SACCSIV – blog ortodox

Care este cea mai mare minciuna din pandemie?

Posted in Coronavirus, pandemie, TEST by saccsiv on mai 31, 2021

La finalul emisiunii Subiectiv de aseara, Razvan Dumitrescu l-a intrebat pe Dan Puric:

“Care vi s-a parut in toata perioada asta cea mai mare minciuna sau cea mai mare mistificare?”

Dan Puric:

“Pai, a fost un ansamblu. Ca nu a fost o singura, cum sa zic, minciuna, a fost un ansamblu de minciuni, bagate pe fondul de teroare.”  

Eu consider ca cea mai mare minciuna, firul de ata de care atarna intreaga sandrama, a fost si este testare PCR:

ROG RASPANDITI: Un studiu “The Lancet” demonstrează că testarea RT-PCR nu poate fi considerată un standard în evaluarea rezultatelor privind cazurile de infecții COVID si nu poate fi folosita cu scopul de a lua decizii pentru toată populația

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Chiar Anthony Fauci recunoaste că testele pot depista mai degrabă „nucleotide moarte” decât viruși vii

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Inventatorul testului PCR: Nu e mereu concludent

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

The New York Times: 90% dintre americanii testati pozitivi la COVID nu au fost nici măcar contagioși

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on mai 31, 2021 at 11:59 am

    Cred ca „grija” guvernantilor pentru binele omenirii si in special al OMS.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Alex said, on mai 31, 2021 at 12:00 pm

    3 VIDEO-URI DE EXCEPTII ANTIVAX DPDV CRESTIN

    Apreciat de 1 persoană

  3. dd_2d said, on mai 31, 2021 at 1:49 pm

    Lumea este aproape moarta din punct de vedere spiritual. Mai exista un raspuns anemic pe ici pe acolo. Dar in general nimic nu se va schimba. Lupii au ajuns la oi. Ceea ce ii opreste acum pe lupi sunt propriile legi , care se vor schimba cat de curand.
    .
    Pierdem libertatea pt ca nu stim cum este fara ea. Stramosii nostri stiau ca au trait sute de ani fara ea. Dar aveau pe Dumenzeu. Noi azi desi le avem pe toate, nu avem pe Dumezeu.

    Apreciat de 3 persoane

  4. rr said, on mai 31, 2021 at 2:14 pm

    Parintele Elpidie, spune in video de mai jos ca Iisus Hristos ar fi spus:

    “Acum antihristul, sau mai bine zis imitatorul antihristului vrea sa faca Marea Resetare si va provoca haos prin intermediul bolilor si al economiei. O sa va atace pe toti dup ace va va pune o lesa ca sa va traga unde vrea, o sa faca o Mare Resetare, asa cred el, asa vrea, dar Tatal Meu a decis sa foloseasca cee ace va face Lucifer ca sa realizeze o alta Resetare a Statului/Poporului Sau, a Bisericii Sale, din interiorul Bisericii, tot ce este putred si corupt va pleca. O sa apara alti oameni noi, o sa se iveasca cei care-L adora pe Tatal Meu, pe Mine si pe Sfantul Duh […] Acum trebuie mai intai sa vina Golgota, pentru ca adevarata Inviere va fi aceasta care se va ivi, si va veti bucura cu totii impreuna cu Mine. Va fi Marea Resetare a Tatalui Meu in Biserica Sa, nu resetarea lui Satana pe pamant. Acela vizeaza resetarea raului care sa va controleze pe toti, Tatal Meu insa a hotarat altceva, nu-i va ingadui inca Antihristului sa vina si sa conduca. Va fi intai Marea Resetare a Bisericii Sale cu putere. Atunci Ma veti slavi, veti alerga cu totii in toata lumea ca sa vorbiti despre Mine, peste tot va fi icoana Mea, peste tot va fi numele Meu, peste tot vor stii ca Eu sunt Dumnezeul Pacii, si pentru o perioada foarte lunga, va fi slavita Imparatia Mea, pana cand va ingadui Dumnezeu… asa puternici cum veti fi, cati veti fi, sa-l infruntati pe Antihristul adevarat, care va veni sa distruga tot. Atunci Eu voi veni sa va iau in bratele Mele, ca sa traiti impreuna cu Mine. Acum insa, sa nu va fie frica! Vreau doar ca cei are au incredere in Mine, fie ca sunt Arhierei, fie ca sunt preoti, sa spuna acum, sa maturiseasca, sa nu le fie frica!”

    De la minutul 6:44

    Dupa spusele Parintelui Elpidie, dupa razboiul ce va veni nu se va instaura adevarata noua ordine mondiala dorita de unii ci se va instaura o inflorire a ortodoxiei. Nu se va instaura imediat sau la scurt timp imparatia lui antihrist, ci va urma mai intai o lunga perioada de pace.

    Ceva asemanator cu ce a spus Parintele Elpidie, a spus si Sfantul Paisie Aghioritul:

    “Va fi o vijelie, o mică ocupaţie a lui Satana – Antihrist. După aceea va mânca o palmă de la Hristos, se vor cutremura toate neamurile şi va veni pacea în lume pentru mulţi ani. De această dată Hristos va da o ocazie ca să se mântuiască făptura Sa. Hristos îşi va lăsa făptura Sa? Se va arăta la punctul culminant, când oamenii nu ar mai putea ieşi singuri, ca să-i mântuiască din mâinile lui Antihrist. Oamenii se vor întoarce la Hristos şi va veni în toată lumea o linişte duhovnicească pentru mulţi ani. Unii leagă a Doua Venire de această intervenţie a lui Hristos. Eu nu pot spune asta. Gândul îmi spune că nu va fi a Doua Venire, când va veni ca Judecător, ci o intervenţie a lui Hristos, pentru că sunt atâtea fapte care nu s-au petrecut încă. Va interveni Hristos, va da o brâncă acestui întreg sistem, va pedepsi tot răul şi în cele din urmă îl va transforma în bine. Drumurile se vor umple de locuri de închinare. Autobuzele vor avea icoane pe dinafară. Toţi oamenii vor crede. Te vor trage să le vorbeşti despre Hristos. Aşa se va propovădui Evanghelia la toată lumea. Şi atunci Hristos va veni ca Judecător să judece lumea. Altceva este Judecata, altceva o intervenţie a lui Hristos, ca să ajute făptura Sa.”

    Parintele Iustin Parvu a spus si el ceva asemanator:

    “Acum este de abia începutul durerilor. Dar va veni un război aprig, şi după război trebuie să fie acei 30 de ani de pace, după care se va încorona antihrist.

    Tot Parintele Iustin a mai spus:

    “Potrivnicul acuma a sosit, antihristul este pe teren si lucreaza, da nu ramane decat sa il incoronam la Ierusalim si sa apara persoana fizica, atat ne-a mai ramas.” Se refera oare Parintele Iustin la acea “imitatie a lui antihrist”, despre care vorbeste Parintele Elpidie ?

    Parintele Iosif Vatopedinul ar fi spus si el:

    “In ceea ce-l priveste pe Putin, nu va fi mult la putere, si apoi va urma un razboi, iar el nu va rezista mult. Dar dupa aceasta “epurare” va urma o mare renastere a ortodoxiei, nu numai in Rusia, ci peste tot in lume. Dumnezeu isi va arata binecuvantarea Sa, ca si in primele secole de crestinism. Atunci oamenii se duceau la Dumnezeu cu inima deschisa. Aceasta va dura pentru 3-4 decade (decenii), apoi dictatura lui Antihrist va incepe brusc. Acestea sunt evenimentele teribile pe care trebuie sa le induram, sa nu le permitem sa ne sperie, pentru ca Dumnezeu ne va adaposti […] Starea care va urma “epurarii” va fi una de mare renastere. Noi păstorii trebuie, atat cat ne sta in putinta, sa-i facem pe oameni sa renunte la pacatele lor, pentru ca gratia Divina sa nu se indeparteze de la noi.”

    Din spusele altora, cel putin la prima vedere se intelege ca imparatia lui antihrist va urma imediat dupa razboi:

    Sfântul Lavrentie de Cernigov – „Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul.”

    “Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial . Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot pamantul!”

    <em„Acum, noi îi votăm pe conducătorii noştri suntem fie cu cei „de dreapta” fie cu cei „de stânga”. Dar nu ăsta e amarul, căci va veni o vreme când vor impune lumii să-şi aleagă un singur împărat. Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota.”

    Sfatul Serafim de Virita – “Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist.” Va ramane oare doar o antecamera pentru o perioada lunga de timp ?

    Parintele Sofronie Saharov – “Daca cumva va veni un Al Treilea Razboi Mondial, credinta pe pamant va fi cu neputinta.”

    Parintele Boris Molchanoff – “Se prea poate sa-si inceapa lucrarea in imprejurarile unei conflagratii mondiale, cand umanitatea dupa ce a suferit toate uraciunile razboiului, nu va mai vedea nici o alta cale de iesire din dezastruoasa sa fundatura, fiindca toate mijloacele de rezolvare se va afla in mainile unei societati secrete care va coopera cu antihrist. El va oferi un plan pentru rezolvarea reusita a crizei mondiale.”

    In vaianta cu lungul timp de pace ar insemna ca la sfarsitul razboiului nu va fi intronarea lui antihrist, ci nasterea lui. Si ar mai insemna ca antihrist si-ar incepe lucrarea intr-o lume trezita, o lume ortodoxa, si acea lume la un moment dat va lasa ortodoxia si va trece de partea lui antihrist, iar apoi ii va prigoni pe cei ce inca au ramas ortodocsi.

    Apreciat de 1 persoană

    • Nae said, on mai 31, 2021 at 5:17 pm

      Trei decenii de fericire, libertate si Ortodoxie au fost dupa ’89. Dupa razboiul al treilea mondial nu mai e chip de inflorire a Ortodoxiei.

      Apreciat de 1 persoană

      • noname 7 said, on mai 31, 2021 at 7:55 pm

        Sf. Cosma Etolul spune ca in timpul celor 30 de ani de pace, va fi un imparat ce va restaura Sf. Sofia, va da Constantinopolul Grecilor, va boteza ucide sau prigoni turcii musulmani si va aduce dreptatea si pacea pe pamant.
        Aceasta profetie nu s-a implinit inainte de plandemie. Daca se va implini dupa, numai Dumnezeu stie. Dar un lucru e clar: nu meritam, dar cu totii speram la implinirea ei.

        Apreciază

      • sky said, on iunie 1, 2021 at 10:29 am

        Interesant e ca nici o profetie nu a prezis „pandemia”, asta pentru ca nu e; insa a fost prezisa „rautatea lumii” care va creste, virusul chinezesc e un exemplu.

        Apreciază

    • Constantin said, on mai 31, 2021 at 6:20 pm

      Asta e cea mai mare minciună din pandemie:
      așa-zisa perioadă de 30 ani de pace și înflorire a ortodoxiei.
      Tot la fel de mare minciuna e și asa-zisul covid-19,20,21….

      Apreciat de 1 persoană

  5. Spaceman said, on mai 31, 2021 at 5:07 pm

    Care este cea mai mare minciună din pandemia de coronavirus?

    Că există boala COVID-19, care ar fi cauzată de un coronavirus!

    Apreciat de 2 persoane

    • gheorghe said, on iunie 1, 2021 at 3:26 pm

      RIGHT!
      Porneste de la o si mai mare miniuna – VIRUSOLOGIA!
      Cred ca nu mai e pomenita fiindca „a intrat in singe”, nimeni nu se mai chinuie sa puna la indoiala ca ar ecista ceea ce e denumit „virus”.
      Nu l-a vazut nimeni, niciodata – cand o sa mi-l arate cineva, o sa rog si eu un Sfant sa-l plimbe pe langa poarta Raiului… nu au vazut niciunul si nici o cercetare, nici un experiment nu sustine ca ar exista asa ceva.
      Fericit cine scapa du viata dupa [orice] vaccinare!

      Apreciat de 2 persoane

  6. Partizanu said, on mai 31, 2021 at 8:32 pm

    Primul val al ZÈULUI PAN NEBUNIE a fost în CRETA MASONUL de puricos știa asta dar e frică de COLOANE așa că toarnă gaz pe foc.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Tudor said, on iunie 1, 2021 at 2:15 pm

    Nici unul din opozanții plimbați oe sticla tembelizoarelor n-a zic că nu e nici o pandemie, nici un virus. Opoziție controlată.

    Apreciat de 1 persoană

  8. Larisa said, on iunie 2, 2021 at 12:24 am

    Erau acum cativa ani in urma, prin sudul SUA patrule de politisti pe express road care te opreau si iti cereau sa iti ia un sample din nas sau saliva din gura, cica pentru pentru baza de date a politiei. Daca acceptai, ei iti dadeau ori $20 ori gift cards. Imediat dupa asta au aparut 23&Me si alte site-uri care fac acelasi lucru – colectarea de saliva.
    Toata treaba asta cu covidu de fapt cred ca este o miscare in masa de colectare a specimenelor de ADN de la populatie.Care este motivu…cine stie??

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.