SACCSIV – blog ortodox

Video – Carmen Harra: Noul Mesia s-a nascut de Paste in anul 2000 si se va arata in 2033

Posted in antihrist by saccsiv on aprilie 25, 2024

Asadar, concluzia lui Carmen Harra e ca am stat 2 000 de ani in intuneric, dar din 2033 vom sta in lumina…

Carmen Harra ne-a mai zis sin in trecut despre nasterea Noului Mesia in 2 000. Iata, de exemplu, ce puteam citi in articolul PROFEȚIILE LUI CARMEN HARRA: “NOUL MESIA S-A NĂSCUT DE PAȘTI! CÂND VA ÎMPLINI 33 DE ANI, EL VA…” de pe CAN CAN, din 20.01.2020:

Carmen Harra a avut o premoniție în urma căreia i s-a arătat că Noul Mesia s-a născut pe 30 aprilie 2000. Da, este exact data în care creștinii ortodocși au sărbătorit Învierea Lui Iisus Hristos. Clarvăzătoarea a spus că urmașul Mântuitorului se va arăta omenirii în anul în care va împlini vârsta pe care o avea Fiul Lui Dumnezeu când a fost crucificat.

“Noul Mesia s-a născut de Paști, în anul 2000. Când va împlini 33 de ani, aceeași vârstă ca a Lui Iisus când a murit, va continua lucrurile de unde le-a lăsat Mântuitorul, având misiunea de a ne mai ajuta o dată. El se va arăta în 2033, la sfârșitul tranziției de la Era Peștilor la Era Vărsătorului, care este Era Luminii, cunoscută și sub numele de Solaris. (…). 

Omenirea se va uni în jurul unei singure religii și se va aduna într-o frăție spirituală, sub același Dumnezeu. În jurul anului 2023 va apărea un lider nou, negativ în lumea asiatică. (…)”, a declarat Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”.

„Începând cu 2100, pacea va învinge pe Pământ„

Îndrăgita clarvăzătoare a vorbit și despre evoluția spirituală a omenirii, un subiect privit cu mult scepticism de milioane de persoane de pe întreg mapamondul.

 “(…). Începând cu 2100, pacea va învinge pe Pământ. Conștientizând că trebuie să facă schimbări majore, oamenii își vor schimba gândirea și comportamentul, iar politicienii nu vor mai fi singura influență majoră asupra mulțimilor.

Știind că Universul ne susține, fiecare dintre noi trebuie să se dedice schimbării vechilor obiceiuri, înlăturării condiționărilor, precum și deschiderii spre noi moduri de a gândi, de a crede și de a relaționa cu semenii. Trăim într-o vreme a Trezirii. Putem alege să evoluăm – așa precum codul Universului ne îndeamnă să o facem – sau putem să ne opunem creșterii și schimbării.

Dar, cu cât ne vine mai ușor să acceptăm că schimbarea constituie dinamica stării de ființă vie, cu atât ne va fi mai ușor să ne transformăm și să ducem familia noastră umană mai departe, dincolo de umbrele spaimelor, în Lumina Iubirii, după cum ne este dat”, a conchis clarvăzătoarea în finalul volumului, care a fost vândut în milioane de exemplare.

Cine este Carmen Harra

Carmen Harra s-a mutat Statele Unite ale Americii în 1983 și a devenit una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare ale timpurilor noastre. Celebra româncă vorbește fluent cinci limbi străine: engleză, franceză, italiană, maghiară și germană și este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog și astrofiziognomist.

Este evident la cine se refera vrajitoarea Carmen Harra: la ANTIHRIST.

Pentru cei mai incepatori, am numit-o vrajitoare, caci asta inseamna astrolog bla bla bla:

VRAJITORIA, cumplit pacat … Nu va lasati amagiti, fugiti de ea, indiferent cum se numeste: magie neagra, alba, farmece, astrologie si alte rataciri new age

Si veti auzi din ce in ce mai des laude despre antihrist, fara a fi numit, evident, astfel.

Cititi va rog si:

La inceput, va fi extrem de greu sa nu-l indragesti pe ANTIHRIST. Profetia Sfantului Mucenic Ipolit, papa al Romei

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 25, 2024 at 1:18 pm

    Estonia va închide cel mai probabil mănăstirile si parohiile ortodoxe din cauza… Rusiei!

    Mitropolitul Evghenie de Talin a cerut tinerea un post mai strict din cauza amenințărilor împotriva Bisericii Ortodoxe Estoniene

    Mitropolitul Evghenie de Talin și a toată Estonia a făcut apel la clerul și laicii Bisericii Ortodoxe Estoniene din cauza presiunii crescande asupra Bisericii și a cerut un post zilnic mai strict, relatează site-ul Patriarchia.ru.

    „Sfântul și Marele Post se apropie de sfârșit, care a fost asociat pentru noi nu numai cu privatiuni fizice, ci și cu o mare neliniște cu privire la cursul existentei Bisericii noastre.
    Am făcut eforturi pentru a dezamorsa tensiunea din societate, dar pericolul tulburărilor din viața bisericilor nu a trecut.
    Am fost în fruntea procesului de discuții și sperăm că vom putea găsi modalități de a depăși criza”, se arată în scrisoarea pastorala.
    Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Estoniene a chemat, de asemenea, pe toată lumea să-și păstreze calmul, să-și păstreze devotamentul față de autoritățile ecleziastice și să-și amintească faptul că principalele mijloace de depășire a oricărei ocazii sunt postul și rugăciunea.

    „Prin urmare, îi binecuvântez pe toți cei care au puterea de a ține un post pana seara mai strict pe 23 aprilie.
    Îi rog pe prelatii bisericilor să țină o rugăciune în acea zi la ora 18:00 (textul va fi distribuit mai târziu)”, se arată în mesajul Mitropolitului Evghenie.
    Biserica Ortodoxă Estonă se află de mult timp sub presiunea guvernului estonian.
    Pe 11 aprilie, ministrul estonian de interne, Lauri Liaenemets, vorbind în direct la televiziunea națională, a cerut parlamentului țării „să declare Biserica Ortodoxă Rusă ca fiind organizație teroristă”, interzicând activitățile sale.

    Pe 18 aprilie, autoritățile din Talin au anunțat că reziliază contractul de închiriere pentru locatia care găzduia Secretariatul Bisericii Ortodoxe Estoniene a Patriarhiei Moscovei.
    În acea zi, un proiect de rezoluție „condamnând Patriarhia Moscovei” a fost, de asemenea, depus în Parlamentul estonian.
    La 23 aprilie, ministrul Liaenemets a declarat că mănăstirile ortodoxe din țară, care refuză să-și înceteze afilierea la Biserica Ortodoxă Rusă, se pot confrunta cu încetarea forțată a activităților lor prin decizia statului.
    Potrivit unui număr de observatori, Ministerul estonian al Afacerilor Externe își propune să forțeze parohiile Bisericii Ortodoxe Estoniene să rupă unitatea lor canonică (comuniunea euharistica) cu Biserica Ortodoxă Rusă.

    https://orthodoxostypos.gr/%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%85%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5/

    Apreciază

  2. Cryptsofrays said, on aprilie 25, 2024 at 1:23 pm

    hara kiri hara Kara duca se de Haram.

    mare-i gradina.

    balciul desartaciunilor

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 25, 2024 at 2:26 pm

      In lumea noastra pamanteasca, dupa cuvintele Sfantului Ioan Damaschin, numai Dumnezeul-Om Hristos este singurul Nou sub soare (Dogmatica, 3, 1).
      Noua Era vine insa cu oferta asta de nerefuzat pentru majoritatea populatiei, cum ca, il va prezenta pe noul mesia?!
      Carmen Hara este un briliant din punct de vedere al audientei la bobor si atunci este folosita pentru a avea impact ideea unui nou mesia!
      Asta intereseaza pe cei care vor sa-l intronizeze ca rege planetar, sa ne seduca sa acceptam pe noul mesia.
      In rest, celelate detalii sunt comunicate spre deruta….
      Pai, Sfantul Gavriil Georgianul spunea in 1995 ca antihristul este deja nascut si daca merg dupa fenta lui Carmen Hare Krisna pot sa dorm fara grija ca nu se pune problema aparitiei lui mesia in viitorul imediat.
      Intr-adevar e meritul lui Carmen Hara ca si-a castigat popularitate dar spre a induce confuzii si iluzii!

      Apreciază

      • Felix said, on aprilie 25, 2024 at 8:25 pm

        Calea duhovnicească creştină pune în centrul ei Persoana Divino-Umană a lui Hristos, fără nici un fel de relativism şi fără nici o asimilare a unor alţi maeştri ai umanităţii. 

