SACCSIV – blog ortodox

Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica

Posted in CIPURI, DARPA, internet, TATUAJE by saccsiv on iunie 11, 2013

  mc10_chip

Iata ce putem citi in articolul Motorola on authentication: We’re talking tattoos and pills (Motorola-despre autentificare: discutam despre tatuaje si pastille)
CEO-ul Motorola, Dennis Woodside impreuna cu vice presedintele companiei insarcinat cu tehnologia avansata au participat la conferinta „All things digital” de saptamana aceasta, unde si-au impartasit parerea lor despre viitorul parolelor – si anume autentificarea prin tatuaje ale bratelor si partile. Regina Dugan, vice presedinte senior pentru tehnologii avansate si proiecte  a relevat interesul companiei pentru un tatuaj electronic utilizat ca „parola la purtator”. Acest tatuaj electronic, ce functioneaza asemanator unui cod de bare, functioneaza impreuna cu senzori si antene capabile sa recunoasca utilizatorul smartphone-ului. Conceptul acestui tatuaj apartine MC10, o firma din Cambridge, Massachusetts. Tatuajele lor, cunoscute drept bio-stampile, au fost create pentru a monitoriza sanatatea unei persoane; Motorola vede stampilele de pe brate ca fiind utilizate in autentificare.   

   MC10, a carui motto este „regandim electronicele”, de la bun inceput a dorit sa ofere o alternativa la echipamentele medicale voluminoase, punandu-si intrebarea, „Daca ar fi electronicele moi si pliabile? Daca electronicele ni s-ar conforma noua, si nu noi, lor?” Acestia au inceput asadar sa regandeasca electronicele in dispozitive ce se pot indoi, intinde si arcui. Au dezvoltat tatuajul pentru brate in forma unui petic ce poate fi lipit de piele. Motorola intentioneaza sa colaboreze cu ei in dezvoltarea unei modalitati de autentificare electronica prin tatuaj.
   Dugan, care anterior a fost director al DARPA (Agentia pentru proiecte de cercetare avansate in aparare), este printre liderii de opinie in materie de tehnologie care crede ca a venit timpul pentru a crea noi metode de autentificare. Aceasta a mentionat ca autentificarea era iritanta. „Dupa 40 de ani de progrese in IT, noi continuam sa ne autentificam in aceeasi maniera folosita in urma cu multi ani”.
   O alta idee care a captat interesul Motorola face parte din categoria tehnologiei cu senzori ce poate fi ingerata(inghitita): o pastila creata de Proteus Digital Health (din Redwood City, California). Acestia au reusit sa inventeze o pastila implantata cu senzori, care, dupa inghitire este activata de acidul din stomac – iar Motorola este interesata de pastila respectiva ca mijloc de autentificare. Teoretic, pastila creeaza un semnal de 18 biti in corp –  iar intreg corpul devine un token de autentificare. Un utilizator se poate autentifica doar prin atingerea telefonului, computerului sau masinii.   

   Comentariu saccsiv:

    Detalii despre DARPA si cateva din actiunile lor gasiti la:

DARPA vrea nanoparticule implantate in soldatii americani …

DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne pregatesc NOUL INTERNET?

   In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web . Inventie fiind realizata in cadrul CERN, acestia isi dau acordul pentru ca Web sa poata fi folosit de publicul larg. Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology (MIT), unde infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C).

   Despre CERN si legatura sa cu savantii evrei ce au construit prima bomba atomica, cititi va rog:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BING BANG

   Asadar, in 1994 infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) cu suportul … DARPA (pionieri ai internetului).

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

   In concluzie, pentru cei carora nu le vine inca a crede, ce avem noi aici? CERN – internet – DARPA – CIPURI si TATUAJE (adica Motorola si toti cei ce se ocupa cu aceasta ultima parte tehnica). De aia:

          internet cu banda larga

UNESCO: Internet în banda larga la nivel internaţional. De ce?

          internetul obiectelor

De azi 06.06. versiunea 6 a Internetului. De acum incolo vor putea implementa rapid un vis drag al lor: INTERNETUL OBIECTELOR

          eGuvernarea

Moldova: E-GUVERNAREA – prioritate a cabinetului Filat. MODEL: India …

          documentele biometrice

Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va fi cardul de identitate cu cip sau cardul de sanatate. DACA NICI CAND NE-O SPUN PE FATA NU PRICEPEM …

          cipurile si tatuajele de identificare

   Acum parca se vede mai clar. Exista deci o indubitabila legatura intre toate acestea si aceasta rezulta si din cele foarte pe scurt prezentate in acest articol. Iar la varf ii gasim pe aceiasi care le finanteaza si sustin.

   Legat de DARPA, asta nu e tot. Colosul gestioneaza si … HAARP:

VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

   Adica, foarte posibil, dupa ce pun la punct toata mizeria tatuaje – internet – documente, sa bage si ceva catastrofe, caci, nu-i asa, lumea speriata accepta mai usor …

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […]    Adica, foarte posibil, dupa ce pun la punct toata mizeria tatuaje – internet – documente, sa bage si ceva catastrofe, caci, nu-i asa, lumea speriata accepta mai usor … Sursa SaccsivWeblog.wordpress […]

  Apreciază

 2. IOAN said, on iunie 11, 2013 at 4:23 pm

  asadar, suntem tot mai aproape de PECETLUIREA FINALA
  asta nu inseamna sa luam cipurile actuale si sa stam besmetici asteptand FINALA
  TOATE CIPURILE SUNT SEMNUL FIAREI 666…dar inca se ACTUALIZEAZA astfel incat PECETEA SA FIE PERFECTA SI IMPOSIBILA DE INDEPARTAT…
  …PECETEA 666 INSEAMNA A FI PECETLUIT PENTRU TOTDEAUNA …si va pricinui moarte acelora ca re vor incerca indepartarea ei asa cum spune parintele Elpidie foarte explicit citez din PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini
  by saccsiv

  Despre cipul ce va fi implantat în vremea lui Antihrist

  …Atunci vor recurge cu viclenie la metode iscusite cum ar fi cipul. Nu vor pune cătuşe. Nu ştim exact în ce formă va fi folosit acest cip. Vor face aceasta, pentru a cerceta. Vor experimenta pe greci, felul în care pot fi influenţaţi oamenii, iar în final să fie controlată întreaga lume.

  Aceasta va fi o etapă premergătoare, iar atunci când se va împlini vremea şi prorocul mincinos se va instala în scaunul Vaticanului, va influenţa întreaga lume cu hotărârile lui. Toţi liderii politici vor fi de partea lui. Să nu credeţi însă, că Vaticanul va avea vremuri uşoare, dimpotrivă, va avea parte de multe tulburări. Vor încerca să aleagă un alt papă. Va fi format un antipapa. Va fi un papă, un antipapa şi un antipapa secund. Toate acestea vor depinde de noi, de cât ne vom ruga ca să se schimbe situaţia. Dar acest pseudo-profet va aduce multă pagubă, el va aduce cipul.

  Antihristul le va găsi pe toate pregătite, pentru că va lucra prin el. Să nu credeţi că acest cip va fi, cum auziţi despre altele, că-l introduc subcutanat aici sau acolo şi apoi îl pot scoate, nu! Nu va fi la fel. Sfântul Duh zice că ceea ce va fi implantat oamenilor în vremurile acelea, va fi lucrat după o tehnologie atât de înaltă, microtehnologie, încât va putea influenţa hotărârile omului. Va fi implantat astfel încât nu va putea fi scos nicicum. Va fi incizat (gravat) în om. Va avea o frecvenţă atât de înaltă şi asemenea capacitate, încât va putea influenţa până şi simţirile şi sentimentele omului. Iar cel care va deţine calculatorul central, va putea induce tuturor care vor avea cipul implantat asemenea senzaţii, încât de durere vor scrâşni din dinţi. De aceea, cei care vor lua acest cip pentru a scăpa de dureri, vor fi primii care se vor distruge. Iar ei vor şti totul despre om, îi vor cunoaşte gândurile, sentimentele şi vor putea interveni în viaţa lui.

