SACCSIV – blog ortodox

Rabin: Cei rai planuiesc un GUVERN MONDIAL. Ironic, ei fac treaba lui MESIA / Intrebare de nota 10: unde asezam piesa „Donald Trump” in acest mare puzzle?

Posted in ALBERT PIKE, antihrist, APOCALIPSA, Coronavirus, DONALD TRUMP, GUVERN MONDIAL, MARXISM, RABINI by saccsiv on ianuarie 8, 2021

ISRAEL 365: ONE WORLD GOVERNMENT: A NECESSARY EVIL FOR MESSIAH TO PREVAIL, MYSTICAL RABBI PROCLAIMS

GUVERNUL UNIC MONDIAL: UN RĂU NECESAR PENTRU A PREVALA MESIA, AFIRMĂ UN RABIN MISTIC

DE: RIVKAH LAMBERT ADLER | JAN 3, 2021 | BIBLICAL NEWS

„Iată, Eu trimit pe îngerul Meu şi va găti calea înaintea feței Mele şi va veni îndată în templul Său Domnul pe Care Îl căutați şi Îngerul legământului pe Care voi Îl doriți. Iată, vine!”, zice Domnul Savaot. (Maleahi Cap.3 v.1)

SUNTEM MARTORI AI BĂTĂLIEI FINALE A LUI DUMNEZEU ÎMPOTRIVA RĂULUI

Pentru cei care se luptă să găsească un sens spiritual tumultului pe care îl trăim, cuvintele recente ale rabinului Alon Anava, vorbind din orașul sfânt Tzfat din nordul Israelului, sunt lămuritoare.

„Puteți vedea clar cum forța răului și a întunericului încearcă să anihileze forța binelui”, a afirmat el. „Realitatea este că ne confruntăm cu anihilarea, indiferent de perspectivă.”

Anava i-a sfătuit pe ascultătorii săi să nu fie stresați, deprimați sau să-și piardă speranța deoarece, „la sfârșitul zilei, este totul orchestrat de către  KadoshBaruch Hu (Cel Sfânt, Binecuvântat este El). Maestrul Universului pregătește totul. „El a subliniat că îngrijorarea este o pierdere de timp, deoarece toate acestea fac parte din bătălia finală a lui Dumnezeu împotriva răului.

Așa cum o sămânță se dezintegrează în pământ [să rodească] sau o clădire veche trebuie demolată pentru a face loc unei clădiri noi să poată fi construită, Anava le-a reamintit ascultătorilor că „Vechea realitate trebuie distrusă pentru a face loc uneia noi. Trebuie să fie o distrugere. Noi ne rugăm doar ca distrugerea să nu fie atât de mare.”

Rabbi Alon Anava (courtesy: screenshot)

UN GUVERN UNIC MONDIAL

Îndreptându-și atenția asupra planului unui guvern unic mondial, despre care spune că este un complot al celor de partea răului, Anava a sugerat că, în mod ironic, se pregătește de fapt pentru conducerea universală a lui Mesia. „Cum va putea controla Moshiach (Mesia) lumea dacă vor exista mai multe guverne? Deci, ei de fapt fac treaba lui Moshiach.

„Oricum ar fi, nu vom mai avea guverne. Va fi un Rege pentru întreaga lume și toate națiunile vor trebui să se plece în fața aceluiași Rege. Va fi un singur Rege și un singur guvern.

Moshiach nu va fi Rege doar pentru evrei, aceasta este o concepție greșită, El va fi Regele lumii.

Ceea ce vedem în fața ochilor noștri este ceea ce Hashem (Dumnezeu) o face în bunătatea Sa. Pare că întunericul devine tot mai puternic însă, de fapt, întunericul se diminuează. Răul se diminuează „.

