SACCSIV – blog ortodox

Pentagonul confirma că imaginile în care apare un OZN sunt reale

Posted in EXTRATERESTRI, OZN, Pentagon, UFO, Uncategorized by saccsiv on aprilie 18, 2021

DIGI 24:

Departamentul Apărării al SUA a confirmat că o serie de fotografii și clipuri video care prezintă „fenomene aeriene neidentificate” din 2019 și care au făcut obiectul unei scurgeri de informații reprezintă, într-adevăr, imagini reale ale unor obiecte zburătoare rămase neidentificate, informează CNN.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Sue Gough, a declarat că fotografiile și imaginile video ale unor obiecte de forme triunghiulare care strălucesc și se mișcă printre nori au fost realizate de către angajați ai Marinei.

De asemenea, tot angajații Marinei au fost cei care au fotografiat alte trei OZN-uri: unul „sferic”, altul în formă de „ghindă” și altul care părea să aibă o structură „metalică”.

Imaginile au fost publicate săptămâna trecută de două site-uri de „mistere și fenomene paranormale”, după ce circulaseră online încă de anul trecut.

„Așa cum am mai spus, pentru a menține securitatea operațiunilor și pentru a evita divulgarea de informații care ar putea fi folosite de către potențialii noștri adversari, Departamentul Apărării nu discută public detaliile legate de observațiile sau analizele referitoare la incursiunile din zonele de antrenament sau spațiul aerian, inclusiv în privința incursiunilor care intră în categoria Fenomenelor Aeriene Neidentificate (FAN)”, a declarat Gough.

În luna august 2020, a fost creată în cadrul Pentagonului o structură specializată în investigarea fenomenelor OZN și FAN observate de către militarii americane. Gough a precizat că aceste „trei incidente” au fost și ele incluse în cadrul cercetărilor acestui grup de lucru.

Anul trecut, Pentagonul a dat publicității trei înregistrări video ale Marinei Statelor Unite, clasificate inițial „strict secret”, dar care au ajuns, printr-o scurgere de informații, pe internet și care prezentau presupuse OZN-uri.

„Considerăm în continuare fenomenele aeriene surprinse în materialele video drept neidentificate”, declara atunci purtătoarea de cuvânt a Pentagonului. Înregistrările arătau ceea ce au văzut piloții unor avioane de luptă ale US Navy în timpul unor zboruri de antrenament, în 2004 și 2015.

Editor : Mihnea Lazăr

 

Comentariu saccsiv:

Am fost avertizati:

În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.

Cititi va rog mai multe la:

Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre ANTIHRIST si adeptii sai fara fapte bune dar care „vor umbla la biserica, se vor boteza si vor predica poruncile evanghelice”…

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Remus Satală said, on aprilie 18, 2021 at 7:30 pm

    Elon Musk a oferit „cel mai puternic argument” împotriva existenței extratereștrilor
    https://www.go4it.ro/content/curiozitati/elon-musk-a-oferit-cel-mai-puternic-argument-impotriva-existentei-extraterestrilor-19170087/

    Apreciază

    • miraje11 said, on aprilie 18, 2021 at 8:54 pm

      Elon Musk se joaca cu mintile noastre pentru ca e o elita adorata de multi. Sau chiar ii este frica sa nu piarda puterea si controlul odata cu aparitia unor aliensi reali! Prima data zice ca e impotriva vaccinului si il injura pe Bill Gates si vaccinul lui. Apoi se razgandeste, investeste in vaccinuri, este de acord cu vaccinarea, promoveaza vaccinarea doar ca el si familia lui nu se vor vaccina. Declara oficial ca are copilul editat genetic si provine din inseminare artificiala. Postarile lui pe retelele de socializare valoreaza enorm si il considera multi credibil si super erou ce va vindeca boli cu implanturi va salva lumea pe Marte, va aduce inovatii tehnologice ce ne vor ajuta mult sa trecem peste crizele omenirii.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Ioan C. said, on aprilie 18, 2021 at 8:30 pm

    Daca Pentagonul nu are explicatii, nu inseamna neaparat ca vorbim de tehnologie extraterestra.
    OZN-urile daca nu sunt tehnologii secrete, atunci sunt inselari demonice.

    Apreciază

  3. miraje11 said, on aprilie 18, 2021 at 8:50 pm

    Si totusi… IIsus a zis ca vine tot din ceruri cu miile de sfinti ai sai calare pe cai albi! Pe norii cerului ca un fulger de la rasarit la apus, deodata peste tot pamantul! Si tot ochiul il va vedea si tot genunchiul se va pleca si mandria tuturor va fi doborata! Totodata Biblia avertizeaza ca satana cade ca un fulger pe pamant in urma unei batalii intre ingerii lui si cei ai Lui Dumnezeu. Deci si satan vine tot din cer insa se ascunde in pamant sau sub pamant, iesind din mare si din adancurile pamantului sa insele lumea. La fel si dupa ce va fi prins si inlantuit pentru mii de ani dupa apocalipsa urmand sa fie iar eliberat sa insele lumea dupa imparatia de o mie de ani a lui IIsus pe pamant.
    Daca ajungem in viata pana la final, cum vom sti care vine cu intentii bune si care e cel malefic? Cat de curati si clari vom trebui sa fim pana atunci??? Cum vom sti daca e simulare blue beam sau reala aparitia unor aliensi? Cum vom sti cine ne vrea binele si cine nu? Ca binele cu forta se vede azi cum il vor ei pentru noi 😉
    Interesanta tema de analizat si dezbatut intr un articol @saccsiv

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 18, 2021 at 9:16 pm

      miraje11

      Cum vei stii? Pentru inceput, aruncand la cos aproape tot ce-ai scris in comentariul tau.

      Apreciat de 3 persoane

      • miraje11 said, on aprilie 18, 2021 at 9:35 pm

        Deci tu sugerezi sa arunc Biblia la gunoi? Sa nu cercetez Sfintele Scripturi si sa nu gandesc??? Stai putin ca nu pricep.

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 18, 2021 at 10:30 pm

        miraje11

        Tu n-ai citit Sfanta Scriptura, prietene. Si nici Sfintii Parinti.
        Ai capul plin de rataciri.

        Apreciat de 2 persoane

      • tom beron said, on aprilie 19, 2021 at 6:49 am

        @saccsiv
        100% corect🍾😎😂😂

        Apreciază

    • nelu said, on aprilie 19, 2021 at 12:02 pm

      dupa cum interpretezi biblia esti de curand interesat de credinta si nu ai indrumare duhovniceasca.
      Trebuie sa citesti din scrierile sfintior, sa faci rugaciuni -macar cele de baza din cartile de rugaciune- din inima curata si sa te spovedesti, dupa aceea vei privi prin alta lentila spirituala intelesul textelor biblice.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  4. Nae said, on aprilie 18, 2021 at 9:00 pm

    Cia pentagon si toate serviciile secrete militare sunt create de creatorii de ba. Doar ei pot sa tipareasca bani pt salariile uriase ale unor indivizi angajati sa subjuge mintal neamurile.

    Apreciază

  5. Marian said, on aprilie 18, 2021 at 10:22 pm

    La trup, oameni. La caracter, gandaci. Toti stapanitorii lumii asteia. Haita de pradatori mincinosi, lasi si vanduti pe 30 de arginti. Rad barbile platitorilor de aginti cand vad prostiile pe care, slugoii lor, le prezinta lumii. Tot ceea ce altadata era valoare, astazi a fost inlocuit cu haznale. Adevarul a fost scos din lume si satana isi joaca tontoroiul in acompaniamente de laude de la slugoii lor, pentru ca iudele au pungile cu arginti si au pus mana pe toata hrana fizica a omenirii. Iar omenirea li se va inchina, din cauza burdihanului, total, cat de curand.
    Dar, oare, satelitii lu musk, busk, kusk etc. nu vad nimic? Numai vaporenii aflati in voiaj de nunta? Circari, la care prostii se inchina hipnotizati.

    Apreciază

  6. smellthebell said, on aprilie 19, 2021 at 12:44 am

    sunt bulversat.NU ZIC SI SCRIU CU PRETEBTIA CA E ADEVARUL ABSOLUT, E clar ca asa zisii ,,extraterestri” (dar care se afla pe Terra) au direct de a face cu spiritele malefice, cu dracii. DOVADA?De cate ori au incercat sa rapeasca un om, atunci cand victima a invocat numele Domnului IiSUS ACEI ,,ALIENS” AU DISPARUT BRUSC. In plus, acestia nu prezinta caracteristici fizice masculine sau feminine, deci sunt asexuati, ca ingerii(cazuti sau cei ramasi fideli lui Dumnezeu) .Exista dovezi fizice(cipuri implantate in creier), marturii ale unor femei care au dezvoltat sarcini nedorite si necontrolate, a caror perioada a fost de maxim trei luni, dupa care dispareau. O SA ADUC LINK-URI CU MARTURII ,pentru conformitate,daca este nevoie. EXISTA MARTURISIRI DIN ZONELE SECRETE DIN SUA, a unor oameni care au descris experimentele facute in comun acolo, intre oficiali si tehnicieni din SUA si ,,ALIENS” In plus exista scrieri si dovezi privind programul discului zburator dezvoltat de regimul hitlerist. Design pe care nemtii il primeau pe cale mentala de catre niste femei din asociatia ocultista ,,Thule” ,proiectul ,,VRIL” si discurile zburatoare ,,HANEBU” pe care aviatia britanica le numea ,,FOO FIGHTES” .Si in ultimii 40 de ani au fost gasite locuri in careau aterizat aceste obiecte, unde s-au gasit urme de radioactivitate.De asemenea cerurile din lanurile de grau(crop circles) transmit mesaje pe baza unui cod binar, siele cam TRANSMITMESAJE DE TIP ,,NEW AGE” -ASADAR STAU SI MA INTREB; CAT SUNT FIINTE SPIRITUALE(draci) si CAT SUNT FIINTE MATERIALE ACESTI ALIENS? POATE SA IMI DEA CINEVA UN RASPUNS LOGIC SI DOCUMENTAT?

    Apreciat de 1 persoană

    • nelu said, on aprilie 19, 2021 at 12:14 pm

      ingerii se pot materializa si lua orice chip, dar tot ingeri raman, tot fiinte imateriale sunt in fond.
      Lupta noastra nu e impotriva trupului si a carnii ci impotriva duhurilor rautatii de care e plin vazduhul…si care ne inseala prin gandurile pe care ni le induc in minte si noi credem ca sunt de la noi.
      proba: – Cand vin ganduri de hula, ciudate,pacatoase se risipesc mereu cu semnul sfintei cruci si rugaciunea mintii. Duhurile insufla in minte imagini, amintiri si idei false ca sa ne insele, Ca sa nu mai fim inselati trebuie sa trecem prin moartea trupeasca, cat suntem in trup avem aceasta lupta cu gandurile, iar cei care nu constientizeaza pt ca nu au credinta dreapta se dau dupa aceste ganduri si se inmultesc ereziile, ideologiile, programele umaniste si toate tampeniile care aduc haosul si rautatea in lume. credinta in extraterestri nu face exceptie, e inrudita cu credinta in trangresie, vorbirea cu spirite si fiinte energetice si toate tehnicile de vrajitorie adaptate la epoca noastra si capacitatile de intelegere.

      Apreciază

      • gheorghe said, on aprilie 19, 2021 at 4:57 pm

        fenomenele fizice produse (curent de aer, miscari de obiecte, ..) si nalucirile (vizuale, auditive) nu inseamna ca se materializeaza.

        Apreciat de 1 persoană

  7. elena said, on aprilie 19, 2021 at 8:13 am

    Slugile lui antihrist, pregatind terenul pentru depistarea celor ce nu i se vor inchina!

    „Sunetele colectate sunt transmise catre o aplicatie dotata cu inteligenta artificiala
    care le compara cu mostre din baza de date asociate unor activitati suspecte.”

    Apreciat de 1 persoană

  8. Apa trece, pietrele rămân said, on aprilie 19, 2021 at 9:34 am

    Un videoclip cam lung, dar care prezintă o viziune a unei senatoare germane despre plandemie, despre mitinguri, despre rolul lui Arafat în România etc

    Apreciază

    • plandemie said, on aprilie 21, 2021 at 11:30 am

      Foarte interesant ce spune această doamnă. Este înfricoșător. Asta ne așteaptă, pentru că lumea e inertă.

      Apreciază

  9. pamaio said, on aprilie 19, 2021 at 9:45 am

    Mirabela Dauer a trecut la ortodoxie.

    Apreciat de 2 persoane

  10. Ciprian B. said, on aprilie 19, 2021 at 10:06 am

    Bilutza, in 2005 vorbea despre un vaccin care sa „repare fanatismul religios”.

    Aici e linkul:

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1713635542155221&id=100005263754315&sfnsn=scwspmo

    Apreciat de 1 persoană

  11. gloria said, on aprilie 19, 2021 at 2:31 pm

    dragilor ! indivizii respectivi dau drumul la tot felul de tigăi zburătoare , sau experimenteaza un spectacol de sunet , lumini si umbre!!!,iar apoi se mira singuri , precum un cîrd de curci ! (ca să sperie vecinii că vin gogoroii ! ) _vrăjeală ! sau vrăjitorie ?

    Apreciat de 1 persoană

  12. smellthebell said, on aprilie 20, 2021 at 1:47 am

    bine, dar oamenii detinuti in bazele subterane de acesti ,,aliens: Nightmare room” ? planurile scrise, documentele germane, fotografiile cu discurile zburatoare din Germania nazista? LOCURILE RADIOACTIVE DE PE LOCURILE UNDE AU ATERIZAT? -OAMENII CARE AU FOST IN ACELE BAZE COMUNE,AU VORBIT IN MEDIA DESPRE CE SE INTAMPLA ACOLO SI AU FOST ASASINATI?

    Apreciază

  13. R said, on aprilie 20, 2021 at 9:16 pm

    Dintre toate formele geometrice care există, taman o clădire sub formă de pentagon au găsit ei ca să construiască, pentru a fi sediul central al Departamentului Apărării al Statelor Unite ale Americii. Ce coincidențe …

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.