SACCSIV – blog ortodox

Rabinul Chananya Weissman: 31 de motive sa nu ma vaccinez

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on aprilie 19, 2021

In preambul, vizionati va rog “DR. REINER FUELLMICH & RABBI CHANANYA WEISSMAN – MEDICAL TYRANNY IN ISRAEL & WAR AGAINST GOD”:

Despre Reiner Fuellmich cititi va rog si:

Avocatul Reiner Fuellmich despre scandalul coronavirus – cea mai mare crimă împotriva umanității săvîrșită vreodată

Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocate populației de testele PCR

Aici puteti citit cele 31 de motive pentru care rabinul Chananya Weissman nu se vaccineaza, despre care se vorbeste la inceputul inregistrarii:

http://www.chananyaweissman.com/article.php?id=263&fbclid=IwAR0oEhM6qv33PHa5bDlHeh5zjyM1Yw1n1k6Wqks4QTFdgsLehK75bXFtoWk

Pe https://ioncoja.ro/un-rabin-istet-despre-covid/ gasim o traducere:

1 – Nu este un vaccin. Un vaccin, prin definiție, oferă imunitate la o boală. Acest lucru nu oferă imunitate la nimic. Prin urmare, este un tratament medical, nu un vaccin. Nu vreau să iau un tratament medical pentru o boală pe care nu o am.

2 – Companiile farmaceutice, politicienii, instituțiile medicale și mass media și-au unit forțele pentru a se ne spune că este un vaccin, el nefiind vaccin, cu intenția de a manipula oamenii pentru a se simți mai în siguranță în privința unui tratament medical. Pentru că sunt mincinoși, nu am încredere în ei și nu vreau să am nimic de-a face cu tratamentul lor medical.

3 – Beneficiile presupuse ale acestui tratament medical sunt minime și în niciun caz nu durează mult. Cei enumerați mai sus recunosc acest lucru și vorbesc deja despre vaccinuri suplimentare și despre un număr tot mai mare de „noi vaccinuri” care ar fi necesare în mod regulat. Refuz să mă transform într-un pacient cronic care primește regulat injecții cu produse farmaceutice noi, care nici măcar nu previn infectarea.

4 – Îmi pot reduce șansele de consolidare naturală a sistemului meu imunitar care m-ar apăra de un caz sever de virus. În cazul în care prind un virus, există vitamine și medicamente demonstrate cu rezultate minunate în prevenirea bolii, fără riscurile și necunoscutele acestui tratament medical.

5 – Agenții de la punctul 2 insistă asupra faptului că acest tratament medical este sigur. Nu au de unde să știe acest lucru, deoarece efectele pe termen lung sunt complet necunoscute și nu vor fi cunoscute mulți ani. Pot să speculeze că este sigur, dar este lipsit de sens pentru ei să facă o astfel de afirmație. Deoarece sunt mincinoși, nu am încredere în ei și nu vreau să fiu inclus în tratamentul lor.

6 – Companiile farmaceutice au răspundere zero dacă ceva nu merge bine și nu pot fi acționate în judecată. La fel și politicienii care promovează acest tratament. Nu mă voi injecta cu un dispozitiv medical experimental nou atunci când oamenii din spatele acestuia nu își asumă nicio răspundere dacă ceva nu merge bine.

7 – Primul ministru israelian a admis deschis că poporul israelian este laboratorul mondial pentru acest tratament experimental. Nu mă interesează să fiu cobai sau să-mi donez corpul științei.

8 – Israelul a fost de acord să împărtășească datele medicale ale cetățenilor săi cu o companie de medicamente (Pfizer, nn), ca parte fundamentală a acordului lor de a primi acest tratament. Nu am consimțit niciodată ca datele mele medicale personale să fie împărtășite cu o astfel de entitate și nici nu mi s-a cerut. Nu voi contribui la această afacere urâtă.

9 – Executivii și membrii consiliului de administrație de la Pfizer au recunoscut că nu au luat propriul tratament, în ciuda tuturor fanfaronadei și asigurărilor pe care le fac. Ei susțin că este nedrept să „treacă în față”. Aceasta este o scuză absurdă și este nevoie de o cantitate incredibilă de nesimțire pentru a spune chiar așa ceva. Dacă ar fi „dosit” câteva injecții pentru ei înșiși, nimeni nu ar fi observat. Ei le produc. În plus, miliardarii cu avioane private și insule private, cunoscuți pentru faptul că atunci când vor ceva, obțin, acum stau la coadă până când sute de milioane de țărani din întreaga lume vor primi tratamentul.

10 – Mass media instituționale au acceptat această scuză absurdă fără nici o întrebare sau îngrijorare. Mai mult decât atât, ele laudă directorii lui Pfizer pentru presupusul lor sacrificiu de sine în a nu-și lua propriul tratament experimental până când nu-l luăm noi. Deoarece ne consideră astfel proști, nu am încredere în ei și nu vreau noul lor tratament. Pot avea locul meu la coadă.

11 – Trei fapte care trebuie puse în legătură:

 • Bill Gates susține aceste vaccinuri ca fiind esențiale pentru supraviețuirea rasei umane.
 • Bill Gates crede că lumea are prea mulți oameni și trebuie „depopulată”.
 • Bill Gates, poate cel mai bogat om din lume, de asemenea, nu a fost injectat și nu se grăbește.

Nu, nu. Renunț în favoarea lui la orice tratament medical pe care el vrea să-l iau.

12 – Politicienii și mass media îi îndeamnă pe oameni să ia acest tratament atât ca o datorie morală, cât și civică. Beneficiile tratamentului sunt mult exagerate, riscurile sunt ignorate și necunoscutele sunt eliminate. Deoarece sunt înșelători și manipulatori, nu îmi voi risca bunăstarea personal mizând pe integritatea lor.

13 – Există o campanie intensă de propagandă pentru ca oamenii să ia acest tratament. Politicienii și vedetele își fac selfie-uri în care promovează injecția (probabil, în unele cazuri, pretind că se injectează), mass media prezintă acest lucru ca fiind cel mai tare, mai inteligent, mai fericit și mai distractiv. Este cea mai difuzată campanie de marketing din istorie. Acest lucru nu este deloc potrivit pentru orice tratament medical, darămite unul nou, și mă convinge să mă retrag.

14 – Cei care urmează tratamentul postează imagini cu ei înșiși injectați cu un medicament, alimentând presiunea pe colegii lor pentru a face același lucru. Există ceva foarte alarmant și bolnav la acest lucru și nu vreau să fac parte din el. Nu am luat niciodată droguri doar pentru că „toată lumea o face” și e mișto. Cu siguranță nu voi începe acum.

15 – Cei care își exprimă îngrijorarea cu privire la acest tratament medical sunt hărțuiți, calomniați, batjocoriți, cenzurați, ostracizați, amenințați și concediați din locurile de muncă. Aceasta include profesioniștii din domeniul medical care au îngrijorări bazate pe știință, cu privire la droguri și îngrijitorii care spun că au asistat la cazuri de persoane suferind reacții oribile și moarte, la scurt timp după ce au fost injectate. Când establishment-ul (cei de la pct. 2) epurează oameni buni care riscă totul pur și simplu pentru a spune că sunt îngrijorări cu privire la un nou tratament medical – chiar dacă nu se opun categoric – voi avea încredere în acești oameni curajoși, de fiecare dată. Nu mă pot gândi la un singur caz similar din istorie când adevărul și moralitatea s-au dovedit a fi de partea instituției.

16 – Acesta este cel mai mare experiment medical din istoria rasei umane.

17 – În mod intenționat nu este descris ca cel mai mare experiment medical din istoria rasei umane.

18 – Dacă ar fi în față cu masele, foarte puțini ar fi de acord să participe la un astfel de experiment. Manipularea maselor pentru a participa la un experiment medical, sub pretexte false, încalcă fundamentele eticii medicale și ale dreptului democratic. Nu voi permite oamenilor lipsiți de etică care se angajează într-o astfel de conduită să mă injecteze cu ceva.

19 – Medicii nu informează oamenii despre nimic. Au devenit agenți de marketing pentru un medicament experimental, servind companii imense și politicieni care au făcut tranzacții cu ei. Acesta este un conflict direct cu menirea lor de a se preocupa exclusiv de bunăstarea persoanelor aflate în grija lor. De când lumea medicală a devenit coruptă și nu a devenit altceva decât un instrument corporativ și politic, nu am încredere în medicamentul experimental cu care doresc atât de mult să mă injecteze.

20 – Suntem presați în diferite moduri de a ne injecta, ceea ce încalcă etica medicală și fundamentele societății democratice. Cel mai bun mod de a mă determina să nu fac ceva este să mă presezi.

21 – Guvernul a secretizat protocolul legat de virus și tratamentele, pe 30 de ani. Acestea sunt informații pe care publicul are dreptul să le cunoască, iar guvernul are obligația de a le împărtăși. Ce ascund? Chiar se așteaptă ca eu să cred că totul este kosher în legătură cu toate acestea și că sunt preocupați în primul rând de sănătatea mea?

22 – Guvernul poate partaja datele noastre medicale personale cu corporații străine, dar nu ne vor împărtăși propriul protocol în această privință?

23 – Establishment-ul a recrutat doctori, rabini, mass media și mase pentru a hărțui oamenii care nu doresc să fie injectați cu un nou medicament. Ni se spune că acestea sunt conspirații nebunești, că suntem împotriva științei, că suntem egoiști, că suntem ucigași, că nu ne pasă de bătrâni, că este vina noastră că guvernul continuă să impună restricții draconice. Totul pentru că nu vrem să fim injectați cu un tratament experimental, fără întrebări. Ni se spune chiar că avem obligația religioasă de a face acest lucru și că suntem grav păcătoși dacă nu facem acest lucru. Ei spun că, dacă nu suntem de acord să ne injectăm, ar trebui să fim obligați să rămânem în casele noastre pentru totdeauna și să fim excluși din viața publică.

Ce fac ei este oribil, dezgustător, o perversiune a bunului simț, a moralității și a Torei. Mă determină să mă retrag și îmi consolidează neîncrederea față de acești oameni și opoziția mea față de consumul de droguri experimentale.

24 – Știu despre mulți oameni care s-au injectat, dar niciunul dintre ei nu a studiat știința în profunzime, nu a cântărit cu atenție beneficiile potențiale vs riscuri, nu a comparat această opțiune cu alte alternative, nu a fost cu adevărat informat și nu a decis că acest tratament medical este cea mai bună opțiune pentru ei. Dimpotrivă, s-au injectat din cauza propagandei, presiunii, fricii, încrederii oarbe în ceea ce spunea „majoritatea experților” (presupunând că toți au studiat totul în profunzime și au fost complet obiectivi, ceea ce ar fi foarte dubios), din încredere oarbă în ceea ce i-au îndemnat anumiți rabini influenți (la fel și cele de mai sus) sau de frica isterică că singura opțiune a fost injectarea sau îmbolnăvirea gravă de virus. Când voi vedea isterie în masă și comportament asemănător cultului în jurul unui tratament medical, voi fi extrem de suspicios și îl voi evita.

25 – Companiile farmaceutice au o lungă istorie a „tratamentelor” în masă cu medicamente-minune administrate populațiilor, chiar și după ce problemele grave au devenit deja cunoscute. În loc să apese butonul de pauză și să oprească comercializarea acestor medicamente până când aceste probleme ar putea fi investigate în mod corespunzător, companiile de medicamente au făcut tot ce le stătea în putință pentru a suprima informațiile și a continua să-și promoveze produsele. Când companiile și oamenii demonstrează o astfel de lipsă gravă de grijă față de viața umană, nu voi avea încredere în ei că au făcut un nou medicament minune.

26 – Într-adevăr, poveștile de groază se înmulțesc, dar politicienii nu sunt nici măcar îngrijorați, medicii le îndepărtează ca fiind lipsite de legătură sau neglijabile, mass media ignoră acest lucru, companiile farma continuă cu viteza maximă, iar cei care ridică un steag roșu continuă să fie hărțuiți, cenzurați și pedepsiți. În mod clar viața și bunăstarea mea nu sunt preocuparea lor principală. Nu voi fi următorul lor cobai în laboratorul lor. Nu voi risca să fiu următoarea „coincidență”.

27 – Deși mulți oameni au murit la scurt timp după ce s-au injectat – inclusiv tineri perfect sănătoși –, nu avem voie să presupunem că injecția are legătură cu aceasta. Într-un fel, acest lucru este antiștiințific și va face să moară mai mulți oameni. Cred că negarea oricărei legături posibile, abuzarea persoanelor care speculează că ar putea exista o legătură și faptul că nu există cea mai mică curiozitate de a verifica dacă ar putea exista o legătură, este ceea ce numim antiștiință și ar putea foarte bine să determine moartea mai multor oameni. Acești oameni cred că și eu sunt obligat să fiu injectat. Nu, mulțumesc.

28 – Resping venerarea religioasă, de tip cult, a unui produs farmaceutic și nu voi participa la acest ritual.

29 – Deși furnizorul meu de „asistență medicală“ continuă să mă urmărească pentru a mă injecta, nu mi-a furnizat informații despre acest tratament sau orice alte alternative posibile. Tot ceea ce știu am aflat din alte surse, dinafara establishment-ului. Consimțământul informat a devenit consimțământul conform. Eu refuz așa ceva.

30 – Văd toate minciunile, corupția, propaganda, manipularea, cenzura, agresiunea, încălcarea eticii medicale, lipsa de integritate în procesul științific, suprimarea reacțiilor adverse incomode, respingerea preocupărilor legitime, isterie, comportament asemănător cultului, ignoranță, spirit închis, frică, tiranie medicală și politică, ascunderea protocoalelor, lipsa preocupării reale pentru viața omului, lipsa de respect pentru drepturile și libertățile fundamentale ale omului, pervertirea Torei și a bunului simț, demonizarea oamenilor buni, cel mai mare experiment medical din toate timpurile fiind realizat de oameni lacomi, lipsiți de Dumnezeu… Văd toate acestea și am decis că toți pot avea locul meu la coadă. Îmi voi pune încrederea în Dumnezeu. Voi folosi mintea cu care El m-a binecuvântat și am încredere în instinctele mele naturale. Ceea ce duce la motivul final care rezumă de ce nu voi fi „vaccinat”.

31 – Toată afacerea asta miroase. [În sensul că pute! Căci, de mirosit, miroase și o frezie, o zambilă, un crin etc. Dar aceste flori miros frumos, plăcut, îmbătător! Dar afacerea cu covidul pute de mori!]

Sursa: https://www.facebook.com/niculescu.cristian.96

 

Comentariu saccsiv:

Nu-i singurul rabin traditionalist care critica mascarada:

Rabin: Au transformat coronavirusul intr-o religie. Abordarea Covid-ului n-are nicio legătură cu ştiinţa, ci doar cu dogma religioasă

Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului agendei globaliste

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrugator SHIVA pe fundal

Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, societatea fara cash si semnul fiarei

Si nu doar mascarada, ci si stanga:

Statuia „Medusa cu capul lui Perseu” a fost dezvelita marți la New York. Un simbol #MeToo, al feminismului si al stangii politice. Rabinii traditionalisti critica actiunea dar nu pot vedea tabloul in ansamblu

De ce rabinii traditionalisti critica toate acestea? Simplu:

E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxistii, OMS-ul, pe Bill Gates si pe altii asemenea

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. R said, on aprilie 20, 2021 at 12:02 am

  SPIRO SKOURAS – POSIBILE EFECTE SECUNDARE VACCINUL DE COVID-19 – SUBTITRARE RO

  https://www.bitchute.com/video/ldmpwWiJXYpW/

  Apreciază

 2. wallahia said, on aprilie 20, 2021 at 11:33 am

  Arafat a recunoscut. „puteti sa ma dati afara, nu se schimba nimic, DECIZIILE SE IAU AFARA. Romania nu poate sa faca nimic”
  https://www.ziuanews.ro/stiri/raed-arafat-recunoa-te-c-prime-te-ordine-din-afar-deciziile-nu-se-iau-aici-1562760

  Apreciat de 1 persoană

 3. wallahia said, on aprilie 20, 2021 at 11:45 am

  Arsinel si sotia, vaccinati au ajuns la Bals cu covid

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: