SACCSIV – blog ortodox

Stranie coincidență: o pandemie izbucnește din China și pune pe butuci economia mondială. Cu o singură excepție – țara de origine a pandemiei.

Posted in CHINA, Coronavirus, ECONOMIE by saccsiv on octombrie 19, 2020

Sursa: https://evz.ro/covid-19-cui-ii-foloseste-crima-china-va-fi-singura-tara-cu-crestere-economica-in-2020.html

Stimulați de consumul intern, indicii bursieri de la Shanghai și Shenzen au stabilit un nou record. În 2020, China va fi singura economie importantă din lume care înregistrează creștere.

Valoarea totală a tuturor acțiunilor cotate la bursele din Shanghai și Shenzen a atins un nou vârf de 10.800 de miliarde de dolari la închidere, pe 13 octombrie.

„Este o cifră semnificativă, mai ales că vine după o pauză în raliul (mișcarea în sus) a acțiunilor”, a declarat Hao Hang, economist șef al Bocom International din Hong Kong, citat de Bloomberg.

Indexul CSI 300 al principalelor acțiuni cotate la Shanghai și Shenzen crescuse cu 0,3% la închidere, pe 13 octombrie, ceea ce reprezintă un câștig de 18% de la începutul anului – superior principalilor indici bursieri mondiali.

Creșterea a fost alimentată de mai mulți factori: reluarea rapidă a economiei, aprecierea yuanului și creșterea numărului de companii chineze introduse pe bursă.

A doua piață ca mărime din lume (dar la mare distanță în urma SUA), China a adăugat 3,3 miliarde de dolari de la nivelul cel mai scăzut înregistrat în martie. Capitalizarea bursieră a Chinei a ajuns acum la 10, 04 miliarde de dolari.

Statele Unite continuă să fie de departe cea mai valoroasă piață bursieră din lume, cu 38,3 miliarde de dolari, iar pe locul trei se află Japonia, cu 6,2 miliarde de dolari, urmată pe locul patru de Hong Kong (deci tot China), a cărui piață bursieră valorează 5,9 miliarde de dolari.

În buletinul său pe octombrie, Fondul Monetar Internațional a revizuit în sus previziunile economice pentru China și anticipează pentru ansamblul anului 2020 o creștere de aproape 2%, față de o recesiune de 5,8% pentru economiile cele mai dezvoltate.

În 2021, potrivit acelorași estimări, tot China ar trebui să fie vedeta economiei mondiale, cu o creștere de 8%,  față de o medie mondială de +5,2%, egală cu cea pe care o va înregistra și Zona Euro, în vreme ce în Statele Unite saltul economic se așteaptă să fie de numai 3,1%.

Planeta se confruntă cu o pandemie stranie, cu un virus despre care mulți (inclusiv Statele Unite) afirmă că ar fi fost creat în laborator, și care a pus pe butuci economia mondială. Cu o singură și excepțională excepție: China, adică țara de origine a pandemiei.

Orice detectiv care se respectă și dorește să descopere criminalul își pune mereu această întrebare: „Cui folosește crima?”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Adevărata agendă a OMS: o Nouă Ordine Mondială modelată după China. Un articol Vigilant Citizen

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrugator SHIVA pe fundal

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Duce said, on octombrie 19, 2020 at 9:43 pm

    Adrian Patrusca, isi pune acceasi intrebare pe care o puneau romanii in antichitate: Cui bono ?

    Cui foloseste aceasta mascarada ?

    Daca ne uitam pe:
    https://www.deagel.com/forecast,
    am si eu un fetish, recunosc, vedem ca in 2025 China va fi pe primul loc in lume cu cel mai mare GDP si cu aproape aceeasi populatie.

    Traducere:
    China are acum cel mai eficient Capitalism din lume, capitalismul autoritar, adica cel controlat de catre guvernul central. Are cea mai mare rata de crestere a economiei, in fiecare an, pana si in acest an fatidic.
    Are cel mai eficient control al populatiei, nu misca nimeni. Personal, i-am vazut cu ochii mei, au politisti din aproape 500m in 500m, „garzi patriotice” (un fel de civili „militarizati”), camere video HD plantate peste tot, populatia indoctrinata (dimineata cantau cantece patriotice, mi-am facut poze cu „pionerii”- elevi de scoala generala). Au control al bagajelor/persoanelor la orice intrare in mari magazine, piete publice importante,in toate statiile de metrou, gari, etc. Orice baba, care vindea un covrig/ceva/orice pe strada, avea preturi tip „cod RQ”, cu care chinezul cumpara produsul, via telefon mobil. Repet, daca vindea o acadea/un fruct, chinezul platea cu telefonul, pe strada, in balarii !!! Control absolut al tuturor tranzactiilor. Nu aveau acces la internetul mondial, multe site-uri, aplicatii fiind blocate. Aveau programe similare, in limba chineza, echivalent Whatsapp (Wechat), Google, Google Maps (Baidu), etc. pe care si eu le-am folosit acolo. Nimeni nu trage o basina fara stirea partidului, nimeni nu deschide o firma in afara Chinei fara aprobarea partidului, nici macar un boutique de 2 lei din RO sau aiurea.

    Acesta este „Happytalismul”, care este promovat de catre ONU, vedeti pe site-ul lor oficial. Acesta este „Binele Comun” pe care il promoveaza Papa Francesco, prin enciclicele sale satanice, „Laudato Si” si mai nou „Fratelli Tutti” (http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/documents/papa-francesco_20201003_enciclica-fratelli-tutti.html).

    Paginile despre „Happytalism” au fost sterse pe de site-ul oficial ONU, eu le-am vazut cu ochii mei acum cateva luni.
    Aceste pagini vorbesc despre Happytalism, link-urile din articole, care duceau spre paginile oficiale UN, sunt inactive (https://unnwo.org/).

    https://www.prnewswire.com/news-releases/united-nations-nep-calls-on-all-people-and-all-nations-to-adopt-happytalism-over-capitalismsocialism-on-occasion-of-july-4-us-independence-day-2019-300880251.html

    Deasemenea, tot paginile oficiale vorbeau despre NWO.

    Aici aveti un filmulet, de la un tip care le-a salvat, gasiti mai multe:

    Pe scurt, ca s-a tot spus aici pe blogul lui Vasile:

    Aceasta pandemie, este planificata de multi ani, virusul SARS-COV a fost modificat de ei in laboratoare, i-au dat drumul, este real si acum fac acest circ pentru implementarea NWO.
    Sau se mai cheama Marea Resetare. Sau Binele Comun.

    Binele Comun, este platforma sociala a Papaciunii satanice, prin care vrea sa „vindece” planeta (de aceea se inchina la „Gaia” = Zeita planeta Pamant, de aceea emite moneda cu Pachamama (https://evz.ro/papa-scoate-o-moneda-reprezentand-un-idol-pagan.html)), sa aiba „grija de saracii lumii”.
    Pai „saracii lumii” vom fi noi toti, care vom mai fi in viata, dupa ce ne vor prabusii economic. Vor mai exista doar doua clase de cetateni: „vai steaua lor” si Controlorii globali = sclavi umani aserviti Satanei.
    Este revolutia socialista pe fata, varianta 2.0. Nu degeaba l-au ales din Argentina, un intreg continent cu puternice inclinatii comuniste. Plus ca este platforma de baza a iezuitilor, Francesco fiind unul dintre ei.

    Cine crede ca ideologia comunista a fost inventia unor jidovi sau iluministi, nu intelege istoria. Comunismul/socialismul este opera 100% a iezuitilor, catolici deghizati. Au scos in fata ba pe „iluminati”, ba pe”masoni”, ba evrei revolutionari, etc.
    Degeaba, este ideologie babiloniana, recuperata in biserica apostata si perpetuata pana in zilele noastre => de aceea trebuie sa iesim din Babilon. Babilon, vine de la cetatea Babel (care inseamna „confuzie”). Confuzia cu privire la cine este Hristos!

    Toate aceste cuvinte sunt strans legate intre ele: NWO = Marea Resetare = Binele Comun = Happytalism = Societatea Sustenabila = Agenda 2030.

    Ex de ziarist habauc:

    https://www.smartradio.ro/brosa-care-alimenteaza-teoriile-conspiratiei-despre-noua-ordine-mondiala-multe-personalitati-o-poarta-putini-stiu-ce-reprezinta/

    Cat de orb poate sa fie un ziarist, sa scrie balaria de articol de mai sus ?
    Pai brosa exact asta arata, ca pacalicii care o poarta (sau Controlorii globali, cum le place sa se autodenumeasca cu mandrie), urmaresc un singur lucru: Noua Ordine Mondiala = Marea Resetare = Decada Actiunii = Agenda 2030.

    Iata sigla de pe brosa: https://www.un.org/sustainabledevelopment/decade-of-action/

    Trebuie sa apara Happytalism.
    Cei care mai raman in viata, vor fi „veseli”. Putini vor mai avea de munca, vor lucra masinile/robotii si softurile automate (AI). Cei care vor ramane acasa, vor trai HAPPY (veseli) stand acasa, pe baza de venit universal garantat, vor manca ce le da guvernul mondial (viermi, carne scoasa la imprimanta 3d, legume/fructe modificate genetic, etc.), nu vor calatorii nicaieri ( „pa pa” HORECA, industria de turism, aviatie pentru mase, gen „Now everyone can fly”), vor sta in case (uitandu-se tampiti la TV si netul controlat de catre guvernul mondial), adica „pa pa” cinematografe/muzee/teatre/socializare umana, etc. (doar in mediu virtual, realitate augmentata).

    Multi asteptau un NWW 3. Domnul Hristos ne-a spus ca nu un razboi este sfarsitul, in Matei 24, ci sfarsitul vine cand vom fi omorati in numele lui Iisus Hristos !
    Razboiul final este intre Hristos si Satana! Si este spiritual, cu latura materiala evident: semnul fiarei, etc.

    Nu vor sa distruga infrastructura, prea s-a muncit Satana sa o creeze pe pamant, virusul este cea mai nedistructiva arma, omoara doar oamenii.

    Matei 24:15 – De aceea, când veţi vedea urâciunea pustiirii, despre care a vorbit prorocul Daniel, aşezată în Locul Sfânt – cine citeşte să înţeleagă!

    Confuzia lumii a fost mereu una si aceeasi: la cine ne inchinam ?
    La Baal sau la Dumnezeu Tatal prin Duhul Sfant, locuind in Hristos Fiul ?
    Iar imensa majoritate a lumii crestine se inchina la Baal, care este acelasi cuvant pentru Domnul, in Biblie.
    La ce „Domn” se inchina crestinatatea apostata ?

    Nu avem de ce ne teme, Domnul (Eu Sunt) este Cetatuia noastra.
    Chiar de ne vor omora, Dumnezeu ne va aduce la viata intr-o clipita. Viata vesnica, nu amaraciunea asta pe care am trait-o pana acum, in pacatele noastre.

    Maranatha!

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 20, 2020 at 12:58 pm

      Duce

      Nu iezuitii sunt papusarii iar evreii uneltele lor.
      Va fi un al treilea razboi mondial iar dupa el antihristul si la final Parusia.

      Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 20, 2020 at 1:49 pm

      cum să însemne așa ceva Baal ?
      ”maranatha” ?

      Apreciază

      • Duce said, on octombrie 20, 2020 at 3:36 pm

        @saccsiv

        Legat de cine sunt papusarii si cine uneltele:
        daca tu vrei sa crezi exact asa cum ai scris, este dreptul tau.

        Pentru mine este clar:
        Papusarii sunt: Satana si ingerii sai cazuti.
        Uneltele sunt: iezuiti/masoni/iluminati/evrei/crestini apostati, etc., cum vrei tu sa-i numesti (nu ma intereseaza ierarhiile intre ei), adica oameni aserviti papusarului sef .

        Ce urmeaza: un razboi spiritual (in primul rand) si fizic, aratarea antihistului si Parusia.

        @Mihai T

        https://ro.wikipedia.org/wiki/Baal

        Baʿal (în ugaritiană: 𐎁𐎓𐎍; în ebraica biblică arhaică: בעל; akkadiană:,Belu; în feniciană: 𐤁𐤏𐤋) este denumirea unor zei vest-semitici, semnificând în limbi ca feniciana (canaaneana) și ebraica „stăpân” , „proprietar”, „domn” sau „soț”, „bărbat” .

        Cultul lui Baal era cel cu prestigiul cel mai mare, cu care s-au văzut confruntați conducătorii religioși ai iudaismului timpuriu. Uneori poporul se închina atât lui Yahve cât și lui Baal. În Transiordania și în Moab și israeliții au venerat pe Baal Peor[50] Ghedeon (Gideon) a lansat un război contra preoților lui Baal și după ce i-a biruit, numele i-a fost schimbat în Yerubaal, nume interpretat ca „se va răfui cu Baal”. După moartea lui Ghedeon israeliții au continuat să-l venereze si pe zeul Baal-brit[51];[52]

        Unul din fiii regelui Saul se numea Ish-Baal, denumire care ca și numele fiilor lui Ionatan Merivbaal și Meribaal, denota popularitatea cultului lui Baal în rândurile evreilor (israeliților) antici. Unul din fiii regelui David s-a numit Baalyada. În acelaș timp, însă, comentatorii evrei tradiționali ai Bibliei au exprimat opinia că și înainte de difuzarea cultului lui Baal între israeliți, numele Baal, având înțelesul de Domn sau Stăpân, era aplicat și ca titlu al Dumnezeului lui Israel, și de aceea ar fi intrat în componența numelor fiilor lui Saul, Ionatan și David (Yehuda Kil). Aceasta ar fi și explicația unor nume ca Bealya („Yahve este Baal” sau „Stăpân” [53],Beelyada („Baal știe”)[54], ca și Eliyada („Dumnezeu știe”)[55][56]

        Poti cauta si in scrieri mai serioase, nu doar Wikipedia, care este facuta mai „pe genunchi”. Baal insemna si „domnul”, printre altele.

        Evreii foloseau acest cuvant Baal, cand spuneau Domnul. Degeaba s-a chinuit cu ei profetul Ilie, sa le explice ca se inchinau la un Domn/Baal fals. Si problema nu era de limbaj…

        In Vechiul Testament, Dumnezeu le spunea celor din poporul sfant de atunci, prin toti proorocii, una si buna: voi va inchinati la Baal, un dumnezeu fals/strain, crezand ca va inchinati la Dumnezeul Adevarat.

        Un singur exemplu – sunt nenumarate:
        2 Imparati 1:16 – El i-a zis: „Aşa vorbeşte Domnul: ‘Pentru că ai trimis soli să întrebe pe Baal-Zebub, dumnezeul Ecronului, ca şi cum n-ar fi în Israel Dumnezeu, al cărui cuvânt să-l poţi întreba, nu te vei mai da jos din patul în care te-ai suit, ci vei muri.’”

        La cine se inchina astazi crestinatatea, in imensa majoritate? La Baal-Zebud (aka Beelzebub = Satan)
        Cine crede ca doar evreii au fost in orbire, se inseala amarnic!
        Cine crede ca noi astazi, dupa doua mii de ani de „grumaz intepenit”, orbi in dogme si invataturi omenesti, suntem in stare sa avem vedere spirituala, sa citeasca: Apocalipsa 3.14-18

        14. Iar îngerului Bisericii din Laodiceea scrie-i: Acestea zice Cel ce este Amin, martorul cel credincios şi adevărat, începutul zidirii lui Dumnezeu:
        15. Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
        16. Astfel, fiindcă eşti căldicel – nici fierbinte, nici rece – am să te vărs din gura Mea.
        17. Fiindcă tu zici: Sunt bogat şi m-am îmbogăţit şi de nimic nu am nevoie! Şi nu ştii că tu eşti cel ticălos şi vrednic de plâns, şi sărac şi orb şi gol!
        18. Te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur lămurit în foc, ca să te îmbogăţeşti, şi veşminte albe ca să te îmbraci şi să nu se dea pe faţă ruşinea goliciunii tale, şi alifie de ochi ca să-ţi ungi ochii şi să vezi.

        1 Corinteni 16:22.
        Cel ce nu iubeşte pe Domnul să fie anatema! Maran atha! (Domnul vine).

        Se foloseste si legat si dezlegat.

        Daca iti place mai mult asa, asa sa fie!
        Domnul vine! Maran atha!

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 20, 2020 at 3:43 pm

        Duce

        Tu ai pus in capul listei uneltelor pe iezuiti. Ceea ce-i fundamental gresit.
        Dupa ei i-ai pus pe masoni, ceea ce este iar gresit, ei fiind doar niste unelete alte uneltelor. Ba mai mult, vor mai fi si sacrificati.

        Apreciază

    • Alin Razvan said, on octombrie 20, 2020 at 3:10 pm

      Ai idei bune, dar oculta e structurata asa: satana, sub el demonii, sub demoni evreii zionisti, sub ei restul

      Apreciază

      • Duce said, on octombrie 20, 2020 at 5:47 pm

        Mai conteaza care ce grad are mai mare, intre unelte ?

        Apostolul Pavel ne-a spus asa:
        Efeseni 6:12 – Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.

        Adica, Pupusarii sunt Satana si ingerii lui cazuti (duhurile rautatii), care sunt in vazduh. Papusarii nu sunt la vedere. Se vor externaliza curand…inainte de Parusie, cand vor impune semnul fiarei vs pecetea Duhului Sfant.

        Uneltele sunt „carnea” (trupul si sangele), adica oamenii aserviti acestor papusari.
        Sincer, nu ma intereseaza ierarhia lor, ca sunt intr-o ordine sau alta, tot unelte sunt. Daca voi credeti ca sunt intr- anumita ordine, foarte bine, sa fie la ei acolo. Eu asa ii vad asezati, dar este posibil sa ma insel si nu imi bat capul cu uneltele.

        Apostolul Pavel zice asa:
        Efeseni 6:11 – Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.

        Adica papusarul cu demonii sai reprezinta problema, nu uneltele. Papusarii ne ataca zi si noapte, cautand sa ne piarda sufletele, in mod vesnic.

        Si da @saccsiv, unele „unelte” vor fi sacrificate. Asa este in lupta, „generalul” trebuie sa sacrifice anumite corpuri de armata, mai ales ca sunt doar niste unelte si nu da doi bani pe ei. In definitiv, uneltele au jurat sub semnatura de sange, pe contractul incheiat cu Mefistofel…

        Papusarii pot ucide sufletul, uneltele doar trupul nostru.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 20, 2020 at 6:03 pm

        Duce

        Noi pe aici le zicem papusari la oamenii din varful piramidei, iar dracului ii spunem drac. Papusarii se inchina la drac.
        De ce vrei tu sa impui alti termeni?
        De ce sa nu ne intereseze ce fac papusarii (cum le zicem noi)?
        Si ce inseamna „se vor externaliza”?

        Apreciază

  2. Jan said, on octombrie 19, 2020 at 10:04 pm

    De ani de zile fabrici intregi din europa se demonteaza si se reasambleaza in china si india. Nu e greu de inteles ca oculta muta productia in china pentru un control puternic al restului umanitatii.

    Apreciază

  3. Dani S. said, on octombrie 19, 2020 at 10:20 pm

    Chestii, socoteli…

    Apreciază

  4. Ioan C. said, on octombrie 19, 2020 at 11:09 pm

    China a fost tara cea mai bine pregatita pentru Covid 19, desi trebuia sa fie cea mai afectata, din moment ce, teoretic, nu se stia mai nimic despre acest virus la inceput.
    Chinezii au stiut ce urmeaza si au dat o grea lovitura Americii si Rusiei, ca de Europa cea dezbinata nu aveau chinezii frica.

    Apreciază

    • corona control said, on octombrie 20, 2020 at 1:33 pm

      Deci covid19 există și știm totul despre el, și chinezii sunt cei mai mari jmecheri. Așa se explică totul … Tare teoria. Bravo.

      Apreciază

  5. Tommy said, on octombrie 20, 2020 at 12:24 am

    Poate gasiti raspunsul in acest interviu din 2014 https://youtu.be/4YIq27SA9Ds?t=340

    Apreciază

  6. sky said, on octombrie 20, 2020 at 12:00 pm

    Nu e nici o coincidenta, e un plan: Plandemie.
    Asta am crezut tot timpul.

    Apreciază

  7. pregătiri de război said, on octombrie 23, 2020 at 5:48 pm

    Vladimir Putin: China şi Germania sunt noile superputeri, SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii
    https://defenseromania.ro/vladimir-putin-china-si-germania-sunt-noile-superputeri-sua-si-rusia-nu-mai-decid-asupra-problemelor-lumii_605954.html

    22 oct, 21:32

    Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au trecut, a declarat joi preşedintele rus Vladimir Putin, afirmând că acum Germania şi China se îndreaptă spre statutul de superputeri, informează Reuters.

    scris de DefenseRomania Team

    Susținând un discurs printr-un link video în cadrul întâlnirii Clubului de discuții Valdai, Putin a dat de înțeles că rolul SUA s-a diminuat, ca şi cel al Regatului Unit şi al Franței, în timp ce Berlinul şi Beijingul – în termeni de importanță politică şi economică – se îndreaptă spre statutul de superputeri mondiale.

    Totuşi, un mare semn de întrebare se naşte: De ce Vladimir Putin a ținut să facă o astfel de precizare? A vrut acesta să minimizeze importanța Statele Unite că actor în cadrul mediului internațional de securitate sau este o altă narațiune strategică, parte a teoriei lumii multipolare pe care Moscova o tot evocă de ani buni !?

    Dacă Washingtonul nu este gata să discute probleme globale cu Moscova, Rusia este pregătită să aibă o astfel de discuție cu alte națiuni, a menționat Putin.

    Preşedintele rus a mai spus că SUA nu mai pot pretinde la excepționalism şi s-a întrebat de ce ar vrea să o facă.

    Odată cu apropierea alegerilor prezidențiale din SUA, de pe 3 noiembrie, Vladimir Putin şi-a exprimat de asemenea speranța că noua administrație va fi gata de dialog privind securitatea şi controlul asupra armelor nucleare, potrivit Agerpres.

    Preşedintele rus a declarat că lumea nu are niciun viitor fără un sistem de control asupra armelor, în condițiile în care viitorul Tratatului pentru controlul asupra armelor nucleare dintre Rusia şi SUA rămâne incert.

    Washingtonul a respins săptămâna trecută propunerea Moscovei pentru o extindere necondiționată cu un an a ultimului tratat ce limitează armele nucleare strategice ale SUA şi Rusiei, calificând drept inacceptabilă această propunere.

    În cadrul discursului susținut la reuniunea Clubului de discuții Valdai, Putin a asigurat că securitatea Rusiei nu va avea de suferit dacă tratatul nu va fi extins.

    Tratatul Noul START (Strategic Arms Reduction Treaty), semnat în 2010 şi care ar urma să expire în februarie, restricționează numărul de focoase nucleare pe care le pot desfăşura Rusia şi SUA, precum şi pe cel al rachetelor şi bombardierelor care le pot transporta.

    În pofida divergențelor, Moscova şi Washingtonul par să se apropie de un acord asupra Noului START, menționează Reuters.

    China pregătește o armă de temut. E mică dar poate paraliza apărarea antiaeriană VIDEO
    https://dcbusiness.ro/china-pregate-te-o-arma-de-temut-e-mica-dar-poate-paraliza-apararea-antiaeriana-video_621101.html

    18 oct, 17:06, de Oana Pavelescu

    Academia Chineză de Electronică și Tehnologia Informației (CAEIT) a lansat un nou videoclip care are darul de adar coșmaruri. Filmarea arată cum un roi de drone explozive sunt lasnsate de pe un camion militar sau din elicoptere.

    Dronele, care sunt controlate de la distanță de pe un dispozitiv tip tabletă, fac parte dintr-un program strategic al guvernului de la Phenian prin care se dorește o fuziune între armpată și zona civilă, informație furnizată de o sursă din armata chineză care a făcut declarația pentru China Morning Post.

    „Dronele sunt încă în faza de timpurie de dezvoltare, problemele tehnice necesitând a fi rezolvate”, a spus sursa. „Una dintre preocupările cheie este sistemul de comunicații și evitarea blocării acestuia. Militarii au descoperit că inteligența artificială pe care o folosește este prea lentă pentru a reacționa. ”

    Între timp, The Times a raportat că dronele sunt făcute pentru a viza trupe, tancuri și alte vehicule blindate. Nu este prima dată când CAEIT efectuează astfel de teste.

    Corea de Nord are o ”ARMADA” de tancuri copiate de la ruși

    În noiembrie 2017, institutul de cercetare a întreprins ceea ce se crede că este cel mai mare dintre aceste experimente când a prezentat 200 de mici aeronave.

    South China Morning Post spune că drona pare similară cu CH-901, prima dronă de atac tactic din China care măsoară 1,2 metri lungime și cântărește 9 kg. și poate călători cu o viteză de 150 km / h.

    De asemenea, poate zbura timp de 120 de minute înainte de a se detona. Toate aceste lucruri sunt destul de înfricoșătoare! South China Morning Post nu a menționat la ce serveau noile drone și dacă alte țări ar trebui să fie îngrijorate. Cu toate acestea, aceste tipuri de roiuri de drone pot fi foarte periculoase, deoarece pot copleși sistemele de apărare antiaeriană.

    Îndemnul președintelui Chinei: Pregătiți-vă de RĂZBOI
    https://dcbusiness.ro/indemnul-pre-edintelui-chinei-pregati-i-va-de-razboi_621000.html

    15 oct, 08:21, de Simona Haiduc

    Președintele Chinei, Xi Jinping, a declarat că soldații țării, forțele armate ale statului trebuie să-și ”canalizeze toate eforturile pentru pregătirea în vederea unui război”.

    Liderul de la Beijing s-a aflat miercuri în provincia Guangzhou, pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la formarea zonei economice speciale Shenzhen.

    Trecând în revistă corpul de pușcași marini ai armatei Chinei, Xi Jinping a cerut militarilor să rămâne în stare de luptă. În plus, șeful statului a amintit că militarii trebuie să fie fideli misiunii pentru care se pregătesc, să fie ireproșabili și de încredere.

    ”Cu mintea și cu trupul trebuie să fiți pregătiți pentru a pleca la război și trebuie să rămâneți vigilenți”, a spus președintele Chinei, a cărui declarația a fost transmisă în direct de televiziunea publică.

    Citește și PREMIERĂ absolută în China. S-au depășit 10.000 miliarde de dolari

    Xi Jinping a subliniat, în acest context, că pușcașii marini reprezintă o unitate de elită a armatei țării, menită să apere suveranitatea, securitatea, integritatea teritorială și interesele statului.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.