SACCSIV – blog ortodox

Atentie mare cu „AVERTISMENTUL” – mesajele profetesei catolice

Posted in catolici by saccsiv on noiembrie 24, 2013

Mesajele astea sunt multe si le puteti gasi la:

http://avertisment.ucoz.com/

Din nefericire insa multi ortodocsi au ajuns sa caste gura la ele si ce-i si mai grav, sa le si promoveze.

Sa fie clar: catolicii sunt eretici.

„PAPA E DUMNEZEU” … Prof. Ioan Vladuca – Despre ereziile papistasesti

O carte veche, utila acum: PAPALITATEA ERETICA (editie noua, traducere revizuita)

Asa ca nu avem voie sa cadem in inselarea ca Domnul nostru Iisus Hristos ar transmite mesaje pe banda rulanta, de mare importanta pentru omenire, unei catolice femei de afaceri.

La http://avertisment.ucoz.com/index/informatii_despre_site/0-2 ni se explica ce-i cu aceasta:

Profeţie – Avertisment

Introducere

Vizionara ,, Avertizarii ,, se autodenumeşte profetul secret, deoarece doreşte să rămână anonima. Ea reveleaza detalii despre mesajele divine pe care le primeşte de la Domnul nostru Isus Christos şi uneori de la Tatăl Ceresc şi Maica Domnului începând din noiembrie 2010. Mesajele se referă la Avertizare (The Warning), un eveniment care va declansa o convertire mondiala. La 1 martie 2011 va începe răspândirea mesajelor în limba maternă a vizionarei, în engleză, pe www.thewarningsecondcoming.com Pag. Web germană este www.diewarnung.net a început din mijlocul lunii aprilie.

Mesajele sunt foarte urgente si sunt date de Domnul Isus Cristos într-o serie de intervenţii, care au fost precedate de apariţii ale Maicii Domnului, şi se referă la un eveniment mistic care va avea loc în curând. Acest eveniment denumit de Isus Christos ca ,, Avertizare,, şi ,, Luminare a conştinţei,, va da oamenilor posibilitatea de a corecta faptele lor rele. Acest eveniment nu trebuie să fie confundat cu cea de-a a ,,Doua Venire ,, si el va fi trăit de fiecare persoană în parte de pe pământ cu o vârstă de peste 7 ani.

Este esenţial, spune dânsa, ca oamenii să se pregătească pentru ,,Avertizare ,, deoarece evenimentul va fi şocant si este posibil ca unii oameni sa nu reziste şocului şi ca rezultat să moară în păcat de moarte. Va fi un eveniment extraordinar şi care nu va putea fi ignorat, fiecare va conştientiza că Dumnezeu există şi tuturor li se vor arăta păcatele lor aşa cum apar în ochii Domnului Dumnezeu.

Atunci oamenii (credinciosi si atei\ deopotriva), vor recunoaşte că Dumnezeu există. Acest Dar va încuraja oamenii sa işi re-evalueze viaţa şi multi vor cere iertarea Domnului Dumnezeu acum, inaintea anilor turbulenţi care vor precede revenirea Lui Isus Christos pentru a judeca, şi se vor converti. Mesajele se referă şi la neliniştea globală existentă, inclusiv războaie şi cutremure, care este in crestere deoarece oamenii întorc spatele credinţei în Dumnezeu, Atotputernicul Tată. Unele dintre mesajele contin învăţături creştine şi altele contin profeţii despre calea la a Doua Venire a lui Isus.

Ele întăresc învăţăturiilre bisericii catolice referitoare la credinţă şi morală ce au fost date de Isus Christos pentru a ajuta evanghelizarea din nou a lumii astfel ca sufletele, să fie salvate înaintea celei de a Doua Veniri – judecata finală. În mesajele sale, Isus a spus că Dumnezeu Tatăl Veşnic, nu va mai sta să privească cum se manifestă păcatul într-o lume necredincioasă. Multe catastrofe ecologice vor deveni la sfârşitul anului mai puternice şi din nenorocire vor fi simtite în unele zone ale Terei unde sunt cel mai puţin aşteptate. Numai atunci când vor deveni frecvente, oamenii vor începe să-şi pună întrebări. Atunci ei vor recunoaşte că ele nu se datorează numai schimbării climatice ci sunt manifestarea mâniei lui Dumnezeu.