  Sfânta Împărtăşanie va da putere celor ce nu se vor închina lui Antihrist

  Toate acestea vor veni şi dacă nu vom avea credinţă desăvârşită în Dumnezeu, cine va putea rezista acestor timpuri? Iar încredere desăvârşită ştii ce înseamnă? Cu simplitate, cu smerenie şi pocăinţă, să veniţi să primiţi Sfânta Împărtăşanie. Cei care nu se vor împărtăşi, nu vor putea rezista celor ce vor fi. Sfintele Taine vor avea o asemenea putere în sufletul omului, încât aceştia nu vor putea fi influenţaţi sau manipulaţi nici prin gânduri, nici prin simţiri.

  Microtehnologia digitală va fi de o asemenea capacitate, încât vor putea afecta până şi mintea omului. Vă daţi seama ce minţi satanice există? Veţi vedea, nu acum, peste puţin! Dar nu vor avea nicio putere asupra omului care va înţelege şi se va împărtăşi. Sfânta Împărtăşanie va răspândi în jurul acelui om o asemenea putere, va fi apărat de îngeri atât de tare, încât Lucifer şi slujitorii săi nu vor putea vătăma cu nimic acel suflet. Şi va trăi acel om cu puţină hrană şi va supravieţui, iar cei ce vor avea de toate… vor muri.

  Ce vrea Dumnezeu de la noi? Să avem credinţă în El. Nu doar credinţă, ci încredere desăvârşită. Să ne schimbăm viața începând de astăzi, să-L iubim pe Dumnezeu și să alergăm în brațele Lui ca un copil în brațele mamei sale. Şi chiar de va avea vreo supărare, nu va alerga în braţele altei mame. Ce înseamnă asta? Că deşi Dumnezeu ne mai ceartă, pentru a ne ajuta să ne schimbăm viaţa, noi nu trebuie să ne îndepărtăm, ci iarăşi să revenim în braţele Sale. Binecuvântarea Domnului să fie peste voi!

  Apreciază

 3. un_mare_pacatos said, on iunie 11, 2013 at 5:03 pm

  Au loc in acest moment alte proteste de data asta violente in Piata Taksim,Istanbul ,iar pana acum au existat niste evenimente incredibile in aceasta zi:politia a arestat cel putin 30 de avocati aflati in tribunal,un om a murit in timpul protestelor,iar pe masura ce trece timpul furia regimului Erdoganul creste,premierul a declarat azi ca doreste oprirea prostestelor prin orice mijloace si ca vrea ca internetul sa fie inchis pentru ca oamenii nemultumiti sa nu mai aiba acces la el.

  Acum sunt absolut convins ca conflictele vor deveni mult mai puternice iar in cazul in care premierul nu va demisiona,el ar putea avea aceeasi soarta ca a lui Gaddafi sau Mubarrak.

  Poate fi urmarita mai jos live evolutiile din piata Taksim:

  http://rt.com/on-air/istanbul-protest-tear-gas/

  Locul seamana izbitor de bine cu piata Tahrir unde a avut loc primavara egipteana care a provocat distrugerea regimului Mubarrak.

  Apreciază

  • un_mare_pacatos said, on iunie 11, 2013 at 5:28 pm

   Vreau sa stiti ca in cazul in care Turcia va intra intr-un colaps politic, ar putea sa aiba loc un nou conflict la nivel international.

   Pe blogul fratilor deveghepatriei am scris niste comentarii in urma cu 1 saptamana despre ceea ce se intampla in Turcia si ce ar putea sa urmeze:

   http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/06/01/este-dreptul-rusiei-sa-opreasca-dictatura-washingtonului-si-ierusalimului-vladimir-putin-nu-au-cum-sa-si-bata-joc-in-halul-acesta-de-intreg-poporul-sirian/#comment-12901
   „Acum,dupa ce am constientizat gravitatea situatiilor din Turcia,mi-am adus aminte de profetiile spuse de parintele Elpidie din Rhodos care ne cerea noua sa ne rugam pentru patriarhul ecumenic al Constantinopolului Bartolomeu I sa nu aiba de suferit:
   “Se va intampla atata rau, atata nenorocire, incat va rog pe toti cei care iubiti Patriarhia Ecumenica, sa va rugati pentru ceea ce va urma. Acesti oameni (ai Patriarhiei Ecumenice) vor avea multe de suferit. Totusi daca vor fi oameni care sa se roage se va amana acest rau. Il rog pe Dumnezeu ca acest Patriarh care este acum sa nu moara cu sange. Daca nu ne vom ruga, acest Patriarh nu va avea o moarte blanda!”

   Retin o alta profetie foarte interesanta a sfantului Parinte Paisie Aghioritul pe care am citit-o acum cativa ani care spunea ca disparitia Turciei va avea loc dupa ce va veni o noua generatie de politicieni la conducere:
   “Deja a început numărătoarea inversă. Noi ne vom lua ţinuturile noastre, armenii pe ale lor, iar kurzii pe cele ale lor. Acestea se vor petrece nu acum, dar în curând, când va trece această generaţie care guvernează acum Turcia şi va veni un nou guvern la conducere. Atunci Turcia se va destrăma.”

   Tot acolo veti vedea ca fratele Ioan a observat o profetie extrem de interesanta :
   “Dragi mei. astazi 29 mai se termina pedeapsa creştinilor. se inplinesc 560 de ani de la caderea Constantinopolelui(1453+70×1+70×7)-vezi si par. Paisie, rev. Atitudini 4. adica acesta trebuie sa redevina al crestinilor-Constantin incepe, Constantin sfarseste. cu alte cuvinte astazi se da verde pentru ww3. dar mai inainte va fi o seceta f. mare-sf. Lavrentie de Cernigov si un dezastru in Romania-sf. pustnici din Rarau. daca seceta e vara aceasta si cutremurul la iarna inseamna ca 2014 ne aduce ww3.”

   Sfantul Parinte Paisie Aghioritul spune extrem de clar:

   “Vechiul Israel, evlavioşii din vechime, evreii, au fost pedepsiţi de 7 ori. Şi au fost robi timp de 70 de ani la perşi. Când s-a încheiat pedeapsa, aceştia au revenit. A fost o pedeapsă, o palmă dată de Dumnezeu, ca să se trezească. Aceşti evrei au fost vechiul Israel. Astăzi, noul Israel suntem noi, şi pedeapsa noastră este de 70 de ori câte 7 şi nu înşeptită, pentru că noi am avut cunoaşterea dumnezeiască. Robia noastră de 70 de ori câte 7 (1453 de la cucerirea Constantinopolului) concretizată prin Islam, de-abia acum se încheie”

   Apreciază

 4. lastun500 said, on iunie 11, 2013 at 5:19 pm

  Daca ai dureri cronice de spate ti se recomanda sa iti implanntezi un CIP in coloana vertebrala pentru a ti oprii durerile.

  http://www.stumbleupon.com/su/6SSXOa/www.zdnet.com.au/sydney-scientists-beat-pain-with-spinal-chip-339307941.htm/

  ( in videoclipul de pe site se arata cum este oprita durerea de CIP-ul implantat in om ).

  Cercetatorii Sydney se pregătesc să efectueze studiile umane anul viitor a unui cip inteligent, care, atunci când sunt implantate in maduva spinarii, se poate măsura și opri semnale de durere de la care călătoresc în creier.
  Cipul spinarii în acțiune

  Poziționarea de cip pentru a opri semnalele de durere (de credit: NICTA)

  Tehnologia, care vizează durere cronica, a fost dezvoltat în Sydney prin TIC National Australia (NICTA) în ultimii doi ani de către experți în inginerie biomedicala, electrice și mecanice, precum și tehnologia de textile și aplicații software.

  Cip inteligent este pus într-un dispozitiv biocompatibil, care este un pic mai mic decât capul unui chibrit. O pereche de dispozitive sunt cusute într-o gamă largă de micro-plumb 1.22mm realizate din fire polimer și fire electronice. Firele sunt apoi introduse în coloana (sau în altă parte) și conectat la un aparat care conține o baterie și un procesor de calculator.Acumulatorul poate fi încărcat fără fir.

  Acest set-up, în funcție de NICTA, poate măsura apoi proprietățile de nervi care transporta semnale de durere la nivelul creierului și poate trimite un impuls electric de 10V pentru a bloca semnalele, care face ca creierul să creadă nu există nici o durere.

  Potrivit NICTA CTO implant tehnologii Dr. John Parker, dispozitivele actuale folosite pentru a bloca semnalele de durere la nivelul creierului sunt mai mari, în jurul valorii de marimea unei cutii de chibrituri.

  Dimensiune mai mică a dispozitivului NICTA îmbunătățește fiabilitatea sa, deoarece poate fi implantat mai aproape de coloana vertebrală și are nevoie de piste de conectare mai scurte.

  Dispozitivul poate fi utilizat pentru a trata dureri de spate cronice, dureri de picior și dureri de la leziuni ale nervilor, dar ar putea ajuta, de asemenea, cei care sufera de migrene, tremor boala Parkinson sau crize epileptice.

  NICTA vrea sa comercializeze tehnologia în Sydney, de planificare pentru a crea un nou spin-out companie numita Saluda Medical.

  Organizatia de cercetare citeaza că costurile durerea cronica in economia australian sant mai mult de 34.3 miliarde de dolari pe an și rezultatele în mai mult de 36 de milioane de zile de lucru pierdute pe an.

  ( traducere Google translator plus rectificari personale ).

  Din ce in ce mai multe CIP-uri medicale au aparut in ultimi anii pentru tratatea diferitelor boli, afectiuni sau diferite probleme de sanantate dar aceste CIP-uri sant periculoase caci pot fi contrilate de alti si pot cauze cancer si cine stie ce este bagant in ele de te poate monitoriza sau controla ca om, pareera mea ca se incearca sa ii ademeneasca pe oamani bolnavi ca le fac bine aceste CIP-uri si mai incolo vor zice bagativa toti CIP-uri ca iata ce bune sant, atentie sant vicleni.

  NU CIP-URILOR MEDICALE IMPALANTABILE.

  Apreciază

 5. […]    Iata si comentariul fratelui un_mare_pacatos postat la articolul Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica: […]

  Apreciază

 6. lastun500 said, on iunie 11, 2013 at 6:07 pm

  Prin aceste CIP-uri medicale, ingerabile si stampila-plasture-actipild tot cu CIP se testeaza rata de acceptare a CIP-urilor acestora si se pregateste drumul sigur spre pecetea finala CIP-ul implantat in mana sau in cap, CIP-ul lui antihrist.

  Apreciază

 7. Irina said, on iunie 11, 2013 at 10:02 pm

  Se apropie de ceea ce spune parintele Elpidie, care spune ca pecetea va fi de fapt o incrustare si ca cipul este depasit.

  Apreciază

 8. Alexandru(Fulger) said, on iunie 11, 2013 at 11:23 pm

  Motorola a fost cumparata acum un an de catre Google , ce sa ne mai miram Google=Big Brother.

  Apreciază

 9. […] Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica […]

  Apreciază

 10. […] Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica […]

  Apreciază

 11. […] Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica […]

  Apreciază

 12. […] In articolul Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica reaminteam care e legatura intre cipuri si […]

  Apreciază

 13. […] Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica […]

  Apreciază

 14. […] Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica […]

  Apreciază

 15. […] Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica […]

  Apreciază

 16. […] Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica […]

  Apreciază

 17. […] Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica […]

  Apreciază

 18. […] Semnul fiarei inoculat prin tatuajele electronice […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: