SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Un sarpe printre pui: CALIN GEORGESCU la … conferinta luptatorilor anti comunisti. Discurs de lupta contra falsei NOI ORDINI MONDIALE si promovare a celei reale

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 26, 2016

Iata comentariul fratelui Gabriel postat la INTERESANT. Corpul de Control al Prim-Ministrului a sesizat PARCHETUL GENERAL / VACCINURILE, posibila cauza a MORTII COPIILOR:

După cum știți la Constanța a avut loc o conferință organizata de 2 asociații care ii au ca patroni pe doi luptători anticomunisti, anti-mondialismul ocult și francmasonic.

Urmăriți va rog discursul masonului Călin Georgescu (directorul institutului ONU privind indexul global al sustenabilitatii) vorbind despre FALSA Noua Ordine Mondiala, spunandu-ne cum poluam noi planeta prin creșterea animalelor, că nu vom mai avea resurse de apa pana in…2020 și nu numai, nelipsind atacul la Biserica. Ca înșelarea sa fie maxima, a îmbrăcat totul în „nationalism” vorbind foarte frumos de luptătorii anti-comunisti de Sfintii Inchisorilor și de… Hristos. Observati expresia fetei și limbajul trupului când rostește cuvintele „ortodox” „Hristos”…

Nici un cuvânt despre Reala Noua Ordine Mondiala – dictatura biometrica, ecumenism, noua religie mondiala.

Rugam un naționalist care a căscat gura la dl. Georgescu sa ne spuna ce a inteles.

https://www.facebook.com/DreaptaCredinta/posts/1726567570950013

Comentariu saccsiv:

Calin Georgescu a fost intre 1996 si 2008 si Project Manager pentru implementarea Local Agenda 21:

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

De asemenea este Preşedintele Consiliului de conducere al Centrului European de Suport pentru Clubul de la Roma din Viena, Austria:

EI SA FIE? Miscarea “MOTIVATIA: ROMANIA”, toti unul si unul: CALIN GEORGESCU – DAN PURIC – OVIDIU HURDUZEU – PAVEL CHIRILA

   Cititi va rog si:

MASONERIE: simbolul celor 3 puncte

Pe cititorii mai noi care nu stiu care-i chestia cu fNOM ii rog sa citeasca:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mario said, on mai 26, 2016 at 10:58 am

  Chuck Norris a inceput sa vorbeasca despre Chemtrails!!!
  http://www.wnd.com/2016/04/sky-criminals/

  Apreciat de 2 persoane

 2. Partizanu said, on mai 26, 2016 at 11:00 am

  Frate VASILE iarta-ma dar un BOU nu poate muge mai mult decit ii permiti. Dupa pledoaria de la pupitru la final am pus si eu o SINGURA INTREBARE celelalte erau de prisos.

  Apreciază

 3. mario said, on mai 26, 2016 at 11:04 am

  si niste articole foarte interesante de pe wikipedia cu care putem deschide ochii celor mai sceptici privind chemtrails!!
  totul e pe fata cum le place lor!
  https://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding
  https://en.wikipedia.org/wiki/Weather_modification
  https://en.wikipedia.org/wiki/Weather_warfare
  https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_Modification_Convention

  Apreciază

 4. Doru M. said, on mai 26, 2016 at 11:11 am

  Am mai comentat acest crud adevar, dar nimeni nu dorea sa se afle adevarul despre vaccinuri;si in continuare vom fi obligati sa le facem copiilor nostri ???

  Apreciază

 5. ortodoxend said, on mai 26, 2016 at 11:17 am

  Parca ar fi antihristul. A bagat 99% adevar de constientizare pentru minte si 1% minciuna care sa directioneze actiunea indivizilor pe viitor. O mocirla de informatii, logice dealtfel, dar care sunt menite sa sugereze ca salvarea omenirii sta in actiuni economice si politice. Din pacate, problemele enumerate ale omenirii sunt create in spate de acelasi sistem care promite rezolvarea lor numai daca populatia isi canalizeaza energiile spre comportamentul sugerat: unire in acelasi gand cu semenii, dar nu sub Hristos, ci sub o forma inovatoare.

  Apreciază

 6. carmen said, on mai 26, 2016 at 11:36 am

  Ce sustine este REAL, dar cred ca …joaca la doua capete…pt a compromite miscarea de rezistenta!

  Apreciază

 7. carmen said, on mai 26, 2016 at 11:46 am

  De ce nu desconspira Oculta care distruge lumea? De ce bate campii? AJUNGE CU MANIPULAREA!!!
  MASONERIA CONDUCE ROMANIA!

  Apreciază

  • Sara said, on octombrie 18, 2016 at 10:16 pm

   Dupa logica unora, masoneria distruge omenirea. Acuzatie globala. Inseamna prin deductie ca printre acesti distrugatori se numara si Titu Maiorescu, I.C Bratianu, Balcescu, A.I.Cuza, etc. Merita sa fie eliminati din istoria noastra.

   Apreciază

 8. Ioan said, on mai 26, 2016 at 11:53 am

  “Trăim în vremea antihristului și noi dormim în opinci”
  “Astăzi trăim în anii Apocalipsei. Nu este nevoie ca cineva să fie prooroc pentru ca să înțeleagă asta” – Parintele Paisie Aghioritul
  “Să stăm cu frică şi cu luare aminte. Să nu ne ingaduim naivitatea şi prostia. Sa devenim înţelepţi ca şerpii si blânzi ca porumbeii, pentru că – aşa cum spunea fericitul stareţ sfânt Paisie – traim în vremea antihristului si noi dormim în opinci“.
  Cu acest pasaj se incheie articolul Dlui Rakovalis in care sunt demascate, pe de o parte, o serie de mistificari intentionate de data recenta ale profetiilor facute de marii Cuviosi ai vremurilor noastre, si, pe de alta parte, slabiciunile si patologiile duhovnicesti ale celor dintre noi care fac posibila raspandirea si “succesul” acestor manipulari. Chiar daca la noi nu au ajuns chiar aceleasi zvonuri sau nu exact in aceleasi forme relatate aici, sau nu in aceleasi momente si nu la proportiile pe care le-a cunoscut psihoza colectiva in Grecia, fenomenul este raspandit si la noi.
  Pentru noi devine din ce in ce mai clar ca strecurarea minciunilor sub felurite forme (exagerari, interpolari, inventii pure, construirea unor “legende” fabuloase despre ceea ce ar fi spus sau facut cutare sau cutare mare duhovnic, plecand de la un sambure de adevar) in randurile profetiilor contemporane indeplineste functia diabolica de a rataci si a sminti dreptcredinciosii in doua modalitati aparent opuse. Pe unii ii trimite in extremele agitatiei irationale, paroxistice, ale delirului imaginativ, sau ale confuziei, groazei si deznadejdii, iar pe altii (dar si pe o parte dintre cei dintai, atunci cand ajung sa se dez-amageasca) facandu-i sa refuze condescedent, ba chiar uneori sa batjocoreasca, sa huleasca profetiile si avertismentele autentice si limpezi ale Parintilor, oferindu-le un alibi perfect pentru scufundarea si mai vartoasa in orbirea duhovniceasca cu privire la timpul eshatologic pe care il traim.
  De aceea, cei care au dorit sau vor dori sa foloseasca acest articol pentru a rasufla usurati si a mai ridiculiza o data in plus pe “apocaliptici”, pe cei care “vorbesc intruna despre Antihrist”, asadar cei care cauta prin el a-si indreptati prejudecatile, ignorand senin mesajul foarte explicit al autorului, nu trezesc decat mahnirea sincera de a vedea cum atatia frati buni risca a se alatura acelora despre care Evanghelia spune ca nu vor intelege nici cand li se vorbeste in pilde, nici cand li vorbeste pe fata. Ceea ce fac ei nu este, din pacate, decat sa arunce si copilul din copaie, odata cu apa murdara si, astfel, fara sa vrea, sa-si aduca propria contributie la mistificarea, sminteala si confuzia generale, oferind un somnifer in plus celor care oricum “dormeau in opinci”. Cu ei se intampla ceea ce spunea tocmai Cuviosul Paisie (sursa spuselor sale fiind oficiala, cartea “Trezire duhovniceasca”, tradusa tot de parintele Stefan Nutescu de la Schitul Lacu, la fel ca si acest articol).:
  Unii ca acestia adorm lumea. O lasa asa, ca sa nu se intristeze, ci sa se distreze. Nu cumva sa spui ca va fi razboi, sau ca se va face a Doua Venire pentru care si trebuie sa ne pregatim, ca nu cumva sa se mahneasca oamenii. Ca unele batrane care spun: ‘Nu vorbi despre moarte, sa vorbesti numai de bucurii si botezuri’, ca si cum nu le-ar astepta moartea. Astfel simt o bucurie falsa.
  De nimic altceva nu se bucura diavolul decat de sporirea necredinciosiei in cuvintele Duhului, de semanarea si inmultirea in lume a indoielii si a zapacelii. De aceea “marele diversionist”, prin micii sai interpusi de pe pamant, va cauta mereu sa aplice, la o mana, strategia clasica din povestea cu “Petrica si lupul”, ca sa zadarniceasca – prin construirea minutioasa a spectacolului unei febrile asteptari inselate si a unei deziluzii generale si zgomotoase – credinta ca, intr-adevar, “lupul” adevarat va veni si sa adorma vigilenta fata de el, iar la cealalta mana, sa se foloseasca eficace de armata “scepticilor” profesionisti, dotati cu un arsenal bogat de ironii spumoase si de sarcasme inteligente, pentru a discredita definitiv orice “teorie a conspiratiei” (insasi notiunea in sine de “teorie a conspiratiei” pare-se ca a fost lansata cu functia unica de a sluji ca arma perfecta de stigmatizare, prin aglutinarea fara discernamant a scenariilor aberante si alarmismelor dubioase, laolalta cu profetiile sfinte si cu judecatile rationale si argumentate referitoare la “semnele vremii” si prin aruncarea tuturor in deriziune).
  Avertismentul de fata are o importanta deosebita si in perspectiva avalansei de neinchipuit filme “apocaliptice” sau “postapocaliptice” (2012, Legion, Avatar, etc., etc.). care ne potopesc de ceva vreme incoace, cu o intensitate tot mai mare si mai suspecta. Ei bine, atunci cand industria Hollywood decide sa abordeze subiectul sfarsitului lumii, manipuland toata gama straturilor psihologice ale omului (fascinatie, tendinte morbide, groaza, cruzime, paroxism, tendinte de contopire si de anulare a propriului sine, dar si a dorintelor naive “de mai bine”, de “salvare” omeneasca, de agatare de idoli si mituri) este limpede ca “cineva” ne testeaza si ne pregateste pentru ceva, probabil pentru o falsa si butaforica apocalipsa, gandita atent de “marii scenaristi” ai lumii, pentru a o anula din constiintele noastre pe cea adevarata, implinita numai dupa venirea Fiului lui Dumnezeu pe norii cerului pentru a-l zdrobi pe falsul Mesia care va subjuga intregul pamant. Si se contureaza tot mai limpede ca, in acelasi timp, acelasi “cineva” cauta sa compromita, ducand intr-o zona a irationalului si a inselarii, a delirului paranoid (cum face si Pavel Lungin cu Tarul lui) orice discutie despre vremurile de pe urma.
  Subiectul vremurilor de pe urma nu are nimic cinematografic, nimic scandalos, nimic spectacular, nimic “fascinant” in el. Este parte din Sfintele Scripturi, din Traditie, din invatatura ORTODOXA, face parte integranta, in mod firesc, din viata duhovniceasca a celor din Biserica. “Profetiile, spune Sf. Pavel, sa nu le dispretuiti”. Reusim noi sa nu le dispretuim? Sau ne astupam urechile si ne facem ca nu le auzim?
  “Cu puţin înainte de anul 1992 a circulat zvonul că va începe un mare război, în care va fi amestecată şi Grecia, pentru că atunci au căzut două pascalii împreună, aşa cum profeţise Sf. Cosma Etolianul. Intr-adevăr, atunci au coincis din punct de vedere calendaristic două mari sărbători, Sf. Paşti şi Buna-Vestire, iar aceasta a fost considerată de către unii erminia profeţiei Sfântului. Zvonul se răspândea împreună şi cu alte amănunte… In Sf. Munte unii monahi şi mireni transmiteau zvonul cu o oarecare ezitare, alţii se aflau într-o stare de exaltare şi-l transmiteau ca pe un fapt sigur, iar alţii nu voiau să audă nimic şi considerau toate acestea nişte prostii. Şi lucrurile i-au îndreptăţit pe cei din urmă.
  Cu puţin înainte de 2004 a circulat zvonul că nu vor avea loc Jocurile Olimpice în Athena, pentru că va izbucni războiul. Iarăşi s-au arătat cele trei categorii de oameni amintite mai sus. Unii chiar şi-au cumpărat şi provizii de alimente… Şi din nou lucrurile au arătat că zvonul a fost o băşică de săpun. Acestea sunt două dintre alte nenumărate zvonuri de mai mică amploare care au ajuns la urechile mele.
  Ce se întâmplă? Există unii oameni problematici, unii creştini (monahi, preoţi şi mireni) plini de complexe, care au o evlavie amestecată cu sminteală, aşa cum spunea glumind părintele Paisie, şi care vor să pară drept harismatici, dar nu sunt, ci se mişcă între hotarele psihasteniei şi înşelării, dorind admiraţia şi respectul mulţimii.De aceea răspândesc aceste zvonuri, deşi în subconştientul lor ştiu că acest joc are dată de expirare. Sunt batjocoriţi de slava deşartă? Nu-şi dau seama ce mare vătămare pricinuiesc în Biserică şi în cei slabi în credinţă?
  Pe lângă aceştia, mai există o categorie de oameni cărora le place să asculte şi să creadă astfel de zvonuri, fără să cerceteze validitatea sursei care le transmite, fără să cearnă lucrurile, fără să pună să lucreze logica simplă. Probabil, un astfel de zvon le creează o exaltare sufletească care îi satisface, le face viaţa mai fascinantă şi le umple un oarecare gol sufletesc. De unde altundeva poate izvora acest comportament lipsit de maturitate? Cam aşa îmi explicam lucrurile vreme de mai mulţi ani.
  Inainte de Crăciunul anului 2008 a circulat un alt zvon extrem de rapid. Se spunea că va fi război în mai puţin de o lună, în luna ianuarie 2009. Lumea a fost chemată să cumpere alimente şi să-şi procure ceva bani pentru a putea înfrunta starea grea ce va fi creată şi care va dura în jur de 3 până la 6 luni. Zvonul a fost atribuit unor mireni şi monahi. De data aceasta au numit şi sursa. Era stareţul Efrem din America. Deoarece stareţul este cunoscut şi respectat, avînd o mare autoritate, zvonul s-a răspândit în toată Grecia. A ajuns să circule şi pe internet. Mulţi oameni s-au conformat sfaturilor. Din fericire au existat şi cei care nu au fost atraşi de climatul general. Au trecut zilele şi nu s-a întâmplat nimic. După vreo 2-3 luni, stareţul Efrem, surprins, a scris din America un comunicat în care a declarat că el niciodată nu a spus astfel de lucruri. Unii (cine, oare?) exageraseră şi interpretaseră greşit cuvintele lui.
  Ce s-a întâmplat? Toţi aceşti oameni care s-au sprijinit pe numele stareţului Efrem s-au simţit acum înşelaţi şi ridicularizaţi. Din prostia creştinilor au câştigat negustorii. Autoritatea stareţului a primit o puternică lovitură, credinţa în Biserică şi în Sfinţii ei a fost zdruncinată în cei slabi. Şi vrăjmaşii Bisericii se bucurau că s-a arătat – potrivit celor cugetate de ei – cu multă limpezime prostia şi complexarea creştinilor care cred în stareţi sfinţi “harismatici” şi în profeţiile lor. Câştigaţi au ieşit vrăjmaşii Bisericii şi diavolul.
  Părintele Efrem a întemeiat 19 mănăstiri în America, unde locuiesc oameni din toate rasele pământului. El este cel care a dus duhul monahal ortodox athonit pe continentul american. Se bucură de mare preţuire printre ortodocşii de acolo. Diavolul şi unii oameni îl urăsc şi se opun lucrării lui. Toate acestea oare nu au fost un război viclean, bine orchestrat, împotriva lui, dar şi împotriva Sfinţilor harismatici şi, în ultimă instanţă, împotriva Bisericii şi a lui Hristos?
  Exact în aceeaşi perioadă s-a derulat şi un alt scenariu, care îl viza pe stareţul Paisie, şi care se lega cu scenariul pe care încercau să-l atribuie părintelui Efrem.
  Se ştie că stareţul Paisie a spus că Dumnezeu astfel va rândui interesele celor mari, încât în cele din urmă ne vor da Constantinopolul. Se vor lupta între ei şi în cele din urmă, ca o soluţie de compromis, vor spune: „Constantinopolul nu-l vom lua nici noi, nici voi, ci îl vom da grecilor”. Aceste cuvinte le-am auzit şi eu cu urechile mele şi ştiu că le-a spus şi multor altora. A spus şi unui oarecare bărbat tânăr, care îl vizitase pentru prima dată: „Tu vei intra cu steagul în Constantinopol”. S-a dovedit că că acel tânăr era ofiţer în armata grecească. Această istorisire o cunosc de mulţi ani şi este întru totul adevărată.
  După 15 ani de la adormirea stareţului, am auzit această istorisire înflorită cu unele amănunte pe care eu le-am mai auzit înainte. Nici ucenicii de aproape ai stareţului, pe care i-am întrebat, nu le cunoşteau. Lucrul acesta m-a mirat mult. Cum se face că cei de aproape ai Părintelui Paisie nu le cunosc , dar le cunosc alţii?!
  Amănuntele care au fost lipite de sâmburele de adevăr al istorisirii sunt următoarele:
  a) numele acestui ofiţer
  b) trecea în rezervă în primăvara anului 2009.
  Aceasta a dat îndată o stabilire dramatică a datei, adică faptul că această proorocie trebuia să se fi împlinit în primăvara care a trecut. In aceeaşi perioadă a început să circule o istorisire ridicolă despre trei epistole pe care, chipurile, le-ar fi scris părintele Paisie şi le-ar fi încredinţat unei persoane necunoscute, care trebuia să le dea, după un număr de ani de la moartea lui, preşedintelui Rusiei, prim-ministrului grec şi comandantului armatei greceşti. Şi lucrul acesta este foarte ciudat: despre un lucru atât de serios nimeni dintre cunoscuţii stareţului Paisie să nu ştie nimic?! Cine sunt aceşti necunoscuţi care au lansat această provocatoare şi ridicolă istorisire cu epistolele? Ce rol joacă? Unde ţintesc? Acestea se leagă şi cu înscenarea făcută părintelui Efrem şi au circulat împreună pe internet, înşelând pe mulţi creştini evlavioşi, dar naivi, care aveau încredere în cei doi stareţi.
  Primăvara a venit şi a trecut, ofiţerul a trecut în rezervă, război nu a fost, Constantinopolul nu ne-a fost dat. Astfel, cu ajutorul acestor amănunte pe care le-au lipit de sâmburele de adevăr al profeţiilor părintelui Paisie, au izbutit să-l scoată mincinos şi nedemn de încredere în ochii oamenilor care nu au cunoscut şi nu cunosc lucrurile îndeaproape. Adică încearcă să lovească autoritatea şi influenţa pe care o are stareţul Paisie printre creştinii ortodocşi.
  Din metoda şi modul răspândirii, din faptul că au izbutit să răspândească atât de larg minciunile lor, nu putem oare trage concluzia că aici avem de a face cu ceva planificat şi bine organizat? Dacă ne gândim că acestea se întâmplă intr-o epocă în care Biserica luptată sistematic, că există într-o continuă creştere o politică de descreştinare a societăţii greceşti, ne putem gândi că toate acestea sunt parte dintr-un plan mai larg, prelucrat de psihologi platiti, calomniatori de meserie, indrumători de opinii, agenti care exploatează prostia si personalităţile problematice ale unor creştini, ca sa lovească în autoritatea Sfintilor şi a Bisericii.
  Să stăm cu frică şi cu luare aminte. Să nu ne ingaduim naivitatea şi prostia. Sa devenim înţelepţi ca şerpii si blânzi ca porumbeii, pentru că – aşa cum spunea fericitul stareţ sfânt Paisie – traim în vremea antihristului noi dormim în opinci.
  Athanasie RAKOVALIS
  (Traducere de Ierom. Ştefan, Schitul Lacu, Sf. Munte Athos)

  Apreciat de 1 persoană

  • ortodoxend said, on mai 26, 2016 at 7:27 pm

   Adevarat. Important e sa nu cadem in deznadejde, ci cu cat vedem sfarsitul mai aproape, sa cadem in pocainta. Din nefericire, inaintevederea apocalipsei de catre crestinii nepregatiti bine duhovniceste duce la inselari sau stari sufletesti de agonie chiar. Aceasta cautare continua a momentului venirii lui antihrist nu e buna. E buna doar o cercetara auxiliara, pe langa indatoririle de crestini care trebuie sa fie principale. E buna doar o cercetare a timpurilor apocaliptice, dar care sa nu rezulte in actiuni pamantesti (buncare, mutare la tara sau in munti, provizii, parasirea serviciului si alte dislocari sociale), ci in actiuni sufletesti, de pocainta, de pregatire a sufletului in lupta finala pe care crestinul o prevede.

   Apreciază

  • Vasile said, on mai 26, 2016 at 9:10 pm

   „ducand intr-o zona a irationalului si a inselarii, a delirului paranoid (cum face si Pavel Lungin cu Tarul lui) ” – nu inteleg aceasta critica si acest atac la adresa filmului lui Pavel Lunghin, „Tarul”, este un film istoric despre Ivan cel Groaznic, facut intr-o viziune ortodoxa. Mie mi-a placut acest film si mi se pare un film bun si profund.

   Apreciază

 9. Ioan said, on mai 26, 2016 at 12:00 pm

  Apreciază

 10. Ionut said, on mai 26, 2016 at 12:15 pm

  A vorbit frumos si adevarat, cu 2-3 exceptii, cea referitoare la darul lui Zamolxe (din cate am mai citit, Zamolxe a fost totusi un om foarte priceput pe care dacii l-au considerat zeu) si cea referitoare la productia de lapte si anume ca pentru un litru de lapte se consuma nu stiu cate mii de litri de apa. Asta este o chestiune relativa, ca doar apa nu se comprima. Un animal crescut pe pajiste bea apa, cea mai mare parte o elimina prin urina, prin respiratie etc., se intoarce in sol, de unde se evapora, se formeaza norii si apoi cade sub forma de ploaie. Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga. Ideea asta cu „sfarsitul apei” e una dintre cele mai mari absurditati pe care am auzit-o.
  Nu pot sa stiu ce a fost in sufletul dumnealui cand a tinut acest discurs, daca a fost sincer sau nu. Nu pot sa-l judec dupa figura, chiar daca imi place sau nu fata lui.
  Ceea ce pot sa fac, insa, este sa-i adrezsez o invitatie sa puna in practica ceea ce a spus. Dansul a fost inclusiv angajat al Guvernului Romaniei, si pot sa constat ca Guvernul Romaniei a dat dovada de o nesimtire crasa, daca nu a pus in practica recomandarile unui expert ca dl. Georgescu (apropo, cei ce locuiesc in Sebes ne pot spune ce se intampla la portile combinatului Kronospan, daca tot asa vin camioanele incarcate cu trunchiuri).
  Deci, asta pot sa fac: sa-l invit pe dl. Georgescu sa abandoneze cercurile „inalte” prin care se invarte si sa vina alaturi de poporul sau. Si sa puna in practica, in gospodaria proprie, ceeea ce a spus.

  Apreciază

  • safimvigilenti said, on mai 26, 2016 at 6:42 pm

   o vaca sanatoasa ofera zilnic o galeata de lapte, deci 10 l;
   dupa logica lui, vaca ar necesita cateva zeci de mii de litri de apa zilnic pt treaba asta ( 10 l inmultit cu cateva mii de litri de apa / 1l de lapte ), ca doar nu e nebun sa ia in calcul si ploaia care uda iarba pana creste si o rumega vaca, nici asa nu se ajunge la cateva zeci de tone zilnic

   Apreciază

 11. Spaceman said, on mai 26, 2016 at 3:06 pm

  Călin Georgescu, „România, încotro? Revoluția sustenabilităţii în România.”

  Apreciază

  • curelusa said, on mai 28, 2016 at 9:30 am

   calin georgescu = agent smith, nu prea pare fericit in misiunea in care a fost „esuat”

   cu vacile nu e de ras, beau apa multa si ne sufoca in bas*ni… le ofera oarecare independenta crescatorilor iar cand ti-e lumea mai draga innebunesc

   Apreciază

 12. mihai said, on mai 26, 2016 at 4:08 pm

  Din categoria ce mai fac superfericitii de la moscova si bucuresti chiril si respectiv danutz
  Primul, a inceput cu finantele lumii si nustiu ce treaba are cu globalizarea http://lonews.ro/economie-finante/22668-emiterea-de-valute-biserica-rusa-solicita-un-control-internationalhtml
  Si al doilea danutz http://basilica.ro/binecuvantare-patriarhala-pentru-teologi-italieni/, adica ,,binecuvantand” niste papistasi

  Apreciază

 13. mihai said, on mai 26, 2016 at 4:15 pm

  Un american de la osce in ucraina a trecut la ortodoxie http://www.lonews.ro
  Si tot din ucraina aflam ca o biserica a fost incendiata http://lonews.ro/arhitectura-imobiliare/22669-biserica-ortodoxa-vandalizata-și-incendiata-html

  Apreciază

 14. Nimbus said, on mai 26, 2016 at 10:30 pm

  Apreciază

  • valentindortodox said, on mai 27, 2016 at 1:02 am

   calistrat e un spurcat

   Apreciază

  • valentindortodox said, on mai 27, 2016 at 1:02 am

   eu la spurcaţi de ăştia nu le mai zic părinţi

   Apreciază

  • valentindortodox said, on mai 27, 2016 at 1:03 am

   cât de smintit poate să fie un om ca el, iar cei care îl ascultă se smintesc şi ei şi sunt f. mulţi

   Apreciază

  • valentindortodox said, on mai 27, 2016 at 1:10 am

   Se mai şi bucură că în Grecia s-a votat legea aia mişeleşte cu homosexualitatea. Blestemaţi să fie toţi cei ce lucrează fădădelegea şi să piară de pe pământ moştenirea lor !

   Apreciază

  • ortodoxend said, on mai 27, 2016 at 10:47 am

   @valentinortodox, eu nu vad care e problema ta cu video-ul de fata sau cu acest preot. nu ti se pare normal ca oamenii sa fie informati despre pozitia Bisericii fata de familia de barbati ? nu ti se pare normal ca Grecia sa fie aratata ca exemplu rusinos ?

   Apreciază

   • saccsiv said, on mai 27, 2016 at 10:57 am

    ortodoxend

    Ce lesne te-a prostit …

    Apreciază

   • ortodoxend said, on mai 27, 2016 at 11:42 am

    Sa-mi explice cineva de ce m-a prostit, ca de prostit stiu si eu ca m-a prostit. E adevarat ca nu ortodocsii greci au votat legile acelea. Dar nu asta e ideea. Mesajul e principalul, sa se uneasca crestinii ca sa nu impuna astfel de legi si pentru noi, sa nu doarma cum au facut altii. Mesajul din video e un semn de mirare. Cum e posibil ca tocmai in Grecia, considerata mama ortodoxiei, sa fie adoptate asemenea legi, unde religia este mai prezenta mai mult ca peste tot in institutii ? Nu inteleg ,cum am fost prostit ?

    Apreciază

   • rozalia said, on mai 30, 2016 at 7:17 pm

    @ortodoxend
    ”familia de barbati”??? Zi-i relatie spurcata intre doi de acelasi sex!

    Apreciază

  • saccsiv said, on mai 26, 2016 at 11:48 pm

   danielvla

   O organizeaza cineva? Ati luat autorizatiile?

   Apreciază

   • danielvla said, on mai 27, 2016 at 12:15 am

    Deocamdata nu, dar incercam sa luam.

    Apreciază

   • danielvla said, on mai 27, 2016 at 1:51 am

    In pricincipiu nu prea e timp pentru obtinerea unei autorizatii.
    Ne-am hotarat astazi (adica ieri, joi) sa facem asta. Nu putem sta doar sa ne uitam! Si timpul lui Florin Barbu curge continuu.
    Teoretic, nu ne trebuie nici o autorizatie. Vom depune petitii sau memorii.
    Actiunea noastra se va baza pe articole din Constitutie:
    Art. 30 privind libertatea de expresie;
    Art. 39 – Libertatea întrunirilor
    „Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.”
    Art. 51 privind dreptul de petitionare.
    Si pe langa astea, nici o lege nu reglementeaza in vreun fel sustinerea unei persoane. Noi asta vom face. Nu incalcam nici o lege!
    Nici nu avem pretentia ca vom strange multimi de oameni, ca sa incurcam circulatie sau ceva.
    De altfel obiceiul autoritatilor de a pretinde autorizatii e un moft. Constitutia garanteaza clar acest drept. Cei care au sustinut familia Bodnariu in fata ambasadei Norvegiei nu au avut autorizatie.

    Apreciază

 15. tibi said, on mai 26, 2016 at 11:09 pm

  Copiii americani vor avea microcipuri implantate pentru a fi găsiţi uşor!
  http://www.eva.ro/casa-si-familie/copii/copiii-americani-vor-avea-microcipuri-implantate-pentru-a-fi-gasiti-usor-articol-111085.html

  Apreciază

  • mihai said, on mai 27, 2016 at 4:33 am

   Da frate acest cretinoid c.t. popescu, a fost, este si va fi un latrau de serviciu al sistemului bolsevic, cu alte cuvinte un lingau si saracul de el mai bine ai era daca statea inchis intrun ospiciu, si din pacate nu este singurul, efectiv colcaie societatea romaneasca de astfel de indivizi ca el si de pipidi de la pipi, ingrijorator este ce fel de indivizi ai vor urma maine poimaine ce vor fi mai dihai decat ei

   Apreciază

 16. JJW said, on mai 27, 2016 at 3:25 am

  Scuze de off topic.E pe bune imaginea asta?

  http://postimg.org/image/sfbr22r3v/d6a70ab0/

  Apreciază

 17. Arhanghelul said, on mai 27, 2016 at 9:44 am

  Imaginea este de la o comemorare a victimelor holocaustului nazist din WW2 … „”tinereii”” din imagine se spune(accentuez se spune; a zice; la nivel de vorba) ca sunt victime (scapate din) ale holocaustului … si papa isi cere scuze in numele … Cui? … un sarpe prefacut …

  Deci ovreii din imagine nu sunt cea ce se spune ca sunt : David Rockefeller, D.Rothschild, Henry Alfred Kissinger (născut: Heinz Alfred Kissinger) …

  http://media.gettyimages.com/photos/david-rockefeller-during-moma-celebrates-opening-of-richard-serra-picture-id114621253

  Apreciază

 18. Anca Maria said, on mai 28, 2016 at 6:46 pm

  Tatiiii ! Zici ca sunt toti drag(c)oni de Komodo !

  Apreciază

 19. Anca Maria said, on mai 28, 2016 at 6:53 pm

  Doamnelor si domnilor !

  Va rog ! D-l Calin Georgescu este un mason. Dar, de culoare „alba”. Ceilalti, altii sunt masonii rai, cei negri. El „vede” si gandeste „bine.”

  SARPELE ! Crede ca toata lumea pune botu’ la minciuna gen ” e o diferenta dom’le intre magie alba si magie neagra ” ! Masonii sunt toti slujitori in corpore ai celui intunecat.

  Apreciază

 20. CALIN GEORGESCU e omul! | Saccsiv - Weblog said, on noiembrie 22, 2016 at 7:57 pm

  […] VIDEO – Un sarpe printre pui: CALIN GEORGESCU la … conferinta luptatorilor anti comunisti. Discu… […]

  Apreciază

 21. […] VIDEO – Un sarpe printre pui: CALIN GEORGESCU la … conferinta luptatorilor anti comunisti. Discu… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: