SACCSIV – blog ortodox

EI SA FIE? Miscarea “MOTIVATIA: ROMANIA”, toti unul si unul: CALIN GEORGESCU – DAN PURIC – OVIDIU HURDUZEU – PAVEL CHIRILA

Posted in AGENDA 21, CALIN GEORGESCU, CONSTANTIN NECULA, Dan Puric by saccsiv on septembrie 1, 2014

Recititi va rog articolul ASTIA CHIAR SUNT INGROZITI de aparitia pe scena politica a unui ORTODOX NATIONALIST CARISMATIC. De aceea cred ca SISTEMUL va impinge in fata UN INTRUS CU ACEST ROL, articol esential pentru a intelege ce se petrece in jurul nostru si de ce.

In acest sens sa ne amintim ca nu cu foarte mult timp in urma, intr-o emisiune tv, chiar se vehicula un nume: Dan Puric. Nu se discuta acolo despre legionari, ci despre faptul ca exista forte ce doresc sa-l impuna ca alternativa.

   Intrebam apoi la articolul IULIAN PERICLE CAPSALI – REZULTAT RUSINOS: 47 920 de voturi, adica 0.91% daca vor merge tot pe cartea Capsali sau vor cauta pe altul?

Actualmente cred ca l-au gasit pe altul: Dan Puric. Nu exclud insa ca pe viitor Iulian Capsali sa aiba si el un rol, fie el si secundar.

miscarea-motivatia-romania-sustinuta-de-puric

   Iata ce putem citi la Apare un nou naţionalism? Călin Georgescu şi Dan PURIC şi-au lansat MANIFESTUL. VEZI TRAILERUL VIDEO:

O nouă grupare naţionalistă stă să se creeze. Mişcarea “Motivaţia: România” şi-a lansat manifestul prin care îşi anunţă apariţia în viaţa publică. Documentul a apărut pe pagina lui Călin Georgescu, ce pare să fie liderul grupării. “Suntem un grup de persoane de profesii şi cu preocupări diferite, unite prin credinţa în Hristos şi dragostea de neam şi ţară. Înainte de a fi gânditori sociali, autori de strategii de dezvoltare, informaticieni, comunicatori, teologi, agricultori, profesori, militari sau orice altceva, ne socotim şi ne dorim a fi buni români”, se prezintă cei care au lansat această iniţiativă. Conform acestora, “Motivaţia noastră nu poate fi alta decât: România. Deasupra ţării şi a neamului nu mai aflăm decât pe bunul Dumnezeu.”

Grupul, ce-i conţine printre alţii, pe actorul Dan Puric, pe doctorul Pavel Chirilă sau pe profesorul Ovidiu Hurduzeu, afirmă că urmăreşte “Să redevenim liberi, să ne recăpătăm demnitatea, să ne redobândim ţara, să ne recâştigăm verticalitatea pentru a putea privi înspre trecut şi înspre viitor. Să ne preţuim, să ne vedem unii altora calităţile şi să colabrăm în loc să ne călcăm în picioare şi să ne dăm coate pentru a ajunge în fruntea bucatelor. Să revenim la normalitate, la simplitate şi la curăţenie“.

Mişcarea a susţinut deja o conferinţă, la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, acolo unde a vorbit Părintele Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu. Practic, pe pagina lui Călin Georgescu, afirmă bazele noii mişcări politice: Distributismul, Hrana Sănătoasă, Familia şi Educaţia, Agricultura Tradiţională, Dezvoltarea Durabilă, Noul Naţionalism.

Dr. Călin Georgescu este Preşedintele Consiliului de conducere al Centrului European de Suport pentru Clubul de la Roma din Viena, Austria.

Comentariu saccsiv:

   Pe youtube exista si acest Trailer Motivatia Romania:

Unde Motivatia Romania scrie:

Pentru o dezvoltare durabila, conservarea resurselor naturale, sanatate publica, constiinta civica… pentru hrana si apa, pentru Romania!

   Asadar, toti unul si unul:

   CALIN GEORGESCU

Intr-adevar, conform articolului, Dr. Călin Georgescu este Preşedintele Consiliului de conducere al Centrului European de Suport pentru Clubul de la Roma din Viena, Austria.

Dar Dr. Călin Georgescu este si expert în dezvoltare durabilă.

   Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Dezvoltare_durabil%C4%83 Termenul dezvoltare durabilă este foarte tânăr și s-a impus în vara lui 1992, după Conferința privind mediul și dezvoltarea, organizată de Națiunile Unite la Rio de Janeiro cand de asemenea, s-a stabilit un plan de susținere a dezvoltării durabile, Agenda 21.

   Iar la http://en.wikipedia.org/wiki/C%C4%83lin_Georgescu putem citi ca intre 1996 si 2008 a fost Project Manager pentru implementarea Local Agenda 21[6].

Adica asta:

VIDEO: Ati auzit de AGENDA 21?

   Adica o mare grozavie despre care voi scrie pe larg in viitorul apropiat.

   DAN PURIC

Despre el am mai tot scris:

DAN PURIC a primit PASAPORT diplomatic CU CIP?

VORBA DE INTRUSI: Parintele JUSTIN PARVU A FOST SENIL. Ce urmareste SISTEMUL prin vorba asta?

VIDEO: Parintele Iustin Parvu despre Dan Puric

Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

Video – DAN PURIC: „Desavarsire prin Aikido”

Conferinte DAN PURIC sponsorizate de … CLUBUL ROTARY

   PAVEL CHIRILA

   Activist homeopat, despre care stim ca:

Legatura dintre HOMEOPATIE si TEOSOFIE. Adica SATANISM …

HOMEOPATIA – ratacire NEW AGE. Hahnemann, fondatorul homeopatiei, a fost MASON …

Sa fie clar: HOMEOPATIA ADUCE BLASFEMIE ORTODOXIEI. Iata ce spun Ioan Vladuca si Parintii Paisie Aghioritul si Damaschin Grigoriatul

Articolul zilei (03.06.2011): HOMEOPATIA, o noua inselare

Video (si transcriptul in romana): De ce NU A PARTICIPAT teologul Dimitrie Tselenghidis la simpozionul HOMEOPATULUI PAVEL CHIRILA? Tocmai pentru ca … medicul Pavel Chirila e activist homeopat. CARE-I TREABA CU HOMEOPATIA?

   OVIDIU HURDUZEU

   El e cu distributismul, despre care daca citim http://ro.wikipedia.org/wiki/Distributism pare ca-i de bine.

Parintele Mihai Valică insa ne avertizeaza:

În această cheie teologală nu putem vorbi despre un distributism ortodox sau despre o ortodoxie distributistă, deoarece ortodox – calea cea dreaptă – arată drumul spre transcendent, spre Dumnezeu. Distributismul economic propus de D-l Hurduzeu poate sluji şi arăta Calea şi merge pe acelaşi drum, dacă economicul are şi un scop soteriologic, acela că bogăţia folosită bine, poate satisface cele 6 cerinţe mântuitoare la Înfricoşătoarea Judecată a lui Hristos: a hrăni pe cel flămând, a adăpa pe cel însetat, a îmbraca pe cel gol, a primi pe cel stăin, a vizita pe cel bolnav şi în temniţă[23]. Deci economia ca mijloc de mântuire. Dar nici atunci nu poate fi vorba de o economie distributistă ortodoxă, ci de un concept economic motivat hristic de un creştin ortodox. Cu toată smerenia Ortodoxiei, ea nu se poate coborî înapoi la materie, chiar şi pentru scopuri nobile, filantropice, economice şi sociale, deoarece drumul ei are un singur sens, o singură Cale, un singur Domn şi nu doi[24]o singură impreună lucrare trup-suflet, respectiv relaţia materiei (economiei) cu viaţa duhovnicească şi un singur ţelîndumnezeirea omului folosind şi materia-economia[25] pentru aceasta, şi nu îmbogăţirea lui materială, cu orice preţ. Separându-le ar însemna să disociezi trupul de suflet, care ar produce moartea. În clipa în care relativizăm, actualizăm – aggiornamento nepermis de mult, folosim, instrumentalizăm sau îmblânzim Ortodoxia, există pericolul ca Ortodoxia să devină umanistă, adică să arate drumul spre om, în loc să arate drumul spre Dumnezeu.

Cititi va rog mai multe la:

Distributism şi Ortodoxie din punct de vedere al Teologiei Sociale. Negoțul cu bună măsură nu e nici de dreapta nici de stânga, nici distributist sau civic, ci este doar de sus

Daca insa vor face o combinatie distributism – Agenda 21, ma ia cu fiori …

Parintele CONSTANTIN NECULA

   Despre el am scris la:

Pr. conf. dr. CONSTANTIN NECULA (cel cu Klaus Kenneth) la penticostalii „Ciresarii” din Beius in … Duminica Ortodoxiei

 

110 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] păgâne al cărei promotor în România este tot un doctor, tot anti-vaccinare, anume Pavel Chirilă, dr. Cacovean Adrian confirmă că remediile homeopate stârnesc patimile din om, făcându-l plin […]

    Apreciază

  2. […] EI SA FIE? Miscarea “MOTIVATIA: ROMANIA”, toti unul si unul: CALIN GEORGESCU – DAN PURIC – O… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.