SENTIMENTUL PIERDERII CONTROLULUI ESTE NORMAL

În timp ce reamintește ascultătorilor săi că urmează mai multe distrugeri, pentru a face loc epocii mesianice, el le reamintește oamenilor să nu se streseze asupra sentimentelor lor de pierdere a controlului. „Știți ce stresează mulți oameni? Că nu au niciun control. Nu vă faceți griji. Veți pierde și mai mult control. Ideea este că Hashem încearcă să vă aducă la o situație descrisă exact prin ceea ce spuneau înțelepții noștri acum 2.500 de ani: „Nu avem pe nimeni pe care să ne bazăm decât pe Stăpânul Universului!”

„Hashem ne rupe de realitatea noastră așa încât să ne dăm seama că nu putem controla nimic. Nu poți conta pe mijloacele de trai, nu poți conta pe guvern, nu poți conta pe poliție. Nu poți conta pe nimeni. Vom putea conta doar pe Maestrul Universului.

„Așadar, Hashem frânge regulile universului pentru ca noi să ne smerim și să înțelegem că totul este în mâinile lui KadoshBaruch Hu (Cel Sfânt, Binecuvântat este El, un eufemism pentru Dumnezeu n.t.).”

RUGĂCIUNEA ESTE RĂSPUNSUL

Odată ce cineva acceptă că nu avem nici un control și că Dumnezeu conduce întregul spectacol pentru pregătirea sfârșitului zilelor, ce ne-a mai rămas de făcut? Anava a oferit acest sfat: „Rugați-vă. Rugați-vă lui KadoshBaruch Hu. Ne rugăm să ne îndulcească judecata.

„Nu are rost să cazi în tristețe și disperare, deoarece oricum privești lucrurile, nu ai nici un control. Mai bine să te smerești în fața Maestrului Universului. Hashem conduce spectacolul. Nu ai de ce să te temi.

„Yetzer Hara (înclinația malefică), descendenții lui Aisav (Esau), Amalek, forțele rele, numește-le cum vrei. Agenda lor este să te facă să fii sub stres și frică, pentru că atunci când îți este frică, poți fi ușor controlat.”

Anava îl citează pe Behaye, înțeleptul rabin din secolul al XIV-lea, „Dacă ți-e frică de Acela, nu trebuie să te temi de nimic. Dacă nu vă este frică de Unicul, Maestrul Universului, vă veți teme de tot ce mișcă.”

În timp ce subliniază importanța acceptării că nu putem controla nimic și că Dumnezeu conduce lumea iar rugăciunea este singura noastră speranță pentru îndulcirea judecății, Anava are grijă să nu promită că răscumpărarea va veni fără probleme și „cu o mulțime de confetti în aer”. Răscumpărarea nu vine așa. Va veni cu un spectacol și jumătate. Producția pe care urmează să o vedem este mult mai mare decât ne putem imagina, este mai bine să ne pregătim de pe acum astfel încât să nu ne pierdem mințile când o vom vedea.

„În sfârșit, după 3.000 de ani, Maestrul Universului își va arăta fața în lume. De data aceasta, va fi Big Show (Mare Spectacol). Fixați-vă centurile de siguranță și pregătiți-vă. Singura modalitate de a fi pregătit este să te conectezi la Maestrul Universului și să te temi de El.”

El i-a îndemnat pe oameni să nu desconsidere puterea rugăciunii. „Studiați Scripturile ebraice. Citiți Tehillim (Psalmi).”

„Oamenii întreabă: „Ce putem face pentru a opri această nebunie?” Nimic. Nu poți. Lasă totul pe mâna Maestrului Universului. Este spectacolul Lui. Stai pe spate. Relaxează-te. Dați atenție faptelor bune. Concentrați-vă pe a vă ridica și a vă rafina. Nu cădeți în tristețe, depresie, certuri, dezacorduri. Vedeți realitatea din fața voastră. Nu poți face altceva. Vă puteți ruga Maestrului Universului. Cei care nu sunt evrei trebuie, de asemenea, să se roage Stăpânului Universului, nu unor idoli falși”, a afirmat el.