Motivul pentru care acest eveniment va avea loc este că Dumnezeu cel întodeauna milostiv vrea să dea oamenilor o şansă de a se căi, ca să poată spera la Cer cînd Fiul Său, Isus Christos, va reveni a doua oară pentru a judeca. Din milostivirea Sa, El dă lumii ultima ocazie pentru a se ruga pentru iertarea păcatelor astfel ca toţi să fie salvaţi şi să păşească în Noul Paradis atunci cînd Cerul şi Pământul se vor contopi într-o singură unitate. Rugăciuna poate ajuta sa se evite sau sa se micsoreze catastrofele, dar din păcate, conform vizionarei, acum în lume există prea puţină rugăciune.

Astfel supărarea lui Dumnezeu va coborî pe pământ cu efect imediat, si cutremurele, tsunamiuri, inundaţii, valuri de căldură, erupţiile vulcanice, se vor intensifica. Vizionara spune că mesajele acestea îi parvin ca reveleţie, ca o carte a adevărului. Ele sunt date ca o ultimă serie a mesajelor Divine, înaintea celei dea Doua Veniri, si au fost deja prezise. Ele sunt de provenienţă divină şi sunt date din dragostea curată si nesfarsita pe care Dumnezeu o are pentru copiii Săi.

Tainica vizionară se supune în totalitate verdictului papalităţii in ceea ce priveste provenienta mesajelor. In problemele privind mesajele profetice, doar Papa este singurul judecător.(Papa Leo X, Consiliul Lateran, 1513). În prezent, ea primeşte o ghidare spirituală pe diferite canale din interiorul bisericii. După decretul Congregaţiei Învăţăturii Credinţei, aprobată de către Papa Paul VI ( 14. octombrie 1966), sunt anulate articolele 1399 şi 2318 al Dreptului Canonic. Pentru publicarea mesajelor Dumnezeieşti, profeţii şi minuni, nu este necesară acordarea de ,,bun tipar,,(imprimatur).

Legături către traduceri în alte limbi

Engleză http://www.thewarningsecondcoming.com/

Germană http://www.diewarnung.net/

Maghiară http://www.nagyfigyelmeztetes.com/

http://nagyfigyelmeztetes.hu/

Portugheză http://www.jesusfala.org/

Spaniolă http://www.jesushabla.org/

Poloneză http://ostrzezenie.wordpress.com/

http://www.paruzja.info/

Slovacă & Cehă http://jezis-kristus-varovanie.webnode.sk/

Daneză http://www.profeti.dk/

Italiană http://messaggidagesucristo.wordpress.com/

Olandeză http://www.dewaarschuwing.nl/

Albaneză http://paralajmerimi.blogspot.ie/

Chineză http://god-bless-all.org/

Coreană http://blog.naver.com/divinemercy3

Rusă http://www.diewarnung.net/Russisch/neu_ru_g.htm

Croată http://www.diewarnung.net/Kroatisch/neu_kr_g.htm

Greacă http://proeidopoiisi.wordpress.com/

Franceză http://www.internetgebetskreis.com/fr/messages/

Ucrainiană http://www.poperedzennya.blogspot.ro/

Vietnameză https://sites.google.com/site/nhungthongdiep/

Suedeză http://varningen-jesu-andra-ankomst.webnode.com/

Malteză http://lawgen123.simplesite.com/

Comentariu saccsiv:

La http://avertisment.ucoz.com/blog/marturie/2013-04-04-7 un teolog de-al lor se straduie sa aduca multe argumente cum ca Avertismentul este real si ca vine de la Dumnezeu. Eu zic ca real o fi, doar ca nu cred ca vine de la El. Iata cateva astfel de „argumente”:

Unul dintre argumentele aduse împotriva mesajelor „Marelui Avertisment”, este că se vorbește despre mai multe Biserici, în timp ce Biserica Catolică învaţă că există doar două, şi anume cea Catolică şi cea Ortodoxă, în realitate restul necontând ca şi Biserici, ci doar comunităţi creştine. Întrucât Isus, într-un mesaj veridic nu ar învăţă despre altă Biserică, decât cea Catolică, aceste mesaje nu ar putea fi decât false.

