SACCSIV – blog ortodox

STANGA POLITICA si DIAVOLUL (episodul pilot)

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 16, 2018
Cati dintre voi stiti ca bancherii de pe Wall-Street au finantat Revolutia Bolsevica? Si oare de ce au facut-o? Au facut-o pentru ca stanga nu este doar despre forma de proprietate, cum va minte mass-media romaneasca. Acesta este episodul pilot dintr-un serial mai lung, in care ne vom stradui sa explicam ce este STANGA, de ce se numeste astfel, de cand a inceput totul si care este legatura cu NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRIST.

Natural News: The REAL WAR for the future of humanity: Democrats increasingly possessed by demonic forces that seek the extermination of humanity?

Traducerea Ortodoxinfo:

ADEVĂRATUL RĂZBOI pentru viitorul omenirii: democraţii tot mai posedaţi de forţe demonice care urmăresc exterminarea umanităţii?

Miercuri, 10 Octombrie 2018, de: Mike ADAMS

(NaturalNews) Ce urmează în acest articol este un experiment de gândire. Mulţi consideră fenomenul descris aici drept real. Tu ce crezi?

— Iniţiere experiment de gândire —

Markus PERSSON, creatorul Minecraft tocmai a evidenţiat că Stânga politică a fost “preluată la propriu de către malefic”. (Sursa) Se pare că acest lucru e mai corect decât realizează chiar el. De-a lungul ultimilor ani, stângiştii s-au metamorfozat într-o violentă gloată iraţională şi plină de ură de “demonocraţi” care nici măcar nu aduc a fiinţe umane cugetătoare.

Acţionând precum un furnicar zombie de lunatici lipsiţi de judecată, aceştia preiau acum controlul asupra oraşe întregi precum Portland, Oregon, unde acum până şi poliţia din zonă se dă bătută şi permite adunăturilor de stângişti alienaţi mintal să conducă oraşul. Urmăriţi acest incredibil video în care un vârstnic alb este hărţuit, insultat verbal pe motiv de rasă şi căruia i se sparg geamurile maşinii de către lunaticii psihopaţi de aripă stângă care au preluat oraşul Portland, aparent cu întreaga permisiune a primarului “fulg de nea”, şi a jalnicei şi lipsitei de coloană vertebrală Poliţie din Portland:

Observaţi că acest incident a avut loc la doar un bloc distanţă de o staţie de poliţie din Portland, unde nici măcar un singur ofiţer nu a acţionat împotriva acestor mardeiaşi democraţi care acum preiau controlul asupra străzilor din oraş şi zbiară mizerii rasiste la adresa persoanelor albe. (Toate în numele “justiţiei sociale”, desigur).

Acesta nu este primul caz în care un important oraş american cade victimă anarhiei lunaticilor stângişti. Aşa cum relatează Wall Street Journal despre un alt incident din Portland ce a avut loc în Iunie:

O gaşcă a împresurat biroul ICE în Southwest Portland pe 19 Iunie. Au baricadat ieşirile şi au blocat aleea. Au trimis “paznici” să patruleze la uşi, ţinând captivi muncitorii în interior. Noaptea s-au întins pe străzi, oprind circulaţia dintr-o intersecţie vitală de lângă un spital. Poliţia s-a ţinut deoparte. “La acest moment vă refuz solicitarea pentru resurse suplimentare” a scris Robert DAY, căpitanul Biroului de Poliţie din Portland către ofiţerii care stăruiau pentru ajutor. Ore mai târziu, lucrătorii ICE rămaşi au fost evacuaţi de către o mică echipă federală de poliţie. Complexul a fost închis pentru mai bine de o săptămână.

O epidemie de ură, stupiditate şi anarhie bântuie printre grupurile leftiste (stângiste) 

O persoană rezonabilă ar putea descrie această măturătoare expansiune de duşmănie şi dezmăţ drept o “epidemie”. Însă nu există virus care să explice fenomenul. Cauză nu este virală, nici bacterială se pare. Ea este spirituală.

Mulţi oameni cred că leftiştii sunt realmente posedaţi de forţe demonice pe care le-au chemat în vieţile lor prin mecanismele descrise mai jos.

Aceasta ar putea explica vrajba, lipsa de raţiune, dorinţa de a-şi ucide rivalii şi completa lor lipsă de orice ar semăna cu raţionalitatea sau logica. Astăzi, lunaticul tipic de aripă stângă nu poate explica nimic din ce crede. În schimb, se dedă la a striga, acuza, lovi şi la a se smiorcăi. Acestea toate sunt manifestări ale smintelii, nu ale raţiunii sau argumentului. Aruncaţi o privire asupra demenţei stângiştilor în acest uimitor video:

https://www.brighteon.com/embed/5832746159001

Mai important, fiţi de acord că acestea nu reprezintă manifestări ale unor fiinţe umane conştiente. Aceasta întrucât aceşti stângişti nu mai sunt oameni, susţine teoria.

Posedarea demonică este reală… şi se extinde

Posesia demonică este un fenomen real. Preoţi catolici sunt recrutaţi în număr record pentru a (se) lupta cu diavoli reali care preiau controlul asupra minţilor şi corpurilor umane. “Dioceza din Milano a nominalizat recent şapte noi exorcişti, episcopul de Napoli a numit trei exorcişti acum doi ani iar biserica catolică din Sardinia a trimis trei preoţi pentru instruire în exorcism la Roma.” raportează The Telegraph (UK). “În Spania, Antonio Maria ROUCO VARELA, arhiepiscop de Madrid, a ales opt preoţi pentru a fi puşi la încercare într-un program special în luna Mai, pentru a se confrunta cu ceea ce el a descris drept “o creştere nemaivăzută” a cazurilor de “posesie demonică”. Biserica din Spania se confruntase cu multiple cazuri care “depăşesc competenţele psihologilor” iar acestea apăreau cu “o frecvenţă frapantă”, a declarat arhiepiscopul”.

Exorcistul de top al bisericii catolice, părintele Gabriele AMORTH, a declarat că el personal “a trimis 160.000 de demoni înapoi în iad”, relatează Christian Post. Aşa cum se descrie:

O actualizare de 84 de pagini a ritualurilor de exorcizare compilate în 1614 şi adunate în 1998 stipulează cum trebuie să opereze preoţii catolici antrenaţi ca exorcişti. Potrivit normelor trasate de biserică, aceştia trebuie să urmeze un rit cunoscut drept “De exorcismis et supplicationibus quibusdam” sau “Exorcisme şi alte slujbe”.

Pe întreaga planetă, preoţii sunt încărcaţi cu un număr crescând de posedări demonice, pe care le descriu drept o demonică entitate care intră în trupul unei persoane printr-o deschidere sau portal spiritual. Ce cauzează însă aceste intrări pe care entităţile demonice le pot utiliza pentru a poseda fiinţele umane?

Avortul reprezintă un ritual de sacrificiu infanticid care deschide spiritul către posesia demonică

Preoţii catolici au tot felul de teorii despre cum spiritele diavoleşti posedă fiinţele omeneşti. AMORTH, spre exemplu, consideră că lecturarea cărţilor Harry POTTER îţi deschide mintea către posesie demonică. Alţi preoţi sunt de părere că practicarea yoga determină persoana să se îndrepte către Satana, însă cu toţii scapă cumva din vedere evidenţa: însuşi Papa Francisc a fost posedat de forţe demonice şi lucrează pe pământ ca un “ambasador” al lui Satana. Biserica catolică, se pare, este condusă de Satana chiar de la vârf.

De-a lungul istoriei civilizaţiilor umane, fenomenul deschiderii spiritului uman către posesie demonică – un fel de portal spiritual – a fost “alimentată” de sacrificii de copii. În străvechile civilizaţii Maya şi Aztecă, pruncii erau în mod cotidian ucişi pentru a-i împăca pe cei pe care preoţii locali îi considerau zei spirituali. Actul omorârii de copii în masă – unele ritualuri antice implicând uciderea maraton a până la 80.000 de copii şi adulţi într-o singură tură – foloseşte ca un puternic magnet de atragere a maleficului. Atunci când oamenii ucid copii pentru a atrage puterea, ei invită forţe negative şi demonice să le pună stăpânire pe minţi şi trupuri.

Aceasta este industria avorturilor din America. O fabrică de sacrificat prunci care oglindeşte ritualurile de ucidere în masă ale vechilor civilizaţii. Astăzi, stângiştii venerează pruncuciderea şi celebrează avorturile ca un indicator că sunt “progresişti”. Deghizată drept “sănătate reproductivă”, industria avorturilor de astăzi din SUA reprezintă în fapt o fabrică de sacrificare de copii ce serveşte păstrării deschise a portalurilor de controlare spirituală, permiţând forţelor demonice să preia controlul asupra minţilor omeneşti. Cei care cinstesc avorturile venerează de asemenea moartea şi pe Lucifer.

Recenta luptă legată de Brett KAVANAUGH a fost, pentru mulţi stângişti, o luptă pentru menţinerea fabricilor lor de avortare şi sacrificare a copiilor, deoarece fără toată energia negativă a fricii şi terorii generată de către uzinele de avorturi, stânga politică nu ar avea suficientă energie spirituală întunecată pentru a-şi alimenta diavolii care se hrănesc cu asemenea emoţii negative.

Odată ce sunt controlaţi de forţe demonice, indivizii cândva umani nu mai sunt fiinţe omeneşti. Aceştia sunt activişti ai răului posedaţi demonic care mimează că ar fi oameni. Ei sălăşluiesc în continuare în corpuri umane şi au acces la toate amintirile şi cunoştinţele gazdei originale pe care au acaparat-o, asta ar fi ideea. Iată de ce pot fi lesne confundaţi cu fiinţe umane în vreme ce ei sunt de fapt demoni în formă omenească.

Dacă mergeţi pe această linie de raţionament, nu e dificil de concluzionat că aproape toţi stângiştii de top sunt de fapt foşti oameni care au ajuns posedaţi de spirite demonice. Mulţi dintre aceşti oameni sunt apoi ridicaţi în poziţii de top din comedie, cultură, muzică, şi îndeosebi la Hollywood unde venerarea făţisă a lui Satana a devenit un ritual de rutină în rândul celor bogaţi şi faimoşi. Unii dintre cei mai puternici diavoli-în-formă-umană sunt promovaţi pentru a deveni senatori ai Statelor Unite. De-a lungul timpului, demonul interior începe să pună stăpânire pe înfăţişarea umană, conducând la oameni îmbătrâniţi care efectiv seamănă cu creaturi demonice. Spre exemplu, priviţi această fotografie a senatorului californian Dianne FEINSTEIN:

Sau priviţi la ochii goi, întunecaţi şi lipsiţi de suflet ai lui George SOROS, care finanţează acţiunile răului de aripă stângă pe întregul mapamond. E ca şi cum ai trage cu ochiul la sufletul gol al lui Satana însuşi:

Posesia demonică defineşte în acest moment democraţii şi DNC-ul, ai căror membri se angajează în ritualuri de “gătire a spiritului” pentru a-şi întări puterea satanică

Potrivit unor e-mail-uri expuse de către Wikileaks, mulţi dintre oamenii de top din DNC sunt adepţi ai “gătirii spiritului” un ritual bizar demonic – idolatru în care persoanele consumă sânge menstrual, spermă şi lapte matern. Aşa cum InfoWars raporta în 2016:

În ceea ce reprezintă cea mai bizară descoperire Wikileaks până în prezent, John PODESTA, preşedintele campaniei lui Clinton, a fost invitat la o “cină de gătire a spiritului” de către artistul Marina ABRAMOVIC, pentru a lua parte la un ritual ocult fondat de către satanistul Aleister CROWLEY.

            Gătirea spirituală face referire la “un sacrament în religia lui Thelema fondată de către Aleister CROWLEY şi implică o activitate ocultă în timpul căreia sânge menstrual, lapte matern, urină şi lichid seminal sunt folosite pentru a crea “o zugrăveală”.

            Urmăriţi acest video cu “gătire spirituală” postat pe Brighteon.com (AVERTISMENT: imagini explicite)

https://www.brighteon.com/embed/5826539918001

În mod similar, multe persoane au observat că Hillary CLINTON pare să sufere ori de o ciudată afecţiune neurologică ori de ceva ce seamănă cu posesia demonică. Urmăriţi acest video remixat cu Hillary CLINTON care râde isteric în legătură cu uciderea adversarilor săi politici, lătrând precum un câine şi comportându-se ca un om complet lunatic, şi apoi solicitându-le americanilor s-o voteze doar pentru că are vagin:

Desigur că Hillary CLINTON este un „ucigaş în serie”, explică episodul Brighteon.com de la Truth Matters (Adevărul Contează):

https://www.brighteon.com/embed/5823629566001

Mişcarea LGBT reprezintă un război satanic îndreptat împotriva perpetuării speciei umane

Una dintre cele mai sinistre expresii ale influenţei şi posesiei demonice ale celor cândva fiinţe umane este avansul agendei LGBT care urmăreşte distrugerea familiilor bărbat – femeie şi a reproducerii umane. Mişcarea LGBT s-a transformat acum în nebunie curată, susţinând că “bărbaţii şi femeile sunt identici”, în sensul că organele reproductive nu există şi că reproducerea biologică este, în consecinţă, ireală.

Aceştia chiar insistă că pruncii sunt “născuţi fără gen” (fără organe reproductive) şi că “li se atribuie un gen” în mod spontan la naştere, ceea ce determină ca organele genitale să apară în mod magic. Însă respectivele organe sunt lipsite de sens, potrivit demonilor LGBT, deoarece, susţin ei, bărbaţii pot rămâne gravizi, femeile pot deveni bărbaţi iar bărbaţii femei prin incantanţii magice.

Această naraţiune din cale afară de nebună – care contrazice realitatea biologică – este acum însuşită de maternităţi, în care precizarea genului este eliminată de pe brăţările medicale în numele progresismului LGBT. Desigur, această demenţă medicală va avea un impact negativ asupra eforturilor doctorilor de a trata problemele de sănătate ale respectivilor copii, dat fiind faptul că trupurile femeieşti şi bărbăteşti sunt evident diferenţiate în ceea ce priveşte necesităţile şi provocările lor medicale. Însă comunitatea LGBT vrea ca medicii să se prefacă precum că nu există copil mascul sau femelă, şi că toţi copiii sunt “creaţi egal”. În acest fel, lunaticii LGBT vor ca medicii să trateze pruncii de sex masculin şi de sex feminin ca fiind una şi aceeaşi, chiar dacă îngrijorările medicale implică organele reproductive sau hormonii.

Unii bărbaţi care fac parte din mişcarea LGBT chiar vizitează doctori obstetrici / ginecologi şi solicită palparea sânilor. Aceasta este demenţa care a cuprins acum alienata Stângă.

Agendele LGBT reprezintă un asalt asupra continuităţii reproductive a rasei umane

În ultimă instanţă, aceasta reprezintă un atac asupra continuităţii rasei umane care poate fi menţinută numai prin intermediul reproducerii sexuale care implică un mascul şi o femelă. Stânga demonică încearcă să oblitereze orice reproducere sexuală normală vopsind parteneriatul homosexual drept noua normalitate, care întâmplător coincide cu o completă incapacitate de reproducere a speciei umane. (Doi bărbaţi nu pot concepe un copil. Nici două femei, indiferent ce ar pretinde lgbt-iştii alienaţi mintal.)

În cuprinsul întregii culturi populare, inclusiv filmele Netflix, programele Amazon Prime, producţiile Hollywood, show-urile tv şi muzică, relaţiile heterosexuale sunt demonizate şi marginalizate, în vreme ce cuplările homosexuale – şi “fluiditatea genului”- sunt celebrate şi promovate. Aceasta merge mult mai departe de simpla respectare a opţiunii personale şi a libertăţii individuale ale persoanelor care aleg să trăiască cu parteneri de acelaşi sex. Promovarea a toate acestea ţinteşte copiii acum sub o formă de îndoctrinare culturală.

Consecinţa este că dacă o întreagă generaţie de copii poate fi spălată pe creier să aleagă parteneri de acelaşi sex, rasa umană va înceta a se reproduce după numai o generaţie. Având în vedere că unul dintre obiectivele cheie ale lui Satana este completa distrugere a omenirii, acest rezultat ar atinge cu dibăcie exact acest scop. Transgender-ismul şi negarea genului biologic este de asemenea un atac asupră însăşi definiţiei bărbaţilor şi femeilor “create după chipul lui Dumnezeu”, aşa cum descrie credinţa creştină.

Nu vă înşelaţi: îndoctrinarea LGBT a copiilor – şi sărbătorirea copiilor transgender – este pur malefică. Nu este doar o crimă împotriva acelor copii, este parte din asaltul spiritual dus împotriva umanităţii, şi o tentativă de exterminare a rasei umane care poate fi susţinută numai prin reproducere sexuală între un bărbat şi o femeie. (Apropo, simpla susţinere a acestui lucru evident este considerată acum “discurs de ură” de către demonica Stângă, care cenzurează orice gând sau element de discurs care nu încurajează agenda lor de distrugere completă a vieţii umane.)

Discursul “schimbărilor climatice” este un război împotriva VIEŢII pe Pământ

            Forţele anti-viaţă, distructive şi demonice ale Stângii au declarat de asemenea război împotriva întregii vieţi de pe Pământ prin propăşirea discursului lor despre “schimbări climatice”. Această periculoasă naraţiune anti-ştiinţă cere eliminarea completă a dioxidului de carbon din atmosferă – un act care ar colapsa întreaga viaţă a plantelor şi animalelor de pe planetă, având în vedere că toate plantele necesită dioxid de carbon pentru a supravieţui.

Povestioara încălzirii globale face apel pentru o planetă rece, cu gheaţă moartă în care nu curge nici un fel de apă lichidă întrucât este toată blocată în calote glaciare. Asta cer demonocraţii: o planetă îngheţată, depopulată de viaţă, fără dioxid de carbon disponibil pentru fotosinteza plantelor.

Ei chiar descriu eforturile lor drept un “război împotriva carbonului”, aparent inconştient realităţii că oamenii sunt forme de viaţă bazate pe carbon. Orice război împotriva carbonului este un război împotriva umanităţii, adică exact ceea ce promovează demonocraţii.

Nivelurile de dioxid de carbon sunt deja periculos de scăzute de-a lungul terrei. O lume cu mai mult dioxid de carbon ar susţine mai multă viaţă, nu mai puţină. Un nivel mai ridicat de Co2 ar dezlănţui mai multe păduri tropicale variate, vegetaţie luxuriantă şi viaţă animală abundentă peste tot, transformând deşerturile în păduri mulţumită dezgheţării apei îngheţate şi a nivelurilor mai crescute de precipitaţii pentru regiunile de pe continent. Însă această “înverzire” a planetei este exact ceea ce demonocraţii speră să împiedice… fiindcă sunt duşmani ai vieţii şi ai sustenabilităţii ecologice. Aceştia urmăresc distrugerea completă a vieţii pe Pământ, ca şi cum ar asigura implementarea unei agende de terra-formare care să ucidă toţi oamenii şi să lase planeta moartă.

Întreaga “ştiinţă” a curentului principal – dacă o putem numi aşa – este în acest moment dedicată acestei misiuni de distrugere a chimiei atmosferice a pământului prin eliminarea CO2-ului şi ducerea la extincţie a animalelor şi plantelor. Totul este făcut, desigur, în numele “sustenabilităţii”.

Diavolul nu se poate opri din râs la cât de lesne indivizii de aripă-stângă sunt spălaţi pe creier să creadă că propria lor sinucidere globală este componentă a “sustenabilităţii.”

Nu ne aflăm într-un război politic, ci într-unul spiritual

Greşeala pe care o fac oamenii în ziua de azi este că ei consideră democraţii ca fiind simple făpturi umane cu opinii politice diferite. În fapt, aceştia nu mai posedă conştiinţă umană deloc. Sunt stăpâniţi de către forţe demonice care urmăresc să distrugă complet viaţa, libertatea şi umanitatea. De aceea sunt obsedaţi cu pruncuciderea prin avort, distrugerea economică, minciunile media şi completa lichidare a familiei compusă dintr-un bărbat şi o femeie care se pot reproduce şi pot perpetua specia umană.

Stângiştii urmăresc completa anihilare a vieţii sustenabile pe Pământ. Aceştia se manifestă activ pentru eliminarea CO2-ului din atmosferă şi colapsarea întregii reţele globale de alimentaţie, şi propagă infertilitate în masă prin intermediul intervenţiilor de vaccinare cerute de OMS care au fost în mod repetat dovedite că administrează substanţe chimice de infertilitate primitorilor de vaccinuri.

Aşa cum voi explica detaliat în acest video care deschide larg ochii, dacă Stânga câştigă, omenirea MOARE.

https://www.brighteon.com/embed/5807630621001

Cum să învingem forţele demonice ale Stângii şi literalmente să salvăm umanitatea de la anihilare

Pasul 1: treziţi-vă şi realizaţi că aceştia nu sunt oameni. Sunt spirite demonice ce au preluat controlul minţilor şi corpurilor umane, transformându-le în entităţi demonice mai degrabă decât fiinţe umane conştiente. De aceea se comportă malefic, alienat, ca nişte nebuni violenţi complet goliţi de logică, raţiune sau decenţă umană.

Pasul 2: conştientizaţi că acesta nu este un război politic ci unul spiritual. Stângiştii posedaţi nu vor doar să obţină victorie politică şi să conducă societatea prin idei “progresiste”; ei caută să distrugă omenirea, să lichideze viaţa umană, să ucidă în masă copiii, să scoată în afara legii Creştinismul, să demonizeze oamenii bazându-se pe culoarea pielii lor, şi chiar să decimeze recoltele, pădurile şi sursele de hrană de pe planetă prin eliminarea dioxidului de carbon din atmosferă. Aceştia duc un război împotriva omenirii şi doar se prefac a fi interesaţi de politică ca mijloc de realizare a distrugerii complete a vieţii pe Pământ.

Pasul 3: biruiţi demonii. Omenirea trebuie să îşi vină în fire şi să folosească toate mijloacele disponibile pentru a scăpa lumea de diavoli. Înfrângerea demonocraţilor la urne nu este nici pe departe de ajuns (deşi e un început). În multiple filme şi cărţi, “vânătorii de demoni” sunt trimişi să alunge răul de pe acest Pământ. În filmul “Constantine” cu Keanu REEVES, protectorii omenirii folosesc arme exotice pentru a fugări demonii în afara corpurilor umane, trimiţându-i înapoi în Iad. Nenumărate alte producţii cinematografice înfăţişează lupte similare ale Pământului împotriva forţelor satanice, inclusiv în Avengers, care descrie un portal amplu care se deschide în cer, prin care demonii se repezesc dintr-o altă dimensiune să anihileze lumea.

Deşi astfel de filme sunt dramatizări, acestea nu sunt pură ficţiune. Ele aduc în prim plan fenomene despre care mulţi oameni cred că sunt în întregime reale şi că au loc în acest moment. Spre exemplu, mulţi sunt de părere că CERN, LHC-ul, reprezintă un portal de înaltă energie către o altă dimensiune prin care forţele demonice sunt convocate în planul nostru de existenţă.

Atât logo-ul CERN cât şi cel al Google Chrome – construit de către una dintre cele mai malefice şi demonice companii de IT care există – suprapun “666” în cercuri concentrice, indicând venerarea lui Satan şi distrugerea umanităţii.

În sprijinul suplimentar al acestei teorii, complexul CERN dispune de o statuie a Shivei, zeiţa hindusă cunoscută drept “Distrugătoarea” lumilor.

Conexiunile CERN-ului cu oculta sunt amplu dezbătute pe internet, unele persoane fiind convinse că bizarele ritualuri oculte care sunt înfăptuite în mod cotidian în faţa CERN-ului implică “sacrificiu uman simulat” şi alte forme de idolatrie a Satanei pe care oamenii de ştiinţă le descriu drept “farse”, pentru a distrage atenţia asupra faptului că ei chiar înfăptuiesc acele ritualuri.

“SACRIFICIUL UMAN” DE LA SEDIUL URIAŞULUI CERCETĂRII NUCLEARE DECLANŞEAZĂ INVESTIGAŢII

O luptă epopeică a binelui cu răul

Urmăriţi Google astăzi, el îi reprezintă cel mai bine pe democraţi şi înşelările, minciuna, cenzurarea şi opresiunea adevărului. Google este condus de democraţi care dispreţuiesc profund America, urăsc creştinii albi şi care efectiv caută distrugerea tuturor cunoştinţelor pe care nu le pot controla. (Toate acestea au răbufnit într-un raport intern bombă de la Google care a fost de curând scurs către Breitbart News.)

După interzicerea Natural News, InfoWars şi mii de alte site-uri şi canale video orientate către libertate, Google pretinde acum că este o “teorie a conspiraţiei” să crezi că ei exercită vreun fel de părtinire. Google este saturat de malefic, adică cu exact ceea ce permite companiei tehnologice discreditate să construiască sisteme de supraveghere şi opresiune pentru regimurile comuniste nefaste precum China cea Roşie, unde religia este incriminată de către maleficul regim comunist pe care Google îl deserveşte. Aceste demersuri din partea Google au determinat de curând proprii inginerii să-şi ia tălpăşiţa din companie pentru a scăpa de răul intens care este prezent acolo.

Pentru salvarea omenirii, nu trebuie doar să înfrângem Google, ci toate formele de rău care domină acum în societate. Pe lângă Google, mai trebuie să biruim şi să dezagregăm DNC, CDC, FDA şi întregul complex media de stânga care spală pe creier umanitatea într-un cult suicidal (prin dezinformare planificată, îmbrăţişarea tehnologiilor suicidale precum 5G, promovarea erbicidelor dăunătoare vieţii, ş.a.m.d.).

Să recunoaştem că Stânga nu reprezintă o mişcare politică ci o armată de eradicare ce lucrează sistematic către distrugerea omenirii şi transformarea planetei într-o zonă rece şi moartă. Cu aceştia nu se poate discuta logic, nici nu pot fi educaţi prin idei raţionale. Sunt imuni argumentelor fiindcă la interior nu sunt oameni. Aceştia trebuie învinşi la toate nivelurile societăţii pentru a ne putea curăţa lumea de răul demonic.

 • sfârşitul experimentului de gândire –

Sau poate că sunt doar nişte cretini foarte idioţi care nu sunt posedaţi de demoni dar sunt cumva nişte tipi incredibil de imbecili, situaţie în care oricum trebuie să-i învingem.

Comentariu saccsiv:

Materialul de mai sus are multe pasaje exceptionale, cu adevarat remarcabile. Nu pun insa aici link-uri si spre alte articole ce pot ajuta la mai buna intelegere a lor, caci oricum voi dezvolta in episoadele viitoare.

Am si cateva amendamente importante, dar le las tot pe viitor, cand voi aborda si teme despre care Natural News n-a amintit: de ce se numeste stanga, Revolutia Franceza, falsa „dreapta”, antihristul, etc.

La final voi analiza si experimentul romanesc, unde esicherul politic deja seamana a casa de nebuni.

 

Tagged with: ,

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on noiembrie 16, 2018 at 1:41 pm

  Nu poate fi altceva decât posedare acesta corectitudine politică!

  Apreciază

 2. remus said, on noiembrie 16, 2018 at 2:54 pm

  Rugăciunea „Tatăl Nostru” va fi modificată. Versetul care a stârnit controverse
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/rugaciunea-tatal-nostru-va-fi-modificata-versetul-care-a-starnit-controverse-1033621

  Apreciază

  • ovidiu said, on noiembrie 16, 2018 at 9:36 pm

   Ori esti prost ,ori esti informator ,iar administratorul site lasa de dorit daca nu blocheaza astfel de stiri .Saccsiv esti ortodox ?

   Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 16, 2018 at 9:59 pm

    ovidiu

    In primul rand HAI SICTIR!
    Asta ca sa bagi la cap si sa nu ma mai intrebi daca sunt ortodox. Ca nu ma chinui de peste 10 ani (fara sa am macar o luna de concediu) cu acest blog (si aproape 2 ani cu portalul), 7 zile din 7 si peste 10 ore pe zi (mai rau ca sclavii de la multinationale) ca sa vii tu sa indraznesti sa ma intrebi asa ceva.
    Si acum dezvolta, la ce anume stire te referi?

    Apreciat de 2 persoane

   • sherlock_holmes said, on noiembrie 16, 2018 at 11:00 pm

    @ saccsiv

    Cred ca ovidiu l-a facut prost sau informator pe remus. Nu i-a convenit stirea cu schimbarea rugaciunii Tatal nostru de catre catolici. Ar putea fi si el intrebat daca este catolic,greco-catolic sau si mai rau,ecumenist ( adica de nici unele,liber-schimbist ). Poate se simte cu musca pe caciula,de aici si intrebarea.

    PS. Iertare ca am dezvoltat eu,poate nu este nici asa.

    Apreciat de 1 persoană

   • ovidiu said, on noiembrie 17, 2018 at 3:25 am

    Cu ce ma ajuta pe mine la mantuire daca stiu ca ereticul papa modifica asa zisa rugaciune ,daca tradatorii nostri ierarhi nu o aproba ,deocamdata?Oricum suntem vanduti precum scavii,fiind buni numai cand platim contributiile la cimitir ,la nunti ,la inmormantari ,si la toate serviciile pe care bor srl catadicseste sa ni le ofere!

    Apreciază

 3. rr said, on noiembrie 16, 2018 at 3:20 pm

  Off-topic:

  Ce a zis Vadim prin 2011: “Am urmatoarea explicatie, pe care o asociez cu ce stiu de mai multi ani din lecturile mele si din documente secrete. Exista un plan al asa numitei oculte al asa zise oculte modiale, de diminuare a populatiei Romaniei. Deranjeaza foarte tare ca aici la gurile Dunarii, e un popor de peste 20 de milioane de locuitori. Intai s-a incercat sa se fure pe harta geografica a acestei tari. […] Au vazut ca nu tine figura asta, si au inceput sa amputeze din populatie.”

  “Se aplica faza finala a planului de exterminare a poporului roman. Se doreste sa se transfere o alta populatie din alta zona a lumii aici. Eu stiu despre ce vorbesc, nu vreau sa-i creez ei (prezentatoarei) probleme, nici postului generos Antena 3, dar exista o populatie undeva care nu mai are loc de intors acolo, ca e zi si noapte razboi, si doreste sa se mute aici. Si ne disloca pe noi, si ne baga in pamant. Iata de ce pe viata si pe moarte, aparati-va vietile, ale voastre, ale copiilor…”

  Sursa: (la minutul 0:20 si 5:20)

  Apreciat de 1 persoană

 4. remus said, on noiembrie 16, 2018 at 3:40 pm

  Dacă vrem să fim cu adevărat de stânga în sensul unei adevărate schimbări sau „progres”, atunci cred că trebuie să ne gândim la faptul că noi putem fi uniți fie prin autoritate, ori fie prin solidaritate. Ce va pe principiul Fericitul Augustin: “Iubește și fa ce vrei!”. Autoritatea nu este nimic altceva decât un garant al despărțirilor dintre oameni. Anarhia este extrema stângă și monarhia absolutistă este extrema dreaptă din câte știu. Adevărata anarhie însă este iubirea sau solidaritatea. Oamenii au nevoie de autoritate din cauza lipsei lor de solidaritate. Numai că simpla desființare a autorității nu poate crea iubire și solidaritate între oameni. Cei mai mari dușmani ai anarhiștilor au fost comuniștii. Comunismul nu este nimic altceva decât o monarhie absolutistă în care monarhul este înlocuit de partid. Statul poate fi ori „stat de drept”, ori „stat comunist”. Statul de drept este statul care confiscă toate drepturile pentru ca mai apoi să le împartă. Statul comunist este statul care confiscă totul pentru ca să împartă totul. Sunt deci două tipuri de anarhie și două tipuri de stat. Statul în esență administrează dezbinările dintre oameni. Cu cât sunt mai multe dezbinări, cu atât lumea are mai mare nevoie de stat sau de autoritate. Pacea lumii este o marfă care trebuie să fie cât mai profitabilă și să producă cât mai mult profit. Dacă lumea ar putea trăi în pace fără legi, atunci legile nu ar mai avea nimic de oferit și și-ar pierde valoarea în societate.

  Apreciază

  • gheorghe said, on noiembrie 17, 2018 at 12:34 pm

   Cine sa „fim” de stanga?
   Tu nu stii ce a fost „stanga” – ideologica – si ce rezultate a avut in uciderea a peste 100 de milioane de oameni?
   Tu nu vezi ce este „stanga” – culturala – Europa, SUA, Canada… practic si America de Nord si cea de Sud, Australia, Noua Zeelanda s.a. (Asia, Africa) pentru civilizatie si „VIATA”?
   Vrei sa fii „de stanga” inseamna – azi mai clar decat in trecut – ca esti impotriva oricarei reguli si ordini sociale, impotriva oricarei morale publice, impotriva supravietuirii societatii omenesti.
   –-
   Nu exista monarh impersonal, esti confuz – poate absolutismul este ceea ce vrei sa tratezi, …
   Nu exista mai multe forme de anarhie ci doar una singura, chiar daca apare deghizat – satanismul
   Are doua „capete” – de sus in jos”, prin secularizare si „de jos in sus”, prin rebeliune.
   Are o singura distrugerea a tot ceea ce este Creatie, fie prin violenta, fie prin inselare.
   Daca nu stii cat de anarhist este comunismul inseamna ca vii pe-aici rupt de realitatea OBIECTIVA.
   Comunistul este ateu, adica se obune lui DUmnezeu, adica este impotriva ierarhiei lui Dumnezeu adica este ANARHIST.
   Cum ar putea sa-si fie siesi cel maimare dusman?
   Daca spuneai ca isi face cel mai mare rau fiind impotriva lui Dumnezeu – refuzand, pierzandu-si mantuirea! – poate mai avea ceva bun postarea ta…

   Confuzia ta rezida si in metafora frazei finale, „legile nu ar mai avea nimic de oferit”…. legiuitorul – persoana, omul sau oamenii STABILESC regula – evident socialmente – si nu apre vreo lege din sine fiindca pur si simplu legea nu are „sine”.

   Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 17, 2018 at 1:19 pm

    gheorghe

    E confuz rau de tot. A mai scris dupa aceea un comentariu, din care am citit pana la propozitia „Nu toți sataniștii sunt sataniști”. Acolo m-am oprit si nu am mai pierdut timpul, dar nici nu l-am aprobat.

    Apreciază

   • ovidiu said, on noiembrie 17, 2018 at 4:14 pm

    Multumesc frate Vasile pentru ca ai avut puterea de a recunoaste in userul „remus”,un potential pericol !Prea Sfanta Treime ,Maica Domnului si toti sfantii sa te ajute la mantuire si sa duci la bun sfarsit lucrarea cu acest blog! Te rog frumos sa ma ierti si sa te rogi si ptr.pacatosul ovidiu.

    Apreciază

 5. remus said, on noiembrie 16, 2018 at 3:44 pm

  Cât despre cifra 6, ea mai poate reprezenta și cele 6 zile ale facerii lumii fără ziua Lui Dumnezeu.

  Apreciază

 6. ion hodor said, on noiembrie 16, 2018 at 4:16 pm

  Ieri seara la televiziunea italiana tg5,in direct la stiriau anuntat ca ,papa s-a gandit sa schimbe rug Tatal nostru.In loc de:Si nu ne duce pre noi in ispita,cu Si nu ne abandona pe noi in ispita,zicand ca,in ispita ne duce numai diavolul.Oare de 2000 de ani tocmai acest anticrist sagasit mai intelept ,decat toti sfintii?!Acum daca ierarhii nostri ar fi ortodocsi ar trebui neaparat sa convoace un sinod unde sa-l anatemizeze pe acest papa diavol,dar nu,ala din 2016 afost Maarreee si Sffaant,ptr ca a deschis portile iadului spre intampinarea ;imparatului lumii;!!

  Apreciază

 7. Him said, on noiembrie 16, 2018 at 4:18 pm

  Apreciază

 8. sherlock_holmes said, on noiembrie 16, 2018 at 9:04 pm

  „Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau”.

  Scriptura arata prin acestea ca cel ce nu iarta desavarsit celor ce i-au gresit si nu-si infatiseaza lui Dumnezeu inima curata de orice suparare, stralucind de lumina impacarii cu aproapele, nu va dobandi darul celor cerute, si va fi predat ispitei si celui rau, dupa o dreapta judecata, ca sa invete ca numai asa se curateste de pacate, daca scoate din el supararile impotriva altora.

  Sfintul Maxim Marturisitorul

  Deci:

  ” Si nu ne duce pre noi in ispita ci ne izbaveste de cel rau ” este in strinsa legatura cu cererea anterioara ” Si ne iarta noua greselile noastre,precum si noi iertam gresitilor nostri „

  Apreciază

 9. sherlock_holmes said, on noiembrie 16, 2018 at 9:44 pm

  ” Cati dintre voi stiti ca bancherii de pe Wall-Street au finantat Revolutia Bolsevica? ”

  Se spune mai jos ca bancherul evreu Jacob Schiff a dat ordinul asasinarii tarului Lui Dumnezeu si a sfintei familiei sale, a tras multe din sforile revolutiei bolsevice si ale lui Trotsky.

  https://russia-insider.com/en/history/beautiful-german-princess-butchered-lenin-who-became-russian-saint-great-photos/ri25003

  Cit despre nebunia nemaiauzita a stingii americane ( si dreapta apartine aceleiasi entitati) sa ne amintim profetia unui sfint: Ce a inceput in Rusia (bolsevica) se va termina in America!

  Apreciază

 10. F said, on noiembrie 17, 2018 at 12:04 am

  Apreciază

 11. geo said, on noiembrie 17, 2018 at 4:02 pm

  „I spent thirty-three years in the Marines, most of my time being a hlgh class muscle man for Big Business, for Wall Street and the bankers. In short, I was a racketeer for capitalism.” – General Smedley Butler, former US Marine Corps Commandant,1935

  Apreciază

 12. vlad tepes said, on noiembrie 17, 2018 at 8:25 pm

  Sa nu ne imbatam cu apa chioara, caci ca oamenii sanatosi la cap n-au cum sa castige acest „razboi spiritual” cu cei ce au in spate fortele intunericului, decat doar daca vor cere mereu in rugaciune ajutorul Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos”(„fara Mine nu puteti face nimic”). De fapt, in tot acest razboi, ceea ce oamenii credinciosi trebuie sa faca, e sa marturiseasca fara frica(indiferent de consecinte) adevarul(adica pe Hristos), sa se jertfeasca pt cei de langa ei si sa rabde pana la capat, pt a fi bineplacuti Domnului Hristos, care va randui astfel, ca jertfa oamenilor sai sa nu fie in zadar, ci sa aduca rod, adica cumva din sangele martiriilor sa se nasca alti oameni care mai solidari si mai puternici, vor diminua fortza „raului”, aducand la lumina, „binele” .

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 18, 2018 at 9:49 am

   vlad tepes

   Dupa cum am spus la final:

   „Am si cateva amendamente importante, dar le las tot pe viitor”

   Apreciază

 13. sica said, on noiembrie 17, 2018 at 8:51 pm

  sherlock-holmes
  ,, Si nu ne duce pe noi in ispita ci ne izbaveste de cel rau””
  ,, Si nu ne duce pre noi in ispita ci ne izbaveste de cel viclean”” , asa este corect , caci ,,rau”, este ceva abstract , lipsa binelui , iar cel viclean este unul singur diavolul. Si uite asa au facut modificari si la noi fara sa ne dam seama multi doar acei care am fost invatati dupa cartile vechi si mai este cevala ,, precum in cer si pre pamant” si nu ,,precum in cer asa si pre pamant'” asa cum scriu in cartile de acum si sunt multe alte cuvinte in multe rugaciuni care au fost scoase si inlocuite cu altele care dau un cu totul alt sens rugaciunii. Stiu ca o sa ziceti ca sau modificat multe cuvinte in limbajul actual si trebuiau actualizate, dar nu asa cu altele care schimba total sensul rugaciunii .

  Apreciază

  • sherlock_holmes said, on noiembrie 18, 2018 at 10:16 pm

   @ sica

   Cred ca merge si rau si viclean caci il arata pe acelasi,diavolul.
   Raul nu este ceva abstract ( este atit de mult rau in lume la modul real,pe care-l traim zi de zi ) ca si viclenia de altfel,ci nu are fiinta,adica Dumnezeu nu a creat nimic rau,ci unele s-au stricat,din bune devenind rele prin libera alegere si departare de Dumnezeu Care este singur bun.
   Ca dovada ca nu are fiinta ,cei care au devenit rai pot redeveni buni,tot prin alegere si pocainta,prin re-legare la Dumnezeu prin Care si de la Care vine tot binele in noi si toata creatia.
   Din pacate, Dumnezeu care vede viitorul,a vazut ca diavolii vor alege in vesnicie mindria,de unde si locul potrivit si pregatit pentru ei ,gheena.

   Apreciază

 14. sica said, on noiembrie 17, 2018 at 8:54 pm

  Apreciază

 15. Bannerul dedicat românilor pe care sârbii l-au ținut ridicat 6 minute said, on noiembrie 17, 2018 at 8:58 pm

  Surpriză la meciul Serbia – Muntenegru! Bannerul dedicat românilor pe care sârbii l-au ținut ridicat 6 minute

  Partida dintre Serbia și Muntenegru, scor 2-1, o lasă pe România cu șanse foarte mici pentru clasarea pe primul loc în grupă.

  La meciul de pe Arena Națională dintre România și Serbia, galeria „tricolorilor” a afișat un banner „Kosovo este Serbia”, mesaj pentru care națională a fost suspendată pentru un meci cu porțile închise.

  Sârbii n-au uitat de ce s-a întâmplat la meciul retur, iar azi, la meciul contra Muntenegrului, au afișat un mesaj în limba română, dedicație pentru fanii români.

  „Vă mulțumesc, frați români”, scria pe bannerul apărut în peluză.

  Ultrașii sârbi mulțumesc fanilor români alături de care au strigat „Kosovo e Serbia” și „Basarabia este România”.

  Telekom Sport anunță că bannerul a fost afișat în minutul 20, iar fanii l-au ținut sus timp de aproape 6 minute.

  https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/foto-surpriza-la-meciul-serbia-muntenegru-bannerul-dedicat-romanilor-pe-care-sarbii-l-au-tinut-ridicat-6-minute-553309.html?utm_source=antena3.ro&utm_medium=widget&utm_campaign=Antena3-articol

  Apreciază

 16. sica said, on noiembrie 17, 2018 at 9:20 pm

  – Au fost incendiile din California cauzate deliberat de o arma laser din satelit? Ciudate moduri in care au ars unele costructii sau alte obiecte…
  https://www.aircrap.org/2017/10/13/california-fires-dew-directed-energy-weapons/

  -Specialistii in climatologie admit acum ca au facut o eroare matematica majora atunci cand au supraestimat „ncalzirea globala”!
  https://www.zerohedge.com/news/2018-11-14/climate-scientists-admit-major-math-error-after-global-warming-study-debunked
  https://www.rt.com/news/444085-alarmist-climate-change-correction/

  Apreciază

 17. eulescu said, on noiembrie 18, 2018 at 1:45 am

  ORASUL PARADIS A ARS IN TOTALITATE ! NU E SI ASTA UN SEMN ????

  „California este in FOC, VA RUGAM RUGATI’VA PT NOI 🙏🏻🙏🏻😭. Ieri am intrat in panica, nu putem Respira din pricina fumului… Ne ustura ochii , gâtul si nu putem lua aer curat , poluarea este ftt Mare. Domnul sa Va Rasplateasca.
  Nu pot pleca ,Se Blocheaza toate drumurile si e tot mai Periculos. Universitatile s-au oprit.
  Arde si Sudul, arde si Nordul. 😭Orașul Malibu e in flacari. Ard palatele bogatilor cum arde Miristea.
  DUMNEZEU A INTRAT la JUDECATĂ CU NELEGIUIREA❗❗ Nu avem unde fugii.
  Focul inainteaza cu asa o Viteza ..încât Oamenii sunt Neputinciosi.E usor sa arzi de viu???😭😭ACUM ÎN ACESTEA CLIPE GROAZNICE ,MA CERCETEZ si Mă Văd pe Nicăieri!😭😭
  Orasul “Paradis” a Ars tot!!!! ABSOLUT Nimic nu a Mai Rămas, e prima Plagă Din viata mea Cu care ma confrunt! !! Rugați’va pt Noi. .Suntem în Maree Necaz ❗”

  Apreciază

 18. mircea.v said, on noiembrie 19, 2018 at 9:33 pm

  Foarte pe scurt, in cartea „Spitalul, coranul, talmudul, cahalul, francmasoneria” – dr. Nicolae Paulescu,
  se spune ca jidovii au inventat 2 sisteme sociale, politico-economice, liberalismul si socialismul, spre a distruge crestinismul. In principal, francmasoneria (tot creatie jidoveasca) s-a ocupat de implementare.
  Si, in completare la cele doua, au mai inventat anarhismul
  „Anarhismul
  Acest sistem – care serveste jidovilor ca un simplu instrument si care face apel la drojdia societatii, la vagabonzi, la raufacatori, la adevarati banditi, – este destinat sa completeze opera celor 2 sisteme precedente […]” ) Acum rolul anarhistilor e luat de astia cu „rezist”

  Deci diavolul a inventat trei sisteme sociale, dreapta, stanga si anarhismul, pt a distruge crestinismul.

  La fel de bine se poate face si un serial „Dreapta politica si diavolul”. Normal, fiecare cu relele lui.

  Cand sant republicanii la putere, apare „stanga si diavolul”. Vin democratii,va apare „Dreapta si diavolul”..

  Tot sistemul politic, si democratia si stanga, si dreapta si… este oprea diavolului si e una din cele mai mari pacaleli ale omenirii.

  Orice sistem politic care nu respecta integral legile divine/dogma ortodoxa este de la diavol.

  „Cine nu este cu Mine, este impotriva Mea”

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 19, 2018 at 10:34 pm

   mircea.v

   Liberalismul nu este dreapta. Ci eventual „dreapta”, intre ghilimele. Ca de aia in secolul 19 liberalii erau numiti rosii. Asa ca nu se poate face un serial „dreapta si diavolul”. Dar voi face un serial despre falsa dreapta.

   Apreciază

 19. […] Fotografie preluata de la The REAL WAR for the future of humanity: Democrats increasingly possessed by demonic forces that seek the extermination of humanity?, articol tradus la STANGA POLITICA si DIAVOLUL (episodul pilot). […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: