SACCSIV – blog ortodox

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrugator SHIVA pe fundal

Posted in CERN, CHINA, FOTO, OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii by saccsiv on aprilie 28, 2020

Despre Breaking Israel News:

https://www.breakingisraelnews.com/about-us/

Iata traducerea articolului Photo Surfaces of W.H.O. Chief Meeting Chinese Officials with Shiva: Hindu ‘God of Destruction’ de pe site-ul mai sus mentionat:

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi avându-l pe Shiva: Hindu ‘Dumnezeul Distrugător’ pe fundal

de Adam Eliyahu Berkowitz  16 aprilie 2020 , 11:53 am

“Asta a spus el: ‘Cea de-a patra bestie [înseamnă că]—va exista un al patrulea regat pe pământ care va fi diferit de toate celelalte regate; va devora întregul Pamant, il va călca în picioare şi il va zdrobi.” Daniel 7:23 (The Israel Bible™)

Tedros Adhanom Ghebreyesus se întâlneşte cu oficialii chinezi avându-l pe Shiva Distrugătorul în fundal (foto: Twitter/Tedros Adhanom Ghebreyesus)

O poză postată pe Twitter cu mai mult de un an în urmă de către şeful OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) pare a fi ok la prima vedere, dar la o privire mai atentă relevă o întâlnire dintre OMS şi o organizaţie chineză orientată spre dominarea pieţelor globale. Şi mai supărător este că întâlnirea este supravegheată de statuia zeiţei hinduse cunoscute ca Shiva Distrugătoarea.

O poză a apărut din nou la suprafaţă arătând o întâlnire la nivel înalt între oficialii OMS şi oficialii din sănătate chinezi. Poza a fost postată în ianuarie 2019 pe pagina de twitter a lui Tedros Adhanom Ghebreyesus care este director general al OMS din 2017. Inexplicabil, aşezată ostentativ în capul mesei este o statuie a zeiţei hinduse, Shiva, cunoscută şi ca “Shiva Distrugătoarea.”

OMS & #China se bucură de un parteneriat lung şi productiv. OMS este mândră că a susţinut instruirea în străinătate a mai mult de 2000 de  #HealthWorkers (lucrători din sistemul de sănătate) chinez. Recunoscători pentru angajamentul Chinei de a întări sistemele de sănătate din alte ţări prin iniţiativa sa “Belt and Road”. pic.twitter.com/IigqsDsEOI

— Tedros Adhanom Ghebreyesus (@DrTedros) Ianuarie 16, 2019

Postarea spune că ocazia a fost de a celebra participarea OMS la iniţiativa “Belt and Road” din China prin sprijinirea a “peste 2 000 de lucrători din sănătate chinezi să se instruiască în străinătate.” Asta este şi mai inexplicabil decât prezenţa statuii unei zeităţi hinduse la întâlnire, de vreme ce “The Belt and Road Initiative” nu are nimic de-a face cu sistemul de sănătate. Este, de fapt, o strategie globală de dezvoltare adoptată de guvernul chinez în 2013 implicând dezvoltarea infrastructurii şi investiţiile în aproape 70 de ţări şi organizaţii internaţionale în Asia, Europa, şi Africa. Numită oficial One Belt One Road (OBOR) o centură un drum, numele a fost schimbat în 2016 când guvernul chinez a considerat că accentul pe cuvântul “una” putea duce la interpretări greşite. Totuşi, “One Belt One Road” încă se foloseşte în limbajul ziariştilor chinezi.

Un screenshot în caz că postarea este scoasă

Obiectivele declarate sunt să “construim o piaţă mare şi unificată şi să ne folosim la maxim atât de piaţa internaţională cât şi de cea locală, prin schimb cultural şi integrare, să creştem înţelegerea reciprocă şi încrederea naţiunilor membre, către un cadru inovativ cu infuzii de capital, atragere de talente, şi bază de date tehnologică.” Criticii o văd ca o forţare pentru dominaţia chineză în afacerile globale cu o reţea comercială centrată pe China.

Preşedintele Trump a acţionat în tăcere pentru a se opune OBOR printr-un program numit Free and Open Indo-Pacific strategy (FOIP) Strategia Indo-Pacifică liberă şi deschisă. Uniunea Europeană susţine OBOR în ciuda obiecţiilor câtorva state membre.

Shiva este una dintre principalele zeităţi din Hinduism şi e cunoscută ca “Distrugătoarea” în Trimurti, trinitatea hindusă care-i include pe Brahma şi Vishnu. În Hinduism, Shiva reprezintă o dualitate fiind atât un binefăcător cât şi un distrugător.

Devdutt Pattanaik, un cercetător al mitologie indiene, a scris un articol în Economic Times explicând cum se potriveşte Shiva în societatea corporatistă modernă.

“Organizaţiile sunt facute de oameni care au dorinţa de a realiza ceva,” a scris Pattanaik. ”Această dorinţă îi face să fie Brahma, creatorul organizaţiei, dar când dorinţa încetează şi se depărtează de organizaţie devine Shiva, distrugătorul.

Hinduismul nu este una dintre cele cinci religii recunoscute de guvernul Chinez, deci nu se ştie de ce statuia unei zeităţi Hinduse ar fi arătată la întâlnire.

Poate şi mai deranjantă este marea statuie a lui Shiva Distrugătorul care este expusă vizibil la intrarea în European Organization for Nuclear Research, cunoscută ca CERN, în Elveţia. CERN operează cel mai mare laborator de fizica particulelor din lume. Fizicianul Fritjof Capra explică enigmatica prezenţă de la laborator spunând, “Pentru fizicienii moderni, dansul lui Shiva este dansul materiei subatomice.”

În 2012, organizaţiei CERN i-a fost conferit statutul de observator oficial în cadrul ONU.

Este interesant de observant că cercetarea nucleară a fost asociată cu Shiva de la înfiinţare. J. Robert Oppenheimer, cunoscut ca “părintele bombei atomice” pentru lucrul la bombele sale lansate deasupra Japoniei la sfârşitul celui de-al doilea Război Mondial a recitat un citat referitor la Shiva dintr-un text Hindu, Baghavid-Gita, la primul test cu bomba atomică din 1945.

“Am devenit moartea, distrugătorul lumilor,” a spus Oppenheimer.

Se crede că el observase că, la fel ca zeitatea Hindu-Shiva, o armă nucleară are o dualitate inerentă: beneficiu dar şi oribilă distrugătoare:

Imaginea pare şi mai deranjantă dacă luăm în considerare trecutul gazdei sale de pe twitter, Tedros Adhanom. Candidatura lui Tedros pentru postul de director-general al OMS a fost serios contestată de câteva partide din Etiopia, din cauza carierei sale în cadrul Tigray People’s Liberation Front, cea mai puternică dintre mişcările de eliberare armate din Etiopia cu declarată ideologie marxistă şi un nenumărat şir de violări ale drepturilor omului. TPLF vede auto-determinarea sa ca pe o rampă de lansare pentru revoluţia socialistă supremă. TPLF a adus milioane de dolari în sprijin financiar pentru candidatura lui Tedros la OMS.

În plus, pe când era Ministrul Sănătăţii din Etiopia, era cunoscut pentru descurajarea jurnaliştilor în scrierea de articole despre cazurile suspecte de holeră din ţară în timp ce împiedica în mod deliberat acţiunile de salvare a vieţilor. Ministeriatul său a fost acuzat de bancrută frauduloasă cu peste 7 milioane de dolari, fonduri trase pentru această epidemie.

Tedros a identificat acoperirea universală a sănătăţii ca primă prioritate la OMS. În 2017, Tedros l-a ales pe preşedintele Robert Mugabe din Zimbabue, un lider cu un trecut oribil în ceea ce priveşte abuzul în drepturile omului, să ocupe postul de Ambasador Onorific al OMS. Observatorii au spus că Tedros a întors astfel o favoare din Campania electorală.

OMS sub conducerea sa a fost puternic criticată pentru reacţia în răspândirea de coronavirus. Tedros a fost criticat de o serie de oficiali guvernamentali şi experţi şi a fost perceput ca acţionând prea lent în efortul de oprire a epidemiei, şi având relaţii prea apropiate cu guvernul Chinei de unde a izbucnit pandemia. Tedros a lăudat China pentru măsurile de oprire a virusului, descriindu-o ca un “nou standard pentru controlul epidemiilor”, o poziţie care a fost criticată în lumina eforturilor Chinei de a ascunde informaţii.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Statuia de la CERN:

Fotografie preluata de la The REAL WAR for the future of humanity: Democrats increasingly possessed by demonic forces that seek the extermination of humanity?, articol tradus la STANGA POLITICA si DIAVOLUL (episodul pilot).

Cititi va rog si:

Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății?

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Angela said, on aprilie 28, 2020 at 12:26 pm

    interesant si relevant pt ceea ce traim astazi: https://www.blacklistednews.com/article/76887/this-is-a-power-grab-we-havent-seen-since.html

    Apreciază

  2. MARIUS said, on aprilie 28, 2020 at 1:16 pm

    FRATE ! NU-I A BUNA ! SCOLILE SE INCHID DEFINITIV ! CE ATATA SCOALA ! ?, AR TREBUI CHIAR UNSE CU UNTURA SA LE MANANCE CAINII , CA AVEM DESTUI MAIDANEZI ! SI URAAAA ! A VENIT VACANTA, CU TRENUL DIN FRANTA !, HAI COPII LA JOC,CARTILE PE FOC, SA NU MAI CITIM, CA NE IMBOLNAVIM ! DARAMAREA SCOLILOR ! HAI VALEA, PROFESORILOR ! SI ORICUM STATUL VA VREA PROSTI ! DUPA ATATA STAT IN CASA , CU OCHII IESITI CA LA MELC IN ECRANUL TEMBELIZORULUI, SAU AL TABLETEI, PC-ULUI, TELE-GHIOCULUI, SI URECHILE PALNIE LA DIFUZOARE NU E DE MIRARE CA LA SFARSITUL PERIOADEI DE HIBERNARE A MINTII VOR IESI (CARE VA MAI VREASA IASA DIN CASA ! SIC! ) UN SOI OAMENI DE GROTA MODERNA , PSIHOPATI SI SOCIOPATI CARE VOR COMUNICA NUMAI PRIN INTERMEDIUL GADGETURILOR, SI NU VOR MAI PUTEA FACE DIFERENTA INTRE VIRTUAL SI REALITATE ! O ADEVARATA BEZNA A MINTII !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Filip said, on aprilie 28, 2020 at 1:18 pm

    De vazut dialogul intre Mihai Rapcea si invitatul sau

    Apreciază

  4. Magda said, on aprilie 28, 2020 at 1:30 pm

    S-au reunit diavolii…ce rânjesc fasolea!
    Cred că au o adevărată stare de euforie faptul că aduc moartea cu ei asupra pământului!

    Apreciază

  5. Max said, on aprilie 28, 2020 at 1:42 pm

    Judecand dupa paravanele-decor din incapere, s-ar zice ca sunt pe terenul galbejitilor.Adica al ateilor declarati – satanisti nedeclarati.

    Apreciază

  6. Nikos said, on aprilie 28, 2020 at 10:19 pm

    Gasesc prezenta acelui drac care danseaza pe fundal ca fiind deloc intamplatoare. Nimic nu este intamplator din ceea ce apare in media..

    Apreciază

  7. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  8. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  9. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  10. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  11. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  12. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  13. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  14. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  15. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  16. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  17. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  18. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  19. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  20. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  21. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  22. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  23. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază

  24. […] Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrug… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.