SACCSIV – blog ortodox

Din toamna incepe saltarea copiilor. Raluca Turcan: “Cei care vor prezenta simptome vor fi dusi de la școală direct în spitale”

Posted in copii, Coronavirus, masca de protectie by saccsiv on august 7, 2020

Raluca Turcan:

“La școală vom face masca să fie obligatorie. Şi pentru copii, şi pentru profesori. Cei care vor prezenta din toamna simptome vor fi dusi de la școală direct în spitale.”

De cand asteapta ei sa implementeze satanica doctrina illuminati copiii vostri sunt ai nostri… Iata ca acum li se pare ca a sosit momentul.

Ce vom face?

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan C. said, on august 7, 2020 at 1:13 pm

    Doamne ajută,

    Pentru cei interesați de vechile ediții ale Dumnezeieștii Scripturi, am bucuria să vă prezint cea mai bună reeditare a Bibliei Sinodale din 1914, inclusiv cu trimiteri biblice și cu ortografia secolului XXI:

    Biblia Sinodală din 1914 – reeditare optimă, cu trimiteri biblice (PDF)
    https://cititorul.home.blog/2020/08/07/biblia-sinodala-din-1914-reeditare-optima-inclusiv-trimiteri-pdf/

    Apreciază

  2. gingis said, on august 7, 2020 at 1:35 pm

    probabil ca fi-su are regim special daca nu se gandeste ca poate sa-l prinda tusea pe la scoala sau febra? sa inceapa cu copilul ei, sa-l vaccineze, sa nu se mai perpetueze specia tradatorilor

    Apreciază

  3. Aristotel said, on august 7, 2020 at 2:34 pm

    „:Omul poate uita unde a îngropat pipa păcii ,dar nu uită niciodată unde se află toporul.”: Mark Twain

    Apreciază

  4. Elena said, on august 7, 2020 at 2:34 pm

    Nu zic că n-ar avea în plan treaba asta, dar sursa articolului e un cont de Facebook… Când a zis Raluca lucrul acesta? Dar clar!

    Apreciază

  5. Alexandru TM said, on august 7, 2020 at 3:38 pm

    Să se scoale Dumnezeu şi să se risipească vrăjmaşii Lui şi să fugă de la faţa Lui cei ce-L urăsc pe El.
    Precum se stinge fumul, să se stingă; cum se topeşte ceara de faţa focului, aşa să piară păcătoşii de la faţa lui Dumnezeu,

    Mantuire

    Apreciat de 3 persoane

  6. acelas said, on august 7, 2020 at 4:21 pm

    ce nevertebrata!

    ps: cu silicon

    Apreciază

  7. stef said, on august 7, 2020 at 4:42 pm

    ORI VA TREZITI ORI MAFIA SECURIST- SATANISTA NE VA OMORA COPIII IN LAGARE !!

    Apreciază

  8. Eduard said, on august 7, 2020 at 5:10 pm

    ATENTIE!!!
    TE ROG MULT!
    POSTEAZA ASTA CA ARTICOL!
    poti sa ti-l asumi daca vrei, pt mine nu conteaza, vreau doar ca oamenii sa inteleaga cum opereaza oamenii astia.

    in clip se poate vedea cum Masoneria internationala opereaza prin retelele de televiziune si cum isi trimit unii altora informatii prin media.

    Banuiesc ca o parte dintre cititorii blog-ului stiu despre gradul 33 al ritului scotian, grad ce nu poate fi luat decat atunci cand un membru de gradul 32 face fapte de promovare a agendei masonice. Scopul final, la care lucreaza de secole, este infiintarea unui guvern mondial si inrobirea populatiei pe vecie.

    Pentru cei care nu cunosc limba engleza am sa dau cateva explicatii. Clipul este o compilatie de stiri si declaratii publice facute de primari si guvernatori din Statele Unite, dar nu exclusiv SUA, prezentatori de stiri etc.

    Majoritatea sunt de la inceputul „crizei” si fiecare regiune si administratie semnaleaza „fratilor” ca incepe implementarea agendei/lucrarii masonice. Spre sfarsit apare si Bill Gates care le sugereaza fratilor masoni ca acolo unde nu se implementeaza de catre autoritati sa faca ei ce au de facut si sa tot creasca numarul de cazuri.

    Semnalul este „33”, dupa cum vedeti toti spun, 33 de cazuri noi, 33 de teste, 33 de morti , 33 de …ceva… deasemenea apar variatii ca 33.000 etc.

    Numarul si mesajul apare mult prea des si in mult prea multe locuri diferite pentru a fi o coincidenta, Nu e vorba de mai multe canale de stiri care raporteaza aceasi stire, Fiecare fragment in parte este despre un alt loc. Dupa cum va spuneam, este vorba despre locuri in care urmeaza sa se instaureze aceasta agenda „LuCovid”

    Sper ca am fost destul de clar.

    ((ps: imi cer scuze pentru greseli gramaticale))

    Apreciază

  9. Elena said, on august 7, 2020 at 5:27 pm

    Mulțumesc pentru link!
    Da, dacă fac click pe numele ei mă duce unde trebuie, dar pentru că îmi apare scris cu negru nu m-am gândit că ar avea hiperlink. Celelalte două cu roșu apar normal și mă trimit unde trebuie.

    Apreciază

  10. acelas said, on august 7, 2020 at 7:38 pm

    la ce oribilitati i-au lasat romanii de la puterea cea mai de sus in Stat sa faca la Caracal, nici amerlocii acum probabil nu mai vor sa ingroase gluma ..

    https://www.capital.ro/lovitura-pentru-klaus-iohannis-ce-surpriza-neplacuta-i-au-pregatit-americanii.html

    Apreciază

  11. Lilas said, on august 7, 2020 at 8:13 pm

    Doamne ajuta! Nu cred cā poate face acest lucru cu copiii . Trebuie acordul pārintilor. In orice stat European, se cere acordul pārintilor pentru internare. Un copil cu febra poate fi trimis direct acasa si carantinat maxim 7 sau 10 zile, si doar acasa. Ce tratament vorvurma copiii carantinati cu forta in spitale?!! Ce virus?!!! Ce virus, care nu a fost izolat niciodata in nici întru-un laborator?!! Nu există nici un fel de virusi! Altfel, scoala la domiciliu si online!!! Aceea e solutia, pentru ca sā nu fie luati cu forta copiii de la scoala fārā acordul pārintilor;

    Si cu vaccinurile, la fel trebuie acordul pārintilor!!! Inca nu au dat legea expres pentru situatia in scoala a copiilor, CA sa nu mai fie necesar acordul pārintilor.

    Evident, în spitalele NWO, nu e de mers, nici adultii si nici copiii, din cauza traficantilior de organe si abuzurilor.. Sa ne rugam la Dumnezeu, pentru ca sa nu se ajungā acolo, cu efectuarea de buzuri asupra copiilor! Altfel, lumea in stradā , la proteste , cu sutele de mii si Jos cu guvernul Lucovidus si cu Turcan botosaneanca maleficā si ahtiata de miliardele de euro ale UE , premierea in Bani multi a guvernelor care implementeaza falsa andemie covid !!! Românilor nu mai dormiti in papuci, jos cu gratarele de la munte di uniti-va sa va aparati copiii in fata tāvālugului anticristic! Eu , personal, le tai gâtul celor ce se ating de copilul meu! Asa, si cu copilul Ralucāi Turcan, sa fie el primul luat cu forta si carantinat in spital!
    Solutia: iesirea in stradā la proteste masive din Septembrie, fara nici o fricā de deturnarea protestelor! Este o prostie sa iti fie fricā da mergi la proteste in stradā, de fricā lui #rezist sau a unor golani spargatori de grevā! Cu Dumnezeu înainte! Sa ne apārām copiii! Ortodoxie sau moarte ! Cu HRISTOS înainte! Doamne ajutā !

    Apreciat de 1 persoană

  12. Cosmin said, on august 8, 2020 at 11:43 pm

    Turcan – nume predestinat de tortionar bolsevic.

    Apreciază

  13. […] Din toamna incepe saltarea copiilor. Raluca Turcan: “Cei care vor prezenta simptome vor fi dusi de… […]

    Apreciază

  14. […] Din toamna incepe saltarea copiilor. Raluca Turcan: “Cei care vor prezenta simptome vor fi dusi de… […]

    Apreciază

  15. […] Raluca Turcan: “Cei care vor prezenta simptome vor fi dusi de la școală direct în spitale” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.