SACCSIV – blog ortodox

Călin Georgescu a acceptat propunerea de a deveni președinte de onoare al AUR: Accept cu toată inima pentru gloria eternă a neamului românesc

Posted in Alianța pentru Unirea Românilor, CALIN GEORGESCU, Romania by Vali on ianuarie 25, 2022

Sursa: https://r3media.ro/calin-georgescu-a-acceptat-propunerea-de-a-deveni-presedinte-de-onoare-al-aur-accept-cu-toata-inima-pentru-gloria-eterna-a-neamului-romanesc/

Astăzi, într-o întrunire a liderilor AUR cu membrii partidului, la Iași, unde a fost prezentă toată echipa de conducere, Gianina Șerban, deputat de Ilfov al Alianței pentru Unirea Românilor, i-a propus lui Călin Georgescu să fie președintele de onoare al partidului, iar acesta a acceptat.

„Am fost onorat din prima clipă, când Claudiu Târziu și George Simion mi-au dat un semn, acum doi ani, să fiu împreună cu ei și cu voi toți. Le mulțumesc încă o dată amândurora! Sunt foarte onorat de propunerea făcută, pe care o accept cu toată inima pentru gloria eternă a neamului românesc.“, a spus Călin Georgescu.

Evenimentul a succedat marșului pe care susținătorii AUR l-au avut din fața Palatului Culturii și până în Piața Unirii. Oamenii s-au strâns la Iași în ciuda deciziei autorităților locale de a nu organiza nimic cu ocazia acestei sărbători, fiind chemați de liderii AUR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din păcate, la un moment dat, a avut loc și un incident neplăcut. În timp ce juca Hora Unirii,  George Simion a fost atacat de un individ, care i-a aruncat cerneală în față. Reacția lui Simion a fost una împăciuitoare. „Nu mă supăr și chiar îi rog pe polițiști să nu îl amendeze pe individ. Noi îi iubim pe toți românii.

Ulterior, fotografiile cu George Simion stropit cu cerneală pe față s-au viralizat, susținătorii acestuia asemuindu-l cu William Wallace, jucat de Mel Gibson în filmul „Inimă neînfricată“.

Oana Ivan

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Calin Georgescu NU este nationalist. Ce spune despre Iisus Hristos, Biserica si new age

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Yuki said, on ianuarie 25, 2022 at 2:45 pm

    Unde am mai auzit eu despre această „glorie eternă”….. aaa!!!! la masoni!

    Apreciat de 3 persoane

    • Marturisim pe Hristos said, on ianuarie 25, 2022 at 6:03 pm

      La Clubul de la Roma. Slugile antihristice isi interpreteaza perfect rolurile! Hristos in mijlocul nostru!

      Apreciat de 1 persoană

  2. Christina said, on ianuarie 25, 2022 at 5:39 pm

    Sinistru personaj! Daca la G Simion vezi un actor care nu a intrat suficient de convingator in pielea personajului pe care il joaca, celalalt pare fara cusur.
    G Simion are texte, recuzita ( camasi populare, autobuze, steaguri, fulare) dar multi s au prins ca umbla cu cioara vopsita. La C. georgescu e greu de vazut dincolo de masca si de inflexiunile calme ale vocii. Mai ales ca la finante si economie se pricep multi dar putini le inteleg. AUR creste in sondaje si cu personajul cel nou va creste si mai mult, din pacate. Este de manual: vor polariza acolo toti nationalistii si nehotaratii, iar adevaratii patrioti nu vor avea un lider real si capabil sa i reprezinte. Acesta e scenariul pesimist.
    Alt scenariu: oricate scenarii si strategii si ar face, Dumnezeu isi face lucrarea cum considera, inca de la inceputul lumii. Ei se chinuie zeci de ani sa construiasca marionete, ca apoi sa fie calcate in picioare.
    Important este ca tot timpul sa ne raportam la legile divine si asa vom vedea si infiltratii si mascatii.

    Apreciat de 1 persoană

    • Moca said, on ianuarie 26, 2022 at 11:50 am

      L-am auzit pe Călin Georgescu in mai multe interviuri pe televiziunile românești în 2021…Nu mi se pare strălucit; foloseste sloganuri si fraze fixe învățate pe dinafară..un fel de limbaj corporatist *de lemn* sau , dacă vreți, mânuiește abil Nou-Vorbirea lui Orwell.
      Nu am auzit la el idei sau propuneri care să ajute Țara să se ridice din mocirla în care au afundat-o veneticii și trădătorii de Dumnezeu, Neam și Țară care au condus-o de patru sute de ani încoace.
      Omul pare fals; de carton și nu are stofă de conducător- zici că e geamănul Joianisului !
      Revelator ar fi mărturisirea de credință care i s-ar cere la o cercetare serioasă: nici o recuzită sau mască nu rezistă Crezului ortodox.

      Apreciază

    • Marian said, on ianuarie 27, 2022 at 5:57 am

      @Christina Jos cu palaria chiar n-am vazut la multi asemenea judecata absolut corecta si GENIALA !

      Apreciază

  3. Felix said, on ianuarie 25, 2022 at 7:22 pm

    Daca primesti pesches poti sustine si nevoia de aur….dar Sfintii Parinti spuneau ca aurul va fi aruncat pe toate drumurile in vremurile din urma, nu va avea nicio valoare!

    Nevoia de AUR – OrtodoxINFO
    https://ortodoxinfo.ro/2022/01/25/nevoia-de-aur/

    Apreciat de 1 persoană

  4. Ines said, on ianuarie 26, 2022 at 8:12 pm

    Acum după ce a văzut ca romanii prefera naționaliști, și Orban a devenit brusc asa.
    Într-adevăr se dovedește ca romanii nu mai au pe cine vota.
    Caragiale, un geniu mereu actual.
    Oricum, se știe deja ca la următoarele alegeri, romanii vor vota cu AUR pe principiul Ia să-i mai votam și pe ăștia, sa vedem ăștia ce mai fac sa fie bine o data și pentru noi.
    Dar cine nu are discernământ, va face ca și în cazul cu vaccinurile.

    Apreciază

  5. Hitter said, on ianuarie 28, 2022 at 10:15 pm

    Bai psihopatilor, aveți impresia ca Călin Georgescu va candida la funcția de Patriarh al României? Voi vreți totul impecabil, dar sunteți conduși de 30 de ani de partide întregi de masoni și comuniști. Meritați voi o conducere după cum cereți? Marș ma la coteț, la caldurica și lături!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 29, 2022 at 1:56 pm

      Hitter

      Asadar, ortodocsii trebuie sa stea in cotet si sa manance laturi.
      Asa gandeste Paul Hitter sau tu doar i-ai furat numele?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.