Legat de acest subiect în mesajul al 92-lea din 23 mai 2011 Isus spune următoarele: …aceste mesaje au fost date lumii…, pentru ca toţi să se salveze… incluzându-i şi pe aceia, care-L urmează pe Dumnezeu pe căi diferite. Oamenii, în special catolicii, se vor simți încurcați că nu îi voi avantaja faţă de alţi copiii ai Mei de religii diferite. Am ales să prezint astfel cuvintele Mele, ca toată lumea să le audă, nu doar cei câțiva aleşi…. Deşi înţelegeţi că adevărul nu s-a scimbat nicodată,… să ştiţi,… că trebuie să extind iubirea Mea asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu”. (Notă: trebuie să fac înţelese cuvintele Mele pentru toată lumea).

[…]

Totodată, fiind mamă a 4 copii şi femeie de afaceri, care pe lângă acestea a primit și o misiune apostolică de nivel mondial, dacă ar trebui să iasă din anonimat asta i-ar depăşi atât puterea cât şi timpul. Dacă şi-ar descoperi identitatea, atunci probabil foarte mulţi oameni de pretutindeni, s-ar îndrepta către ea cu diferite întrebări. (Limba maternă a profetei este engleza, prima limbă din lume). Probabil mulţi ar şi vizita-o, aşa cum ştim din cazul altor vizionari.

[…]

Aş aminti un ultim argument, cel mai uzitat în ceea ce priveşte „Marele Avertisment” și anume că mesajele ne sfătuiesc să ne îngrijim de un anumit stoc de bunuri materiale (hrană şi aletele de acest gen), care să fie suficient pentru câteva săptămâni. Mulţi afirmă că într-un mesaj adevărat, nu am fi chemaţi să ne asigurăm cu asemenea bunuri lumeşti.

În legătură cu asta să ne gândim că mesajele despre „Marele Avertisment” vorbesc despre Cea de-a Doua Venire a Lui Isus şi despre evenimentele premergătoare ei, când potrivit cuvintelor lui Isus scrise în Evangelia lui Matei 24,21, va fi o mare strâmtorare, cum n-a mai fost până acum şi nici nu va mai fi. Pentru acest caz extrem, se recomandă pe lângă pregătirea sufletească şi anumite măsuri de precauţie lumeşti.

Comentariu saccsiv:

   Adica un ecumenism total, ca sa nu mai lungim vorba.

In toata lumea asta crestina sau auto numita crestina, chiar nu se gasea alta persoana vrednica de a primi astfel de masaje de importanta planetara?

Asadar, intai oleaca de necaz, cat sa trecem peste el cu niste conserve si ceva malai in debara, apoi Avertismentul ce duce la convertirea in masa, apoi candva si Parusia. Unde in ecuatia asta apare si antihristul si semnul fiarei inca nu m-am dumirit, cu toate ca, dupa cum veti constata mai jos, se vorbeste putin si despre primul.

Citez in continuare de pe blogul respectiv cateva pasaje din sumedenia de mesaje. Evident ca nu le-am citit pe toate, ci doar pe cele ce apar pe prima pagina, adica ultimele:

Miliarde se vor converti și Îl vor recunoaște pe Dumnezeu, Treimea Sfântă, pentru prima dată

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, 22:17

Draga Mea fiică mult iubită, atunci când voi veni peste lume prin Divina Mea Milostivire, oamenilor li se va da șansa să ceară Milostivirea Mea pentru că aceasta va fi, pentru mulți dintre ei, prima adevărată confesiune la care vor participa.

[…]

Acești oameni vor ști după aceea ce se așteaptă de la ei și vor suferi penitențe pentru câtva timp după Marele Eveniment. Mulți oameni vor crede că visează. Unii vor gândi că acesta e sfârșitul lumii, dar nu va fi așa. Acesta va fi însă Avertismentul Final care va fi dat omenirii pentru a o ajuta să se răscumpere în ochii lui Dumnezeu.

Primul semn va fi că pământul se va roti mai repede. Al doilea semn va consta în faptul că soarele va apărea mai mare, mai luminos şi va începe să se rotească

Marţi, 12 noiembrie 2013, ora 20:30

Fiica mea mult iubită,

[…]

Primul semn va fi că pământul se va roti mai repede. Al doilea semn va consta în faptul că soarele va apărea mai mare, mai luminos şi va începe să se rotească. Lângă el veţi mai vedea un al doilea soare. Apoi clima va face ca lumea să se agite iar schimbările vor presupune că multe părţi ale globului vor fi distruse. Aceste pedepse – şi vor fi multe – vor despuia omenirea de aroganţa ei, astfel încât sufletele să implore Îndurarea lui Dumnezeu. Nimic altceva nu va mişca inimile împietrite ale celor care au izgonit Iubirea lui Dumnezeu din vieţile lor.

[…]

Ceasul a sosit. Cei care Mă blestemă vor avea de suferit. Cei care Mă urmează vor supravieţui acestei persecuţii până în Ziua în care voi veni să-i răpesc în Braţele Mele Milostive. Iar apoi doar cei care vor rămâne întrucât vor fi refuzat Mâna Îndurării Mele, vor fi daţi bestiei pe care au idolatrizat-o şi de la care au căutat plăcere.

Foarte mulţi oameni Mă vor respinge, chiar până în ultima clipă. Două treimi din omenire Mă vor scuipa, vor opune rezistenţă Intervenţiei Mele şi Îmi vor striga tot felul de obscenităţi. Pe măsură ce Ziua se apropie tot mai mult, ura faţă de Mine va fi văzută de toţi. Până şi cei care dau lumii impresia că îl onorează pe Dumnezeu Mă vor blestema în tăcere.

Ziua când înşelăciunea bestiei va fi expusă, pentru ca toţi să o vadă, va fi o zi pe care nimeni nu o va uita. Căci acea zi, când lumea îl va vedea pe impostor, pe anticrist, care se va ridica cu Coroana Mea pe creştetul capului său – înveşmântat în straie roşii –, va fi ziua în care din gura lui va ieşi foc. Cand oroarea în sfârşit se va scufunda, focul îl va acoperi, iar el şi toţi cei care i-au jurat credinţă vor fi azvârliţi în prăpastie. Şi atunci voi veni Eu, aşa cum v-am spus. Voi învia Biserica Mea şi voi aduce lumea în uniune cu Voinţa Sfântă a Tatălui Meu iar pacea va domni în sfârşit.

Tot ce v-am spus este adevărat. Tot ce se va întampla se va petrece exact aşa cum v-am spus. Totul se va petrece repede căci, în ciuda Mâniei Mele care este stârnită de ipocrizia şi nerecunoştinţa omului, Eu vin doar ca să pun capăt acestei suferinţe odată pentru totdeauna. Eu vin să aduc salvare tuturor păcătoşilor, însă mulţi nu vor vrea să fie salvaţi.

Fiţi tari, iubiţii Mei discipoli, căci Eu îi voi ocroti pe toţi păcătoşii care acceptă Mâna Milostivirii Mele în timpul Avertismentului. Astfel fiecare copil al lui Dumnezeu, fie el credincios ori necredincios, va fi inclus în această Mare Intervenţie din Ceruri. Dar după acest timp, îngerul Domnului îi va separa pe cei buni de cei răi. Timpul este scurt.

Al vostru Iisus

Mama Mântuirii: Sunteţi salvaţi numai prin inpacare cu Dumnezeu

Duminică, 10 noiembrie 2013, 15:20

Copila mea dragă, rolul meu, ca Mamă a Mântuirii, este de a vă reaminti vouă tuturor ceea ce v-am spus de-a lungul secolelor: Iubiţi-vă unii pe alţii aşa cum Fiul meu vă iubeşte pe voi. Arătaţi compasiune faţă de toţi, şi în special faţă de cei care vă persecută. Ascultaţi ceea ce le-am dezvăluit eu vizionarilor la La Salette şi Fatima şi analizaţi cu mare atenţie.

[…]

Rolul meu de Co-Răscumpărătoare semnifică faptul că puterea mea împotriva diavolului a fost consolidată, într-un mod care înainte nu îmi fusese acordat de către Dumnezeu.

[…]

Însă nu trebuie să uitaţi niciodată că mântuirea, acest Dar oferit fiecărui păcătos de pe pământ, nu poate fi a lor dacă ei nu cer mai întâi ca Dumnezeu să îi ierte. Acesta este esenţa Legământului care a fost câştigat pentru omenire prin moartea Fiului meu pe Cruce.

[…]

Iubita voastră Mamă
Mama Mântuirii

   Comentariu saccsiv:

Asadar gasim si oleaca de rapire si oleaca de milenarism, evident si Fatima si ni se sublineaza ca Pamantul se invarte, ca sa n-o mai tot dam noi inainte cu geocentrismul.

Acum comparati va rog toate cele de mai sus cu profetiile ortodoxe:

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

 Text remarcabil despre ANTIHRIST

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …

ANTIHRIST inseamna CEL CE ESTE IN LOC DE HRISTOS

PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”. Parintele Serafim Rose: „Noi traim vremurile din urma, Antihrist este aproape”. Staretul Antonie: „Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma – New York. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora – Los Angeles

PROFETIA LUI AGATANGHEL de la … 1272. Despre Caderea Constantinopolului, Miscarea Legionara, al doilea razboi mondiala, viitorul razboi greco turc si multe altele

PROFETIA IEROMONAHULUI AGATANGHEL – integral, editia din 1892, Galati

Profetia Sfantului Moise Arapul despre CALUGARII DIN NEAMUL CEL DE PE URMA

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII …

O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pricepe macar acum adormitii ce e cu eGuvernarea, internetul obiectelor si documentele cu cip?

O proorocie mai putin cunoscuta a Batranilor Pustiei pentru neamul cel de pe urma …

Parintele DIONISIE DE LA COLCIU – INVATATURI: Despre Uniunea Europeana, alunecarea oamenilor Bisericii, antihrist, rugaciunea inimii, cum sa vietuiasca crestinii in orase

Parintele Dionisie de la Colciu despre ROMANII VREMURILOR DE PE URMA

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Pomenirea Cuviosului NIL izvorâtorul de mir. Profetia sa despre ANTIHRIST

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

Sfantul EFREM SIRUL despre ANTIHRIST …

Sfantul mitropolit Varlaam: PROOROCII DESPRE VREMURILE DIN URMA si caderea crestineasca a Moldovei. DACA NE UITAM IN JUR, CE OBSERVAM?

Sfantul Mucenic COSMA ETOLUL (1714 – 1779) – PROFETII

STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mare parte dintre locuitori. Restul vor fi prada bandelor …

Staretul Antonie despre ANTIHRIST: „Totul se va petrece prin intermediul institutiilor bancare”

STARETUL ANTONIE DESPRE CARTELE SI SEMNUL FIAREI: „La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul”

STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI …

Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre ANTIHRIST si adeptii sai fara fapte bune dar care „vor umbla la biserica, se vor boteza si vor predica poruncile evanghelice” …

Sfantul Ioan Damaschin: DESPRE ANTIHRIST (Dogmatica)

OBLIGATORIU DE CITIT. Sfantul Ierarh Nifon: VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. paul said, on noiembrie 25, 2013 at 3:17 am

    Vor incerca sa ii insele si pe cei alesi si pe multi din pacate vor reusi. ,,Daca va vor zice iata Hristos este aici sau acolo sa nu ii credeti ” numai HARUL il poate pazii pe tot omul ce este in lume si HARUL nu vine decat la cei ce se pocaiesc cu Duh umilit si inima Smerita. Nu va temeti fratilor ca frica este de la diavol sa avem credinta si nadejde numai in Bunul DUMNEZEU si Maica BUNULUI nostru Domn si DUMNEZEU IISUS HRISTOS Arhiereul Cel Vesnic. Scopul divolului este sa te indeparteze de la rugaciune si din comuniunea cu Biserica drept slavitoare si daca reuseste te duce unde vrea el, sa nu fie asta. Sa luam aminte si la tot felul de mesaje care smintesc de la asa zisi crestini binevoitori ca diavolul are 666 moduri de inselare nu dati crezare oricarui duh cercetati duhurile cu invatatura Bisericii prin Sfintii Parinti si Sfanta Traditie.

    Apreciază

    • Angel said, on noiembrie 25, 2013 at 3:56 pm

      Paul,inteleg ca esti de acord cu ce spune Saccsiv si spui ca scopul diavolului este sa te indeparteze de la rugaciune.Cum se face ca in mesajele de pe avertisment .ucoz sunt multe mesaje care indeamna la rugaciune:”Rugaţi-vă, rugaţi-vă, riugaţi-vă pentru toţi cei care vor fi folosiţi ca pioni în cumplita luptă dusă pentru a dezmembra Biserica Mea de pe pământ.(mesaj 14.11.2013 )”Fac apel la toate religiile și vă implor să vă rugați pentru îndurare, indiferent dacă acceptați sau nu aceste Mesaje. Rugăciunile sunt necesare pentru a diminua catastrofele care deja au început. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru viețile voastre și pentru salvarea sufletelor voastre. „( mesaj din 25 iulie 2013 )

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 25, 2013 at 4:35 pm

        Angel

        Tu esti ortodoxa?

        Acele toate religii la cine crezi tu ca se roaga?

        Apreciază

      • paul said, on noiembrie 25, 2013 at 6:13 pm

        Se vede ca tu nu esti Ortodoxa cu adevarat ca daca ai fii ai avea nadejde numai la Dumnezeu, nu vezi lucrea intunericului in lume cum isi pune amprenta pe toti si pe toate nu ca ar putea face ceva fara sa aiba ingaduinta lui Dumnezeu. OMUL de astazi ratacesti pe un taram viclean amagitor,dar nu asta este problema, problema este ca a slabit in credinta si apare indoiala, deznadejdea si nepasarea. Rugaciunea adevarata se faca in Duh si Adevar acolo unde Harul este lucrator. Este un singur Botez un Duh o Credinta deci o singura Biserica. Cea mai mare marturisire este cea mai mare minune este Sfanta Lumina de la Mormantul Sfant de la Ierusalim si pentru care dau si eu pacatosul marturie vazind cu ochii mei,care vine doar la Biserica Ortodoxa,dar mai fericit este cel ce nu a vazut si a crezut.Daca ai duhovnic la care sa te marturisesti iti faci pravila in fiecare zii si in fuctie de dezlegare de la preot te Impartasesti cu Sfintele lui HRISTOS taine cu pocaita si duh umilit HARUL te va lumina intari si pazii si teama va disparea si vei spune ,,ce imi poate face mie omul” ca DOMNUL este cu mine si a cautat spre smenia mea si mia fost mie spre izbavire. Toate prorociile se vor faptui dar cand asta depinde de noi toti si de fiecare in parte ca noi nu suntem judecati pentru pacatele si neascultarea altora ci pentru ce am lucra noi.Doamne ajuta-ne si pazeste-ne de acest neam necredincios si viclean.Cautati ADEVARUL pe HRISTOS si Adevarul va va face liberi. Trupul nu este nimic Duhul este viata.

        Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 26, 2013 at 3:00 pm

        Angel te ratacesti nestiind Calea lui Dumnezeu. In caz ca nu stii Adevarul este doar unul referitor la Dumnezeu, si la interpretare Sfintei Scripturi. Iar Biserica care detine acest Adevar, este Ortodoxia, care in traducere inseamna Dreapta Credinta. Aceasta Biserica Adevarata a pastrat Adevarul nestirbit de la infiintarea ei de la Pogorarea Sf Duh si pana la sfarsitul veacului pentru ca nu este pastrata de oameni, ci de Sfantul Duh, Dumnezeu care lucreaza prin oameni care au dus o viata in sfintenie si care au fost luminati de El pentru a interpreta corect Biblia si a crede corect in Dumnezeu. Rugaciunea nu este intr-adevar ceva rau, in nici un caz, dar poate sa nu fie ascultata atunci cand nu este in duh si adevar, pentru ca nu toti care zic Doamne, Doamne se mantuiesc. Apelul la rugaciune a tuturor religiilor este un nonsens pentru in realitatea nu toti au acelasi Dumnezeu cum gresit se crede la modul practic. Cu alte cuvinte vreau sa spun ca da, Dumnezeu este acelasi pentru toti oamenii, dar nu toti asculta de El si ca urmare si-a faurit tot felul de Dumnezei dupa cugetul lor, fiind diferente destul de mari intre ce se crede intr-o religie ca este Dumnezeu si ce se crede despre El in alta religie, iar acest lucru nu denota altceva decat ca sunt mai multi Dumnezei, pentru ca nu poti crede ca Dumnezeu este si Hristos si Crishna sau Buda, nu poti crede in acelasi timp ca Hristos este Dumnezeu si nu e Dumnezeu etc. Dumnezeu Unul este, si tot unul este si Adevarul despre El, adica modul corect de a crede in El.

        Apreciază

  2. cristytepes said, on noiembrie 25, 2013 at 8:42 am

    Reblogged this on The Impaler's blog – Blogul lui Țepeș.

    Apreciază

  3. kosk said, on noiembrie 25, 2013 at 10:52 am

    textual, ‘mesajele’ papistasilor seamana leit cu .mesajele’ primite prin ‘chanelling’ de adeptii new-age de la diversi ‘extraterestrii’ din ‘federatia galactica’ acelas ton mieros-prefacut, fals, sentimental- onctuos cu iz de pucioasa. bataia de joc a dracilor.

    Apreciază

  4. georgiana said, on noiembrie 25, 2013 at 3:45 pm

    vai! din însăşi exprimarea cu „fiică mult iubită” se înţelege erezia… şi din păcate e un articol imens postat şi pe blogul santinelei ortodoxe!! n-am reuşit să le sesizez eroarea administratorilor….

    Apreciază

    • Angel said, on noiembrie 27, 2013 at 2:05 pm

      Facem analiza pe text si punem usor eticheta erezie. Am impresia ca din cauza copacilor nu vedem padurea.Ati citit toate mesajele ?! Daca mesajele erau primite de o ortodoxa mai erati asa de inversunati ? V-ati gandit ca, poate, nu intamplator cea care primeste mesajele a fost aleasa din randul catolicilor ? Ca prin ea Dumnezeu vrea sa le atraga atentia credinciosilor catolici in legatura cu inselaciunea care se pregateste in „sanul „bisericii catolice.” Cei din Biserica Catolică vor fi primii care vor asista la distrugerea şi desacralizarea Sacramentelor. Cei care Îmi sunt devotaţi Mie, Iisus Cristos, se vor pregăti conştiincios pentru această pustietate teribilă în care va fi cufundată Biserica Mea. Trebuie să vă pregătiţi acum, întrucît numai prin loialitatea voastră vor putea primi toţi copiii lui Dumnezeu Sacramentele în starea lor sfîntă.(…)Cei care vor ajunge în noi poziţii de putere, în cadrul tuturor confesiunilor voastre, vor fi conduşi de către falsul profet şi cu toţii vor rosti cuvintele lui şi îi vor copia acţiunile.
      Vai de cei care se aliază cu falsul profet, căci el este antiteza lui Ioan Botezătorul şi va fi premergătorul anticristului care va domni peste voi toţi.”Exemplele ar mai putea continua.Poate eu ma insel,dar daca va inselati voi …a-ti putea purta povara vinei de a-i indemna pe altii sa considere aceste mesaje erezii ?! Mentionez ca sunt crestin ortodoxa si mie mi-ar fi teama sa ma hazardez sa pun eticheta acestor mesaje. Cred ca ar trebui sa fim mai circumspecti.

      Apreciază

      • Maria said, on noiembrie 27, 2013 at 5:37 pm

        Nu sunt cuvintele Mantuitorului , ci inventii (devotati , constiinciosi , etc ), iata ce inseamna sa-ti faci propria religie !Ratacri si rataciri .

        Apreciază

      • Irina said, on noiembrie 27, 2013 at 9:59 pm

        Ce atentionare a catolicilor? Ca ei oricum saracii sunt in ratacire pana in gat. Daca era de la Dumnezeu i-ar fi orientat spre adevar clar si nu ar fi dat Dumnezeu un mesaj de conservare a ratacirilor catolicilor.

        Apreciază

  5. aniush said, on noiembrie 25, 2013 at 3:53 pm

    Mie profetia acestei preotese mi se pare ceva un pic cam trasa de par. Poate o fi real, dar e totusi exagerat. Eu personal nu o cred….si nu este singura. Acum tot apar astfel de „profeti” asa precum ciupercile dupa ploaie. Asa se poate spune si despre „prevestitorii” apocalipsei la anumita data si ora. Acum nu prea mai apar pentru ca lumea s-a cam prins care e treaba cu eisi nu mai au atat de mult succes. Este exact ce spuneam la o alta tema de discutie…in spatele unor lucruri pozitive se ascund mari pacaleli. Dumnezeu sa ne apere si sa ne lumineze! Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. Eugen Serea said, on noiembrie 25, 2013 at 5:26 pm

    Doar două amănunte:

    „Ascultaţi ceea ce le-am dezvăluit eu vizionarilor la La Salette şi Fatima şi analizaţi cu mare atenţie.”
    Adică apariţii demonice. Ce e de analizat?!

    „Rolul meu de Co-Răscumpărătoare semnifică faptul că puterea mea împotriva diavolului a fost consolidată, într-un mod care înainte nu îmi fusese acordat de către Dumnezeu.”
    Chiar dacă e mai cinstită decât heruvimii şi mai mărită, fără de asemănare, decât serafimii, totuşi, Maica Domnului nu este Co-Răscumpărătoare a neamului omenesc! Pentru Lucrarea Sfântă de răscumparare a fost nevoie ca într-o singură Persoană Divină (Fiul) împreună să fiinţeze două firi, neamestecate dar şi nedespărţite: cea omenească (însă fără de păcat) şi cea dumnezeiască. În nici un caz nu este vorba despre Fecioara Maria, Maica Luminii, ci de Însăşi Lumina cea Neapropiată, Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos! A Lui să fie slava, cinstea şi închinarea, acum şi în vecii vecilor!

    Apreciază

  7. Giovanni Onika said, on noiembrie 25, 2013 at 5:38 pm

    Un articol in legatura cu catolicismul, despre papalitate mai exact. L-am primit pe facebook.
    http://bit.ly/192rF5q

    Apreciază

  8. danutza said, on noiembrie 25, 2013 at 5:47 pm

    arhiepiscopia_tgv@yahoo.com
    Va invit sa scrieti aici ca sa va manifestati indignarea fata de participarea mitropolitului nifon la adunatura ecumenista.

    Apreciază

  9. aniush said, on noiembrie 26, 2013 at 8:18 am

    Offf, am zis gresit preoteasa. Era profeteasa. Mai plastic spus un fel de mama omida cu „studii superioare”. Doamne fereste!

    Apreciază

  10. Sită Deasă said, on noiembrie 26, 2013 at 1:46 pm

    asemenea „avertismente” sunt reale in sensul ca ele sunt pregatite in laboratoarele ocultei / serviciilor de informatii. acestea sunt transmise prin intermediul unor vectori / canale (umane,massmedia) cu scopul de a obisnui „constiinta publica” cu un eveniment sau o serie de evenimente pe care acestia le pregatesc si care le vor „de origine divina”. personal cred ca acest tip de „avertisment” este legat de „blue beam” https://saccsiv.wordpress.com/2009/10/13/video-si-transcriptul-proiectul-nasa-%E2%80%93-blue-beam/

    in romania exista, din pacate, asa zisa „biserica ortodoxa secreta” o miscare finantata de afara si ingaduita in interior, cu mesaje / avertismente similare.

    Apreciază

    • Irina said, on noiembrie 26, 2013 at 3:04 pm

      Sunt profetii ca replica la profetiile sfintilor ca sa insele si sa pregateasca lumea pentru intampinarea lui Antihrist

      Apreciază

  11. altu said, on noiembrie 26, 2013 at 5:44 pm

    Sunt creștin ortodox, urmăresc și eu de ceva timp acele mesaje, evident, cu un strop de precauție și cu o doză mare de curiozitate și, folosindu-mă de viziunile profetice ortodoxe și semnele vremurilor în care trăim, sper că voi reuși să disting neghina de grâu. Într-o oarecare măsură, mesajele mi se par OK, ba chiar cutremurătoare, dar, repet, nu lipsește doza de rațiune ortodoxă, să zicem așa. 🙂

    Apreciază

  12. Maria said, on noiembrie 26, 2013 at 7:05 pm

    Aceste mesaje sunt devieri tipic catolice . Ei nu pot gandi in adevar , pentru ca nu recunosc Adevarul .
    Sunt rataciti si parasiti de Duhul Sfant si n-are cine sa-i lumineze .
    In Adevarul de Credinta , nu poti introduce propriile inventii de „credinta „, apoi sa te numesti crestin .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.