Anava a încheiat reamintind ascultătorilor că rugăciunea nu este doar pentru a îi  cere lui Dumnezeu ceva ci și pentru a exprima laudă și recunoștință față de Dumnezeu. Dacă ne conectăm la Dumnezeu prin puterea rugăciunii, Anava ne asigură că ne vom îndulci răscumpărarea și că o vom putea vedea „cu ochii noștri fizici”.

 

Comentariu saccsiv:

Dar cine este MESIA despre care vorbeste acest rabin? Tocmai … antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Observati, va rog, ca despre cei ce edifica actualmente Guvernul Mondial, rabinul recunoaste ca sunt de partea raului. De ce o face? Deoarece mesia lor, adica antihristul, va parea initial ca este de partea binelui.

Nu-i singurul rabin traditionalist care critica mascarada:

Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului agendei globaliste

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrugator SHIVA pe fundal

Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, societatea fara cash si semnul fiarei

Rabin: Au transformat coronavirusul intr-o religie. Abordarea Covid-ului n-are nicio legătură cu ştiinţa, ci doar cu dogma religioasă

Si nu doar mascarada, ci si stanga:

Statuia „Medusa cu capul lui Perseu” a fost dezvelita marți la New York. Un simbol #MeToo, al feminismului si al stangii politice. Rabinii traditionalisti critica actiunea dar nu pot vedea tabloul in ansamblu

De ce rabinii traditionalisti critica toate acestea? Simplu:

E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxistii, OMS-ul, pe Bill Gates si pe altii asemenea

 

Intrebare de nota 10: unde asezam piesa „Donald Trump” in acest mare puzzle?

Ca sa putem raspunde, sa punctam cateva idei:

1)

Cei cu Guvernul Mondial sunt globalistii, adica neo marxistii sustinuti de multinationale. Pentru incepatori, suna ca la casa de nebuni alaturarea lui Marx cu megabogatanii, dar asa stau lucrurile.

In Romania, cei mai vizibili sunt cei precum #rezist si USR PLUS:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

2)

In SUA, impotriva lor s-au ridicat antiglobalistii, iar cineva l-a pus pe Donald Trump in fruntea lor. Cine l-a pus in fruntea lor?

3)

In America sunt doua partide mari si cam doar ele: republicanii si democratii. Primii figureaza ca fiind de dreapta iar ceilalti sunt absolut sigur de stanga.

Totul este insa o mascarada, iar principiul dupa care functioneaza SUA e cam ca in caricatura de mai jos:

4)

Precedentele alegeri au fost castigate de Donald Trump. Republican. Republicanii fiind si cei care l-au dat pe George W. Bush, una dintre cele mai globaliste marionete prezidentiale din istoria americana, pe vremea sa petrecandu-se cea mai mare mascarada din istoria omenirii (de pana la „pandemia de Covid-19”):

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage Big Brother

5)

Pe vremea cand cam toti cetatenii simpli (globalisti si antiglobalisti) credeau ca alegerile vor fi castigate de Hillary Clinton, niste evrei ziceau altfel:

GEMATRIA EVREIASCA (mult inaintea alegerilor): “DONALD TRUMP il va anunta pe MESIA”

Iar Donald Trump a ajuns la Biroul Oval, printre primele sale actiuni majore fiind:

A INCEPUT SFARSITUL: Donald Trump recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat inceperea pregatirilor pentru transferarea ambasadei americane

6)

Va bat din nou la cap cu celebrul citat din Albert Pike (mason, grad 33, secolul 19):

“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

7)

Asadar, antiglobalistul Donald Trump a deschis drumul pentru Al Treilea Templu, treaba ce tine de antihrist.

In rest, nu i s-a dat niciodata, in cei patru ani de mandat, suficienta putere pentru a putea aplica lovituri decisive impotriva globalistilor. Pentru ca zdrobirea neomarxistilor nu trebuia sa se faca la nivel guvernamental. O astfel de actiune nu-i va fi de nici un folos antihristului. El are nevoie sa fie adulat ca salvator dupa un mare haos in care vor curge valuri de sange de om.

Ca atare, Donald Trump a coagulat antiglobalistii intr-o gramada. Iar cu totii vor considera ca duc lupta cea buna, caci ei se vor lupta cu globalistii. Doar ca, constienti sau nu, se vor pozitiona fix in a doua tabara amintita de Albert Pike, aceeasi cu a rabinilor ce-l asteapta pe mesia lor.

8)

In concluzie, cu stiinta sau cu nestiinta, Donald Trump a avut un rol extrem de important in aceasta ultima suta de metri din istoria omenirii. Din pacate pentru el si pentru cei ce l-au urmat, insa, a lucrat pentru tabara antihristica. Acolo se afla piesa sa de puzzle din marele tablou.

9)

Ce trebuie sa faca antiglobalistii sinceri? Sa fie cu foarte mare bagare de seama sub ce flamura se arunca in batalie. Cele descrise de Albert Pike inca nu s-au petrecut, dar se vor petrece. Al treilea razboi mondial inca n-a venit, dar sigur va veni.

Avem datoria de a marturisi pana in ultima clipa, inclusiv, de exemplu, de a protesta impotriva vaccinarii obligatorii. Atentie marea insa, caci a ne pregati pentru vremurile din urma nu inseamna baricade. Preocupandu-ne strict de lupta impotriva ocultei, scapam din vedere esentialul. Antihrist trebuie sa vina. Abia mai apoi va fi si Parusia. E scris, batut in cuie. Nu avem ce mai schimba aici.

Sfantul IOAN DAMASCHIN: Trebuie sa vina ANTIHRIST / Il vor primi IUDEII / Va fi OM nascut din curvie si va primi toata energia lui SATAN / La INCEPUT va lua chipul SFINTENIEI…

 

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on ianuarie 8, 2021 at 11:40 pm

  https://www.cotidianul.ro/dovezi-care-arata-ca-alegerile-americane-au-fost-furate/?

  Vorba unei zicale româneşti : „Ştie tot satul, dar nu ştie bărbatul „, adică soţul, cel înşelat de consoartă !
  Acum ştie toată planeta că Trump a fost înşelat nu doar de adversarii politici, ci şi de partenerii de viaţă( de partid 😉 ) în frunte cu „soţi” Mark Pence, o courvă ordinară, care-i jurase credinţă pe viaţă, şi s-ar putea să-l coste şi asta !
  Dar, paradoxal Justiţia americană şi-a tras broboada pe ochi şi nu vede, n-aude nimic !
  America nu poate fi blamată , americanii nu pot fi părtaşi la asemenea mizerabilă hoţie prin care se vrea distrugerea Americii. Ea, America trebuie să rămână şi mare şi exemplu pentru restul Lumii civilizate, iar Deep State trebuie distrus din rădăcini spre a i se pierde urma şi din restul statelor pe unde şi-a întins tentaculele criminale !

  Apreciat de 1 persoană

  • Tudor said, on ianuarie 9, 2021 at 10:45 am

   Din ceea ce a făcut şi n-a făcut, de fapt doar a citit ceea ce i s-a dat să zică, reiese limpede că Trump e parte a sistemului, e sluga celor ce conduc, nu l-a trădat nimeni. Toți conducătorii la vedere sînt măscărici, nu hotărăsc nimic, doar ne țin privirile abătute de la adevărații conducători şi lucruri ce cu adevărat contează.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Catalin said, on ianuarie 8, 2021 at 11:40 pm

  Un video in care se vede cum politia doar statea si se uita in timp ce protestatarii intrau in capitoliu

  [video src="https://video.twimg.com/ext_tw_video/1347596225323950087/pu/vid/568x320/yS0AMg33d0kUOmPP.mp4" /]

  Apreciază

 3. Mircea Vircon said, on ianuarie 8, 2021 at 11:41 pm

  Vor fi 144.000 de evrei care au tinut legea lui Moise si care nu vor accepta pecetea, vor astepta pana in al 12-lea ceas, vor urmari fiecare miscare a falsului mesia, vor vedea si cunoaste pe Ilie si Enoh, isi vor aminti de stramosii lor si de Adevaratul Mesia Iisus Hristos si il vor recunoaste pe El.

  Ei au propii lor rabini. Sunt alti rabini care vor pe falsul mesia.

  Imi aduc aminte de un slogan satanisto-masonic-marxist: „Order out of chaos”. Cam asta vor.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Alin Razvan said, on ianuarie 9, 2021 at 12:03 am

  parerea mea despre treaba cu ce se intampla acum in america:
  in orieentul mijlociu este israelul si celelate tari; aici, israelul ataca pe toti pe toate fronturile, ei fac atentate teroriste, ei submineaza economia altora, ei fac revolte si revolutii, etc. cu SCOPUL clar ca ei sa apara net superiori celorlalti, cum este si cazul – toti spun ca israelul e singura tara dezvoltata din regiune.

  in america si in celelate tari, vor fi lupte si dezbinari intre partide, ong-uri, personalitati etc si un haos atat de mare pt a imprima in mintea oamenilor ca politicienii actuali sunt un dezastru, ca e haos peste tot, ca oamenii nu pot avea incredere in nimeni si ca umanitatea e zapacita si pierduta de tot. Apoi, cand va aparea blestematul antihrist, iudeii vor opri acest haos si lumea il va vedea pe antihrist ca facatorul si restauratorul de pace. E acelasi principiu ca mai sus, iudeii creeaza conflicte, dezorganizare si haos peste tot ca ei, nefacand mare lucru, sa apara ca superiori si dezvoltati –la ei nu creeaza nimeni haos. In felul asta antihrist va aparea ca un zeu, iudeii vor spune –Iata, doar entihrist a fost in stare sa aduca pace.
  Referito la Albert pike, nihilistii si atei sunt niste categorii sociale vazute de el atunci, in realitate partide politice, ong-uri, pensionari, profesori, studenti, elevi etc for face tambalau in continuu, viata de zi cu zi va deveni ca un iad pe pamant, pt a-i oferi posibilitatea lui antihrist de a face antiteza cu aceasta stare de haos.

  De asemenea, exterminarea masonilor, ong-urilor, serviciilor secrete etc va veni dupa cipare, cand iudeii vor controla complet omul si vor rade aproape pe toti cei care i-au ajutat sa ajunga la dominatia planetei.

  Parerea mea e ca trump e irelevant, n-are niciun rol, e doar un actor, iar sfarsitului mandatului lui a fost ales ca sa inceapa haosul din america, haos care se va intensifica in toata lumea.

  Apreciat de 2 persoane

 5. stef said, on ianuarie 9, 2021 at 12:32 am

  Postez o sesiune investigativa parapsihologica cu informatii destul de interesante :

  – Liderii Germaniei sunt sub controlul extraterestrilor malefici
  – Se incearca o hibridizare a intregii omeniri …
  – Biden moare pana in septembrie 2021 si la conducerea SUA va veni o femeie mulatra din tabara lui Trump
  – In Italia va erupe puternic un vulcan si vor muri oameni
  – Iohannis pleaca din functie in viitorul apropiat
  – de la minutul 57 – VACCINUL va avea ca efect pe termen lung DECESUL – dupa 6-7 ani vor muri in masa cei care s-au vaccinat – va apare un „efect” comun in corpul lor – o boala autoimuna..
  – in ultima parte informatii despre Mihai Eminescu , Arsenie Boca si Nicoale Ceausescu

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 9, 2021 at 12:41 am

   stef

   De ce ai postat aceasta inregistrare?
   E postata pe youtube de catre Liana Armencea Hipnoza Regresiva cu comentariul:
   Animalele sufera si numai vor sa revina in aceasta lume vor sa ramana pe planeta animaleor, rolul lor a fost sa se sacrifice pentru oameni dar oamenii nu le-au inteles. entitatile negative continua sa influenteze cat mai multe persoane mai ales lideri de opinii, cu vibratii inalte. Puterea interioara/cunoasterea/protectia fiecaruia va face diferenta 2021 va aduce schimbari in America ,unde o femeie mulatra va fi presedinte.Vaccinul nu va fi obligatoriu,iar efectele lui se pot vedea chiar si peste 10 ani. Frica atrage boala si virusul , copii nu au frici si nu au virus.Cand cele 3 Terre (3-4-5 D( se suprapun si apar 2 sori se va sfarsi cu suferinta pe Terra ,lumina va inmvinge si schimbarea se produce

   Apreciază

  • iom said, on ianuarie 9, 2021 at 1:14 pm

   de razboiul cel mare dintre cele mai mari tari ce spune?

   Apreciază

   • stef said, on ianuarie 9, 2021 at 3:04 pm

    @iom
    A fost si intrebarea asta si nu se vede un razboi distrugator cu arme clasice in perioada urmatoare – spune ca al treilea razboi mondial va fi prin alte metode – boli, spiritual , dezastre naturale , dar nu intra in detalii…

    Apreciază

  • astridcezara said, on ianuarie 10, 2021 at 5:58 pm

   Cine sunt tembelele astea care vorbesc in filmuletul asta???
   e o PROSTIE PUR SI SIMPLU!!!!
   HIBRIDARI SI HIBRIZARI???? MAI SUNT SI AGRAMATE…

   Apreciază

 6. gloria said, on ianuarie 9, 2021 at 11:29 am

  dragilor ! tot ce se intampla in lume e conform planului a , in caz ca nu mai merge au de rezerva si planul b, asa ca jocurile, cum cred ei sunt facute ( a se intelege ; masluite ! ) ,,, doar Bunul Dumnezeu stie cum si cand se va termina cu toata nebunia ! iata aici o parere bazata pe logica :https://trenduri.blogspot.com/2021/01/papusile-prezentului.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+TrenduriEconomice+(Trenduri+economice) Doamne miluieste-ne !

  Apreciat de 1 persoană

 7. noname 7 said, on ianuarie 9, 2021 at 11:48 am

  Sf. Paisie Aghioritul, despre buletin, semnul fiarei, vremurile din urma, VIDEO: https://mantuireaorg.blogspot.com/2021/01/sfantul-paisie-aghioritul-despre.html

  Apreciat de 1 persoană

 8. RomeoB said, on ianuarie 9, 2021 at 2:37 pm

  Se pare ca in spatele partidului AUR si a succesulu acestui partid, este un consilier al lui Trump. Deci a facut ceva pt Romania.
  Pe de alta parte, ne-a impus arme produse in SUA, la preturi exorbitante; deci ne-a ruinat economic.
  DUPA PAREREA MEA, IN NAIVITATEA LUI, TRUMP CREDE IN CE FACE. DAR NU ARE REPERE TEOLOGICE ! NICI NU STIE CU CINE SE LUPTA ! SI-A APARAT AVEREA, IN FATA NEO-MARXISTILOR (IMPOTRIVA IMINENTEI NATIONALIZARI GLOBALE) AMERICANI SI NIMIC MAI MULT.
  A FOST FOLOSIT SI MANIPULAT !

  Apreciat de 1 persoană

 9. […] Rabin: Cei rai planuiesc un GUVERN MONDIAL. Ironic, ei fac treaba lui MESIA / Intrebare de nota 10: … […]

  Apreciază

 10. […] Rabin: Cei rai planuiesc un GUVERN MONDIAL. Ironic, ei fac treaba lui MESIA […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: