SACCSIV – blog ortodox

O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pricepe macar acum adormitii ce e cu eGuvernarea, internetul obiectelor si documentele cu cip?

Posted in antihrist, APOCALIPSA by saccsiv on septembrie 13, 2011

Citez din articolul Toate se vor umple de Antihrist

Sub acest generic, editurile Cartea Ortodoxă şi Egumeniţa ne restituie unul din cele mai importante documente ale ortodoxiei, Cugetările unei inimi smerite, text scris în secolul al XV-lea de monahul Vasile şi păstrat în Biblioteca Vaticanului, de unde a fost readus la lumină în tălmăcirea lui Ştefan Voronca.

Manuscrisul are la bază notele făcute de monah în urma discuţiei cu un bătrân ascet, vieţuitor într-una din mănăstirile din preajma Constantinopolului, adnotate la rândul lor de traducător, care ne înlesneşte astfel mai buna înţelegere. Bunăvoinţa bătrânului de vrednică pomenire de a-şi primi ucenicii în momente de cumpănă, ce prevesteau trecerea sa la Domnul, ne-a încălzit şi nouă inimile, întrucât dulceaţa şi înţelepciunea cuvintelor sale ne-au copleşit din prima clipă, cu atât mai mult cu cât acestea se constituie nu numai într-un îndrumar de viaţă duhovnicească, ci şi într-un avertisment cutremurător privitor la venirea Antihristului.

„Omul – ne atenţionează ascetul – va deveni atât de plin de răutate, atât de înjosit ca urmare a întărâtării şi stăpânirii patimilor celor josnice asupra sa, atât de împietrit la inimă, întunecat şi cu totul epuizat de singura grijă de a supravieţui, încât pentru viaţa duhovnicească el nu va avea nici bunăvoinţă, nici loc în inima sa. Nu va mai rămâne nici o călăuză duhovnicească, deoarece şi aceştia vor urma căile lumii. Bisericile lui Dumnezeu vor deveni fie goale, fie duhovniceşte profanate de către păstori nevrednici.

La apogeul acestor suferinţe şi al haosului din lume va apărea Antihrist. El va veni ca un făcător de pace, un conducător bun şi înţelept, care poate aduce lumea în rânduială. Cu toate acestea, de fapt, el va fi un vrăjmaş al tuturor, un urâtor a tot ceea ce este bun, un tiran şi un făcător de rău, un distrugător a toate; asemenea lui, lumea n-a văzut pe nimeni niciodată şi nici nu va vedea vreodată.

Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

Vor fi dezastre naturale: valuri chinuitoare de căldură vor alterna cu perioade de ger aspru, seceta cu inundaţiile; tornade şi furtuni cumplite vor pricinui distrugeri înspăimântătoare; erupţii vulcanice, cutremure şi boli între oameni, animale şi plante; toate acestea vor fi atât de îngrozitoare, încât îi vor duce pe oameni la disperare. Pământul, nemaiprimindu-şi binecuvântarea pentru a da roade, va fi lovit de foamete îngrozitoare, şi astfel se va sărăci cu totul. Şi numai celor care au primit pecetea Fiarei, adică a Satanei, li se va îngădui să existe pentru o vreme, deşi în cele mai slugarnice şi josnice condiţii de sărăcie totală şi dispreţ pentru demnitatea umană, pe care omul a primit-o de la Făcătorul său.

Toate se umplu de Antihrist: pământul, marea, aerul. Toate se vor face cu singurul scop de a înlătura cu totul numele lui Hristos din inima omului. Aceasta va fi cu adevărat o împărăţie drăcească pe pământ. Vor veni nenorociri cum n-au mai fost, un timp de agonie intensă nu numai pe pământ, ci în tot universul, căci ele [stihiile] sunt împreunate într-un singur plan al creaţiei, iar tot acest univers urmează să piară pentru ca, după aceasta, să poată fi îmbrăcat în nestricăciune, în statornicie, în veşnicie, după cuvintele Apostolului: Căci trebuie ca acest trup stricăcios să se îmbrace în nestricăciune (I Cor. 15: 53)”.

Comentariu saccsiv:

Textul a aparut pe multe bloguri, reviste, edituri, inclusiv razboi intru cuvant, toaca, Egumenita sau Credinta Ortodoxa. Si de si mai multi a fost desigur citit.

Dintre cei ce l-au publicat sau citit, putini au priceput, mai multi doar au zis ca au priceput iar majoritatea se comporta precum englezul din bancul acela, care vazand pentru prima data in viata o girafa exclama: „Asa ceva nu exista!”.

Toata profetia este remarcabila, insa urmatorul pasaj este exceptional:

Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

Este exact ceea ce pregateste intens SISTEMUL in aceasta perioada prin: eGuvernare, internetul obiectelor, documentele cu cip.

Cat de cimentat in material trebuie sa fi pentru a nega ca cele ce se descriu mai sus de fapt se implementeaza chiar acum? Caci sunt crestini care pricep ca asa va fi, dar „invata” mintindu-se pe ei si pe cei din jur ca mai e mult pana atunci … Am vorbit cu multi asemenea frati. Ba unul mai are de facut acoperis la casa, ba altul are copilul mic, ba altul ca e prea tanar. Chestii subiective. Imi zicea o sora insarcinata ca bunul Dumnezeu i-a dat copilul si daca vremurile apocaliptice bat la usi, atunci de ce i l-a mai dat? Si tot ea raspundea: inseamna ca mai e mult pana la venirea antihristului …

Oamenii cu girafa nici atat nu vad. Si totusi, cat de nauc trebuie sa fi pentru a nu pricepe macar ca SISTEMUL pune la punct un fantastic Big Brother? Si este extrem de grabit sa o faca.

Pe de alta parte, multi din urma vor fi dintai si viceversa. Majoritatea dintre cei cu reviste, edituri sau bloguri, nume mari in tabara ortodoxa, care pareau mari luptatori pana acum un an sau doi, au atipit sau au adormit cu totul. In schimb, multumita bunului Dumnezeu, se trezesc din ce in ce mai multi. Oameni care pana acum 1, 2, 3 ani nu stiau pe ce lume se afla, brusc au inceput sa li se aprinda beculetele. Au priceput ce, cum si de ce se petrec lucruri in jurul lor, au inteles si care e drumul corect si iata-i acum mergand la biserica, ascultandu-i pe marii duhovnici, informandu-se, citind Sfanta Scriptura si scrierile Sfintilor Parinti, rugandu-se, straduindu-se sa faca fapte bune.

Cititi va rog si:

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

OBLIGATORIU DE CITIT. Sfantul Ierarh Nifon: VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA

Text remarcabil despre ANTIHRIST

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII …

Pomenirea Cuviosului NIL izvorâtorul de mir. Profetia sa despre ANTIHRIST

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

Sfantul EFREM SIRUL despre ANTIHRIST …

Sfantul mitropolit Varlaam: PROOROCII DESPRE VREMURILE DIN URMA si caderea crestineasca a Moldovei. DACA NE UITAM IN JUR, CE OBSERVAM?

Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …

Parintele DIONISIE DE LA COLCIU – INVATATURI: Despre Uniunea Europeana, alunecarea oamenilor Bisericii, antihrist, rugaciunea inimii, cum sa vietuiasca crestinii in orase

Parintele Dionisie de la Colciu despre ROMANII VREMURILOR DE PE URMA

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 13, 2011 at 7:16 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Doru said, on septembrie 13, 2011 at 7:42 pm

  Frate,

  La cati smirgheluiti sunt, nu ma mira chiar si daca i-ai arata cu toate probele posibile si tot nu ar intelege nimic in mintea lor.
  In egocentrismul lor nu mai incape Dumnezeu frate, au dat spagi bune si au salarii grase au dusmani din copilarie sau prospeti pe care trebuie „sa-i puna la punct” sunt de o ignoranta draceasca iar daca le zici de ceva Sfant se aprind la fata le creste tensiunea si devin nervosi.

