxate de urgență.

Toate acestea pentru că ultimele informații ieșite la iveală despre testele PCR cresc probabilitatea ca noi să nu fim victimele unui virus ucigaș pandemic ci al unei pseudo-epidemii de rezultate fals pozitive. O epidemie din cauza căreia ne distrugem economiile, devastăm viețile personale ale oamenilor și provocăm mai multi morți decât ar putea s-o facă vreodată Covid.

 

Comentariul traducatorului:

Despre cum nu este bine să folosești testul PCR pentru a pune un diagnostic a vorbit chiar inventatorul lui, Kary Mullis, laureat al Premiului Nobel pentru inventarea acestui test și decedat anul trecut. Derulați filmul de mai jos, realizat în 1997, pana la min 52 (puteți, la fel de bine, să-l umăriți integral):

Să extragem doar două citate din ce spune Kary Mullis:

„…testul PCR este un proces folosit pentru a face foarte mult «ceva» din «ceva», NU-ȚI SPUNE DACĂ EȘTI BOLNAV SAU NU, nu-ți spune dacă ceea ce ai contractat ar putea să-ți facă rău…”

„Cu PCR poți găsi orice în oricine”

Acest al doilea citat îl găsiți mai ușor aici:

Mike Yeadon, la care face referință  articolul, este la rândul lui, fost șef la Pfizer R&D și nu este la prima ieșire critică la adresa testelor PCR folosite pentru diagnosticarea COVID:

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

Iar semnale au apărut din multe părți:

Testele PCR, imprecise. Oameni sănătoși, băgați cu forța în spitale

Video: Dr. Anca Nitulescu despre gravele leziuni provocate de betisor in timpul testarii RT-PCR

Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocate populației de testele PCR

Și, atunci, de ce? Mai citiți, vă rugăm:

TESTAREA IN MASA este folosita de guvernepentru o URIASA BANCA DE DATE cu ADN-urile noastre? Adevărul despre kitul de testare PCR de la inventator și de la alți experți

CE STIU EI SI NU STIM NOI? Nici directorul OMS n-a vrut sa se testeze, chiar daca a fost contact direct. Sa ne amintim ca nici Raed Arafat

Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin

„COVID a dus la o psihoză delirantă: oamenii au devenit opaci la orice gândire rațională”

Rabin: Au transformat coronavirusul intr-o religie. Abordarea Covid-ului n-are nicio legătură cu ştiinţa, ci doar cu dogma religioasă

 

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai T said, on decembrie 11, 2020 at 2:48 pm

  Arafat ar vrea să se interzică mersul la colindat. Deocamdată sfătuiește „personal” să se renunțe la obicei. CNSU propune a ȘAPTEA prelungire „cu maximum 30 de zile” a stării de alertă

  https://activenews.ro/stiri/Arafat-ar-vrea-sa-se-interzica-mersul-la-colindat.-Deocamdata-sfatuieste-personal-sa-se-renunte-la-obicei.-CNSU-propune-a-SAPTEA-prelungire-„cu-maximum-30-de-zile-a-starii-de-alerta-164089

  Remarc faptul că o nouă stare de alertă este ilegală, deoarece în legea 55/2020 scrie că se poate prelungi numai până în decembrie 2020.
  (ultimele 5-6 oricum au fost ilegale, deoarece s-au prelungit fără aprobarea parlamentului, guvernul ”interpretând” că e nevoie de parlament numai când se instaurează, nu și când se prelungește starea de alertă. Dar acuma scrie în mod explicit că nu se poate prelungi peste decembrie 2020)

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 11, 2020 at 5:43 pm

   Mihai T

   Prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecției sociale în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare, inclusiv ale actelor normative care o modifică și/sau o completează ori care cuprind dispoziții care privesc aplicarea prevederilor sale, se aplică în continuare, fără întrerupere, de la data încetării stării de urgență instituite prin decret, potrivit art. 93 alin. (1) din Constituția României, republicată, pentru toate domeniile de activitate în care se mențin restricții, până la ridicarea acestora, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2020.

   http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/225620

   Apreciat de 1 persoană

 2. Mihai T said, on decembrie 11, 2020 at 2:53 pm

  Prof. Didier Raoult: „Vaccinurile anti-COVID sunt Science-Fiction și publicitate. Vaccinarea obligatorie ar produce o revoluție” VIDEO

  https://activenews.ro/stiri/Prof.-Didier-Raoult-„Vaccinurile-anti-COVID-sunt-Science-Fiction-si-publicitate.-Vaccinarea-obligatorie-ar-produce-o-revolutie-VIDEO-164047

  Dacă ar fi numai niște fantasme science-fiction, ar fi altceva. Dar aceste vaccinuri sunt proiectate să-i modifice genetic pe oameni, să le scoată din suflet sentimentul religios, să le provoace alzheimer, și să-i extermine.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mihai T said, on decembrie 11, 2020 at 2:55 pm

  „Au sosit marțienii?” Ieslea Nativității de la Vatican, o grămadă de șuruburi cu simboluri ascunse. Italienii, scandalizați: Este Biserica pachamama a lui Papa Francisc!

  https://activenews.ro/externe/„Au-sosit-martienii-Ieslea-Nativitatii-de-la-Vatican-o-gramada-de-suruburi-cu-simboluri-ascunse.-Italienii-scandalizati-Este-Biserica-pachamama-a-lui-Papa-Francisc-164086

  Apreciază

 4. Titel said, on decembrie 11, 2020 at 3:16 pm

  Aici o portiune subtitrata din filmulet:

  https://www.cotidianul.ro/inventatorul-testului-pcr-nu-e-mereu-concludent/

  Apreciază

 5. medici din toată lumea despre vaccinuri said, on decembrie 11, 2020 at 3:42 pm

  Medici din Germania, SUA, Belgia, Norvegia, Marea Britanie și Irlanda, declară următoarele:

  Vaccinurile anti covid sunt inutile pentru că virusul în cauză nu exsită, nu a fost izolat, și deci nu exsită vreo boală pentru care să fie necesare. Vaccinurile sunt periculoase pentru că folosesc o tehnologie complet nouă, necunoscută până acum, mARN care poate modifica genomul uman. Vaccinurile nu au fost testate nici măcar pe animale, iar oamenii vor fi cobaii pe care vor fi testate acestea, putând să provoace multe boli cum ar fi infertilitate, cancer, boli auto-imune, și chiar moartea, și mai ales nu sunt necesare pentru că nu există nici o pandemie globală reală. Purtarea măștii, distanțarea și carantinarea au fost prin urmare inutile.

  https://www.bitchute.com/video/y7X9xkankSVh/

  Apreciat de 1 persoană

 6. Titel said, on decembrie 11, 2020 at 4:00 pm

  Compania Roche lanseaza un test rapid de COVID-19 cu o eficienta de 94,5 %

  https://ziare.com/international/stiri-externe/compania-roche-lanseaza-un-test-rapid-de-covid-19-cu-o-eficienta-de-94-5-la-suta-1649899

  Vesti proaste despre vaccinul facut de Sanofi si GSK. Ce rezultate s-au obtinut in urma testarii

  https://ziare.com/stiri/eveniment/vesti-proaste-despre-vaccinul-facut-de-sanofi-si-gsk-ce-rezultate-s-au-obtinut-in-urma-testarii-1649860

  AstraZeneca va testa combinarea vaccinului sau cu cel rusesc, Sputnik V

  https://ziare.com/international/stiri-internationale/astrazeneca-va-testa-combinarea-vaccinului-sau-cu-cel-rusesc-sputnik-v-1649859

  Ungaria intentioneaza sa aprobe un vaccin chinezesc prin procedura de urgenta

  https://ziare.com/facebook/stiri-facebook/ungaria-intentioneaza-sa-aprobe-un-vaccin-chinezesc-prin-procedura-de-urgenta-1649909

  VIDEO | O femeie din Oradea care nu purta mască de protecție a fost încătușată de polițiști în mijlocul străzii
  Citeşte întreaga ştire: VIDEO | O femeie din Oradea care nu purta mască de protecție a fost încătușată de polițiști în mijlocul străzii

  https://www.libertatea.ro/stiri/video-o-femeie-din-oradea-care-nu-purta-masca-de-protectie-a-fost-incatusata-3326241#ziarecom

  Apreciază

 7. stef said, on decembrie 11, 2020 at 4:21 pm

  Din cauza asta, aseara la A3 , javra de Streinu Cercel blufeaza si incearca sa intimideze cu aroganta fara sa raspunda concret intrebarilor avocatei Diana Sosoaca . Vedeti aici :

  Apreciat de 2 persoane

 8. R said, on decembrie 11, 2020 at 6:01 pm

  saccsiv,

  „Dar pana la urma ata se va rupe, iar cand aceasta se va rupe, furia maselor va fi de nestavilit.”

  Foarte optimistă perspectiva.

  Apreciază

 9. popescu said, on decembrie 11, 2020 at 6:39 pm

  KLaus Schwab spune clar ce vor:

  https://www.researchgate.net/publication/346483715_External_peer_review_of_the_RTPCR_test_to_detect_SARS-CoV-2_reveals_10_major_scientific_flaws_at_the_molecular_and_methodological_level_consequences_for_false_positive_results

  De ce nu se testeaza, cu dovezi!
  https://lbry.tv/@oliverjanich:b/CORONA-TEST-schiebt-dir-NANO-ROBOTER-ins-GEHIRN-:0?r=HmnFCbSq4YYTPqNrs3FH7B4JRWmZut2g

  In acest clip apare si un om care explica despre cum sint cipurile introduse in creier prin nas, afirmind ca nu vor mai putea fi scoase. Clipul original este din 2009. Dupa ce-a spus asta a murit la 2 sapatamini.
  Din pacate, nu am timp sa va traduc.
  Testul este facut de Drosten, sef la Charite, cu un doctorat fals. In 2014 recunostea ca testul pcr nu este bun pt a detecta virusuri. O sa va pun si art respectiv.

  A GRAY STATE

  https://justthenews.com/politics-policy/coronavirus/newly-surfaced-video-july-fauci-tests-dead-virus

  https://de.rt.com/gesellschaft/109792-corona-ausschuss-der-test-ist-tatsaechlich-das-verbrechen-teil-1/

  In Florida müssen nun CT-Werte angegeben werden!

  Ab 30 Zyklen ist ein Test ungültig. Es könnte ab sofort die „positiv Tests“ um 80 % reduzieren.
  https://www.flhealthsource.gov/files/Laboratory-Reporting-CT-Values-12032020.pdf?fbclid=IwAR2tI7kVnL_sus7N8tIB1PfCEVjps9mnTgrUVNYEjxhIHoAZx9MZJIRdIhc
  Abs. 3 : 25-30 Zyklen werden angeraten
  https://cormandrostenreview.com/report/
  @wissenistmacht1

  In Florida müssen nun CT-Werte angegeben werden!

  Ab 30 Zyklen ist ein Test ungültig. Es könnte ab sofort die „positiv Tests“ um 80 % reduzieren.
  https://www.flhealthsource.gov/files/Laboratory-Reporting-CT-Values-12032020.pdf?fbclid=IwAR2tI7kVnL_sus7N8tIB1PfCEVjps9mnTgrUVNYEjxhIHoAZx9MZJIRdIhc
  Abs. 3 : 25-30 Zyklen werden angeraten
  https://cormandrostenreview.com/report/

  To come back to the Covid test again. Apparently many people have not understood what is written down here. This lady; a scientist; went to the test and she accepted the test when it was presented to her; and she ran away with the Covid Test. When she got home she took it apart and found an optical holographic chip at the end of the test stick. She then did a Pixe Scan and found TC. What is TC? That is element 43 i! And what does 43 mean? It is a radioactive transition metal with bio-infiltrator properties, as well as mind control and DNA direct manipulation! (While certain isotopes of all elements can be radioactive, an element is considered radioactive if it has no stable isotopes. The transition metals without stable isotopes are: Tc, Lr, Rf, Db, Sg, Bh, Hs, Mt, Ds, Rg and Cn. Note that all except Tc are transuranic, which means that their atomic number is greater than 92) So and now you come into play – this is an attack on a person’s life and an attempted murder! They did not succeed with her; but how many have received this chip through this test? The announced and unreliable vaccines will do the rest as already described in the agenda of this madman. I couldn’t save even the closest family members from this; because they wouldn’t listen to me and it breaks my heart! 😪 I hope that someone out there who hasn’t seen anything bad in this test so far will be convinced by me along with this mail…please; please never allow this test; because it will be the beginning of your end. This chip can never be removed again! Say NO to the Covid Test!

  Apreciat de 1 persoană

 10. Catalin Teodoru said, on decembrie 11, 2020 at 6:56 pm

  leacul există, e super ieftin dar… nu se vrea!
  medicament „minune’ prezentat in Senatul SUA
  de la min. 01:21. https://youtu.be/Tq8SXOBy-4w?t=81
  costa 10 Ron și te vindeca de Covid in 48 de ore! il găsești la… veterinar!!!
  un articol similar ce se referă la același medicament:
  https://www.mediafax.ro/social/medicament-existent-pe-piata-omoara-coronavirusul-in-48-de-ore-au-descoperit-cercetatorii-la-ce-se-foloseste-ivermectina-19047843
  De ce s-ar duce in Senatul SUA un faimos doctor, reprezentant al unei asociații de mii de medici constituită strict in acest scop, să ne prezinte un leac pentru Covid cu eficiență 100% un medicament care costă doar 2 dolari și se găsește in toată lumea, cunoscut fiind de peste 50 de ani!! bietul medic nu are nimic de caștigat, dimpotrivă iși poate pierde dreptul de a profesa și chiar viața! sunt mii de review-uri la acea prezentare făcutä in fața senatorilor americani, merită „frunzărite”!!

  Apreciat de 1 persoană

 11. Kary Mullis, un Don Quijote în luptă cu morile de vânt said, on decembrie 11, 2020 at 8:48 pm

  Apropo de Kary Mullis, s-a chinuit mult să găsească măcar O lucrare științifică în care să fie demonstrat faptul că HIV este cauza SIDA, și n-a găsit așa ceva. Tot ce a găsit a fost că treaba HIV/SIDA a fost o mare escrocherie a secolului XX, care a cauzat multe pierderi de vieți omenești și o mare confuzie. Ce le-ar mai fi stat în gât acum cu covidu, spunându-le să nu-i mai folosească aiurea testul PCR, dar a murit la timp, în august 2019,
  Mai multe amănunte în înregistrarea de mai jos.

  sau pe bitchute

  https://www.bitchute.com/video/AWz3T2FktpOl/

  Apreciat de 1 persoană

 12. tataia said, on decembrie 11, 2020 at 9:57 pm

  Care furie a maselor domnilor? Astazi nu am mai putut porni masina (in fine, o problema minora la contactul in care se introduce cheia, dar pina voi comanda si imi va sosi piesa vor trece 2-3 zile) asa ca a trebuit sa iau vreo trei taxiuri pentru a-mi desfasura activitatea zilnica. Desigur am purtat botnita regulamentara in taxi..dar i-am intrebat pe toti taximetristii ce zic de timpeala asta cu covidu si toti mi-au replicat, „care timpeala dom’le? Ce esti din aceia care nu cred? Iti spun eu ca e pe bune si la televizor nu ne minte nimeni ca nu au nici un interes sa o faca. Lumea moare pe capete de covid dar unii nu inteleg si umbla toata ziua pe strazi…ce or avea de facut ca nu ii inteleg?, sa stea dom’le acasa, avem nevoie de masuri mai dure.” Toti cei trei taximetristi au sustinut idei de genul…deci…sintem o minoritate infima cei care nu ne temem de dracia asta de covid caci avem credinta in Dumnezeu.

  Apreciat de 3 persoane

 13. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 14. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 15. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 16. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 17. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 18. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 19. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 20. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 21. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 22. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 23. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 24. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază

 25. […] O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru C… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: