SACCSIV – blog ortodox

Mesajele „teologilor” ce-l atacau in ianuarie 2009 pe parintele Iustin Parvu, le regasim azi ghiciti unde?

Posted in CIPURI, Iustin Parvu by saccsiv on septembrie 11, 2010

   Iata ce se putea citi in articolul Stareţul unei mănăstiri din Neamţ spune că diavolul s-a ascuns în paşaport, din 15 Ian 2009, postat in Cotidianul:

   Viziunea apocaliptică a stareţului Mănăstirii Petru Vodă pare să nu fie împărtăşită şi de conducerea Bisericii Ortodoxe Române. Aceasta susţine, prin vocea purtătorului său de cuvânt, părintele Constantin Stoica, că părintele Justin Pârvu vede pericole imaginare. “Credinţa adevărată înseamnă echilibru şi nu habotnicie, nu a vedea pericole acolo unde ele nu există”, a declarat acesta pentru cotidianul.ro.
   La rândul său, teologul clujean Radu Preda susţine că demersul părintelui Pârvu reprezintă o “lectură superficială a semnelor vremurilor”. “Sfinţenia sau salvarea nu stă în aceste cipuri. Cu sau fără ele, România e deja într-o criză adâncă. Astfel de apeluri creează confuzie, nu văd pericolul real”, a declarat pentru cotidianul.ro Preda.

   Comentariu saccsiv:

   Recunoasteti ideile de mai sus in discursul celor ce pana mai ieri erau de aceeasi parte a baricadei cu cei de indemnau sa nu fie luate actele cu cip? Ei cica nu indeamna sa fie luate, dar folosind exact aceleasi „argumente” cu ale unora ca Constantin Stoica sau Radu Preda, atunci cand ii ataca furibund pe cei ce inca au ramas pe pozitii, cum credeti ca se traduce din romana in romana?

   Ce mesaj transmit ei cititorilor lor?

   Cititi va rog si:

Multi am fost la chemarea parintelui Iustin Parvu. Putini am mai ramas …

Un examen numit BULETINUL CU CIP. Oricum va fi jale pe pamant la anul, de ce oare se indarjesc unii sa ne indemne sa-l luam? 

Despre MUCENICIE. Pomenirea Sfintilor Adrian si Natalia, sotia sa. De ce nu sunt de acord cu spusele parintelui MIHAIL STANCIU: „Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului” …

Naucitor: RAZBOI INTRU CUVANT considera ca ANTIHRISTUL va fi un OPONENT AL CIPURILOR

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 11, 2010 at 8:04 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. rica said, on septembrie 11, 2010 at 10:29 am

    c stoica spune ca nu i nici un pericol in cip,nu este pericol nici sa slujim cu ereticii,nu este nici un pericol sa schimbe cartile sfinte, oricum nu vede nicaieri nici un pericolhttp://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

    Apreciază

  3. rica said, on septembrie 11, 2010 at 10:32 am

    Apreciază

  4. rica said, on septembrie 11, 2010 at 10:38 am

    Apreciază

  5. rica said, on septembrie 11, 2010 at 10:44 am

    Apreciază

  6. Vasile__ said, on septembrie 11, 2010 at 12:29 pm

    He, he… Unii ca tine l-au compromis pe părintele Iustin, i-au spus tot felul de prostii, i-au vorbit obsesiv despre cipuri, şi aşa a ajuns la excesele la care a ajuns, cu pierderea harului daca primesti actele cu cip, cu parasirea oraselor, a situatiei sociale…. Săracu de părintele, el stă numai în chilia sa, primeşte cu bună credinţă informaţiile ucenicilor din jur, fără să cunoască veninul ce se strecoară în ele. V-a zis-o bine un părinte, a prins exact ce se intimpla la Petru Voda.
    http://www.serafimpantea.ro/2010/07/23/il-iubesc-pe-adevaratul-parinte-iustin

    Noroc că alţii ca par Rafail au ştiut să se ferească de asemenea interpretări sectare ale problemei cipurilor. Păr Rafail a atrs mereu atenţia că metoda aceasta apocaliptică de a discuta religios problemele sociale şi politice este de la martorii lui Iehova insuflata…

    Apreciază

    • el said, on septembrie 13, 2010 at 10:23 am

      @Vasile

      He,he….cum luati voi doar ce va convine de pe la parinti ;P.Rafail Noica acela infailibilul de-l lauzi tu aici impotriva P.Justin N-A SEMNALAT INSELAREA LUI KK NICI INAINTE NICI DUPA „TURNEUL” MASCARICIULUI ,desi il cunostea ba chiar l-a „primit” in sihastria lui inaccesibila dealtfel crestinilor ortodocsi romani carora cica le transmite „mesaje”(daca e adeavarat ce pretinde in sensul asta mascariciul KK) prin cine?printr-un biet inselat !!!

      Apreciază

  7. […] Mesajele „teologilor” ce-l atacau in ianuarie 2009 pe parintele Iustin Parvu, le regasim azi ghi… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.