        In calitatea Sa de Dumnezeu făcut Om, Hristos este absolut Unic, în timp ce mişcarea New-Age caută să creeze un fel de suprareligie, cu elemente împrumutate din diferite religii, într-un fel de sin­cretism complet. 

        Şi aceasta, pentru noi, creştinii, este o provocare foarte periculoasă, întrucât New-Age este o stare de spirit care se infiltrează pretutindeni, fără să-ţi dai seama.
        Este aproape imposibil de a defini Noua Eră.

        Nu-L abandonăm pe Hristos, dar îl înţelegem într-o manie­ră cu totul diferită de cea pe care o prezintă Biserica.

        Cum aceasta coincide cu o perioadă de mare apostazie faţă de creştinism, eu văd fenomenul în sine ca precedând mai degrabă venirea Antihristului, pregătind o peri­oadă de mari confuzii şi tulburări spirituale.
         Este mai degrabă o stare de spirit, spre care converge practic duhul lui Antihrist. 

        Este ideea că, de fapt, creştinismul ar fi depăşit şi că ar trebui un fel de sinteză a principalelor elemente din toate religiile lumii. În această perspectivă, creştinismul este una din religiile lumii.

         Deci, Noua Eră nu respinge direct pe Hristos, dar îl deformează complet.

        Căutările lor spirituale sunt adesea conduse de orgoliu. Şi aceasta este total diferită de calea creştină pe care mergem cu pocăinţă adevărată şi smerenie. 

        Însă cred că, aşa cum am mai spus, este Anti­hrist care îşi pregăteşte încetul cu încetul condiţiile ve­nirii sale pe pământ.

         Şi când Antihristul va veni, el îşi va fi pregătit deja condiţiile ca să fie acceptat de oameni.
        Deci, în concluzie, mă tem că New-Age-ul este o mişcare a lui Antihrist.


        Regretatul Parinte Symeon de la Essex: NEW-AGE = MISCAREA LUI ANTIHRIST

        http://www.cuvantul-ortodox.ro/regretatul-parinte-symeon-de-la-essex-new-age-miscarea-lui-antihrist/comment-page-1/

        Apreciază

      • Felix said, on aprilie 25, 2024 at 11:10 pm

        Doamne, ce s-a intamplat cu ierotheos?

        Dupa aceasta prelegere sa fie el captivat de antihristul romanidis?! Iarta-ne Doamne….

        Daca ne ingaduie vremea, am sa postez teologia antihristica speculata de romanidis…

        https://www.cuvantul-ortodox.ro/nasterea-domnului-nostru-iisus-hristos-predica-si-talcuire-teologica-exhaustiva-asupra-tainei-intruparii-de-vladica-hierotheos-vlachos/

        Nașterea Domnului este „unicul act nou sub soare” | Doxologia

        https://doxologia.ro/nasterea-domnului-este-unicul-act-nou-sub-soare

        Apreciază

    • Felix said, on aprilie 25, 2024 at 2:42 pm

      Ii dedicam aceasta melodie, pentru ca s-a strofocat totusi
      Carmen Hara (Hare Krisna) sa ne povesteasca, sa ne ameteasca….

      Apreciază

  3. lucian said, on aprilie 25, 2024 at 2:59 pm

    Tipul asta https://www.zerohedge.com/geopolitical/they-think-there-are-too-many-us-planet-alex-newman-warns-tyrannical-un-plans-our spune ca din septembrie ONU va conduce lumea.

    Un alt tip cica a deschis un portal in dormitorul lui. Cu un simplu laptop. Daca asta poate sa faca asta in dormitor, ce pot face baietii cu supercomputere? Nu pot aduce pe cine vor ei si sa-l prezinte ca fiind cine vor ei? https://forbiddenknowledgetv.net/guy-makes-portal-in-his-room/

    Apreciază

    • lucian said, on aprilie 25, 2024 at 4:10 pm

      Privitor la ONU, iata aici textul: https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/our-common-agenda-policy-brief-emergency-platform-en.pdf

      La pagina 12 zice asa:

      Propun ca Adunarea Generală (a ONU) să-i acorde Secretarului General și Națiunilor Unite o autoritate permanentă de convocare și operaționalizare automata a unei Platforme de urgenta în cazul unui șoc viitor complex global de amploare, severitate și întindere suficientă.

      La pagina 15:

      Secretarul general ar decide când să convoace o Platformă de urgență ca răspuns la un șoc global complex. Înaintea deciziei, secretarul general s-ar consulta cu …

      Consultarea n-are nici un fel de valoare. Eu pot sa consult vecinul daca sa fac diseara bors cu fasole sau mere la cuptor. Dar sa mananc lazagna…

      Deci tipul are dreptate. Faza cu tratatul pandemic e periculoasa dar, daca nu musca tarile (e in mai-iunie intalnirea), ramane chestia asta si se pare ca faza cu rezboiul e momeala mai credibila decat boala.

      Fiti asadar cu ochii in 4 caci nu-i de joaca cu textul asta. Stiti ca sunt tari care de mai bine de 40 de ani sunt guvernate pe baza unei legislatii de urgenta (Egiptul era parca in situatia asta)?

      Deci odata decretata, la revedere…

      Apreciază

  4. ovidiu said, on aprilie 25, 2024 at 3:37 pm

    CAND VA FI ARSA PE RUG VRAJITOAREA?

    Apreciază

  5. rr said, on aprilie 25, 2024 at 4:24 pm

    „Vânătoarea brutală de oameni a atins o asemenea amploare încât nici măcar nu contează dacă cineva este cu dizabilități sau îi lipsește un picior, ei sunt încă găsiți apți pentru serviciul din prima linie. Doar copiii bogaților și ai politicienilor puteau scăpa, o bună parte dintre ei au fost trimiși în Occident chiar înainte de izbucnirea războiului. Cei care au rămas au primit locuri de muncă profitabile cu protecție de stat, care include scutire militară.

    „Ultimele zile au fost extrem de crude în Transcarpatia. Brutalitatea auxiliarilor militari locali nu este suficientă, acum recrutori din interiorul Ucrainei au fost trimiși din nou în județ. Potrivit informațiilor locale, comandourile mascate și înarmate au venit din Lemberg, capitala Galiției, bastionul șovinismului ucrainean, pentru a-și aduna victimele. De exemplu, pe drumurile principale din Ungvár au fost înființate puncte de control aleatoriu și au fost verificate actele tuturor, iar oricine era înrolat a fost imediat, fără scuze, îndesat într-un microbuz și apoi transportat la centrul de distribuție.”

    https://fb.watch/rG1Hf98Vcl

    https://t.me/Ukr_G_M/36564

    „Nici restaurantele și barurile nu puteau fi lăsate deoparte în Ungvár. Bărbații „curajoși” în uniformă au pătruns în hoarde în unitățile de catering de pe străduțele confortabile ale orașului vechi. Oaspeții au făcut și înregistrări de amatori ale acestui lucru. Cei de vârstă militară au fost încătușați și scoși afară din local ca niște criminali. Drept urmare, Ungvár a experimentat un grad de panică care nu fusese mai experimentat înainte.

    https://t.me/stranaua/151849

    În plus, mascații au pătruns în șantiere, unde au căutat potențiali apărători cu arme.

    https://fb.watch/rG2d3w-0WY

    Până acum, mulți ucraineni din Transcarpatia considerau cantitatea uriașă de videoclipuri forțate care circulă pe internet ca fiind propagandă rusă și puse în scenă, dar acum au putut experimenta adevărata față a războiului lui Zelenskiy . Patriotismul a dispărut rapid și, da, chiar și cei care l-au criticat până acum pe premierul ungar pentru atitudinea sa sănătoasă, pro-pace, încep să fie de acord cu Viktor Orbán.

    https://fb.watch/rG2tCA-lbg

    Cu toate acestea, realitatea războiului din Ucraina s-ar simți de la sine dacă nu ar conține un indiciu de stalinism, care, întruchipând lumea modernă, poartă în sine decalajul pieței, adică corupția. În Ucraina se cunosc multe povești că mobilizarea poate fi acum ordonată în scopuri politice, chiar și pentru bani.

    Dacă autorităților nu le place ca cineva să fie criticat, trimit recrutori și acea persoană care critica se găsește rapid în prima linie.

    Același lucru este și cu jurnaliştii care demasc scheme de corupție, care – după publicarea articolelor lor – sunt asteptati în fața caselor sau la locul de muncă de către ofițeri în uniformă cu ordin de chemare urgentă. Dar acesta este cazul și în lumea afacerilor. Dacă o companie protejată simte concurența, va elimina angajații rivalului său. Totul este doar o chestiune de bani și conexiuni bune.

    „Desigur, în multe cazuri, membrii familiei își raportează propriile rude. Acest lucru poate fi cauzat de o căsătorie proastă, violență domestică și alte dispute. Presa ucraineană a relatat mai multe cazuri în care persoana care se ascunde a fost raportată la armată de propria soacra sau chiar de soția sa. În acest fel, ofițerii în uniformă au putut ajunge la adresa exactă, de unde l-au luat imediat pe bărbat. În majoritatea acestor cazuri, soția care sună susține că soțul ei este alcoolic și o bate, așa că ar beneficia de puțină disciplină. Cu toate acestea, nu se mai gândește să rezolve o căsnicie rătăcită trimițând fosta lui dragoste direct la moarte.

    În ultimii doi ani, presa ucraineană a încercat să îmbine un fel de stil sovietic, nord-coreean și modern european. În Occident, care aplică standarde duble, acest lucru este aplaudat și chiar susținut financiar. Acum, unul dintre aceste posturi de televiziune finanțate a difuzat un reportaj în care personalul militar este escortat la desfășurare. În ea, intervievata, o tânără recrutor, vorbește despre modul în care primesc des telefoane unde este o femeie la celălalt capăt al firului și spune: soțul meu se ascunde, nu vreau să-l mobilizez intamplator? Recruitorul adaugă în grabă: ei nu fac asta pentru că este ilegal. Desigur, acest lucru nu este adevărat.

    Totuși, în reportaj, se vorbește cu reporterul, care arată și mai prost, de parcă ar fi firesc ca războiul, nu pacea, să fie singura soluție posibilă în această situație. Și uită, de asemenea, că, în urma vânătorii de oameni pe care o fac reclamă, mai mult de jumătate de milion de ucraineni au trebuit să fie îngropați.”

    Sursa: https://magyarnemzet.hu/kulfold/2024/04/brutalis-hajtovadaszat-a-hadkotelesek-utan-karpataljan-videok

    Probabil ca unele din motivele pentru care se fac acum baze mari NATO la noi in tara in care sa vina o multime de soldati straini, nu sunt ca acei soldati sa moara pentru romani in lupta cu rusii, ci ca sa faca viitoarele recrutari fortate, iar pe front sa-i impuste din spate pe romanii care se vor preda rusilor.

    Citisem anul trecut in presa maghiara marturia unui soldat ucrainean prins de rusi, in care acela spunea clar ca pe front soldatii profesionisti stau in spate si ii trimit la inaintare pe ceilalti. Si a mai spus: „Daca vreti sa ramaneti in viata, evitati inrolarea.”

    Apreciază

  6. scortisoara said, on aprilie 25, 2024 at 4:47 pm

    E nepoata sau stranepoata lui Octavian Goga, poetul .

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 25, 2024 at 5:15 pm

      „Spusu-mi-au calcatorii de lege desertaciuni, dar nu sunt ca legea Ta, Doamne…”
      Pare ca e stranepoata lui Nostradamus, despre care Sfantul Gavriil Georgianul spune ca se afla cu Iuda in aceiasi odaie a iadului….

      Apreciază

      • Felix said, on aprilie 25, 2024 at 10:19 pm

        Parintele Nicolae Steinhardt:

        (…)

        58. 

        Sa va spun pe scurt de ce Eminescu e altceva. 

        Pentru ca avea caracter si era dintr-o bucata; 

        Arghezi, Bacovia, Barbu, Blaga: mari poeti. 

        Nu ajunge!

        Barbu a umblat cu soalda dupa 1944, pretinzand ca nu a fost ce a fost si scriind  – frumos, de altminteri – ce nu credea .

        Pentru Arghezi, cuvantul caracter face parte din alta galaxie. Intnecat suflet!

         Si abject!

         Bacovia e o figura mai demna, dar si pe el il invinovatesc de teatralism  si destul de multa iscusinta in arta de a si apara interesele. 

        Chiar si Blaga  – cel mai pur – s-a lasat manevrat de pramatia de Carol II si de Veturia Goga o smechera fara pereche. 

        Nicolae Steinhardt, Convorbiri cu Zaharia Sangeorzoan si Nicolae Baciut, Manastirea Rohia/ Polirom, 2015, p. 68.

        Brudașcu, înainte de-a cere public exhumarea cadavrului, a publicat o carte:

         

        Goga și Francmasoneria” .

        Dan Brudascu – Goga si Francmasoneria

        https://www.targulcartii.ro/dan-brudascu/goga-si-francmasoneria-sedan-2007-1169160

        Povestea asasinării ar fi ajuns și la Hitler, căruia i-a fost cerut ajutorul de către soția lui Goga, după cum susținea în 2013 autorul cărții.

         „[Veturia Goga] se întâlneşte la Ciucea după moartea lui Goga cu nişte oameni trimişi de serviciile secrete germane pentru a vedea care este cauza morţii şi vinovaţii.

         S-a descoperit în acest sens că moartea a fost comandată de regele Carol al II-lea şi a fost efectuată prin otrăvire”, a adăugat Brudașcu. 

        „Veturia Goga nu a făcut publice datele ce i-au fost comunicate pentru că îşi punea în pericol viaţa personală. 

        […] Veturia Goga m-a rugat să nu mai spun această versiune pentru că îi fac rău. Datorită acestei insistenţe a ei am refuzat să mai pomenesc despre modul în care a murit Octavian Goga vizitatorilor de la muzeul din Ciucea.”

        Apreciază

  7. un roman said, on aprilie 25, 2024 at 5:05 pm

    E obositoare media cu promovarea acestei tziganci (Harra – Harrari)… Sorry, pentru segmentul muncitor si vbaloros al etniei… P.S. persoana asta are legatura cu Goga, cum are Obama cu JFK, de exemplu… adica bunicul era instalator sanitar la WH…

    Apreciază

  8. Gigi said, on aprilie 25, 2024 at 6:54 pm

    Ai tu, carmecita,

    Că nu prea te da intelighenția afara din casa
    Se vede că n-ai citit evanghelia, Hristos, la a doua sa venire, va veni în slava, pe norii cerului, el nu se va mai naște încă odată, ca acum doua mii de ani.

    Și vii matale acum sa zici că noul Mesia s-a născut în 2000, hai lasa.

    Chiar sunt curios citi pun botul la vrajeala asta a lu matale.

    Apreciază

  9. Spaceman said, on aprilie 25, 2024 at 11:09 pm

    Madam Carmen Harra umblă cu goange.

    „După unele tradiții evreiești, Mântuitorul, Mesia, se naște la 9 Av. Totodată se crede că după venirea lui Mesia și clădirea celui de-al III-lea Templu, ziua de 9 a lunii Av va înceta să mai fie o zi de post, și va deveni o sărbătoare de bucurie.”

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Tisha_B%27Av

    Apreciază

  10. Ania said, on aprilie 26, 2024 at 8:22 am

    De ce lumea crede in aceasta „prezicatoare”? Carmen Harra, de fapt asta e numele de „tanti vrajitoarea”. De fapt ea e Carmen Muresan, care a fost cantatrata la Trio Expres si nu a facut in muzica ceva extraordinar, a fost o artista mediocra, nu una deosebita. Singurul lucru care a facut-o remarcata a fost caa copiat muzica firmatiei Modern Talking. Ea dupa revolutie nu a mai facut nimic cu muzica in tara si a plecat in America. Bineinteles ca americanii nu au luat-o in serios nici macar la clubul de karaoke. Daca ramanea pe muzica era muritoare de foame si cum nu a gasit nimic sa faca sa se intretina pe ea s-a apucat de prezicatori, adica de prostit lumea. Bineinteles ca ducand-o capul a atras in cursa destule persoane si uite asa a facut bani si o duce bine merci. Asta asa apropo de ce le bubuie mintea unora ca sa faca bani cu polonicul, ca deh scopul scuza mijloacele. De Dumnezeu, de poruncile Domnului, de moralitate nu se mai tine cont, banul sa iasa. Sincer nu imi plac persoanele care procedeaza asa, nu as face echipa cu ei.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Nicolae said, on aprilie 26, 2024 at 6:47 pm

    Dragilor, nu știu cum ați ajuns la concluzia că astrologia este vrajitorie,ținând cont de faptul că bisericile ortodoxe, au pictate pe ele, cele 12 semne zodiacale ale astrologiei !!! Vă și demascați unii dintre voi, care spuneți asemenea inepții, ori din cauza ignoranței voastre, ori din cauza împietririi conștiinței voastre, ori din cauza unor ștate de plată… ori Dumnezeu știe de ce …

    Apreciază

  12. Ricã said, on aprilie 27, 2024 at 11:38 am

    Demonii îi stapanesc mintea si pregatesc terenul!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.