SACCSIV – blog ortodox

Video: Lui Netanyahu chiar i s-a facut vaccinul Covid sau ne-au pacalit pe toti in direct la televizor?

Posted in BENJAMIN NETANYAHU, Coronavirus, ISRAEL, PFIZER, TELEVIZOR, vaccin by saccsiv on decembrie 23, 2020

ISRAEL 365: NETANYAHU GETS COVID VACCINE ON LIVE TV…OR DID HE?

LUI NETANYAHU i S-A FĂCUT VACCINUL COVID ÎN DIRECT LA TELEVIZOR …sau nu I S-a făcut?

Iar la voi sângele va fi semn pe casele în care vă veţi afla: voi vedea sângele şi vă voi ocoli şi nu va fi între voi rană omorâtoare, când voi lovi pământul Egiptului. Ieşirea – 12:13 (Biblia israelianăTM)

Primul ministru Benjamin Netanyahu a arătat în mass-media israeliană că a devenit primul șef de stat căruia i s-a făcut sâmbătă seara la spitalul Tel Hashomer, controversatul vaccin pentru coronavirus făcut  de Pfizer.

După ce a făcut vaccinul, Netanyahu a invocat cuvintele faimosului astronaut Neil Armstrong spunând: „A fost o mică înțepătură pentru om, și un salt uriaș pentru sănătatea tuturor. Fie ca acest lucru să aibă succes. Ieșiți și vaccinați-vă!”

Dar unii experți medicali au observat mai multe nereguli și ciudățenii făcute de medicul privat al lui Netanyahu care a făcut injecția.

În primul rând, contrar protocolului medical, medicul nu a purtat mănuși în timpul efectuarii injecției. În plus, Netanyahu nu purta mască atunci când doctorul i-a făcut injecția.

Dar partea cea mai ciudată a fost când medicul a ținut acul însuși în timp ce făcea injecția primului ministru. Unii cred că această tehnică bizară a fost un truc pentru a ascunde nepătrunderea acului în timp ce el a aplicat presiune asupra pistonului. În plus, pistonul a fost presat în jos relativ rapid, ceea ce înseamnă că nu exista deloc lichid în seringă.

După ce a administrat vaccinul, medicul a încălcat apoi mai multe protocoale medicale. Unul a fost prin ștergerea plăgii presupusei inoculări cu același tampon pe care l-a folosit înainte de injecție. Celălalt este când medicul a acoperit acul folosit după ce a făcut injecția.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pamaio said, on decembrie 23, 2020 at 7:17 pm

    S-a ,,vaccinat” ca premierul Australiei. Priviti cu atentie.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Riko said, on decembrie 23, 2020 at 7:40 pm

    Putea sa fie orice in seringa aia.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Elena said, on decembrie 23, 2020 at 8:34 pm

    Chiar dacă înțepătura e pe bune, ce, nu putea fi orice altceva în acea seringă?

    Apreciat de 1 persoană

  4. Adrian said, on decembrie 23, 2020 at 8:39 pm

    Eu cred în continuare că problema esențială este obligativitatea prin lege a vaccinării, adică fie o lege în care să fie menționată obligativitate vaccinării, fie lipsa unui cadru legal care să te apere în caz de discriminare/abuz din partea oricui.
    Cine vrea să se vaccineze să fie liber s-o facă.
    În egală măsură, cine NU vrea să se vaccineze sau să fie vaccinat, să fie liber să NU o facă.

    Apreciat de 2 persoane

  5. dante said, on decembrie 23, 2020 at 8:40 pm

    Doar un sketch jalnic. I s-a administrat lui Netanyahu vaccinul la fel cum au ajuns americanii pe Luna. Dar ce, nu putea foarte frumos sa fie injectat doar cu ser fiziologic sau, poate cineva sa verifice daca in acea seringa chiar s-a gasit vaccinul minune?
    Asa cum s-a vaccinat acest prim ministru tot asa se vor vaccina si medicii intre ei, cu ser, iar in catastife vor trece ca vaccinati cu anticovid.
    Eu nu voi crede vreo personalitate ca se vaccineaza cu serul minune doar cu conditia de a face schimb de flacon cu al meu, adica eu sa ma vaccinez cu al lui iar el sa se vaccineze cu cel dedicat mie.

    Apreciat de 3 persoane

    • jmecherii și fente said, on decembrie 23, 2020 at 9:12 pm

      Nu cred că va merge jmecheria, chiar și pentru medici pentru că vaccinul, poate nu primul, dar al doilea, sau al treilea, pentru că am înțeles că ciclul complet va fi de 7 vaccinuri, va conține și un tatuaj electronic, și substanța aceea luciferiază care devine fluorescentă atunci când este verificată cu un dispozitiv special, și poate și alte markere. Așa că nu cred că cineva dintre oamenii de rând va putea fenta vaccinul, în afară bineînțeles de cei „aleși”, care apropo în viitor vor mânca biftek în sos tartar, în timp ce gloata se va ospăta cu carne artificială.

      Apreciază

  6. Adrian S. said, on decembrie 23, 2020 at 8:56 pm

    Cum tine ala degetele…

    Putea fi orice in seringa aia, cu toate ca pe ambalajul ‘produsului’ scrie altceva…

    Apreciază

  7. Andrei said, on decembrie 23, 2020 at 9:08 pm

    Apropo, pentru tot ‘publicul’ care pana acu’ nu si-a dat seama….

    Benjamin este un om foarte important pentru cei 7

    Apreciază

  8. mario said, on decembrie 23, 2020 at 9:19 pm

    Interviu recent cu parintele Elpidie Vaianakis – 15 dec 2020.
    Pentru cunoscatorii limbii grecesti, poate ne ajuta cineva cu o traducere completa.
    In mare, spune că noul vaccin va schimba ADN-ul oamenilor și că devin slugi ale satanei. Toti ce fac vaccinul vor fi copii ai satanei și îl vor refuza pe Iisus Hristos pentru eternitate, ceea ce e cel mai rau lucru pe care il poate face un om. Fiți foarte atenți și nu faceți noul vaccin, deoarece va avea un nanocip care are numărul fiarei – 666. Oricine îl primește, nu il va mai poate scoate. Vor fi 7 vaccinuri iar al 7-lea va fi cel mai rau.
    Nu vă temeți de nimic și Dumnezeu este minunat! fiti dispusi să aveti încredere în El! În Biblie scrie despre toate acestea.
    La sfarsit zice că antihristul va fi dezvăluit atunci când împărtășirea nu va fi aceeași. Ceea ce pot face creștinii pentru a fi mântuiți este să se roage din suflet către Dumnezeu Tatăl spunând „Dumnezeule Tată ai mila de sufletul meu”, către Iisus Hristos, spunând: „Doamne Iisus Hristose miluieste-ma” și catre Duhului Sfânt, spunând „Rege al Cerului, Duhul Adevărului, lumineaza-ne” Rugându-ne, Dumnezeu ne va arata calea pentru a recunoaște și a evita oamenii care sunt departe de Dumnezeu și ne vor dezvălui ce trebuie să facem pentru a păstra legătura cu El. Adevărata Biserică va găsi alte locuri pentru a oferi Sfânta Impartasanie deoarece episcopii și preoții bisericii au decazut fata de Calea cea Dreapta.

    Apreciat de 3 persoane

  9. nelu said, on decembrie 24, 2020 at 12:52 am

    acum este sfarsitul omenirii, sfarsitul omului creat de Dumnezeu, cei mai multi nu vor rezista tentatiei de a avea o viata economica si sociala ca pana acum si se vor lasa modificat genetic. restul vor fi haituiti.
    Doamne pazeste!

    Apreciat de 3 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.