SACCSIV – blog ortodox

Pentru doar 3 cazuri de Covid-19, Noua Zeelanda a bagat in arest la domiciliu aproape o treime din populatia tarii

Posted in carantina, Coronavirus, DICTATURA, MARXISM, Noua Zeelanda, REVOLTA, revolutie by saccsiv on februarie 14, 2021

Jacinda Ardern, primul prim ministru din istoria Noii Zeelande care a participat la un mars gay pride. Foto: https://www.theguardian.com/world/2018/feb/19/jacinda-ardern-becomes-first-new-zealand-pm-to-take-part-in-gay-pride-parade

ALEPH NEWS: Cel mai mare oraș din Australia, închis pentru trei cazuri de COVID-19. „Toți ne gândim: Nu din nou!”

 • Auckland a intrat în carantină pentru trei zile.
 • Au fost depistate doar trei cazuri noi de coronavirus, iar restricțiile au fost înăsprite.
 • Jacinda Ardern: „Amintiți-vă că am mai trecut prin asta, deci înseamnă că știm foarte bine cum să depășim situația”.

Jacinda Ardern, prim-ministrul din Noua Zeelandă, a anunțat duminică, 14 februarie, o carantină de trei zile după ce au identificat trei cazuri noi de coronavirus, relatează The Guardian.

Carantina a fost impusă în Auckland, de la miezul nopții, iar autoritățile au înăsprit restricțiile și în alte regiuni din Noua Zeelandă.

Guvernul a stabilit ca restricțiile din Noua Zeelandă să fie ridicate la nivelul trei. Astfel, locuitorii vor rămâne acasă, cu excepția cazurilor în care fac cumpărături esențiale.

În plus, lucrătorii esențiali sunt singurii scutiți de această restricție.

„Știu că toți simțim același lucru când se întâmplă asta și toți ne gândim la același lucru „Nu din nou”. Amintiți-vă că am mai trecut prin asta, deci înseamnă că știm foarte bine cum să depășim situația”, a spus Jacinda Ardern.

Sursele celor trei cazuri de infectare cu roronavirus sunt încă necunoscute.

 

Comentariu saccsiv:

Titlul de pe ALEPH NEWS este gresit. Auckland este cel mai mare oraș din Noua Zeelandă, nu din Australia.

Dar asta conteaza mai putin. Important e ca pentru 3 cazuri au bagat in arest la domiciliu aproape 1,5 milioane de locuitori, cat are acest oras, adica aproape o treime din populatia tarii.

Altfel spus, au bagat lockdown pentru o incidenta de 0,002 la mia de locuitori. In comparatie, situatia din Germania pare deja roz:

Germania neobolsevica: lockdown pana cand vor fi maxim 35 de infectii la 100 000 de locuitori. Specialisti in drept constitutional reactioneaza

Atentie insa, vorbim, de fapt, despre teste pozitive, care nu sunt neaparat tot aia cu imbolnavirile:

Chiar Anthony Fauci recunoaste că testele pot depista mai degrabă „nucleotide moarte” decât viruși vii

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Inventatorul testului PCR: Nu e mereu concludent

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

The New York Times: 90% dintre americanii testati pozitivi la COVID nu au fost nici măcar contagioși

Este limpede ca neomarxistii nu se lasa pana cand popoarele nu se vor razvrati impotriva lor. De fapt, cuvintele razvratire sau revolta sau revolutie nici macar nu vor reflecta corect ceea ce va fi. Ar trebui inventat un alt cuvant pentru ceva ce n-a mai fost nicicand in istoria omenirii, ceva atat de zguduitor incat popoarele sa se inchine salvatorului: ANTIHRISTUL.

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Marea Resetare ? said, on februarie 14, 2021 at 3:22 pm

  Marea Resetare prezisă de mult timp?

  partea a-2-a => se continuă discuția despre ce este legal și ce este legitim. Sunt analizate câteva evenimente istorice interesante, ca să vedem dacă acestea pot fi legate de evenimentele actuale și, poate, probabil ne vor conduce catre Marea Resetare…plus multe alte informatii interesante.

  https://rumble.com/vdpefz-walter-veith-marea-resetare-prezis-de-mult-timp-2-ce-se-ntmpl-profesore-48.html

  Apreciază

  • Mihai T said, on februarie 14, 2021 at 3:55 pm

   Aveți grijă la această persoană care a postat video-ul pe rumble, ea recunoaște că e adventistă. Asta se vedea și din clipurile puse pe youtube, printre care era unul cu Ellen White (de la ereticii adventiști)

   Apreciat de 1 persoană

   • neicaion said, on februarie 14, 2021 at 4:24 pm

    @Mihai T
    …nu huli.

    Apreciază

   • Marea Resetare ? said, on februarie 14, 2021 at 4:45 pm

    Epistola întâia către Tesaloniceni 5:21 – Toate să le încercaţi; ţineţi ce este bine;

    Avem datoria sa cercetam si sa pastram ce este bun si bine, in Duhul Adevarului!

    Este ca si cum ai spune: nu intra „acolo” ca faci buba de la „covrig”.

    Materialul are informatii foarte pertinente si ce nu convine, nu se pastreaza.

    Cine este speriat de eretici, sa nu se uite!

    Apreciază

  • stef said, on februarie 14, 2021 at 6:44 pm

   Despre excluderea senatoarei Diana Șoșoacă din AUR

   Apreciază

 2. Un om said, on februarie 14, 2021 at 4:19 pm

  Cred că se vrea anarhie, tocmai pentru ca oamenii să ceară un conducător, se știe care!

  Apreciat de 2 persoane

  • Marea Resetare ? said, on februarie 14, 2021 at 4:55 pm

   Inteligența artificială poate manipula acum comportamentul uman.

   Inteligența artificială poate învăța acum să manipuleze comportamentul uman. Poate sună a clișeu să zici că inteligența artificială ajunge să transforme fiecare aspect al modului în care trăim și muncim dar un studiu recent a arătat cum aceasta poate învăța să identifice vulnerabilitățile din obiceiurile și comportamentele umane și să le folosească pentru a influența luarea deciziilor de către oameni

   O echipă de cercetători de la rețeaua Data61 a CSIRO – divizia pentru date și domeniul digital a agenției naționale pentru științe din Australia – a conceput o metodă sistematică de identificare și exploatare a vulnerabilităților din modul în care oamenii fac alegeri, folosind un fel de sistem AI numit rețea neuronală recurentă și de învățare profundă (deep learning).

   Pentru a-și testa modelul, cercetătorii au realizat trei experimente în care voluntarii au jucat jocuri pe computer. În primul, AI-ul a reușit în aproximativ 70% din cazuri să învețe comportamentul acestora și să îi îndrume spre o alegere specifică. În cel de-al doilea, sistemul de inteligență artificială a încercat să facă participanții la studiu să comită mai multe greșeli, reușind să obțină o creștere de aproape 25% a lor.

   Al treilea experiment a constat în mai multe runde de simulare a unui joc economic în care AI-ul a fost instruit să urmărească două obiective diferite folosind manipularea: într-unul să maximizeze câștigul pe care îl obține iar în celălalt să urmărească o distribuție echitabilă a banilor între el și participantul uman. AI-ul a înregistrat un grad ridicat de succes în ambele, relatează Phys.org.

   Sursa:
   https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24603440-nerd-alert-inteligenta-artificiala-poate-manipula-comportamentul-uman-vrajitorul-revine-marile-ecrane-noi-dovezi-mister-istoria-britanica.htm

   Apreciază

 3. Spaceman said, on februarie 14, 2021 at 4:22 pm

  Cercetătorii de la Queen Mary University of London au demonstrat recent, că inteligența artificială de învățare profundă folosind semnale wi-fi ca radar, fără a avea alte repere, poate prezice sub influența căreia dintre cele patru stări emoționale de bază: furie, tristețe, bucurie sau plăcere, este fiecare om dintr-o mulțime.

  https://www.qmul.ac.uk/media/news/2021/se/scientists-propose-new-way-to-detect-emotions-using-wireless-signals.html#

  Profesorul Yang Hao, profesor de Antene și Electromagnetici la Queen Mary și conducătorul proiectului, a declarat: ” Această cercetare deschide multe oportunități pentru aplicații practice, în special în domenii precum interacțiunea om / robot (interfețe creier / computer cum ar fi Neuralink) sau asistență medicală și bunăstare emoțională, care au devenit din ce în ce mai importante în timpul actualei pandemii de Covid-19. ”

  (O astfel de aplicație de exemplu ar putea fi folosită și de poliție, pentru a determina dacă o mulțime de oameni petrece sau dacă poate deveni violentă, în funcție de emoția dominantă în acea mulțime.)

  În timp ce acest studiu arată că această abordare poate fi utilizată pentru a detecta emoțiile, orice desfășurare pe scară largă ar trebui să ia în considerare preocupările sociale și etice, inclusiv protecția datelor. Profesorul Yang Hao a adăugat: ” În trecut, abordări similare au fost utilizate pentru identificarea datelor fiziologice umane, care au fost utilizate pe scară largă în comunicațiile fără fir centrate pe corp și în senzorii purtabili / implantabili pentru monitorizare în asistența medicală. A avea o rețea securizată pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor este esențială, la fel ca în multe alte tehnologii fără fir. ”

  În viitor, echipa de cercetare intenționează să colaboreze cu profesioniști din domeniul sănătății și ai socialului în ceea ce privește acceptarea de către public și preocupările etice legate de utilizarea acestei tehnologii.

  Apreciază

 4. Mihai said, on februarie 14, 2021 at 5:51 pm

  De ce autoritatile au luat aceste masuri aberante? Pentru ca pot.

  Cu toate ca sfideaza orice logica (sanitara, economica, sociala, a bunului simt etc) 1,5 milioane de oameni se supun acestei hotarari aberante. Cu scuzele de rigoare pt neo-zeelandezi insa asta-i comportament dobitocesc (in speta ovin) si nicidecum uman. Din pacate si noi suntem tot acolo. O dovedesc cu prisosinta cozile la vaccinare (cu toate ca programarile se fac anticipat cu cateva saptamani stiu pe cineva care n-a mai gasit locuri libere in judetul lui si pt ca tinea cu tot dinadinsul sa se vaccineze cat mai repede s-a programat intr-un judet apropiat unde abia a gasit un loc).

  Nu este nevoie de vorbe mari pe internet unde toti suntem lei. Macar sa ne recunoastem netrebnicia in fata lui Dumnezeu, sa ne smerim si sa-I cerem iertare de fiecare data cand din comoditate/frica/nepasare acceptam mizeriile care ne sunt cerute. Pana si purtarea botnitei este o cadere si are drept consecinta slabanogirea duhovniceasca (masca este pt protectie si recomand tuturor s-o poarte daca se simt bolnavi, sudeaza, lucreaza in praf etc.; botnita este ceva impus si consta printr-o siluire a celor ce-o poarta la fel cum se intampla si cu cei ce-o purtau la culesul viei). La fel se intampla de fiecare data cand acceptam niste masuri aberante menite sa ne reduca la nivelul dobitoacelor. Mai ramane sa ne caute-n cur (da, asta-i cuvantul neaos romanesc), ca masura suprema de umilire si, in consecinta, de anulare a vointei si demnitatii umane, dar se pare ca nu mai este mult pana acolo.

  Asadar in fata lui Dumnezeu fiecare in parte se face vinovat de acceptarea acestor silnicii menite sa ne indeparteze de Dumnezeu. Orice acceptare a lor reprezinta o negare a Celui care S-a rastignit pe cruce pentru a ne readuce langa Dumnezeu Tatal. Nimeni care este dupa chipul lui Dumnezeu si lupta sincer pentru asemanarea cu El nu poate accepta senin aceste ingradiri.

