SACCSIV – blog ortodox

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Posted in Coronavirus, PORTUGALIA by saccsiv on noiembrie 22, 2020

Inca din primavara, la nivel mondial, intreaga sandrama se tine doar de un singur fir de ata: TESTUL.

Iar pana la urma ata se va rupe…

Iata ce putem citi pe GREAT GAME INDIA la Portuguese Court Rules PCR Tests As Unreliable & Unlawful To Quarantine People:

Instanță portugheză hotărăște că testele PCR nu sunt fiabile și sunt ilegale pentru a determina carantinareapersoanelor

18 noiembrie 2020
O instanță de apel portugheză a decis că testele PCR nu sunt fiabile, și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor, numai în baza unui test PCR.

Instanță portugheză hotărăște că testele PCR nu sunt fiabile și sunt ilegale pentru a pune persoanele în carantină

Instanța a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate, și de încărcătura virală prezentă. Citând pe Jaafar și colab. 2020, instanța concluzionează că

„dacă cineva este testat prin PCR ca fiind pozitiv atunci când testul folosește un minim de 35 cicluri sau chiar un număr mai mare de cicluri, (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca persoana respectivă să fie infectată este mai mică de 3%, iar probabilitatea că rezultatul obținut să fie un fals pozitiv este de 97%.

Instanța menționează, de asemenea, că nu se cunoaște limita inferioară a numărului de cicluri folosit pentru testele PCR care se fac în prezent în Portugalia.
Limita inferioară a numărului de cicluri folosit în testele PCR în India este cuprinsă între 37 și 40, ceea ce face ca fiabilitatea testului PCR să fie mai mică de 3%, și rata de teste fals pozitive să ajungă la 97%.

Acest caz se referea la faptul că patru persoane au fost puse în carantină de către Autoritatea Regională de Sănătate. Dintre aceștia, unul a fost testat pozitiv pentru COVID folosindu-se un test PCR; celelalte trei au fost considerate a fi fost supuse unui grad de expunere de mare risc. În consecință, Autoritatea Regională pentru Sănătate a decis că toate cele patru persoane au fost infectate, și că prezintă un pericol pentru sănătatea (celorlalți), ceea ce impunea ca acestea să fie izolate.

Hotărârea Curții de Apel în procesul pronunțării împotriva recursului Autorității Regionale de Sănătate este următoarea:

„Având în vedere câtă incertitudine există din punct de vedere științific – după cum s-au exprimat experții, adică cei care contează – cu privire la fiabilitatea testelor PCR, având în vedere lipsa informațiilor referitoare la parametrii analitici ai testelor, și în absența diagnosticului unui medic care să susțină existența unei infecții sau a unui risc (de infectare), nu există nicio modalitate prin care această instanță să poată stabili dacă C a fost într-adevăr purtător al virusului SARS-CoV-2, sau dacă A, B și D au prezentat un risc ridicat de expunere la acesta.”

De asemenea, este important să ne amintim că testul PCR a fost inventat ca o modalitate de a crea copii ale materialului genetic. Nu a fost niciodată menit să fie un instrument de diagnosticare.

Testele standard ale coronavirusului scot în prim plan zilnic un număr mare de cazuri pozitive. Aceste teste se fac pe baza protocoalelor greșite  ale OMS, care sunt concepute pentru a include și cazurile fals pozitive.
Acest fapt în legătură cu rezultatele fals pozitive ale testelor PCR a fost remarcat pentru prima dată în mod public de Dr. Beda M. Stadler, biolog elvețian, profesor emerit și fost director al Institutului de Imunologie al Universității din Berna.

Deci, dacă facem un test PCR corona pe o persoană imună, nu este detectat un virus, ci un mic fragment al genomului viral. Testul redevine pozitiv atâta timp cât au rămas mici fragmente ale virusului. Corect este: Chiar dacă virusurile infecțioase sunt moarte de mult, un test corona poate redeveni pozitiv, deoarece metoda PCR înmulțește chiar și o mică parte a materialului genetic viral suficient [pentru a fi detectat].

Anterior, protocolul de testare al OMS a fost chiar pus la îndoială de către autoritatea națională de sănătate din Finlanda. OMS a cerut țărilor să testeze cât mai mulți pacienți posibil, pentru coronavirus.

Finlanda a epuizat stocurile pentru testare și a început să limiteze testele de coronavirus numai la cele mai vulnerabile grupuri și la personalul medical. Autoritatea națională de sănătate din Finlanda a declarat că testarea persoanelor cu simptome ușoare ar fi o risipă a resurselor de asistență medicală.

Într-o dezvăluire surprinzătoare, șeful departamentului de securitate sanitară din Finlanda, Mika Salminen a respins recomandările OMS, spunând că OMS nu înțelege pandemiile, și că protocolul lor de testare a coronavirusului este ilogic și nu funcționează.

Așadar, dacă protocoalele de testare ale OMS se bazează într-adevăr pe cele mai fiabile, exacte și bine documentate tehnologii și metodologii de cercetare disponibile la nivel mondial, nu ar fi trebuit să știe despre lipsa de eficacitate, și despre impactul lor asupra provocării panicii și haosului? Într-adevăr, OMS știe că nu funcționează și, în plus, aceasta nu este prima dată când se exprimă astfel de critici.
În trecut, în 2010, OMS a fost surprinsă simulând o pandemie, și a fost forțată să admită că metodologia sa de măsurare a viralității sau de răspândire a bolii, în loc de a măsura gravitatea sa, a fost incorectă.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

 

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Duce said, on noiembrie 22, 2020 at 9:39 pm

    Coduri-de-bare-pentru-toti-cetatenii-este-propunerea-facuta-de-presedintele-chinei-la-summitul-g20

    https://www.mediafax.ro/tehnologie/coduri-de-bare-pentru-toti-cetatenii-este-propunerea-facuta-de-presedintele-chinei-la-summitul-g20-19754873

    Chinese President Xi proposes GLOBAL health QR code system to revive coronavirus-battered trade & travel

    https://www.rt.com/news/507469-china-president-coronavirus-qrcodes/

    China president proposes global QR code health system to boost travel amid pandemic

    https://www.foxnews.com/world/china-xi-jinping-qr-code-health-travel-coronavirus-pandemic

    Apreciat de 1 persoană

  2. ioansperling said, on noiembrie 22, 2020 at 9:46 pm

    Testele sunt fals pozitive, masurile sunt inadecvate anticonstitutionale si abuzive, tratamentele dupa ureche, vaccinul ne testat si periculos ca concept deja dar….mergem inainte pentru ca puterea asa a hotarat!

    Apreciat de 1 persoană

  3. M. Uriel said, on noiembrie 23, 2020 at 12:17 am

    Mai exista un scenariu de pandemie de la Universitatea John Hopkins pentru 2025 – 2028

    https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/Center-projects/completed-projects/spars-pandemic-scenario.html

    Apreciază

  4. M. Uriel said, on noiembrie 23, 2020 at 12:35 am

    Vedeti aici reactia vaccinului covid de la Pfizer

    Patricia Chandler of Austin, Texas, who is out of work due to a reaction to an injection. It was incurred in a clinical trial for Pfizer/BioNTech’s COVID-19 vaccine

    https://www.gofundme.com/f/medical-and-child-care-expenses

    Apreciază

  5. Britain's Re - Education & Labor Camps (1900) said, on noiembrie 23, 2020 at 1:51 am

    https://www.bitchute.com/video/BYTg1cGpgYFz/

    Apreciază

  6. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  7. Ines said, on noiembrie 23, 2020 at 10:16 am

    Reacția Rusiei, după ce Maya Sandu a cerut retragerea trupelor rusești din Transnistria.
    ” Niciodată!”

    https://stirileprotv.ro/stiri/international/reactia-moscovei-dupa-ce-maia-sandu-a-cerut-retragerea-trupelor-rusesti-din-transnistria-niciodata.html

    Apreciat de 1 persoană

  8. R said, on noiembrie 23, 2020 at 2:27 pm

    Ai putere asupra oamenilor numai atâta vreme cât nu le iei totul. Dar, când i-ai răpit unui om tot ce are, nu mai este deloc sub stăpânirea ta. El este iar liber.

    Aleksandr Soljeniţîn

    Apreciat de 1 persoană

  9. Paraschiv E said, on noiembrie 24, 2020 at 4:01 pm

    Da, sunt convinsa ca acesta este adevarul!
    OMS a mintit si dezinformat de la inceputul crizei Sarscov2.
    Guvernele care si-au tradat popoarele si OMS trebuie sa fie acuzate, judecate si sa plateasca pt toate necazurile/ nenorocirile provocate anul acesta.
    Medicii si cercetatorii din toata lumea ar trebui sa se uneasca si sa spuna adevarul.

    Apreciat de 1 persoană

  10. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  11. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  12. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  13. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  14. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de ca… […]

    Apreciază

  15. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  16. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  17. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  18. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  19. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  20. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  21. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  22. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  23. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  24. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  25. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  26. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  27. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază

  28. […] Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carant… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.