SACCSIV – blog ortodox

OPINIE: Cel de-al treilea război mondial este pe cale să înceapă sau a început deja?

Global Research: Is World War III About to Start or Has It Already?

Cel de-al treilea război mondial este pe cale să înceapă sau a început deja?

De Richard C. Cook, 22 Februarie 2024, Global Research

Permiteți-mi să încep prin a sublinia că cele de mai sus au fost subiectul unui articol în trei părți pe care l-am scris și care a fost publicat pe site-ul VT Foreign Policy pe 31 decembrie 2023, intitulat: ‘Este pe cale să înceapă al treilea război mondial?’.

În acest articol nu am postulat un răspuns definitiv. Desigur, unii ar spune că cel de-al treilea război mondial a început deja. Dar haideți să explorăm mai departe.

Știm că SUA se află într-o stare continuă de mobilizare la un anumit nivel de război cel puțin din anul 1940. Asta înseamnă acum aproape un secol. Desigur, unii ar spune că atunci când a început cel de-al Doilea Război Mondial a fost de fapt doar o continuare a Primului Război Mondial, când SUA a avut trupe care luptau în Europa între anii 1917-1918. Așadar, asta ne duce cu mult peste un secol în urmă.

Dar de ce un alt război mondial acum? Haideți să aprofundăm puțin istoria.

Când Germania a invadat Polonia la începutul celui de-al Doilea Război Mondial, în septembrie 1939, a trecut mai mult de un an până când SUA au intrat oficial în război, după bombardarea japoneză a Pearl Harbor la 7 decembrie 1941.

Dar cu mult înainte, în anul 1940, administrația Franklin D. Roosevelt a început să folosească Lend-Lease pentru a furniza asistență militară aliaților occidentali, achiziții pe care aceștia puteau să le facă pe credit.

Cu toate acestea, până în prezent, puțini sunt conștienți de cât de mult, sub formă de armament, a fost furnizat și Uniunii Sovietice prin intermediul Lend-Lease. Aceasta a inclus tancuri, artilerie și fabrici întregi pentru a ajuta la construirea mașinii de război sovietice. De asemenea, a inclus și echipamentul necesar pentru a construi în cele din urmă arme atomice.

Toate aceste transferuri către sovietici au fost ascunse Congresului și publicului, dar au avut la origine acțiuni ale unor actori/agenți din cadrul guvernului Roosevelt. Colaborarea dintre SUA și Uniunea Sovietică a fost, de asemenea, ascunsă de Hitler, care a declarat că nu ar fi invadat Uniunea Sovietică dacă ar fi știut de vastele sale depozite ascunse de material de război. Acest lucru făcea parte din planul americano-britanic de a-l prinde pe Hitler în capcana unei acțiuni care ar fi încheiat distrugerea Germaniei începută în timpul Primului Război Mondial.

Abia după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, sub conducerea președintelui Harry Truman, SUA s-au despărțit de aliatul lor sovietic din timpul războiului, care a devenit acum inamicul nostru odată cu apariția ‘Războiului Rece’.

Puțini sunt conștienți de faptul că impulsul pentru politica americană în timpul și după cel de-al Doilea Război Mondial a venit de la Council on Foreign Relations (Consiliul pentru Relații Externe) (CFR). Întotdeauna cel mai proeminent ‘think tank’ (grup de experți) american, încă de la înființarea sa la sfârșitul Primului Război Mondial, CFR a fost/este o creație a ‘puterii banilor’ de la Londra/New York, situată în SUA. Se crede că principala figură americană care a participat la planurile CFR a fost Bernard Baruch. Membrii familiei Rockefeller și asociații lor au fost, de asemenea, puternic implicați în CFR și au oferit finanțare pentru o mare parte din programul său.

Înainte de apariția CFR, ramura americană a puterii banilor fusese condusă de J.P. Morgan și era concentrată, atunci ca și acum, în New York. Alături de Morgan se afla noua avere a lui John D. Rockefeller. Sub conducerea scenică a grupului european Rothschild, atât Morgan, cât și Rockefeller au fost complici la înființarea Rezervei Federale în anul 1913. Colonelul House a fost însărcinat să îl convingă pe președintele american Woodrow Wilson să accepte și să semneze legislația.

Scopul imediat al Rezervei Federale a fost acela de a furniza Marii Britanii și Franței banii necesari pentru a lupta împotriva Germaniei în Primul Război Mondial. Dar Franța a fost și rămâne un element secundar. Rezerva Federală a fost, mai presus de toate, un element central al obiectivului anglo-american de a cuceri lumea.

Scopul acestei preluări a fost acela de a extinde influența imperiului uzurii asupra economiei mondiale. Prin intermediul uzurii, care a fost interzisă în Europa în Evul Mediu și de religia islamică încă de la fondarea acesteia, bancherii lumii au confiscat bogăția fiecărei națiuni în care li s-a permis să domine. Uzura necesită generarea constantă de profituri excedentare pentru a alimenta lăcomia bancherilor. Forța militară este mijlocul prin care sunt asigurate veniturile din uzură.

Prin intermediul Primului Război Mondial au fost distruse imperiile german, austro-ungar, otoman și rus, împreună cu vechile lor culturi aristocratice a căror bogăție era reprezentată prin întinderile de pământ. Principalul motiv pentru care aceste imperii au fost distruse, iar regii lor au fost înlăturați sau, în cazul Rusiei, uciși, a fost datoria imensă pe care o făcuseră prin împrumuturi de la bancherii europeni. După război proprietățile lor au fost confiscate ca garanție pentru bancheri.

Astfel o mare parte din Europa Centrală și de Est a fost distrusă în timpul războiului, iar controlul turcesc asupra Orientului Mijlociu a luat sfârșit.

Marea Britanie și SUA au fost două dintre puterile cele mai unite cu Puterea Banilor, a căror bogăție s-a bazat pe bănci private și pe uzură în ultimii 400 de ani, de pe vremea lui Cromwell. Până la începutul secolului al XIX-lea în centrul atenției au fost cei din clanul Rothschild, chiar și în SUA, cu Rockefeller în alianță.

Acum, Rusia a fost dată pe mâna bolșevicilor, care erau agenți ascunși ai Puterii Banilor și colectori ai creanțelor uzurpatorilor. Marea Britanie a preluat controlul asupra Palestinei ca mandat al Ligii Națiunilor, după ce a emis Declarația Balfour ca prim pas în crearea unui stat național evreiesc.

Cei din clanul Rothschild au furnizat fondurile pentru cucerirea evreiască a Palestinei și pentru construirea entității sioniste israeliene.

Înapoi la Consiliul pentru Relații Externe (CFR).

Scopul său a fost/este acela de a se asigura că în toate războaiele viitoare guvernul SUA va fi controlat de către Puterea Banilor, lucru care s-a întâmplat întocmai. Marea Britanie are o organizație similară, Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale, sau Chatham House.

Aceasta a fost o ramură a Mesei Rotunde, înființată de Nathaniel Rothschild și Alfred Lord Milner, folosind moștenirea lăsată de Cecil Rhodes din întreprinderile sale de exploatare a diamantelor și aurului din Africa de Sud.

Între anii 1939-1940, în timp ce în Europa începea cel de-al Doilea Război Mondial, CFR a început să redacteze o serie de rapoarte pe care le-a impus administrației Roosevelt, prezentând un viitor program prin care SUA urmau să-și asume dominația militară asupra întregii lumi. Fundația Rockefeller a plătit pentru aceste studii.

De atunci, programul CFR de dominație militară globală a fost obiectivul geopolitic primordial al SUA; întotdeauna, desigur, în numele Puterii Banilor, SUA asigurând puterea militară. Se spune că „toate războaiele sunt economice”.

Statele Unite au ales să își atingă obiectivele economice prin forță brută, nu mai prin muncă, diplomație sau spirit de cooperare. A considerat majoritatea celorlalte națiuni ale lumii ca fiind dușmanii sau supușii săi, dar, mai presus de toate, ca datornici ai băncilor sale. Ca răspuns, SUA este văzută din ce în ce mai mult de restul lumii ca un bătăuș din curtea școlii sau ca un dur recuperator de datorii.

Statele Unite sunt angajate în ‘războaie fără sfârșit’ încă din anul 1941: Al Doilea Război Mondial, Coreea, Vietnam, Irak, Sudan, Afganistan, Libia, Yemen, și câte și mai câte.

Acesta este motivul pentru care SUA a generat „Războiul împotriva terorismului” și sunt acum angajate într-un război prin procură împotriva Rusiei în Ucraina pentru a controla Europa și Eurasia.

Acesta este motivul pentru care SUA este angajată într-un alt război prin procură de partea Israelului genocidar în Orientul Mijlociu pentru a păstra controlul asupra resurselor de petrol ale lumii islamice.

Acesta este scopul doctrinei militare americane de ‘dominație a întregului spectru’, menită să pună capăt concurenței oriunde pe planetă sau chiar în spațiul cibernetic sau în spațiul cosmic.

Întotdeauna Marea Britanie a fost alături de America prin ‘relația sa specială’, încurajându-ne, părând să joace rolul de ‘pudel al Americii’. Brațul de acțiune pentru un război fără sfârșit a fost facțiunea cunoscută sub numele de ‘Neocons’.

Dar chiar și în spatele controlului petrolului s-a aflat controlul băncilor și colectarea profiturilor provenite din uzură. Ori de câte ori SUA preia controlul asupra unei țări, băncile sunt cele care se mută primele, deseori cu Fondul Monetar Internațional în fruntea preluării. Acest control este executat de ‘șacalii’ care lucrează pentru agențiile de informații.

Între timp instituțiile militare atât din SUA cât și din Marea Britanie angajează mii de persoane cu un nivel de educație ridicat în cercetarea celor mai ingenioase metode posibile de ucidere a propriilor semeni. Într-o eră tehnologică, nu există nicio limită la cât de îngrozitoare și lipsite de scrupule pot fi aceste metode. Acești cercetători militari sunt cei care au fost în fruntea dezvoltării de arme biologice prin intermediul cercetărilor de tip ‘gain-of-function’ (câștigul de funcție).

Acesta este contextul în care ne putem pune întrebarea: ‘Este pe cale să înceapă al treilea război mondial?’.

Ne referim prin asta, desigur, la faptul că Statele Unite sunt pe cale să se angajeze într-un război nuclear total împotriva națiunilor identificate ca fiind ‘adversarii’ săi?

În prezent, acestea sunt Rusia și China, singurele națiuni care par să conteste în mod serios dominația întregului spectru. De asemenea, Iranul este identificat ca fiind un inamic pe termen scurt. Israelului și Ucrainei, ambele proxy-uri ale SUA, pare să le fi fost atribuit rolul de instigatori.

Dar nu uitați, întotdeauna a fost în numele Puterii Banilor și al uzurii sale, care și-a început preluarea Americii cu mai bine de două secole în urmă, chiar înainte de a fi scrisă Constituția SUA.

Prin această preluare bogăția acumulată de americani din munca lor și din resursele pământului a început să curgă în sus în mâinile celor care se ocupă de sistemul monetar, o parte din avere fiind folosită pentru a plăti mașinăria militară care va pune treptat întreaga lume sub controlul lor – sau cel puțin așa cred ei.

Ne putem întreba în mod rezonabil dacă așa trebuie să trăiască oamenii, atât de evident plini de lăcomie, ură și orgoliu. Este aceasta intenția fundamentaliștilor religioși americani de a contribui la realizarea acestui lucru?

Institutul Geopolitic American va studia aceste chestiuni în săptămânile și lunile următoare.

„Orice întreprindere umană trebuie să servească viața, trebuie să caute să îmbogățească existența pe pământ, pentru ca nu cumva omul să devină sclav acolo unde caută să își stabilească dominația!” -Bô Yin Râ (Joseph Anton Schneiderfranken, 1876-1943), Traducere de Posthumus Projects Amsterdam, 2014.

Acest articol a fost publicat inițial pe VT Foreign Policy.

 

Comentariu saccsiv:

Council on Foreign Relations a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg (membru al celebrei familii de bancheri evrei, unul din fondatorii Federal Reserve). Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt familia Rockefeller, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations.

CFR publica bilunarul Foreign Affairs. Evreul Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations, spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

Bernard Mannes Baruch (1870 – 1965), evreu. In 1913 il influenteaza pe presedintele Woodrow Wilson sa recunoasca oficial crearea Federal Reserve.

Dupa ce si-a parasit afacerile, a devenit eminenta cenusie sfatuitoare a presedintilor Woodrow Wilson si Franklin D. Roosevelt pe probleme economice ( aparea in momentele importante generate de implicarile SUA in cele doua razboaie mondiale). In timpul primului razboi mondial a fost presedinte War Industries Board (cunoscut ca tarul industriei americane), jucand un rol principal in efortul industrial de razboi avantajand enorm US Steel. L-a secondat pe Woodrow Wilson la Versailles Peace Conference. Membru Brain Trust. In timpul celui de al doilea razboi mondial a fost consultant economic al presedintelui Franklin D. Roosevelt. Reprezentantul SUA in 1946 la United Nations Atomic Energy Commission.

In timpul primului razboi mondial ii cere evreului Clarence Dillonsa fie assistant chairman al aceluiasi War Industries Board.

Thomas Woodrow Wilson (1856 – 1924) a fost presedinte al SUA intre 1913 si 1921.

Intr-un final, Woodrow Wilson a recunoscut:

“Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

Cititi va rog si:

ENCICLOPEDIE. Cartelul Federal Reserve: Cele opt familii

Nu stiu daca al treilea razboi mondial a inceput sau nu, dar cert este ca le va fi necesar pentru ca mai apoi sa ne fie prezentat „salvatorul”, adica Antihristul:

Ce spun Sfintii Parinti despre Al Treilea Razboi Mondial?

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paracelsus said, on februarie 24, 2024 at 10:22 pm

    Art. greu al celor de la vt foreign policy..Eu cred ca de la revoluția franceza din 1799 care a provocat declinul monarhiei și al bisericii, și apoi la industrializarea Frantei facuta peste doar 20 de ani cu bani de (la) fam.Rotschild a inceput preluarea puterii de la aristocratie, monarhii catre bankeri. De asemenea mi se pare ca in State, Rotschild are o putere mare, cred eu peste Rockefeller..Europa oricum este sub influența totala a fam.Rotschild, iar eu cred ca e cea mai puternica și cea mai bogata familie din lume de departe! Am urmarit recent o emisiune la tv, la ore tarzii difuzata despre oameni care aveau niste traume din copilarie, credeau ei ca au fost rapiți.Facind regresie hipnotica cu o terapeuta multispecializata,ca sa incerce sa vada ce sa întîmplat cu ei au descoperit ca fusesera pregatiti pt. ce va venii in lume. Tipa l-a intrebat pt. ce e (pt. ce a fost) pregatit incercand sa-l traga de limba,iar barbatul a deschis ochii trezindu-se singur din hipnoza și ia rasp.- cu o privire de parca îi facea radiografie-pt. ce va veni pe pamant. A zis ca fiecare ființa umana de pe glob va fi afectată. Am ințeles (eu) ca era vb. despre venirea antichristului. Pe History, am incercat sa revad emisiunea,s-o descarc, nu e de gasit pe nicaieri.Incepea cu luminile de la Phoenix.

    Apreciază

    • documenteortodoxe said, on februarie 25, 2024 at 1:39 pm

      Eu cred că atunci când se va da drumul la rețeaua de sateliți geostationari Starlink, fiecare om de pe pământ va simți „ceva” (nu știu ce) schimbat.. Fiind de ordinul zecilor de mii (în plan), vor desfășura o centură de radiații extrem de puternică să interacționeze cu toate device-urile mobile. E posibil ca acești sateliți, ghidați de AI, să genereze și alte frecvențe care pot aduce modificări la nivelul percepțiilor umane.. (voci, viziuni, etc.) Va fi cea mai de temut armă în mana sataniștilor.. Gândiți-vă doar un pic.. La nivelul miilor de sateliți aruncați în cer, vor putea concentra, împreună, radiații fascicul care pot determina ținte fixe sau mobile, eliminându-se…

      Apreciază

      • Sorin said, on martie 15, 2024 at 10:16 am

        Nu exista sateliti si nici spatiu.Nu va mai ginditi la ei.Exista antene pe pamint si baloane.Chestia cu vocile si imaginile se realizeaza deja si face parte din proiectul BlueBeam.Ce spreiaza mizeriile sataniste pe cer cu avioanele care lasa dire si lumea neinformata crede ca sunt dire de condens,are legatura si cu BlueBeam pentru ca atmosfera este saturata cu metale iar proiectiile 3D prin care vom vedea imagini,Cristos de exemplu (care va va vorbii direct in limba dumneavoastra si numai pentru dumneavoastra,in creierul dumneavoastra)se pot propaga printr-o astfel de atmosfera.

        Apreciază

  2. Duhul Capitanului said, on februarie 25, 2024 at 12:40 am

    A început deja…

    Apreciat de 1 persoană

  3. Badescu said, on februarie 25, 2024 at 2:23 pm

    A inceput cu razboiul Rusia Georgia dun 2008 , conform profesiei unui parinta grec anonim. Conform acestei profesii urmează caderea băncilor, invazia rusiei in estul Europei SI celelalte citiți,care vreți.

    Apreciat de 1 persoană

    • Oarecare said, on februarie 25, 2024 at 6:02 pm

      Deci Rusia ne va invada? Să înțeleg că va fi de bine?

      Apreciază

  4. C said, on februarie 25, 2024 at 6:20 pm

    când începe un război mondial , ferească Dumnezeu, dar atunci dacă e mondial , de unde atâta pace și liniște în atâtea țări? Umblă tancuri și avioane pe deasupra României, Bulgaria, Ungaria , Austria , Germania , de jur împrejur? se trage in toate partileycu artilerie ?
    Oamenii merg obișnuiți la serviciu ,la cumpărături, etc …și să fii început un război mondial ???
    O fii un război psihic și de altă natură, dar de asta asemănător cu primele două, încă parcă nu-i.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 25, 2024 at 7:00 pm

      C

      Japonia invada Manciuria la 19 septembrie 1931. In Europa „oamenii mergeau obișnuiți la serviciu ,la cumpărături, etc”, dupa cum zici ca se intampla actualmente.
      Italia invada Abisinia la 3 octombrie 1935. In Europa, liniste.
      La 17 iulie 1936 incepea Razboiul Civil din Spania. In restul Europei era liniste.
      In martie 1938 Germania anexa Austria. Dar oamenii mergeau la serviciu, la cumparaturi, etc.
      In acelasi an, Germania lua o parte din Cehoslovacia. Restul Cehoslovaciei era invadat in martie 1939. In rest, liniste.
      In august 1939, Germania si Uniunea Sovietica au semnat Pactul Ribbentrop–Molotov.
      La 1 septembrie 1939 Germania invada Polonia. La 17 septembrie 1939 URSS invada si ea Polonia.
      Cand a inceput, de fapt al doilea razboi mondial?
      Acum zicem ca la 1 septembrie 1939 dar atunci nu declarau „a inceput al doilea razboi mondial”.

      Apreciat de 1 persoană

      • Nicusor said, on februarie 26, 2024 at 9:06 am

        Foarte bine spus si corect. Acuma avem asa:
        1991-2001 Iugoslavia
        2008 Rusia-Georgia
        1988 prezent Nagorno Karabach
        2014 febr Rusia- Ucraina
        2022 febr Rusia-Ucraina
        2023 Declaratie razboi Venezuela Guyana
        7 Oct Israel si Hamas+Hezbollah
        Invazia Irakului si Afganistanului 2001, 2003
        Lovitura din Libia cu Gaddafi
        Razboaiele din Sudan si destabilizarea altor tari din centrul Africii, ultima chiar anul trecut in 2023
        Razboiul civil din Siria, destabilizarea Libanului, incercarea de a da lovitura de stat in Turcia acum vreo 2 sau 3 ani. Lista poate continua ca nu am cum sa stiu toate conflictele, insa parca cineva are tot interesul sa mentina focuri din astea mici care sa faca un foc mare. Cred ca focul mare a inceput numai ca multi nu is constienti. Doamne ajuta!

        Apreciază

      • C said, on martie 2, 2024 at 9:48 pm

        aa, pai dacă o luăm așa atunci e război mondial toată ziua bună ziua de sute de ani 🙂

        Atunci mai bine nici nu-și are rost întrebarea , război este mereu , pe noi ne interesează ce putem face în situația prezentă de acum înainte , că ziua de ieri și de azi s-a dus 🙂
        Ne vedem de războiul nostru de zi cu zi .
        Că dacă e sa vorbim de războiul acela mare când se adună mai multe țări la război , gen rușii ataca in Turcia , vin americanii, de bagă chinezii etc etc poi atunci se zguduie pământul și cerul se întunecă de atâta fumegare de explozii și avioane și bombe și artilerie și ce invenții orjai deține ăștia…

        Apreciază

  5. Lica said, on februarie 26, 2024 at 9:55 am

    Salutare !

    Haideti sa rotim un pic prisma si sa vedem altfel numerotarea „razboaielor”…
    Schimbam perspectiva.

    Din toate timpurile, razboaiele (razboi = „conflict militar major”) au fost provocate de cativa factori principali, care, in cele mai multe cazuri, sunt si comuni.
    Acesti factori sunt: teritoriile (resursele naturale + umane) si femeile.

    Bineinteles ca exista multe tipuri de razboaie: militare, economice, psihologice, impotriva conceptelor de: familie traditionala, credinta, cultura, natiune, etc.

    Ceea ce s-a intamplat, dupa ce familia Rothschild & co a preluat mare parte din averea mondiala, este de fapt, un razboi militar perpetuu, doua dintre cele mai importante faze ale lui fiind denumite fortzat „primul si al doilea razboi mondial” – desi, sa fim seriosi, nici jumatate din tarile actuale nu au participat concret nici in primul nici in al doilea.

    Daca ne imaginam fluxul continuu de conflicte militare generat discret de catre familia Rothschild & co. si uitam de numerologia celor doua „conflicte militare mondiale”, vom putea intelege observa unde vor globalistii sa ne duca, adica care e scopul lor final.

    Este usor sa ne dam seama daca o actiune a fost sau nu premeditata analizand „ce se intampla dupa” ce se termina acea actiune.

    Este clar ca nimic nu este la intamplare si ca in ultimele secole toate conflictele militare au acelasi nucleu, si anume familia Rothschild. (chiar sotia lui Mayer Rothschild a afirmat ca daca fii ei ar fi dorit pacea, aceasta s-ar fi intamplat).

    Insa, obiectivul principal al familiei Rothschild & co. nu mai este

    Pe langa faptul ca razboiul continuu este o sursa inepuizabila de bani, acesta ofera si anumite oportunitati: reducerea demografica, preluarea controlului anumitor teritorii, subjugarea popoarelor, etc.. Adica sa ne aduca unde vor ei.

    Subjugarea mondiala de catre o mana de „oameni” nu ar putea fi posibila fara o MOTIVATIE „religioasa” a acestora. („mesia lor”, „Antihristul”)

    Globalistii joaca la toate capetele. Chiar daca, sa zicem, Rusia, nu este sub controlul lor, ei pot usor sa o forteze sa le faca jocul. (de ex. daca nu le reuseste planul de subjugare ELECTRONICA, atunci un atac nuclear asupra Rusiei o va forta sa duca lumea in abisul nuclear).

    Personal NU cred ca vor reusi ‘cu frumosul’ sa ne subjuge in GULAGUL ELECTRONIC, deci conflictul nuclear mondial (acesta DA, va fi mondial!!!) este INEVITABIL.
    Intrebarea nu este DACA se va produce, ci CAND va incepe.

    Apreciază

    • Sorin said, on martie 15, 2024 at 10:21 am

      Rusia,adica Putin, este parte si sub controlul satanelor globaliste!Suntem „singuri”,vorba aia!

      Apreciază

  6. […] OPINIE: Cel de-al treilea război mondial este pe cale să înceapă sau a început deja? […]

    Apreciază

  7. […] OPINIE: Cel de-al treilea război mondial este pe cale să înceapă sau a început deja? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.