SACCSIV – blog ortodox

Soldati aproape ucisi de VACCINUL IMPOTRIVA VARIOLEI

Posted in vaccin, VACCINARE OBLIGATORIE, VARIOLA by saccsiv on noiembrie 5, 2009

   Citez din articolul Soldiers Nearly Killed with Military’s Bioterrorism Vaccine:

   (NaturalNews) Aproximativ 200 de soldati au suferit de complicatii grave si s-au aflat la un pas de moarte in urma vaccinarii obligatorii impotriva variolei, iar un soldat si-a pierdut viata.  

   Incepand cu anul 2002, teama de un atac bioterorist a determinat guvernul Statelor Unite sa impuna vaccinarea tuturor angajatilor din domeniul militar impotriva diverselor boli, inainte ca acestea sa se desfasoare, inclusiv antrax si variola. Un numar estimat de 1,7 milioane de oameni au fost vaccinati de atunci impotriva variolei. Totusi, in anumite cazuri, vaccinul a dus la complicatii severe cum ar fi inflamarile creierului si ale inimii. In 2003, doua comisii de experti au ajuns la concluzia ca decesul specialistului din domeniul armatei, Rachel Ray, s-a datorat in parte complicatiilor rezultate din vaccinarile care i-au fost aplicate.    
 
   “Realitatea este ca nu exista vaccinuri fara riscuri“, a afirmat Dr. Michael Kilpatrick din Sistemul de Sanatate al Armatei. “Intotdeauna va exista acea persoana careia i se va intampla ceva rau.“ 
 
   Constientizarea riscurilor vaccinurilor impotriva variolei a impiedicat guvernul sa ceara vaccinarea civililor.  
 
   Un posibil efect secundar este infectia cu virusul utilizat in vaccin, efect cunoscut ca variola progresiva. In vremea cand vaccinarea impotriva variolei era raspandita, infectia avea o rata a mortalitatii de 15 procente. 
 
   Intr-un caz recent, Lance Cpl. Cory Belken a inceput sa sufere de o durere de cap persistenta si de somnolenta neobisnuita la o saptamana dupa ce a fost vaccinat impotriva variolei. A fost diagnosticat cu leucemie acuta mieloida, care ii distrugea sistemul circulator si imediat a fost trecut pe chimioterapie. 
 
   Tratamentul impotriva cancerului i-a distrus sistemul imunitar, ducand la variola progresiva si la nu mai putin de doua infectii cu bacterii rezistente la antibiotice. El a dezvoltat o eruptie cutanata, a avut leziuni de variola pe tot corpul, a intrat in delir, cu febra de 104,6 grade (K) si organele au inceput sa ii cedeze.  
 
   Tratamentul lui Belken a necesitat de 30 de ori doza de Vaccinia Immune Globulin despre care Centrul de Control si Prevenire a Bolilor presupunea ca este nevoie pentru o singura persoana.

   Familia lui Belken a afirmat ca numai leucemia ar fi fost suficienta pentru familia lor, fara a mai fi nevoie si de complicatiile vaccinului. 
 
   “Cred ca isi asuma un risc enorm vaccinandu-i pe toti“, a afirmat mama lui.

   Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 5, 2009 at 6:32 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. babi said, on noiembrie 6, 2009 at 10:27 pm

    SACCSIV,ATENTIE,articolul pe care l-am semnalat mai sus este de tradus foarte URGENT!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.