  Nu indemn pe nimeni sa se rascoale. Nu este o solutie. Ci doar la un refuz demn asemenea celor care L-au marturisit in temnitele comuniste. Suntem oameni si refuzam sa cadem din demnitatea in care ne-a asezat prin Insusi sangele Sau.

  Sa ne rugam Lui sa ne intareasca pentru ca nici cea mai mica forma de marturisire nu poate fi facuta cu forte proprii ci numai daca Domnul ne lumineaza si ne da putere.

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on februarie 14, 2021 at 7:39 pm

   Mihai

   Va fi revolutie. Cu cat mai tarziu, cu atat mai sangeroasa.

   Apreciat de 1 persoană

   • Mihai said, on februarie 14, 2021 at 10:49 pm

    Revolutie va fi. Fara indoiala. Dar inca mai avem o sansa: sa o redirectionam. Sa nu mai fie in afara pe strada ci sa o intoarcem in noi insine. Sa ne luptam cu noi ca sa ne schimbam viata. Profund si fara compromisuri. Sa ne intoarcem la Hristos. Asta este Adevarata Revolutie.

    Nu exista numai intuneric. Exista lumina care spulbera intunericul. Iar lumina este Dumnezeul cel Adevarat, singurul care are putere sa opreasca lucrarea tainei faradelegii care acum este vadita si ne agreseaza la fiecare pas.

    Toate cele din afara au o cauza duhovniceasca profunda. Toate cauzele acolo sunt si, ca atare, tot acolo sunt si solutiile. Lupta din afara este cu morile de vant daca nu le reparam intai pe cele din launtru. Renasterea duhovniceasca este singura sansa de scapare pe care o avem. De noi, adica de fiecare in parte, depinde daca vom folosi aceasta uriasa sansa de salvare.

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 15, 2021 at 10:28 am

    Mihai

    Revolutia nu poate fi redirectionata.
    Eventual ne putem stradui sa trezim pe cat mai multi sa nu participe la ea, ci sa se intoarca la Hristos.

    Apreciat de 1 persoană

 5. Dana said, on februarie 14, 2021 at 6:31 pm

  Sfântul Ioan de Kronstadt: Unde sunt casele în care se mai citeşte psaltirea?

  „Unde sunt casele în care se mai citeşte psaltirea, cea de Dumnezeu inspirată şi care dă omului o atât de mare credinţă în Dumnezeu, o atât de puternică speranţă în El, atunci când este lovit de o nenorocire, de-o boală, de un necaz, de-o supărare, şi o atât de ardentă iubire de Dumnezeu? Unde a dispărut cititul psalmilor, de Dumnezeu inspiraţi, care era lectura favorită a strămoşilor noştri, nu numai a poporului de rând, ci şi a boierilor şi cnejilor? Nu mai există.

  De aceea mulţi şi-au pierdut credinţa, nădejdea creştină, dragostea de Dumnezeu şi de aproapele, apărând în loc necredinţa, disperarea, ura. Nu mai există rugăciune înflăcărată, nici curăţia moravurilor, nici duh de umilinţă, inimă zdrobită, pentru ispăşirea păcatelor, nu mai există bucurie, pace, dreptate întru Duhul Sfânt. Majoritatea creştinilor sunt pătrunşi de duhul lumii, duhul ziarelor şi revistelor, al scriitorilor profani, care şi aceştia, la rândul lor, sunt pătrunşi de duh păgân, nu creştinesc, duh care tăgăduieşte inspiraţia divină a Sfintei Scripturi şi care se exaltă pe sine, trufaşa şi îngâmfata sa deşteptăciune, duhul deşertăciunii vieţii pământeşti”.

  Sfântul Ioan de Kronstadt – Viaţa mea în Hristos,
  Editura Sophia,Bucureşti, 2005, p. 269 – 270
  https://ortodoxia.ro/article/sfantul-ioan-de-kronstadt-unde-sunt-casele-care-se-mai-citeste-psaltirea

  Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: