SACCSIV – blog ortodox

Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre ANTIHRIST si adeptii sai fara fapte bune dar care „vor umbla la biserica, se vor boteza si vor predica poruncile evanghelice” …

Posted in antihrist, APOCALIPSA, EXTRATERESTRI, PROFETII by saccsiv on august 23, 2013

   Iata ce putem citi la PROFETIILE ARHIM. GAVRIIL DESPRE ANTIHRIST: În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos:

Niciodată să nu vă pierdeţi nadejdea!
din „Stareţii despre ultimele vremuri”
În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi. 
Adepţii lui antihrist vor umbla dezgoliţi. Creştinii însă vor fi îmbrăcaţi cuviincios. Conform canoanelor bisericeşti femeia nu trebuie să poarte haine bărbăteşti. Îmbrăcămintea omului arată starea lui duhovnicească.
Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.


Despre lupta sfinţilor proroci Enoh şi Ilie cu antihristul se va transmite la televizor. 
Când icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu de la Iviru („Portăriţa”) va purcede să părăsească Athosul, va începe dangătul clopotelor, bisericile în mod văzut i se vor închina, pentru a o petrece. Toate acestea vor fi arătate la televizor. Aceasta-i mila Domnului”, spunea stareţul. 
Va veni timpul, oamenii vor pleca în munţi. Dar să nu vă duceţi câte unul… În păduri şi munţi să mergeţi în grupuri mici.
Pentru creştini cel mai mare chin va fi faptul, că ei singuri vor pleca în păduri, apropiaţii lor însă vor primi pecetea lui antihrist. Produsele pe care pun semnul lui antihrist nu vă pot dăuna. Aceasta încă nu este pecetea. Trebuie rostită rugăciunea „Tatăl nostru”, de însemnat cu sfânta cruce, de stropit cu aghiasmă şi astfel se va sfinţi orice hrană.
Dacă vei fura, vei încălca una dintre cele zece porunci. Cine va proceda astfel îl va primi pe antihrist. 
Omul credincios va nădăjdui în Dumnezeu. Iar Domnul în ultimele vremuri va săvârşi aşa minuni pentru poporul său, încât o mică frunzuliţă din copac îi va ajunge pentru o lună întreagă. Şi pământul nu va scădea; îi vei face cruce şi îţi va da pâine. 
Nu vă temeţi. Principalul este să nu fie primită pecetea lui antihrist pe mâna dreaptă şi pe frunte.
Nu mâncaţi pâinea celui care a primit pecetea lui antihrist.
În ultimele vremuri adepţii lui antihrist vor umbla la biserică, se vor boteza şi vor predica poruncile evanghelice. Însă nu-i credeţi pe cei care nu au fapte bune. Doar după fapte se poate recunoaşte adevăratul creştin.
Credinţa adevărată îşi află loc în inimă, şi nu în minte (raţiune). Antihrist va fi urmat de cel ce are credinţa în minte, iar cel ce are credinţă în inimă, lesne îl va recunoaşte.
Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii. Este ultimul… Imaginaţi-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeţi ce curse întinde antihristul oamenilor. 
La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va impune pe toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători. Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi. 
La sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragoste, smerenie şi bunătate. Bunătatea va deschide porţile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu.
Arhimandritul Gavriil (Urghebadze) 1929 -1995

   Cititi va rog si:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

Text remarcabil despre ANTIHRIST

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …

PROFETIA LUI AGATANGHEL de la … 1272. Despre Caderea Constantinopolului, Miscarea Legionara, al doilea razboi mondiala, viitorul razboi greco turc si multe altele

Profetia Sfantului Moise Arapul despre CALUGARII DIN NEAMUL CEL DE PE URMA

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII …

O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pricepe macar acum adormitii ce e cu eGuvernarea, internetul obiectelor si documentele cu cip?

O proorocie mai putin cunoscuta a Batranilor Pustiei pentru neamul cel de pe urma …

Parintele DIONISIE DE LA COLCIU – INVATATURI: Despre Uniunea Europeana, alunecarea oamenilor Bisericii, antihrist, rugaciunea inimii, cum sa vietuiasca crestinii in orase

Parintele Dionisie de la Colciu despre ROMANII VREMURILOR DE PE URMA

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Pomenirea Cuviosului NIL izvorâtorul de mir. Profetia sa despre ANTIHRIST

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

Sfantul EFREM SIRUL despre ANTIHRIST …

Sfantul mitropolit Varlaam: PROOROCII DESPRE VREMURILE DIN URMA si caderea crestineasca a Moldovei. DACA NE UITAM IN JUR, CE OBSERVAM?

Sfantul Mucenic COSMA ETOLUL (1714 – 1779) – PROFETII

STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mare parte dintre locuitori. Restul vor fi prada bandelor …

Staretul Antonie despre ANTIHRIST: „Totul se va petrece prin intermediul institutiilor bancare”

STARETUL ANTONIE DESPRE CARTELE SI SEMNUL FIAREI: „La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul”

STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI …

OBLIGATORIU DE CITIT. Sfantul Ierarh Nifon: VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

87 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd said, on august 23, 2013 at 11:41 am

    De unde 10-15 oameni cu care sa plec in munti, de unde oameni cu care sa fac un grup mic? De abia daca stiu 4 oameni care nu vor accepta buletinele cu cip si cunosc ce inseamna pecetea?

    Daca e sa ma duc in munti, macar stiu ca voi muri liber si fara pecete. A muri de foame sau de sete este un mod acceptabil de a muri. Poti avea parte de chinuri si mai mari.

    Eu cred ca si daca ma voi duce si singur, Dumnezu ma v-a ajuta. Nu m-a lasat niciodata. Ce-o fi v-a fi, voia Lui !

    Doamne ajuta !

    Apreciat de 1 persoană

    • minionita said, on august 23, 2013 at 1:34 pm

      De ce crezi ca TU trebuie sa faci un grup mic? Daca stii oameni cu care poti sa pleci pleaca impreuna cu ei si lasa restul in grija Domnului, ca o sa iti completeze El grupul. Cred ca ceea ce vroia sa spuna era sa nu te indepartezi de cei asemeni tie cand ii vei intalni. Si inainte sa vorbesti de foame si sete ar trebui sa stii ca sunt multe plante salbatice comestibile.
      http://hrana-vie.blogspot.ro/p/plantele-din-flora-spontana.html
      http://www.formula-as.ro/2011/997/medicina-populara-77/plantele-iernii-pirul-tarator-14492

      Apreciază

      • dd said, on august 23, 2013 at 3:50 pm

        Multumesc pt link-uri le stiam, fff utile.
        Nu imi doresc sa mor, evident, dar cu siguranta nu toti vor rezista in padure. Cum eu de abia acum m-am ‘trezit’ si observ ca nu am nimic si nu ma pot baza pe nimeni , in afara de Domnul, incep sa ma gandesc si la varianta cea mai pesimista. Doresc doar sa fiu cat mai curat in fata Domnului cand se v-a intampla.

        Apreciază

      • marcus said, on aprilie 18, 2021 at 7:53 pm

        De exemplu corcodusele verzi taie setea imediat, si nu trebuie mancate decat vreo doua-trei.

        Apreciază

    • Andreea said, on august 23, 2013 at 1:51 pm

      Buni si 4. Pe mine cred ca nu m-ar urma nimeni. Toate informatiile ce le citesc le tin pentru mine pentru ca nici un cunoscut al meu nu le ia in serios.

      Apreciat de 1 persoană

      • medina said, on august 25, 2013 at 9:56 am

        Mare dreptate ai! La mine, din 4 ai mei din familie contez serios doar pe 2. Ma rog neincetat la Dumnezeu sa-i castig pe toti de partea Lui. In ceea ce priveste oamenii din jur: e prapad! toti au in cap doar banul si placerea!

        Apreciază

    • Geo said, on august 23, 2013 at 1:55 pm

      Si eu stiu doar cativa.Vei gasi pe drum alti 2 sau 3 tot asa ca tine.Important este sa nu-ti pierzi nazdejdea in Dumnezeu.In fiecare casa unde este 1 crestin sunt si 2-3 care daca nu sunt atei ,tot se tem ca nu vor avea ce manca.Sau vor fi unii care vor zice:mai stau un pic sa mai vad, ca inca nu e pericol,vin si eu mai tarziu,Sa nu-i crezi.

      Apreciază

    • bistosh said, on august 23, 2013 at 2:32 pm

      si eu, asijderea. sa avem credinta ca ne va darui Dumnezeu un sfarsit crestinesc in conditiile acelea. alta solutie nu vad.. mai ales in faza buletinelor.. daca as marturisi eu un simplu crestin, in loc de marturisitor m-as numii un simplu „protestatar”. poate, pana la urma, cei care iau acum buletinul.. vor avea ocazia sa marturiseasca cu pretul vietii.. la final; contrar Sfintilor Parinti care.. majoritatea spun ca daca primesti buletinul.. vei primii si pecetea implantata mai pe urma. nu stiu.. care vor fi marturisitori si care lepadati.. dar.. si Sf. Pr. Iustin Parvu a spus ca fiecare sa actioneze dupa propria constiinta.. mie imi vine greu sa iau buletinul.. asadar, fiind singur..
      voi fugi. (greu le va fi si sa zica… celor care au familie..)

      Dumnezeu sa ne ajute cum va putea!(pe cat Ii cerem si Il lasam noi..)

      Apreciază

    • I said, on august 25, 2013 at 2:08 pm

      Bine măcar că voi în România aveţi munţi, noi aici in Moldova mai greu….

      Apreciază

    • antiecumenista said, on octombrie 24, 2017 at 10:43 am

      mai suntem inca 4 care vom fi cu tine !

      Apreciază

  2. adi said, on august 23, 2013 at 1:03 pm

    @offtopic
    Fratilor intru Hristos
    Mesaj de la unul din frati(pcmouse)
    Sint in p-ta Unirii Bucuresti adunati niste sectanti(majoritatea de culoare) care impart stickere cu mesaje sectante,cinta niste cintari de-ale lor cu „jesus…” .
    Cei care aveti timp si posibilitatea ar trebui repede combatuti acesti sectanti pentru ca sint ca o ciuma ,timpul luptei a sosit!
    Ortodoxie sau moarte!

    Doamne Ajuta!

    Apreciază

    • gbogdanmihai said, on august 23, 2013 at 8:54 pm

      De asemenea ofera si niste paharele de apa rece pentru cei insetati,tot la piata Unirii,in fata la GSM si pull&bear

      Apreciază

  3. adi said, on august 23, 2013 at 1:06 pm

    locatie mai exacta
    scz locatia mai exacta este linga magaziunul Unirii,la fintinile arteziene de acolo.

    Apreciază

    • pcmouse said, on august 23, 2013 at 4:23 pm

      da. ascusi am ajuns la pc..in fata la mcdonalds/unirii cel de sus de afara.nu cel din metrou. e plin de negri americani.unii canta un fel de gospel?iar altii cu tupeu se baga in fata ta sa iti dea pliant.canta tare muzica de a lor la microfon.

      Apreciază

  4. Ionescu said, on august 23, 2013 at 1:19 pm

    Si eu cunosc tot vreo 3-4 maxim care nu vor primi cipurile, si din astia 3-4 nu-s 2 care sa vrea sa mearga in acelasi munte :(.

    Nu suntem uniti mai deloc…

    Apreciază

    • Maria said, on august 23, 2013 at 7:33 pm

      Nu lasati sa va aresteze , plecati oriunde si Dumnezeu ii va opri sa faca aceasta nelegiuire , unor oameni nevinovati care-si apara patria si care demasca dusmanii poporului roman , vanduti Occidentului .
      Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului , sa va tina feriti de acesti prigonitori .

      Apreciază

  5. Catalin said, on august 23, 2013 at 1:39 pm


    Merita vazut!

    Apreciază

  6. guby said, on august 23, 2013 at 2:05 pm

    Rosia Montana

    Apreciază

    • guby said, on august 23, 2013 at 2:12 pm

      La minutul 2:35 e doamna care croseta sosete in reclamele de promovare a proiectului…

      Apreciază

      • Marcu Mihai said, on august 23, 2013 at 8:41 pm

        Dupa vocabularul folosit, nu este o DOAMNA mai degraba o pompierista!

        Apreciază

  7. IOAN said, on august 23, 2013 at 2:46 pm

    pentru supravietuire e nevoie sa fii foarte INTELEPT…daca ai UNELTE, CEREALE …SEMINTE dar si ANIMALE TE VEI DESCURCA…cei care deja au pornit de ceva vreme pe drumul acesta le este mai usor…cei care incep de acum mai pot avea timp sa se organizeze si sa migreze…cei care zic ca o vor face candva s-ar putea sa le fie extrem de greu si sa nu mai poata face nimic…
    deci oriunde ai pleca NU PLECA aiurea si fara DISCERNAMANT.

    Apreciază

  8. Iosif said, on august 23, 2013 at 3:17 pm

    Ingrijorator!
    Consiliul Superior al Magistraturii a decis că magistraţii pot fi MASONI
    http://www.antena3.ro/romania/consiliul-superior-al-magistraturii-a-decis-ca-magistratii-pot-fi-masoni-225488.html

    Apreciază

    • Maria said, on august 23, 2013 at 7:46 pm

      Este clar , satana conduce lumea , este dezlegat din adancurile iadului , asa cum spune Apocalipsa , insa zilele lui sunt numarate , face el multe rautati , dar Dumnezeu il va lega pe veci , cand i se vor sfarsi „zilele libere „.
      Sa ne intarim in credinta si mai mult si sa ne lasam la voia Domnului , ca toate trebuie sa se implineasca .
      Important este sa fim cu pocainta la zi (spovedit , impartasit ),sa nu fim legati de averi , sa ajutam pe cei nevoiasi si Domnul va hotari soarta noastra .
      Aceasta hotarare a CSM este unua extrem de ingrijoratoare si extrem de periculoasa .
      Iti lasa o senzatie de scarba pentru tot individul din aceasta institutie a Statului Roman , care este „Justitia „.
      Justitia cui ???Justitia diavolului .

      Apreciază

      • Mălin said, on august 23, 2013 at 8:55 pm

        Jidovita Hăineală a făcut asta ….
        Asta e fata sioniştilor şcolită prin Israel şi au pus-o nemernicii la conducerea CSM.

        „Daciana” şi Ponta nu par nici să fie romani dupa figura. Ponta joacă tatru şi joacă prost se vede de la poştă că este omul lor.

        Apreciază

  9. minionita said, on august 23, 2013 at 3:51 pm

    Andreea
    Nu tine pentru tine ceea ce stii. Chiar daca parem ticniti, s-ar putea ca cineva sa ne asculte pana la urma. E posibil sa fii considerata dusa cu pluta pe conducta. Mie unul din colegii mei mi-a spus ca probabil sunt pe invers ca ma ambalez prea mult pe tema legislatiei pro gay. E posibil sa ti se spuna si lucruri mai rele.
    Pentru o minte logica si rationala e greu de conceput un complot la un asemenea nivel, care include oameni si institutii de pe toata suprafata pamantului si are un asemenea grad de perversitate. Pare o tampenie monumentala sa sustii de exemplu ca nazismul si comunismul au iesit din aceeasi oala. Dar in momentul in care privesti in ansamblu incep sa apara legaturile si se distinge un pattern. Iar daca un om vede si incepe sa isi puna intrebari e 1-0 pentru tine.
    Eu am aflat adevarul incepand sa imi pun intrebari. Am avut un coleg care era pocait si ma toca mereu la cap cu interpretarea Apocalipsei ( si bineinteles cu toate invataturile lor sectare ). Si spre rusinea mea nu gaseam ce sa ii raspund, mai ales ca ceea ce spunea parea sa aiba sens. In momentul cand am inceput sa caut raspunsuri am descoperit ca totul fusese explicat in amanunt in literatura ortodoxa numai ca eu nu avusesem habar de asta. Cautand raspunsuri am ajuns pe blogul asta si pe altele asemanatoare, am citit carti si am aflat informatii pe care nu le vezi la TV. Nu toti avem in jurul nostru persoane care sa ne indrume. In Biblie scrie sa nu tinem lumina sub obroc. Poate ca intr-un moment al vietii tale Dumnezeu te va folosi pentru a deschide ochii altcuiva asa ca nu trebuie sa taci, indiferent ce ti se raspunde.

    Apreciază

    • Andreea said, on august 23, 2013 at 10:32 pm

      Eu sunt de abia la inceputul intrebarilor asa ca nu indraznesc sa deschid gura pentru ca mai am de primit foarte multe raspunsuri si nu vreau sa smintesc pe nimeni. Dar am si eu iehovista mea care mi-a provocat o durere de cap de 2 zile dupa ce am dezbatut impreuna Apocalipsa :-). Cred ca daca cineva e cu adevarat interesat de ceva anume, Dumnezeu ii va scoate in cale tot ce are nevoie, ajunge sa stie sa se uite. Asa cum v-am descoperit eu pe voi.

      Apreciază

      • minionita said, on august 24, 2013 at 1:51 am

        Nu cred ca are cineva toate raspunsurile. Pana una alta ai niste informatii despre care poti vorbi cu altii si care ar trebui sa puna in garda orice om sanatos la cap.
        Sunt niste chestii interpretabile dar pe care NIMENI nu le poate contrazice
        1. E o tendinta globala de anihilare a tot ceea ce inseamna morala, in special in ceea ce priveste viata intima, de corupere a copiilor invocand drepturile omului. Modifici niste legi prin care un maxim 10% din populatie rade in nas si incalca drepturi elementare ale celorlalti 90%.
        2. O tendinta de centralizare a puterii trecand peste diferente de religie, nationalitate, mentalitati desi rezultatul e o strutocamila nefunctionala. Ia ca exemplu UE care intr-un final nu a adus bunastare nici unuia din statele membre ( nemultumirea e generalizata chiar si in tarile care taie si spanzura in uniune ), dar care nu scapa nimic din gheare si se extinde orinde e posibil.
        3. Un argument mai „personal” si subiectiv dar in legatura cu care nu am intalnit pe nimeni sa ma contrazica: modul in care se scurge timpul. In Biblie scrie negru pe alb ca Dumnezeu va scurta zilele. Discuta cu orice persoana care are macar 35 de ani si vezi ce o sa iti raspunda despre diferenta dintre anii 80-90 si perioada actuala.
        Si toate astea se potrivesc cu niste lucruri scrise acum 2000 de ani, cand un om era considerat invatat daca stia sa scrie si sa citeasca.

        Apreciază

      • mircea.v said, on august 24, 2013 at 7:25 pm

        Andreea,
        pentru raspunsuri la intrebari iti recomand Viata Cuviosului Paisie si cele 6 volume „Cuvinte Duhovnicesti”. Nu a fost intrebare sa nu gasesc raspuns. Daca esti din Bucuresti, la libraria Evanghelismos sant cele mai ieftine. Un volum costa 14 lei.

        minionita,

        va scurta zilele, adica va face sa se termine mai repede, ca sa nu se lungeasca raul si ca sa permita sa nu cada toti in plasa insemnarii; nu ca se micsoreaza ziua. Ca fara scurtarea asta, nu ar scapa nimeni neinsemnat.

        Apreciază

      • medina said, on august 25, 2013 at 10:03 am

        Andreea! Nu te lasa amagita de iehovisti! Eu am avut ocazia sa le vad amagirea in care scalda. Citeste despre fondatorul sectei ca sa vezi ce infractor a putut sa stea la baza infiintarii ei.

        Apreciază

      • mihai said, on august 26, 2013 at 9:30 am

        andreea acea iehovista nu este decat o unealta care ales sa fie iehovista pt. interese materiale, iar in cea ce ai priveste pe acestia ei nici nu constientizeaza de urgiile care se va abate asupra noastra, si referitor la pecetea antihristului daca incerci sa le explici la alti despre aceasta te ia peste picior si zice ca nu esti zdravan la cap, iar cei ce nu vom accepta as ceva alta solutie nu va fi decat fuga in pustietati

        Apreciază

  10. gerica64 said, on august 23, 2013 at 4:59 pm

    Pana cand o sa preia conducerea lumii antihristul (care este politician) mai intai o sa-l vedem in ipostaza de pacificator.Cu asta va frapa lumea la inceput, pentru ca vor incepe razboaiele zonale unele sunt in desfasurare (cum ar fi cel din Siria} altele se vor isca din senin probabil va fi atacat si Iranul de SUA si Israel.Profetul mincinos stim cine este acum aduna simpatia tuturor in faza asta se afla papa cu actiunea de inselare, tinta lui finala Religia Universala.Cine va aduce pacea falsa in Orientul Mijlociu acela e antihristul …atunci vom stii.Unii cred ca Obama este antihristul mai sunt si alti candidati la acest titlu ,dupa mine nici Vladimir Putin nu trebuie ignorat este la al 3 lea mandat si acesta este de 6 ani si deja este cam adulat de multi.Orasele capitala in general vor fi rase de pe suprafata pamantului pentru ca in ele s-au petrecut toate nelegiurile.Razboaiele si calamitatile fac ca oameni sa se retraga din zonele populate spre muntii ori locuri ai izolate.Oriunde te-ai ascunde daca nu acopera Dumnezeu degeaba… esti gasit.Se cunosc multe cazuri in care oameni credinciosi au devenit invizibili asa se va petrece cand va veni vremea haituelii crestinilor.Vor fi haituiti nu numai pentru pecete 666 dar si pentru ca vor refuza sa treaca la Religia Universala s-au atunci cand vor fi atacati de uriasa armata Asiatica cu 72 de imparati care vor navali in Europa.Este greu sa stabilesti ordinea desfasurarii evenimentelor pentru ca unele pot fi la interval de timp altele concomitente altele in zone diferite ale lumii numai Dumnezeu poate sa stie nici macar ingerii nu cunosc.

    Apreciază

    • Mihai said, on august 25, 2013 at 10:19 pm

      Gerica,
      Revino-ti !!! Cariera PUBLICA sau Iesirea la rampă a lui ah va fi cand va avea 30 de ani !
      Au oare rusnacul sau obămelul varsta asta ????

      Apreciază

  11. mircea.v said, on august 23, 2013 at 5:17 pm

    Dupa cum zice parintele Elpidie, mai e un pic pina la plecatul in munti.

    Apreciază

  12. john said, on august 23, 2013 at 5:58 pm

    Înger fotografiat deasupra Clujului
    http://www.ziuanews.ro/stiri/inger-fotografiat-deasupra-clujului-foto-101640

    Apreciază

    • Maria said, on august 23, 2013 at 7:54 pm

      Nu trebuie sa te increzi in niciun fel de aratare , pt ca pot fi diavolesti , in aceste vremuri ale lui .
      Daca ai crezut si nu-i de la Dumnezeu ,ai de-a face cu incornoratul .
      Sa fim prudenti , nu avem noi nevoie de astfel de aratari , chiar de la Domnul de-ar fi , nu suntem vrednici a privi , insa de la Domnul putin probabil .

      Apreciază

    • pcmouse said, on august 23, 2013 at 10:42 pm

      vb lui maria.”nu suntem vrednici!iar ce-i acolo e drac!

      Apreciază

  13. Ioan Dan said, on august 23, 2013 at 6:25 pm

    http://www.culturavietii.ro/2013/08/14/document-radical-al-lobby-ului-homosexual-la-adunarea-parlamentara-a-osce-principiile-yogyakarta/#.UhdvFeUVn4s

    Era un site pe care ne puteam cunoaste postat de fratele Vasile acum vreo 2 ani (am uitat si cum se cheama). Postasem acolo ca as dori sa cunosc pe fratii apropiati de zona Buzaului ce doresc sa cunoasca locuri prin muntii acestui judet pe care-i cunosc intr-o mica masura si ceva mai mult se poate vorbi pe privat sau pe acel site.

    Apreciază

  14. Ioan Dan said, on august 23, 2013 at 6:37 pm

    In situatia voastra sunt si eu: nu am oameni desi resurse pentru inceput ar fi.

    Apreciază

  15. Kogaion said, on august 23, 2013 at 6:49 pm

    Ungurii oare unde or sa fuga, daca nu au munti ? 😀

    Apreciază

    • mircea.v said, on august 23, 2013 at 8:24 pm

      Ei se arunca in Balaton 🙂

      Apreciază

    • Mălin said, on august 23, 2013 at 9:08 pm

      Paduri exista si la campie nu doar la munte… 🙂

      Apreciază

      • Kogaion said, on august 23, 2013 at 11:21 pm

        Ideea de a fugi in munte e tocmai ca acolo te poti ascunde in locuri f. greu accesibile. Intr-o padure de campie, oricat de izolata ar fi, nu prea ai sanse sa faci asta.

        Apreciază

      • medina said, on august 25, 2013 at 9:48 am

        Eu cred cu toata taria mea ca Dumnezeu nu va lasa pe oamenii Lui sa piara in felul acesta! In orice munte ne-am ascunde nu suntem aparati daca El nu va fi impreuna cu noi!

        Apreciază

    • cosminml said, on august 23, 2013 at 9:47 pm

      Unde sa fuga ungurii?
      Ei in marea lor majoritate sunt reformati si nu au Har, probabil ca vor lua cipul nefiind intariti de Dumnezeu fiind rupti de dreapta credinta, Mai ai si mandria aia spurcata de neam.

      Apreciază

      • Maria said, on august 24, 2013 at 4:53 pm

        In orice padure sau in orice munte te-ai ascunde , te vede din satelit .
        Vom avea in cuget , numai de la Dumnezeu , ce vom face atunci cand prigoana va cuprinde pe tot crestinul .

        Apreciază

      • Mălin said, on august 24, 2013 at 8:30 pm

        Te vede prin satelit daca ai microchip implantat. Altfel cu greu te poate localiza….

        Apreciază

  16. cristytepes said, on august 23, 2013 at 8:07 pm

    Reblogged this on mUFOn ROMANIA.

    Apreciază

  17. Marcu Mihai said, on august 23, 2013 at 9:04 pm

    23 august, ziua:
    1. bătăliei de la Călugăreni;
    2. semnării Pactului Ribentrop-Molotov;
    3. arestării Mareşalului Antonescu;
    4. ieşirii din Axă şi a alăturării la forţele Aliate;
    5. acceptării jugului (acordului) BEI;
    6. Apocalipsei după Rasputin, amânată “sine die” din cauza parangheliilor ţigăneşti …

    Apreciază

  18. Mălin said, on august 24, 2013 at 4:33 pm

    Că tot veni vorba despre păduri vreau să aduc în atenţie câteva articole mai vechi:
    https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/05/sistemul-s-a-gandit-la-saraci-si-la-cei-ce-vor-sa-se-refugieze-legea-1712010-nu-doar-copacii-sunt-ai-statului-in-paduri-ci-si-ciupercile-murele-perele-padurete-plantele-medicinale-etc-adi/
    http://jurnalul.ro/stiri/observator/top-100-al-proprietarilor-de-paduri-din-romania-vezi-care-este-cel-mai-mare-mosier-al-tarii-590030.html
    http://stirileprotv.ro/stiri/social/codrul-nostru-devine-proprietate-straina-universitate-harvard-cel-mai-mare-proprietar-de-paduri.html

    Iată deci, un sionist spunea în urmă cu câţiva ani că: „Israelul a cumpărat România” se pare că ştia el ce spune. Aşadar Corneliu Zelea Codreanu a ştiut foarte bine ce face când s-a împotrivit iudeo-sioniştilor.
    Însă ziua de azi nu mai are cine să se împotrivească, nu mai există nici o rezistenţă. Tot sistemul a fost acaparat de ei iar la conducere avem numai marionete care le execută ordinele, în justiţie alţi trădători care le legiferează structurile masonice ca fiind bune, peste tot numai trădători. Am ajuns sclavii acestor escroci vicleni care au văzut că la noi în ţară se simt cel mai bine că le reuşesc aparoape toate manevrele cu asemenea trădători blegi şi molăi.

    Apreciază

  19. medina said, on august 25, 2013 at 9:44 am

    Cred ca ati vazut cum se intoarce Gadea cu gasca lui din America, incarcat cu desaga de inselatorii pe care o va revarsa pe micul ecran pentru naivi! Din inima Americii, cica! Ma amuza ca au impresia cum ca toata lumea e orbita de manipularea satanica la care recurg ei spre a duce la pierzare cat mai multe suflete! Americanii sunt speriati de ceea ce le pregateste NWO, NSA s.a. si Gadea vine sa cucereasca ultimele grupuri de fraieri din Romania!

    Apreciază

    • Maria said, on august 25, 2013 at 2:56 pm

      medina,
      Sa stii ca a inceput cernerea . Cei naivi ,nu vor trece prin sita , ci vor ramane in tarate , care vor fi mancate .

      Apreciază

  20. aniush said, on august 27, 2013 at 9:59 am

    Multumim Guby.
    Domnilor!!! De ce se tace. Lucrurile astea nu se aud, nu se vorbesc. Parca au fost uitate si ingropate. Fratilor…transmiteti la cat de multi puteti…Nu taceti. Daca sare tot poporul o sa fie o forta in fata careia ei nu vor rezista.

    Apreciază

  21. Oglinda Libertatii said, on septembrie 18, 2013 at 5:48 pm

    […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  22. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  23. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  24. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  25. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  26. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  27. ORTODOXIE said, on mai 14, 2014 at 8:42 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  28. set said, on mai 14, 2014 at 9:04 pm

    Cele 7 guverne răsturnate de operaţiunile clandestine ale CIA
    http://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/14/192/

    Apreciază

  29. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  30. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  31. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  32. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  33. […] “În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.” Cititi va rog mai multe la: Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  34. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  35. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre …. […]

    Apreciază

  36. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  37. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  38. […] Pentru azi, profetiile Arhim. Gavriil, pe care le-am postat in 2013: […]

    Apreciază

  39. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  40. […] Arhim. Gavriil: […]

    Apreciază

  41. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază

  42. […] Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.