  Altii vin la Biserica dar cu duhul de lume si plini de smecherie si se sparg in smecherie daca vad slabiciune (a se citi smerenie), altii trag avantaje de pe urma bunatatii credinciosilor, etc…

  L-am intrebat acum cateva zile pe un fost coleg, ca ce ar vrea sa faca el avand in vedere vremurile de azi spunandu-i totodata despre Dumnezeu. Raspunsul a fost ca el vrea sa fie smecher si sa aiba bani, Punct.

  Cum intreba cineva: „Nu le e frica parinte ca ii bate Dumnezeu?” iar parintele raspunde: ” Nu le e frica frate ca ii bate cine nu este (exista)…”

  Apreciază

  • cezar said, on septembrie 14, 2011 at 9:34 am

   ce inseamna „smilgheruiti pe creier”si de unde ai gasit termenul acesta?

   Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 14, 2011 at 10:17 am

    cezar

    Adica dati cu smirghel pe creieri. O forma mai grava decat: spalati pe creieri.

    Eu am inventat acest termen.

    Apreciază

 3. mircea said, on septembrie 13, 2011 at 8:27 pm

  Daca citesti aceasta profetie si te uiti si pe aceste linkuri

  http://www.bbc.co.uk/news/technology-14841018
  http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-14900800
  http://www.bbc.co.uk/news/technology-12012082
  http://www.thechurchofgoogle.org/Scripture/Proof_Google_Is_God.html

  iti dai seama imediat care e modalitatea de implinire a ei, si care e de fapt aceiasi modalitate prin care antihristul isi
  va dobandi „omniscienta”. Ca daca se da drept Iisus, va trebui sa dovedeasca ca are calitatile lui Iisus. Numai ca vor fi niste calitati pervertite.

  Subiectele de la penultimele 2 linkuri au fost dezbatute si aici pe blog.

  Apreciază

  • mircea said, on septembrie 14, 2011 at 6:28 am

   Surprinde acest pasaj al profetiei cu privire la citirea fetei, a gandurilor oamenilor si ce au declarat cei ce au trecut prin „experimentul” Pitesti.

   In “experimentul” Pitesti, in urma torturilor fizico-psihice, s-a ajuns practic la citirea gandurilor. Cei care au trecut prin aceste grozavii, au declarat ca expresia fetei ii trada si ca isi pierdusera capacitatea de a-si controla gandurile si de a si le ascunde de cercetarea tortionarilor. A fost o victorie de moment si locala a satanei.

   Aceasta a fost varianta „hard” a satanei, o varianta foarte directa de actiune si clara. Directa si clara, pentru ca era o „lume” inchisa, si acolo satana putea sa-si arate adevarata fata. Dar la nivel global, trebuia gasit altceva, mai „soft”, mai cetos, mai ademenitor. Si stiinta, de care lumea este atat de mandra, rezolva aceasta problema a satanei.

   Acum este in plina desfasurare varianta „soft”, o varianta indirecta de citire a gandurilor si de control, si care se dovedeste ca este o varianta mult mai eficienta.

   Apreciază

 4. Graiul Ortodox said, on septembrie 13, 2011 at 9:05 pm

  Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei (A.I.O.) întrunită la Paris

  http://graiulortodox.wordpress.com/

  Apreciază

 5. Aurora said, on septembrie 13, 2011 at 10:39 pm

  E foarte greu sa se trezeasca lumea. Nici preotii nu-si pun problema venirii lui antihrist, decat foarte putini si aceia n-au curajul sa le spuna enoriasilor. Dragostea intre oameni s-a racit, dar si cea dintre fratii de sange.Fratii si surorile nu se mai viziteaza, verii se ocolesc, vecinii de bloc nu se mai saluta.Este ceva strain de duhul romnesc. Razboiul bate la usa, iar unii fac a doua facultate. Vor sa-i prinda moartea studenti. Popor de struti ! Somn usor, popor roman ! Nu gandi ! Lasa-l pe licuriciul cel mare sa gandeasca pentru tine !Dormiti linistiti, iubiti locuitori ai planetei ! Antihrist vegheaza pentru voi !

  Apreciat de 1 persoană

  • STOP RFID 666 said, on septembrie 13, 2011 at 11:06 pm

   Eliberaţi-vă de gândirea pozitivă!

   Pasivitatea noastră de la toate nivelurile vieții sociale vine dintr-o înrădăcinare a unor forme de gândire pozitivă. Într-un fel, credința oarbă într-un viitor luminos care va veni pentru toți, după necesități, nu după muncă, ne vine chiar de dinainte de 1989, dar nici măcar nu ne dăm seama.

   Gândirea pozitivă a creat o adevărată industrie, o direcție psihoterapeutică și biblioteci întregi de literatură motivațională care abundă în fraze de genul: îndrăznește, când gândești pozitiv totul se schimbă în jurul tău, prosperitatea vine prin gândirea pozitivă, totul se schimbă în jurul tău dacă gândești pozitiv. Gândirea pozitivă a devenit o religie care spune, în sinteză, că totul este în puterea noastră. La nivel general filosofic sau cuplat cu aserțiunea creștină a forței credinței putem accepta că optimismul are virtuțile lui. Dar la nivelul gândirii cotidiene acest tip de gândire este un dezastru pentru că înseamnă refuzul de a cunoaşte realitatea așa cum este ea. Realitatea din stradă, de la locul de muncă, cea a traseelor noastre zilnice nu seamănă deloc cu cea din desenele broșurilor neoprotestante pline de armonie și culori.
   Acolo unde individul se lovește de un zid de restricții, determinări și condiționări de o obiectivitate care-l strivesc fizic în multe cazuri. O realitate pe care trebuie s-o abordeze cu ochii deschiși, dar mai ales cu realism. În ultimele decenii, în Occidentul credinței oarbe în prosperitate și progres, gândirea pozitivă a devenit un fel de religie de stat. Ai rămas șomer, prietene? Nu-i nimic, Dumnezeu îți închide o ușă, dar îți deschide o fereastră. Copile de tigan, te-ai născut într-o suburbie de delincvenți? Închide ochii și totul se va transforma în jurul tău. Doamnă, ai 40 de ani și nimeni nu te mai ascultă la interviuri de angajare? Nu-i nimic, te poți reinventa la orice vârstă, Guvernul a deschis minunate cursuri de recalificare iar particularii îți oferă stagii de schimbare atitudinală la munte sau la mare.
   Gândește pozitiv și alege fericirea! Este una din cele mai stupide mostre de gândire pozitivă, ca și cum fericirea și nefericirea ar fi dependente doar de dorința ta.
   Guvernul le mai spune oamenilor că nu va trece pe la noi criza, pentru că noi suntem prea mici, apoi le spune că a venit criza un pic pe la noi, dar se va duce repede, pentru că nouă ne trebuie mai puțin ca să fim fericiți, iar statul nu are datorii barosane ca și marile state (evident, nici bani, dar asta este din alt discurs!). Mereu opoziția, indiferent care este ea, vine și spune că mâine, dacă vor fi venit la putere, dau salarii și pensii cum nu s-au mai văzut nici măcar în America.
   Și nici nu ar fi chiar așa de grav dacă ar fi doar discursuri, ceea ce este grav este că oamenii politici chiar cred în asta. În lipsa unor instrumente critice, de analiză, ceea ce le rămâne este resursa internă de optimism. Cei mai mulți nu mint, nu sunt machiavelici, nu vor să manipuleze. Ei nu au capacitatea de a gândi critic și atunci împărtășesc o credință oarbă că va fi mai bine. Zilnic mă sună oameni de la putere să mă întrebe dacă nu au crescut în sondaje ca urmare a ieșirii din recesiune. Care ieșire? În sondajele mele oamenii declară că trăiesc tot prost, că banii nu le ajung nici măcar pentru strictul necesar. La fel mă sună oameni din opoziție care vor să afle cât a mai crescut zestrea de procente. Și unii, și alții sunt dezamăgiți după discuțiile cu mine.
   O lume se prăbușește și politicienii români așteaptă să se întâmple ceva, fiecare grup împărtășind o variantă, adaptată situației, de gândire pozitivă. Nici intelectualii, cercetătorii, universitarii – elita noastră – nu știu ce să facă și, în final, noi toți rămânem pasivi pentru că undeva în străfundurile sufletului nostru stă ideea că va fi bine. Am citit recent un studiu cu titlul „Gândirea pozitivă în cântecul popular românesc”, dar nu cred că această tâmpenie vine din constituția noastră sufletească. Numesc, vulgar, tâmpenie acest imobilism, această stare de pasivitate în fața dezastrului economic şi financiar care vine de peste tot. În loc să căutăm cu toții soluții, să ne gândim la adaptarea pentru viitor a întreprinderilor, a spitalelor, să inventariem resursele și le gândim din perspectiva schimbărilor profunde care vin, noi ne luptăm pe lucruri mici de o perisabilitate alarmantă. Bietul ministru al învățământului, picat ca din Lună în țara noastră, cu toate păcatele actualei puteri, este totuși luat la șuturi, nu pe baza unor analize reci, cu cifre, ci pentru că nu a înțeles că școala noastră plină de analfabeți trebuie lăsată așa, să nu-i traumatizăm pe tinerii noștri cu note proaste. Să nu le stricăm bunul obicei de a cumpăra diplomele. Dacă opoziția critică ineficiența unui ministru cu date și cifre este o chestiune pe care nimeni nu o bagă în seamă, e politică, cică, chiar dacă omul aduce toate dovezile. Pe principiul gândirii pozitive, zeci de mii de familii s-au îndatorat (alimentați şi de publicitatea la produsele bancare) și acum se văd în imposibilitatea de a plăti sau cu perspectiva de a fi dați afară din case.
   Să vă împărtășesc o metodologie simplă, în trei pași, din vasta mea cultură de literatură motivațională. Fiți atenți: pasul 1: Ridică ochii spre stele/ pasul 2: închide ochii și inspiră/ pasul 3: trimite un gând pozitiv spre Univers! Frumos, beatitudinal, mirific, însă nu uitați un mic amănunt: aveți grijă să nu vă dispară portofelul în acest timp.
   La nivel social, lucrurile trebuie organizate, iar gândirea critică este principalul instrument. Din păcate, mulți politicieni își iau Timpul ca pe aliatul cel mai important. Timpul lucrează pentru noi, spun ei, când ies de la talk-show. E doar o chestiune de timp, zic alții, o să vedeți voi, oamenii nu sunt proști. E doar o chestiune de timp până ce oamenii vor înțelege cât de bună a fost politica noastră sau până ce se va vedea chiar și în portofele că am făcut totul foarte bine.
   Dar Timpul – parșivul ucigaș al tuturor lucrurilor ce sunt și celor ce mâine vor râde la soare –, nu lucrează pentru nimeni decât dacă este cumpărat și dacă îi înțelegi curgerea. Timpul poate fi doar căpușat, folosit, călărit pentru scurte perioade. Nu este aliatul nimănui pe vecie și nici nu are prieteni.
   Nu pledez pentru scepticism , dar gândirea pozitivă poate produce dezastre, mai ales dacă este criză și dacă infectează gândirea politică. În vremurile tulburi care vin trebuie să scoatem capul din nisip și să ne blocăm pleoapele în poziția „open”. Ar trebui să ne eliberăm de gândirea pozitivă, este un lux pentru aceste vremuri.
   Vasile Dâncu

   Apreciază

 6. Cipi-Cix said, on septembrie 14, 2011 at 2:06 am

  Profetiile oamenilor de stiinta pentru 2011-2012

  Un colectiv de 41 de specialisti din mai multe domenii ale stiintei si sociologiei, precum si experti cu capacitati cognitive si paranormale dezvoltate au elaborat un set de predictii stiintifice pentru anul 2011 si 2012. Acestia au dorit ca specifice ca nu este vorba despre predictii de tip Nostradamus, ori Vanga, ci pe calcule probabilistice complexe, dar si bazate pe experienta acestora, acumulata in ani de cercetare, dar si cunoastere si studiu temeinic. O mare parte dintre acestia sunt profesori universitari la institute cu renume in domeniul cercetarii, dupa cum anunta revista online The Globe, care citeaza un articol publicat de USA Today. Iata aceste predictii:

  – Se va pastra un trend crescator al cutremurelor de pamant, o stare inceputa in 2010. Seismele vor fi mai dese si de magnitudini din ce in ce mai mari, cu un maxim in 2012. Situatia se datoreaza unor alinieri de astre ceresti care maresc forta de atractie gravitationala a complexului Luna – Soare.

  – Eruptiile vulcanice vor fi de o intensitate crescuta, cu o probabilitate destul de mare a unor mega-eruptii in Islanda si in Thailanda. Este foarte posibil ca sa explodeze, la prorpiu, “Centura de Foc” a Pacificului… Acelasi motiv precum cel enuntat anterior.

  – Calota glaciara Artica si Antartica se va topi intr-un ritm accelerat, ceea ce va conduce la cresterea cu aproape un metru a oceanului planetar, cu probabilitatea ca in 2012 aceasta cota sa depaseasca 3-4 metri. Ceea ce va face ca multe din plajele lumii sa fie inundate.

  – Se va inregistra o scadere, in continuare, a vitezei de rotatie a masei centrale terestre, in tendinta de egalizare a vitezelor de rotatie de la suprafata scoartei cu cea de la exteriorul miezului magnetic terestru.

  – Din motivul amintit anterior vor aparea numeroase disfunctionalitati ale campului electromagnetic si o tentinta accentuata de inversare a polilor magnetici terestri. De asemenea, vor exista numeroase zone in emisfera sudica in care se va inregistra o polaritate pozitiva in loc de negativa, asemanatoare emisferei boreale.

  – Frecventa de rezonanta Scumann va fi in crestere, iar in 2011 spre finele anului se va inregistra o accelerare cu inca 10-15 %, ceea ce va face sa para ca ziua are 12 ore, in loc de 16 perceptibile (cum este acum), in loc de 24 de ore – fapt care s-a modificat incepand cu 1986, iar din 1998 din ce in ce mai accelerat. Este motivul pentru care multora li se pare ca timpul trece mult mai repede si ca in intervalul 1990-1998 anii au trecut cu mult mai greu decat acum. Ca atare, in 2011 ni se va parea ca timpul trece de doua ori mai repede ca in 1986, de pilda, un an de atunci – ca perceptie – va fi egal cu doi ani in 2011, la 25 de ani de la inregistrarea fenomenului.

  – Activitatea solara va creste foarte mult, fiind ultimul an de maximum, ceea ce va inteti furtunile solare, exploziile, dar si activitatea celebrelor “pete”. Campul electromagnetic terestru fa fi agresat in continuare, iar prin “fisurile” ce se inregistreaza mai ales in emisfera sudica vor exista scurgeri catre suprafata planetei. Pe langa penele de curent frecvente, omenirea va inregistra o “dezorientare” manifestata accentuat prin dureri de cap, dezechilibre gravitationale marcate prin ameteli acute, greturi. Animalele vor inregistra anomalii in traseele de migratie etc.

  – In emisfera sudica se va constata ca s-a marit “gaura” din Centura Van Alen, cea care protejeaza pamantul de radiatiile cosmice. Va fi ingrijorator faptul ca se va constata ca pe o suprafata din ce in ce mai mare, radiatiile cosmice patrund catre oceanul planetar, ceea ce va duce la o crestere a temperaturii, dar si depopularea larga a acestor zone (pesti morti, decese inregistrate subit la bordul navelor etc.)

  – O mare parte din oameni vor incepe, datorita schimbarilor gravitationale, de poli, de radiatii cosmice, dar si cele electromagnetice sa evolueze pe plan “paranormal” Din ce in ce mai multi isi vor descoperi capacitati extrasenzoriale, psihocinetice, puternic magnetice etc. Aceste cazuri vor fi foarte des prezentate de mass-media, incat vor ajunge “la ordinea zilei”. Va creste procentul de vindecatori pe baza de bioenergii, iar la finele lui 2011 se va lua in considerare de catre comunitatea internationala aceasta forma de medicina alternativa (neconventionala) si se va propune un plan pentru cercetarea temeinica a acestor fenomene, in asa fel incat spitalele sa aiba pe landa medicii traditionali si personal calificat in energii bio, in medicina naturista etc. In 2012 se va propune ca la facultatile de medicina sa se studieze aceste materii, iar absolventii sa fie triati pe baza abilitatilor parapsihologice. Cei care nu vor avea aceste capacitati se vor ocupa mai departe de “mecanica” medicinei traditionale (chirurgii, ortopedii inlocuiri de vase de sange, transplanturi, celule susa, stem etc.).

  – Pe plan medical se vom asista la descoperiri exceptionale, ca niciodata pana acum, leacul impotriva unor forme de cancer va face ca aceasta maladie sa nu mai fie privita ca una mortala decat intr-o mai mica proportie, chiar si-n fazele terminale. Vor fi descoperite diverse medicamente, in special pe baza de plante care vor face vindecari miraculoase. De asemenea vor fi evolutii substantiale in domeniul diagnosticului. Vor exista scanere mobile si aparate de analiza individuale, cu minielectrozi, in asa fel incat sa se poata afla instantaneu despre boala unui pacient, dar si despre evolutia in timp, putandu-se face predictii.

  – Va fi descoperita o substanta foarte fina, eterica, formata din asa zise “micro-celule” (de mii de ori mai fine decat celulele obisnuite, invizibile cu aparate de masura conventionale gen microscop, dar vizibile in spectre de frecvente) care “leaga” celulele obisnuite intre ele, tot ceea ce este viu. Se va descoperi ca este “legata” in organisme si “libera” in ceea ce inconjoara organismele, inclusiv in aer. Aceste microcelule energetice vor fi ceea ce hindusii numeau phrana, iar energia “legata” in organism va fi asemanatoare “corpului eteric”. De aici, o intrega revolutie in medicina.

  – In cercetare se va descoperi o gena responsabila cu procesul de incetinire a imbatranirii, controlabila din punct de vedere medicamentos, care va face ca durata medie de viata a oamenilor sa creasca in scurt timp la 100 de ani sau chiar si peste.

  – Din puct de vedere al particulelor, in 2011 va fi descoperit bosonul Higgs, se va afla ca exista o multitudine de universuri paralele, ca viata nu este decat o proiectie si o tranzitie tridimensionala, intr-o unitate formata din 11 dimensiuni (10 + timpul), dintre care 3 + T sunt cele terestre, ale universului pe care ne face sa credem ca-l cunoastem. Faptul ca se va afla ca exista viata dupa moarte, conform unor oameni de stiinta va creste rata sinuciderilor, in schimb, va opri declansarea unor conflicte armate majore.

  – Cei ce conduc lumea vor lucra din 2011 la vedere catre un guvern mondial, catre o unitate bancara unica, electronica, inregistrabila si manipulabila prin cipuri aflate la purtator.

  – Economiile europene vor continua sa se prabuseasca una cate una, ceea ce va atrage si pe plan mondial o adancire a crizei. Numarul somerilor va creste ingrijorator, catre 36% din forta de munca cu posibilitatea de a fi ocupata.

  – Se vor dezvolta domenii de activitate in care persoanele vor munci de acasa. Mediul online va fi unul din ele, cel mai dezvoltat. Spre sfarsitul lui 2011 se va constata ca nu este suficient ca Internetul sa fie asa cum il stim, ci va fi doar o parte dintr-un alt sistem, alt ansamblu. Faptul va duce la dezvoltarea tehnologiei care va fi integral implementata online. Google va continua sa fie colosul mondial in domeniu, adeptii teoriei conspiratiei vor dezvalui ca acest gigant a fost dezvoltat de forte oculte pentru a stapani Internetul, pentru a supraveghea omenirea atat la computer, cat si pe strada (StreetView), ca se va ocupa de sanatatea populatiei prin programul supradezvoltat Google Body, Google TV va domina piata de informatie media etc. Practic Google isi va dezvolta cate un sector din care va coordona viata “celulara” a fiecarui individ in parte.

  – In 2011 se va propune primul plan de salvare a omenirii si se va ajunge la concluzia ca banii “fizici” nu mai pot face fata. Ei vor fi inlocuiti, incepand cu 2012, cu B.U. (Bank Unit), care va fi o moneda unica electronica universala. Omenirea va fi din ce in ce mai mult o massa amorfa. Va incepe sa nu mai existe personalitate, individ, toti vor face ce li se va impune, fara sa protesteze, convinsi ca urmeaza un plan global de salvare.

  – Noua generatie va fi ca hipnotizata, vor apara noi droguri, noi modalitati de inrobire pe baza de sex si muzica, entertainment in general, iar din 2012 vom constata atat o “indobitocire” a noii generatii, cat si o lipsa de reactie. “Creierele” noii generatii vor incepe sa fie inregimentate de marile concerne, vor lucra la asa zisul plan de salvare mondiala, ce va fi impus de SUA si Marea Britanie, cu sprijinul ONU a Bancii Mondiale si a FMI.

  – Nu va incepe niciun razboi mondial in 2011, ci se vor concentra energiile statelor puternice pentru impartirea zonelor de influenta ale planetei, existand numeroase amenintari, dar neconcretizate. Obama isi va pierde din popularitate, multi americani isi vor da seama ca el este doar p “papusa” pusa acolo de bancherii care conduce lumea. Africa va fi tinta reglarilor de forte intre China si SUA, mai mult decat zona araba, decat Coreea, sau asa numitul conflict Israel – Iran. Daca va incepe un razboi de forta acesta va fi mult mai probabil in 2012, in urma esecului de a reimparti lumea si de a atenua criza globala.

  – Va fi anuntata descoperirea unei noi arme, foarte puternice, de natura psihologica, ce va putea controla fiecare individ, sau comunitati de indivizi de la distanta, prin intermediul unor forme de unde ce anu au mai fost folosite pana acum in acest scop.

  – Populatia va ajunge la 7 miliarde de indivizi si pentru prima data se va spune public despre necesitatea opririi acestei rate de inmultire si de existenta a unui program de scadere treptata a populatiei.

  – Din punct de vedere religios, Biserica Catolica va fi in continuare in dificultate, prin discreditarea ei continua de cei ce doresc o singura religie New Age. Vor aparea scandaluri legate de preoti corupti, de legaturi cu grupari mafiote, de homosexualitate, de pedofilie. Fortele implicate vor conduce in asa fel ostilitatile anti-religioase incat sa para ca se va implini profetia lui Malachia si ca Benedict este ultimul Papa inainte de “marea unificare” religioasa. Vor aparea numeroase zvonuri ce-l vor plasa ba pe Obama, ba pe Putin ca fiind Anticristul, dar nu pe Ahmadinejad, sau pe Mubarak. Omenirea va fi condusa de catre forte oculte sa creada ca se indreapta spre un inevitabil Armaghedon, dar fara Mesia, pentru ca sa poata sa apara un “salvator universal”, cel care va pune in aplicare planul unic de salvare planetara, dar la care se vor opune musulmanii, hindusii si budistii.

  – Va incepe sa fie conceput un program avansat pentru energii neconventionale, pentru dezvoltarea celor solare, eoliene, pentru aparitia mijloacelor de transport bazate pe forme de conbustibili altii decat cei fosili. De asemenea, inmagazinarea energiilor de orice fel vor cunoaste un puternic avant.

  – Se va descoperi ca energia in stare pura poate fi manipulata cu ajutorul gandului si ca microcurentii din creierul uman pot actiona ca niste “trepte de viteza” ce pot multiplica energii foarte puternice. Acestea insa se vor dezvolta dupa 2012.

  Apreciază

  • Dan said, on septembrie 14, 2011 at 7:29 pm

   Scuze ca te deranjez dar te rog sa dai numele „oamenilor de stiinta”. Nu de alta dar sub aceasta denumire, „oameni de stiinta”, au ajuns sa se justifice si popularizeze orice ineptie fara o cercetare atenta a sursei. Pe mine nu ma intereseaza „oamenii de stiinta”, ma intereseaza doctorul Nicolae Paulescu, sau inventatorul Nikola Tesla, Henri Coanda, Traian Vuia, Petrache Poenaru, Petre Tutea si altii (da, stiu, morti) sau „oameni de stiinta” vii, cu nume, nu abstracti. Cu alte cuvinte oameni carora le poti pune intrebari, pe care ii poti vedea fata in fata, a caror viata o poti verifica (prin ce-au scris, creat, si in cazul celor vii prin interviuri). Altfel de unde sa stiu ca in spatele denumirii de „om de stiinta” nu se afla de fapt un betiv notoriu, asistent de laborator in cel mai bun caz, care nu a avut nici o contributie semnificativa la stiinta, sau un filosof parvenit?

   Apreciază

  • vasile said, on noiembrie 14, 2011 at 2:24 pm

   Manipularea in legtura cu „oamenii de stiinta”. Daca tot auzim des despre „oameni de stinta” trebuie sa cunoastem si ceva notiuni despre manipulare
   Exemplu :
   „Dacă un prieten vă spune că feliile de roşii puse pe chelie stimulează creşterea părului, probabil nici nu-l veţi băga în seamă. Dar dacă citiţi în ziar că profesorul John Nobody şi echipa lui de la Nowhere University, după zece ani de studiu asupra a 4.500 de persoane, au demonstrat eficienţa feliilor de roşii în tratarea calviţiei, vă repeziţi imediat la piaţă să luaţi roşii, fără să vă întrebaţi vreun moment dacă există un profesor John Nobody şi o universitate Nowhere (vă rog să observaţi câte autorităţi am pus pe masă: un profesor şi echipa lui, o universitate americană, cercetări timp de 10 ani, 4.500 de persoane, articol în ziar).”

   http://mix.deweekend.ro/manipulare-legea-autoritate

   Este o continua perfectionare a raului care va culmina cu : „Toată lumea va purta „măşti de piatră” . Nu suna cunoscut cu ce s-a petrecut in comunism ? Atrocitati care mai ieri erau condamnate de „lumea civilizata ” astazi la Guantanamo parca se mai trec cu vederea . Parca totul este o repetitie , o incercare pentru ce va veni .

   Apreciază

 7. […] macar acum adormitii ce e cu eGuvernarea, internetul obiectelor si documentele cu cip? Saccsiv's Weblog O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul … Share this:DiggLike this:LikeBe the first to like this […]

  Apreciază

 8. Rafael said, on septembrie 14, 2011 at 7:03 am

  Intr-adevar unii dintre noi s-au trezit, inca de acum 3 ani. Saccsiv a ramas consecvent , si asta e f bine. Stim ce va urma in viitorul apropiat, desigur ca ne va ingrozi, dar asa a fost scris ca va fi. Nu vreau un viitor fara Domnul Iisus Hristos, El e tot ce e mai bun pt noi oamenii. Trebuie sa marturisim credinta, in lumea asta falsa, care neaga adevarul, si iubesc minciuna ca fiind adevar, multi inca dorm si nu citesc realitatile din jur, avand un val pe ochi, inca acestia mai cred intr-un viitor normal! Paduri nu mai avem, politicieni care nu mai au nimic de a face cu electoratul, tara nu mai avem, istoria adevararata nu mai e cunoscuta, biserica e atacata si clerul ortodox . De ce trebuie documente cu cip? De ce cod de bare? Daca simbolul Satanei il porti cum mai poti fi si cu Dumnezeu? A sosit vremea sa alegem, in ce parte sa trecem…

  Apreciază

 9. zina said, on septembrie 14, 2011 at 7:18 am

  Raluca,
  Mi-ai recomandat o carte, K.V. Zorin “Scoala-te si umbla”sau( “Pasi spre insanatosire” ).Stii sigur ca nu gasesc alte aberatii acolo, ce-i cu sciitorul acesta?
  Multumesc pentru ajutor.

  Apreciază

 10. zina said, on septembrie 14, 2011 at 7:21 am

  Sunt insarcinata si stau cu frica in san, trebuie sa caut ceva repede.

  Apreciază

  • Monica said, on septembrie 14, 2011 at 9:21 am

   De ce stai cu frica in san Zina? Consider ca frica si temerile tale se pot transmite fatului si nu e bine .
   Practic de ce poate sa iti fie frica daca sufletul tau va sta lipit de Domnul?
   Coninua sa mergi la biserica ,sa te impartasesti si tu si copilul care se dezvolta in tine,citeste acatiste si multe rugaciuni si evita sa citesti carti profetice de autori obscuri si Domnul Dumnezeul nostru o sa iti dea liniste si pace in suflet care se vor revarsa si asupra copilului tau.
   Zici ca trebuie sa cauti ceva repede.Nu trebuie sa cauti nimic Zina,doar indreapta-ti pasii spre biserica cu gand curat si vei gasi Raiul pe pamint .

   Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 14, 2011 at 9:30 am

    Monica

    Cum adica carti profetice de autori obscuri? Indica un singur autor obscur din lista ce am postat-o la finalul acestui articol.

    Apreciază

   • zina said, on septembrie 14, 2011 at 10:05 am

    Cand am zis frica m-am referit la astmul de care sufar, daca fac crize de sufocare cu ce sa le controlez, mai ales ca astept un bebe? Bineinteles ca toata nadejdea mi-e la Bunul Dumnezeu si sper sa gasesc ceva, poate si cu ajutorul vostru.Multumesc

    Apreciază

  • Ciprian said, on septembrie 15, 2011 at 6:35 pm

   @zina

   frica e de la diavol – pr Arsenie Boca
   nu are rost frica, conspiratia e atat de mare ca frica nu are rost, asta ne ajuta destul de bine sa „ne tinem mintea in iad” dar „sa nu deznadajduim”, sa avem nadejde, de aceea CREDEM SI STIM CUI CREDEM, CELUI ATOTPUTERNIC, ORICUM, NU DISPERA, tocmai citesc volumul 4 din marturiile despre Parintele Arsenie Boca si degaja un optimism legat de tara noastra. Prin copii facem marturie in fata Lui Dumnezeu, asa a spus cuiva Parintele Iustin, sa facem cat mai multi daca mai vrem ceva de la lumea asta… Cat despre astm participa la Sfintele Masluri si roaga pe cineva sa se roage pentru tine.

   Apreciază

 11. MIhaela said, on septembrie 14, 2011 at 8:35 am

  C:\Documents and Settings\eu\My Documents\Miza oculta a razboiului dintre dolar si euro eNational_ro.mht

  Apreciază

 12. Monica said, on septembrie 14, 2011 at 10:39 am

  saccsiv,
  Nu m-am referit la cartile pe care le dai tu pe site la sfarsitul articolului si nici la o anume carte ci la faptul de a ne feri de a citi orice lectura profetica care ne cade in mana deoarece s-ar putea sa ne sminteasca de cap.
  Unele te fac sa crezi ca sfarsitul va fi maine si te indeamna sa renunti la tot.Ori asta nu e bine,ne-a lasat Dumnezeu sa trudim pe pamant ,sa ne inmultim si mai ales ;sa ne iubim unii pe altii”
  Pe deasupra eu consider ca daca economic vom fi cat de cat independenti (deci nu saraci lipiti cum ne-ar vrea ei) puterea lor de manipulare va fi mai mica .Asa ca bine e pentru fiecare sa aibe daca poate si la tara si la oras rost.Cand ai alternative si nu esti stramtorat poti actiona in concordanta cu crezul si ideile tale .Asa ca sfatuiesc pe toti care isi doresc sa nu fie subjugati sa incerce pe cat posibil si o independenta economica.

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 14, 2011 at 10:47 am

   Monica

   „independenta economica”?

   Inseamna ca n-ai inteles nimic din profetia de mai sus si nici din cele ce le tot vorbim noi pe aici despre eGuvernare, internetul obiectelor, documente cu cip.

   Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on septembrie 14, 2011 at 2:10 pm

    saccsiv

    Cand se refera la ,,independenta economica” se refera la un rucsac pe care sa-l ia in spate si sa scape de incorsetarile SISTEMULUI. Desigur glumesc. Frate, lumea intelege numai ca e greu sa lasi tot. Duhul acesta……..sa muncim, sa crestem copii si mai ales sa ,,ne iubim” este foarte raspandit. Ca si cum crestinii nu ar muncii ci toata ziua ar sta la bar pentru a astepta ajutoarele sociale. Iubirismul acesta al vremurilor din urma este specific celor care-s caldicei. Caci antihristul de ce vine? Nu ca sa ofere ,,iubire” oamenilor?

    Apreciază

 13. Raluca said, on septembrie 14, 2011 at 1:29 pm

  Zina eu nu sunt ecumenista, nici stilista.
  Decie e un medic internist rus ortodox, cercetator, ( cartea e plina de trimiteri Scripturistice ortodoxe). E o carte pe care o gasesti in orice librarie ortodoxa fara exceptie, inclusiv la Petru -Voda. (Poate asta conteaza pt tn.)
  Eu de acolo mi-am cumparat in 2 randuri tot ce a scris acest medic cercetator. Eu nu am darul vorbirii si nu am memorie exacta f buna, sa-ti spun pe loc ce si cum… Citeste-o cu incredere si ai sa vezi ce si cum. In plus am si experimentat unele lucruri in viata reala, la mine sau observat la multi apropiati sau cunostinte…
  Am avut o viata inimaginabil de grea ,poate o mai am.Toate cartile ortodoxe m-au ajutat enorm pe planul sanatatii si al echiliblului, poate si a inimii mai bune. Sunt f. bune toate cartile lui, in ceea ce priveste sanatatea si nu numai. Iti recomand si :”De ce sufera copiii”, „Genele si cele 7 pacate capitale ” si mai e una noua. Sa ma scuzi ca nu pot sta mai mult la detalii, am enorm de multe pe cap. Daca te mai pot ajuta cu ceva, si nu vad comentul tau, fratele saccsiv iti da mailul meu.
  Nu uita de rugaciune si Spovedanie + Impartasanie.Rugaciunea sa-ti fie in gand si pe drum. Macar rugaciune personala de multumire, ca la altele e mai greu sa-ti stea capul pe drum.
  „Fara Mine nu puteti face nimic!”(Scriptura)

  Apreciază

 14. Raluca said, on septembrie 14, 2011 at 1:34 pm

  Boala ta are cauze emotionale 100% asta e si o veste buna. M-am documentat intamplator si in alte surse mai demult si cam acelas fapt se revela. Partea grea e ca sunt cauze emotionale adanci din copilarie si e mai greu de detectat si invans. Oricum se poate amelioara enorm, poate chiar vindeca. Solutie e oricum Hristos . Smerenie ,iubire in Hristos , in Adevar ,iertare etc. Si nu uita nu exista ADEVAR inafara Tainelor Bisericii, cu o participare constanta la Ele.

  Apreciază

 15. Raluca said, on septembrie 14, 2011 at 1:40 pm

  Kery intreba un Duhovnic sau calugar bun ce sa faci. Dansii nu prea dau rateuri crede-ma. Eu cunosc un calugar de la Manastirea Dorotea doxa in multe, daca nu gasesti tu pe cineva. Mi se pare o situatie dificila situatia ta. Eu sunt femeie ,femeile au o problema cu deciziile pe termen lung, asa mi se pare, nu toate, dar multe au acesta deficienta nativa specific feminina.

  Apreciază

 16. carmen said, on septembrie 14, 2011 at 3:04 pm

  Saccsiv, iarta-ma dar vreau sa te intreb ceva: tu practic ce faci in privinta vremurilor care vor veni? Incearca sa nu mai alarmezi atat lumea..pentru ca tu practic spui ca va fi asa si asa dar pana la urma care e solutia?? La tara nu e bine, dincolo nu e bine..practic ce sa facem? Sa stam sa ne vaitam toata ziua si sa ne agitam, sa nu mai facem copii, sa nu mai avem o casa ci sa ne gandim tot timpul la Antihrist?
  Dar daca murim azi sau maine si ramanem cu gandurile in loc sa ne vedem de viata noastra, de rugaciune, de copiii pe care ni-i da Dumnezeu? Eu nu zic ca nu va fi asa cum spun sfintii dar nu stim exact momentul cand va fi, nu stim daca noi vom apuca asa ceva si nu trebuie sa intram in panica si sa ne vaitam toata ziua!
  Eu nu cred ca Dumnezeu vrea asta de la noi pentru ca altfel ne-ar fi facut cunoscut momentul sfarsitului lumii…iar sfarsitul doar El il cunoaste!
  Citesc zilnic toate articolele tale si ai facut un lucru ff bun ca ai facut cunoscut lumii despre ce va fi dar cred ca e suficient…nu trebuie sa exagerezi si sa creezi o psihoza si sa ajunga lumea sa-si distruga familia, sa plece in munti, sa nu mai faca copii etc. Eu cred ca lumea care a citit despre vremurile din urma a inteles mesajul dar doar Dumnezeu stie cum va reactiona fiecare atunci, cata putere va avea fiecare sa refuze cipul, cata credinta vom avea atunci.
  Ti-am scris acest esaj pentru ca m-a intristat mesajul femeii insarcinate care saracuta se agita si intra in panica din cauza a ceea ce citeste..gandeste-te ca ea are un prunc in pantece acum, trebuie sa fie linistita, tu esti barbat si nu stii prin ce trece o femeie insarcinata..Eu am nascut de curand si stiu cum e sa te agiti si sa-i faci rau copilului!
  Asa ca incearca sa fii mai ponderat cu astfel de articole care efectiv ajung sa panicheze f tare oamenii!
  Pune mai multe articole duhovnicesti, ca astea ne sunt de mare folos!

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 14, 2011 at 4:41 pm

   carmen

   Bine a zis parintele Paisie despre cei ca tine …

   Pe de alta parte, articolele duhovnicesti sunt cu mult mai multe. Dar pana la urma profetiile ce sunt? Sunt zicerile babei Vanga? Oricum, profetiile sunt foarte putine, dar celor ca tine le sunt extrem de nesuferite, caci va este frica ca pierdeti zeama caldicica in care va scaldati.

   Vrei solutii? Ai gasit solutii in profetii? Daca n-ai gasit, ce vina am eu? Inseamna ca nu nu exista decat una: NADEJDEA IN BUNUL DUMNEZEU.

   Indraznesti sa-mi cer sa nu mai fac cunoscute profetiile? Pai bunul Dumnezeu de aceea le-a facut cunoscute marilor traitori, ca sa vina cei ca tine sa zica: „nu mai vrem sa auzim”?

   Vrei sa tac? Ei bine, mi-ai dat o idee. Vom face si un cd si cu profetii, pentru a fi distribuit in biserici.

   Apreciază

   • Doktoru said, on septembrie 14, 2011 at 7:32 pm

    Bun raspuns si o idee si mai buna.Succes si il asteptam !!!

    Apreciază

 17. Monica said, on septembrie 14, 2011 at 4:07 pm

  STOP RFID 666,de unde stii tu daca eu sunt caldicica sau nu.
  Porunca noua dau voua a zis Mantuitorul.Sunt convinsa ca stii care e.Nu mai e nevoie sa o repet.
  Dar ma uit asa pe bloguri nu numai pe asta si vad ca daca nu canti in struna celui care scrie blogul nu iti mai asculta nimeni opinia.
  Deci daca la nivel de opinii suntem intoleranti ce ar fi de capul nostru daca am avea bani sa imprumutam ,sa ajutam in stinga si in dreapta?Am deveni exact ca ei-iti dau dar respecti conditiile mele-
  Tocmai de asta ziceam ca avem nevoie de o stabilitate materiala cat de cat ca sa putem refuza eventualele incatuseri la care am fi supusi.

  Apreciază

  • Roxie said, on septembrie 14, 2011 at 6:51 pm

   @Monica, de acord cu tine; si eu ma gandesc ca asa e cel mai bine pt. cine poate sa existe alternative si la tara si la oras. E bine sa avem ochii deschisi si mintea treaza si sa ne preocupam mai ales de cele ale sufletului care vor conta cel mai mult atunci cand nu se va mai putea face nimic nici la tara nici la oras .

   Apreciază

 18. Aurora said, on septembrie 14, 2011 at 4:34 pm

  @ Carmen, Sacsiv nu incearca sa panicheze pe nimeni, ci sa trezeasca. Femeia insarcinata sa-si puna nadejdea in Hristos si o va invata ce sa faca. Daca ii cerem Domnului cu credinta tare, sigur ne va da raspuns la fiecare. Saccsiv are acum un rol asemenator cu al Sfantului Ioan Botezatorul „Pocaiti-va caci s-a apropiat imaparatia Cerururilor” si oamenii n-au chef de asa ceva. Multi au credite de platit, cazul si al meu,cazul unor prieteni care isi doresc si copii , toti avem proiecte si dorinte, dar sa nu uitam ca scopul nostru aici pe pamant nu este „sa ne aranjam”, ci sa ne mantuim.

  Apreciază

 19. Roxie said, on septembrie 14, 2011 at 7:08 pm

  oarecum offtopic, o reclamă de la sony ericsson facută în Barcelona :

  care e o alegorie pt. perioada în care se va arata antihriţstul – arată o multime de oameni care ţopăie cu niste balone pe care sunt desenate fete de demoni, in timp ce niste ‘incuiati’ (cei alesi) ii privesc nedumeriti din masini pt. ca nu inteleg farmecul jocului … iar la sfarsit apare balonul cel mare adica o dracovenie din aia cu un ochi ce a aparut şi în reclamele MTV

  Apreciază

 20. Raluca said, on septembrie 14, 2011 at 8:25 pm

  Carmen daca incercam sa privim ortodox, nu avem cum sa ne panicam.
  De ce trebuie neaparat sa existe o solutie lumesca la problema? Nici bolnavii incurabili nu gasesc o sulutie la problema lor mai mereu.
  Poate ca trebuie sa ne punem problema daca merita sa ne incrancenam pt. fiecare clipa traita aici si cu ce pret o facem zi de zi.
  Poate ca trebuie sa ne punem problema schimbarii, sau macar amanarii planului lui Dumnezeu, prin faptele, inima noastra si rugaciune. Poate ca trebuie sa ne punem problema cum ii vom duce azi pe copii la Hristos nu cati sau daca vom avea copii(a nu se intelege ca pledez pt avort, Doamne fereste!).
  Faptele noastre ne vor duce unde ne vor duce, nimic altceva!!!

  Apreciază

 21. un ortodox said, on septembrie 15, 2011 at 10:53 am

  raluca da asa este :DACA santem ortodocsi va fi bine..,dar santem ortodocsi? stim noi ce este ortodox acum?acum nici nu ni se spune oficial ce este ortodox si ce nu asa ca trebuie sa cautam noi din DRAGOSTE pentru Hristos sa vedem ce este si ce nu este ortodox,scuze si toate bune

  Apreciază

 22. Raluca said, on septembrie 15, 2011 at 1:14 pm

  Stiu frate, sunt vremuri f.tulburi, ecumeniste, triste. Sper sa tinem cat mai multi de Adevar cu dintii! Va fi spre bine nostru, bucuria noastra. Tocmai citesc” ecumenism fara masca”, la recomandarea multor frati. Recomand tuturor sa n-o ratati!

  Apreciază

 23. carmen said, on septembrie 16, 2011 at 11:05 am

  Saccsiv,
  poate m-am exprimat gresit…dar atunci cand am scris am tinut cont si de efectul pe care il au aceste profetii asupra mea..fara sa ma gandesc ca ele pot ajuta alti oameni sa se trezeasca.
  Eu citesc aproape zilnic articolele pe care le postezi dar simt ca daca voi mai citi mult efectul lor asupra mea va fi exact invers fata de cel dorit: intru in panica, nu fac decat sa ma gandesc la ce voi face cand vor veni acele vremuri, la cat de cumplit va fi, ba chiar ajung sa ma cert cu sotul meu ..si uite asa pierd vremea si nu ma mai gandesc la Dumnezeu, nu ma mai rog suficient..
  De asta ti-am scris gandindu-ma ca poate oamenii vor intra in panica asa cum fac eu si nu vor mai trai prezentul asa cum trebuie (cu gandul la Dumnezeu si nu la Antihrist). Dar stiu ca aceste articole ajuta multi oameni care poate datorita lor s-au intors la credinta. Asa ca nu vreau sa te mai supar spunandu-ti sa nu mai pui atatea articole despre vremurile din urma…fa cum consideri tu si Dumnezeu stie efectul pe care il vor avea ele asupra oamenilor,sper din suflet sa fie unul bun!
  Sunt constienta ca solutia e doar credinta si nadejdea in Dumnezeu!
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 24. carmen said, on septembrie 16, 2011 at 11:09 am

  Aurora,
  ai dreptate, asa este. Solutia este cat mai multa rugaciune si sa nu ne atasam de lucrurile materiale..dar nu este usor..Sa ne ajute Dumnezeu sa nu ne lepadam de El in vremurile astea grele si in cele ce vpr veni!

  Apreciază

 25. Cora said, on septembrie 17, 2011 at 11:56 pm

  Suntem foarte singuri in vremurile astea, singuri printre oameni, vreau sa zic. Si eu trec, alternativ, prin momente de panica si de curaj nebun, dar de la o vreme, am inceput sa simt ca depinde „si de mine” ca evenimentele tulburi sa se amane cat mai mult. Am observat ca spunand „Tatal Nostru” de dimineata( cand ies din casa sau pe drum spre servici) incep sa vad altfel lucrurile. Nu ma mai incrunt pe strada, incerc sa fiu mai amabila, mai calma, sa ascult mai mult decat sa astept sa fiu ascultata…Am gasit cativa colegi la servici la fel de credinciosi(desi nu as fi banuit macar!) cu care pot discuta, schimbam carti, referinte, fara sa atragem atentia, desi, incet, au mai aparut unii curiosi, care cel putin vor sa asiste la discutii…totul e sa nu ne ambalam, sa nu fortam lucrurile. Nu e usor deloc, dar ideea e sa mergi pe pasi marunti, in cercuri concentrice. Multi se trezesc, doar ca nu trebuie „stropiti cu apa”, trebuie luati usor. In cartea cuv. Paisie Aghioritul, ” Cu durere si dragoste pentru omul contemporan” , am gasit urmatoarele;”In epoca noastra e nevoie de mult discernamant si iluminare pentru ca fiecare sa se poata misca corect printre colegii lui.Pentru fiecare caz este trebuinta de multa prudenta si iluminare dumnezeiasca. Uneori este nevoie chiar sa nu se arate ca el crede in Dumnezeu. Sa se miste fara zgomot si si sa le vorbeasca mai mult prin viata lui ortodoxa. In felul acesta va ajuta fara a irita. Mai ales in invatamant…daca luam o pozitie cu o logica nepotrivita, vom face mai mult rau decat bine…Daca cineva crede cu adevarat, poate afla un mod de a face ceva bun…”. Cand incepi sa faci ceva bun si vezi ca se mai misca ceva si in jurul tau, panica paleste si te focalizezi pe a face voia lui Dumnezeu. Lupta cu diavolul e oricum permanenta, ea nu va incepe cu venirea antihristului, deci „antrenamentul” e necesar de acum, dar fara obstinatie.

  Apreciază

 26. Raluca said, on septembrie 27, 2011 at 7:14 am

  Tare frumos si intelept cora!
  Pt. noi sfarsitul lumii este cand murim, adica oricand. Pt ce am facut pana atunci in jurul nostru, in primul rand, vom da socoteala.

  Apreciază

 27. Simona said, on octombrie 5, 2011 at 2:12 pm

  Asa ca parintele Iustin Parvu avea dreptare sa facem rascoala impotriva ID-urilor cu CIP, ca dumnealui era informat de la pustnici si nu putea spune ce stie, din Rusia, din Athos, ca stie ce fac ei la Geneva cu pozele ochilor nostri, dar Basescu cu Boc n-ar fi crezut asta asa ca a trimis un grup cu cercetari de stiinta si nici pe aia nu i-a crezut si nu l-a sustinut nimeni pe parintele, ba toti au ras de dumnealui ca se grabeste, de-asta o sa ne chinuim bolnavi de boli, ca dumnealui pleaca si noi ramanem cu calculatorul si pozele noastre si rata bolilor peste 10 ani ne va ingrozi.. suntem orbi si cu vointa slaba de acum, de-asta vom cadea.. de nepasare acum si de frica mai tarziu, ca au stiut cum sa ne lucreze cu grija de zeci de ani, au rabdare ..

  Apreciază

 28. Simona said, on octombrie 5, 2011 at 2:35 pm

  Este o profetie, sfanta Matrona sau Nila nu mai retin care, spunea ca, „acum aerul e tulburat de vrajitori si duhurile cele rele sunt gramezi in oameni si in jurul lor si nu simt, ii pregatesc pe toti sa-l accepte pe cel rau, vointa sa le-o perverteasca si sa accepte legile si hotararile care se dau.” Atltadata zicea „e intuneric acum, de la vraji si va fi si mai intuneric in lume in viitor dar lumea nu-si da seama, e oarba.”, la fel zicea sfanta Pelaghia de Reazani ca vrajitorii si magia va duce lumea in pamant, si toti vor practica ghicitul si artele care stau impotriva Domnului. Asta va fi noua religie, un sincretism de religii, toate sunt bune, spiritualizarea omului, toate sunt bune cand faci bine, ce biserica sa mai speriem oamenii, toti sa aiba voie sa creada in ceva doar sa faca binele.

  Am uitat sa va spun ca experimentul pe Retina umana, primul de care v-am spus, s-a facut in scopul de a gasi organul cel mai vulnerabil al corpului uman, care atacat de va fi, va imbolnavi si transmite in tot corpul boala si va cadea cel mai usor, si s-a dovedit a fi ochiul uman, si coincidenta, retina, pe care ei, coincidenta sau nu, ne-o vor pozata la micron pe ID-ul nostru, cum dau rezultate zgarmari mici de sute de ani… si noi habar n-avem cum se misca noi, ne jucam cu jucarele de copii, Ipoi, Iphone, le platim cercetarile cu banii munciti de noi tot pentru ei.. in loc sa stam sa respiram aer curat colo la munte cu o carte in brate si sa ne bucuram de ultimii ani buni pe pamant..

  Sfanta Pelaghia de Reazani are o profetie pe link-ul pe care vi l-am trimis, ii spunea unei ca atunci cand va naste ea si cel rau va fi nascut, si copilul ei avea 15 ani, dar nu stiu exact cand e scrisa cartea, atat stiu ca zicea, copilul meu are 15 ani. Si tot ea zicea, ca va fi intr-adevar un rege bun in Rusia iar, dar nu va sta mai mult de 3 ani si apoi va veni macelul (doi ani si 8 luni am inteles eu), din ce in ce mai rau ca cel rau va lucvra si el dar nu in Rusia ci in celelalte tari pana va veni si peste ei.

  Apreciază

 29. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 30. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 31. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 32. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 33. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 34. Oglinda Libertatii said, on septembrie 18, 2013 at 5:48 pm

  […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 35. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 36. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 37. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 38. […] Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII … O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… O proorocie mai putin cunoscuta a Batranilor Pustiei pentru neamul cel de pe urma … Parintele […]

  Apreciază

 39. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 40. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 41. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 42. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază

 43. […] O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pric… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: