SACCSIV – blog ortodox

Adevărata agendă a OMS: o Nouă Ordine Mondială modelată după China. Un articol Vigilant Citizen

Vigilant Citizen: The True Agenda of the WHO: A New World Order Modeled After China

Adevărata agendă a OMS: o nouă ordine mondială modelată după China

29 aprilie 2020

Organizatia Mondiala a Sanatatii a gestionat focarul COVID-19 într-o problemă specifică. S-a trecut de la minimalizarea virusului și de a face lobby împotriva interdicțiilor de călătorie din China, la a impune blocarea constantă a lumii și a economiei sale. Există o metodă în spatele nebuniei: OMS folosește pandemia pentru a se îndrepta către o Noua Ordine Mondiala, modelata după regimul opresiv al Chinei.

De la izbucnirea COVID-19 în afara Chinei, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a jucat un rol important în manipularea pandemiei la nivel global. Puterea și influența indiscutabilă a acestei organizații create de Organizația Națiunilor Unite au condus majoritatea guvernelor din întreaga lume să-și modeleze politicile și răspunsul pandemic în conformitate cu datele și orientările OMS. Cu alte cuvinte, națiunile au permis unei entități globale (și nedemocratice) să dicteze decizii luate la nivel național și local.

Rezultatul acestei conducte directe între OMS și guvernele naționale a fost profund și de anvergură. Alimentate de modele și proiecții apocaliptice, guvernele au fost solicitate să limiteze întreaga populație în timp ce își închid întreaga economie timp de câteva luni. Consecințele devastatoare ale acestor blocaje globale sunt încă greu de cuantificat. Cu toate acestea, o predicție făcută în articolul meu COVID-19 Lockdown: A Global Human Experiment a ajuns rapid la bun sfârșit: Miliarde de dolari au fost preluate de la clasa muncitoare spre elite.

Un titlu despre elita financiară care profită de pandemie.

Deci, de ce OMS dă ordine națiunilor și guvernelor lor alese în mod democratic? Se datorează evidenței sale dovedite și a sfaturilor educate? În mod clar nu. Deoarece răspunsul organizației la pandemie în cele mai timpurii și cele mai critice faze nu a fost altceva decât dezastruos. Unii ar putea argumenta că a fost chiar deliberat.

Pe 14 ianuarie, OMS a susținut că nu există nicio transmisie de la om la om – citând surse chineze.

Pe 4 februarie, directorul general OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus a vorbit împotriva restricțiilor de călătorie în China, spunând că astfel de măsuri ar putea cauza „frică și stigmat”. El a adăugat că nu există „niciun motiv de panică și frică”, a spus el.

Deoarece majoritatea guvernelor mondiale au urmărit orbește recomandările OMS, călătoriile aeriene din China au continuat săptămâni întregi și au permis răspândirea virusului în întreaga lume. Și, cu toate acestea, anumite țări au mers mai departe pentru a opri călătoriile din China, OMS a făcut lobby împotriva acesteia.

OMS a făcut lobby direct împotriva interzicerii călătoriilor în diverse țări, inclusiv în China.

O declarație publicată la 29 februarie a argumentat împotriva interdicțiilor de călătorie, deoarece „pot perturba afacerile și pot avea efecte sociale și economice negative asupra țărilor afectate”.

„OMS continuă să sfătuiască împotriva aplicării restricțiilor de călătorie sau de comerț pentru țările care se confruntă cu focare COVID-19”, se arată în declarație.

„În general, dovezile arată că restricționarea circulației persoanelor și a bunurilor în timpul urgențelor de sănătate publică este ineficientă în majoritatea situațiilor și poate devia resursele de la alte intervenții.”

Cercetările academice efectuate de Universitatea din Southampton au relevat că până la 95% din decese nu s-ar fi întâmplat dacă OMS ar fi acționat mai devreme.

 – SKY News, China a folosit OMS pentru a deschide granițele Australiei

Ultima propoziție este deosebit de amăgitoare: 95% dintre decese ar fi putut fi evitate dacă OMS nu ar fi împiedicat interdicțiile de călătorie din China. Având în vedere faptul că OMS a lucrat în mod activ împotriva celei mai importante măsuri pentru a stopa răspândirea virusului, de ce inca se ocupa de modelarea politicilor guvernamentale?  Pentru că este legată de elita globală.

Puterea OMS

În ciuda răspândirii informațiilor care au fost absolut false și periculoase, OMS rămâne fără îndoială o mare influență în întreaga lume. Pe 18 aprilie, organizația și-a arătat imensa putere prin difuzarea „Together At Home”, un eveniment mass-media care a avut nenumărate celebrități și oameni puternici ce aduc laude OMS și entităților de elită din spatele acesteia.

OMS este, de asemenea, puternic investit în controlul fluxului de informații cu privire la virus.

                                                       Un titlu din The Verdict.

Vorbind despre sursele de încredere ale CNN, Susan Wojcicki, CEO YouTube, a declarat că platforma de streaming va „înlătura informațiile care sunt problematice” și că asta va include „orice este nesustinut medical”. Ea a adăugat:

„Deci oamenii care spun „ia vitamina C;  ia turmeric, te vom vindeca”, acestea sunt exemple de lucruri care ar reprezenta o încălcare a politicii noastre. Orice ar merge împotriva recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății ar fi o încălcare a politicii noastre.”

De ce ar deranja dacă oamenii vor vorbi despre vitamina C în videoclipurile lor pe YouTube? Pentru că, de la începutul focarului, OMS a avut suspiciuni împotriva oricărui fel de remediu sau soluție împotriva COVID-19. De fiecare dată când un tratament este promitator, OMS și sistemul mass-media care se ocupă de acesta sunt rapid avertizate împotriva lor și chiar il etichetează drept periculos.

De ce? Deoarece OMS mizeaza pe o singură soluție universală: un vaccin.

Un vaccin și nimic altceva

Pentru a înțelege pe deplin mentalitatea din spatele OMS, trebuie să analizăm finanțarea din spatele OMS.

Doi dintre cei mai mari finanțatori ai OMS sunt Fundația Bill & Melinda Gates și Alianța Gavi. După cum se vede în articolul Bill Gates solicită un ID digital pentru a identifica cine este vaccinat, aceste două organizații pledează pentru utilizarea vaccinurilor pentru a crea un sistem de identificare globală folosind un fel de implant. COVID-19 este ocazia perfectă pentru ei de a face posibil acest lucru.

Pentru a vă asigura că acest lucru se va întâmpla, lumea trebuie să trăiască cu frică și fără leac până la eliberarea acelui vaccin.

Unul dintre numeroasele titluri care avertizează împotriva oricărui fel de leac sau tratament.

OMS luptă, de asemenea, împotriva celui mai „natural” remediu la un virus: imunitatea maselor. Într-adevăr, având în vedere faptul că COVID-19 este neletal pentru persoanele sănătoase, permițând populației să dezvolte în mod natural anticorpi împotriva virusului doar trăind cu acesta este probabil cea mai naturală cale de combatere a acestuia. Unele țări precum Suedia au sfidat dogma OMS, au refuzat să-și limiteze populația și acum susțin că imunitatea efectivelor ar putea fi realizată până în iunie. Desigur, OMS avertizează împotriva acestei strategii. Sursele mass-media care sunt vândute complet agendei OMS au lucrat din greu pentru a evita acest concept vechi. Iată un titlu din The Guardian.

Articolul poate fi rezumat în două citate:

„Simplul fapt este că imunitatea de turma, fără un vaccin, nu este o cale ușoară de urmat.”

Și articolul se încheie cu această afirmație aberantă.

„Nu pot vorbi pentru toată lumea, dar personal, aș prefera să rămân înăuntru încă câteva luni și să-mi văd în continuare părinții anul viitor.”

Aceste declarații sunt 100% în conformitate cu adevărata agendă a OMS: Fără libertate fără un vaccin. Pentru a justifica această linie de gândire, articolul vorbește despre „sacrificiul celor vulnerabili pe altarul economiei”. Spre deosebire de alte articole care avertizează împotriva oricărui fel de soluție, se ajunge la extreme, susținând că imunitatea maselor ar ucide milioane de persoane în vârstă, fără a lua în considerare faptul că o strategie de carantină vizată ar putea fi folosită pentru cei mai vulnerabili, permițând în același timp persoanelor sănătoase sa ramana libere.

Iată un alt articol care împinge aceeași agendă.

Articolul susține că singura soluție este un stat complet politienesc.

„Nu vom ajunge la imunitatea maselor în viitorul apropiat. Un medicament minune nu se poate fabrica. Singura modalitate de a reporni economia este, așadar, să puneți la dispoziție un sistem extrem de eficient, care să testeze milioane de oameni, să-și depisteze mișcările și să pună în carantină rapid pe cei care ar fi putut fi infectați.”

Acest citat ne conduce la un alt motiv pentru care OMS și sistemul său de elită doresc ca anxietatea COVID să dureze cât mai mult timp: Justificarea supravegherii populației.

Folosind COVID pentru activarea Big Brother

Iată câteva coperte și titluri de revistă care au apărut în ultima săptămână.

The True Agenda of the WHO: A New World Order Modeled After China

„Ne poate salva Big Brother?” pe o revistă franceză.

                                               Un titlu de neclintit din Times UK.

„Quebec își pregătește Big Brother pentru cel de-al doilea val”. Telefoanele mobile pot fi urmărite,

OMS a spus lumii că singura soluție viabilă este un vaccin. Și spun că un vaccin ar putea dura luni sau ani pentru a fi disponibil. Deci ce se întâmplă până când decid că un vaccin este gata? Un stat politienesc unde supravegherea de înaltă tehnologie, bio-paranoia și carantina forțată a persoanelor selectate la un moment dat. Big Brother este acum un „salvator”, deoarece urmărirea constantă a persoanelor și a persoanelor cu care intră în contact este portretizată ca fiind singura soluție pentru a salva vieți.

Realitate: Theresa Tam, ofițerul principal în domeniul sănătății publice din Canada, care se află în prezent în fruntea răspunsului pandemic al țării (respectând pe deplin orientările OMS), a apărut într-un film bizar din 2010 despre o pandemie. Filmul „OUTBREAK: Anatomia unei ciume” este despre scenariul fictiv al reînvierii variolei din Canada. Ceea ce spune ea în timpul filmului este uimitor.

Theresa Tam în filmul „ Outbreak: Anatomia unei ciume”.

În film, Tam vorbește despre măsurile care trebuie luate dacă există un focar de variolă.  Ea spune:

„Dacă există persoane care nu sunt conforme, există cu siguranță legi și puteri de sănătate publică care pot pune in carantină persoanele în locatii obligatorii.”

Ea adaugă:

„Este posibil să puteți urmări oamenii, să vă puneți brățări pe brațe, să aveți poliție și alte configurații pentru a vă asigura carantina.”

Naratorul filmului continuă:

„Punctele de control ale poliției sunt stabilite pe toate podurile și toți cei care părăsesc orașul trebuie să demonstreze vaccinarea. Cei care refuză să coopereze sunt duși în centrele de detenție temporară.”

De la începutul focarului de COVID, OMS a îndrumat în mod constant lumea către un stat politienesc până la eliberarea unui vaccin aprobat. În multe privințe, OMS caută întreaga lume pentru a urma conducerea celui mai avansat stat politienesc de înaltă tehnologie din lume: China.

China în toată lumea

Prin sistemul său de credit social orwellian, în oribilele sale tabere de reeducare, prin suprimarea sa brutală de voci disidente și prin supravegherea constantă a populației sale, China a fost un laborator pentru o Nouă Ordine Mondială de înaltă tehnologie.  Mai mult, numeroase corporații conexe elitei au ajutat China să își atingă obiectivele. Deloc surprinzător, OMS a lăudat constant acest regim opresiv.

Directorul general al OMS, Tedros Ghebreyesus, cu secretarul general al Partidului Comunist din China, Xi Jinping.

Iată un tweet extrem de simbolic al contului oficial al lui Ghebreyesus:

În centrul imaginii de mai sus se află zeitatea hindusă Shiva, cunoscută și sub numele de „Distrugătoarea”. Prin distrugere, Shiva permite transformarea profundă. Acest lucru este însoțit de motto-ul preferat al elitei: Order Out of Chaos.

File de poveste: Există, de asemenea, o statuie proeminentă a lui Shiva la CERN.

         O captură de ecran de pe site-ul CERN despre dezvăluirea statuii sale Shiva în 2004.

In concluzie

OMS a gestionat această pandemie într-o manieră foarte specifică. Când virusul a fost conținut exclusiv în China, OMS a denunțat guvernele care urmăreau să restricționeze călătoriile originare din China. În ciuda oricărei unități de bun simț, OMS a susținut că restricționarea călătoriilor nu va fi eficientă împotriva răspândirii virusului. Odată ce virusul s-a răspândit în întreaga lume, OMS a impus apoi cele mai restrictive și distructive politici de închisoare din istoria umană, provocând un accident masiv al economiei și o societate completă de remodelare.

În acest mediu nesănătos, OMS s-a străduit și a mers în favoarea unor puteri masive.  Organizația face acum eforturi pentru prelungirea acestor măsuri și crearea de state polițienesti de înaltă tehnologie, așteptând singura cură pe care o va aproba vreodată: un vaccin universal. Având în vedere faptul că Bill Gates este actualul finanțator principal al OMS și că face parte și din ID2020 – care pledează pentru utilizarea vaccinurilor pentru a crea un ID digital folosind un tatuaj sau un microcip, putem vedea clar care este adevărata agendă OMS: Pentru a crea o China mondială.

P.S. Criza economică cauzată de COVID-19 a provocat o scădere masivă a veniturilor din publicitate, ceea ce îngreunează rămânerea pe linie a site-urilor independente precum The Vigilant Citizen. Dacă ați apreciat acest articol, vă rugăm să luați în considerare să vă prezentați sprijinul printr-o mică donație lunară pe Patreon. Dacă doriți, puteți face o donație o singură dată aici. Suportul dvs. va ajuta acest site să navigheze în aceste momente dificile, deoarece continuă să ofere informații și analize vitale în mod regulat. Mulțumesc!

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Vigilant Citizen: Mesajul concertului virtual “Together At Home” (împreună acasă) promovat peste tot si transmis pe toate platformele de streaming

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

Vigilant Citizen: “Order Out of Chaos” – cum au fost prezise planurile elitei în cultura populară

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrugator SHIVA pe fundal

Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății?

Video: ”Corupţie la nivel înalt: Organizaţia Mondială a Sănătăţii”

Totusi, Suedia a luat oarece masuri, asa ca un si mai bun exemplu ar fi Belarus.

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Y said, on mai 20, 2020 at 5:00 pm

    „Order out of chaos” (ordine din haos), deviza masoneriei. Evident, pentru „o noua ordine mondiala”, intai avem „nevoie” de un HAOS MONDIAL. Suna cunoscut?! Masurile luate (impuse de OMS) sunt intentionat facute sa fie atat de absurde, pentru a genera HAOS (inclusiv criza mondiala si recesiune) ca apoi sa se spuna ca „este nevoie de ordine, de O NOUA ORDINE MONDIALA”. (despre care deja se vorbeste din ce in ce mai des pentru ca satana se grabeste ca stie ca timpul pe care-l are ESTE SCURT)

    Apreciază

  2. […] Adevărata agendă a OMS: o Nouă Ordine Mondială modelată după China. Un articol Vigilant Citiz… […]

    Apreciază

  3. […] Adevărata agendă a OMS: o Nouă Ordine Mondială modelată după China. Un articol Vigilant Citiz… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.